Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου...!!τι κανουμε???βλεπω ταλαιπωριες απο ΡΙΤΣΑ μας...!!υπομονη βρε κοριτσακι μου τι αλλο να πω...??Δεν το εχω βιωσει αλλα φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να εχεις αλλα 2 μικρακια κ ενα μωρουλι..!!κουραγιο μεχρι να μπει στον ρυθμο κ εκεινη...!!:D:D

Κριστυ θεα στην φωτογραφηση εεε??μπραβο μπραβο....!!

Κατ εγω αργησα πολυ να καταλαβω οτι βγηκα σε αδεια για πολυ καιρο...!γιατι καθε μερα ολο κ κατι ειχα να κανω....κ ελεγα οτι απλα εχω αδεια για κανενα διβδομαδο...τωρα αρχιζω κ το συνειδητοποιω...!!αντε καλο καθισιο...!

συνονοματη κανε υπομονη κ σε λιγο καιρο ο συζυγος θα ειναι συνεχεια πλαι σου......εφαγες οοοολο τον γαιδαρο...λιγο εμεινε...!

εγω κοριτσια 2 βραδια κοιμαμαι σαν πουλακι..σηκωνομαι μονο μια φορα για τουαλετα...περασαν οι καουρες....απλως σημερα ξυπνησα πιασμενη...!!αλλα

κατα τα αλλα βαρυ υπνο τοσο που σκεφτομαι οτι δεν θα ακουω το μωρακι που λεει ο λογος...!χθες με ειχε πιασει μια ανησυχια...κ εβαζα την φωτογραφικη να φορτισει....εφτιαχνα το νεσεσερ...ξανα εκανα ενα φρεσκαρισμα απο κατω κ εδινα εντολες τι να παρει ο αμορρες οταν ερθει η στιγμη...!!τι να πωωωωω???δεν ξερω....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπισκοτακι τι επαθες?δεν καταλαβα.γιατι να στο παρει τωρα το μωρο?και γιατι σε ξυρισε η μαια?

Ετσι ειπε στην επισκεψη προχτες οτι στα κιλα καλο ειναι και ειμαστε στα ορια των παιδιατρων (εκει ξινισε ο δικος μου_). Η μαια με ειχε ξυρισει οταν μπηκα με συσπασεις τα χριστουγεννα στο νοσοκομειο για παν ενδεχομενο λεει!

καλησπερα!! μπισκοτακι στα αλλα παιδια δεν ειχα νευρα ημουν πιο ηρεμη, δεν ειναι ευκολο με αλλα δυο παιδια κ να πρεπει να τρεχεις ολη μερα για να ειναι τελειο το σπιτι για τους επισκεπτες.. εγω απο το αγχος να θηλασω φοβαμαι μη κοπη το γαλα.. κ νιωθω λες κ θηλαζω πρωτη φορα!! εμεις εδω δεν εχουμε ουτε συμβουλους θηλασμου! κατια πως ειναι το μιχαλακι??

ντιντι καλα εισαι?? ο αλκης??

Καλα βρε Ριτσα μου εσυ δεν εχεις σαραντησει καν και δεχεσαι επισκεψεις? Μα καλα δεν καταλαβαινουν? Ελπιζω να μη το δειχνεις το μωρο να του κολλησουν τιποτα να τρεχεις?!!

Α εγω μπορω να γινω πολυ σπαστικια με αυτα...απαγορευονται οι επισκεψεις στα νεογνα και ποσο μαλλον στα μικρουλικα τετοια εποχη χειμωνα με ιωσεις να σερνονται παντου!!

Ουτε η μανα εχει ορεξη για επισκεψεις με τα β..ζια να τρεχουν γαλα και τα νευρα τσαταλια!! Απαπα...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

2100 κ σου ειπε οτι ειναι μια χαρα στα κιλα???μαλιστα...!!αχχχχ..!!τι ακουμε βρε κοριτσια...!!που εμενα ητανν 2700 κ μου λεει οτι ειναι μια χαρα κιλακια για τις εβδομαδες αλλα θελουμε κ αλλαααααα να παρει μου λεει ....!!τι να πω???κ εγω καθησα κ ξυριστηκα χθες γιατι μου ειχε πει ο γιατρος οτι αν το αφησω για το νοσοκομειο θα με πετσοκοψουν....!!καλα βεβαια οταν ειναι η ωρα να γεννησω θα προηγηθει ενα μπανακι πριν....!!:D:D

Jr39p2.png

Ετσι ειπε στην επισκεψη προχτες οτι στα κιλα καλο ειναι και ειμαστε στα ορια των παιδιατρων (εκει ξινισε ο δικος μου_). Η μαια με ειχε ξυρισει οταν μπηκα με συσπασεις τα χριστουγεννα στο νοσοκομειο για παν ενδεχομενο λεει!

