Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μπαρμπούλα, το σημαντικό είνια αυτό που σου είπε ο γιατρός. Αν είπε ότι θα γεννήσεις νωρίτερα, κάτι θα ξέρει! Βέβαια, την τελική απόφαση θα την πάρει ο μπέμπης σου! :tongue: Πάντως, μετά την 37η δε θεωρείται πρόωρο οπότε είσαι μια χαρά! Τώρα δυσκολεύεσαι να περπατήσεις που είναι τόσο χαμηλά;

Real thing, η εμπέδωση είναι όταν το κεφάλι κατεβαίνει τόσο που μπαίνει στη λεκάνη. Σημαίνει ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη έξοδο και δεν πρόκειται να γυρίσει κιόλας ξανά.

Η Ελένη έχει εξαφανιστεί αρκετές μέρες τώρα οπότε...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kaλημερα!!!!!!!!!!

χαθηκα ε?

αχ κοριτσια... δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!!!!

ευτυχως προλαβαινω να φαω και να κοιμηθω!!!!!!!

ακομη δεν γεννησε καμια αλλη???? η ελενη?????

διδυμακι????? impatient ποτε εχεις ραντεβου???κριστυ ελπιζω να ειναι φρονιμες ακομη οι μπεμπουλες σου!!!!

κοριτσια ο παιδιατος ηρθε την παρασκευη απο τη γεννα ψηλωσαμε 1,5 εκατοστο (τωρα ειμαστε 47,5) αλλα κιλακια χασαμε την παρασκευη ημασταν 2370

ο παιδιτρος μου ειπε να τον ταιζω 8 λεπτα απο το καθε στηθος για να μην μου κανει εμετο αλλα εγω σταδιακα του το πηγα σε 10 λεπτα απο το καθε στηθος

σημερα το πρωι ομως το πηγε μονος του σερι 20 λεπτα το ενα στηθος δεν το αφηνε με τιποτα , πηγανα να το τραβηξω και ξεκιναγε να ρουφαει

τωρα το ενα μπιμπι ειναι χαλαρο και το ενα τουμπανο!!!!

και το ενα μπιμπι μου γενικα ποναει παρα πολυ γυρω απο τη θηλη... εδω και μερες

βαζω της μεντελα την κρεμα αλλα εξακολουθω να ποναω... νιωθω σαν να με δαγκωνει οταν την γραπωνει! και τρωμε καθε 2 ή 3 ωρες

το βραδυ ομως μπορει να κοιμηθει και κανενα 4ωρο σερι , του δινω και πιπιλα το βραδυ και του βαζω μοτζαρτ για να κοιμηθει

αυτα ειναι τα δικα μας νεα

ο καιρος εδω : ΕΧΟΥΜΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!!

τα κιλα τα εχασα ολα! ειμαι 49 και παλι

κοιλιτσα εχω ακομη σαν να εχω φαει 2 πιτες σουβλακι με 1 μεριδα πατατες και να ηπια και μια κοκακολα!αλλα ειναι τοση χωρις το φουσκωμα που θα ενιωθα αν τα ειχα φαει ολα αυτα:tongue::tongue::tongue:

δεν τολμω να δοκιμασω ομως τα τζιν μου... αλλα και στα ρουχα εγκυμοσυνης δεν πρεπει να χωραω πια , θα μου πεφτουν!

αυτα...δεν θυμαμαι αν ξεχασα κατι..

UzVGp2.png

kaλημερα!!!!!!!!!!

χαθηκα ε?

διδυμακι????? impatient ποτε εχεις ραντεβου???κριστυ ελπιζω να ειναι φρονιμες ακομη οι μπεμπουλες σου!!!!

