Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλησπερα κι απο μενα! Μαρκελα χαρηκα με τα νεα σου, ευτυχως που εισαι δραστηρια και δεν αποθαρρυνθηκες απο τους πρωτους που σου ειπαν οτι δεν δικαιουσαι τπτ. Καλα, αυτες οι εταιριες δικηγορους δεν εχουν για να τους συμβουλευουν ποιους μπορουν να απολυσουν και ποιους οχι?

Κατια ελπιζω να ειναι καλα και τα δικα σου νεα απο την επισκεψη σου στο γυναικολογο!

Διαβαζω οτι τα περισσοτερα κοριτσια εχετε πονακια, βρε εσεις θα γεννησετε πριν απο μενα τελικα! Με βλεπω στις 17 να εχω μεινει η μονη εγκυμονουσα μεσα στο φορουμ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχα....impatient τα πονακια μπορει να κρατησουν κ 15 μερες μου λενε ολοι οποτε μην αγχωνεσαι θα ειμαστε κ αλλες εδωωωω..!!:D:D:D

απο την Ελενη δεν ειχαμε κανενα νεο εε????αναμενουμεεεε!!

Jr39p2.png

Κοριτσακια εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω μαθαινω τα νεα σας κ χαιρομαι..τις καλυτερες ευχες μου στις νεες μανουλες κ με ενα πονο σε εμας τις υπολοιπες...περναω λιγο δυσκολα ολο αυτο το διαστημα αρρωστησε α μπαμπακας μου κ μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια η ψυχολογια χαλια αφου του εχω κ αδυναμια και προχθες μετα απο εντολη του γιατρου μου αποφασισαν να μου πουν την αληθεια μιας κ ο μπαμπουλης μου για αλλη μια φορα μπηκε στο νοσοκομειο την ημερα της γιορτης μου...εχει καρκινο κ ειναι δυσκολα τα πραγματα μολις 56 την επομενη του μαντατου πηγα στο γιατρο με πιεση..τεσπα το μωρακι μου ειναι καλα αλλα θα παω σε μια βδομαδα ξανα μηπως μου το παρει . Φ.τ. Νωριτερα λογω πιεσης κ αφου ξανακανω εξετασεις....

Απλα ηθελα να σας ευχαριστησω γτ χωρις να το ξερετε εσεις με στηριζεται τοσο καιρο κ τωρα που εμαθα την αληθεια...με τα δικα σας αισιοδοξω.....ευχαριστω πολυ κοριτσακια..με το καλο τα νινακια....

τα λογια ειναι περιττα σε τετοιες περιπτωσεις.σου ευχομαι μονο μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ολα να πανε καλα και το μωρακι σου που ερχεται να γεμισει με χαρα την οικογενεια σου και ειδικα τον μπαμπακα σου που το εχει τοσο πολυ αναγκη!κι εμεις ειμαστε εδω για σενα.
Kαλησπερα κοριτσακια!!!

στειλτε μου την θετικη σας σκεψη! ...εχω γυναικολογο 1 φορα μετα τη γεννα και.... ωωωωχχχχχχ Παναγιτσα μου! να ναι ολα καλα εκει κατω....

φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

εδω γεννησες βρε!!!!εκει μασας!!!καθολου δε σε φοβαμαι!!!!παρε μπολικη θετικη ενεργεια και στειλε μας τι σου εκανε για να ξερουμε τι μας περιμενει!!τα πατουσοφιλια μου στο μιχαλιο σου!!!
Λοιπον κοριτσια για να ξερετε και αχρειαστο να ειναι ολο αυτο που σας λεω!!

Τα δικαιωματα μητροτητας τα δικαουμαστε ολες εφοσον υπαρχει τοκετος αλλα και την προστασεια μητροτητας που πλεον ειναι 18μηνες με το ΦΕΚ το 2011!(σε καποια φαση ειχε γινει 12μηνο αλλα αλλαξε).Ασχετα με το αποτελεσμα δηλαδη αν υπαρχει ζωντανο η νεκρο εμβρυο , εφοσον ο τοκετος εχει συμβει μετα απο τις 28 εβδομαδες της εγκυμοσυνης ειναι παρανομη και καταχρηστικη η απολυση γυναικας για 18 μηνες μετα τον τοκετο!!

