Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!εχει μαλακωσει πολυ ο τραχηλος....εχει κατεβει φουλ ο μπεμπης μας(σαν να επιασε το κεφαλακι καταλαβα να λεει)κ εχει παρει κ αριστη θεση μου ειπε κ εκεινος κ η αλλη γιατρος που εκανε τον υπερηχο τοσο που λεγανε οτι θα εχω τελεια γεννα λεει κ ευκολη...!!καναμε παλι υπερηχο...ειναι 3 κιλακια ο μπεμπης μας...το ειδαμε παλι 3d εχει ακομα τα χειλακια της μαμας κ το πηγουνακι μας ειπαν κ οι 2 γιατροι..εχει ακομη την μυτουλα του μπαμπα...εχει μαλλακια(εγω δεν ειχα αρα ειναι του μπαμπα αυτα....χεχε..)κ ενω κανονικα ο γιατρος μας περιμενει την αλλη Πεμπτη οπως καθε εβδομαδα...αλλα μας ειπε οτι χλωμο θα προλαβουμε την αλλη εβδομαδα...μαλλον ο μπεμπης μας λεει οπως τον βλεπει θα βγει μεσα στην εβδομαδα...!!χεχεχε..!δεν μας πειραζει καθολου βεβαια οπως ειπε κ ο γιατρος γιατι εχει τελεια κιλακια....αψογη αναπτυξη κ αφου εφτασα την 37η εβδομαδα μπορουμε να γεννησουμε....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...!!:D:D:D:D:D

αυτα τα δικα μου...!βλεπω τα υπολοιπα μια χαρα....!!ΥΠΕΡΟΧΑ...εγω πεταω στα συννεφα....!!κ ο μπαμπουλης μας το ιδιο...!!

μπραβο κοπελα μου!!!μακαρι ολα να πενε ετσι ευκολα οπως τα περιγραφεις!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα φιλες μου!!!

πως ειμαστε?

εγω μια χαρα ακομα!!!η μανουλα μου εχει γενεθλια κ ελπιζει σημερα αυριο να γεννηθει ο εγγονος να εχουν μαζι!!απτην αλλη ο μπαμπας θελει να ειναι δωρο για την επετειο τους σε καμια 10αρια μερες!!!οτι ναναι χαζεψανε ολοι απτην χαρα τους!!!

εγω κατι ψιλοενοχλησεις απο κατω κ που κ που κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου!!!

ο μπεμπης κουνιεται αλλα πλεον χωρις μεγαλη ενερφητικοτητα,αρχησε να μην χωραει πλεον το λουλουδακι μου!!!

δευτερα παλι στην γιατρο να τον δουμε!!!

τι αγωνια εχω καταρχην να ειναι γερος κ δευτερον να δω το προσωπακι που δημιουργησαμε εμεις,πρωτα ο θεος!!!

χτες ειρθε κ η μαμα μου καθαρησε το σπιτι.ολα ετοιμα,βαλιτσες!!!περιμενουμε ποτε θα θελησει το αστερακι μου να ερθει στην αγκαλια μας!!!

ποπο με χτυπαει καταλαβε οτι σας μιλαω!!!!

αουτσ!!!μαρεσει που ειπα οτι ειναι ησυχος!!!χιχι!!!!

κατια φτου σας!!!ναναι γερος!!!να μην τον ματιαξω τις καλυτερες ευχες μου,ολοκληρο παιδακι φαινετε!!!

τωρα φυσικα ποσος ειναι στην αγκαλια σας ειναι αλλο θεμα!!!

:D:D:D

Φουσκιτσα με το καλο και το δικο σας μπεμπακι να ερθει εφοσον ειναι ετοιμο και με εναν πονο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...εδω η πρωινή! 35η για μενα επιτελους!! Σημερα οπως καθε Πεμπτη εχω υπερηχο και NST να δουμε μπας και πηρε κανα γραμμαριο η μπουμπου γιατι εγω το κιλακι μου το εβαλα αναγκαστικα αφου τελευταια φορά φοβηθηκα μηπως δε παιρνει επειδη δε τρωω!!! Και μετά απο αυτή τη μούφα που μόλις είπα θα σας το ξαναπω ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! Εχω ταχυπαλμια με το μισο yutopar και δε μπορω καθολου..δε μπορω να κουνηθω, να αναστεναξω ή να βήξω και όλοι "τι εχεις?" αμαν ...

Δε ξερω αν μπορω να κανω υπομονη τουλαχιστον 2 βδομαδες και δε περνανε και οι ατιμες!!!

Ποια εχει σειρα???!!