κοριτσια ο παιδιατος ηρθε την παρασκευη απο τη γεννα ψηλωσαμε 1,5 εκατοστο (τωρα ειμαστε 47,5) αλλα κιλακια χασαμε την παρασκευη ημασταν 2370

ο παιδιτρος μου ειπε να τον ταιζω 8 λεπτα απο το καθε στηθος για να μην μου κανει εμετο αλλα εγω σταδιακα του το πηγα σε 10 λεπτα απο το καθε στηθος

σημερα το πρωι ομως το πηγε μονος του σερι 20 λεπτα το ενα στηθος δεν το αφηνε με τιποτα , πηγανα να το τραβηξω και ξεκιναγε να ρουφαει

βαζω της μεντελα την κρεμα αλλα εξακολουθω να ποναω... νιωθω σαν να με δαγκωνει οταν την γραπωνει! και τρωμε καθε 2 ή 3 ωρες

το βραδυ ομως μπορει να κοιμηθει και κανενα 4ωρο σερι , του δινω και πιπιλα το βραδυ και του βαζω μοτζαρτ για να κοιμηθει

κοιλιτσα εχω ακομη σαν να εχω φαει 2 πιτες σουβλακι με 1 μεριδα πατατες και να ηπια και μια κοκακολα!αλλα ειναι τοση χωρις το φουσκωμα που θα ενιωθα αν τα ειχα φαει ολα αυτα:tongue::tongue::tongue:

δεν τολμω να δοκιμασω ομως τα τζιν μου... αλλα και στα ρουχα εγκυμοσυνης δεν πρεπει να χωραω πια , θα μου πεφτουν!

Ντιντι τι καλα που μαθαινουμε νεα σας! Κουραζεσαι ε? Εχεις καποια βοηθεια απο μαμα η πεθερα η τα βγαζεις περα μονη σου? Τα κιλα λογικο ηταν να τα χασεις τοσο γρηγορα, αφου ουσιαστικα μονο μωρο και υγρα ηταν! Αλοιμονο σε μενα που ειμαι στα +17 πλεον! Εγω σε μια βδομαδα γενναω εκτος απροοπτου (το καλο που του θελω να μην υπαρχει απροοπτο). Και επειδη εχει ασυρματο ιντερνετ στο Ελενα, σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου εκει και να σας γραφω τα νεα μου, 4 μερες θα καθισω, θα κοψω φλεβα απο τη βαρεμαρα. Καλο κουραγιο και σου ερχομαστε και οι υπολοιπες!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Μάλλον έγινε η εμπέδωση! Αλλά από ότι έχω διαβάσει, στις πρωτομανούλες αυτό μπορεί να γίνει από τώρα χωρίς να σημαίνει ότι θα γεννήσεις κιόλας από τώρα! Έχεις αυτό το αίσθημα που λένε ότι νομίζεις ότι θα σου βγει από κάτω το μωρό;! :tongue: Αυτό με τα πονάκια δεν ξέρω τι είναι. Που πονάς; Στη μέση ή κάτω;

κατι ,αιματολογο θα πας αυτες τις μερες??? η δεν θα ξαναπας???

WvYwp2.png I9Cbp2.png

kaλημερα!!!!!!!!!!

χαθηκα ε?

χαχαχαχαχ τι κιλα βρε ακου εκει 49 κιλα!!!πωπω 30 κιλα πανω απο σενα ειμαι!!!

Κανε υπομονη με το θηλασμο ολα θα περασουν συντομα...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ντιντι τι καλα που μαθαινουμε νεα σας! Κουραζεσαι ε? Εχεις καποια βοηθεια απο μαμα η πεθερα η τα βγαζεις περα μονη σου? Τα κιλα λογικο ηταν να τα χασεις τοσο γρηγορα, αφου ουσιαστικα μονο μωρο και υγρα ηταν! Αλοιμονο σε μενα που ειμαι στα +17 πλεον! Εγω σε μια βδομαδα γενναω εκτος απροοπτου (το καλο που του θελω να μην υπαρχει απροοπτο). Και επειδη εχει ασυρματο ιντερνετ στο Ελενα, σκεφτομαι να παρω το λαπτοπ μου εκει και να σας γραφω τα νεα μου, 4 μερες θα καθισω, θα κοψω φλεβα απο τη βαρεμαρα. Καλο κουραγιο και σου ερχομαστε και οι υπολοιπες!!!

