Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Γεια κ από μένα.

Βασούλι να σου ζήσει ο παίδαρος.

Οκ, είναι θερμοκοιτίδα - κουνάκι υποθέτω - μην ανησυχείς καθόλου.

Σύντομα θα περάσει το μαρτύριο κ θα τον έχεις στην αγκαλιά σου.

Ελενάκι με το καλό το μπεμπάκι σου!!!

Εγώ κορίτσια μπαίνω στα πολύ πεταχτά:

Δεν έχω τελειώσει ακόμη βαλίτσα μαιευτηρίου...

Τακτοποίηση μωρουδιακών μόλις σήμερα τελείωσα, αλλά πρέπει να βάλω ταμπελάκια στα ροζ κουτάκια που έχω πάνω στα ράφια...

Έχω ολοκληρώσει το κέντημα για το κουβερτάκι της Άλκηστης αλλά όχι για της Ηλέκτρας...

Καταλήξαμε σε αυτοκίνητο οπότε τη Δευτέρα πρέπει να φτιάξω τις εξουσιοδοτήσεις στο ΚΕΠ για την πώληση του δικού μου

Επίσης το συντομότερο κ κατά προτίμηση πριν γεννήσω πρέπει να φροντίσω για Ελληνικό διαβατήριο της κόρης (διαθέτει μόνο Βρετανικό) ώστε να μπορέσει να γραφτεί σε Ελληνικό σχολείο της Πόλης όταν με το καλό πάμε εκεί (εγγραφές τον Ιούνιο)

κ φυσικά και το δικό μου διαβατήριο θέλει ανανέωση γιατί έληξε...

Δευτέρα πρωί έχω πάλι ντοτόρε.

Νομίζω αντέχω ακόμη.

Και βρε κορίτσια, από φαγούρα στην κοιλιά πως πάτε???

Συνέχεια παστώνομαι στις κρέμες - ευτυχώς τις ραγάδες μέχρι τώρα τις απέφυγα - αλλά η φαγούρα φαγούρα...

Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες!!

Μπαρμπουλα κοριτσι μου, με το καλο να γεννησεις (αν τα πονακια ηταν η αρχη του τοκετου)! Θα περιμενουμε νεα σου σε καθε περιπτωση.

Κριστυ, καταλαβα καλα? Μετακομιζετε Κων/πολη???? Ειναι η καταγωγη μου απο κει, εχω παει πολλες φορες και καθε φορα μαγευομαι το ιδιο! Δεν ξερω αν θα μπορουσα να ζησω μονιμα εκει, με φρικαρει η τοση πολυκοσμια και κινηση (θα δεις, η Αθηνα ειναι κυκλοφοριακος παραδεισος μπροστα στην Πολη) αλλα σαν τουριστρια θα πηγαινα ξανα και ξανα. Μετακομιζετε εκει λογω του αντρα σου? Και με τη δικη σου δουλεια τι θα γινει? Θα παρεις την 9μηνη που δικαιουσαι και μετα βλεπεις?

Εγω απο χτες εχω τη μεση μου (ναι, αυτη τη φορα δεν ειναι το νεφρο, ειναι οντως η μεση) και δεν μπορω ουτε να περπατησω. Μετακινουμαι χρησιμοποιωντας τον συζυγο σαν πι. Και γαμωτο ηθελα να κανω δουλειες γιατι θα ερθουν οι γονεις την τεταρτη...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα.

Κριστυ, καταλαβα καλα? Μετακομιζετε Κων/πολη???? Ειναι η καταγωγη μου απο κει, εχω παει πολλες φορες και καθε φορα μαγευομαι το ιδιο! Δεν ξερω αν θα μπορουσα να ζησω μονιμα εκει, με φρικαρει η τοση πολυκοσμια και κινηση (θα δεις, η Αθηνα ειναι κυκλοφοριακος παραδεισος μπροστα στην Πολη) αλλα σαν τουριστρια θα πηγαινα ξανα και ξανα. Μετακομιζετε εκει λογω του αντρα σου? Και με τη δικη σου δουλεια τι θα γινει? Θα παρεις την 9μηνη που δικαιουσαι και μετα βλεπεις?

Ακριβώς.

Για το σύζυγο ΔΕΝ υπάρχει μέλλον εδώ.

Κι ευτυχώς απ΄ όλες τις λύσεις προέκυψε η Κων/λη.

Εγώ θα διεκδικήσω όσο πιο πολύ χρόνο μπορώ (υπάρχουν και δεδικασμένες αποφάσεις για 2ο εννιάμηνο σε τοκετό διδύμων), μετά ίσως άνευ αποδοχών κ μετά έχει ο Θεός...

Ανάλογα κ με το τι θα γίνεται στην υπηρεσία μου βεβαίως βεβαίως...

Έχω ξαναπάει "εις την Πόλη" κ πάνω κάτω τα ξέρω τα προβλήματα. Δεν συγκρίνω με Αθήνα, αλλά με τις άλλες πιθανές λύσεις που είχαμε πχ εμιράτα: 3χειρότερα "θεματάκια" εκεί...

