Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ευχαριστω Κατια μου! Κατι τετοιο υπεθεσε και ο φαρμακοποιος αλλα ηθελα να το σιγουρεψω. Εσενα σε βοηθησε?

εγω εβαλα φρεζυντερμ και σωθηκα! γιατι μπορει να την τρωει κιολας...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα τωρα θα αρχισει πολυ διαλογος στο γκρουπ!Ε κοριτσια μην μου γραψετε τπτ για την δουλεια στο προσωποβιβλιο γιατι εχει πολλους ρουφιανος!!λολ χαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα

βελεπω μπαινει μια μια στην τελικη ευθεια

ιμπατιεν καλα κατα την γνωμη μου δεν στο εκοψε, μην τυχρι τοποτα πιο νωρις και αχγοθεις

κριστυ, αν η κορουλα σου ειναι ψηλη και βγαινει το κεφαλακι απο το καθησμα που ηδη εχεις τοτε ναι πρεπει να παρεις το επομενο! ψαχτω λιγο, εμεις τα κιλα δεν τα ειχαμε πιασει αλλα το μισο κεφαλι ηταν πιο πανω απο το καθισμα , ετσι θα τραυματιζοτανε και περασαμε σε αυτο που ειναι μονο κατω.

δεν ειναι και πολου βολικο οταν την παιρνει ο υπνος!

η ελενη σιγουρα θα γεννησε, εχει μερες να μπει

σας φιλω παω για ντοπλερ και παρακαλαω εστω να μου δωσει αλλη μια εβδομαδα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κοριτσια παρολαυτα ο γιατρος δεν μου εκοψε το μαγνησιο....:confused::confused::confused: τωρα το σκεφτηκα...!καλως η κακως???

τον ρωτησες και ειπε οτι δεν το κοβεις η μπορει απλα να ξεχασατε να το συζητησετε?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!εχει μαλακωσει πολυ ο τραχηλος....εχει κατεβει φουλ ο μπεμπης μας(σαν να επιασε το κεφαλακι καταλαβα να λεει)κ εχει παρει κ αριστη θεση μου ειπε κ εκεινος κ η αλλη γιατρος που εκανε τον υπερηχο τοσο που λεγανε οτι θα εχω τελεια γεννα λεει κ ευκολη...!!καναμε παλι υπερηχο...ειναι 3 κιλακια ο μπεμπης μας...το ειδαμε παλι 3d εχει ακομα τα χειλακια της μαμας κ το πηγουνακι μας ειπαν κ οι 2 γιατροι..εχει ακομη την μυτουλα του μπαμπα...εχει μαλλακια(εγω δεν ειχα αρα ειναι του μπαμπα αυτα....χεχε..)κ ενω κανονικα ο γιατρος μας περιμενει την αλλη Πεμπτη οπως καθε εβδομαδα...αλλα μας ειπε οτι χλωμο θα προλαβουμε την αλλη εβδομαδα...μαλλον ο μπεμπης μας λεει οπως τον βλεπει θα βγει μεσα στην εβδομαδα...!!χεχεχε..!δεν μας πειραζει καθολου βεβαια οπως ειπε κ ο γιατρος γιατι εχει τελεια κιλακια....αψογη αναπτυξη κ αφου εφτασα την 37η εβδομαδα μπορουμε να γεννησουμε....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...!!:D:D:D:D:D

αυτα τα δικα μου...!βλεπω τα υπολοιπα μια χαρα....!!ΥΠΕΡΟΧΑ...εγω πεταω στα συννεφα....!!κ ο μπαμπουλης μας το ιδιο...!!

Μπράβο κορίτσι με το καλό!

Φουσκίτσα με το καλό κι εσύ!

impatient, εγώ είχα την purelan 100 (της medela), στασυστατικά αναγράφει μόνο λανολινη.

θα με προσθέσετε κι εμένα στο FB?

487Yp3.png

cYn6p3.png

Μπράβο κορίτσι με το καλό!

Φουσκίτσα με το καλό κι εσύ!

impatient, εγώ είχα την purelan 100 (της medela), στασυστατικά αναγράφει μόνο λανολινη.

θα με προσθέσετε κι εμένα στο FB?

ευχαριστω για τη συμβουλη τιτουλα! για να σε προσθεσω στο γκρουπακι πρεπει να με κανεις φιλη σου πρωτα, δες στα παρακατω μηνυματα με ποιο ονομα ειμαι

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Τι κανεις Κριστυ?Οι μικρουλες?Αν παρετε δυο σημειων..δεν μπορει να προσαρμοστει μετα?Δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα για αυτο ρωταω!! :P

Ζώνες 3 σημείων είναι αυτές που έχουμε στα μπροστινά καθίσματα.

