Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ροδουλα μου!! μονος του παει σχολειο!! ειναι δεν ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο την βεραντα μου βλεπω το σχολειο οχι τον δρομο αλλα απο εκει που του εδειξα να περναει δεν εχει αμαξια!

μαλιστα ! :rolleyes: εμας ειναι 8 χλμ με το αυτοκινητο!

δυσκολα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα με χαμογελα αφου εδω ειδαμε ασπρη μερα....!!δεν εχω κοιμηθει βεβαια ολο το βραδυ γιατι χθες πηγε ο αμορες για μπαλα κ χτυπησε το ποδι του κ δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ κ εγω ημουν ανησυχη να δω αν θελει κατι...το πρωι πηγενα σηκωθει για δουλεια αλλα δεν μπορουσε να το πατησει....ψαχνουμε ορθοπεδικο εδω κοντα γιατι τα νοσοκομεια που εφημερευουν ειναι μακρια αλλα δεν ειναι κανεις εδω...!!οποτε μαλλον θα τον παει ο μπαμπας μου στο ικα πιο μετα!!!τωρα σπιτι κ με εχει πιασει νυστα...βγηκα κ εκανα κ το τετραγωνο κ επεφτε το χιονι πανω μου κ τωρα ριχνει ψιλο ψιλο...!!αχχχ κριμα ειναι οι ανθρωποι που ειναι εξω στους δρομους...κ δεν εχουν ουτε κουβερτα να σκεπαστουν...!!ουφφφ...!!καλημερα κ παλι..παω να φαω πρωινο..!!

Jr39p2.png

ωχ τι με περιμενει!

αν τον πεισεις οτι ειναι ο μεγαλος αδερφος και πρεπει να εχει καποιοες ευθυνες, αλλα και προνομια , λες να πιασει;;;

πως αντεδρασε οταν ησουν στην κλινικη;;;;;

του το ειπαμε οτι αυτος ειναι η πρωτη μας χαρα οτι αυτον αγαπαμε κ απλα το μωρο επειδη ειναι μωρο το προσεχουμε χαιρεται εκεινη την ωρα αλλα εχει αλλαξει ο χαρακτηρας του πολυ ευτυχως που δεν κανει κατι στο μωρο!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα με χαμογελα αφου εδω ειδαμε ασπρη μερα....!!δεν εχω κοιμηθει βεβαια ολο το βραδυ γιατι χθες πηγε ο αμορες για μπαλα κ χτυπησε το ποδι του κ δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ κ εγω ημουν ανησυχη να δω αν θελει κατι...το πρωι πηγενα σηκωθει για δουλεια αλλα δεν μπορουσε να το πατησει....ψαχνουμε ορθοπεδικο εδω κοντα γιατι τα νοσοκομεια που εφημερευουν ειναι μακρια αλλα δεν ειναι κανεις εδω...!!οποτε μαλλον θα τον παει ο μπαμπας μου στο ικα πιο μετα!!!τωρα σπιτι κ με εχει πιασει νυστα...βγηκα κ εκανα κ το τετραγωνο κ επεφτε το χιονι πανω μου κ τωρα ριχνει ψιλο ψιλο...!!αχχχ κριμα ειναι οι ανθρωποι που ειναι εξω στους δρομους...κ δεν εχουν ουτε κουβερτα να σκεπαστουν...!!ουφφφ...!!καλημερα κ παλι..παω να φαω πρωινο..!!

καλημερα!

περαστικα στον αμορε , ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Μπαρμπουλα περαστικα στο αμορε σου, ριτσακι υπομονη με τη μικρη, δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο... Πεισε τον αντρα σου να ασχοληθει λιγο περισσοτερο με τον γιο σας και να τον "ψαρεψει" γιατι εχει τοσα νευρακια. Ισως δεν ειναι μονο η ζηλεια για το μωρο, ισως εχει θεματα στο σχολειο και δεν θελει να σας το πει.

