Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω μαθαινω τα νεα σας κ χαιρομαι..τις καλυτερες ευχες μου στις νεες μανουλες κ με ενα πονο σε εμας τις υπολοιπες...περναω λιγο δυσκολα ολο αυτο το διαστημα αρρωστησε α μπαμπακας μου κ μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια η ψυχολογια χαλια αφου του εχω κ αδυναμια και προχθες μετα απο εντολη του γιατρου μου αποφασισαν να μου πουν την αληθεια μιας κ ο μπαμπουλης μου για αλλη μια φορα μπηκε στο νοσοκομειο την ημερα της γιορτης μου...εχει καρκινο κ ειναι δυσκολα τα πραγματα μολις 56 την επομενη του μαντατου πηγα στο γιατρο με πιεση..τεσπα το μωρακι μου ειναι καλα αλλα θα παω σε μια βδομαδα ξανα μηπως μου το παρει . Φ.τ. Νωριτερα λογω πιεσης κ αφου ξανακανω εξετασεις....

Απλα ηθελα να σας ευχαριστησω γτ χωρις να το ξερετε εσεις με στηριζεται τοσο καιρο κ τωρα που εμαθα την αληθεια...με τα δικα σας αισιοδοξω.....ευχαριστω πολυ κοριτσακια..με το καλο τα νινακια....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρκέλλα έχω μείνει ΑΦΩΝΗ!!!

Κουράγιο κοπέλα μου και νομίζω πως είσαι αρκετά δυνατή για να το χειριστείς όπως πρέπει.

παντως Κριστυ η κοιλιτσα ειναι σχετικα ψηλα ακομη...!δλδ θυμαμαι την φιλη μου που ειχε διδυμα η κοιλια της ηταν παρα πολυ χαμηλα..!!εσυ φτου φτου εκτος απο Θεα εχεις κ ψηλα την κοιλιτσα...!!ας ελπισουμε να κρατηθουν κ αλλο οι μπεμπουλες...!!!:D:D

Κι εγώ ελπίζω να κρατηθούν...

Στις δευτεροτόκες βέβαια, η κοιλίτσα δε χρειάζεται να έχει κατέβει από πριν. Ο δρόμος είναι ανοιχτός βλέπεις...

Αύριο το πρωί πάω στο γιατρό μου και θα έχουμε νεότερη εκτίμηση.

Καλησπερα κοριτσια!!!!

χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. απο 12:20 κ μετα καθε 2 ωρες ειχα εντονους πονους που διαρκουσαν περιπου 5-10 λεπτα. φοβηθηκα οτι θα ετρεεχα βραδιατικα. απο το πρωι πηρα 4 φορες το γιατρο,αλλα το χει κλειστο. βαλαμε τα πραγματα στο αυτοκινητο κ κατα της 6 θα ξαναπαρω τηλ να του πω οτι κατεβαινω αθθηνα κ αντι για την πεμπτη να με δει αυριο. με προβληματιζουν αυτοι οοι πονοι, γιατι ουτε συσπασεις νιωθω, ουτε εχουν σπασει τα νερα. γιατι ποναω τοσο εντονα;;;;:?:?:?

Και πολύ καλά κάνεις κ ανεβαίνεις Αθήνα να το ξεκαθαρίσεις το θεματάκι.

Πόνος από πόνο διαφέρει, όπως κ κάθε εγκυμοσύνη από την άλλη. Άπαξ και αισθάνεσαι ότι "κάτι δε σου κάθεται", χρειάζεται διερεύνηση.

Real thing κι εγω οδηγαω και θα οδηγαω μέχρι να γεννησω...!!!

Κριστυ μου φαίνεται θα βγουν οι μικρές...!!!! Μ΄εναν πόνο σου εύχομαι!!! Τελικά θα προσπαθήσεις με ΦΤ; Μια Φιλη μου γέννησε πρόσφατα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσων δίδυμα με ΦΤ!! Όλα τέλεια!!! Πως είσαι στο Facebook?

