Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Markela λυπαμαι για την απολυση! Οντως σε ξεσκισε βρε παιδι μου αυτο το 2012.. Τουλαχιστον θα εχεις να περιμενεις ενα σιγουρα καλυτερο ετος, σου ευχομαι σε ολα τα επιπεδα!

και οχι μονο αυτο , μου αλλαξε τα φωτα ρε παιδι μου εντελως!Ο αντρας μου συνεχεια με ρωταει ''εισαι καλα?'' ''εισαι καλα???'' ''πως εισαι??εισαι καλα??''

και δεν ειμαι καλα αλλα τι να κανω!Κανω υπομονη!!

Πλησιαζεις εσυ ε ?? προγραμματισμενη καισαρικη αν θυμαμαι ε ? πως νιωθεις??

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και οχι μονο αυτο , μου αλλαξε τα φωτα ρε παιδι μου εντελως!Ο αντρας μου συνεχεια με ρωταει ''εισαι καλα?'' ''εισαι καλα???'' ''πως εισαι??εισαι καλα??''

10 και σημερα εγω, και απο τη μια ανυπομονω, απο την αλλη θελω να πανε ολα συμφωνα με το προγραμμα γιατι περιμενω τους γονεις μου να κατεβουν απο βορεια Ελλαδα. Υπαρχει κι ενα ψιλοαγχος για το αν θα πανε ολα καλα μεχρι τελευταια στιγμη και νομιζω εισαι η πιο καταλληλη να νιωσει τον φοβο μου...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

10 και σημερα εγω, και απο τη μια ανυπομονω, απο την αλλη θελω να πανε ολα συμφωνα με το προγραμμα γιατι περιμενω τους γονεις μου να κατεβουν απο βορεια Ελλαδα. Υπαρχει κι ενα ψιλοαγχος για το αν θα πανε ολα καλα μεχρι τελευταια στιγμη και νομιζω εισαι η πιο καταλληλη να νιωσει τον φοβο μου...

Σε νιωθω και πιστεψε με ετσι ενιωθα και εγω αλλα...τελικα η φυση τα κανει ολα μονη της οταν ερθει η ωρα...Να δεις που ολοι γυρω σου θα ειναι στην τσιτα και εσυ θα coolareis!Εγω θα σου πω το εξης παρτο χαλαρα και να σκεφτεσαι θετικα...Ολα θα πανε μια χαρα και να ετσι πρεπει να λες στον εαυτο σου...Αυτο που εχει σημασια ειναι η καλη δικη σου ψυχολογια και ΜΟΝΟ!!!Απολαυσε της κλωτσιες γιατι μετα θα σου λειψουν...και εχε στο μυαλο σου οτι και να γινεται γυρω σου εχει μεγαλη σημασια να εισαι εσυ στην καλυτερη ψυχολογια!!Δυσκολο το ξερω αλλα ειναι το πιο σημαντικο!!

Και αυτη η φοβια που λες να την αποβαλεις αμεσως!!Ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος θα δεις...

Δεν μου λες , εχεις σκεφτει μηπως θελει να βγει νωριτερα απο μονο του ? τοτε τι θα κανεις??εχει μιλησει με τον γιατρο γιαυτην την πιθανοτητα??Και κατι αλλο με την ναρκωση τελικα τι αποφασισες ? η οτι σου ερθει εκεινη την ωρα?

Αντε σιγα σιγα μετραμε ολες μαζι!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μαρκελα επειδη τα χω παρει στο κρανιο και καθομαι και ψαχνω μπας και βρω παρομοια θεματα.αποτι ειδα σκορπια εχει υπαρξει αποφαση του αρειου παγου το 2005 που λεει οτι απαγορευεται να σε απολυσει.εσυ ρε κοριτσακι μου τι υπεγραψες ακριβως?μηπως τωρα που υπεγραψες σου κανουν νερα?

6KuQp2.png

μαρκελα επειδη τα χω παρει στο κρανιο και καθομαι και ψαχνω μπας και βρω παρομοια θεματα.αποτι ειδα σκορπια εχει υπαρξει αποφαση του αρειου παγου το 2005 που λεει οτι απαγορευεται να σε απολυσει.εσυ ρε κοριτσακι μου τι υπεγραψες ακριβως?μηπως τωρα που υπεγραψες σου κανουν νερα?

Υπαρχει και αποφαση του αρειου παγου το 2009!Οτι και να υπογραψεις δεν εχει σημασια..οταν ειναι ακυρη απο τον νομο ειναι ακυρη υπογραψεις δεν υπογραψεις αρκει να την προσβαλεις!!Εγω υπεγραψα με καθε νομιμη επιφυλαξη...Τους το ειπα κιολας οτι ειναι παρανομη.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ο Άρειος Πάγος με την αριθ. 1362/2009 απόφασή του αποφαίνεται ότι η απόλυση μητέρας απαγορεύεται για χρονικό διάστημα ενός έτους μετά τον τοκετό, έστω και αν το έμβρυο γεννηθεί νεκρό. Και το Ν.Σ.Κ. με την αριθ. 194/2005 γνωμοδότηση της Ολομέλειας αποφαίνεται ότι η προστασία εξακολουθεί να υφίσταται ανεξάρτητα από την ύπαρξη νεκρού ή ζωντανού παιδιού.

