Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας!!! Σας διάβασα κι εγω!!! Πολυ ενημερωτικές οι συζητήσεις!!!

Κατια μου τέλειο το μωρακι σου!!! Φτου-φτου!!! Ντιντι και ritsa φαντάζομαι και τα δικα σας!!! Υπομονη Μανουλες... Εκει που είστε θα ρθουμε εντός ολίγου...

Barboula μου περαστικά σας!!! Κι εμένα ο άντρας μου αρρώστησε..

Real thing κι εγω τα έχω αυτα... Σήμερα πρώτη φορα ένιωσα έναν πόνο στην κοιλια που μου θύμισε πως πονουσα όταν περίμενα περίοδο... Η μέση πλέον με ενοχλεί καθημερινά....

Κατ32 κι εγω διαβάζω αρκετά αν και μου λένε να χαλάρωσω....

Impatient πλησιαζεις......!!!

Κριστυ μια χαρα κρατάς..!!! Συνέχισε έτσι!!!

ΕΛΕΝΗ μου ευχαριστούμε παρα πολυ... Τώρα περιμένουμε τα δικα σου... Και της Μαρκελας και της yris(που έχει να μπει πολυ καιρό)..!!!!

Εγω το βράδυ θα βγω βόλτα σε μπαρακι... Βαριεμαι αρκετα...

Δεν ξέρω τι να βάλω... Τέλος πάντων...

Αφήστε που πειναω συνέχεια.......

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου...τι κανουμε??εγω κομματια ειπα να πω μια καλησπερα κ μετα μπανιο κ υπνο γιατι δεν εχω κοιμηθει καθολου κ εχω αυριο το πρωι να παω στις 8 στο ΙΑΣΩ ...δλδ πρεπει να φυγουμε απο τις 7...!!ουφ...!πηγαμε με τον αμορε κ πηραμε την καμερα απο το αλλο σπιτι να την βαλουμε να φορτισει κ κατι αλλα πραγματακια..πηγαμε κ μερικες γλαστρες μας στο νεο σπιτι αλλα οι πορτες ακομα...κ χωρις να εχω φαει απο το μεσημερι εχω καουρες...στο μεταξυ ζυγιστηκα κ αυτο τον μηνα εχω παρει 2 κιλα κ τρωω συνεχεια ακαταπαυστα...εχω αγωνια να δω ποσο ζυγιζει ο μπεμπουλης αυριο πρωτα ο θεος...!παντως αυτο το σαιτ κ εμενα μου βγαζει τον μπεμπη οταν πηγα στην 35 εβδομαδα ηταν 2700 ενω τοσο λεει εδω οτι πρεπει να ειναι αυριο.....χεχε..!!

εμενα τα πετρωματα κοριτσια πλεον ειναι κ χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου...κ ολη μερα ξαπλα να ειμαι πετρωνει...!!πρηστηκαν κ λιγο χερακια κ ποδαρακια...!για να δουμε...αναμενουμε οοολοι...!θα αργησω να γυρισω σιγουρα αυριο οποτε μην ανησυχειτε...θα σας ενημερωσω οποτε μπορεσω...!!σας φιλωωωωωωω...καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση...σε ολες...!!

Jr39p2.png

καλησπερα

τα πονακια-περτωματα , με καρτησαν μακρυα σας σημερα

kaλημερα!!!!!!!!!!

χαθηκα ε?

αχ κοριτσια... δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!!!!

ευτυχως προλαβαινω να φαω και να κοιμηθω!!!!!!!

ακομη δεν γεννησε καμια αλλη???? η ελενη?????

διδυμακι????? impatient ποτε εχεις ραντεβου???κριστυ ελπιζω να ειναι φρονιμες ακομη οι μπεμπουλες σου!!!!

κοριτσια ο παιδιατος ηρθε την παρασκευη απο τη γεννα ψηλωσαμε 1,5 εκατοστο (τωρα ειμαστε 47,5) αλλα κιλακια χασαμε την παρασκευη ημασταν 2370

ο παιδιτρος μου ειπε να τον ταιζω 8 λεπτα απο το καθε στηθος για να μην μου κανει εμετο αλλα εγω σταδιακα του το πηγα σε 10 λεπτα απο το καθε στηθος

σημερα το πρωι ομως το πηγε μονος του σερι 20 λεπτα το ενα στηθος δεν το αφηνε με τιποτα , πηγανα να το τραβηξω και ξεκιναγε να ρουφαει

τωρα το ενα μπιμπι ειναι χαλαρο και το ενα τουμπανο!!!!

