Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Μαρκέλλα, εμείς είμαστε εδώ για να ακούσουμε ότι θες να μας πεις. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα! Πάντως το 2012 έφυγε και πρέπει να σκέφτεσαι πως το 2013 θα είναι μία τελείως διαφορετική χρονιά που θα σου φέρει μόνο καλά πράγματα!

Real thing, υπομονή με τη μοναξιά... Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί είσαι και ερημικά εκεί πέρα... Αλλά σε λίγο θα μπεις κι εσύ στο μήνα σου και θα έχεις συνέχεια τον αντρούλη σου! Και με το αυτοκίνητο προσπάθησε να πηγαίνεις και να κάνεις όλες τις δουλείες μαζί για να μην έχεις πολλά πήγαινε έλα!

Κρίστυ, φοβερή η φωτογράφιση! Κούκλα! Και τι ωραίες που είναι αυτες με την κορούλα σου!

Ρίτσα, κι εγώ αυτό λέω. Να κάνεις ότι κοιμάσαι και δεν ακούς το κουδούνι! Αν είναι δυνατόν να έρχονται τόσο νωρίς για επίσκεψη! Εγώ και στο μαιευτήριο θέλω να περιορίσω τις επισκέψεις αλλά και στο σπίτι ακόμη περισσότερο! Μόνο οι πολύ στενοί φίλοι που έχω και την άνεση να τους πω κι ότι είμαι χάλια και θέλω να φύγουν! :?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια!!!

Καλα ολες με τα τραβηγματακια και τα πονακια ειμαστε μου φαινεται!! Κατσε να φτασουμε στις 37 καλα λες κατ γιατι κι εγω θελω να κανω παιδι οχι γατι!! Ασε που δε θα της κανει κανενα φορμακι και θα ψαχνομαστε!!

Καλα Κριστυ...μπραβο μπραβο...κι οχι για τη φωτογραφηση...για το πώς επεισες τον αντρα σου να ερθει...εμενα ο δικος μου με το ζορι να τον βαλω και με τη κανονικη μηχανη για φωτο!!!! Τελειες ειναι ...θα τις θυμαστε μια ζωη!Και η μικρη ζουζουνα ε?

Real thing υπομονηηηη!!!

Ριτσα βαλε και μια φωνη αμα δε τη παλευεις ρε παιδι μου...πώς μπορείς...???!!Τελικα εγω ειμαι μεγαλη σκυλα σε αυτα!!

Μαρκελλακι σε χασαμε και μας λες οτι ειχες και δυσκολη πρωτοχρονια...και μας αφηνεις ετσι!!! Τουλαχιστον στην υγεια σου να εισαι καλ...και τα υπολοιπα ειναι περιττα!

Ντιντι...ο Αλκης σε μαγεψε και δεν εχεις χρονο για γραψιμο ε? Καλα κανεις!!

Ροδουλα ο πlaκουντας grade 2 εννοεις? Ειναι γερασμένος οντως...λες να μας κανεις καμμια εκπληξη!!?? Ειμαστε σχεδον στα ιδια λες?? Οχι οχι κανε υπομονη!!

Κρατατε γερα κοριτσια!!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημεραααα σε ολα τα κοριτσια..!το ματιασα οτι κοιμηθηκα τελεια 2 βραδια κ σημερα υπεφερα...μια τα ποδια...μια λες κ ειμαι πιασμενη παντου..μια κατι πονακια να μην μπορω να κουνηθω....μια πολλα υγρα...μια ο αμορες να ροχαλιζει σαν τρακτερ...εεε το πρωι κατα τις 8 που σηκωθηκε ο μπαμπας μου πηγα στο κρεβατι τους κ κοιμηθηκα μεχρι τωρα μονη μου...!!σαν κατι να εγινε...!!εχω βεβαια νευρα χωρις λογος αλλα θα μου περασει..!!

κριστυ υπεροχες οι φωτογραφιες οοοολες μια προς μια.....ΜΠΡΑΒΟ..!!

Τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω πανω κατω τα ιδια ολες εε??

υπομονη κ εγω λεω να περασει η 37η εβδομαδα κ μετα βλεπουμε...βασικα οποτε θελουν ας βγουν κ γερα να ειναι αλλα αν εχουμε επιλογες οσο πιο αργα τοσο καλυτερα πιστευω...!!!

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια!καλη κυριακη να εχετε!!αν και ολες οι μερες αν δε δουλευεις και τα παιδια εχουν διακοπες ιδιες ειναι.να χαιρεστε αυτους που γιορταζουν.των φωτων σημερα!και κρατηθειτε εσεις που πονατε!ξαπλα και κουραγιο.κι εγω κατ σημερα πονουσα στη μεση οπως οταν ειναι να σου ερθει περιοδος.ακομα ποναω.εχω τρομαξει!ειναι πολυ νωρις νομιζω για τετοια,δεν ειναι?αν δω οτι συνεχιζεται να παρω τη γιατρο η ειμαι υπερβολικη?

6KuQp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!! τι κανετε????? πονακια ειχα κ εγω οταν μπηκα στο μηνα μου, σας ευχομαι να εχετε την δικια μου γεννα κ καλυτερα οι πονοι ηταν το πολυ μια ωρα κ με 3 σπρωξηματα βγηκε αφου δεν προλαβαινανε να φτιαξουν το κρεβατι κ ουτε με κοψανε εφαγα ραμματα λιγα αλλα οταν ρωτησα το γιατρο ποσα εφαγα μου ειπε τιποτα δεν σε εκοψα ηταν γδαρσιμο απο το κεφαλακι κ οντως κ να κατσω μπορω κ δεν ποναω απο κατω κ ολα καλα.. αυτο που ποναω ειναι η πλατη μου χαμηλα η κοιλια αλλα μαλλον ειναι απο την ταλαιπωρια γιατι με το που ηρθα αρχησα τις δουλειες γιατι δεν θα ειχαμε ουτε ρουχο να βαλουμε αυτα ειναι τα ασχημα με εμας 3 βαλιτσες ρουχα επρεπε να πλυνω.. κ ποτε ποτε εχω συγκρια χθες εβαλα θερμομετρο κ ειχα 37 αλλα μπορει να ειναι απο το ξενυχτι κ οτι ο οργανισμος μου ειναι ταλαιπωρημενος.. σας ευχομαι κ πιο καλα να γεννησετε ακομη κ οσες βαλετε κ επισκληριδιο θα ειναι πιο καλα ακομη.. οταν γεννουσα εγω ο γιατρος ειχε κ αλλη γεννα διπλα εφευγε απο εμενα πηγαινε διπλα με το που γεννησα πηγε στην αλλη κοπελα εκεινη ειχε επισκληριδιο κ δεν ακουσα κιχ εγω ξεσηκωσα που λεει ο λογος το κοσμο χαχαχαχα αν δεν φοβαστε καντε επισκληριδιο να το ευχαρηστηθητε!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ααα ξεχασα να σας πω αυτη τη φορα καταφερα κ ηταν ο αντρας μου μαζι μου σε ολη τη διαρκεια της γεννας!!!!!! κ τα παιδια μου απεξω ανοιξανε κ μπηκανε οχι στο δωματιο που γεννουσα απ' εξω κ τους την εδειξαν κ ο γιος μου ειπε αυτη δεν ειναι χρυσοβαλαντου αλλα χρυσοβαλαντης κ η μικρη λεει εχει χερακι μικρο!!!!!:P:p:p

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αλησπερα και χρονια πολλα!

Καλημερουδια!!!

Καλα ολες με τα τραβηγματακια και τα πονακια ειμαστε μου φαινεται!! Κατσε να φτασουμε στις 37 καλα λες κατ γιατι κι εγω θελω να κανω παιδι οχι γατι!! Ασε που δε θα της κανει κανενα φορμακι και θα ψαχνομαστε!!