6KuQp2.png

βρες ΜΙΑ καλη δικηγορο και ξεσκισε τους.αληθεια τα κεντρικα στο εξωτερικο ξερουν τι εκαναν τα λαμογια εδω?δεν στελνεις και εκειμια επιστολη?οι αμερικανοι σε αυτα δεν αστειευονται!!αι στο καλο με τους μ@λ@κες.το θεο τους δεν εχουν.

6KuQp2.png

αυτοι επειδη με ξερουν , βασιζονται στο γεγονος οτι ειμαι ρακος και δεν θα κανω τιποτα...γιατι τους ειχα ζητησει και αδεια μερικες μερες για να παω στον πατερα μου που εχει καρκινο και ειναι στο τελευταιο σταδιο και δεν μου την εδωσαν ετσι ωστε εγω να μην παρουσιαστω στην δουλεια για να εχουν ενα σοβαρο λογο για να με διωξουν...αλλα δεν τους εκανα την χαρη...εχω παει σε εργατολογο απο την παρασκευη και μου το ειπε οτι ειναι ακυρη...απλα διαδικαστηκα πρεπει να περασω απο τον ΟΑΕΔ που πηρα το επιδομα μητροτητας για να χτυπησει εκει πρωτα και να τους στειλω εξωδικο εφοσον ειναι παρανομο!!!

Μην τα παιρνεις και εισαι και σε ενδιαφερουσα!!!Ειναι μλκες τωρα απλα πρεπει να πληρωσουν αλλα 7 χιλιαρικα ειναι απλο...Γιατι οταν μου φερανε τις επιταγες τους ειπα οτι λειπουν 7χιλιαδες ευρω γιαυτον τον λογο...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

βρες ΜΙΑ καλη δικηγορο και ξεσκισε τους.αληθεια τα κεντρικα στο εξωτερικο ξερουν τι εκαναν τα λαμογια εδω?δεν στελνεις και εκειμια επιστολη?οι αμερικανοι σε αυτα δεν αστειευονται!!αι στο καλο με τους μ@λ@κες.το θεο τους δεν εχουν.

ναι ναι θα στειλωωωωωωω!!!αυτο μου ειπε και ο εργατολογος!!!Δεν κανουν τετοιες μλκιες στο εξωτερικο ξερω...κανανε μλκια απλα πρεπει να πληρωσουν τωρα...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

απλα τωρα που την κανανε την πατατα τους κοιτα να το χειριστεις ετσι να παρεις οσα δικαιουσαι και ακομα παραπανω.ξεσκισε τους αν μπορεις!παλιανθρωποι.και σιγουρα θα γυρισει το 2013.λυπαμαι πολυ για τον πατερα σου,ειλικρινα.και να ξερεις ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις.τουλαχιστον να μας μιλας να τα βγαζεις απο μεσα σου.!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Σε νιωθω και πιστεψε με ετσι ενιωθα και εγω αλλα...τελικα η φυση τα κανει ολα μονη της οταν ερθει η ωρα...Να δεις που ολοι γυρω σου θα ειναι στην τσιτα και εσυ θα coolareis!Εγω θα σου πω το εξης παρτο χαλαρα και να σκεφτεσαι θετικα...Ολα θα πανε μια χαρα και να ετσι πρεπει να λες στον εαυτο σου...Αυτο που εχει σημασια ειναι η καλη δικη σου ψυχολογια και ΜΟΝΟ!!!Απολαυσε της κλωτσιες γιατι μετα θα σου λειψουν...και εχε στο μυαλο σου οτι και να γινεται γυρω σου εχει μεγαλη σημασια να εισαι εσυ στην καλυτερη ψυχολογια!!Δυσκολο το ξερω αλλα ειναι το πιο σημαντικο!!

Και αυτη η φοβια που λες να την αποβαλεις αμεσως!!Ολα θα πανε καλα μεχρι το τελος θα δεις...

Δεν μου λες , εχεις σκεφτει μηπως θελει να βγει νωριτερα απο μονο του ? τοτε τι θα κανεις??εχει μιλησει με τον γιατρο γιαυτην την πιθανοτητα??Και κατι αλλο με την ναρκωση τελικα τι αποφασισες ? η οτι σου ερθει εκεινη την ωρα?

Αντε σιγα σιγα μετραμε ολες μαζι!