και το ενα μπιμπι μου γενικα ποναει παρα πολυ γυρω απο τη θηλη... εδω και μερες

βαζω της μεντελα την κρεμα αλλα εξακολουθω να ποναω... νιωθω σαν να με δαγκωνει οταν την γραπωνει! και τρωμε καθε 2 ή 3 ωρες

το βραδυ ομως μπορει να κοιμηθει και κανενα 4ωρο σερι , του δινω και πιπιλα το βραδυ και του βαζω μοτζαρτ για να κοιμηθει

αυτα ειναι τα δικα μας νεα

ο καιρος εδω : ΕΧΟΥΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!!

τα κιλα τα εχασα ολα! ειμαι 49 και παλι

κοιλιτσα εχω ακομη σαν να εχω φαει 2 πιτες σουβλακι με 1 μεριδα πατατες και να ηπια και μια κοκακολα!αλλα ειναι τοση χωρις το φουσκωμα που θα ενιωθα αν τα ειχα φαει ολα αυτα:tongue::tongue::tongue:

δεν τολμω να δοκιμασω ομως τα τζιν μου... αλλα και στα ρουχα εγκυμοσυνης δεν πρεπει να χωραω πια , θα μου πεφτουν!

αυτα...δεν θυμαμαι αν ξεχασα κατι..

νεα μαμα - μοντελο!

μπραβο , πολυ μου αρεσε η περιγραφη της κοιλιας σου !

μια χαρα τα πας , αφου κοιμαται και το βραδυ 4 ωρες , εισαι σουπερ!

καλημερα κοριτσια!!!!!! εγω σημερα τρεχω σαν τον βεγκο η μικρη ειχε μαλλον κολικους απο τις 8 μεχρι τις 10 κ 30 κ δεν εκλαιγε γκρινιαζε πεινουσε συνεχεια αλλα ηθελε κ αγκαλια μαλλον! κ με το που κοιμηθηκε επρεπε να κανω δουλειες! ντιντακι εμενα τρωει ακαταστατα μπορει ανα 1 ωρα η 1.5 πολυ σπανια 2 οπως τωρα που μαλλον κουραστηκε κ το βραδυ αν 2 ωρες υπνος 4 ωρες το 24ωρο..αααχχχχχχ!!! εγω παιδιατρο εχω την δευτερα που θα τις κανω κ υπεριχο!! μολις εφαγα σαν την κλεφτρα για να μην ξυπνησει!οσο για τα κιλα δεν ζυγηστικα αλλα τοσους μηνες δεν ετρωγα κ τωρα τρωω αλλα μετα απο το θηλασμο πειναω κ πηνω κ νερο στις αρχες ετρωγα κ πιο πολυ τωρα ειναι πιο λιγο αλλα δεν με νοιαζει.. δεν πηνω σιδηρο γιατι το μωρο ειχε δυσκοιλια.. τωρα πηνω γαλααααα που ειχα 9 μηνες να πιω να φαω σοκολατααααααα που δεν μπορουσα να φαω φρουτο η τελος παντων να φαω κατι χωρις να ανακατευτω!! αλλα σε σχεση με τις αλλες εγκυμοσηνες ειμαι πολυ πιο μαζεμενη βαζω τα ρουχα που εβαζα κ πριν αλλα κ παλι δεν με νοιαζει ακομη ειναι νωρις θελω να τρωω για να εχω γαλα.. οσο για το στηθος κ εμενα πονανε οι θηλες κ πιο πολυ την ωρα που την πιανει κ μετα ειναι πιο καλα.. ξυπναμεεεεεεεε!!! τωρα θα θελει βυζακι κοριτσια τις εδωσα τα ξημερωματα ξενο γαλατακι γιατι δεν αντεξα ειπιε 30ml η 40 κ μετα η κυρια στηθος παλι θελει στηθος αλλα θελει συνεχεια.. σημερα με πηρε ο υπνος ευτηχως που προλαβε ο γιος μου το σχολειο.