Δεν το συζητώ. Κι εγώ οδηγάω. Όποτε χρειάζεται να βγω από το σπίτι βέβαια. Τώρα έχω να οδηγήσω από την Παρασκευή. (έκτοτε "μουλιάζω" στο σπίτι)

Εννοείται θα προσπαθήσω για ΦΤ.

Είναι η 2η προτεραιότητά μου. Η πρώτη είναι να κρατήσω τις μικρές στην κοιλίτσα μου όσο πιο πολύ γίνεται.

Σε έκανα add στο φατσοβιβλίο.

Κι εκεί Κρίστυ είμαι. Δε νομίζω να με μπερδέψεις.

στο μεταξυ κ αλλο χτυπημα απο τον γιατρο...!!με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει οτι χαλασε το κινητο του κ οτιδηποτε χρειαστω αν ειναι κλειστο το δικο του να τον παρω στην γυναικα του...(καλο αυτο)κ τον ρωτησα για την Πεμπτη που θα παω στο Ιασω τι να πω στην γραμματεια,,,αν θελει λεφτα....κλπ κλπ..!κ μου λεει...

Νισάφι πια μ΄ αυτούς τους Μαιευτήρες μας στην Ελλάδα!

Έχουν πάρει τη μαιευτική από τις μαίες και την έχουν ξε@#$σει!!!

Μόλις αναλάβουν παρακολούθηση εγκύου αναβοσβήνει το λαμπάκι του ευρωχιλιάρικου στον εγκέφαλό τους.

Ξανασυγχίστηκα πάλι.

Κατά τα λοιπά, ήρθε η μαία νωρίτερα κ κάναμε γιόγκα. Μαζί με την κόρη μου. Στο τέλος την ώρα της χαλάρωσης κοιμηθήκαμε και μαμά και κόρη...

Τα πόδια μου δεν της φάνηκαν "υπερβολικά πρησμένα". Οκ...

Μου πήρε κ την πίεση: 10 με 5,5 (9 με 5 έχω συνήθως).

Μούβαλε και την ιδέα της χαλάρωσης στην μπανιέρα με άλατα...

Σχεδόν μέχρι τώρα μούλιαζα... είχα και κεράκια... απαλή μουσική "for mother and baby"... οι μικρές κουνιόταν χαλαρά κι εγώ τις χάιδευα...

Αχ, πάει κι αυτή η μέρα.

(Κάθε 1 στην κοιλίτσα = 2 λιγότερες στη θερμοκοιτίδα μούχουν πει)

Καληνύχτα σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κοριτσακια εχω παρα πολυ καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω μαθαινω τα νεα σας κ χαιρομαι..τις καλυτερες ευχες μου στις νεες μανουλες κ με ενα πονο σε εμας τις υπολοιπες...περναω λιγο δυσκολα ολο αυτο το διαστημα αρρωστησε α μπαμπακας μου κ μπαινοβγαινε στα νοσοκομεια η ψυχολογια χαλια αφου του εχω κ αδυναμια και προχθες μετα απο εντολη του γιατρου μου αποφασισαν να μου πουν την αληθεια μιας κ ο μπαμπουλης μου για αλλη μια φορα μπηκε στο νοσοκομειο την ημερα της γιορτης μου...εχει καρκινο κ ειναι δυσκολα τα πραγματα μολις 56 την επομενη του μαντατου πηγα στο γιατρο με πιεση..τεσπα το μωρακι μου ειναι καλα αλλα θα παω σε μια βδομαδα ξανα μηπως μου το παρει . Φ.τ. Νωριτερα λογω πιεσης κ αφου ξανακανω εξετασεις....

Απλα ηθελα να σας ευχαριστησω γτ χωρις να το ξερετε εσεις με στηριζεται τοσο καιρο κ τωρα που εμαθα την αληθεια...με τα δικα σας αισιοδοξω.....ευχαριστω πολυ κοριτσακια..με το καλο τα νινακια....

