Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχα, δεν είμαι κινητή εγκυκλοπαίδεια αλλά η αλήθεια είναι πως έχω διαβάσει αρκετά για την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Θέλω να ξέρω τι γίνεται για να είμαι ήρεμη, να καταλαβαίνω τι συμβαίνει και πότε ώστε να ξέρω αν κάποια συμπτώματα είναι μη φυσιολογικά. Τώρα έχω αγοράσει και ένα βιβλίο για τον 1ο χρόνο του μωρού και έχω αρχίσει σιγά σιγά να διαβάζω γιατί είμαι εντελώς άσχετη! :tongue:

μπαρμπούλα, τι πάθατε βραδιάτικα; Περαστικά στον αδερφό σου!

Didi, κουράγιο! Τρέχεις πανικόβλητη ε;

Μαρκέλλα, στον αιματολόγο θα πάω πάλι αύριο το πρωί. Είχα πάει πάλι πριν ένα μήνα και μου είχε πει ότι μάλλον είναι απλά λόγω εγκυμοσύνης τα αυξημένα λευκά γιατί ευτυχώς τα αιμοπετάλια και ο αιματοκρίτης είναι οκ. Άσε που τα λευκά βγήκαν λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη εξέταση. Να δούμε αύριο...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια παλι ποναει η μεση μου σαν να μουρχεται η περιοδος!!!τι ιναι αυτο?????το εχει η ειχε καμια σας????:?:-?:?:-?το ειπα στη γιατρο οτι με πονεσε μια μερα και μου ειπε οτι ειναι προπαρασκευαστικα τα πνακια αυτα?ισχυει σε σας???νωρις δεν ειναι???κατ τα φωτα σου παλι!!!

6KuQp2.png

κοριτσια παλι ποναει η μεση μου σαν να μουρχεται η περιοδος!!!τι ιναι αυτο?????το εχει η ειχε καμια σας????:?:-?:?:-?το ειπα στη γιατρο οτι με πονεσε μια μερα και μου ειπε οτι ειναι προπαρασκευαστικα τα πνακια αυτα?ισχυει σε σας???νωρις δεν ειναι???κατ τα φωτα σου παλι!!!

Το είχα κι εγώ μια - δυο φορές τις τελευταίες μέρες αλλά όταν κουραζόμουν. Καλό είναι να ξεκουράζεσαι όταν νιώθεις έτσι, να κάθεσαι ή να ξαπλώνεις λίγο. Έχω διαβάσει ότι είναι ένα από τα συμπτώματα πριν σε πιάσουν οι πόνοι, αλλά πρέπει να ανησυχείς όταν συνδυάζεται και με συσπάσεις και με πόνο μπροστά. Αν έχεις μόνο αυτό δηλαδή και επειδή είναι νωρίς ακόμη, απλά ξεκουράσου. Εγώ ας πούμε, το έπαθα προγουμένως αφού πρώτα είχα ξεστολίσει το δέντρο, είχα βάλει σκούπα και είχα κουβαλήσει κάτι βλακείες. Και πέτρωσε και η κοιλιά μου! Με το που έκατσα, μετά από λίγο μου πέρασε...

Διαφημίσεις

Από τώρα στο έκοψε; Εμένα μου είπε πως μάλλον από αύριο που θα πάω να τον δω θα μου το κόψει. Το μαγνήσιο είναι για τις συσπάσεις και μου είπε ότι είναι καλό να αρχίσει σιγά σιγά να συσπάται η μήτρα για να αρχίσει η προετοιμασία για τη γέννα. Εγώ τελευταία φορά που είδα πόσο ήταν η μπέμπα, ήταν στις 32 εβδομάδες ακριβώς και ήταν 2.054γρ. Από ότι θυμάμαι, από την 32η και μέχρι να μπουν στον 9ο πέρνουν γύρω στα 150 γρ τη βδομάδα και στον 9ο γύρω στα 250γρ τη βδομάδα. Αλλά αυτό διαφέρει από μωρό σε μωρό... Δες κι αυτό:

http://www.adamismd.gr/index.php/toketos/baros-embriou

Η δικιά μου με βάση το site, ήταν πάνω από το μέσο όρο αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά

Γεια σας!!!

Ακόμη κρατάω...

ερωτηση:η κριστυ μπηκε σημερα;;;δεν την πηρε το ματι μου

Μπήκα κ χτες - σας διάβασα - και σας... "έγραψα"... Σόρυ, αλλά έχω γίνει υπερβολικά ανήμπορη...... Το κορμί μου πονάει λες κι έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ πόσο ξύλο. Στον ύπνο δε βολεύομαι με τίποτα. Κι όλο θέλω να τακτοποιώ πράγματα "μπεμπέ"... Νομίζω τα βασικά για το μαιευτήριο τάχω έτοιμα, θα πρέπει όμως να τσεκάρω με το "check - list" Για τα Δημόσια Μαιευτήρια.

