Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αχαχαχαχα...!!συμφωνω συνονοματο για τους τυπους ανδρων...!!

οσο για το ματι ας ειναι μονο αυτο....:D:D:D

ναι την πεμπτη εχω ραντεβου κ εγω 8 το πρωι κ βλεπουμε τι ωρα θα τελειωσω...θα με πηγαινε ο μπαμπας κ θα ημουν μονη αλλα τωρα θα ερθει κ ο αμορες μαζι...βεβαια στον ΚΤΚ δεν μπαινει μεσα αλλα αν μου κανει τελευταιο υπερηχο πιστευω θα το χαρει να ειναι μεσα....!

αν δεν γεννησω σημερα ολα αυτα...!η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κοριτσια..ειναι κουφια σχεδον λιγο πιο πανω απο τον αφαλο...τα ποδια μου δεν κλεινουν πια κ εχω κ ακανονιστα πονακια....!!με εχουν αγχωσει κ ολοι οσοι μιλαω που με ρωτανε ποτε εχω γιατρο κ τους λεω Πεμπτη μου λενε αν προλαβεις....!τωρα εφτιαξα κ το νεσεσερ μου με τα καλλυντικα κ θελω να φαω σημερα παρα πολυ η πιτσα η σουβλακι...!!:(:(

Μάλλον έγινε η εμπέδωση! Αλλά από ότι έχω διαβάσει, στις πρωτομανούλες αυτό μπορεί να γίνει από τώρα χωρίς να σημαίνει ότι θα γεννήσεις κιόλας από τώρα! Έχεις αυτό το αίσθημα που λένε ότι νομίζεις ότι θα σου βγει από κάτω το μωρό;! :tongue: Αυτό με τα πονάκια δεν ξέρω τι είναι. Που πονάς; Στη μέση ή κάτω;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΤΚ είναι καρδιοτοκογράφος, αυτό που μου είπε κι εμένα η μαία ότι μάλλον θα με βάλει ο γιατρός μου να κάνω την άλλη εβδομάδα. Νομίζω πως σου βάζουν κάτι σαν καλώδια στην κοιλιά για να ακούσουν την καρδιά του μωρού και πρέπει να τους λες και κάθε πότε καταλαβαίνεις ότι κουνιέται. Αλλά γιατί δεν μπορεί να είναι μέσα ο αμόρες;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια εμενα ο αντρας μου δεν ηθελε να μπει μεσα γιατι δεν θα αντεχε ελεγε αυτη τη φορα του ελεγα να κατσει μου λεει δεν ξερω θα δω του λεω δεν θα βλεπεις τιποτα αν το προβλημα ειναι οι φωνες κ εξω να μηνεις θα ακους μου λεει ναι εχεις δικιο τελικα εμεινε μεσα μου κρατουσε το χερι ειδε το μωρο να βγαινει βουρκωσε με φιλησε πειστε τους αντρες σας κ μη φοβαστε τιποτα!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ξερω παντως κ στο ρεα που πηγα δεν επιτρεποταν συνοδοι...εμεναν στο σαλονι...γιατι ηταν δωματια στην σειρα κ εμπαιναν κοπελες ολες για ΚΤΚ...κ ημασταν μονο εγκυμονουσες κ νοσηλευτριες...κ η κουμπαρα μου μου ειπε οτι ουτε στο ΙΑΣΩ αφηνουν...!τωρα το γιατι δεν το ξερω αλλα μενουν στο σαλονι αναμονης...!οσο για την κοιλιτσα δεν ξερω εμενα μου εχουν πει οτι στις πρωτομανουλες οταν κατεβαινει η κοιλια παιζει ρολο κ ο γιατρος οταν με ειδε μου ειπε οτι εχει κατεβει αρκετα κ μου ειπε οτι ειναι πιθανον για νωριτερα απο το ραντεβου μας...!!κ κατι με εχει πιασει κ εμενα μεσα μου αλλα ισως κανω κ λαθος τι να πω...???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα ο αντρας μου δεν ηθελε να μπει μεσα γιατι δεν θα αντεχε ελεγε αυτη τη φορα του ελεγα να κατσει μου λεει δεν ξερω θα δω του λεω δεν θα βλεπεις τιποτα αν το προβλημα ειναι οι φωνες κ εξω να μηνεις θα ακους μου λεει ναι εχεις δικιο τελικα εμεινε μεσα μου κρατουσε το χερι ειδε το μωρο να βγαινει βουρκωσε με φιλησε πειστε τους αντρες σας κ μη φοβαστε τιποτα!!!!!

ριτσα βαλε κι εσυ καμια φωτο της μικρης αν βεβαια θελεις να δουμε πως εγινε!!!!!!αν μοιαζει στη μεγαλη πρεπει ναναι κουκλι!!!