Vassouli ξέρω ότι τα λόγια ειναι περιττά... Ειναι πολυ νέος ο πατερας σου και έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις που κάνουμε πολυ λογικά, να χαρεί το εγγόνι του κλπ... Το ότι αρρώστησε δε σημαίνει ότι θα τον χάσετε άμεσα... Σκέψου ότι τώρα έχεις χρόνο να κανεις αυτα που ήθελες μαζι του ή γι αυτόν! Επίσης μπορείς να του πεις ότι δεν έχεις προλάβει να του πεις γιατι εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι έχουμε άπειρο χρόνο και παραλειπουμε πολλές φορές τα πιο σημαντικά...!!!! Δε θέλω να επεκταθώ παραπάνω γιατι ήδη άρχισαν τα ματια μου να βουρκωνουν.. Το μόνο που θα σου πω ειναι η προσωπική μου εμπειρία... Εγω έχασα τον πατέρα μου όταν ήταν 46 χρονων.. Χωρίς να ειναι άρρωστος, μια νύχτα στον ύπνο του... Ξαφνικά...

Εύχομαι ο πατερας σου να ζήσει πιο πολυ απο ότι περιμένουν οι γιατροί κι ακομη περισσότερο σ΄αυτο το διάστημα να βρουν τη θεραπεία για τον καρκίνο. Μεσα απο την ψυχή μου εύχομαι να γίνει καλα!

Απο ότι κατάλαβες αγγιξες ευαίσθητο θέμα.... Παρόλα αυτα δεν παραμελουμε τη νεα ζωουλα που ερχεται... Με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου λοιπόν!!! Κι να σας φέρει τοοοοοσηηηη ευτυχία!!!! Να το χαρείτε όλοι μαζι!!! Να προσεχεις!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κοριτσακια μου υπομονη για τα πονακια τον θηλασμο τους γιατρους!!Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες!!

Μαρκελα μου ευχομαι μια πολυ ομορφη χρονια..πιστευω σε σενα θα τα καταφερεις!!

Βασουλι λυπαμαι πολυ για τον μπαμπα σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Ρεαλ θινγκ και ιμπατιεντα ευχαριστω για τις ευχες και σεις με το καλο τα μωρακια!!Το σπιτι ειναι ωραιο αν και μικρο γιατι ειναο δικο μας..αυτο φτανει!!

Κριστυ ευχομαι να ερθουν αργα και φτ οι μικρες..εμενα λαι το διδυμακι μου παντως η μαμα μας γεννησε με φτ πριν 25 χρονια!!

Σαπι θα σε κανω και γω αιτημα!!

Οσες δεν ανεφερα ευχομαι ολα να σας πανε τελεια..θα σας παρακολουθω οσο μπορω απο το κινητο!!φιλια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου με πολλα πολλα νευρα...!!!

βλεπω ευχαριστα νεα απο το ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ μας....δεν υπηρχε αμφιβολια οτι θα δικαιωθει φυσικα αλλα περιμενουμε λεπτομερειες κοριτσι μου...

Βασσουλι μου ηθελα να σου γραψω οτι ακριβως σου εγραψε η Σαπι μας...!κ εγω εχασα τον πατερα μου οταν ηταν 36 χρονων...(οπως καταλαβαινεις ημουν μολις 4)κ ξερω πως ειναι να πονας...ομως ακου λεξη προς λεξη αυτα που σου ειπε η Σαπι κ χαμογελα για το μωρουλι σου οσο μπορεις...!!ειναι πολλες οι φορες τωρα ειδικα στην εγκυμοσυνη που τον αναζητω παρα το γεγονος οτι εχω εναν τελειο πατριο(πατερας για εμενα)να μας μεγαλωσει....!τλσπ....ΧΑΜΟΓΕΛΑ...!!