Και επειδη εχει ασυρματο ιντερνετ στο Ελενα,

Θα τρελαθώ!!!

Είσαι σίγουρη???

Αν γεννήσεις πριν από μένα κ ισχύει, στείλε πμ νάρθω να σε δω από κοντά. Απ΄ ότι κατάλαβα από βδομάδας το μια φορά τη βδομάδα επίσκεψη στο γιατρό θα γίνει 2 ή 3 μέχρι να γεννήσω, οπότε σίγουρα θα τύχει να έρθω όταν είσαι εκεί να μου πεις κι από κοντά...

Ούτε που είχα φανταστεί ότι μπορεί να έχει ασύρματο ίντερνετ στο Έλενα...

Μ΄ έφαγες και με το χαρτί υγείας... το ξαναρώτησα ... μου είπαν να μην ανησυχώ: έχει!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας!!!

Ακόμη κρατάω...

Μπήκα κ χτες - σας διάβασα - και σας... "έγραψα"... Σόρυ, αλλά έχω γίνει υπερβολικά ανήμπορη...... Το κορμί μου πονάει λες κι έχω φάει δεν ξέρω κι εγώ πόσο ξύλο. Στον ύπνο δε βολεύομαι με τίποτα. Κι όλο θέλω να τακτοποιώ πράγματα "μπεμπέ"... Νομίζω τα βασικά για το μαιευτήριο τάχω έτοιμα, θα πρέπει όμως να τσεκάρω με το "check - list" Για τα Δημόσια Μαιευτήρια.

Θα τρελαθώ!!!

Είσαι σίγουρη???

Αν γεννήσεις πριν από μένα κ ισχύει, στείλε πμ νάρθω να σε δω από κοντά. Απ΄ ότι κατάλαβα από βδομάδας το μια φορά τη βδομάδα επίσκεψη στο γιατρό θα γίνει 2 ή 3 μέχρι να γεννήσω, οπότε σίγουρα θα τύχει να έρθω όταν είσαι εκεί να μου πεις κι από κοντά...

Ούτε που είχα φανταστεί ότι μπορεί να έχει ασύρματο ίντερνετ στο Έλενα...

Μ΄ έφαγες και με το χαρτί υγείας... το ξαναρώτησα ... μου είπαν να μην ανησυχώ: έχει!

Κριστυ τσεκαρισμενο το ασυρματο, μπαινω με το κινητο μου καθε φορα που περιμενω τον γιατρο. Αν δε γεννησεις πριν απο μενα, πολυ ευχαριστως να με επισκεφτεις μιας και θα εισαι στα λημερια! Αν μεινεις στο λουξ μονοκλινο θα εχει χαρτι, στα υπολοιπα δεν παιρνουμε ορκο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλησπερα ομορφα κοριτσια τι κανετε?

Απο μια γρηγορη ματια αν εξερεσεις πονακια που ειναι λογικα νομιζω καλα ειστε ετσι?Αντε εφτασε ο καιρος σιγα σιγα να κρατησετε τα μωρακια σας ολες με το καλο!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι και γω τα καλυτερα!!

Κατια μου μακαρι να πιασει η ευχη σου για μια μεγαλη οικογενεια!!Επαθα πλακα με τον Μιχαλιο σου..κουκλος..φτου φτου!!

Μπαρμπουλα περαστικα στον αμορε σου και με το καλο να φτιαχτει το σπιτακι σας και να το χαρειτε με τον μπεμπη..περαστικα επισης και στον αδερφο σου!!

Ιμπατιεντ λιγες μερες..αντε με το καλο και καλη λευτερια!!

Κατ πως περνας χωρις να εχεις την δουλεια?Να απολαυσεις την αδεια και σε λιγο αγκαλια με την κορουλα!!

Μαρκελα ολα καλα?Εβγαλες ακρη?

Ριτσα και ντιντι πως τα περνατε με τα μικρουλια?Ειδα λιγο κουραση αλλα οπως ειπατε και σεις ενα χαμογελο και ολα περνανε!!

Real thing,μπισκοτακι,cristy,sapi,Ροδουλα και οποια αλλη ξεχναω ας με συγχωρεσει ειδα και σε σας πονακια..υπομονη και φτανει ο καιρος ..ευχομαι η καθε μια στην ωρα της να κρατησει τοθ μικρακι της!!Θα μπαινω οσο πιο συχνα μπορω..γιατι πραγματικα σας εχω στο νου μου ολες οσο πλησιαζει ο καιρος!!Φιλια σε ολες και στα μωρακια και στις κοιλιτσες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...