Mpiskotaki μου υπομονη...!!! Το yutopar πολυ χάλια.. Το είχα παρει στον 4ο μηνα για λίγες μερες... Δυο εβδομάδες ειναι... Θα περάσουν.... Κανε κατι να ξεχαστεις.... Τα πράγματα του μωρού όλα έτοιμα;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!εχει μαλακωσει πολυ ο τραχηλος....εχει κατεβει φουλ ο μπεμπης μας(σαν να επιασε το κεφαλακι καταλαβα να λεει)κ εχει παρει κ αριστη θεση μου ειπε κ εκεινος κ η αλλη γιατρος που εκανε τον υπερηχο τοσο που λεγανε οτι θα εχω τελεια γεννα λεει κ ευκολη...!!καναμε παλι υπερηχο...ειναι 3 κιλακια ο μπεμπης μας...το ειδαμε παλι 3d εχει ακομα τα χειλακια της μαμας κ το πηγουνακι μας ειπαν κ οι 2 γιατροι..εχει ακομη την μυτουλα του μπαμπα...εχει μαλλακια(εγω δεν ειχα αρα ειναι του μπαμπα αυτα....χεχε..)κ ενω κανονικα ο γιατρος μας περιμενει την αλλη Πεμπτη οπως καθε εβδομαδα...αλλα μας ειπε οτι χλωμο θα προλαβουμε την αλλη εβδομαδα...μαλλον ο μπεμπης μας λεει οπως τον βλεπει θα βγει μεσα στην εβδομαδα...!!χεχεχε..!δεν μας πειραζει καθολου βεβαια οπως ειπε κ ο γιατρος γιατι εχει τελεια κιλακια....αψογη αναπτυξη κ αφου εφτασα την 37η εβδομαδα μπορουμε να γεννησουμε....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...!!:D:D:D:D:D

αυτα τα δικα μου...!βλεπω τα υπολοιπα μια χαρα....!!ΥΠΕΡΟΧΑ...εγω πεταω στα συννεφα....!!κ ο μπαμπουλης μας το ιδιο...!!

Barboula μου πιο τέλεια δεν γινεται!!!!!! Αντε τώρα περιμένουμε εσένα!!!!

ODhsp2.png

καλημερα φιλες μου!!!

πως ειμαστε?

εγω μια χαρα ακομα!!!η μανουλα μου εχει γενεθλια κ ελπιζει σημερα αυριο να γεννηθει ο εγγονος να εχουν μαζι!!απτην αλλη ο μπαμπας θελει να ειναι δωρο για την επετειο τους σε καμια 10αρια μερες!!!οτι ναναι χαζεψανε ολοι απτην χαρα τους!!!

εγω κατι ψιλοενοχλησεις απο κατω κ που κ που κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου!!!

ο μπεμπης κουνιεται αλλα πλεον χωρις μεγαλη ενερφητικοτητα,αρχησε να μην χωραει πλεον το λουλουδακι μου!!!

δευτερα παλι στην γιατρο να τον δουμε!!!

τι αγωνια εχω καταρχην να ειναι γερος κ δευτερον να δω το προσωπακι που δημιουργησαμε εμεις,πρωτα ο θεος!!!

χτες ειρθε κ η μαμα μου καθαρησε το σπιτι.ολα ετοιμα,βαλιτσες!!!περιμενουμε ποτε θα θελησει το αστερακι μου να ερθει στην αγκαλια μας!!!

ποπο με χτυπαει καταλαβε οτι σας μιλαω!!!!

αουτσ!!!μαρεσει που ειπα οτι ειναι ησυχος!!!χιχι!!!!

κατια φτου σας!!!ναναι γερος!!!να μην τον ματιαξω τις καλυτερες ευχες μου,ολοκληρο παιδακι φαινετε!!!

τωρα φυσικα ποσος ειναι στην αγκαλια σας ειναι αλλο θεμα!!!

:D:D:D

Φουσκιτσα εσυ ποτε πας γιατρο;; Δε σου είπε τίποτα;;

Εγω πάω την Τετάρτη... Θα με εξετάσει απο κάτω.. Αντε να δουμε!

