Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδιααα!!! Μπηκα κι εγω στο fb!! Κατ ςσενα σου λεει βουρ στον πατσα εμενα μου ειπε ακινησια να φτασουμε στην αλλη βδομαδα!!! Αλλά να σου πω και να ήθελα...τι να κουνησω μ αυτη τη κοιλουμπα??!!Υπερθεαμα θα ειμαι για τον αντρα μου!!! Αλλά το είπα...με το που χασω τα κιλα...καινουρια εσωρουχα οπωσδηποτε (ε Ντιντι...MED κτλ κλπ)

Η μπεμπα κουνιεται διαρκως θα μου βγει κανα στραβοξυλο το βλεπω εγω!!Δε σταματαει ρε παιδια..κι αν γυρισω πλαγια τσατιζεται και κλωτσαει!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα!

Εμένα δεν μου το είχε απαγορεύσει ποτέ, απλά τώρα μου είπε πως είναι και καλό για να ξεκινήσουν οι συσπάσεις και να προετοιμαστούμε για τον τοκετό... Εσύ κάτσε λίγο φρόνιμη ;) αφού είχες θέμα με συσπάσεις, να περάσουν κάποιες μέρες ακόμη. Καλά κι εμένα η κοιλούμπα είναι ένα θέμα, αλλά κάπως τα καταφέρνουμε! :tongue:

Κι η δικιά μου αν γυρίσω πλάγια αρχίζει και κλωτσάει! Πως να ξαπλώσω κυρία μου! Ανάσκελα δε μπορώ, μπρούμυτα δε μπορώ, αν δεν με αφήνει και πλάγια θα γίνω κουκουβάγια! Που έτσι κι αλλιώς ο σερί ύπνος είναι παρελθόν εδώ και πολύ καιρό.... :cry:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα

Πωπω, δε σας προλαβαίνω στο fb!

Χτες έλειπα όλη μέρα γιατί είχα αιματολόγο και γυναικολόγο και πήγα και από τος γονείς μου ενδιάμεσα. Λοιπόν, τα λευκά ακόμη αυξημένα αλλά σε σχετικά φυσιολογικά επίπεδα (14400) και μου είπε η αιματολόγος ότι δε θα με ξαναδεί μέχρι να γεννήσω. Απλά στις 40 μέρες να ξανακάνω εξετάσεις για να δούμε ότι έπεσαν στα φυσιολογικά και ότι ήταν απλά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.

Ως προς το γυναικολόγο, όλα καλά. Ο πλακούντας γερνάει λέει, είναι βαθμός 1 προς 2, τα υγρά είναι φυσιολογικά και από εδώ και πέρα θα τον βλέπω στο Αλεξάνδρα για ΚΤΚ. Θα πάω την Πέμπτη για το πρώτο και μετά μάλλον κάθε 3-4 μέρες. Για να βλέπουμε αν δυσφορεί το μωρό. Και θα με εξετάζει και κολπικά... Χτες τη γλίτωσα, δε με είδε από κάτω ενώ έτσι μου είχε πει την προηγούμενη φορά που είχα πάει.

Μου έκοψε το μαγνήσιο και το 1 από τα 2 χάπια σιδήρου (έχω αιματοκρίτη 41,9!!!!) και μου είπε από εδώ και πέρα να περπατάω και να έχω ολοκληρωμένες επαφές. ;) Θα πρέπει λέει να αυξηθούν οι συσπάσεις τώρα που δε θα παίρνω μαγνήσιο.

Κι αν δε νιώθω το μωρό, έχω αίμα ή ρυθμικές συσπάσεις ή βέβαια μου σπάσουν τα νερά, τον παίρνω αμέσως τηλ!

Μπορεί λέει να γεννήσω ανά πάσα στιγμή αφού μπήκα στο μήνα μου, αλλά συνήθως ποι περισσότερες γεννάνε μεταξύ 38-40 εβδομάδων!

Άρχισα να αγχώνομαι γιατί πλησιάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο ολα καλα! τι ομορφα ερχετε το μωρακι σου!

( και θα κανεις και γυμναστικη, ρωτα και εμας τις στερημενες)

Καλημερουδιααα!!! Μπηκα κι εγω στο fb!! Κατ ςσενα σου λεει βουρ στον πατσα εμενα μου ειπε ακινησια να φτασουμε στην αλλη βδομαδα!!! Αλλά να σου πω και να ήθελα...τι να κουνησω μ αυτη τη κοιλουμπα??!!Υπερθεαμα θα ειμαι για τον αντρα μου!!! Αλλά το είπα...με το που χασω τα κιλα...καινουρια εσωρουχα οπωσδηποτε (ε Ντιντι...MED κτλ κλπ)

Η μπεμπα κουνιεται διαρκως θα μου βγει κανα στραβοξυλο το βλεπω εγω!!Δε σταματαει ρε παιδια..κι αν γυρισω πλαγια τσατιζεται και κλωτσαει!!

μια χαρα παιδι θα σου βγει! λενε οτι οταν ειναι ζωηρα στην κοιλια ειναι ησυχα μετα! και εμενα μου ειπε να κατσω στα αυγα μου! κλαψ!