Σας αφήνω, θα έχουμε επισκέψεις σήμερα, οπότε αν ξαναμπώ θα μπω ΠΟΛΥ αργά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...δεν γεννησα ακομη...τα πονακια ειναι του μισαωρου ακομη κ οποτε τους ερθει....!τωρα παω να περπατησω λιγο πια κ εχει απιστευτη μερα....να βγαλουμε κ βολτα το σκυλακι μας....ολα καλα παντως...σας φιλω..!!

Jr39p2.png

Καλημερα. Στο σπιτι ειμαι του αδερφου μου κ περιμενουμε να φτασουν οι πονοι καθε 15 λεπτα. Ποναω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχω ηδη διαστολη. Ο γιατρος μου ειπε οτι την διαστολη που ειχα την δευτερα την εχουν μετα απο 6 ωρες. Αντε να δουμε ποτε θα κανει την ηρωικη εξοδο.... Φιλια σε ολες κ οσες εχουν γεννησει αυτες τις μερες να τους ζησουν..!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

καλημερα

Κοριτσακια καλησπερα,

Μπηκα να σας ενημερωσω οπως πρεπει κ επιβαλεται οτι εχθες 2 τα ξημερωματα σπασαν τα νερα νωρις βιαστηκε το αγορι μου ακριβως 36 εβδομαδων.οπως ηταν φυσιολογικο τον βαλαν στο οξυγονο βγηκε 2.650 απο την μια χαιρομαι γτ ειναι κουκλος απο την αλλη στεναχωριεμαι γτ φερνουν τα αλλα μωρακια στο δωματιο κ μενα οχι.......εκανα δυο φορες επισκλιριδειο αφου κραταει μονο δυο ωρες κ γεννησα 7:55 το πρωι παντως μια χαρα ειναι σαν απλη ενεση.....καλη λευτερια στις υπολοιπες κουκλες...

να σας ζησει!

να ειναι παντα γερος και καλοτυχος

ειναι μεγαλο μωρο και θα το παρεις συντομα μην ανησυχεις!

καταλαβαινω πολυ καλα την λαχταρα σου να τον κρατησεις, κανε λιγο υπομονη θα περασει! φιλια οταν τον ξαναδεις

( νοο ενα επισκεπτιριο εχει;;; που γεννησες;;; )

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...δεν γεννησα ακομη...τα πονακια ειναι του μισαωρου ακομη κ οποτε τους ερθει....!τωρα παω να περπατησω λιγο πια κ εχει απιστευτη μερα....να βγαλουμε κ βολτα το σκυλακι μας....ολα καλα παντως...σας φιλω..!!

αντε με το καλο!

Καλημερα. Στο σπιτι ειμαι του αδερφου μου κ περιμενουμε να φτασουν οι πονοι καθε 15 λεπτα. Ποναω αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εχω ηδη διαστολη. Ο γιατρος μου ειπε οτι την διαστολη που ειχα την δευτερα την εχουν μετα απο 6 ωρες. Αντε να δουμε ποτε θα κανει την ηρωικη εξοδο.... Φιλια σε ολες κ οσες εχουν γεννησει αυτες τις μερες να τους ζησουν..!!

κονταροχτυπιεστε με την μπαρμπουλα αντε να δουμε ποια θα γεννησει πρωτη!

κριστυ εσυ μην παρεις μερος στον αγωνα , σε παρακαλω δηλαδη

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ελενη κουραγιο και υπομονη! Εισαι στην τελικη ευθεια ε? Ποτε υπολογιζεις οτι θα γεννησεις?

Καλε μην απεχεις τοσες ωρες, μας κρατας σε αγωνια! Για να καταλαβω, πονας απο χτες το βραδυ ανα μισαωρο? Μπορεσες να κοιμηθεις καθολου?

γεια σας κοριτσια μου...τι κανουμε??σημερα ολα καλα...!εχω κατι πονακια...το βραδυ πονουσα μεχρι τις 2 ανα μισαωρο παλι...μετα ταβλιαστηκα στον υπνο..σημερα πηγα βολτουλα τα σκυλια με τον αδερφο μου κ τον αμορε..μετα πηγαμε για καφεδακι κ τωρα φαγαμε κ ξαπλα για λιγακι..γιατι με ξανα επιασαν τα πονακια....

χθες φεραμε την σιφινιερα κ το λικνο στον χωρο που κοιμομαστε κ μου λεει ο αμορες μονο που κατι λειπει...χεχε...!αρχιζω κ μπαινω στο κλιμα....τον εχει φαει η αγωνια κ εκεινον...!η μανα μου δε...εχει φρικαρει...!!αχαχαχα..!!εγω παλι παραειμαι ηρεμη κ δεν ξερω πως θα μου σκασει εκεινη την ωρα..!!παω να ξαπλαρω λιγακι...!!

