Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι καινούργια στο forum, συγκεκριμένα αυτό είναι το 1ο μου post. Σας διαβάζω κάθε μέρα απο τον Σεπτέμβριο και μετά αλλα δεν είχα μπει καθόλου να σας γράψω.

Σήμερα πήρα το θάρρος.... Λοιπόν εγώ είμαι στην 36η εβδομάδα με ΠΗΤ 9-2. Περιμένω κοριτσάκι.

Ακριβώς όπως κι εγώ. Χα χα χα! Την ίδια μέρα συλλάβαμε τις μπουμπούκες μας :)

tamar με το καλο το μωρακι σου κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!

Σ΄ευχαριστώ. Κι εσύ με το καλό και μ' ενα πόνο που λένε :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι καινούργια στο forum, συγκεκριμένα αυτό είναι το 1ο μου post. Σας διαβάζω κάθε μέρα απο τον Σεπτέμβριο και μετά αλλα δεν είχα μπει καθόλου να σας γράψω.

Σήμερα πήρα το θάρρος.... Λοιπόν εγώ είμαι στην 36η εβδομάδα με ΠΗΤ 9-2. Περιμένω κοριτσάκι.

καλως ορισες τσιπουριτσα!!!

με την ευχη της παναγιας να ερθει η κορουλα σας!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα κι απο μενα! Τελικα δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο το πεντικιουρ χτες, ο,τι πληρωνεις παιρνεις :P Πηρα και το θηλαστρο, παρηγγειλα και την κρεμα purelan για το στηθος και ειμαι ετοιμη απο αποψη αγορων.

Απο προχτες εχω ενα αλλο θεματακι και θελω τη γνωμη σας. Αν θυμαστε δηλωνα οτι θα εκανα ραχιαια αναισθησια γιατι δεν θελω ολικη ναρκωση (δεν θελω να ειμαι η τελευταια που θα δω το μωρο, ουτε και να ειμαι ολη τη μερα μισοκοιμισμενη). Απο οτι πληροφορουμαι ομως, με τη ραχιαια δεν κανει να κουνηθω για ενα 24ωρο, γιατι μετα υπαρχει περιπτωση να εχω ημικρανιες κτλ. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι σημαινει "δεν κουνιεμαι καθολου", αλλες κοπελες αναφερουν οτι ουτε το κεφαλι τους δεν εκανε να κουνησουν. Και σκεφτομαι οτι δεν θελω να ειμαι καθηλωμενη σε ενα κρεβατι, alert μεν, εξαναγκασμενη σε πληρη ακινησια δε. Να εχω δηλαδη διπλα μου το μωρο και να μη μπορω ουτε να το παρω αγκαλια, αλλα ουτε και να γυρισω να το κοιταξω? Ξανασκεφτομαι λοιπον την ολικη, εκει τουλαχιστον σηκωνεσαι οποτε νιωθεις οτι μπορεις, πραγμα που σημαινει οτι και 3 ωρες αργοτερα μπορεις να επιχειρησεις μια βολτα.

Εσεις τι λετε? Εχετε ακουσει εμπειριες απο ραχιαια? Στη θεση μου τι θα κανατε?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα! Τελικα δεν ηταν τπτ ιδιαιτερο το πεντικιουρ χτες, ο,τι πληρωνεις παιρνεις :P Πηρα και το θηλαστρο, παρηγγειλα και την κρεμα purelan για το στηθος και ειμαι ετοιμη απο αποψη αγορων.

Απο προχτες εχω ενα αλλο θεματακι και θελω τη γνωμη σας. Αν θυμαστε δηλωνα οτι θα εκανα ραχιαια αναισθησια γιατι δεν θελω ολικη ναρκωση (δεν θελω να ειμαι η τελευταια που θα δω το μωρο, ουτε και να ειμαι ολη τη μερα μισοκοιμισμενη). Απο οτι πληροφορουμαι ομως, με τη ραχιαια δεν κανει να κουνηθω για ενα 24ωρο, γιατι μετα υπαρχει περιπτωση να εχω ημικρανιες κτλ. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι σημαινει "δεν κουνιεμαι καθολου", αλλες κοπελες αναφερουν οτι ουτε το κεφαλι τους δεν εκανε να κουνησουν. Και σκεφτομαι οτι δεν θελω να ειμαι καθηλωμενη σε ενα κρεβατι, alert μεν, εξαναγκασμενη σε πληρη ακινησια δε. Να εχω δηλαδη διπλα μου το μωρο και να μη μπορω ουτε να το παρω αγκαλια, αλλα ουτε και να γυρισω να το κοιταξω? Ξανασκεφτομαι λοιπον την ολικη, εκει τουλαχιστον σηκωνεσαι οποτε νιωθεις οτι μπορεις, πραγμα που σημαινει οτι και 3 ωρες αργοτερα μπορεις να επιχειρησεις μια βολτα.

Εσεις τι λετε? Εχετε ακουσει εμπειριες απο ραχιαια? Στη θεση μου τι θα κανατε?