Καλα βρε Ριτσα μου εσυ δεν εχεις σαραντησει καν και δεχεσαι επισκεψεις? Μα καλα δεν καταλαβαινουν? Ελπιζω να μη το δειχνεις το μωρο να του κολλησουν τιποτα να τρεχεις?!!

Α εγω μπορω να γινω πολυ σπαστικια με αυτα...απαγορευονται οι επισκεψεις στα νεογνα και ποσο μαλλον στα μικρουλικα τετοια εποχη χειμωνα με ιωσεις να σερνονται παντου!!

Ουτε η μανα εχει ορεξη για επισκεψεις με τα β..ζια να τρεχουν γαλα και τα νευρα τσαταλια!! Απαπα...

ναι μπισκοτακι αυτο μου σπαει τα νευρα πιο πολυ δεν ειμαι ηρεμη καθολου, γιατι θα μπορουσα να κοιμαμαι κ το μωρο διπλα μου αλλα που τετοια τυχη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια.συνεχιζονται βλεπω οι ταλαιπωριες με το μωρακι ριτσα μου.υπομονη!τι να πω.εχεις δικαιο.

κριστυ τωρα καταλαβα τι γινεται με το πρωτογαλα.και το χα μεγαλη απορια.

μπαρμπουλα μου σε ευχαριστω κοριτσακι μου.δικαιο εχεις.μαλλον οι ορμονες το εχουν παρακανει.ολο ασχημες σκεψεις ειμαι.ολο μια ανησυχια εχω.ειδικα οταν φευγει κανω λες και φευγει για παντα.τι ειναι αυτο το πραγμα.ετοιμασου κοριτσακι μου γιατι δεν ξερεις ποτε θα σε βρει!νιωθεις τιποτα υποπτο?

σημερα ηρθα στην πολη να δω τους δικους μου και τελικα οσο περναει ο καιρος η οδηγηση δυσκολευει.απο αυριο θα ξεκινησω να ετοιμαζομαι και δευτερα γιατρο.αντε να δουμε τη μπεμπουλα μου!!!καλο σαβ/κο να εχουμε κοριτσια μου!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εμμμμ τωρα κ εσυ καθεσαι κ σκας ενω πλησιαζει ο καιρος....!κριμα ειναι...κ μην κανεις ασχημες σκεψεις ...εγω απο την μερα που χαλαρωσα κοιμαμαι κ νιωθω πολυ πιο ηρεμη....!!πιστευω οτι κ εγω το ιδιο θα ενιωθα αν εφευγε αλλα τωρα μονο αυτο μπορω να σου πω...!ΥΠΟΜΟΝΗ..!!!οσο για την οδηγηση κ η κουμπαρα μου θυμαμαι που οδηγουσε οτι καπου στην εβδομαδα την δικη σου σταματησε...δεν μπορουσε πια να οδηγησει ευκολα κ το παρατησε...!

κοιταξε υποπτα δεν ξερω αν ειναι...πλεον εχω καθημερινα πονακια στην μεση κ πετρωματα στην κοιλιτσα μου κ κατι ξαφνικους πονους απο κατω...!!αλλα δεν ξερω τι σημαινει αυτο...!!!:D:D

Jr39p2.png

real thing μαλλον θα πρεπει να σταματησεις την οδηγηση κοριτσι μου. Καποιος ασχετος να σου τυχει, θα παθεις ζημια κι εσυ και το μωρο σου. Και οταν μπαινεις στο αυτοκινητο αλλου, να καθεσαι στο πισω καθισμα, και ο αεροσακος μπορει να σου κανει ζημια. Κριμα ειναι να εχεις φτασει σχεδον στο τελος και να παθεις κατι. Εγω σταματησα εδω και 2 βδομαδες να οδηγαω. Οχι οτι δυσκολευομαι καπου, αλλα σκεφτομαι πλεον ολα τα ενδεχομενα.

