Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μανα χριστε μου!!!!!!!!!!!!!

τωρα αυτο ειναι 2 μηνων μωρο??? ολοκληρος αντρας φτου σου ματακια μου!!!!!!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γι αυτο σου λεω... και στις υπολοιπες δηλαδη! ταιστε τα οσο κι οποτε θελουν!!! εμεις στις 40 μερες ειχαμε παρει 2 κιλα και 10 ποντους... τωρα κοντευουμε το +1 κιλο και +2-3 ποντους!!! του φοραω τα φορμακια 3-6 μηνων... και ειναι ισα ισα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

προσπαθω αλλα επειδη ζηταει συνεχεια αναρωτιεμαι αν δεν χορταινει αν ειναι λιγο η δεν ειναι παχυ το γαλα μου γιατι με τοσο θηλασμο δεν προλαβαινει να πρηστει το στηθος.. το βραδυ που πιανουμε το 2ωρο πρηζεται!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

εχω ενα μωρο στο βυζι τον μεγαλο να του λεω γραφε κ την μεσαια να κανει φασαρια να παιρνει του μεγαλου τα παιχνιδια κ αυτος να φωναζει κ εγω να προσπαθω να μη μιλαω για να μη ταραζω το μωρο.....

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μωρε τι απιστευτη φατσουλα ειναι αυτη Κατια μου...αντρακλας ολοκληρος εγινε....φτου φτου μασαλα....!!!αχχχχ διαβαζω οσα λετε κ περιμενω να δω κ τα δικα μας πως κ πως....λιωνω στον υπνο σημερα ολη μερα κ χαιδευα κ τον αμορε να κοιμηθει γιατι ηταν αυπνος κ λεω κοιμησου τωρα που μπορουμε...!!κ ξεραθηκε....αχαχαχαχα!!εγω βρε κοριτσια ελεγα να κανω μωρο σαν της κουμπαρας μου....αθορυβος....νιαουριζε μονο οταν πεινουσε....κ κολικους εκανε παρα πολυ λιγο...!βεβαια τωρα μεγαλωνοντας εχει αλλαξει παρα πολυ.....αλλα μιλαω για νεογεννητο...!!κ γελακια ε???Ζω για να δω αυτα τα γελακια...!!:D:D:D

Jr39p2.png

Πωπω, Κάτια όντως κοτζάμ άντρας έχει γίνει ο Μιχαλιός! Άντε, να έρθουν και τα δικά μας μωράκια!

Εγώ μόλις μίλησα με τη μαία που μου πρότεινε ο γυναικολόγος μου και μου είπε να πάω την άλλη εβδομάδα να τη δω, να μου κάνει ξενάγηση στο μαιευτήριο και να συζητήσουμε γενικά για τον τοκετό. Μου είπε ότι θα έχω αρκετά πήγαινε έλα στο μαιευτήριο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες για καρδιοτοκογράφημα και λοιπές εξετάσεις...Με ρώτησε αν έχω ετοιμάσει τα ρούχα του μωρού και μου είπε πως θα μου δώσει μία λίστα με το τι χρειάζεται. Και επίσης μου είπε πως αν γεννήσω απόγευμα ή βράδυ, θα μπορεί να είναι και ο άντρας μου μέσα... Αλλά ενώ ο ίδιος θέλει να είναι, δεν ξέρω αν εγώ θέλω... Μήπως μας στιγματίσει; Εσείς τι λέτε για αυτό το θέμα;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κατ μου εγω το αφησα στον αμορε αν ηθελε η δεν ηθελε να ειναι μεσα πριν μαθουμε οτι δεν επιτρεπεται απο το νοσοκομειο κ ισως τον βαλει ογιατρος λιγο στα κλεφτα....!θεωρω οτι αν το θελει ο αντρας ειναι καθαρα δικη του επιλογη κ ειναι κατι που δεν μπορω να το στερησω....!ετσι κ αλλιως διπλα σου θα ειναι δεν θα καθεται εκει που ειναι ο γιατρος...!απο οσα ζευγαρια εχω συζητησει κ ηταν μεσα οι συζυγοι μου λενε οτι νιωθουν μεγαλυτερη εκτιμηση για τις γυναικες τους κ μεγαλο θαυμασμο...δεν ξερω τι να σου πω?

Jr39p2.png

Δεν ξέρω, έχω διαβάσει ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση του ζευγαριού κι ας μην βλέπει τι γίνεται εκεί κάτω, αλλά κάθεται απλά δίπλα στο κεφάλι σου... Ουφ, κι εγώ νόμιζα πως το είχαμε λύσει το θέμα αφού δεν επιτρεπόταν, αλλά τώρα ανακινήθηκε πάλι και το σκέφτομαι! Βέβαια, μπορεί να γεννήσω πρωί και να μην γίνεται...

