Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

elenaki μου μπραβο!ωραιο το σπιτι?καλη αρχη στην καινουργια σας ζωη!!στο καινουργιο σας σπιτικο!!

sapi μου σε βρηκα!σε κανω add.μπαρμπουλα ειναι το κοριτσι απο τη βεροια θεωρω!!απο κει νομιζω μας εχει πει οτι ειναι!;);)

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nai ayth einai!εχει κανει like στην 35 εβδομαδα εγκυμοσυνης!την εκανα και εγω add :P

μαρκελακι μου εισαι καλυτερα κοριτσαρα μου?θες να ερθω πανω να πλακωσω κανεναν?κοντα ειμαι!!

6KuQp2.png

μαρκελακι μου εισαι καλυτερα κοριτσαρα μου?θες να ερθω πανω να πλακωσω κανεναν?κοντα ειμαι!!

xAXAXAXA οχι καλε!!Δεν τους κανω την χαρη!Θα φανε τις μπουνιες με αλλο τροπο!!!

Εσυ κοιτα να αραξεις μεχρι να ερθει η ωρα σου!!!

Καλα ειμαι!Τα εχω παρει λιγακι αλλα οκ θα μου περασει!Θελω να αποφασισω που θα παω νεα ζηλανδια η αγγλια!!Δεν θελωωωωωωωωωωωω να φυγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αγρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αφου δε θες να φυγεις κοιταξε να πας οσο πιο κοντα μπορεις για να μπορεις να επιστρεφεις οποτε βρισκεις χρονο!οποτε???για αγγλια σε κοβω!!!εκτος κι αν ειναι σουπερ η ευκαιρια στη νεα ζηλανδια(παναγια μου)

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

αφου δε θες να φυγεις κοιταξε να πας οσο πιο κοντα μπορεις για να μπορεις να επιστρεφεις οποτε βρισκεις χρονο!οποτε???για αγγλια σε κοβω!!!εκτος κι αν ειναι σουπερ η ευκαιρια στη νεα ζηλανδια(παναγια μου)

και εγω για εκει μας κοβω!!Ειδωμεν , προς το παρων παω αυριο στον οαεδ να δω τι θα μου πουν και αυτοι για την απολυση και βλεπω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

θα σε απολυσουν?η θα τους πεις να σε απολυσουν?

οχι , με απελυσαν!!!Αλλα ο νομος λεει οταν υπαρχει τοκετος για 12 μηνες δεν μπορεις να απολυσεις και για 18 μηνες οταν η μητερα παρει το 6μηνο του οαεδ.Εγω εχω 4 μηνες που γυρισα στην δουλεια , 6 μηνες απο τοτε που εχασα το αγγελουδι μου...Και δεν ξερουν απο την επιθεωρηση εργασιας τι ισχυει λεει ειναι θεμα ΟΑΕΔ!!Κανονικα ειναι ακυρη η απολυση μου ειναι παρανομη...αλλα το κρατος μας ειναι λιγο μπου...λο

WvYwp2.png I9Cbp2.png

οχι , με απελυσαν!!!Αλλα ο νομος λεει οταν υπαρχει τοκετος για 12 μηνες δεν μπορεις να απολυσεις και για 18 μηνες οταν η μητερα παρει το 6μηνο του οαεδ.Εγω εχω 4 μηνες που γυρισα στην δουλεια , 6 μηνες απο τοτε που εχασα το αγγελουδι μου...Και δεν ξερουν απο την επιθεωρηση εργασιας τι ισχυει λεει ειναι θεμα ΟΑΕΔ!!Κανονικα ειναι ακυρη η απολυση μου ειναι παρανομη...αλλα το κρατος μας ειναι λιγο μπου...λο

Δεν μπορω να το πιστέψω ότι σε απελυσαν..... Ξεσκιζοσουν στην δουλεια και να το ευχαριστω.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να το πιστέψω ότι σε απελυσαν..... Ξεσκιζοσουν στην δουλεια και να το ευχαριστω.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

γιαυτο και δεν πρεπει να ξεσκιζομαστε!!ολοι ειμαστε ενα νουμερο στα P&L καθε επιχειρησης!!

Ασε ασε!Εδω εκανα προσληψεις για το νεο καταστημα και εκανα τα θεωρητικα μαθηματα στους νεους!ποιος εγω??????μηπως δεν ημουν εγω????? και εγω σοκ επαθα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Markela λυπαμαι για την απολυση! Οντως σε ξεσκισε βρε παιδι μου αυτο το 2012.. Τουλαχιστον θα εχεις να περιμενεις ενα σιγουρα καλυτερο ετος, σου ευχομαι σε ολα τα επιπεδα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

δεν μπορουν να σε απολυσουν μαρκελα!!και ειναι και πολυεθνικη!!ΕΛΕΟΣ!!!περικοπες???

και εγω ετσι ειπα!οτι δεν μπορεις να με απολυσεις και μου λεει δεν ισχυει για σενα γιατι το παιδι σου πεθανε!!Κοντεψα να του χωσω μπουνια!!!!!!!!!!!!υπεγραψα και εφυγα και αυριο θα παω στον οαεδ να δω τι γινεται και αναλογα ισως πρεπει να τους στειλω εξωδικο!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

sapi μου κ εγω σου εκανα αιτημα...!

Μαρκελα μου εγω θα τους εσκιζα για πλακα αφου ειναι παρανομη η απολυση σου...!το εχω διαβασει κ εγω οτι αν εχεις περασει την 38η εβδομαδα εγκυμοσυνης κ το μωρακι δεν ζησει τοτε δεν μπορει να σε απολυσει ο εργοδοτης για 1 χρονο...!!αλλαξε τους τα φωτα....τοσο καιρο δουλευες ατελειωτες ωρες εκει μεσα κ αυτο ειναι το ευχαριστω???ΕΛΕΟΣ..!!

εγω κοριτσια ειμαι ξαπλα...εχω κατι πονακια κ ενω σε ολη την εγκυμοσυνη ειχα αρκετα υγρα σαν να εχουν πληθυνει αυτες τις μερες πολυ....κ δεν με προλαβαινω στην αλλαγη εσωρουχων...!τωρα καθομουν κ το ενιωθα κ λεω εχε γουστο...!τα πετρωματα πλεον ειναι συνεχομενα...αντε να δουμε θα προλαβω να παω την Πεμπτη στον γιατρο???ουφφφ..!!

σας αφηνω να δω την ομαδα τωρα που εχουμε νοβα σπιτι...!

Ελενη μου αντε καλοριζικο το σπιτι σας κ οποτε βρεις χρονο....εδω ειμαστε..!!φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...