8 και σημερα για μενα! Παρασκευη παω για αποτριχωση κι ενδεχομενως πεντικιουρ (καλο ειναι να σε περιποιουνται) και την Τεταρτη πριν μπω μεσα, θα παω και στο κομμωτηριο. Θα ποναω που θα ποναω, τουλαχιστον ας το κανω με στυλ! χαχα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημέρα!

impatient με το καλό, άντε κοντεύεις!

ζήλιες είναι φυσικό να υπάρχουν...τι να κάνουμε πρέπει να το αντιμετωπίσουμε...κουράγιο!

εμένα ξεκίνησε να μου λέει ότι είναι ένα μικρό μωράκι και θέλει να γίνει πάλι μικρή...βέβαια μόνο για λίγο το είπε μετά αποφάσισε ότι θέλει να είναι μεγάλη και να με βοηθάει...

Φιλιά σε όλες!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Κοριτσια μου καλημερα|! Ριτσακι πατα εδω μπας και σε βοηθησει με τον μικρο!http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/1447

Αφιέρωσε και λιγο χρονο μαζι του, διαβασε του κανα παραμυθι, διάβασε τον στα μαθηματα..να νιωσει οτι ασχολεισαι μαζι του αποκλειστικα για καποια ωρα. Θα του περασει μωρε...πεστου και να σε βοηθησει, να σου φερει κανα παμπερς τετοια μικρα πραγματα να νιωσει υπευθυνος.

Εμενα ο δικος μου νομιζει οτι το μωρο θα γεννηθει μεγαλο και θα παιζουνε!!Αχαχχαχα...Εξαρταται και το παιδι νομιζω...αν ξεκινησουν ολοι να το συγκρινουν και να λενε διαφορα "εσυ δεν ησουν ετσι, ησουνα ησυχος ή το αντιθετο...ή μη κανεις σα μωρο κτλ κτλ" το παιδι αντιδρα καπως. Δειξτου και κανενα αλμπουμ με δικες του παλιες φωτογραφιες που ηταν μωρο να καταλαβει οτι και γι αυτον εκανες τα ιδια...

Εχω διαβασει πολυ πραμα για τη ζηλεια και ολα τα βιβλια τα ιδια λενε...ιση αντιμετωπιση των αδερφων και ποτέ συγκρισεις.

Σαπι τα ειδες και τα ακουσες ολα ε?? Πού να δεις τι ειχα πάθει εγω γυρω στα 7-8 που μπηκα μεσα στο δωματιο ωδινών που ειχε γεννησει η θεια μου και ειδα τα βαμβακια κατω ματωμενα...και δε θυμαμαι και τι δουλεια ειχα εγω εκει μικρο παιδι!!Το θυμαμαι σαν χτες!!Δυστυχως δε μπορω να σου πω για ΦΤ αφου εκανα καισαρικη...

Αχ βαρεθηκα ρε κοριτσια...εχω πήξει στο ιντερνετ, στις σειρές και στα νευρα...τολαχιστον ξεκινησε ο μικρος παιδικο και δε θα τρεχω ολη μερα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Κοριτσια μου καλημερα|! Ριτσακι πατα εδω μπας και σε βοηθησει με τον μικρο!http://www.paidiatros.com/easyconsole.cfm/id/1447

Αφιέρωσε και λιγο χρονο μαζι του, διαβασε του κανα παραμυθι, διάβασε τον στα μαθηματα..να νιωσει οτι ασχολεισαι μαζι του αποκλειστικα για καποια ωρα. Θα του περασει μωρε...πεστου και να σε βοηθησει, να σου φερει κανα παμπερς τετοια μικρα πραγματα να νιωσει υπευθυνος.

Εμενα ο δικος μου νομιζει οτι το μωρο θα γεννηθει μεγαλο και θα παιζουνε!!Αχαχχαχα...Εξαρταται και το παιδι νομιζω...αν ξεκινησουν ολοι να το συγκρινουν και να λενε διαφορα "εσυ δεν ησουν ετσι, ησουνα ησυχος ή το αντιθετο...ή μη κανεις σα μωρο κτλ κτλ" το παιδι αντιδρα καπως. Δειξτου και κανενα αλμπουμ με δικες του παλιες φωτογραφιες που ηταν μωρο να καταλαβει οτι και γι αυτον εκανες τα ιδια...

