Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

vasouli μου να σας ζησει ο γιος σας!!!σιγουρα στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να τον σφηγγεις στην αγκαλια σου ολη μερα αλλα να παρακαλας να γινει μεγαλος κ δυνατος κ τα υπολοιπα θα ερθουν!!!

να ειναι γερος δυνατος κ ευλογημενος απτον θεο!!!!

να εχει μια ζωη ροδινη......................:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα βιαστικά να σας διαβάσω και... να σας πω ότι δε γεννάω ακόμη...

Barboula όλα να σου πάνε καλά κοπέλα μου!!!

Impatient με το καλό κι εσύ την (Τετάρτη?). Στείλε μου με πμ τον αριθμό δωματίου σου να σε επισκεφτώ την Παρασκευή που έχω πάλι γιατρό.

Δεν πολυμπαίνω κορίτσια, πασχίζω με το κέντημα είπαμε... να τελειώνω κ το κουβερτάκι της 2ης μικρής που μούμεινε πίσω!

Φιλιά, Καληνύχτα!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

σπασανε τα νερα...παω νοσοκομειο....οποτε μπορω σας ενημερωνω...στειλτε ενεργεια...!

Καλα δε το πιστευω!!! Ετσι ξαφνικα??!! Μια-μια με τη σειρα ε?!!!

Να σου ζησει Μπαρμπουλα::::::)

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Να σου ζήσει μπαρμπούλα! Γερός και καλότυχος να είναι και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Η Impatient νομίζω είναι την Πέμπτη και ακόμη περιμένουμε νέα από την Ελένη.

Μετά, με βάση τις ημερομηνίες είμαι εγώ!!!!!!!!!!! :shock: Αλλά κάτι μου λέει πως κάποια θα με περάσει!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Χτες το βράδυ πάντως ξύπνησα επειδή με πονούσε η μέση μου όπως πριν αδιαθετήσω και αγχώθηκα! Άρχισα να σκέφτομαι πόσο πλησιάζει, τι δεν έχω βάλει ακόμη στη βαλίτσα και διάφορες άλλες χαζές σκέψεις και δεν με έπιανε ύπνος!

Καλημερα!

Κατ μου, κοιτα στις σελιδες στο παρεντς, εχει λιστες για το μαιευτηριο, εκτυπωσε μια και βαζε τικ διπλα απο το καθε τι που θα βαζεις στη βαλιτσουλα σου. Τα τελευταια (που δεν εχω βαλει ουτε καν εγω) ειναι τα ειδη στο νεσεσερ σου που χρειαζεσαι ακομα και τωρα (κρεμες, οδοντοβουρτσα, αποσμητικα κτλ). Τα υπολοιπα μπορεις να τα εχεις ετοιμα γιατι δεν ξερεις ποια στιγμη θα σπασουν τα νερα σου.

Κριστυ θα σου στειλω, θα ειμαι στον 6ο οροφο (εκτος κι αν δεν εχουν δωματια εκει και με πανε προσωρινα σε καποιον αλλον). Θα χαρω πολυ να σε δω, εσενα και την διδυμοκοιλιτσα σου! Α, και γενναω Πεμπτη, οχι Τεταρτη, με εχει λαθος η Ροδουλα. Την διορθωσα αλλα δεν το ειδε μαλλον.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημέρα!

Ναι, πρέπει απλά να την ξανααδειάσω για να δω τι έχω βάλει μέσα γιατί τα έχω μπερδέψει! :oops: Τα αποσμητικά κι αυτά αναγκαστικά τα βάζεις τελευταία στιγμή! Αλλά θέλω να δω αν έχω πάρει και αρκετά για το μωρό, αυτά με αγχώνουν περισσότερο γιατί είναι δημόσιο μαιευτήριο και πρέπει να τα έχω φέρει όλα εγώ μαζί μου.

Άντε, ούτε 2 μέρες δε σου έμειναν! Πως νιώθεις; Ανυπομονείς;

καλησπέρα κορίτσια!

barboula να σου ζήσει!

impatient με το καλό κι εσύ!

kat32 μην αγχώνεσαι, κι εμένα η βαλιτσούλα μου θέλει πολύ φτιάξιμο ακόμα...βεβαία πιστεύω πως έχω καιρό ακόμα :P

Φιλιά σε όλες

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

πως κοιμηθηκατε?

εγω?.....................