εγω εχω νευρα με το σπιτι απο εκει...περιμενουμε να ερθουν να βαλουν τις εσωτερικες πορτες απο τις 10 Δεκεμβρη κ καθε μερα ολο το ακυρωνουν..κ εχω πολλα νευρα οταν καταλαβαινω οτι με κοροιδευουν μεσα στα ματια μου...!!ασε που προσπαθω να το παιζω ηρεμη γιατι ο αμορες ειναι διπλα νευριασμενος....!!ουφ...!!:D

Jr39p2.png

καλησπέρα κορίτσια!

Μαρκέλα μπράβο που βρήκες επιτέλους άκρη, άντε γιατί δε σέβονται τίποτα ορισμένοι!

Cristy, εύχομαι οι μικρούλες να μείνουν όσο περισσότερο στην κοιλίτσα σου!

vassouli, δεν ξέρω τι να σου πω κοριτσάκι μου, λυπάμαι πολύ και εύχομαι ό,το καλύτερο. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο καλά μπορείς για το μωράκι σου!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Λοιπον κοριτσια για να ξερετε και αχρειαστο να ειναι ολο αυτο που σας λεω!!

Τα δικαιωματα μητροτητας τα δικαουμαστε ολες εφοσον υπαρχει τοκετος αλλα και την προστασεια μητροτητας που πλεον ειναι 18μηνες με το ΦΕΚ το 2011!(σε καποια φαση ειχε γινει 12μηνο αλλα αλλαξε).Ασχετα με το αποτελεσμα δηλαδη αν υπαρχει ζωντανο η νεκρο εμβρυο , εφοσον ο τοκετος εχει συμβει μετα απο τις 28 εβδομαδες της εγκυμοσυνης ειναι παρανομη και καταχρηστικη η απολυση γυναικας για 18 μηνες μετα τον τοκετο!!

Φυσικα , οταν πηγα στην επιθεωρηση μου ειπαν οτι δεν δικαιουμε!αλλα ψαχνοντας της αποφασεις του Νομικο Συμβουλιο του Κρατους με αποφαση 192/2007 το συμβουλιο αποφασιζει οτι η προστασια μητροτητας ισχυει ακομα και αν το εμβρυο γεννηθει νεκρο η αν πεθανει μετα τον τοκετο και η μητερα προστατευεται απο την απολυση για 18 μηνες μετα τον τοκετο.Η προστασεια μητροτητας υπαρχει προτειστως για να αποκατασταθει η υγεια της μητερας και κατ επεκταση για την φροντιδα του νεογνου...συγκεκριμενα λεει οτι η μητερα που εχει χασει το παιδι της στον τοκετο βειωνει και τον ψυχικο πονο περα απο τον σωματικο εφοσον εχασε το παιδι της...

Οποτε πηρα το εγγραφο αυτο πηγα στην επιθεωρηση οπου μου ειπαν παλι οτι δεν δικαιουμε κλπ κλπ και τους δειχνω το εγγραφο το επιβεβαιωνουν οτι ειναι σωστο και τους εκανα καταγγελια...

Εχουν μεχρι τις 25/01 να με καλεσουν εγγραφως να παω πισω στην δουλεια και να ακυρωσουν την καταγγελια της συμβασεις με τον ΟΑΕΔ (θα φανε και προστιμο γιαυτην την παρανομια απο τον ΟΑΕΔ).Εαν μεχρι 25/01 δεν εχουν αποφασισει τι θα κανουν τοτε η επιθεωρηση μαζι με μενα και τον συνηγορο του πολιτη τους παει δικαστηριο...!!!Εγω ομως απο την 31/12/12 που απολυθηκα πληρωνομαι κανονικα και αν καθυστερησουν μισθο μου τοτε πληρωνουν και τοκους υπερημεριας!!!

