Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου πηγε ο μπαμπας μου τον αμορε στον γιατρο κ στο τσακ γλιτωσε τον γυψο ειπε..κακωση...!3 μερες αναρρωτικη...κ δεν μπορει να το πατησει καλα...ποσο μαλλον να οδηγησει αν χρειαστει...αλλα ευτυχως εχω τον μπαμπουλη εδω...!!

πηρε κ αυτον με τις πορτες κ τον εβρισε κ μας το επαιξε κ ιστορια...κ αφησε τον θειο μου να αναλαβει που δουλευε εκεινος σε τετοια μαγαζια κ κοριτσια λυπαμαι που το λεω αλλα μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας...!

μας το παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα...κ τελευταια που τον πιεζαμε εβρισκε δικαιολογιες...του τυπου ειναι κλειστο το εργοστασιο κ δεν μου ανοιγει ο πακιστανος...με παρατησε η γυναικα μου κ δεν εχω που να αφησω το παιδι...αποκλειστηκα στα χιονια(οταν τον πηραμε στο κινητο)αλλα μετα που πηραμε στο μαγαζι κ το παιξαμε αλλοι πελατες δουλευε κανονικα...κ εφτασε στο αμην ο αμορες κ τον εβριζε....!αφηστε που κοιμηθηκα κανενα δυωρο οταν σταματησε το χιονι κ ξυπνησα κ η κοιλιτσα ηταν πολυ πιο χαμηλα..!!περπατησα κ στο χιονι....το θεωρω ευλογια το χιονι αλλα στεναχωριεμαι που υπαρχουν ανθρωποι κ ζωακια που δεν εχουν ουτε μια κουβερτουλα...!!ουφ...!

κατα τα αλλα ο μικρουλης σημερα ειναι πολυ πολυ ζωηρος...!

ΚΑΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ λοιπον απο κατω κ βουρ για το 2ο....χεχε..!

Ριτσα υπομονη με τις ζηλιτσες...ετσι ηταν κ ο αδερφος μου οταν γεννηθηκα αλλα με τον καιρο δεν μ αποχωριζοταν...!!

Κατ σιγα σιγα κ δεν θα βαρεθεις θα ερθει η ωρα να κρατησεις το μπεμπακι αγκαλιτσα...

Impatient....ετσι πρεπει...γεννα με στυλ....χεχεχε..!!

Φουσκιτσα μου μην αγχωνεσαι με τα νοσοκομεια χαλαρωσεεεε..!!!

σας αφηνω να ξαπλαρω τωρα που εφαγα την κοτοσουπα μου γιατι ποναει η πλατη μου....!!:D:D φιλακιααααααα!!

το μονο καλο στην υποθεση που χτυπησε ο αμορες ειναι οτι την Πεμπτη θα ερθει μαζι μου στον γιατρο...!!:D

Jr39p2.png

ριτσακι μου, εχετε κολικους! ετσι ειμαστε κι εμεις... απτο πρωι κυκλοφορω με τα βυζια εξω συνεχεια... ολο γκρινια (σαν γοργουρισμα γατουλη κανει) και ουτε πιπιλα, ουτε τιποτα! βυζι, ρεψιμο, γουλια, αγκαλια, γκρινια, βυζι, κλανιες, κακα, λοξυγγας, γκρινια, βυζι, γουλια και ξανα απτην αρχη! μολις του δωσω βυζι... ηρεμει! αλλα μετα απο τοσο φαι... εχει αερια κι αν δεν ρευτει η κλασει (σορρυ) γκρινια!!! τωρα κοιμηθηκε στην αγκαλια και γραφω με 1 χερι... αμα τον βαλω στο κρεββατι αρχιζει η γκρινια!!! του δινω gripe water και ειναι λιγο καλυτερα, αλλα καποιες μερες... δεν πιανει τιποτα! τα κακα ετσι κι εμας και μου ειπε γιατρος οτι ειναι οκ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ριτσακι μου, εχετε κολικους! ετσι ειμαστε κι εμεις... απτο πρωι κυκλοφορω με τα βυζια εξω συνεχεια... ολο γκρινια (σαν γοργουρισμα γατουλη κανει) και ουτε πιπιλα, ουτε τιποτα! βυζι, ρεψιμο, γουλια, αγκαλια, γκρινια, βυζι, κλανιες, κακα, λοξυγγας, γκρινια, βυζι, γουλια και ξανα απτην αρχη! μολις του δωσω βυζι... ηρεμει! αλλα μετα απο τοσο φαι... εχει αερια κι αν δεν ρευτει η κλασει (σορρυ) γκρινια!!! τωρα κοιμηθηκε στην αγκαλια και γραφω με 1 χερι... αμα τον βαλω στο κρεββατι αρχιζει η γκρινια!!! του δινω gripe water και ειναι λιγο καλυτερα, αλλα καποιες μερες... δεν πιανει τιποτα! τα κακα ετσι κι εμας και μου ειπε γιατρος οτι ειναι οκ...