Κατά τα άλλα, η μπέμπα χτες και σήμερα μου έκανε κάτι μεγάλα τραντάγματα! Δε φαντάζομαι να γύρισε και να ήρθε με το κεφάλι πάνω! Εδώ και ενάμιση μήνα είναι με το κεφάλι κάτω, τώρα της ήρθε;;;;; :shock: Την Πέμπτη θα πάω στο γιατρό να δούμε τι γίνεται.. Κι εσύ μπαρμπούλα τότε δεν έχεις γιατρό;

Διαφημίσεις

συνονοματη περαστικα στον αντρουλη σου!!!τωρα βρηκε κι αυτο ρε γμτ!!!το κακο το ματι ξεσπασε εκει προφανως!!

κατ πιστευω οτι ειναι τελειως υποκειμενικο.θεωρω πως οι αντρες χωριζονται σε δυο κατηγοριες.στους εγκεφαλικους και στους πιο (αντρικα κεφαλια)δηλαδη που πανε περισσοτερο με το ενστικτο!!λοιπον,οι εγκεφαλικοι για μενα απαγορευεται να ειναι μεσα στον τοκετο,δια ροπαλου!!!οι αλλοι θα το ευχαριστηθουν κιολας!!θα εκτιμησουν τη γυναικα τους ακομα πιο πολυ που λεμε!αποφασισε σε ποια κατηγορια ανηκει ο δικος σου!χεχεχε

6KuQp2.png

αχαχαχαχα...!!συμφωνω συνονοματο για τους τυπους ανδρων...!!

οσο για το ματι ας ειναι μονο αυτο....:D:D:D

ναι την πεμπτη εχω ραντεβου κ εγω 8 το πρωι κ βλεπουμε τι ωρα θα τελειωσω...θα με πηγαινε ο μπαμπας κ θα ημουν μονη αλλα τωρα θα ερθει κ ο αμορες μαζι...βεβαια στον ΚΤΚ δεν μπαινει μεσα αλλα αν μου κανει τελευταιο υπερηχο πιστευω θα το χαρει να ειναι μεσα....!

αν δεν γεννησω σημερα ολα αυτα...!η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κοριτσια..ειναι κουφια σχεδον λιγο πιο πανω απο τον αφαλο...τα ποδια μου δεν κλεινουν πια κ εχω κ ακανονιστα πονακια....!!με εχουν αγχωσει κ ολοι οσοι μιλαω που με ρωτανε ποτε εχω γιατρο κ τους λεω Πεμπτη μου λενε αν προλαβεις....!τωρα εφτιαξα κ το νεσεσερ μου με τα καλλυντικα κ θελω να φαω σημερα παρα πολυ η πιτσα η σουβλακι...!!:(:(

Jr39p2.png

συνονοματη περαστικα στον αντρουλη σου!!!τωρα βρηκε κι αυτο ρε γμτ!!!το κακο το ματι ξεσπασε εκει προφανως!!

κατ πιστευω οτι ειναι τελειως υποκειμενικο.θεωρω πως οι αντρες χωριζονται σε δυο κατηγοριες.στους εγκεφαλικους και στους πιο (αντρικα κεφαλια)δηλαδη που πανε περισσοτερο με το ενστικτο!!λοιπον,οι εγκεφαλικοι για μενα απαγορευεται να ειναι μεσα στον τοκετο,δια ροπαλου!!!οι αλλοι θα το ευχαριστηθουν κιολας!!θα εκτιμησουν τη γυναικα τους ακομα πιο πολυ που λεμε!αποφασισε σε ποια κατηγορια ανηκει ο δικος σου!χεχεχε

χαχα, ενδιαφέρουσα θεωρία! Νομίζω όμως ότι ο δικός μου είναι στους εγκεφαλικούς... Οπότε μάλλον δεν πρέπει...

αχαχαχαχα...!!συμφωνω συνονοματο για τους τυπους ανδρων...!!

οσο για το ματι ας ειναι μονο αυτο....:D:D:D

ναι την πεμπτη εχω ραντεβου κ εγω 8 το πρωι κ βλεπουμε τι ωρα θα τελειωσω...θα με πηγαινε ο μπαμπας κ θα ημουν μονη αλλα τωρα θα ερθει κ ο αμορες μαζι...βεβαια στον ΚΤΚ δεν μπαινει μεσα αλλα αν μου κανει τελευταιο υπερηχο πιστευω θα το χαρει να ειναι μεσα....!

αν δεν γεννησω σημερα ολα αυτα...!η κοιλια μου εχει κατεβει πολυ κοριτσια..ειναι κουφια σχεδον λιγο πιο πανω απο τον αφαλο...τα ποδια μου δεν κλεινουν πια κ εχω κ ακανονιστα πονακια....!!με εχουν αγχωσει κ ολοι οσοι μιλαω που με ρωτανε ποτε εχω γιατρο κ τους λεω Πεμπτη μου λενε αν προλαβεις....!τωρα εφτιαξα κ το νεσεσερ μου με τα καλλυντικα κ θελω να φαω σημερα παρα πολυ η πιτσα η σουβλακι...!!:(:(

τι ειναι ΚΤΚ??????Φαε τωρα που σου ρθε!!!μετα δε θα μπορεις!!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...