κουραγιο, θα βρειτε τους ρυθμους σας!, ειναι και τα αλλα παιδακια που σου παιρνουν ενεργεια και προσοχη! βοηθεια εχεις;;;;

Γεια σας!!!

Ακόμη κρατάω...

Μπήκα κ χτες - σας διάβασα - και σας... "έγραψα"... Σόρυ, αλλά έχω γίνει υπερβολικά ανήμπορη...... Το κορμί μου πονάει λες κι έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ πόσο ξύλο. Στον ύπνο δε βολεύομαι με τίποτα. Κι όλο θέλω να τακτοποιώ πράγματα "μπεμπέ"... Νομίζω τα βασικά για το μαιευτήριο τάχω έτοιμα, θα πρέπει όμως να τσεκάρω με το "check - list" Για τα Δημόσια Μαιευτήρια.

Θα τρελαθώ!!!

Είσαι σίγουρη???

Αν γεννήσεις πριν από μένα κ ισχύει, στείλε πμ νάρθω να σε δω από κοντά. Απ΄ ότι κατάλαβα από βδομάδας το μια φορά τη βδομάδα επίσκεψη στο γιατρό θα γίνει 2 ή 3 μέχρι να γεννήσω, οπότε σίγουρα θα τύχει να έρθω όταν είσαι εκεί να μου πεις κι από κοντά...

Ούτε που είχα φανταστεί ότι μπορεί να έχει ασύρματο ίντερνετ στο Έλενα...

Μ΄ έφαγες και με το χαρτί υγείας... το ξαναρώτησα ... μου είπαν να μην ανησυχώ: έχει!

ε ρε καημος αυτο το χαρτι

λοιπον συμβουλη: οταν θελετε να κανετε ντουζ στο μαιευτηριο να εχετε φροντισει απο ππριν να εχετε ενα ζευγαρι σαγιοναρες ( παλιες ή φτηνες) τις φορατε και δεν ερχετε σε εφαφη το ποδι με την μπανιερα, μετ φυσικα σκουπιδια!

καλα κρατας κριστυ μου, απο οτι ειδα οδηγας κι ολλας

εγω σταματησα χθες! τελευταιο δρομολογιο γιατι ο μπεμπης χτυπαει την πορτα και δεν θελω ακομα,

οκ ειναι βιωσιμο αλλα γιατι να μην μεινει λιγο ακομα στην κοιλιτσα της μανουλας;;;; ετσι καθομαι στ ααυγα μου! αυριο εχω ντοπλερ ( ξανα ) και βλεπουμε!

Καλησπερα ομορφα κοριτσια τι κανετε?

Απο μια γρηγορη ματια αν εξερεσεις πονακια που ειναι λογικα νομιζω καλα ειστε ετσι?Αντε εφτασε ο καιρος σιγα σιγα να κρατησετε τα μωρακια σας ολες με το καλο!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι και γω τα καλυτερα!!

Κατια μου μακαρι να πιασει η ευχη σου για μια μεγαλη οικογενεια!!Επαθα πλακα με τον Μιχαλιο σου..κουκλος..φτου φτου!!

Μπαρμπουλα περαστικα στον αμορε σου και με το καλο να φτιαχτει το σπιτακι σας και να το χαρειτε με τον μπεμπη..περαστικα επισης και στον αδερφο σου!!

Ιμπατιεντ λιγες μερες..αντε με το καλο και καλη λευτερια!!

Κατ πως περνας χωρις να εχεις την δουλεια?Να απολαυσεις την αδεια και σε λιγο αγκαλια με την κορουλα!!

Μαρκελα ολα καλα?Εβγαλες ακρη?

Ριτσα και ντιντι πως τα περνατε με τα μικρουλια?Ειδα λιγο κουραση αλλα οπως ειπατε και σεις ενα χαμογελο και ολα περνανε!!

Real thing,μπισκοτακι,cristy,sapi,Ροδουλα και οποια αλλη ξεχναω ας με συγχωρεσει ειδα και σε σας πονακια..υπομονη και φτανει ο καιρος ..ευχομαι η καθε μια στην ωρα της να κρατησει τοθ μικρακι της!!Θα μπαινω οσο πιο συχνα μπορω..γιατι πραγματικα σας εχω στο νου μου ολες οσο πλησιαζει ο καιρος!!Φιλια σε ολες και στα μωρακια και στις κοιλιτσες!!

