Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει 12/1/13 (2650)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα μου, η ΠΗΤ μου ειναι στις 17

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τελικά με βλέπω να είμαι εγώ από τις τελευταίες εδώ μέσα! Ούτε συσπάσεις, ούτε πονάκια, μόνο πότε πότε πονάει η μέση μου, μία φορά τη μέρα και άμα!

Δε βιάζομαι, αλλά δε θέλω να πάρω και όλο το μήνα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αρχικό μήνυμα απο Ροδουλα77 viewpost.gif

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει 12/1/13 (2650)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 17/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

titoulaΚΟΡΙΤΣΙ(ΠΗΤ 22/2/13)

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι ο κανονας αυτος...εδω εμενα η κοιλια μου κατεβηκε μεσα σε 2 μερες ξαφνηκα...Ειναι αναλογα τον οργανισμο και μην ξεχνας οτι εσυ δουλευες μεχρι πολυ αργα αρα εισαι πιο κολοπετσομενη και ισως τα μικρα συμπτωματα να μην τα καταλαβαινεις οπως μια αλλη γυναικα που ειναι σπιτι της απο τον 6 μηνα ας πουμε!Εγω για παραδειγμα πολλα απο τα συμπτωματα τα καταλαβα αφου γεννησα και μιλωντας με κοπελες...οταν μου ειχαν συμβει δεν τα θεωρουσα συμπτωματα χαχαχαχαχαχα

Αλλιως ειναι να εισαι σπιτι και αλλιως να δουλευεις...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Εγω σημερα ολο Braxton ειμαι απο το πρωι... αν δεν επαιρνα τα γιουτοπαρ...θα πονουσα κιολας πιστευω. Τη Τεταρτη εχω παλι ραντεβου για ΚΤΚ και υπερηχο να δουμε τι θα γινει!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

οχι δεν ειναι ο κανονας αυτος...εδω εμενα η κοιλια μου κατεβηκε μεσα σε 2 μερες ξαφνηκα...Ειναι αναλογα τον οργανισμο και μην ξεχνας οτι εσυ δουλευες μεχρι πολυ αργα αρα εισαι πιο κολοπετσομενη και ισως τα μικρα συμπτωματα να μην τα καταλαβαινεις οπως μια αλλη γυναικα που ειναι σπιτι της απο τον 6 μηνα ας πουμε!Εγω για παραδειγμα πολλα απο τα συμπτωματα τα καταλαβα αφου γεννησα και μιλωντας με κοπελες...οταν μου ειχαν συμβει δεν τα θεωρουσα συμπτωματα χαχαχαχαχαχα

Αλλιως ειναι να εισαι σπιτι και αλλιως να δουλευεις...

Ναι, έχεις δίκιο. Μπορεί όντως να μην τα καταλάβαινα. Και τώρα που είμαι σπίτι, πάλι δουλειές κάνω. Μόνο όταν παραζορίζομαι, βλέπω ότι κουράζομαι και θέλω λίγο ξάπλα γιατί πετρώνει η κοιλιά μου...

καλησπερα κοριτσουδια μου!!! Εγω σημερα ολο Braxton ειμαι απο το πρωι... αν δεν επαιρνα τα γιουτοπαρ...θα πονουσα κιολας πιστευω. Τη Τεταρτη εχω παλι ραντεβου για ΚΤΚ και υπερηχο να δουμε τι θα γινει!!

Ξεκουράσου! Να περάσουν μερικές μέρες ακόμη...

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου...τι κανουμε??εγω απο το πρωι που σηκωθηκα τιποτα ...ουτε πονους ουτε υγρα ουτε πετρωματα...τωρα πριν λιγο εφαγα κ ενιωσα παλι κατι υγρα αλλα μαλλον ειναι ακρατια γιατι με κλωτσουσε ο μπεμπης κεινη την ωρα....!!θα δειξειιιιι....!!μπισκοτακι ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηη...

κατ συμφωνω με μαρκελα...ισως εσενα ο οργανισμος σου στα σκασει ολα μαζι η κ καθολου...εδω η ντιντι μας την μια μερα μιλουσαμε μια χαρα κ το πρωι εσπασαν τα νερα βρε...χαλαρα....!!ετσι κ αλλιως οποτε κ να ερθει μετα την 37η ειπαμε καλως να ερθει,.,,,με εχουν ζαλισει κ εμενα ποτε θα ερθει κ ποτε θα ερθει ο μπεμπης κ λεω τι με ζαλιζετε μεχρι τις 31 γεναρη+5 μερες που δινουν αν δεν εχουν σπασει τα νερα για προκληση εχουμε μελλον...επειδη ειπε ο γιατρος οτι το βλεπει να βγαινει αυτη την εβδομαδα δεν σημαινει οτι ο μπεμπης θα υπακουσει...οποτε θελει θα ερθει...!!αμαν πιααααααααα...!!!κ εγω θελω να βγει κ εγω πιστευω οτι θα βγει νωριτερα αλλα με πρηξανε...!ουφφφ...!!:D:D:D:D

παω για ξαπλες με τον αμορακο μου....!!!!

Jr39p2.png

Συγκινήθηκα... Άλλη μία θα κρατάει το μωράκι της αγκαλιά σήμερα το βράδυ! :rolleyes:

Με το καλο μπαρμπούλα μου και να μην αγχώνεσαι! Όλα θα πάνε τέλεια! Όλη η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου!

σπασανε τα νερα...παω νοσοκομειο....οποτε μπορω σας ενημερωνω...στειλτε ενεργεια...!

λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

με το καλο ! με εναν πονο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλησπερα κοριτσοπουλα!!!

ποπο που φτασαμε καθε φορα που μπενω θα γενναει κ μια!!!τι ωραια θεε μου!!!

εμεις πηγαμε γιατρο σημερα!ο μπεμπης μεγαλωνε κατεβηκε κιαλο με εξετασε η γιατρος κ απο κατω επιασε το κεφαλακι του μωρου μας θα τρελαθω!!!

αλλα ακομα δεν εμπεδωθηκε στην λεκανη οποτε να γεννησω.ειναι χαμηλα αλλα ακομη περιμενουμε!

δεν ξερω μπορει να εμπεδωθει απτην μια στιγμη στην αλλη?κ ποσο καθεται ετσι?

μου ειπε την πεμπτη που θα παω νοσοκομειο να τους πω να μου κανονισουν ημερομηνια τοκετου κ λεω μωρα αν δεν εχει εμπεδωθει μηπως πειραζει που θα παω με προκληση πριν βγω απτον μηνα μου?

αλλα ειπε η γιατροε οτι μπορει να περασουν κ οι 40βδ κ να μην εχει εμπεδωθει!!!

αχ ας εμπεδωθει τουλαχιστον οταν ειναι να παω εκτος κ αν εχουμε κατι σουπερ εκτακτο!!!!

μου εκανε κ εξεταση για στρεπτοκοκο.μηπως τυχον εχουμε κατι!!!!!

αυτα απο εμας ουφ αναμονη!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...