Εχω διαβασει πολυ πραμα για τη ζηλεια και ολα τα βιβλια τα ιδια λενε...ιση αντιμετωπιση των αδερφων και ποτέ συγκρισεις.

Σαπι τα ειδες και τα ακουσες ολα ε?? Πού να δεις τι ειχα πάθει εγω γυρω στα 7-8 που μπηκα μεσα στο δωματιο ωδινών που ειχε γεννησει η θεια μου και ειδα τα βαμβακια κατω ματωμενα...και δε θυμαμαι και τι δουλεια ειχα εγω εκει μικρο παιδι!!Το θυμαμαι σαν χτες!!Δυστυχως δε μπορω να σου πω για ΦΤ αφου εκανα καισαρικη...

Αχ βαρεθηκα ρε κοριτσια...εχω πήξει στο ιντερνετ, στις σειρές και στα νευρα...τολαχιστον ξεκινησε ο μικρος παιδικο και δε θα τρεχω ολη μερα!

καλημερα μπισκοτακι!!!! του τα εχουμε κανει ολα αυτα!!! αλλα εκεινος εκει!!!! υπομονη μπορει να ειναι κ η ηλικια!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα σε ολες!!!

σαπι... ενα θα σου πω! πηγα χτες στο γυναικολογο μου, με εξετασε (δεν πονεσα καθολου), μου λεει ολα καλα, η μητρα ετοιμη, περιοδο δεν βλεπει συντομα, το σεξ επιτρεπεται και του λεω εγω... "για 2ο ποτε να αρχισουμε να προσπαθουμε?" και μου απανταει : "γι αυτο σας αγαπω και σας θαυμαζω τις γυναικες!!! απτη γεννα το μονο που θυμαστε ειναι τα λεπτα που παιρνετε αγκαλια για πρωτη φορα το μωρο σας!" δεν εχει κι αδικο... τρελες ειμαστε! κοβομαστε με το μαχαιρι και κλαιμε και απτην αλλη... θα δεις! τιποτα δεν θα ναι! ο φτ ειναι υπεροχος! αν κανεις και επισκληριδιο... τιποτα!!! να μην φοβασαι καθολου!!!

μπαρμπουλα περαστικα σας! μιας φιλης ο αντρας εβαλε γυψο 10 μερες πριν γεννησει και την πηγε με τις πατεριτσες στο μαιευτηριο! οδηγησε ο αδερφος του... χχχααααχχχαααα... ΠΡΟΣΟΧΗ στον αμορε!

μπισκοτακι, ριτσα, ροδουλα, κριστυ τη ζηλεια θα την εχουν... αλλα στο βαθος υπαρχει κι αγαπη και φοβος... οποτε θελει πλησιασμα και υπομονη!

ντιντι? που ειστε? εχεις πελαγωσει? υπομονη...

τιτουλα με το καλο κι εσυ!!!

ιμπασιεντ, ερχεται η ιριδα... εισαι ετοιμη? βαλιτσα, δωματιο, ρουχαλακια, πλανο? ολα καλα θα πανε!

φουσκιτσα κοιμησου, κοπελα μου!!! κοιμησου τωρα που μπορεις!!!

ρηαλ θινγκ... δικιο εχεις... ολοκληρο παιδι βγηκε! ολα οκ!!!

ελενη που εισαι? γεννησατε?

μαρκελα, τα φιλια μας!

ελενακι, καλοριζικο το σπιτι σας! κι οσο πιο μικρο, τοσο πιο μεγαλη οικογενεια να σας κανει...