παντα μας σκεφτεσαι , σε ευχαριστουμε! ναι ευτασε ο καιρος , χθες εστρωνα την κουνια και εκλαιγα, δεν το πιστευα! ακομα δεν το πιστευω!

Αχ! παναγια μου να πανε ολα καλα για ολες!

γεια σας κοριτσια μου...τι κανουμε??εγω κομματια ειπα να πω μια καλησπερα κ μετα μπανιο κ υπνο γιατι δεν εχω κοιμηθει καθολου κ εχω αυριο το πρωι να παω στις 8 στο ΙΑΣΩ ...δλδ πρεπει να φυγουμε απο τις 7...!!ουφ...!πηγαμε με τον αμορε κ πηραμε την καμερα απο το αλλο σπιτι να την βαλουμε να φορτισει κ κατι αλλα πραγματακια..πηγαμε κ μερικες γλαστρες μας στο νεο σπιτι αλλα οι πορτες ακομα...κ χωρις να εχω φαει απο το μεσημερι εχω καουρες...στο μεταξυ ζυγιστηκα κ αυτο τον μηνα εχω παρει 2 κιλα κ τρωω συνεχεια ακαταπαυστα...εχω αγωνια να δω ποσο ζυγιζει ο μπεμπουλης αυριο πρωτα ο θεος...!παντως αυτο το σαιτ κ εμενα μου βγαζει τον μπεμπη οταν πηγα στην 35 εβδομαδα ηταν 2700 ενω τοσο λεει εδω οτι πρεπει να ειναι αυριο.....χεχε..!!

εμενα τα πετρωματα κοριτσια πλεον ειναι κ χωρις να κουνησω το δαχτυλακι μου...κ ολη μερα ξαπλα να ειμαι πετρωνει...!!πρηστηκαν κ λιγο χερακια κ ποδαρακια...!για να δουμε...αναμενουμε οοολοι...!θα αργησω να γυρισω σιγουρα αυριο οποτε μην ανησυχειτε...θα σας ενημερωσω οποτε μπορεσω...!!σας φιλωωωωωωω...καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση...σε ολες...!!

με το καλο να το δειτε το μωρακι και να ειναι στρουμπουλο στρουμπουλο!

κοριτσια εχω κατι περιεργα πονακια απο κατω ( στον κολπο)

λετε να ειναι ανησυχιτικο;;; ποτε δεν μου εχει δει τον τραχιλο ο γιατρος:rolleyes:

με καθε τι που νοιωθω τρομαζω!

αυτα ! καληνυχτα σε ολες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ελενάκι, τι κάνεις; Ετοιμασίες για το γάμο; Εγώ ακόμη συνηθίζω στη ζωή στο σπίτι χωρίς να δουλεύω. Αλλά έχω πολλές δουλειές και εδώ οπότε περνάει η ώρα. Σήμερα ας πούμε έβαλα άλλο ένα πλυντήριο με μωρουδιακά που μόλις τώρα τέλειωσα το σιδέρωμά τους και ξεστόλισα και όλο το σπίτι από τα χριστουγεννιάτικα! Πέρα από μαγειρέματα και συγυρίσματα! Τα έφτυσα!

Αύριο περιμένουμε νέα από μπαρμπούλα και ροδούλα. Κι εγώ έχω φουλ πρόγραμμα. Πρωί πρωί αιματολόγο για εξετάσεις αίματος και το απόγευμα γυναικολόγο για την πρώτη εξέταση από κάτω.... :? Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει αν και πιστεύω πως έχω ακόμη μέλλον γιατί πέρα από κάτι πετρώματα και πονάκια πότε πότε αλλά συνήθως μετά από δουλειές και κούραση, δεν έχω άλλα συμπτώματα.

Καλό βράδυ σε όλες και σε όλα τα μωράκια εντός και εκτός κοιλιάς! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπερα

τα πονακια-περτωματα , με καρτησαν μακρυα σας σημερα

νεα μαμα - μοντελο!

μπραβο , πολυ μου αρεσε η περιγραφη της κοιλιας σου !

