Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εεε σημερα ειναι πολυ πιο ηρεμα τα πονακια μπορω να πω...!κ οχι τοσο συχνα κ οχι τοσο εντονα...!!το βραδυ να δουμε πως θα ειναι....κ να δουμε αν πεσει μεσα η κουμπαρα μου που λεει οτι πιστευει μετα τις 20.....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε σημερα ειναι πολυ πιο ηρεμα τα πονακια μπορω να πω...!κ οχι τοσο συχνα κ οχι τοσο εντονα...!!το βραδυ να δουμε πως θα ειναι....κ να δουμε αν πεσει μεσα η κουμπαρα μου που λεει οτι πιστευει μετα τις 20.....!!

απλα φανταζομαι σου σπαει λιγο τα νευρα αυτη η αναμονη και η αβεβαιοτητα ε? Το να μη ξερεις κυριολεκτικα τι σου ξημερωνει απο μερα σε μερα.. Εγω λογω προγραμματισμενης καισαρικης εχω την ψευδαισθηση οτι ολα θα κυλησουν by plan. Ειναι και το οτι δεν εχω ενδειξεις τοκετου και καθησυχαζομαι. Αν δεν περιμενα τους γονεις μου απο βορεια ελλαδα, νομιζω δεν θα με ενοιαζε οποια μερα και να γεννουσα, τωρα ομως θελω να πανε ολα οπως τα εχουμε προγραμματισει

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δεν με φρικαρει η αβεβαιοτητα ειλικρινα λεω να ειμαστε καλα κ οοοοοποτε θελει ας ερθει....ετσι κ αλλιως λεω οσο ειναι στην κοιλιτσα ας το απολαυσω....κ να κοιμηθω οοοοσ μπορω....κ να ειμαι λιγο ανεμελη οσοο μπορω γιατι μετα ξεκινανε αλλες ευθυνες κ αλλα πραγματα κ ταξενυχτια οσο να ειναι δεν τα γλιτωνω οποτε χαλαραααααα....!βεβαια εκεινη την ωρα δεν ξερω τι θα με πιασει αλλα τωρα τ παιζω ανετοιδου...!!αχαχα!

Jr39p2.png

καλως μας ηρθες λοιπον τσιπουριτσα μας...!!αργησες ομως να μας γραψεις......εδω ειμαστε ολες τρελες κ για εμενα προσωπικα αν δεν ειχα βρει αυτη εδω την γωνια δεν ξερω αν η εγκυμοσυνη μου θα περνουσε κ τοσο ευχαριστα...κ τοσο γρηγορα...!!!με το καλο το μπεμπακι σας λοιποννννν..!!:D:D:D:D

καλώς σας βρήκα! όντως άργησα να σας γράψω, αλλα δεν είχα πολύ χρόνο.

Να ξέρετε όλες πάντως οτι και εγώ διάβαζοντάς σας, πέρασε πολύ ευχάριστα και η δικιά μου εγκυμοσύνη μεχρι τώρα... Εβρισκα ομοιότητες και σας συμβουλευόμουν κατα κάποιο τρόπο.

as1cOCx0g411200MDA3NTg3NGJ8MDAwMDQ1ZGJ8ZXJ4ZXRhaSBpIHRzaXBvdXJpdHNhIG1hcy4uLg.gif

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι...???στον φτ δεν σου βαζουν καθετηρα σωστα???κ ας κανεις επισκληριδιο???η κανω λαθος...???γιατι αν ειναι να μου βαλουν θα προτιμησω να μην κανω επισκληριδιο....!

Σου βαζουν σου βαζουν...μεσα στο χειρουργειο και δε το καταλαβαινεις...εμενα το καναν μετα την επισκληριδιο...ειναι μια αηδια μετα στο κρεβατι εγω φωναζα στον αντρα μου να μου το βαλει απο την αλλη μερια του κρεβατιου γιατι ντρεπομουνα!!! Μετά μου το εβγαλε παλι ο αντρας μου και καπως αβολα ενιωσα η αληθεια ειναι!