εγω ειχα παρει 9 κιλα και τα εχασα ολα μεσα σε 15 μερες!μετα ομως πηρα 4 και ξανα εχασα 5!Γιατι ξαφνηκα εκει που δεν μπορουσα να φαω τοσους μηνες ετρωγα σα να μην πω τι!!Αντε πλησιαζειςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!Να παρεις και φωτογραφικη μηχανη μαζι σουυυυ!!!με το καλο!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εγω ειχα παρει 9 κιλα και τα εχασα ολα μεσα σε 15 μερες!μετα ομως πηρα 4 και ξανα εχασα 5!Γιατι ξαφνηκα εκει που δεν μπορουσα να φαω τοσους μηνες ετρωγα σα να μην πω τι!!Αντε πλησιαζειςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!Να παρεις και φωτογραφικη μηχανη μαζι σουυυυ!!!με το καλο!!!

Ευχαριστω Μαρκελα! Φωτογραφικη δεν εχω, αλλα με το κινητο θα τραβηξουμε φανταζομαι αμετρητες φωτο και βιντεακια! μονο 9 ε? Σε τρωω λαχανο!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα κοριτσια μου..!!τελειως αυπνη σημερα...πολλα πονακια κ μεσα σε ολα αυτα ενω ολοι ηταν σε καραντινα μην τυχον κ γεννησω το βραδυ διπλωθηκε ο αδερφος μου στα 2 κ 3 η ωρα ηρθε ασθενοφορο κ το πηγε στο νοσοκομειο κ γυρισαν 9 η ωρα το πρωι..!!η διαγνωση....μεσα σε 7 χρονια μετα το τροχαιο που ειχε(αρκετα σοβαρο)για 3η φορα επαθε μετεχγειριτικο ιλαιο...που μπορει να ξεπεραστει μονο με χειρουργειο το οποιο τωρα δεν το κανει λεει γιατι θελει να δει τον ανηψιοοοο..!!ως αποτελεσμα εγω εκτος απο τα πονακια να εχω κ εννοια να δω τι γινεται κ τελικα βρυκολακιασα κ δεν εχω κοιμηθει...!!

διδυμακι μου υπομονη θα περασει το μπιζι σιγα σιγα αρκει που ο μπεμπακος μας παει ΤΕΛΕΙΑ...!!

Εγω κοριτσια στα κιλα ειμαι συν 14 εδω κ 2 εβδομαδες περιπου οσο κ αν τρωω δεν παιρνω...!!τωρα πως θα τα χασω θα δειξειιιιιιιιιι...αλλα θα τα χασω σιγουρα...!!παω να μαγειρεψω με τον αμορε πενες με σαλτσα τονου για να ξεκουραστει σημερα η μαμα που ειναι αυπνη...!!φιλακιααααααα!!

Jr39p2.png

οσο για την εμπεδωση κατ μου δεν ηξερα οτι λεγεται ετσι αλλα απο την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο μου ειπε οτι εχει κατεβει στην λεκανη...προς την λεκανη....!!:D:D:D

αχ αυτηηηη η συχνοουρια..!!