μια χαρα τα πας , αφου κοιμαται και το βραδυ 4 ωρες , εισαι σουπερ!

κουραγιο, θα βρειτε τους ρυθμους σας!, ειναι και τα αλλα παιδακια που σου παιρνουν ενεργεια και προσοχη! βοηθεια εχεις;;;;

ε ρε καημος αυτο το χαρτι

λοιπον συμβουλη: οταν θελετε να κανετε ντουζ στο μαιευτηριο να εχετε φροντισει απο ππριν να εχετε ενα ζευγαρι σαγιοναρες ( παλιες ή φτηνες) τις φορατε και δεν ερχετε σε εφαφη το ποδι με την μπανιερα, μετ φυσικα σκουπιδια!

καλα κρατας κριστυ μου, απο οτι ειδα οδηγας κι ολλας

εγω σταματησα χθες! τελευταιο δρομολογιο γιατι ο μπεμπης χτυπαει την πορτα και δεν θελω ακομα,

οκ ειναι βιωσιμο αλλα γιατι να μην μεινει λιγο ακομα στην κοιλιτσα της μανουλας;;;; ετσι καθομαι στ ααυγα μου! αυριο εχω ντοπλερ ( ξανα ) και βλεπουμε!

παντα μας σκεφτεσαι , σε ευχαριστουμε! ναι ευτασε ο καιρος , χθες εστρωνα την κουνια και εκλαιγα, δεν το πιστευα! ακομα δεν το πιστευω!

Αχ! παναγια μου να πανε ολα καλα για ολες!

με το καλο να το δειτε το μωρακι και να ειναι στρουμπουλο στρουμπουλο!

κοριτσια εχω κατι περιεργα πονακια απο κατω ( στον κολπο)

λετε να ειναι ανησυχιτικο;;; ποτε δεν μου εχει δει τον τραχιλο ο γιατρος:rolleyes:

με καθε τι που νοιωθω τρομαζω!

αυτα ! καληνυχτα σε ολες!

καλημερα κοριτσια!!!

ροδουλα βοηθεια μμμμμμμμ.. η μανα μου ειναι απο κατω αλλα εχει τα δικα τις αν την φωναξω για κατι θα ερθει φαγητο μονο κανει εκεινη αλλα ειμαι μονη ο αντρας δουλεια.. οσο για τα πονακια απο κατω τα ειχα κ εγω λες κ θα μου εφευγε ενιωθα ποτε ποτε δεν φενοτανε στον υπεριχο οτι ειναι ετοιμο οταν με ειδε απο κατω μου ειπε οτι ηταν χαμηλα κ ο τραχηλος ωριμος κ οτι θα γεννησω καλα, αλλα με καθηστερησε για να βαλει το μωρο κανενα γραμμαριο αλλα 2 εβδομαδες ηταν σταθερη στον υπεριχο 2800 δεν εβαζε..