Φυσικα , οταν πηγα στην επιθεωρηση μου ειπαν οτι δεν δικαιουμε!αλλα ψαχνοντας της αποφασεις του Νομικο Συμβουλιο του Κρατους με αποφαση 192/2007 το συμβουλιο αποφασιζει οτι η προστασια μητροτητας ισχυει ακομα και αν το εμβρυο γεννηθει νεκρο η αν πεθανει μετα τον τοκετο και η μητερα προστατευεται απο την απολυση για 18 μηνες μετα τον τοκετο.Η προστασεια μητροτητας υπαρχει προτειστως για να αποκατασταθει η υγεια της μητερας και κατ επεκταση για την φροντιδα του νεογνου...συγκεκριμενα λεει οτι η μητερα που εχει χασει το παιδι της στον τοκετο βειωνει και τον ψυχικο πονο περα απο τον σωματικο εφοσον εχασε το παιδι της...

Οποτε πηρα το εγγραφο αυτο πηγα στην επιθεωρηση οπου μου ειπαν παλι οτι δεν δικαιουμε κλπ κλπ και τους δειχνω το εγγραφο το επιβεβαιωνουν οτι ειναι σωστο και τους εκανα καταγγελια...

Εχουν μεχρι τις 25/01 να με καλεσουν εγγραφως να παω πισω στην δουλεια και να ακυρωσουν την καταγγελια της συμβασεις με τον ΟΑΕΔ (θα φανε και προστιμο γιαυτην την παρανομια απο τον ΟΑΕΔ).Εαν μεχρι 25/01 δεν εχουν αποφασισει τι θα κανουν τοτε η επιθεωρηση μαζι με μενα και τον συνηγορο του πολιτη τους παει δικαστηριο...!!!Εγω ομως απο την 31/12/12 που απολυθηκα πληρωνομαι κανονικα και αν καθυστερησουν μισθο μου τοτε πληρωνουν και τοκους υπερημεριας!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

περασα μια σκατα πρωτοχρονια και πολυ στεναχωρια αλλα δικαιωθηκα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT και ευχομαι ολες με ενα πονο και χωρις κανενα προβλημα!!!Οι λεχωνες να τους ζησουν τα μωρακια τους και να ειναι παντα γερα και καλοτυχα!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!

μαρκελα σου αξιζουν ολα τα καλα του κοσμου.ο θεουλης βλεπει και θα σε ανταμειψει!επισης εχεις ενα αγγελακι εκει πανω που σας προστατευει...ααααα κι εμεις να δεις ποσο σε αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!και μιλαω εκ μερους ολων!!!!δε νομιζω να διαφωνησει καμια!!!!:tongue::tongue:

και τα δικα μου!!πηγα doctor!!!(συνονοματη σορρυ που σε αναγκαζω να τα ξανακουσεις)η μπεμπα πηγε 2200-2300.εγω εχασα κι ενα κιλο(μιλαμε μεγαλη επιτυχια)ακομα το πανηγυριζω!!!ολα καλα γενικα!η μικρη μασουλαγε!!!πολυ πλακα!!!τελος του μηνα παλι που θα μπαινω στο μηνα μου.πηγα και για ψωνια!!κουνιες κτλ!μπηκα στο πνευμα κι εγω!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!!

6KuQp2.png

τα λογια ειναι περιττα σε τετοιες περιπτωσεις.σου ευχομαι μονο μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου ολα να πανε καλα και το μωρακι σου που ερχεται να γεμισει με χαρα την οικογενεια σου και ειδικα τον μπαμπακα σου που το εχει τοσο πολυ αναγκη!κι εμεις ειμαστε εδω για σενα.

εδω γεννησες βρε!!!!εκει μασας!!!καθολου δε σε φοβαμαι!!!!παρε μπολικη θετικη ενεργεια και στειλε μας τι σου εκανε για να ξερουμε τι μας περιμενει!!τα πατουσοφιλια μου στο μιχαλιο σου!!!