Αν ερθει νωριτερα, ειμαι προετοιμασμενη. Εχω ετοιμα τα ρουχα μου και τα ρουχα της. Οσο για ναρκωση, μαλλον καταληγω σε ραχιαια. Σου ευχομαι να βρεις ακρη με την απολυση, δεν γινεται να κανει ο καθε εργοδοτης ο,τι του κατεβει!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλά, Μαρκέλλα, κι εγώ τα έχω πάρει! Κι εγώ με τα εργατικά γίνομαι Τούρκος!

Δε φτάνει που δούλευες σαν το σκυλί (με πληρωμένες υπερωρίες ή λέω ανέκδοτα;;;), δε φτάνει που έπαθες αυτό που έπαθες με το μωρό και στο χτυπάει κι από πάνω, ότι για σένα δεν ισχύει ο νόμος επειδή δεν έζησε το μωράκι;;;;

Εγώ λέω να τους πάρεις τα σώβρακα! Να ζητήσεις αποζημίωση για ψυχική οδύνη, όχι απλά διπλάσια αποζημίωση ή ότι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις...! Ίσως πρέπει να πληρώσουν όλους τους μισθούς σου μέχρι να κλείσεις τον ένα χρόνο από τη γέννα, αλλά πιστεύω πως άνετα κερδίζεις και αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Ευτυχώς στην Ελλάδα, τα δικαστήρια είναι με τους εργαζόμενους γιατί ξέρουν τι λαμόγια είναι οι επιχειρηματίες! Και εννοείται να ενημερώσεις και τα κεντρικά!

Ουφ, συγχύστηκα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Πέρα από όλα αυτά, σταματήστε τους πόνους και τις συσπάσεις! Δεν είπαμε ότι είναι νωρίς ακόμη;! Μόνο για την Ελένη το δέχομαι που όπως τα λέει, μπορεί όντως να γεννάει! Να μας ενημερώσεις όποτε μπορείς!

Εμένα μου φάνηκε σήμερα πως είχα κάτι σαν συσπάσεις αλλά εντελώς ανώδυνες. Και ο γιατρός μου έχει πει πως θα μου κόψει το μαγνήσιο μάλλον από την άλλη εβδομάδα για να αρχίσω να έχω συσπάσεις και να προετοιμάζεται η μήτρα για τη γέννα...

Μπαρμπούλα, Κρίστυ ( κι εμένα έχουν πρηστεί τα πόδια μου εδώ και μία εβδομάδα περίπου), Σάπι, να κάτσετε να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τα μωράκια να μεγαλώσουν λίγο ακόμη. Εγώ όλο της λέω να κάτσει στα αβγά της, είναι μικρή ακόμη! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

γεια σας κοριτσια μου...!!

μαρκελλα ειλικρινα ευχομαι το 2013 να ειναι πολυ καλυτερο κνα σου προσφερει μονο χαμογελα κ ευτυχια κ ΥΓΕΙΑ φυσικα..κ εμεις ειμαστε εδω..!!

εμενα εκατσε η μαμα μου κ μου ετριψε τα ποδια μου γιατι πονουσαν παλι..κ τωρα θελει ο αμορες να ξαπλωσω να με τριψει λιγο στα χερακια μου...!!

στο μεταξυ κ αλλο χτυπημα απο τον γιατρο...!!με πηρε τηλεφωνο να με ενημερωσει οτι χαλασε το κινητο του κ οτιδηποτε χρειαστω αν ειναι κλειστο το δικο του να τον παρω στην γυναικα του...(καλο αυτο)κ τον ρωτησα για την Πεμπτη που θα παω στο Ιασω τι να πω στην γραμματεια,,,αν θελει λεφτα....κλπ κλπ..!κ μου λεει...

θα πας στην παραλαβη κ θα πεις οτι σε στελνω εγω για ΚΤΚ για να σε βαλουν στο μηχανημα κανενα 40λεπτο κ δεν θα πληρωσεις...αλλα παρολαυτα θελω 65 ευρο για να κανουμε κ εναν τελευταιο υπερηχο...!!!μονο εγω ξερω οτι δεν νοειται να παιρνει γιατρος λεφτα τον τελευταιο μηνα της εγκυμοσυνης...?κ το συζητησα με την κουμπαρα μου κ μου ειπε εκεινη οτι θα το ελεγε στον γιατρο οτι με εχει ενοχλησει ..κ οτι κ σε εκεινη πηρε λεφτα μια φορα οταν μπηκε στον μηνα της...!!το λεω στον αμορε κ μου λεει οσο ζηταει τοσο θα μειωνεται η αμοιβη του απο το τελικο ποσο...!!κ πρεπει να ειμαι πεμπτη 8 η ωρα το πρωι στο ΙΑΣΩ...!!παντως παρολαυτα λεει οι εξετασεις μου ειναι ολες τελειες....κ τα λεμε την Πεμπτη εκτος απροοπτου,,,!ουφφφ...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...