Ζώνες 2 σημείων όπως των επιβατών στα αεροπλάνα.

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!

Άντε μ΄ έναν πόνο!!!

ηθελα να παρω και καθαρη κρεμα λανολινης που λενε οτι ανακουφιζει οσες θηλαζουν αλλα δεν βρηκα κατι περα απο Fissan και Frezyderm. Οσες εχετε χρησιμοποιησει, ξερετε μηπως μαρκα ΚΑΘΑΡΗΣ λανολινης?

Νομίζω η purelan και η lansinoh είναι σε πιο καθαρή μορφή.

Εγώ παρήγγειλα lasinoh από amazon...

κοριτσια παρολαυτα ο γιατρος δεν μου εκοψε το μαγνησιο....:confused::confused::confused: τωρα το σκεφτηκα...!καλως η κακως???

Νομίζω επειδή πας προγραμματισμένα για να μην τύχει και γεννήσεις πιο πριν.

Έχω και γω αγωνία για το πότε θα μου τα κόψει τα "διάφορα".

Αν εξαντληθούν οι μέρες μου, η μήτρα μου θα είναι υπερβολικά "ακίνητη" για ΦΤ.

Υποθέτω σε καμιά 10αριά μέρες ότι θα μου πει...

κριστυ, αν η κορουλα σου ειναι ψηλη και βγαινει το κεφαλακι απο το καθησμα που ηδη εχεις τοτε ναι πρεπει να παρεις το επομενο! ψαχτω λιγο, εμεις τα κιλα δεν τα ειχαμε πιασει αλλα το μισο κεφαλι ηταν πιο πανω απο το καθισμα , ετσι θα τραυματιζοτανε και περασαμε σε αυτο που ειναι μονο κατω.

δεν ειναι και πολου βολικο οταν την παιρνει ο υπνος!

Κι εμάς έτσι, στην ίδια κατηγορία είμαστε, στο 2/3.

Σ΄ αυτήν την κατηγορία βγαίνει ή μόνο κάτω, που το θεωρώ επικίνδυνο, (το έχουμε δοκιμάσει και βλέπω... σα να μην κάθεται καθόλου σε κάθισμα είναι... ή καθισματάκι με "οδηγούς" για την κανονική ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου. Παραγγείλαμε το 2ο και το παιδί μου το βλέπω πως είναι πολύ πολύ άνετο και πιο ασφαλές απ΄ ότι μόνο με το "κάτω". Το καθισματάκι αυτό είναι για μέχρι 22 κιλά!!! (Britax από amazon 40 λίρες-Εδώ 170 ευρώ το φθηνότερο-πράγμα που εξηγεί γιατί δεν είναι κ τόσο διαδεδομένο).

Αχ τι τραβάμε όσοι κάνουμε πολλά παιδιά...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εμείς αυτόν τον καιρό έχουμε τρελαθεί με το θέμα αμάξι...

Από το πρωί ο σύζυγος είναι στις μάντρες και ψάχνει για ανταλλαγή το δικό μου το peugeot 206 με κανένα πολυμορφικό τύπου Scenic κλπ.

Θέλαμε 3 ζώνες 3 σημείων πίσω γιατί τη μικρή την έχω ακόμη σε καθισματάκι, δεν θέλω να της το καταργήσω από τώρα, αλλά είναι τόσο μα τόσο δύσκολο τελικά...

Τεσπά, ας βγάλουμε άκρη κ μάλλον θα την πάω στο κάθισμα - μαξιλαράκι - με χερούλια χωρίς πλάτη που "υποτίθεται" είναι για τα κιλά της και προσαρμόζεται σε ζώνες 2 σημείων.

Τι άγχος κι αυτό Χριστέ μου...

Ki εμεις τα ιδια...δε μου γεμιζει το ματι αυτο το καθισματακι...πιο πολυ για να το φτανει η ζωνη ειναι και ψαχνω σε αμαζον κι εγω να βαλω κατι ολοκληρο αλλα φτηνο γιατι ηδη εχουμε δυο maxi cosi

Mpiskotaki μου υπομονη...!!! Το yutopar πολυ χάλια.. Το είχα παρει στον 4ο μηνα για λίγες μερες... Δυο εβδομάδες ειναι... Θα περάσουν.... Κανε κατι να ξεχαστεις.... Τα πράγματα του μωρού όλα έτοιμα;!