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!! εγω σημερα τρεχω σαν τον βεγκο η μικρη ειχε μαλλον κολικους απο τις 8 μεχρι τις 10 κ 30 κ δεν εκλαιγε γκρινιαζε πεινουσε συνεχεια αλλα ηθελε κ αγκαλια μαλλον! κ με το που κοιμηθηκε επρεπε να κανω δουλειες! ντιντακι εμενα τρωει ακαταστατα μπορει ανα 1 ωρα η 1.5 πολυ σπανια 2 οπως τωρα που μαλλον κουραστηκε κ το βραδυ αν 2 ωρες υπνος 4 ωρες το 24ωρο..αααχχχχχχ!!! εγω παιδιατρο εχω την δευτερα που θα τις κανω κ υπεριχο!! μολις εφαγα σαν την κλεφτρα για να μην ξυπνησει!οσο για τα κιλα δεν ζυγηστικα αλλα τοσους μηνες δεν ετρωγα κ τωρα τρωω αλλα μετα απο το θηλασμο πειναω κ πηνω κ νερο στις αρχες ετρωγα κ πιο πολυ τωρα ειναι πιο λιγο αλλα δεν με νοιαζει.. δεν πηνω σιδηρο γιατι το μωρο ειχε δυσκοιλια.. τωρα πηνω γαλααααα που ειχα 9 μηνες να πιω να φαω σοκολατααααααα που δεν μπορουσα να φαω φρουτο η τελος παντων να φαω κατι χωρις να ανακατευτω!! αλλα σε σχεση με τις αλλες εγκυμοσηνες ειμαι πολυ πιο μαζεμενη βαζω τα ρουχα που εβαζα κ πριν αλλα κ παλι δεν με νοιαζει ακομη ειναι νωρις θελω να τρωω για να εχω γαλα.. οσο για το στηθος κ εμενα πονανε οι θηλες κ πιο πολυ την ωρα που την πιανει κ μετα ειναι πιο καλα.. ξυπναμεεεεεεεε!!! τωρα θα θελει βυζακι κοριτσια τις εδωσα τα ξημερωματα ξενο γαλατακι γιατι δεν αντεξα ειπιε 30ml η 40 κ μετα η κυρια στηθος παλι θελει στηθος αλλα θελει συνεχεια.. σημερα με πηρε ο υπνος ευτηχως που προλαβε ο γιος μου το σχολειο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!! εγω σημερα τρεχω σαν τον βεγκο η μικρη ειχε μαλλον κολικους απο τις 8 μεχρι τις 10 κ 30 κ δεν εκλαιγε γκρινιαζε πεινουσε συνεχεια αλλα ηθελε κ αγκαλια μαλλον! κ με το που κοιμηθηκε επρεπε να κανω δουλειες! ντιντακι εμενα τρωει ακαταστατα μπορει ανα 1 ωρα η 1.5 πολυ σπανια 2 οπως τωρα που μαλλον κουραστηκε κ το βραδυ αν 2 ωρες υπνος 4 ωρες το 24ωρο..αααχχχχχχ!!! εγω παιδιατρο εχω την δευτερα που θα τις κανω κ υπεριχο!! μολις εφαγα σαν την κλεφτρα για να μην ξυπνησει!οσο για τα κιλα δεν ζυγηστικα αλλα τοσους μηνες δεν ετρωγα κ τωρα τρωω αλλα μετα απο το θηλασμο πειναω κ πηνω κ νερο στις αρχες ετρωγα κ πιο πολυ τωρα ειναι πιο λιγο αλλα δεν με νοιαζει.. δεν πηνω σιδηρο γιατι το μωρο ειχε δυσκοιλια.. τωρα πηνω γαλααααα που ειχα 9 μηνες να πιω να φαω σοκολατααααααα που δεν μπορουσα να φαω φρουτο η τελος παντων να φαω κατι χωρις να ανακατευτω!! αλλα σε σχεση με τις αλλες εγκυμοσηνες ειμαι πολυ πιο μαζεμενη βαζω τα ρουχα που εβαζα κ πριν αλλα κ παλι δεν με νοιαζει ακομη ειναι νωρις θελω να τρωω για να εχω γαλα.. οσο για το στηθος κ εμενα πονανε οι θηλες κ πιο πολυ την ωρα που την πιανει κ μετα ειναι πιο καλα.. ξυπναμεεεεεεεε!!! τωρα θα θελει βυζακι κοριτσια τις εδωσα τα ξημερωματα ξενο γαλατακι γιατι δεν αντεξα ειπιε 30ml η 40 κ μετα η κυρια στηθος παλι θελει στηθος αλλα θελει συνεχεια.. σημερα με πηρε ο υπνος ευτηχως που προλαβε ο γιος μου το σχολειο.