Και το κλυσμα ειναι αηδια....αλλα οταν πας πργραμματισμενα εεε δε τρως και μουσακα την προηγουμενη!!Τωρα στον ΦΤ...πού να ξερεις!!!

Βασσουλι να σου ζησει!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

ώχ συγνώμη βρε κορίτσια που κάνω το τρίτο συνεχόμενο post αλλα τώρα κατάλαβα πως απαντάς σε όλα μαζί...:oops::oops::oops:

καλως ορισες τσιπουριτσα!!!

με την ευχη της παναγιας να ερθει η κορουλα σας!!!

σε ευχαριστώ! καλώς σας βρήκα...

Κοριτσακια καλησπερα,

Μπηκα να σας ενημερωσω οπως πρεπει κ επιβαλεται οτι εχθες 2 τα ξημερωματα σπασαν τα νερα νωρις βιαστηκε το αγορι μου ακριβως 36 εβδομαδων.οπως ηταν φυσιολογικο τον βαλαν στο οξυγονο βγηκε 2.650 απο την μια χαιρομαι γτ ειναι κουκλος απο την αλλη στεναχωριεμαι γτ φερνουν τα αλλα μωρακια στο δωματιο κ μενα οχι.......εκανα δυο φορες επισκλιριδειο αφου κραταει μονο δυο ωρες κ γεννησα 7:55 το πρωι παντως μια χαρα ειναι σαν απλη ενεση.....καλη λευτερια στις υπολοιπες κουκλες...

μπράβο!!! να σας ζήσει! και μην ανησυχείς, θα τον έχεις σύντομα στην αγκαλιά σου!

Καλημερα. Στο σπιτι ειμαι του αδερφου μου κ περιμενουμε να φτασουν οι πονοι καθε 15 λεπτα. Ποναω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχω ηδη διαστολη. Ο γιατρος μου ειπε οτι την διαστολη που ειχα την δευτερα την εχουν μετα απο 6 ωρες. Αντε να δουμε ποτε θα κανει την ηρωικη εξοδο.... Φιλια σε ολες κ οσες εχουν γεννησει αυτες τις μερες να τους ζησουν..!!

με το καλό...

να ρωτησω κατι...???στον φτ δεν σου βαζουν καθετηρα σωστα???κ ας κανεις επισκληριδιο???η κανω λαθος...???γιατι αν ειναι να μου βαλουν θα προτιμησω να μην κανω επισκληριδιο....!

απο ότι μου είπε η μαία μου, δεν σου βάζουν καθετήρα, αλλα απο την στιγμή που σου κάνουν την επισκληρίδιο όπως είναι λογικό δεν μπορείς να σηκωθείς, και άρα αν χρειαστεί σου φέρνουν πάπια.

as1cOCx0g411200MDA3NTg3NGJ8MDAwMDQ1ZGJ8ZXJ4ZXRhaSBpIHRzaXBvdXJpdHNhIG1hcy4uLg.gif

μιλησαμε μια κοπελα που γεννησε με φτ κ επισκληριδιο 2 μωρακια κ δεν της εβαλαν λεει καθετηρα....κ σκεφτομαι αυτο που λεει κ η impatient...να ζητησω να μην μου βαλουν κ να εχω παπια....!!δεν μπορωωωωωωω!!

Jr39p2.png

Σου βαζουν σου βαζουν...μεσα στο χειρουργειο και δε το καταλαβαινεις...εμενα το καναν μετα την επισκληριδιο...ειναι μια αηδια μετα στο κρεβατι εγω φωναζα στον αντρα μου να μου το βαλει απο την αλλη μερια του κρεβατιου γιατι ντρεπομουνα!!! Μετά μου το εβγαλε παλι ο αντρας μου και καπως αβολα ενιωσα η αληθεια ειναι!

Και το κλυσμα ειναι αηδια....αλλα οταν πας πργραμματισμενα εεε δε τρως και μουσακα την προηγουμενη!!Τωρα στον ΦΤ...πού να ξερεις!!!

Βασσουλι να σου ζησει!!!