μαρκελα σου αξιζουν ολα τα καλα του κοσμου.ο θεουλης βλεπει και θα σε ανταμειψει!επισης εχεις ενα αγγελακι εκει πανω που σας προστατευει...ααααα κι εμεις να δεις ποσο σε αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!και μιλαω εκ μερους ολων!!!!δε νομιζω να διαφωνησει καμια!!!!:tongue::tongue:

και τα δικα μου!!πηγα doctor!!!(συνονοματη σορρυ που σε αναγκαζω να τα ξανακουσεις)η μπεμπα πηγε 2200-2300.εγω εχασα κι ενα κιλο(μιλαμε μεγαλη επιτυχια)ακομα το πανηγυριζω!!!ολα καλα γενικα!η μικρη μασουλαγε!!!πολυ πλακα!!!τελος του μηνα παλι που θα μπαινω στο μηνα μου.πηγα και για ψωνια!!κουνιες κτλ!μπηκα στο πνευμα κι εγω!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!!

Τρέλα δεν ειναι τα ψώνια...;;!!!! Εγω τότε κατάλαβα ότι κάποιος θα έρθει.. Κατι θα γίνει!!! Αχ! Και να είχαμε πολλα χρήματα να παίρναμε ότι θέλαμε... Τώρα τα απαραίτητα!!! Εγω τελειωνω με το πλησιμο! Αύριο ερχεται η ΜΑΜΑ μου για σιδερωμα! Αχ! Κορίτσια πλησιάζει ο καιρός....... Εγω το Σάββατο μπαίνω στον μηνα μου...4 μερες ακομη...... Απίστευτο!!!!

Σήμερα πήγαμε στην κλινικη... Αχ! Πάλι για τα λεφτά θα πω... Για ΦΤ θέλουν 1000?.... Για ΚΤ 1200?. Όλα μεσα. Ο γιατρός μου μόνο χωρια.

Άμα σας πω τι έπαθα... Ήμουν μαζι με τον άντρα μου και μας μιλούσαμε.. Μετα με πήρε τηλέφωνο αυτός που θα έφερνε το καροτσάκι κι έτσι έφυγε γρήγορα ο άντρας μου να παει να το παρει κι έμεινα Μονη για να δώ τα δωμάτια...

Όλα καλα μέχρι που κατεβήκαμε στην αίθουσα οδινων και τοκετού... Και για κακή μου τύχη μια γεννουσε.... Φώναζε τοοοοοσοοοο πολυ κι εκλαιγε.... Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα και να σοριαστω κάτω..... Με πήρε η κοπέλα αρων-αρων και φύγαμε... Έκανα να συνελθω κανα δίωρο..... Φρικαρα τελείως...

Φοβάμαι και την εξέταση που θα μου κανει η γιατρός με το χέρι.... Αχ! Γενικά άρχισα να φοβάμαι.... Τι θα κάνω...;;;; Για πείτε εσείς που γεννησατε;; Τόσο τρομακτικό ειναι;;;;

Τώρα θα ανοίξουμε το καροτσάκι να το δούμε!!! Ειναι σετ!

Μαρκελα μου πολυ χάρηκα με τα νεα σου!!!

Κατ32 μια χαρα το μωρακι σου!!! Και τα κιλακια τέλεια!!! Μπράβο σας!!!

Κατια πες μας για την πρώτη εξέταση....!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Barboula μου εμένα τα πονακια μια με πιάνουν μια σταματάνε.. Νομίζω ότι έχω και συσπασεις αραιά και που... Σκληραινει η κοιλια μου (όχι πολυ) και πονάει η μέση μου και σαν να με κόβεται η ανάσα... Αλλά δεν πανικοβαλομαι... Δε νομίζω να γενναω έτσι απλά...! Θα δείξει....

ODhsp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα! Μαρκελα χαρηκα με τα νεα σου, ευτυχως που εισαι δραστηρια και δεν αποθαρρυνθηκες απο τους πρωτους που σου ειπαν οτι δεν δικαιουσαι τπτ. Καλα, αυτες οι εταιριες δικηγορους δεν εχουν για να τους συμβουλευουν ποιους μπορουν να απολυσουν και ποιους οχι?

Κατια ελπιζω να ειναι καλα και τα δικα σου νεα απο την επισκεψη σου στο γυναικολογο!

Διαβαζω οτι τα περισσοτερα κοριτσια εχετε πονακια, βρε εσεις θα γεννησετε πριν απο μενα τελικα! Με βλεπω στις 17 να εχω μεινει η μονη εγκυμονουσα μεσα στο φορουμ!