εσεις βλεπω καλα κρατατε....!!:D:D

Ελενη μου υπομονη.....τι αλλο να πω?εμενα εδω με εχουν ζαλισει ολοι καθε μισαωρο αν ποναω κ ποναω κ αν ποναω....!!ΧΑΛΑΡΑ...κ αναμενουμε να δουμε τα ευχαριστα...!!:D:D

Jr39p2.png

να ρωτησω κατι...???στον φτ δεν σου βαζουν καθετηρα σωστα???κ ας κανεις επισκληριδιο???η κανω λαθος...???γιατι αν ειναι να μου βαλουν θα προτιμησω να μην κανω επισκληριδιο....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι...???στον φτ δεν σου βαζουν καθετηρα σωστα???κ ας κανεις επισκληριδιο???η κανω λαθος...???γιατι αν ειναι να μου βαλουν θα προτιμησω να μην κανω επισκληριδιο....!

Ισως σου βαζουν γιατι με την επισκληριδιο δεν ξερεις σε ποση ωρα θα μπορεσεις να ξανακουνησεις τα ποδια σου. Εκτος κι αν πεις οτι δεν θελεις να σου βαλουν και οτι αν θελησεις να πας τουαλετα, υπαρχει και η παπια

για ετσι με βλεπω impatient...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα οσες γνωστες μου εχουν βαλει καθετηρα μετα υποφερουν απο ουρολοιμωξεις....ασε που εγω ειμαι κ λιγο χεστρου...δεν εχω ξαναμπει ποτε σε νοσοκομειο...ουτε ορο δεν μου εχουν βαλει...για τον μονο λογο που εχω μπει ειναι για λειζερ στα ματια που σε 2 ωρες βγηκα....!!προτιμω να μου δινει την παπια η μαμα μου για 2 ωρες παρα καθετηρα...!!ακομα κ το κλυσμα με φρικαρει πιο πολυ απο την γεννα..!

Jr39p2.png

για ετσι με βλεπω impatient...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα οσες γνωστες μου εχουν βαλει καθετηρα μετα υποφερουν απο ουρολοιμωξεις....ασε που εγω ειμαι κ λιγο χεστρου...δεν εχω ξαναμπει ποτε σε νοσοκομειο...ουτε ορο δεν μου εχουν βαλει...για τον μονο λογο που εχω μπει ειναι για λειζερ στα ματια που σε 2 ωρες βγηκα....!!προτιμω να μου δινει την παπια η μαμα μου για 2 ωρες παρα καθετηρα...!!ακομα κ το κλυσμα με φρικαρει πιο πολυ απο την γεννα..!

Εγω εχω βαλει 2-3 φορες καθετηρα αλλα δεν ειχα κανενα θεμα με ουρολοιμωξη μετα. Το κλυσμα το φοβαμαι κι εγω, εκανα περυσι πριν την επεμβαση αλλα δεν με επιασε, ηταν ομως πολυ ενοχλητικο σαν αισθηση. Δυο πραγματα με αγχωνουν, το κλυσμα και το να μπορεσω να καθαρισω ενδελεχως οσες τριχουλες αφησαμε με την αισθητικο προχτες στο μπικινι.

αυτο το κλυσμα πραγματικα με φρικαρει...αλλα δεν ξερω ισως εκεινη την ωρα να μην με απασχολει τιποτα....τι να πω?ολοι μου λενε οτι ολη αυτη η διαδικασια θα τελειωσει πολυ γρηγορα κ θα με βιαζει μονο να γεννησω....!!

οσο για τις τριχουλες επειδη το εχω θεμα κ μου εχει πει κ ο γιατρος οτι καλυτερα να παω ξυρισμενη για να μην με πετσοκοψουν οι νοσοκομες εκει καθε 2 μερες φρεσκαρομαι κ προσπαθω να καταλαβω αν εχω αφησει τιποτα μονο με την αφη...!!αχαχα!!

Jr39p2.png

αυτο το κλυσμα πραγματικα με φρικαρει...αλλα δεν ξερω ισως εκεινη την ωρα να μην με απασχολει τιποτα....τι να πω?ολοι μου λενε οτι ολη αυτη η διαδικασια θα τελειωσει πολυ γρηγορα κ θα με βιαζει μονο να γεννησω....!!

οσο για τις τριχουλες επειδη το εχω θεμα κ μου εχει πει κ ο γιατρος οτι καλυτερα να παω ξυρισμενη για να μην με πετσοκοψουν οι νοσοκομες εκει καθε 2 μερες φρεσκαρομαι κ προσπαθω να καταλαβω αν εχω αφησει τιποτα μονο με την αφη...!!αχαχα!!

Καλα, δια της αφης κι εγω, δεν βλεπω μεχρι κατω. Ευτυχως η αισθητικος πηρε τις περισσοτερες με το κερι και δεν μου εμεινε πολλη δουλεια, αλλα και παλι, τεταρτη βραδυ θα πρεπει να το κανω κι αυτο. Εσυ καλα κανεις και φρεσκαρεσαι συχνα πυκνα μιας και νοιωθεις οτι πλησιαζει η ωρα. Πως πας αυτη τη στιγμη με τα πονακια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...