Κριστυ μπορει απο το "ελενα" να σου ειπαν οτι εχει και χαρτι και απο ολα, και μακαρι να τα βρεις. Εγω μεταφερω αυτο που ειδα με τα ματια μου, οτι στο μονοκλινο δεν ειχαν ουτε χαρτοπετσετα, και οταν ζητησαν απο τις μαιες, τους ειπαν οτι δεν δινουν. Καλου κακου, παρε να εχεις μαζι σου. Στις 11 Ιανουαριου εχει σεμιναριο για το μητρικο θηλασμο στο Ελενα, θα εισαι εκει?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Εδωωωωωωωωωωωωωω ειμαι!!!

Απλα το 2012 με εσκισε εντελως και εμεινα αφωνη λιγο...προσπαθω να μαζευτω γιατι δεν ξερω ποσα μπορει να αντεξει κανεις!!Επειδη εδω εχουμε μονο χαρουμενα πραγματα και ετσι πρεπει γιαυτο σταματησα να σας γραφω γιατι δεν εχω κατι καλο να σας γραψω!Αλλα σας παρακολουθω ολες!!Φιλακια κοριτσαρες!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γεια σας κι απο μένα..!

Barboula μου κι εγω τα ΙΔΙΑ νιώθω! Πόνοι στη μεση, σκληραινει η κοιλια μου και κατι τραβηγματα κλπ... Ποιος ξέρει..

Ριτσα μου υπομονή! Θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Εμείς σήμερα κάναμε γενική καθαριότητα, ξεστολισαμε και πλεναμε τα ρούχα μου για την κλινικη και της μπεμπας!!!! Τώρα έμειναν να φρεσκαρω τα σεντονανια, τα καλτσακια και τις σαλιαρες της! Και τις κουβέρτες! Τελικά πήρα το προδερμ υγρό το μεγάλο! 12?. Νομίζω καλα το πήρα! Μυρίζει μπεμπε!!!! Τρελαθηκα!!!!! Πολυ κούραση σήμερα... Και η διάθεση πάλι στα πατωματα γαμωτο.....

Θέλω να ρθουν και τα έπιπλα της μπεμπας και το καροτσάκι..!! Αντε...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!!

ειστε ολες καλά;;; τα μωρακια σας;;;

εγω ακομα στο σπιτι να περιμενω την ωρα της μεγαλης εξόδου. πολυ φοβαμαι οτι θα φτασουμε μεχρι 23/1 που ειναι τελευταια μερα. του μιλαω κ τον παρακαλω να βγει να παιξουμε, αλλά ανυπάκουος μαλλον θα ναι......χαχαχαχα!!!!!

δεν μπορω να σας διαβασω γιατι ποναει η μεση μου κ νυσταζω συνεχεια. εχω κ τα πονακια μου χαμηλα κ ειμαι ολο ξαπλα!!!!

σας φιλω ολες.

οταν μπορεσω θα ξαναμπώ!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

εγω ακομα στο σπιτι να περιμενω την ωρα της μεγαλης εξόδου. πολυ φοβαμαι οτι θα φτασουμε μεχρι 23/1 που ειναι τελευταια μερα. του μιλαω κ τον παρακαλω να βγει να παιξουμε, αλλά ανυπάκουος μαλλον θα ναι......χαχαχαχα!!!!!

δεν μπορω να σας διαβασω γιατι ποναει η μεση μου κ νυσταζω συνεχεια. εχω κ τα πονακια μου χαμηλα κ ειμαι ολο ξαπλα!!!!

σας φιλω ολες.

Με το καλο Ελένη μου!!! Οσο και να του μιλάς θα βγει οποτε θελει αυτός...!!!!! Υπομονη και τελειωνεις!!!!!! Μ΄εναν πόνο σου εύχομαι!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλησπέρα.

Όσες μ΄έχετε φίλη στο φέις, μπείτε να δείτε ένα δείγμα των χθεσινών φωτογραφιών.

Την έχω ψωνίσει κανονικότατα κορίτσια!!!

οσο για το γαλα 1-2 φορες την ημερα καθεται πολυ ωρα στο στηθος λες κ δεν χορταινει κ το χειροτερο το κανει μια φορα κ το βραδυ κ καθομαι σχεδον 2 ωρες κ προσπαθω αλλα μαλλον το κανει σαν πιπιλα

Μην αγχώνεσαι με το θηλασμό δεν είπαμε???