ΚΑΤΙΑ βρηκα μια λυση μπορει να μην ειναι κ καλο μου αλλα υποφερο την πλατη μου κ τα αυχενικα μου αμα την κραταω πολυ ωρα κ την εβαλα στο καροτσι κ με λιγο κουνημα κοιμηθηκε κ τωρα δεν την κουναω κ ουτε την εβγαλα απο εκει μουγκριζει στον υπνο της αλλα κοιμαται, σημερα ηταν πιο νωρις το μουγκριτο απο τις 4 που ξυπνησε για να φαει μετα δεν κοιμοτανε την εβαλα διπλα μου με το βυζι στο στομα κοιμηθηκε αλλα μουγκριζε συνεχεια κ απο τοτε κοιμηθηκα αλλα οχι πολυ καλα κ οταν σηκωθηκα ημουν πιασμενη.. πηρα χθες τον παιδιατρο τηλ κ του ειπα για τους κολικους κ μου ειπε να προσεχω την διατροφη μου οχι κρεμυδια μπροκολα λαχανα κουνουπιδι κ τετοια του λεω δεν τρωω τετοια μονο ενα καφε πηνω γαλα λιγο σοκολατα κ ξηρους καρπους μου λεει δεν πηραζουν αυτα, κ να τις δωσω σταγονες το ινφακολιν κ τον ρωτησα για το σιροπι που μου ειπες κ μου ειπε οτι ειναι το ιδιο εγω ομως παρηγγηλα απο το ιντερνετ αυτο που μου ειπες γιατι μπορει κ να μην το εβρησκα εδω στα φαρμακεια τωρα περημενω να ερθει να δω μηπως την βοηθησει δεν σπαραζει στο κλαμα αλλα ποτε ποτε ρηχνουμε κ ενα κλαματακι πιο πολυ ειναι μουγκρητο κ αγκαλια κ θελει να φαει αλλα ποναει.. εχουμε τα ξενυχτια ας ηταν ηρεμα τουλαχιστον να ημαστε κ εμεις την ημερα χαλαρες... μονο το βραδυ εχουμε ανα 2 ωρες ενω την ημερα δεν εχουμε ωρα οποτε θελει πολλα ειπα εε?????????? κοριτσια εισαστε η μοναδικη μου παρεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...εδω η πρωινή! 35η για μενα επιτελους!! Σημερα οπως καθε Πεμπτη εχω υπερηχο και NST να δουμε μπας και πηρε κανα γραμμαριο η μπουμπου γιατι εγω το κιλακι μου το εβαλα αναγκαστικα αφου τελευταια φορά φοβηθηκα μηπως δε παιρνει επειδη δε τρωω!!! Και μετά απο αυτή τη μούφα που μόλις είπα θα σας το ξαναπω ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! Εχω ταχυπαλμια με το μισο yutopar και δε μπορω καθολου..δε μπορω να κουνηθω, να αναστεναξω ή να βήξω και όλοι "τι εχεις?" αμαν ...

Δε ξερω αν μπορω να κανω υπομονη τουλαχιστον 2 βδομαδες και δε περνανε και οι ατιμες!!!

Ποια εχει σειρα???!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κοριτσια...εδω η πρωινή! 35η για μενα επιτελους!! Σημερα οπως καθε Πεμπτη εχω υπερηχο και NST να δουμε μπας και πηρε κανα γραμμαριο η μπουμπου γιατι εγω το κιλακι μου το εβαλα αναγκαστικα αφου τελευταια φορά φοβηθηκα μηπως δε παιρνει επειδη δε τρωω!!! Και μετά απο αυτή τη μούφα που μόλις είπα θα σας το ξαναπω ΒΑΡΙΕΜΑΙ!! Εχω ταχυπαλμια με το μισο yutopar και δε μπορω καθολου..δε μπορω να κουνηθω, να αναστεναξω ή να βήξω και όλοι "τι εχεις?" αμαν ...

Δε ξερω αν μπορω να κανω υπομονη τουλαχιστον 2 βδομαδες και δε περνανε και οι ατιμες!!!

Ποια εχει σειρα???!!

καλημερα μπισκοτακι!!!! υπομονη κ που να την βρεις σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!! αχ αυτες οι ταχυπαλμιες τις ειχα κ εγω δεν παλευονται με τιποτα!! αν κ δεν επηνα αυτο το yutopar.. μονο σαλοσπιρ κ σιδηρο αλλα ειχα απο την αρχη μετα απο τους ορους που μου βαλανε στην αφυδατωση μετα ημουν καλα κ ειχα κ ορεξη.. καθε παιδι κκ διαφορετικο...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμεις... να μη μας ματιασω, το βραδυ κοιμηθηκαμε χωρις γκρινια! φαγαμε 12-3-6 και 8, πηραμε 8 το σιροπακι μας και τελικα ξυπνησαμε 10:30!!! απο τοτε γελαει, βγαζει φωνουλες κι ολα καλα! τρωμε βεβαια καθε 1:30 ωρα... αλλα χωρις γκρινια... για να δουμε! μακαρι... να στρωνουμε! :tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Πως ειστε σημερα?

Κατ καλα ειμαι..η αληθεια ειναι οτι με τις γιορτες και τα τρεχαματα για το σπιτι ο γαμος πηγε πισω..τωρα θα οργανωθουμε καλυτερα και ελπιζω να μην αργησαμε πολυ και δεν βολεψει η ημερομηνια που λεγαμε..γιατι η αληθεια ειναι πως μιλησαμε με τους ανθρωπους που εχουν το κεντρο για την δεξιωση αλλα δεν τον κλεισαμε με προκαταβολη και ελπιζω να μην μας προλαβε αλλος αλλα και να μας προλαβε δεν πειραζει απλα θα παει η πιο μπροστα η λιγο πιο πισω!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα.