Καλα Κριστυ...μπραβο μπραβο...κι οχι για τη φωτογραφηση...για το πώς επεισες τον αντρα σου να ερθει...εμενα ο δικος μου με το ζορι να τον βαλω και με τη κανονικη μηχανη για φωτο!!!! Τελειες ειναι ...θα τις θυμαστε μια ζωη!Και η μικρη ζουζουνα ε?

Real thing υπομονηηηη!!!

Ριτσα βαλε και μια φωνη αμα δε τη παλευεις ρε παιδι μου...πώς μπορείς...???!!Τελικα εγω ειμαι μεγαλη σκυλα σε αυτα!!

Μαρκελλακι σε χασαμε και μας λες οτι ειχες και δυσκολη πρωτοχρονια...και μας αφηνεις ετσι!!! Τουλαχιστον στην υγεια σου να εισαι καλ...και τα υπολοιπα ειναι περιττα!

Ντιντι...ο Αλκης σε μαγεψε και δεν εχεις χρονο για γραψιμο ε? Καλα κανεις!!

Ροδουλα ο πlaκουντας grade 2 εννοεις? Ειναι γερασμένος οντως...λες να μας κανεις καμμια εκπληξη!!?? Ειμαστε σχεδον στα ιδια λες?? Οχι οχι κανε υπομονη!!

Κρατατε γερα κοριτσια!!!!

ναι αυτο ακριβως εννοω , και τα υγρα εχουν μειωθει, και το μωρο ειναι αρκετα χαμηλα και εχω και περτωματα! κανω και τις αντιπηκρικες που βοηθανει αλλα τι να πω;;;; ελπιζω να μπω και εγω στον μηνα μου αν και ο γιατρος δεν το βλεπει αλλα το ελπιζει ! καθε μερα ειναι υπερ μας!

καλημεραααα σε ολα τα κοριτσια..!το ματιασα οτι κοιμηθηκα τελεια 2 βραδια κ σημερα υπεφερα...μια τα ποδια...μια λες κ ειμαι πιασμενη παντου..μια κατι πονακια να μην μπορω να κουνηθω....μια πολλα υγρα...μια ο αμορες να ροχαλιζει σαν τρακτερ...εεε το πρωι κατα τις 8 που σηκωθηκε ο μπαμπας μου πηγα στο κρεβατι τους κ κοιμηθηκα μεχρι τωρα μονη μου...!!σαν κατι να εγινε...!!εχω βεβαια νευρα χωρις λογος αλλα θα μου περασει..!!

κριστυ υπεροχες οι φωτογραφιες οοοολες μια προς μια.....ΜΠΡΑΒΟ..!!

Τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω πανω κατω τα ιδια ολες εε??

υπομονη κ εγω λεω να περασει η 37η εβδομαδα κ μετα βλεπουμε...βασικα οποτε θελουν ας βγουν κ γερα να ειναι αλλα αν εχουμε επιλογες οσο πιο αργα τοσο καλυτερα πιστευω...!!!

ε , οχι και χωρις λογο ! πονακια , υγρα , τρακτερ , αυπνια, και εγω θα ειχα νευρα!

ααα ξεχασα να σας πω αυτη τη φορα καταφερα κ ηταν ο αντρας μου μαζι μου σε ολη τη διαρκεια της γεννας!!!!!! κ τα παιδια μου απεξω ανοιξανε κ μπηκανε οχι στο δωματιο που γεννουσα απ' εξω κ τους την εδειξαν κ ο γιος μου ειπε αυτη δεν ειναι χρυσοβαλαντου αλλα χρυσοβαλαντης κ η μικρη λεει εχει χερακι μικρο!!!!!:P:p:p

τι ομορφα! ανυπομονω να ζησω και εγω τετοιες στιγμες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημέρα!!!

Σήμερα έχω πρηστεί στα πόδια... ωχ ωχ ωχ

Όταν συνέβη αυτό με τη μεγάλη μου, σε μερικές μέρες (μπορεί νάταν και την επόμενη) γέννησα.