Καταρχήν με το καλό το μωράκι σου. Κατά δεύτερον γιατί δεν κάνεις επισκληρήδιο;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καταρχήν με το καλό το μωράκι σου. Κατά δεύτερον γιατί δεν κάνεις επισκληρήδιο;

Καλημερα ταμαρ! Την επισκληριδιο τη φοβαμαι, εχω ακουσει ποσο ανατριχιαστικη ειναι η εισαγωγη καθετηρα, εχω ακουσει για κοπελες να τρεμουν σαν το ψαρι εξω απο το νερο, για κοπελες που δεν τις επιασε η δοση και πονουσαν, για κοπελες που απεκτησαν πονους στη μεση και κινητικα προβληματα.. Μακρια απο μενα

καλημερα κοριτσια μου..!!τι κανουμε??εγω ξυπνησα ενω δεν ηθελα για να παμε να παρουμε μια προσφορα για κουζινα...!!ενταξει αφου δεν γεννησα οοοολο το βραδυ δεν ξερω ποτε θα ερθει το μπεμπακι....εκανα μπανακι ,ειδαμε τηλεοραση κ ξαπλαραμε χαλαρα...κ εκει που λεω αντε να κοιμηθω με πιανουν πετρωματα δυνατα κ πονοι στην μεση....ολη την ωρα αχ βαχ κ ουφ....ο αμορες διπλα να μου κραταει το χερι κ να μην ξερει τι να κανει κ να μου λεει να παρουμε τον γιατρο κ εγω να του λεω οτι απλως θελω να κοιμηθω..σκατουλες καλες 4 κοιμηθηκαμε κ σημερα εξακολουθω να εχω ακομα πονακια αλλα πιο λιγο..!!τι να πω θα δειξει αλλα νομιζω κοριτσια οτι πλησιαζουμε....!impatient δεν ξερω τιποτα για την ραχιαια...μονο για επισκληριδιο ξερω....που εκανε η κουμπαρα μου κ μετα απο λιγο της ειπαν οτι πρεπει να σηκωθει να περπατησει σιγα σιγα...!!!:D:D τι να σου πω εγω παω για φυσιολογικα με επισκληριδιο πρωτα ο ΘΕΟΣ...!!!

Jr39p2.png

Μπαρμπουλα σε βλεπω να γεννας μεχρι την Πεμπτη και να τρωω τη σκονη σου! Εγω κατι ψιλοπονακια που και που (τοσο αραια που μπορει να περασει και ολοκληρη μερα χωρις να εχω) αλλα οταν περπαταω, νομιζω ωρες ωρες οτι το μωρο ειναι τοσο κατω που θα μου φυγει! Δεν εχω ιδεα τι θα εκανα αν γεννουσα φυσιολογικα, ισως πανω στον πανικο μου ζητουσα επισκληριδιο αλλα τωρα που εχω κι αλλες επιλογες, δεν τιθεται καν σαν εναλλακτικη

Καλημερα κοριτσια.. Μπαινω απο το κινητο του αδερφου μου κ περιληπτικα σας λεω, απο την δευτερα εχω διαστολη 1 ποντο κ συνεχιζω να χω πονους. Θα σας ενημερωσω μολις γεννησω γιατι ιντερνετ εχω μονο απο το κινητο..!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα ταμαρ! Την επισκληριδιο τη φοβαμαι, εχω ακουσει ποσο ανατριχιαστικη ειναι η εισαγωγη καθετηρα, εχω ακουσει για κοπελες να τρεμουν σαν το ψαρι εξω απο το νερο, για κοπελες που δεν τις επιασε η δοση και πονουσαν, για κοπελες που απεκτησαν πονους στη μεση και κινητικα προβληματα.. Μακρια απο μενα

Δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα πρόβλημα. Απλά πόνεσα όταν μου έκαναν την ένεση. Φαντάζομαι οτι είναι θέμα αναισθησιολόγου. Πάντως ο γυναικολόγος μου μόνο επισκληρίδιο προτείνει.

Καλημερα κοριτσια.. Μπαινω απο το κινητο του αδερφου μου κ περιληπτικα σας λεω, απο την δευτερα εχω διαστολη 1 ποντο κ συνεχιζω να χω πονους. Θα σας ενημερωσω μολις γεννησω γιατι ιντερνετ εχω μονο απο το κινητο..!!

Με το καλό και μ' ένα πόνο!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοριτσακια καλησπερα,

Μπηκα να σας ενημερωσω οπως πρεπει κ επιβαλεται οτι εχθες 2 τα ξημερωματα σπασαν τα νερα νωρις βιαστηκε το αγορι μου ακριβως 36 εβδομαδων.οπως ηταν φυσιολογικο τον βαλαν στο οξυγονο βγηκε 2.650 απο την μια χαιρομαι γτ ειναι κουκλος απο την αλλη στεναχωριεμαι γτ φερνουν τα αλλα μωρακια στο δωματιο κ μενα οχι.......εκανα δυο φορες επισκλιριδειο αφου κραταει μονο δυο ωρες κ γεννησα 7:55 το πρωι παντως μια χαρα ειναι σαν απλη ενεση.....καλη λευτερια στις υπολοιπες κουκλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια καλησπερα,

Μπηκα να σας ενημερωσω οπως πρεπει κ επιβαλεται οτι εχθες 2 τα ξημερωματα σπασαν τα νερα νωρις βιαστηκε το αγορι μου ακριβως 36 εβδομαδων.οπως ηταν φυσιολογικο τον βαλαν στο οξυγονο βγηκε 2.650 απο την μια χαιρομαι γτ ειναι κουκλος απο την αλλη στεναχωριεμαι γτ φερνουν τα αλλα μωρακια στο δωματιο κ μενα οχι.......εκανα δυο φορες επισκλιριδειο αφου κραταει μονο δυο ωρες κ γεννησα 7:55 το πρωι παντως μια χαρα ειναι σαν απλη ενεση.....καλη λευτερια στις υπολοιπες κουκλες...

Να σου ζησει το μωρακι Βασουλι! Να τον χαιρεσαι! Και υπομονη, θα στον φερουν κι εσενα οταν μπορεσει να αναπνευσει απο μονο του χωρις δυσκολια! Προς το παρον φανταζομαι οτι μπορεις να πηγαινεις και να τον βλεπεις εσυ οποτε θελεις, ετσι δεν ειναι?

Κοριτσακια καλησπερα,

Να σας ζησει vassouli!!Γερος και καλοτυχος και συντομα στην αγκαλια σας!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...