Εμείς αυτόν τον καιρό έχουμε τρελαθεί με το θέμα αμάξι...

Από το πρωί ο σύζυγος είναι στις μάντρες και ψάχνει για ανταλλαγή το δικό μου το peugeot 206 με κανένα πολυμορφικό τύπου Scenic κλπ.

Θέλαμε 3 ζώνες 3 σημείων πίσω γιατί τη μικρή την έχω ακόμη σε καθισματάκι, δεν θέλω να της το καταργήσω από τώρα, αλλά είναι τόσο μα τόσο δύσκολο τελικά...

Τεσπά, ας βγάλουμε άκρη κ μάλλον θα την πάω στο κάθισμα - μαξιλαράκι - με χερούλια χωρίς πλάτη που "υποτίθεται" είναι για τα κιλά της και προσαρμόζεται σε ζώνες 2 σημείων.

Τι άγχος κι αυτό Χριστέ μου...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εμείς αυτόν τον καιρό έχουμε τρελαθεί με το θέμα αμάξι...

Από το πρωί ο σύζυγος είναι στις μάντρες και ψάχνει για ανταλλαγή το δικό μου το peugeot 206 με κανένα πολυμορφικό τύπου Scenic κλπ.

Θέλαμε 3 ζώνες 3 σημείων πίσω γιατί τη μικρή την έχω ακόμη σε καθισματάκι, δεν θέλω να της το καταργήσω από τώρα, αλλά είναι τόσο μα τόσο δύσκολο τελικά...

Τεσπά, ας βγάλουμε άκρη κ μάλλον θα την πάω στο κάθισμα - μαξιλαράκι - με χερούλια χωρίς πλάτη που "υποτίθεται" είναι για τα κιλά της και προσαρμόζεται σε ζώνες 2 σημείων.

Τι άγχος κι αυτό Χριστέ μου...

Τι κανεις Κριστυ?Οι μικρουλες?Αν παρετε δυο σημειων..δεν μπορει να προσαρμοστει μετα?Δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα για αυτο ρωταω!! :P

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εμεις... να μη μας ματιασω, το βραδυ κοιμηθηκαμε χωρις γκρινια! φαγαμε 12-3-6 και 8, πηραμε 8 το σιροπακι μας και τελικα ξυπνησαμε 10:30!!! απο τοτε γελαει, βγαζει φωνουλες κι ολα καλα! τρωμε βεβαια καθε 1:30 ωρα... αλλα χωρις γκρινια... για να δουμε! μακαρι... να στρωνουμε! :tongue:

Μπραβο ο Μιχαλακης..ειδες γινετε αντρας και σταματαει η γκρινια σιγα σιγα!! :D

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!εχει μαλακωσει πολυ ο τραχηλος....εχει κατεβει φουλ ο μπεμπης μας(σαν να επιασε το κεφαλακι καταλαβα να λεει)κ εχει παρει κ αριστη θεση μου ειπε κ εκεινος κ η αλλη γιατρος που εκανε τον υπερηχο τοσο που λεγανε οτι θα εχω τελεια γεννα λεει κ ευκολη...!!καναμε παλι υπερηχο...ειναι 3 κιλακια ο μπεμπης μας...το ειδαμε παλι 3d εχει ακομα τα χειλακια της μαμας κ το πηγουνακι μας ειπαν κ οι 2 γιατροι..εχει ακομη την μυτουλα του μπαμπα...εχει μαλλακια(εγω δεν ειχα αρα ειναι του μπαμπα αυτα....χεχε..)κ ενω κανονικα ο γιατρος μας περιμενει την αλλη Πεμπτη οπως καθε εβδομαδα...αλλα μας ειπε οτι χλωμο θα προλαβουμε την αλλη εβδομαδα...μαλλον ο μπεμπης μας λεει οπως τον βλεπει θα βγει μεσα στην εβδομαδα...!!χεχεχε..!δεν μας πειραζει καθολου βεβαια οπως ειπε κ ο γιατρος γιατι εχει τελεια κιλακια....αψογη αναπτυξη κ αφου εφτασα την 37η εβδομαδα μπορουμε να γεννησουμε....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...!!:D:D:D:D:D

αυτα τα δικα μου...!βλεπω τα υπολοιπα μια χαρα....!!ΥΠΕΡΟΧΑ...εγω πεταω στα συννεφα....!!κ ο μπαμπουλης μας το ιδιο...!!