ουι ομως χρειαστει για να βγει ο μπεμπης στην ωρα του

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα. Καινούρια στην παρέα καθότι γεννάω σε 3 εβδομάδες, απ' οτι είπαμε χθες με τον γιατρό μου. Θα κάνω το 2ο παιδάκι μου, κοριτσάκι αυτή τη φορά, και πάω προγραμματισμένα για 31/1 καθότι και το πρώτο το γέννησα με καισαρική.

Χθες πήγαμε στον γιατρό και η μπουμπού μου στις 35+5 χθες ήταν 2950. Καλομεγαλωμένη όπως είπε και ο γιατρός.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλησπέρα!

γεια σου tamar, καλώς ήρθες! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Ολόκληρη κοπέλα!

Εγώ το βράδυ ξύπνησα στις 5 για τουαλέτα και κατάφερα να ξανακοιμηθώ στις 7 για μια ώρα γιατίστις 8 άρχισε η μικρή "μαμά ξημέρωσε;" "να σηκωθούμε" και τώρα νυστάζω πολύ...λέω μολις κοιμηθεί να την πέσω κι εγώ.

Φιλιά!

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλησπέρα!

Εγώ το βράδυ ξύπνησα στις 5 για τουαλέτα και κατάφερα να ξανακοιμηθώ στις 7 για μια ώρα γιατίστις 8 άρχισε η μικρή "μαμά ξημέρωσε;" "να σηκωθούμε" και τώρα νυστάζω πολύ...λέω μολις κοιμηθεί να την πέσω κι εγώ.

Φιλιά!

Σ' ευχαριστώ. Κοντεύεις κι εσύ βλέπω. Με το καλό!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας κι από μένα. Καινούρια στην παρέα καθότι γεννάω σε 3 εβδομάδες, απ' οτι είπαμε χθες με τον γιατρό μου. Θα κάνω το 2ο παιδάκι μου, κοριτσάκι αυτή τη φορά, και πάω προγραμματισμένα για 31/1 καθότι και το πρώτο το γέννησα με καισαρική.

Χθες πήγαμε στον γιατρό και η μπουμπού μου στις 35+5 χθες ήταν 2950. Καλομεγαλωμένη όπως είπε και ο γιατρός.

Καλωσηρθες ταμαρ με το καλο το μωρακι!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και παλι

κριστυυυυυυυυυυυυυυυυ

μπες να δωσεις το παρων !

ποιες γεννανε σημερα;;;

καλωσορισες! με το καλο το μωρακι σου

καλησπέρα!

Φιλιά!

υπνος τι ειπες τωρα

η δικια μου ξεκινησε κατι βιταμηνες με ω3 κτλ και εχει τρομερη ενεργεια καθε μερα

το σκεφτομαι να τις ξεκινησω και εγω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλησπερα κοριτσια μου...τι κανουμε??τωρα που ξεκουραστηκα λιγο επεστρεψα....!!ηρθε επιτελους η ασφαλειας κ ημουν απο το πρωι εκει κ γυρισα 4 η ωρα το μεσημερι...ειχα πει μολις μπει η πορτα θαγεννησω κ ενω ολη μερα δεν ειχα πονακια με το που μπηκε με επιασαν...στο μεταξυ χθες που με εξετασε απο κατω μου ειπε οτι ισως δω λιγο αιματακι γιατι πονεσα λιγο κ οντως ειχα...αλλα εχω μεχρι κ σημερα...ελαχιστο μεν αλλα εχω..αν εχω κ αυριο θα τον παρω...!!

εμας ουτε για γυμναστικη ανεφερε κατι Κατια μας οποτε βουρ εσυ...!!

για να δουμε θα μας κανει το μπαμ ο μπεμπουλης αυτη την εβδομαδα οπως ολοι πιστευουμε η θα ηρεμησει κ θα πει ...''τσακκκκκ σας την εσκασα...''αχαχαχχα!!οποτε θελει ας βγει.....αχχχχ κοριτσια κ επειδη με ειχαν ζαλισει ολοι οτι θα γεννησω σημερα που εχει γενεθλια ο μπαμπας μου ειδα λεει οτι πηγα στον γιατρο...να με εξετασει...κ με κατεβασε σε μια τεραστια αιθουσα με ειδικευομενους κ λεει γενναμε σημερα...κ του λεω μα δεν ποναω...κ λεει δεν πειραζει σημερα θα γεννησεις γιατι εχει γενεθλια ο μπαμπας σου ....αχαχαχα!!οτι να ναι...!!χαιρομαι που το γκρουπακι αρεσε σε ολα τα κοριτσιαααααα.....γεμισεεεε..!!χεχεχε...!!:D:D

Jr39p2.png

ερωτηση: αυτα που γραφουμε στο φβ τα βλεπουν και οι "αλλοι " φιλοι μας;;;

Αν έχετε κλειστό γκρουπ, στο οποίο θα ήθελα κι εγώ να μπω αν δεν έχετε αντίρρηση, όχι. Μόνο τα μέλη

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...