(Με τους "επισκέπτες" να αγχώνεσαι, πέτα και κανέναν έξω κ μετά πες "Α συγνώμη, οι ορμόνες της λοχείας!!!")

Κατά κανόνα την ημέρα η ροή είναι πιο μεγάλη, το βράδυ μειώνεται.

Και σαν πιπίλα να το κάνει, δεν πειράζει όταν είναι τόσο μικρούλια. Άστην, τόχει ανάγκη.

Έμεινα λίγο άφωνη.

Εντωμεταξύ κι εμένα ενώ ο πρώην γιατρος μου θεωρούσε ότι μέχρι πρωτοχρονιά να φτάσω είμαι καλά κι ότι οι πλακούντες έχουν αρχίσει κ γερνάνε και μπλα μπλα μπλα...

Ο νυν λέει μη σε νοιάζει τίποτα, οι μικρές έχουν ακόμη αρκετό για να ωριμάσουν και να πάρουν και δεν υπάρχει λόγος να βγουν από τώρα.

Πολύ με ηρεμεί αυτός ο άνθρωπος!!!

Κριστυ μπορει απο το "ελενα" να σου ειπαν οτι εχει και χαρτι και απο ολα, και μακαρι να τα βρεις. Εγω μεταφερω αυτο που ειδα με τα ματια μου, οτι στο μονοκλινο δεν ειχαν ουτε χαρτοπετσετα, και οταν ζητησαν απο τις μαιες, τους ειπαν οτι δεν δινουν. Καλου κακου, παρε να εχεις μαζι σου. Στις 11 Ιανουαριου εχει σεμιναριο για το μητρικο θηλασμο στο Ελενα, θα εισαι εκει?

Οκ, θα πάρω νάχω. Εδώ στην υπηρεσία μου (και είμαστε από τις "καλές" υπηρεσίες) πότε είχαμε κ πότε δεν είχαμε. Θα πάρω κ χαρτί υγείας κ χαρτί κουζίνας κ πάμπερς.

Στις 11 όχι δεν θα είμαι. Εκτός κι αν έχω ραντεβού με το γιατρό μου.

Θεωρώ ότι τα βασικά περί θηλασμού τα κατέχω λόγω "προϋπηρεσίας" στο άθλημα. Για τα έξτρα (βλ. δίδυμα) παίρνω οδηγίες από την la leche και τη μαία μου που θα έρχεται στο σπίτι κάποιες μέρες μετά (περιλαμβάνεται στην αμοιβή της).

Απλα το 2012 με εσκισε εντελως και εμεινα αφωνη λιγο...προσπαθω να μαζευτω γιατι δεν ξερω ποσα μπορει να αντεξει κανεις!!Επειδη εδω εχουμε μονο χαρουμενα πραγματα και ετσι πρεπει γιαυτο σταματησα να σας γραφω γιατι δεν εχω κατι καλο να σας γραψω!Αλλα σας παρακολουθω ολες!!Φιλακια κοριτσαρες!!

Φιλάκια πολλά κι από μένα και πολλές πολλές αυχές για πολύ πολύ καλύτερες μέρες στο 2013!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

εμμμμ τωρα κ εσυ καθεσαι κ σκας ενω πλησιαζει ο καιρος....!κριμα ειναι...κ μην κανεις ασχημες σκεψεις ...εγω απο την μερα που χαλαρωσα κοιμαμαι κ νιωθω πολυ πιο ηρεμη....!!πιστευω οτι κ εγω το ιδιο θα ενιωθα αν εφευγε αλλα τωρα μονο αυτο μπορω να σου πω...!ΥΠΟΜΟΝΗ..!!!οσο για την οδηγηση κ η κουμπαρα μου θυμαμαι που οδηγουσε οτι καπου στην εβδομαδα την δικη σου σταματησε...δεν μπορουσε πια να οδηγησει ευκολα κ το παρατησε...!