Jr39p2.png

καλημεραααααααααα....!!!τι κανουμε???λοιπον κοριτσια μου μαλλον μεχρι την αλλη εβδομαδα θα εχει βγει το μπεμπακι...!!!εχει μαλακωσει πολυ ο τραχηλος....εχει κατεβει φουλ ο μπεμπης μας(σαν να επιασε το κεφαλακι καταλαβα να λεει)κ εχει παρει κ αριστη θεση μου ειπε κ εκεινος κ η αλλη γιατρος που εκανε τον υπερηχο τοσο που λεγανε οτι θα εχω τελεια γεννα λεει κ ευκολη...!!καναμε παλι υπερηχο...ειναι 3 κιλακια ο μπεμπης μας...το ειδαμε παλι 3d εχει ακομα τα χειλακια της μαμας κ το πηγουνακι μας ειπαν κ οι 2 γιατροι..εχει ακομη την μυτουλα του μπαμπα...εχει μαλλακια(εγω δεν ειχα αρα ειναι του μπαμπα αυτα....χεχε..)κ ενω κανονικα ο γιατρος μας περιμενει την αλλη Πεμπτη οπως καθε εβδομαδα...αλλα μας ειπε οτι χλωμο θα προλαβουμε την αλλη εβδομαδα...μαλλον ο μπεμπης μας λεει οπως τον βλεπει θα βγει μεσα στην εβδομαδα...!!χεχεχε..!δεν μας πειραζει καθολου βεβαια οπως ειπε κ ο γιατρος γιατι εχει τελεια κιλακια....αψογη αναπτυξη κ αφου εφτασα την 37η εβδομαδα μπορουμε να γεννησουμε....ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΣ ΒΓΕΙ...!!:D:D:D:D:D

αυτα τα δικα μου...!βλεπω τα υπολοιπα μια χαρα....!!ΥΠΕΡΟΧΑ...εγω πεταω στα συννεφα....!!κ ο μπαμπουλης μας το ιδιο...!!

Μπραβο κοριτσακι μου..ωραια τα νεα σας!!Με το καλο να ερθει ο μπεμπουλης σας γερος στην αγκαλια σας!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

καλημερα φιλες μου!!!

πως ειμαστε?

εγω μια χαρα ακομα!!!η μανουλα μου εχει γενεθλια κ ελπιζει σημερα αυριο να γεννηθει ο εγγονος να εχουν μαζι!!απτην αλλη ο μπαμπας θελει να ειναι δωρο για την επετειο τους σε καμια 10αρια μερες!!!οτι ναναι χαζεψανε ολοι απτην χαρα τους!!!

εγω κατι ψιλοενοχλησεις απο κατω κ που κ που κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου!!!

ο μπεμπης κουνιεται αλλα πλεον χωρις μεγαλη ενερφητικοτητα,αρχησε να μην χωραει πλεον το λουλουδακι μου!!!

δευτερα παλι στην γιατρο να τον δουμε!!!

τι αγωνια εχω καταρχην να ειναι γερος κ δευτερον να δω το προσωπακι που δημιουργησαμε εμεις,πρωτα ο θεος!!!

χτες ειρθε κ η μαμα μου καθαρησε το σπιτι.ολα ετοιμα,βαλιτσες!!!περιμενουμε ποτε θα θελησει το αστερακι μου να ερθει στην αγκαλια μας!!!

ποπο με χτυπαει καταλαβε οτι σας μιλαω!!!!

αουτσ!!!μαρεσει που ειπα οτι ειναι ησυχος!!!χιχι!!!!

κατια φτου σας!!!ναναι γερος!!!να μην τον ματιαξω τις καλυτερες ευχες μου,ολοκληρο παιδακι φαινετε!!!

τωρα φυσικα ποσος ειναι στην αγκαλια σας ειναι αλλο θεμα!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...