Έχω την εντύπωση ότι στο τσακ προλάβαμε τη φωτογράφιση.

Ο σύζυγος κορίτσια αρχικά είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα, μετά με την προετοιμασία κλπ τον έπιασε μια γκρίνια που μου ρχόταν να του σπάσω την κεφάλα...

Μετά πάλι εμθουσιάστηκε.

Η δε μικρή, μόλις η φωτογράφα μου έδεσε το λευκό σατέν ύφασμα γύρω μου άρχισε τα "μαμά, σαν πριγκίπισσα είσαι" και ήρθε κατευθείαν να με αγκαλιάζει κ να μου φιλάει την κοιλιά κλπ. Στο ρόλο της με τη μία και χωρίς οδηγίες!

(Το ροζ που φοράω στις μισές φωτό είναι το νυφικό μου...)

Έλα βρε θηρίο!!!Μπράβο στα μικράκια. Φαντάζομαι την ώρα που ήταν ο άντρας σου μέσα τα είχε κάποιος συγγενής απέξω?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

παντως Κριστυ η κοιλιτσα ειναι σχετικα ψηλα ακομη...!δλδ θυμαμαι την φιλη μου που ειχε διδυμα η κοιλια της ηταν παρα πολυ χαμηλα..!!εσυ φτου φτου εκτος απο Θεα εχεις κ ψηλα την κοιλιτσα...!!ας ελπισουμε να κρατηθουν κ αλλο οι μπεμπουλες...!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. απο 12:20 κ μετα καθε 2 ωρες ειχα εντονους πονους που διαρκουσαν περιπου 5-10 λεπτα. φοβηθηκα οτι θα ετρεεχα βραδιατικα. απο το πρωι πηρα 4 φορες το γιατρο,αλλα το χει κλειστο. βαλαμε τα πραγματα στο αυτοκινητο κ κατα της 6 θα ξαναπαρω τηλ να του πω οτι κατεβαινω αθθηνα κ αντι για την πεμπτη να με δει αυριο. με προβληματιζουν αυτοι οοι πονοι, γιατι ουτε συσπασεις νιωθω, ουτε εχουν σπασει τα νερα. γιατι ποναω τοσο εντονα;;;;:?:?:?

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μένα!!! Χρόνια πολλα και καλοφωτιστα!!!

Real thing κι εγω οδηγαω και θα οδηγαω μέχρι να γεννησω...!!! Με προσοχή και χωρίς να τρέχω!

Μπισκοτακι μαζι είμαστε σχεδον...! Για ποτε το βλέπεις;; Εγω τη μια μέρα λέω γενναω, την άλλη λέω θα αργησω...!!! Πολυ γέλιο!!

Ροδουλα οπότε έρθει κορίτσι μου! Η τελευταία επικίνδυνη εβδομάδα ειναι η 34η!!

ΕΛΕΝΗ γεννησες;;;;;

Κριστυ μου φαίνεται θα βγουν οι μικρές...!!!! Μ΄εναν πόνο σου εύχομαι!!! Τελικά θα προσπαθήσεις με ΦΤ; Μια Φιλη μου γέννησε πρόσφατα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσων δίδυμα με ΦΤ!! Όλα τέλεια!!! Πως είσαι στο Facebook?

Οποία θελει να με κανει add λεγομαι Sofia Chrysostomidou!! Απλά γράψτε μου εδω το όνομα σας για να σας δεχτώ..!!!

Barboula τα συμπτώματα συνεχίζονται.... Να δούμε!!