βασσουλι, να ευχηθω να ρθουν καλυτερες μερες για ολη την οικογενεια σας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χιόνι μέσα στην Αθήνα και μπόλικο μάλιστα! Τώρα σταμάτησε βέβαια... :cry:

Εγώ μπισκοτάκι είμαι στην 2η μέρα άδειας και ακόμη δεν έχω προλάβει να βαρεθώ! Αλλά νιώθω πως έχει αρχίσει να πλησιάζει η ώρα που θα έρθει η μπέμπα μου και έχω πάθει ένα σοκ.. Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη με πιάνουν οι φοβίες για τη γέννα, για το μετά... Μπορεί ακόμη και σε 1-2 εβδομάδες να την έχω στην αγκαλιά μου!

Και ακόμη δεν έχω πλύνει όλα τα ρούχα ούτε έχω κλείσει τη βαλίτσα! :shock:

Κάτια, όλα τέλεια ε; Μπράβο!

Κάτι μου λέει ότι η Ελένη θα γέννησε... Impatient, την άλλη εβδομάδα γεννάς!

Μπαρμπούλα, τώρα βρήκε να χτυπήσει ο αμόρες σου;! Μπορεί να οδηγήσει τουλάχιστον αν χρειαστεί; Περαστικά του!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Στις ήδη μανούλες, κουραγιο με τις ζήλιες. Παιδάκια είναι κι αυτά και νιώθουν ότι χάνουν την προσοχή της μαμάς τους... Λίγη παραπάνω ενασχόληση και θα τους περάσει νομίζω!

Real thing, τέλεια η μπέμπα ε; Άντε, περνάει ο καιρός, θα δεις!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

κρυο ε?εδω θεσσαλονικη δεν χιονιζει αλλα εχει ψωφοκρυο.κατι ρουχα που ειχα για απλομα θα περιμενουν τον αντρουλη μου!!!

κοιμηθηκα πολυ καλα κ εγω κ ο μπεμπης μας αλλα με κατι ονειρα απτις σκεψεις χαλια!!!

αλλα μολις σηκωθηκα εκει που ετοιμαζα πρωινο αρχισε να κουνιεται ολοκληρος κ το κεφαλακι του κ ειχα κατι απιστευτα τσιμπηματα απο κατω.

πηρα εμαθα κ ποιο νοσοκομειο εφημερευει κ ηρεμησα που ειναι το δικο μου!!!

αυριο κ μεθαυριο που θα ειναι το αλλο θα με ζωσουν τα φιδια παλι!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπερα κοριτσια! μπαρμπουλα πως ειναι ο αντρας σου? περαστικα του!

εμενα η μικρη σημερα ειχε γκρινια ολη μερα την κραταω κ που σας εγραφα το πρωι την θηλαζα τρωει ρευετε βγαζει κανει σαν τρελει για να φαει κ μετα γκρινιαζει σαν κατι να ποναει με εχει μπερδεψει πειναει?? ποναει?? κ αν ποναει ειναι κολικος η παλιδρομηση?? κ αν πειναει τοσο συχνα?? σχεδον ολη μερα στηθος σημερα?? κ κοιμαται κ κανει σαν κατσικακι σαν αλογακι.. κ το ξενυχτι ξενυχτι κ τα μεγαλα βλακειες κ τα νευρα μου χαλια.. ο αντρας μου ειναι απο το πρωι στη δουλεια κ θα σχολασει το βραδυ τουλαχιστον να νταντεβε τα μεγαλα.. νυσταζωωωω εχω νευρααααα οχι για το μωρακι αλλα ολη η κατασταση σε κανει να μην εχεις υπομονη... λετε να φταιει κατι στη διατροφη μου?? κ οταν κανει κακα της ειναι κιτρινα φυσιολογικο αλλα ακουγετε ενας θορυβος δυνατος.. κ χθες οπως την εγδυνα εκανε κακα της σαν νερο κ με δυναμη με πιεση στο τσακ προλαβα κ εβαλα το παμπερς, αλλα μεσα στο παμπερς οπως φενοτανε ητανε οπως τα κανει τοσο καιρο ενοχλω συνεχεια τ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

το παιδιατρο κανω υπομονη να δω τι φταιει!! σημερα ειναι ολη μερα ετσι χθες κ αλλες ημερες ηταν 1-2 φορες την ημερα να καθεται με τις ωρες στο στηθος κ να γκρινιαζει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...