Ola ετοιμα ειναι μωρε...γι αυτο βαριεμαι...

Μια χαρα μπαρμπουλα! Εχουμε μια μερα διαφορα ρε παιδι μου και το δικο μου κατσικωμενο ακομα πανω στο στομαχι ενω το δικο σου πανετοιμο για τη μεγαλη εξοδο ε? Νομιζω πως αν δεν πηγαινα προγραμματισμενα, θα γεννουσα στις 42 εβδομαδες!

Πηγα για τις εξετασεις αιματος σημερα, αυτες που κανουν πριν την καισαρικη, και το ζωον η γραμματεας του μικροβιολογου, μου ειπε οτι το παραπεμπτικο αυτο κανει μονο για το νοσοκομειο ΑΦΟΥ εφαγα το τρυπημα (το οποιο παρεμπιπτοντως πονεσε πολυ και ποναει ακομα). Επισης πηγα στο φαρμακειο και παρηγγειλα θηλαστρο, ηθελα να παρω και καθαρη κρεμα λανολινης που λενε οτι ανακουφιζει οσες θηλαζουν αλλα δεν βρηκα κατι περα απο Fissan και Frezyderm. Οσες εχετε χρησιμοποιησει, ξερετε μηπως μαρκα ΚΑΘΑΡΗΣ λανολινης?

Κι εγω purelan Medela δαγκωτο...ειχα και τη φρεζυντερμ αλλα δεν εκανε τιποτα.

Κοριτσια μολις ηρθα απο υπερηχο και ΝΣΤ, η μπουμπουκα εχει παει 2.500 ειμαστε καλα ειχα μια συσπαση δυνατη αλλα τιποτα ανησυχητικο...θελουμε να φτασου με στις 20 Γεναρη αλλα επεμενε ο αντρας μου για 27 αν ειμαστε καλα. Τεταρτη παλι ραντεβου να μου δει και τον τραχηλο λεει (ουπς) και βλεπουμε!! Παντως κουραστηκα κοριτσια, δε μπορω ουτε καθιστη να καθισω στο αμαξι με πιεζει στο στερνο πολυ, πηγα κι ενα σουπερ για 2-3 πραγματα κι ενιωσα πιεση πολλη...εννοειται μου ειπε ξεκουραση οσο μπορω να στρωσει δερμα η μικρη!!

Τα φιλια μου!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

κοριτσια μου δεν παω προγραμματισμενα βρε απλως ο γιατρος μου ειπε οτι με βαση τον τραχηλο με κοβει μεσα στην εβδομαδα να γενναω γιατι ειναι ωριμοτατος κ μαλακος...\

ιμπατιεντ το ξεχασα τελειως να τον ρωτησω κ αφου δεν μου ειπε κ εκεινος κατι το συνεχιζω...αν κ η αληθεια ειναι πως τελευταια το αμελω κ λιγακι γιατι συνειδητοποιησα οτι οι βραδινες καουρες ξεκινανε μολις το πιω.....κ οχι οταν φαω οτιδηποτε...!!

παντως τα πονακια καλα κρατανε...πληθυναμε στο γκρουπακι εε|???χεχεχε,,!!!παω ναδω ταινια κ να φαω ποπ κορν....φιλακιαααααααααααα..!!τα λεμε αυριοοοοοοοο!!καλο βραδυ σε ολες που βλεπω οτι ειστε μια χαρα κ εσεις κ τα μπεμπακια..\!!

Jr39p2.png

καλησπερα

Ροδουλα κανε με αντ στο lena dio και θα σε προσθεσω

μου βγαζει πολλες τι φωτο εχεις;;

Ki εμεις τα ιδια...δε μου γεμιζει το ματι αυτο το καθισματακι...πιο πολυ για να το φτανει η ζωνη ειναι και ψαχνω σε αμαζον κι εγω να βαλω κατι ολοκληρο αλλα φτηνο γιατι ηδη εχουμε δυο maxi cosi

Ola ετοιμα ειναι μωρε...γι αυτο βαριεμαι...

Κι εγω purelan Medela δαγκωτο...ειχα και τη φρεζυντερμ αλλα δεν εκανε τιποτα.