ίσως εξαρτάται και απο το κάθε νοσοκομείο αν βάζουν ή όχι...στην κουνιάδα μου για παράδειγμα δεν έβαλαν.

καλησπερα

αυτο το κλυσμα πραγματικα με φρικαρει...αλλα δεν ξερω ισως εκεινη την ωρα να μην με απασχολει τιποτα....τι να πω?ολοι μου λενε οτι ολη αυτη η διαδικασια θα τελειωσει πολυ γρηγορα κ θα με βιαζει μονο να γεννησω....!!

οσο για τις τριχουλες επειδη το εχω θεμα κ μου εχει πει κ ο γιατρος οτι καλυτερα να παω ξυρισμενη για να μην με πετσοκοψουν οι νοσοκομες εκει καθε 2 μερες φρεσκαρομαι κ προσπαθω να καταλαβω αν εχω αφησει τιποτα μονο με την αφη...!!αχαχα!!

Καλα, δια της αφης κι εγω, δεν βλεπω μεχρι κατω. Ευτυχως η αισθητικος πηρε τις περισσοτερες με το κερι και δεν μου εμεινε πολλη δουλεια, αλλα και παλι, τεταρτη βραδυ θα πρεπει να το κανω κι αυτο. Εσυ καλα κανεις και φρεσκαρεσαι συχνα πυκνα μιας και νοιωθεις οτι πλησιαζει η ωρα. Πως πας αυτη τη στιγμη με τα πονακια?

χαχαχαχαα

τελικα δεν ειμαι μονη μου σε αυτον τον πλανητη

εγω απλα το λεω " τυφλο συστημα"

καλώς σας βρήκα! όντως άργησα να σας γράψω, αλλα δεν είχα πολύ χρόνο.

Να ξέρετε όλες πάντως οτι και εγώ διάβαζοντάς σας, πέρασε πολύ ευχάριστα και η δικιά μου εγκυμοσύνη μεχρι τώρα... Εβρισκα ομοιότητες και σας συμβουλευόμουν κατα κάποιο τρόπο.

να σε καλως ορισω και εγω με την σειρα μου, και να σου ευχυθω μια ευκολη γεννα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

μιλησαμε μια κοπελα που γεννησε με φτ κ επισκληριδιο 2 μωρακια κ δεν της εβαλαν λεει καθετηρα....κ σκεφτομαι αυτο που λεει κ η impatient...να ζητησω να μην μου βαλουν κ να εχω παπια....!!δεν μπορωωωωωωω!!

Ουτε εμενα μου εβαλαν!Απλα δυο φορες με ενα σωλινακη η μαια μου αδειασε την κυστη!!Εγω εκανα 5 ωρες να γεννησω με επισκληριδιο και επινα και νερο οσο περιμενα plus τον ορο κατι ειχα να αδειασει.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημέρα!

ούτε εμένα μου είχαν βάλει καθετήρα.

tsipouritsa καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!!!

vassouli να σου ζήσει!!

barboula με το καλό κι εσύ! πλησιάζει η ώρα σιγά-σιγά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ να μας ζησει 12/1/13 (2650)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

τσιπουριτσαΚΟΡΙΤΑΚΙ (ΠΗΤ 9/2/13)

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤαμαρΚΟΡΙΤΣΙ( ΠΗΤ 12/2/13)

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε????εγω ολο το βραδυ με πονακια μισαωρου....καποια στιγμη κιολας στο μπανιο σκουπιστηκα κ ειδα λιγο καφε αλλα απο εκεινη την ωρα τιποτα...!!τωρα το τελευταιο ηταν 20 λεπτου αλλα δεν με ξαναεπιασε...!ξυπνησα με αγχος κ φοβο σημερα...κ φευγοντας ο αμορες ειπα στην μαμα μου να ερθει απο εδω να κατσει μαζι μου κ ειμαστε stand by..αγχοςςςς με επιασε ενω δεν θελω να με πιασει...!!ουφφφ κ ξανα ουφ....!!αναμενουμε κοριτσιαααααα...!!:D:D

καλη εβδομαδα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...