Μην ανησυχείς.... Κι εγω νομίζω ότι θα γεννησω με το που μπω στον μηνα μου αλλά μπορεί να πάρω κι όλο τον μηνα.... Εδω θα είμαστε!!!!

ODhsp2.png

Καλησπέρα!

Τώρα αξιώθηκα να "καθηλώσω τον απαυτό μου" και να χαλαρώσω λιγάκι.

Δηλ και πριν χαλαρή ήμουν, απλά έπρεπε να τηλ σε Γιάννηδες, Ιωάννες, ν' ασχοληθώ με την κόρη λίγο, να τακτοποιήσω τα βρεφικά ρουχαλάκια στη ντουλάπα κλπ.

Πήγα στον ντοτόρε και με βρήκε άψογη!

(όχι που δε θα μ΄ έβρισκε...)

Η "μικρή" σουσουραδίτσα είναι λέει πιο "ώριμη" για να γεννηθεί. Η "τσουπωτή" όχι ακόμη. Να προσέχω λέει να πάρω κι άλλη μια εβδομάδα τουλάχιστον.

Οι ζουζούνες μου δεν ακούγονται ζορισμένες - δεν μ΄ έστειλε για υπέρηχο κλπ.

Ο τράχηλος κλειστός και σκληρός-αντέχει ακόμη. Από την άλλη εβδομάδα θ΄ αρχίσει λέει να μου τον "δουλεύει"... Αν εννόησα σωστά μπορεί να μας επιτρέψει και το xxx??? (φτιάχτηκα μόνο με την ιδέα)

Πίεση 10,6 με 5,7.

Βάρος +9

Από χάπια ότι έπαιρνα κ με "τσάκωσε" που δεν έπαιρνα αβέστιο... 1 την ημέρα λέει πρέπει να το παίρνω.

Το πρήξιμο των αστραγάλων το βρήκε φυσιολογικό.

Επόμενο ραντεβού σε μια εβδομάδα εκτός απροόπτου και την βαλίτσα να την έχουμε έτοιμη για παν ενδεχόμενο (δεν την έχουμε κ ντρέπομαι γι΄ αυτό-έχω μόνο της "έκτακτης καισαρικής" τα πράγματα. πρέπει όμως να φτιάξω της "τελειόμηνης κύησης", να συμπεριλάβω δηλ και μωρουδιακά)

vassouli

Κουράγιο κορίτσι.

Είναι πολύ ζόρικο αυτό που σας έτυχε.

Επικεντρώσου στη νέα ζωούλα που έρχεται και που εσύ θα φέρεις στον κόσμο και σκέψου πως ακόμη κι ο πατερούλης σου θα ανακουφιστεί με το μωρούλι πολύ πολύ περισσότερο κι π΄ ότι με το πιο ισχυρό αναλγητικό.

markela35

Δεν είχα καμία μα καμία αμφιβολία ότι θα έβγαζες άκρη!!!

Εύχομαι μόνο να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη η ταλαιπωρία σου και να μη χρειαστεί να παιδευτείς άλλο.

barboula

Κουράγιο κι εσύ. Τα μαστόρια ώρες ώρες είναι...

Με το καλό την Πέμπτη.

Φιλάκια σ΄ όλες τις κοιλίτσες κι όλα τα μωράκια

Καληνύχτα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

ακομα καμια αλλη δεν εχουμε τιποτα γεννητουρια ε?

εμεις μολις αυριο μπενουμε στον μηνα μας!!!

πηγα προχτες στην γιατρο κ θα ξαναπαω την δευτερα (αν δεν εχω γεννησει) (ωχ πανικοβληθηκα)

ο μπεμπης ειναι μια χαρα κ ανεπτυγμενος!!!

εχω κατι ψιλοενοχλησεις στην μεση κ κατω χαμηλα κ κατι σαν πονακια περιοδου ουφ ξανααγχοθηκα!!!

φοβαμαι αν κ τα δυο νοσοκομεια που εχουμε εδω ειναι καλα φοβαμαι μην παω στε αυτο που δεν ειναι η γιατρος μου κ με ξεγεννησει ειδικευομενος!!!

πως θα κοιμηθω αποψε?πως θα ξυπνησω??????????????:shock::shock::shock:

μαρκελακι ειλικρινα κοριτσι μου αν κ στις μερες μας ειναι πλυ σημαντικο πραγμα η δουλεια κ αν δεν την εχεις καηκες αλλα πραγματικα αποδεικνυεται οτι δουλευες με σκαρτους ''ανθρωπους''.