δεν ξερω παντως κ στο ρεα που πηγα δεν επιτρεποταν συνοδοι...εμεναν στο σαλονι...γιατι ηταν δωματια στην σειρα κ εμπαιναν κοπελες ολες για ΚΤΚ...κ ημασταν μονο εγκυμονουσες κ νοσηλευτριες...κ η κουμπαρα μου μου ειπε οτι ουτε στο ΙΑΣΩ αφηνουν...!τωρα το γιατι δεν το ξερω αλλα μενουν στο σαλονι αναμονης...!οσο για την κοιλιτσα δεν ξερω εμενα μου εχουν πει οτι στις πρωτομανουλες οταν κατεβαινει η κοιλια παιζει ρολο κ ο γιατρος οταν με ειδε μου ειπε οτι εχει κατεβει αρκετα κ μου ειπε οτι ειναι πιθανον για νωριτερα απο το ραντεβου μας...!!κ κατι με εχει πιασει κ εμενα μεσα μου αλλα ισως κανω κ λαθος τι να πω...???
εγω θα το κανω στο γιατρο το κτκ.συνονοματη λες ναναι το ενστικτο???αχ να μας γραψεις αμα γεννησεις ε!!κανονισε!!!

6KuQp2.png

σου ειπα συνονοματη κ τις προαλλες αν δειτε οτι χανομαι παραπανω απο 2 μερες να ειστε σιγουρες οτι γεννησα....!!η Ελενη μας χαθηκε τελικα...λετε να γεννησε ερχομενη στην Αθηνα...!

ααα μια χαρα τοτε αφου το κανεις στον γιατρο...!δεν ξερω αν ειναι ενστικτο παντως εκανα το μπανακι μου παλι κ εριχνα νερο στην κοιλιτσα μου κ μιλουσα στον μπεμπη κ εκεινος ανταποκρινοταν με κλωτσιτσες κ εγω βουρκωνα κ του ελεγα να βγει γερο κ δυνατο...αλλα να κανει υπομονη 2 μερουλες ακομη να περασουμε την 37η εβδομαδα....χεχεχε..!!κ ο αμορες σημερα που ειναι ολο διπλα μου με κοιταζει πριν λιγο κ μου λεει πολυ ηρεμη εισαι σημερα,,,τι εγινε.....???αχαχαχαχα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω ισως να ειναι κ παραπανω...μα κ παραπανω να ειναι δεν με πειραζει καθολου....καλυτερα θα πιανεται κ καλυτερα...γιατι μην ξεχναμε οτι βγαινοντας απο το νοσοκομειο ειναι πιο λιγα απο οσα θα γεννηθει...!τωρα μπηκε ο μπαμπας μου κ μου λεει αργεις ακομη...εχεις 10 ακομη...του λεω τι ωρες???μου λεει μερες....λεω τι να σου πω μπορει...!!!

Jr39p2.png

καλα δεν το συζηταω...!!αυτο που με αγχωνει ειναι οτι δεν εχω αγχος....αχαχαχαχα!!αυτο ελεγα οτι οταν ερθει εκεινη η στιγμη η που θα με πιανει νευρικο γελιο βλεποντας τους υπολοιπους να τρεχουν πανικοβλητοι η εκει θα μου σκασουν ολες οι φοβιες κ θα τα μπηξω...αλλα προς το παρον λεω....απολαμβανω τις τελευταιες στιγμες με φουκωμενη κοιλιτσα που σιγουρα θα μου λειψει πολυ κ ξεκουραση κ υπνο οσο μπορω τωρα...!απλα εχω χασει λιγο τις ωρες μου....κοιμαμαι ολη μερα κ το βραδυ παρακαλαω να ξημερωσει...!!αχαχαχα!!ας κατσει οσο θελει το μπεμπακι....ετσι κ αλλιως οσο κ αν μενει ειναι λιγο...ειτε ωρες ειτε μερες...!:D:D:D:D

σημερα η συχνοουρια μου εχει σπασει τα νευρα μαλλον σε ολους....καθε 10 λεπτα τρεχω στο μπανιο...!αχαχαχα!!

Jr39p2.png

ΛΟΙΠΟΝ κοριτσια μου σας αφηνω...λογω οικονομικων δυσχεριων δεν θα παραγγειλουμε σουβλακια αλλα θα φτιαξουμε μονοι μας με ντοματουλα..κρεμμυδακι...λουκανικο κ πιτουλες....εεεεε μια χαρα ειναι κ αυτο....βασικα ο αμορες θα τα φτιαξει αλλα παω να κανω πως τον βοηθαω για να με διωξει οποτε ισως επιστρεψω....!!χε χε...!

Jr39p2.png

κατια τι κουκλος! βαλε χαντρα θαλασσια θα στον ματιασουμε!

ερωτηση:η κριστυ μπηκε σημερα;;;δεν την πηρε το ματι μου

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...