Κοριτσια μολις ηρθα απο υπερηχο και ΝΣΤ, η μπουμπουκα εχει παει 2.500 ειμαστε καλα ειχα μια συσπαση δυνατη αλλα τιποτα ανησυχητικο...θελουμε να φτασου με στις 20 Γεναρη αλλα επεμενε ο αντρας μου για 27 αν ειμαστε καλα. Τεταρτη παλι ραντεβου να μου δει και τον τραχηλο λεει (ουπς) και βλεπουμε!! Παντως κουραστηκα κοριτσια, δε μπορω ουτε καθιστη να καθισω στο αμαξι με πιεζει στο στερνο πολυ, πηγα κι ενα σουπερ για 2-3 πραγματα κι ενιωσα πιεση πολλη...εννοειται μου ειπε ξεκουραση οσο μπορω να στρωσει δερμα η μικρη!!

Τα φιλια μου!

αντε μπραβο , σουπερ τα πας! να ξεκουραζεσαι!

κοριτσια μου δεν παω προγραμματισμενα βρε απλως ο γιατρος μου ειπε οτι με βαση τον τραχηλο με κοβει μεσα στην εβδομαδα να γενναω γιατι ειναι ωριμοτατος κ μαλακος...\

ιμπατιεντ το ξεχασα τελειως να τον ρωτησω κ αφου δεν μου ειπε κ εκεινος κατι το συνεχιζω...αν κ η αληθεια ειναι πως τελευταια το αμελω κ λιγακι γιατι συνειδητοποιησα οτι οι βραδινες καουρες ξεκινανε μολις το πιω.....κ οχι οταν φαω οτιδηποτε...!!

παντως τα πονακια καλα κρατανε...πληθυναμε στο γκρουπακι εε|???χεχεχε,,!!!παω ναδω ταινια κ να φαω ποπ κορν....φιλακιαααααααααααα..!!τα λεμε αυριοοοοοοοο!!καλο βραδυ σε ολες που βλεπω οτι ειστε μια χαρα κ εσεις κ τα μπεμπακια..\!!

μαζι με την ιμπατιεν θα γεννησεις;;;

ποπο ρε κοριτσια δυο δυο θα γενναμε

εγω την πηρα την παραταση της μια εβδομαδας! ολα καλα

αμνιακα στα κατωτερα φυσιολογικα και ο πλακουντας κραταει ακομη

ο αιματολογος λεει να συνεχισω τις ενεσεις γιατι μου κανουν καλο

ενα θεμα με τον αιματοκριτη εχουμε που δεν λεει να αναιβει(28) και μετα την γεννα κατι μου ειπε θα κανουμε αλλα τι δεν μου ειπε!

αυτα !

σας φιλω και σας καληνυχτω!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Πωπω, δε σας προλαβαίνω στο fb!

Χτες έλειπα όλη μέρα γιατί είχα αιματολόγο και γυναικολόγο και πήγα και από τος γονείς μου ενδιάμεσα. Λοιπόν, τα λευκά ακόμη αυξημένα αλλά σε σχετικά φυσιολογικά επίπεδα (14400) και μου είπε η αιματολόγος ότι δε θα με ξαναδεί μέχρι να γεννήσω. Απλά στις 40 μέρες να ξανακάνω εξετάσεις για να δούμε ότι έπεσαν στα φυσιολογικά και ότι ήταν απλά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης.

Ως προς το γυναικολόγο, όλα καλά. Ο πλακούντας γερνάει λέει, είναι βαθμός 1 προς 2, τα υγρά είναι φυσιολογικά και από εδώ και πέρα θα τον βλέπω στο Αλεξάνδρα για ΚΤΚ. Θα πάω την Πέμπτη για το πρώτο και μετά μάλλον κάθε 3-4 μέρες. Για να βλέπουμε αν δυσφορεί το μωρό. Και θα με εξετάζει και κολπικά... Χτες τη γλίτωσα, δε με είδε από κάτω ενώ έτσι μου είχε πει την προηγούμενη φορά που είχα πάει.

Μου έκοψε το μαγνήσιο και το 1 από τα 2 χάπια σιδήρου (έχω αιματοκρίτη 41,9!!!!) και μου είπε από εδώ και πέρα να περπατάω και να έχω ολοκληρωμένες επαφές. ;) Θα πρέπει λέει να αυξηθούν οι συσπάσεις τώρα που δε θα παίρνω μαγνήσιο.

Κι αν δε νιώθω το μωρό, έχω αίμα ή ρυθμικές συσπάσεις ή βέβαια μου σπάσουν τα νερά, τον παίρνω αμέσως τηλ!

Μπορεί λέει να γεννήσω ανά πάσα στιγμή αφού μπήκα στο μήνα μου, αλλά συνήθως ποι περισσότερες γεννάνε μεταξύ 38-40 εβδομάδων!

Άρχισα να αγχώνομαι γιατί πλησιάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...