που να βρεις τη δυναμη να τους αντιμετωπισεις?

τη βρηκες κ σε αλλες περιπτωσεις!!!

να ειστε γεροι κ ολα θα φτιαξουν!!!

θα μου πεις πως?κ ομως ερχεται μια στιγμη δυσκολη για πολλους κ περιμενουμε περιμενουμε να ερθει η επομενη καλη στιγμη κ αυτη αν κ αργει ερχεται!!!

ουφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!

παω να ξαπλωσω!!!

ή ξαγρυπνη θα μηνω ή απτις σκεψεις θα με παρει ο υπνος!!!

καλο βραδυ σε ολους!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

σημερα πρωτη ημερα σχολειου μετα απο τις διακοπες κ με πολυ κρυοοο!!!!!!!!!!! αλλα δυστηχως εδω δεν χιονιζει!!!

μαρκελλα μπραβο καλα τους κανεις αυτο ειναι το ευχαριστω μετα απο τοση δουλεια????

η μπουμπου ξυπναει ανα 1-1.5 ωρα κ καμια φορα ανα 2 ωρες κ μερα κ νυχτα.. αναρωτιεμαι αν εβαλε δεν θελω να φωναξω παιδιατρο γιατι την δευτερα θα την παρω ροδο για υπεριχο κ παιδιατρο αμαρτια ειναι να δωσω 50ευρω μονο για ζυγισμα!! ο αντρας μου κ η μανα μου μου λεει οτι εφτιαξε δεν ειναι ιδια αλλα εγω που την βλεπω ολη μερα δεν το καταλαβαινω!! συνεχιζει κ βγαζει μετα το φαγητο οχι ρουκετα αλλα μετα απο ρεψιμο η μετα το λοξυγγα σχεδον παντα, μιας κ θα κανουμε υπεριχο θα δουμε κ το στομαχακι της αν εχει παλιδρομιση.. χθες επεσε κ ο λωρος!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Τρέλα δεν ειναι τα ψώνια...;;!!!! Εγω τότε κατάλαβα ότι κάποιος θα έρθει.. Κατι θα γίνει!!! Αχ! Και να είχαμε πολλα χρήματα να παίρναμε ότι θέλαμε... Τώρα τα απαραίτητα!!! Εγω τελειωνω με το πλησιμο! Αύριο ερχεται η ΜΑΜΑ μου για σιδερωμα! Αχ! Κορίτσια πλησιάζει ο καιρός....... Εγω το Σάββατο μπαίνω στον μηνα μου...4 μερες ακομη...... Απίστευτο!!!!

Σήμερα πήγαμε στην κλινικη... Αχ! Πάλι για τα λεφτά θα πω... Για ΦΤ θέλουν 1000?.... Για ΚΤ 1200?. Όλα μεσα. Ο γιατρός μου μόνο χωρια.

Άμα σας πω τι έπαθα... Ήμουν μαζι με τον άντρα μου και μας μιλούσαμε.. Μετα με πήρε τηλέφωνο αυτός που θα έφερνε το καροτσάκι κι έτσι έφυγε γρήγορα ο άντρας μου να παει να το παρει κι έμεινα Μονη για να δώ τα δωμάτια...

Όλα καλα μέχρι που κατεβήκαμε στην αίθουσα οδινων και τοκετού... Και για κακή μου τύχη μια γεννουσε.... Φώναζε τοοοοοσοοοο πολυ κι εκλαιγε.... Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα και να σοριαστω κάτω..... Με πήρε η κοπέλα αρων-αρων και φύγαμε... Έκανα να συνελθω κανα δίωρο..... Φρικαρα τελείως...

Φοβάμαι και την εξέταση που θα μου κανει η γιατρός με το χέρι.... Αχ! Γενικά άρχισα να φοβάμαι.... Τι θα κάνω...;;;; Για πείτε εσείς που γεννησατε;; Τόσο τρομακτικό ειναι;;;;

Τώρα θα ανοίξουμε το καροτσάκι να το δούμε!!! Ειναι σετ!

Μαρκελα μου πολυ χάρηκα με τα νεα σου!!!