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

περασα μια σκατα πρωτοχρονια και πολυ στεναχωρια αλλα δικαιωθηκα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT και ευχομαι ολες με ενα πονο και χωρις κανενα προβλημα!!!Οι λεχωνες να τους ζησουν τα μωρακια τους και να ειναι παντα γερα και καλοτυχα!!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Αχ ρε Μαρκελα...μπραβο...αντε με τους ηλιθιους!!Και πιασε να κανεις εναν αγιασμο κάτι στο σπίτι σου γιατι πολλη γκαντεμια βρε κοριτσι μου...τι διαλο σας εχουν φτυσει??? Ελπιζω να σου πανε ολα καλα το 2013...

Κι εγω αμα δε στελνω τον αντρα μου συνεχεια στο ΙΚΑ ο λογιστης της δουλειας ουτε ενδιαφερεται να παει να μαθει τι δικαιουμαι!! Πρεπει να τρεξεις προσωπικα...και να τους τριζεις και λιγο τα δοντια!! Αυτο που θα κανω οταν γυρισω και μου πουλησει τσαμπουκα ο προεδρος...Ε ΡΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ το γνωστο!! Παρτους και τα σωβρακα Μαρκελα!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

αχχχ ρε Μαρκελα μπραβο ...!!επιτελους να κ ενα ευχαριστο ...για εσενα..!!ελα κ ολα θα γινουν καλυτερα με το νεο ετος...!!!:D:D

εμας κοριτσια παλι δεν ηρθε αυτος με τις πορτες...ουφφφφ..!!!δεν την παλευω αλλο..δλδ αν το βιαζομασταν πολυ να μπουμε στο σπιτι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...!!κ ο αμορες βγαζει καπνους...!!!

κατα τα αλλα ολα καλα ομως εμεις...κραταμε γερα....κ παμε σιγα σιγα να ερθει η ωρα για την Πεμπτη...!!αυτα για την ωρα απο εμενα...!παω να κανω μπανακι...!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

vassouli, λυπάμαι πολύ για τον μπαμπά σου... Αλλά ίσως καταφέρει να το παλέψει και να βγει νικητής! Εσύ προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το καλό του μωρού σου, όσο δύσκολο κι αν είναι, και να αντλείς δύναμη από αυτό για να έχεις καλή ψυχολογία...

Μαρκέλλα, ήμουν σίγουρη ότι θα δικαιωνόσουν! Άντε, γιατί νομίζουν ότι επειδή πολύς κόσμος δεν το ψάχνει και τα κάνει γαργάρα, θα περάσει το δικό τους! Πολυεθνική και σοβαρή εταιρεία σου λέει μετά! :evil: ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελένη που είσαι; Γέννησες;;;;;

Μπαρμπούλα, ψυχραιμία! Αυτοί οι μάστορες έτσι είναι! Θέλουν πολύ κυνήγι! Άσε τον αμόρε να τα κανονίσει και εσύ ασχολήσου με το μπέμπη σου! :cool:

Κρίστυ, περιμένουμε νέα από το γιατρό για τις μικρές σου!

Ελενάκι, καλορίζικο το σπίτι σας! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις το χώρο σου με τον άνθρωπό σου, όσα τετραγωνιικά κι αν είναι! Εγώ έμενα με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε σε ένα σπίτι 48τμ για 4 χρόνια! Όπου μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αποθηκευτικό χώρο το είχαμε κάνει! :tongue::rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Kαλησπερα κοριτσακια!!!

στειλτε μου την θετικη σας σκεψη! ...εχω γυναικολογο 1 φορα μετα τη γεννα και.... ωωωωχχχχχχ Παναγιτσα μου! να ναι ολα καλα εκει κατω....

φιλια στις κοιλιτσες σας!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια μας τι εγινε τελικα απο τον γιατρο??ολα τελεια ετσι??????

εγω βαριεμαι σημερα φριχτα...ο αμορες ειναι για μπαλα κ πριν φυγει μας αφησε το τηλεφωνο του γηπεδου σε περιπτωση που σπασουν τα νερα....αχαχα!!παω να κανω ενα μπανακι....γιατι οσο νυχτωνει καθε βραδυ με πιανουν πονακια εντονα..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...