Φιλακια σε όλες!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

sapi εγω θελω να σου στειλω αιτημα αλλα εχει 2 με το ιδιο ονομα...!ποια απο τις 2 εισαι..!!Ελενη μου αναμενουμε νεα σου...!οποτε μπορεις....!!ολα θα ειναι μια χαρα...!!:D:D

Jr39p2.png

Κοριτσακια μου τι κανερε?Μια περηληψη με τα νεα σας θελω..δεν προλαβα να διαβασω τπτ..θα χαθω για λιγι γιατι μετακομισαμε σε δικο μας σπιτι και μεχρι να οργανωθουμε δεν θα εχω ιντερνετ!!Φιλια σε ολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. απο 12:20 κ μετα καθε 2 ωρες ειχα εντονους πονους που διαρκουσαν περιπου 5-10 λεπτα. φοβηθηκα οτι θα ετρεεχα βραδιατικα. απο το πρωι πηρα 4 φορες το γιατρο,αλλα το χει κλειστο. βαλαμε τα πραγματα στο αυτοκινητο κ κατα της 6 θα ξαναπαρω τηλ να του πω οτι κατεβαινω αθθηνα κ αντι για την πεμπτη να με δει αυριο. με προβληματιζουν αυτοι οοι πονοι, γιατι ουτε συσπασεις νιωθω, ουτε εχουν σπασει τα νερα. γιατι ποναω τοσο εντονα;;;;:?:?:?

ε δεν ειναι απαραιτητο να σπασουν τα νερα για να αρχισουν οι πονοι αλλα ουτε και οι συσπασεις.Εγω για παραδειγμα δεν ειχα καθολου συσπασεις αλλα με επιασανι πονακια την προηγουμενη μερα αρκετα εντονα και μετα ειδα το τραχηλικο πωμα και μετα απο 2 μερες γεννησα...

Με βαση τα βιβλια ιατρικης θεωρητικα πρωτα ερχονται οι πονοι και μετα σπανε τα νερα...αλλα η φυση λειτουργει αλλιως για καθε γυναικα!

Με το καλο παντως κοντευεις!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Αντε πλησιαζει η ωρα για ολες σχεδον!!

l

SAPI , Cristy, Rodoula , kat , real thing λιγο ακομα υπομονη ρε κοριτσαρες!!Αντε!!

Εγω θα σας πω...το 2012 εκλεισε και με την απολυση μου που ηρθε και με αποτελειωσε εντελως!!

Κλεισανε ενα μαγαζι και σου λεει η Μαρκελλα θα προσπαθησει παλι για παιδι και ειναι και πιο φθηνη (γιατι εχω ερθει με internal transfer απο αγγλια πριν απο 4 χρονια) οποτε ας την σουταρουμε!!Οποτε παω η κυρια ωραια ωραια στην δουλεια 31/12/12 και μου λενε ''ειναι η καλυτερη μανατζερ που εχουμε''και αλλες τετοιες μπουρδες αλλα δυστιχως λογο της οικονομικης κρισης και του κλεισιματος του ενος καταστηματος μας στην θεσσαλονικη...ευχαριστουμε πολυ γεια σας!!!

Βεβαια , ειναι ενα θεμα τωρα για την νομιμοτητα αυτης της απολυσης γιατι εχει υπαρξει τοκετος μετα τις 38 εβδομαδες ασχετα με το αποτελεσμα αλλα ειναι τοσο μπου..λο το κρατος που δεν ξερουν τι ισχυει!!!

Οπως καταλαβατε σκατα εκλεισε ο χρονος , ετσι και αλλιως δεν με πηγε καθολου ολο το 2012!Τοσες αναποδιες ρε γμτ!!

Ετσι λοιπον ,εχω τον συζηγο που δεν τον πληρωνουν γιατι οποιος εργαζεται στην δημοσια υγεια σκατα λεφτα παιρνει και τους χρωστανε ενα σωρο ε και μεχρι τωρα λεγαμε τουλαχιστον πληρωνομαι εγω...οποτε τωρα ειμαστε στην φαση του ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΕΟ ????

Τουλαχιστον και ευτυχως ο αντρας μου στο θεμα ''παιδι'' ειναι της αποψης οτι μας φερει ο θεος και ετσι δεν κανουμε πισω...αλλα πρεπει να δουμε αν θα φυγουμε για εξω η αν θα μεινουμε εδω γιατι δεν παει αλλο...

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...