Κατ32 μια χαρα το μωρακι σου!!! Και τα κιλακια τέλεια!!! Μπράβο σας!!!

Κατια πες μας για την πρώτη εξέταση....!!!

να μην φοβασαι δεν πρεπει να πας φοβισμενη αν φοβασαι κανε επισκληριδιο!! εγω μετανιωσα τελικα που δεν εκανα αλλα αυτυχως ο πονος ηταν το πολυ μια ωρα! η διαστολη μου απο 2 σε μιση ωρα πηγε 4 μετα απο 3 τεταρτα πηγε 7 μετα απο μια ωρα περιπου πηγε 10, αλλα δεν πονουσα ολες αυτες τις ωρες μονο την τελευταια ωρα μια κ κατι αρχησανε οι πονοι ενω πιο πριν ηταν πονακια που τα αντεχα κ 2 κ 10 περιπου γεννησα με 3 εξωθησεις ουτε με εσκεισε ουτε τιποτα κ δεν ειναι επειδη ειναι το τριτο γιατι τον γιο μου τον γεννησα πιο καλα απο την δευτερη κορη!! εμενα ο οργανισμος μου απο τοσους εμετους την γριπη την αφυδατωση το οτι ειχα αλλα δυο παιδια ενιωθα οτι δεν ειχα δυναμεις κ το ελεγα στον αντρα μου οτι δεν εχω δυναμεις για να σπρωξω αλλα ευτυχως ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μαρκελα μου , ευτυχως βρηκες ακρη,τωρα πρεπει να τους τρεξεις τους ατιμους

εχω ακουσει αρκετα περιστατικα που στις 31/12 τους ειπαν ετσι στα ξαφνικα ΤΕΛΟΣ

μα καλα δεν εχουν ανθρωπια μεσα τους;;;

κριστυ τι εγινε καλο μου ;;; θα σε προσπερασω στην στροφη;;; ελπιζω πως οχι

το Σαββατο ελεγα δεν την βγαζω την εβδομαδα αλλα απο χθες εχω λιγοτερα πετρωματα!

παντος βαλιτσα ετοιμη!

ελενηη;;;;;;;;;;;;;;;;;; γεννησες;;;;;

περιμενουμε νεα σου!

σαπι μην φοβασαι , την ωρα που θα γεννας θα εχεις υποστηριξη απο τις μαιες και δεν θα φοβασαι , θα ακολουθεις τις οδηγιες και ολα τα πανε τελεια!

real thing καλοριζικα τα πραγματακια της μικρης

ιμπατιεν κοντευεις 9 και σημερα!

φουσκιτσα κοντευεις και εσυυυυυυ;

μπαρμπουλα πως τα πας ;;;; αυτο με τις πορτες το εχω ζησει και εγω , μπηκαν 6 μερες πριν το κρεβατι του γαμου μας! το φανταζεσαι , το σπιτι ετοιμο, στρωμενα και τα πετσετακια και πορτες πουθενα,(ειχαμε καρφωσει κοντρα πλακε στην εξωπορτα!!! )

αλλα εγω τιποτα αναισθητη!ε και ελεγα, και η πεθερα μου παθαινε εγκεφαλικα!

χαχαχα,

το γεγονοε ειναι οτι ο γαμος θα γινοταν οπως και να ειχει, με πορτες ή χωρις

ετσι θα λες και εσυ, οτι και να γινει , το μωρακι θα ερθει και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!προσπαθησε να ηρεμησεις!

αυτα ! επλιζω να μην ξεχασα καμια! φιλια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα κοριτσια!!!!!

σημερα πρωτη ημερα σχολειου μετα απο τις διακοπες κ με πολυ κρυοοο!!!!!!!!!!! αλλα δυστηχως εδω δεν χιονιζει!!!

μαρκελλα μπραβο καλα τους κανεις αυτο ειναι το ευχαριστω μετα απο τοση δουλεια????