ODhsp2.png

κοριτσια μου πηραμε μια πρωτοβουλια με την συνονοματη κ την Κατια μας κ φτιαξαμε ενα γκρουπακι στο φεης μυστικο...δεν μπορει κανεις περα απο οσες ειμαστε μελη να δει ουτε καν οτι υπαρχει το γκρουπακι...εχω βαλει καποια κοριτσια μεσα ηδη..αν εχω ξεχασει καμια θα σας προσθεσει οποια κοπελα μπορει...!δεν σας εχω κ ολες στο φεης...!!σορρυυυυυυυυ!!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα μπαρμπουλα! Εχουμε μια μερα διαφορα ρε παιδι μου και το δικο μου κατσικωμενο ακομα πανω στο στομαχι ενω το δικο σου πανετοιμο για τη μεγαλη εξοδο ε? Νομιζω πως αν δεν πηγαινα προγραμματισμενα, θα γεννουσα στις 42 εβδομαδες!

Πηγα για τις εξετασεις αιματος σημερα, αυτες που κανουν πριν την καισαρικη, και το ζωον η γραμματεας του μικροβιολογου, μου ειπε οτι το παραπεμπτικο αυτο κανει μονο για το νοσοκομειο ΑΦΟΥ εφαγα το τρυπημα (το οποιο παρεμπιπτοντως πονεσε πολυ και ποναει ακομα). Επισης πηγα στο φαρμακειο και παρηγγειλα θηλαστρο, ηθελα να παρω και καθαρη κρεμα λανολινης που λενε οτι ανακουφιζει οσες θηλαζουν αλλα δεν βρηκα κατι περα απο Fissan και Frezyderm. Οσες εχετε χρησιμοποιησει, ξερετε μηπως μαρκα ΚΑΘΑΡΗΣ λανολινης?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

κοριτσια μου πηραμε μια πρωτοβουλια με την συνονοματη κ την Κατια μας κ φτιαξαμε ενα γκρουπακι στο φεης μυστικο...δεν μπορει κανεις περα απο οσες ειμαστε μελη να δει ουτε καν οτι υπαρχει το γκρουπακι...εχω βαλει καποια κοριτσια μεσα ηδη..αν εχω ξεχασει καμια θα σας προσθεσει οποια κοπελα μπορει...!δεν σας εχω κ ολες στο φεης...!!σορρυυυυυυυυ!!!:D:D

Μπαρμπουλα πως μπορω να μπω κι εγω στην ομαδα? Το ονομα μου ειναι Lena Dio

Impatient σε εβαλα...!!μπορει να κατεβει τελευταια στιγμη βρε....δεν εχει σημασια....ετυχε σε εμενα να ειναι κατω κατω το μπεμπακι...βιαστικος...!χεχεχε..!!εγω κοριτσια με θηλαστρο δεν εχω ασχοληθει ακομη ....κ μαλλον θα ασχοληθω αφου γεννησω...οχι τωρα...!!παω για μαμ...!!

Jr39p2.png

Μια χαρα μπαρμπουλα! Εχουμε μια μερα διαφορα ρε παιδι μου και το δικο μου κατσικωμενο ακομα πανω στο στομαχι ενω το δικο σου πανετοιμο για τη μεγαλη εξοδο ε? Νομιζω πως αν δεν πηγαινα προγραμματισμενα, θα γεννουσα στις 42 εβδομαδες!

Πηγα για τις εξετασεις αιματος σημερα, αυτες που κανουν πριν την καισαρικη, και το ζωον η γραμματεας του μικροβιολογου, μου ειπε οτι το παραπεμπτικο αυτο κανει μονο για το νοσοκομειο ΑΦΟΥ εφαγα το τρυπημα (το οποιο παρεμπιπτοντως πονεσε πολυ και ποναει ακομα). Επισης πηγα στο φαρμακειο και παρηγγειλα θηλαστρο, ηθελα να παρω και καθαρη κρεμα λανολινης που λενε οτι ανακουφιζει οσες θηλαζουν αλλα δεν βρηκα κατι περα απο Fissan και Frezyderm. Οσες εχετε χρησιμοποιησει, ξερετε μηπως μαρκα ΚΑΘΑΡΗΣ λανολινης?

καθαρη λανολινη δεν θα βρεις "μαρκας"... θα πας σε φαρμακειο που εχει εργαστηριο (φτιαχνει σκευασματα-εκτελει συνταγες) και θα παρεις καθαρη λανολινη χυμα... π.χ. 100γραμμαρια σε βαζακι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καθαρη λανολινη δεν θα βρεις "μαρκας"... θα πας σε φαρμακειο που εχει εργαστηριο (φτιαχνει σκευασματα-εκτελει συνταγες) και θα παρεις καθαρη λανολινη χυμα... π.χ. 100γραμμαρια σε βαζακι!

Ευχαριστω Κατια μου! Κατι τετοιο υπεθεσε και ο φαρμακοποιος αλλα ηθελα να το σιγουρεψω. Εσενα σε βοηθησε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...