Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω τι να πω που ειμαι 1.66 κ οταν εμεινα εγκυος ημουν 62 κ πριν ενα μηνα 61.. να εξαφανηστωωωωω!!!!!!!!

εσυ οσο πας κατεβαινεις!!!!!στον ενατο σε βλεπω για σταρ ελλας!!!

6KuQp2.png

εγω ειμαι 1,71 παντα 56-57 κιλα.ξεκινησα ομως 60 κιλα την εγκυμοσυνη και πριν τρεις εβδομαδες ημουν 63.τωρα πιστευω εχω παρει κι αλλα..

μιλανε ολοι μιλανε και οι κ@λοι χαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχα

μην πεις τπτ!!!! εσυ εισαι μοντελο και γκρινιαζεις!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

μα το καταλαβαινω.δεν μου κανει τιποτα απο τα ρουχα μου,κυκλοφορω μονο με κανα φορεμα και τιποτα αλλο.το βρηκα τι θα κανω.πλιατσικο στα ρουχα της μανας μου.μια ζωη την πειραζα χοντρουλα και χοντρουλα,ηρθε η ωρα να φανει χρησιμη!!!οτι κοροιδευεις το λουζεσαι!!!

χαχαχαχα

αυτό με τα ρούχα μάλλον θα το κάνουμε πολλές. η μαμα μου είναι σχετικα νεα 48 χρονών κ εχει λιγα κιλάκια παραπάνω στην κοιλιά. της έχω πει οτι κάποια ρουχα θα της τα πάρω, απο νωριτερα μου αρεσαν αλλα μου ηταν μεγάλα. δεν προκειται να πεταξω λεφτά για ρουχα εγκυμον΄θνης. ήδη της πηρα τα σουτιεν.....χαχαχαχα

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εγω λεω να παω να πεσω απο πουθενα!!

μην μιλας ειπα μην μιλας!!!! ακου εκει 1,70 60 κιλα και γκρινιαζει!!!!!!

θες το υψος μου και τα 49 κιλα μου να παρω το υψος σου και τα 60 κιλα σου????????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κι εσυ εισαι στο φυσιολογικο σου βαρος! δεν εισαι καθολου ουτε καν παχουλη!αδυνατη θα ελεγα με βαση υψος-κιλα!

εχω μεσογειακό στυλ. αδυνατη πολύ πάνω και περιφέρεια, οπου αυτή η διαφορα οπτικά δεν ειναι κ οτι καλύτερο.....

εσυ οσο πας κατεβαινεις!!!!!στον ενατο σε βλεπω για σταρ ελλας!!!

που τετοια τυχη:( δεν βαζω κιλα στις εγκυμοσυνες μου στην πρωτη εβαλα 9.5κιλ κ στη δευτερη 5,5κιλ. αλλα μου εχει μηνει κοιλια κ στηθος.. κανω μεγαλες κοιλιες τωρα φενομαι σαν 6 μηνων περιπου.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχα

αυτό με τα ρούχα μάλλον θα το κάνουμε πολλές. η μαμα μου είναι σχετικα νεα 48 χρονών κ εχει λιγα κιλάκια παραπάνω στην κοιλιά. της έχω πει οτι κάποια ρουχα θα της τα πάρω, απο νωριτερα μου αρεσαν αλλα μου ηταν μεγάλα. δεν προκειται να πεταξω λεφτά για ρουχα εγκυμον΄θνης. ήδη της πηρα τα σουτιεν.....χαχαχαχα

αχαχαχαχα και εγω της πηρα ενα σουτιεν! αλλα δεν με βολευει εχει μπανελα

και πηγα και πηρα 2

ευτυχως μου εφερε και η ξαδερφη μου αλλα ειναι θηλασμου τα περισσοτερα

2 μονο ειναι εγκυμοσυνης...

δεν πειραζει εχω 4 σουτιεν πλυνε βαλε!