ο γαμπρος κι η νυφη γεννηθηκαν πραγματικα ο ενας για τον αλλο! τα ιδια κι εμεις!!! απο τις 6:30 μεχρι τις 11 γκρινια... και απο τοτε φαι (βυζι) καθε ωρα σχεδον... στο ενδιαμεσο χαμογελα και "αγκου"....

ντιντι κουραγιο!!! η πιπιλα το βραδυ τον κανει και χανει καποιο γευμα πιστευω... βγαλτε την!

μπαρμπ ετοιμασου σιγα σιγα... θα τριτωσει με γεννητουρια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ο γαμπρος κι η νυφη γεννηθηκαν πραγματικα ο ενας για τον αλλο! τα ιδια κι εμεις!!! απο τις 6:30 μεχρι τις 11 γκρινια... και απο τοτε φαι (βυζι) καθε ωρα σχεδον... στο ενδιαμεσο χαμογελα και "αγκου"....

ντιντι κουραγιο!!! η πιπιλα το βραδυ τον κανει και χανει καποιο γευμα πιστευω... βγαλτε την!

μπαρμπ ετοιμασου σιγα σιγα... θα τριτωσει με γεννητουρια!!!

μαλλον χαχαχαχα εφαγε 15 με 2ο λεπτα κ πηναει παλι αλλα κ ποναει!!! πιπιλα δεν πιανει προσπαθω οταν γκρινιαζει αλλα αναγουλιαζει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα ομορφιες μου!!!!!

ντιντι σε ποιον μοιαζει ο αλκης?δεν μας ειπες!!!!της κατιας ειναι ΘΕΟΣ και μοιαζει σε αυτην!ειμαι σιγουρη!!

μπαρμπουλα περαστικα στον αδερφουλη σου.ολα να πανε καλα.να περασει κι αυτο!

κατ τωρα καταλαβα τι ειναι η εμπεδωση!κινητη εγκυκλοπαιδεια εισαι βρε κοριτσι μου!!!!

ριτσα μου κουραγιο!!τι τραβας κι εσυ!!!!!

ιμπατιεντ εφτασε σχεδον η ωρα!!ναι,να μην ξεχασεις το λαπτοπ για να μας γραφεις απο εκει!!θα ειμαστε σε απευθειας μεταδοση μιλαμε!!τελεια!!βεβαια οποτε προλαβαινεις!!!

εγω απο κιλα ενω ημουν +16 τον προηγουμενο μηνα,τωρα ειμαι +15!!!ουαουυυυυυυ!!!εχω καταενθουσιαστει μιλαμε!!!!και δεν με φοβιζουν καθολου!!!θα τα χασω μωρε!!!εδω εχασα ενα τωρα και η μπεμπα πηρε 700 γρ.ειμαι πολυ μπροστα μιλαμε!!!χαχαχαχα!!!

καλη μερα να χουμε.αν και με βλεπω να κοιμαμαι ολη τη μερα γιατι ειμαι με 4 ωρες υπνο!!

6KuQp2.png

κατια πως βαζεις φωτογραφιες εδω μεσα??

εκει που σο βγαζει να βαλεις κειμενο, πανω στα εργαλεια εχει ενα συνδετηρα (συνημμενα) τον πατας και σου βγαζει ενα παραθυρο, πατας αναζητηση, βρισκεις φωτο απο υπολογιστη σου, πατας ανεβασμα και μετα στελνεις κανονικα το μηνυμα σου, οπως παντα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...