η μπουμπου ξυπναει ανα 1-1.5 ωρα κ καμια φορα ανα 2 ωρες κ μερα κ νυχτα.. αναρωτιεμαι αν εβαλε δεν θελω να φωναξω παιδιατρο γιατι την δευτερα θα την παρω ροδο για υπεριχο κ παιδιατρο αμαρτια ειναι να δωσω 50ευρω μονο για ζυγισμα!! ο αντρας μου κ η μανα μου μου λεει οτι εφτιαξε δεν ειναι ιδια αλλα εγω που την βλεπω ολη μερα δεν το καταλαβαινω!! συνεχιζει κ βγαζει μετα το φαγητο οχι ρουκετα αλλα μετα απο ρεψιμο η μετα το λοξυγγα σχεδον παντα, μιας κ θα κανουμε υπεριχο θα δουμε κ το στομαχακι της αν εχει παλιδρομιση.. χθες επεσε κ ο λωρος!!

καλημερα!

ποιος παει τον μικρο στο σχολειο;;; βγαζεις το μωρο εξω;;

εχω πελαγωσει με αυτο το θεμα!

η μικρη σου μια χαρα τρωει μην ανησυχεις, σιγουρα παιρνει ,

εγω την δικια μου την ειχα ζυγισει σε ζυγαρια της κουζινας, μεσα σε μπωλ!

βεβαια ηταν δεν ηταν 2 κιλα, χαχαχα .ζυγιζεις κατι που εχει σιγουρο βαρος ( πχ. ενα πακετο ζαχαρη ή αλευρι) και μετα το μωρο, εγω την ειχα βαλει σε μια λεκανιτσα πλαστικη με σελτε για να μην παγωνει!

τι να εκανα;;;;;;;;;;, η παιδιατρος επεμενε να την ζυγισω και δεν μου ειχαν φερει ακομα την ζυγαρια απο το μαγαζι που την ειχα παραγγηλει!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

ο παιδιατρος τις κλινικης μας ειπε οτι θα ζηλευει το δευτερο παιδι κ να το προ σεχουμε γιατι θα εχει προβλημα αλλα τελικα αυτη ειναι στο κοσμο τις για την ωρα ο γιος μου μαλλον εχει προβλημα κ δεν ξερω τι να κανω εχει πολλα νευρα μιλαει ασχημα μια αντιδραση που την εχει πριν να γεννησω αλλα μαλλον ειναι απο ζηλια.. εχω προβλημα τι να κανω? καλο του μιλαμε τον μπελα μας βρησκουμε αλλα στο μωρο δεν κανει κατι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα!

ποιος παει τον μικρο στο σχολειο;;; βγαζεις το μωρο εξω;;

εχω πελαγωσει με αυτο το θεμα!

η μικρη σου μια χαρα τρωει μην ανησυχεις, σιγουρα παιρνει ,

εγω την δικια μου την ειχα ζυγισει σε ζυγαρια της κουζινας, μεσα σε μπωλ!

βεβαια ηταν δεν ηταν 2 κιλα, χαχαχα .ζυγιζεις κατι που εχει σιγουρο βαρος ( πχ. ενα πακετο ζαχαρη ή αλευρι) και μετα το μωρο, εγω την ειχα βαλει σε μια λεκανιτσα πλαστικη με σελτε για να μην παγωνει!

τι να εκανα;;;;;;;;;;, η παιδιατρος επεμενε να την ζυγισω και δεν μου ειχαν φερει ακομα την ζυγαρια απο το μαγαζι που την ειχα παραγγηλει!

καλημερα ροδουλα μου!! μονος του παει σχολειο!! ειναι δεν ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο την βεραντα μου βλεπω το σχολειο οχι τον δρομο αλλα απο εκει που του εδειξα να περναει δεν εχει αμαξια!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ο παιδιατρος τις κλινικης μας ειπε οτι θα ζηλευει το δευτερο παιδι κ να το προ σεχουμε γιατι θα εχει προβλημα αλλα τελικα αυτη ειναι στο κοσμο τις για την ωρα ο γιος μου μαλλον εχει προβλημα κ δεν ξερω τι να κανω εχει πολλα νευρα μιλαει ασχημα μια αντιδραση που την εχει πριν να γεννησω αλλα μαλλον ειναι απο ζηλια.. εχω προβλημα τι να κανω? καλο του μιλαμε τον μπελα μας βρησκουμε αλλα στο μωρο δεν κανει κατι..

ωχ τι με περιμενει!

αν τον πεισεις οτι ειναι ο μεγαλος αδερφος και πρεπει να εχει καποιοες ευθυνες, αλλα και προνομια , λες να πιασει;;;

πως αντεδρασε οταν ησουν στην κλινικη;;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...