UzVGp2.png

εγω τι να πω που ειμαι 1.66 κ οταν εμεινα εγκυος ημουν 62 κ πριν ενα μηνα 61.. να εξαφανηστωωωωω!!!!!!!!

να μην πεις τιποτα. αν ημασταν όλες ψηλές αδυνατες κ με αναλογιες μοντελου δεν θα διαφέραμε. ολές θα καναμε καριερα στο μοντελινγκ κ μπορει να μην ημασταν στην ευχαριστη θεση που είμαστε τωρα. εγω αυτο λεω κ παρηγοριέμαι.....χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

εγω μικρη γενικα ειχα σουξε αλλα οσο μεγαλωνα πλαδαρεψα πολυ και η κυτταριτιδα μεχει κανει σαν τρυπητηρι!!!η το σουρωτηρι για τα μακαρονια!!κατι τετοιο.και οσο για το υψος αστο.ενα προβλημα στη σπονδυλικη στηλη ολο με κανει και καμπουριαζω.δεν μπορω να το αποβαλλω με τιποτα.σαν τον κουασιμοδο ενα πραγμα!!!!!!!!!

6KuQp2.png

αχαχαχαχα και εγω της πηρα ενα σουτιεν! αλλα δεν με βολευει εχει μπανελα

και πηγα και πηρα 2

ευτυχως μου εφερε και η ξαδερφη μου αλλα ειναι θηλασμου τα περισσοτερα

2 μονο ειναι εγκυμοσυνης...

δεν πειραζει εχω 4 σουτιεν πλυνε βαλε!

αν δεν υπαρχει προβλημα απο την μαμά σου, κάνε μια τρύπα μικρη κ βγάλε τις μπανέλες. ετσι εκανα σε 1 εγω

εχω μεσογειακό στυλ. αδυνατη πολύ πάνω και περιφέρεια, οπου αυτή η διαφορα οπτικά δεν ειναι κ οτι καλύτερο.....

προμπλεμ ο γατος ξυπνησε και θελει χαδια , ξεκινησε τα σκουντηματα και αεβηκε μπροστα στην οθονη! δεν βλεπω τπτ!!!!!μονο την ουρα του!

εμενα ο σωματοτυπος μου ειναι ο χεροτερος κι ας νομιζεται οτι επειδη ειμαι 49 κιλα οτι ειμαι αδυματη

δεν ειμαι

απλα εχω αδυνατα ακρα

τα ποδια μου για παραδειγμα ειναι καλαμακια ! μπουτια δεν εχω κωλο δεν εχω

αλλα σωσιβια (εφυγε ο γατος βλεπω τωρα!) και κοιλια παντα ειχα!

UzVGp2.png

να μην πεις τιποτα. αν ημασταν όλες ψηλές αδυνατες κ με αναλογιες μοντελου δεν θα διαφέραμε. ολές θα καναμε καριερα στο μοντελινγκ κ μπορει να μην ημασταν στην ευχαριστη θεση που είμαστε τωρα. εγω αυτο λεω κ παρηγοριέμαι.....χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

εχεις δικιο!! κοριτσια ποσο χαιρομαι τις γυναικες που εχουν λιγα κιλα παρα πανω κ δεν κομπλερουν κ ειναι κ αερατες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω μικρη γενικα ειχα σουξε αλλα οσο μεγαλωνα πλαδαρεψα πολυ και η κυτταριτιδα μεχει κανει σαν τρυπητηρι!!!η το σουρωτηρι για τα μακαρονια!!κατι τετοιο.και οσο για το υψος αστο.ενα προβλημα στη σπονδυλικη στηλη ολο με κανει και καμπουριαζω.δεν μπορω να το αποβαλλω με τιποτα.σαν τον κουασιμοδο ενα πραγμα!!!!!!!!!

ο ορθοπεδικός τι σου λεει;;;; υπαρχει καποιος τρόπος να διορθωθεί;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...