μεχρι τις 2 με κυνηγουσαν σκεψεις κ δεν μπορουσα να κοιμηθω ειχα δει κ κατι ροζ στο εσωρουχο.

μετα κοιμηθηκα αλλα 4,30 ξυπνησα απο ενα σπρωξιμο του μωρου που μουδιασε ολη μου την δεξια πλευρα,πηγα τουαλετα κ παλι ροζ,ασε που εχω απο τοτε που μπηκα στον μηνα μου εναν μονιμο ελαφρυ πονο οπως πριν την περιοδο!!!

πηρα τηλ την γιατρο κ την ειπα μονο για το ροζ κ ειπε οτι ισως ειναι επειδη πηραξε τον τραχηλο,ετσι κιαλος σταματησε.

αλλα δεν ειπα για τα ελαφρια πονακια περιοδου που εχω!!!

τι χαζη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κανενα νεο απτην barboula δεν εχουμε ακομα?

εσεις ολα καλα?

κατ μου νομιζω πως πρεπει να φτιαξεις βαλιτσα,εισαι στις μερες σου!

μην αγχωνεσαι στο κατω κατω γεννα εσυ ευκολα κ στα φερνει τα πραγματα ο αντρουλης σου!!!

δεν ειναι κ τιποτα νομιζω εγω πανευκολα την εφτιαξα.σιγα τι θελει μηπως?

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Την έχω ψιλοφτιάξει, αλλά θέλω να την ξανατσεκάρω γιατί όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει. Θέλω να κάνω μια λίστα με αυτά που έχω βάλει μέσα και με αυτά που θα βάλω τελευταία στιγμή ώστε να μπορώ εκείνη την ώρα να λειτουργήσω γρήγορα!

Αλλά έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο με την όλη διαδικασία. Άλλο να το λες και να ανυπομονείς να δεις το μωράκι σου και άλλο να γεννάς όντως! Είναι και το πρώτο μου και δεν έχω ιδέα πως θα είναι!

Φουσκίτσα, έχεις κι εσύ τα συμπτώματάκια σου ε; Εγώ πάντως που είχα πει στο γιατρό ότι πονάω πότε πότε στη μέση όπως στην περίοδο μου είπε ότι είναι καλό και φυσιολογικό και αυτό που δείχνει ότι γεννάω είναι αν έχω συστηματικά συσπάσεις. Καλά, εννοείται και αν σπάσουν τα νερά ή δω αίμα.

Καλησπέρα.

Τι έγινε βρε κορίτσια?

Η μπαρμπ?

Καμιά άλλη?

Εγώ ακόμα αντέχω...

Έχω φτιάξει δυο σακβουαγιαζάρες ΝΑΑΑ!!! (τα καλά των Δημόσιων μαιευτηρίων σε συνδυασμό με το να γεννάς δίδυμα).

Στον 5ο όροφο του Έλενα μου είπαν: πετσέτες (γα μας) - χαρτί υγείας - σερβιέτες κ πάνες για τα μωρά έχουν. Το μόνο θεματάκι ότι οι τελευταίες σερβιέτες λοχείας που τους έστειλαν είναι πιο μικρές απ΄ ότι συνήθως και καλά θα ήταν να έχουμε και κανένα πακέτο δικές μας (εγώ πήρα ΤΕΝΑ νο 5- τεράστιες μου φαίνονται, αλλά τεσπά, κάλλιο γαϊδουρόδενε...)

Κριστυ θα σου στειλω, θα ειμαι στον 6ο οροφο (εκτος κι αν δεν εχουν δωματια εκει και με πανε προσωρινα σε καποιον αλλον). Θα χαρω πολυ να σε δω, εσενα και την διδυμοκοιλιτσα σου! Α, και γενναω Πεμπτη, οχι Τεταρτη, με εχει λαθος η Ροδουλα. Την διορθωσα αλλα δεν το ειδε μαλλον.

Λογικά την Παρασκευή που θα με δει ο γιατρός μου θα σούρθω, εκτός κι αν γεννήσω νωρίτερα, οπότε θα σου στείλω κι εγώ μήνυμα...

Ναι, πρέπει απλά να την ξανααδειάσω για να δω τι έχω βάλει μέσα γιατί τα έχω μπερδέψει! :oops: Τα αποσμητικά κι αυτά αναγκαστικά τα βάζεις τελευταία στιγμή! Αλλά θέλω να δω αν έχω πάρει και αρκετά για το μωρό, αυτά με αγχώνουν περισσότερο γιατί είναι δημόσιο μαιευτήριο και πρέπει να τα έχω φέρει όλα εγώ μαζί μου.