αχ κατια μου δεν σπαραζει απο το κλαμα αλλα ουτε κ αερια εχει 1-2 φορες την ημερα.. ελπιζω να μην χειροτερεψει! τι ειναι αυτο το gripe water?

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μακαρι να μην ειναι παλιδρομηση!

κατια τα κρεμυδια κ τους σκορδους στα απαγερευσανε να τρως ωμα η και μαγειρεμενα? σταματησα να πηνω γαλα απο φοβο, αλλα καφε πηνω το πρωι γιατι νυσταζω κ αν δεν πειω εχω πονοκεφαλο κ τρωω κ ξηρους καρπους αμυγδαλα καρυδια αναλατα ελπιζω να μην ενοχλου αυτα!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

αχ κατια μου δεν σπαραζει απο το κλαμα αλλα ουτε κ αερια εχει 1-2 φορες την ημερα.. ελπιζω να μην χειροτερεψει! τι ειναι αυτο το gripe water?

ουτε εμενα κλαιει... μονο αταιστος 3 ωρες εχτες εκλαψε και τον ταισα δημοσιως στο αμαξι (τι να κανω?)... πιο πολυ σαν μουγκρισμα ειναι! και σφιξιμο μαζι! εμενα μονο στο στηθος ηρεμει και τρωει τοσο λαιμαργα... σαν να εχει ωρες! και τρεχει το γαλα και χαμογελαει αμα του μιλαω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ απλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ουτε εμενα κλαιει... μονο αταιστος 3 ωρες εχτες εκλαψε και τον ταισα δημοσιως στο αμαξι (τι να κανω?)... πιο πολυ σαν μουγκρισμα ειναι! και σφιξιμο μαζι! εμενα μονο στο στηθος ηρεμει και τρωει τοσο λαιμαργα... σαν να εχει ωρες! και τρεχει το γαλα και χαμογελαει αμα του μιλαω... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ απλα...

κ εμενα ακριβως τα ιδια κανει γκρινιαζει μια δυο φορες κ οταν θηλαζει αλλα οχι πολυ.. αλλα το χαμογελο χαμογελο να την ρουφηξω μου ερχετε!!! μια δυο φορες ακουσα κ ηχο κ γυρναω να την δω κ γελουσε!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μακαρι να μην ειναι παλιδρομηση!

κατια τα κρεμυδια κ τους σκορδους στα απαγερευσανε να τρως ωμα η και μαγειρεμενα? σταματησα να πηνω γαλα απο φοβο, αλλα καφε πηνω το πρωι γιατι νυσταζω κ αν δεν πειω εχω πονοκεφαλο κ τρωω κ ξηρους καρπους αμυγδαλα καρυδια αναλατα ελπιζω να μην ενοχλου αυτα!

αμυγδαλα, καρυδια μου ειπαν οτι κανουν και καλο!!! κρεμμυδια, σκορδα κανονικα... δεν μου απαγορευσαν... αν και ο γιατρος μου ειπε οτι ουτε 1% δεν επηρεαζει η διατροφη μου.... ωωωχχχχχ ξυπνησαμε....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αμυγδαλα, καρυδια μου ειπαν οτι κανουν και καλο!!! κρεμμυδια, σκορδα κανονικα... δεν μου απαγορευσαν... αν και ο γιατρος μου ειπε οτι ουτε 1% δεν επηρεαζει η διατροφη μου.... ωωωχχχχχ ξυπνησαμε....

εμενα μου ειπαν κ για σκορδα κ κρεμυδια αλλα καταλαβα ωμα.. κ δεν τρωω.. να τρωω οτι θελω δηλ?? κ μενα αρχηζει γουργουραει απο τοτε που σαραντησατε εφτιαξε καθολου το προγραμμα του??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμενα μου ειπαν κ για σκορδα κ κρεμυδια αλλα καταλαβα ωμα.. κ δεν τρωω.. να τρωω οτι θελω δηλ?? κ μενα αρχηζει γουργουραει απο τοτε που σαραντησατε εφτιαξε καθολου το προγραμμα του??

προγραμμα??? χχχααααχχχαααα.... μετα το 3μηνο μου παν! κι αν....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχει χαμογελαστο προσωπακι το μηχαλακι!!! φιλα μου τον!!!!!!

μμμμ.... να δεις καθε φορα που τον αλλαζω!!! τεντωνει προς τα πανω τα ποδια και αν δεν του φιλησω τα πατουσακια δεν τα λυγιζει να τον ντυσω!!! ειναι φατσα!

post-32016-14825440875464_thumb.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...