Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν δεν υπαρχει προβλημα απο την μαμά σου, κάνε μια τρύπα μικρη κ βγάλε τις μπανέλες. ετσι εκανα σε 1 εγω

δεν το θελει , δεν της κανει πλεον

αλλα ειναι ωραιο και το λυπαμαι να το χαλασω:cry:οποτε θα το κρατησω για μετα!

UzVGp2.png

ο ορθοπεδικός τι σου λεει;;;; υπαρχει καποιος τρόπος να διορθωθεί;;;

πολυ γυμναστικη.ειχα κανει μια επεμβαση και απο μικρη φυλαγομουν οποτε την εχω πατησει.και το υψος μου θελω να πω δεν φαινεται.χαλαει πολυ το σωμα αυτο.ασε που αμα παω να ισιωσω για λιγο ποναω αρκετα!

6KuQp2.png

προμπλεμ ο γατος ξυπνησε και θελει χαδια , ξεκινησε τα σκουντηματα και αεβηκε μπροστα στην οθονη! δεν βλεπω τπτ!!!!!μονο την ουρα του!

εμενα ο σωματοτυπος μου ειναι ο χεροτερος κι ας νομιζεται οτι επειδη ειμαι 49 κιλα οτι ειμαι αδυματη

δεν ειμαι

απλα εχω αδυνατα ακρα

τα ποδια μου για παραδειγμα ειναι καλαμακια ! μπουτια δεν εχω κωλο δεν εχω

αλλα σωσιβια (εφυγε ο γατος βλεπω τωρα!) και κοιλια παντα ειχα!

σημασια έχει οτι ολες μας ειμαστε φρούτα.....εσύ μήλο, εγώ αχλάδι.....χαχαχαχα:tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

didi εννοω οτι οταν κανεις εμβρυομεταφορα με κρυοσυντηριμενα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα γιατι δεν κανεις ενεσεις για να κανεις πολλα ωαρια!

απλα στον φυσικο σου κυκλο στα τοποθετουν, περνεις μονο σικλακουρ!

γρηγορα και απλα! και τσουπ τα διδυμα! χαχαα!( εκλησα τα 35 τον Ιουνιο) στην φωτογραφια ειμαι με το κοριτσακι μου ! ναι

παντα ημουν 47 κιλα και απο οταν γεννησα δεν κατεβαινω κατω απο 50! το Πασχα πηρα και 2 κιλακια! να τα χαιρομαι , με το ζορι κρατιεμαι στα 52

παω να βρω μεζουρα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

πολυ γυμναστικη.ειχα κανει μια επεμβαση και απο μικρη φυλαγομουν οποτε την εχω πατησει.και το υψος μου θελω να πω δεν φαινεται.χαλαει πολυ το σωμα αυτο.ασε που αμα παω να ισιωσω για λιγο ποναω αρκετα!

μου θύμησες εμενα που είχα φτιάξει στήθος απο μικρη κ επειδη φαινοταν η θυλή και ντρεπόμουν πολύ,την πατούσα μεσα. τα τελευταια 4 χρονια συνήλθε!!!! ήρθε στα ίσια της :rolleyes:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...