Συμβουλή αναίσθητης που κατάλαβε ότι γεννούσε τελευταία στιγμή:

Βάλε από καλλυντικά ότι έχεις σε δείγματα στην βαλιτσούλα σου και τα λοιπά καθημερινής χρήσης στην τσάντα την καθημερινή σου. Και κάθε μέρα για να βαφτείς ή να βάλεις αποσμητικό πχ αντί να ανοίγεις το νεσεσέρ θα ανοίγεις την τσάντα σου. Και το κεφάλι σου ήσυχο θα έχεις και δεν θα ξεχάσεις τπτ...

Σας φιλώ, τα λέμε αύριο.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα!

Μπράβο Κρίστυ, οι διδυμούλες σου έφτασαν στην 36η!!!!!!!! Άσε, κι εγώ έχω ετοιμάσει μία τεράστια βαλίτσα, κυρίως με τα ρούχα του μωρού.... Αυτό που λες με τα δειγματάκια το είχα ήδη κάνει. Και έκανα και μια λίστα με αυτά που δεν έχω βάλει μέσα για να τα βάλω στα γρήγορα εκείνη την ώρα.... Πιστολάκι είναι υπερβολή να πάρω;;;; :rolleyes:

Δεν έχουμε ακούσει και νέα της Ελένης... Ακόμη με τις συσπάσεις ταλαιπωρείται άραγε; Έχει περάσει μια εβδομάδα που ήρθε Αθήνα... Η Μπαρμπούλα όπως φαίνεται γέννησε, αύριο έχουμε την impatient και μετά εμένα, εσένα, το μπισκοτάκι... Χαμός θα γίνεται! :P

Εγώ αύριο έχω το πρώτο ΚΤΚ, πρώτη κολπική εξέταση και επίσης πρώτο ραντεβού με μαία. Άντε να δούμε!

Καλημέρα.

Πιστολάκι είναι υπερβολή να πάρω;;;;

Ωχ, απ΄ αυτό δεν έβαλα!!!

Μάλλον θα το χρειαστούμε (αν θεωρούμε ότι θα χρειαστούμε σαμπουάν κ μαλακτική...)

Το πρβ είναι ότι τα "πακέτα" μου είναι στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου...

Μάλλον θα πω στο σύζυγο να μου το φέρει μετά, τη 2η μέρα (ή την 1η το απόγευμα, αν γεννήσω νωρίς)

Εγώ κοιμήθηκα ΧΑΛΙΑ!!!

Η κοιλιά μου πέτρωνε συνέχεια - δεν βολεύονται πλέον τα κορίτσια. Και είχα κ εφιάλτες.

Νομίζω έχω max 15 μέρες. Στα δίδυμα στις 38 βδομάδες "καίγεσαι". Θεωρείται το αντίστοιχο 41 για τις μονές κυήσεις και σου κάνουν πρόκληση.

Όσο πλησιάζει ο καιρός, με πιάνει ένα "κάτι".

Φόβος να το πω?

Δέος να το πω?

Ανυπομονησία ίσως?

Χτες στην μπανιέρα - πλέον γεμίζω την μπανιέρα βάζω άλατα κ χαλαρώνω- σβήνω φώτα ανάβω κεράκια κ βάζω απαλή μουσική κάθε 2ο βράδυ - σκεφτόμουν ότι τις είχα αγκαλιά και τις τρεις (μικρές κ μεγάλη) κ ήταν όλα τόσο όμορφα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Μάλλον να πάρουμε ε; Γιατι με το βρεγμένο μαλλί καταχείμωνο δε λέει! Είναι και δημόσια μαιευτήρια και μπορεί να μην έχουν πετρέλαιο! :?:shock:

Αν πας στις 38 εισαι μια χαρα πιστεύω! Και για μονή κύηση μια χαρά ειναι οι 38!Λογικό είναι να μη βολεύονται μωρέ, 2 είναι, πόσο χώρο να έχουν πια στην κοιλίτσα σου; Γιατί ανησυχείς όμως; Αφού το έχεις ξανακάνει! Εϊναι δίδυμα βέβαια και θα είναι αλλιώς! Μάλλον απλά ανυπομονησία έχεις! :P

Ωραίο αυτό με τη μπανιέρα, χαλαρωτικό... Να το κάνω κι εγώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...