κοιταξε υποπτα δεν ξερω αν ειναι...πλεον εχω καθημερινα πονακια στην μεση κ πετρωματα στην κοιλιτσα μου κ κατι ξαφνικους πονους απο κατω...!!αλλα δεν ξερω τι σημαινει αυτο...!!!:D:D

μαλλον σημαινει οτι οπου ναναι θα χτυπησει ο πελαργος!!!!χαχαχαχαχ!!its coming συνονοματη!!!

real thing μαλλον θα πρεπει να σταματησεις την οδηγηση κοριτσι μου. Καποιος ασχετος να σου τυχει, θα παθεις ζημια κι εσυ και το μωρο σου. Και οταν μπαινεις στο αυτοκινητο αλλου, να καθεσαι στο πισω καθισμα, και ο αεροσακος μπορει να σου κανει ζημια. Κριμα ειναι να εχεις φτασει σχεδον στο τελος και να παθεις κατι. Εγω σταματησα εδω και 2 βδομαδες να οδηγαω. Οχι οτι δυσκολευομαι καπου, αλλα σκεφτομαι πλεον ολα τα ενδεχομενα.

impatient σευχαριστω.μακαρι να μπορουσα αλλα εδω μονη μου στην ερημια,ενα γαλα να θελω πρεπει να οδηγησω δεκα χιλιομετρα.με το που μπω στο μηνα μου θα σταματησω που θα ειναι εδω μονιμα ο αντρας μου.μεχρι τοτε τον σταυρο μου και παμε!!!:tongue::tongue:

μαρκελα κουραγιο και υπομονη κοριτσακι μου.εφυγε η παλιοχρονια και μπηκε η καινουργια και ολα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.ελπιζω να ξεπεραστηκαν πια τα θεματα που ειχες!!
Γεια σας κι απο μένα..!

Barboula μου κι εγω τα ΙΔΙΑ νιώθω! Πόνοι στη μεση, σκληραινει η κοιλια μου και κατι τραβηγματα κλπ... Ποιος ξέρει..

Ριτσα μου υπομονή! Θα βρείτε τους ρυθμούς σας!

Εμείς σήμερα κάναμε γενική καθαριότητα, ξεστολισαμε και πλεναμε τα ρούχα μου για την κλινικη και της μπεμπας!!!! Τώρα έμειναν να φρεσκαρω τα σεντονανια, τα καλτσακια και τις σαλιαρες της! Και τις κουβέρτες! Τελικά πήρα το προδερμ υγρό το μεγάλο! 12?. Νομίζω καλα το πήρα! Μυρίζει μπεμπε!!!! Τρελαθηκα!!!!! Πολυ κούραση σήμερα... Και η διάθεση πάλι στα πατωματα γαμωτο.....

Θέλω να ρθουν και τα έπιπλα της μπεμπας και το καροτσάκι..!! Αντε...

νααιιιιιι!!!!κι εγω στο γαλαξια τοσο το βρηκα.πηρα και το ιδιο μαλακτικο και αυτη τη στιγμη πλενω δυο παπλωματακαι μια κουβερτα παιδικα!!!!πεθαινω!!!!

6KuQp2.png

να θυμασαι οτι εδω ειμαστε για ολα και τα καλα και τα ασχημα!

αν θες καπου να μιλησεις....... εδω , υπαρχουν και τα πμ

καμια φορα σε αγνωστους ( θεωριτικα) τα λεμε και αισθανομαστε καλυτερα!

Καλησπερα κοριτσια!!!!

σας φιλω ολες.

κοντευεις! αντε μα το καλο!

( αν δεν μπεις συμαινει οτι γεννησες;;;; )

2100 κ σου ειπε οτι ειναι μια χαρα στα κιλα???μαλιστα...!!αχχχχ..!!τι ακουμε βρε κοριτσια...!!που εμενα ητανν 2700 κ μου λεει οτι ειναι μια χαρα κιλακια για τις εβδομαδες αλλα θελουμε κ αλλαααααα να παρει μου λεει ....!!τι να πω???κ εγω καθησα κ ξυριστηκα χθες γιατι μου ειχε πει ο γιατρος οτι αν το αφησω για το νοσοκομειο θα με πετσοκοψουν....!!καλα βεβαια οταν ειναι η ωρα να γεννησω θα προηγηθει ενα μπανακι πριν....!!:D:D

κοριστια οι υπερηχοι εχουν καποιες αποκλεισεις!

εμενα επιασε τα 2300

+- 300 αρα το λιγοτερο 2000 κιλα ,

και μου ειπε καθε μερα που περναει ειναι υπερ μας , δεν παιρνουμε ενα μωρακι πιο νωρις , χωρις ιδιαιτερο λογο!

το 2100 δεν ειναι καθολου μια χαρα στα κιλα, και με τα πνευμονακια τους τι γινετε;;;; εμενα μου ειπε οτι θα μου το παρει οταν ο πλακουντας φτασει στο απροχωριτο και οταν τα υγρα τελιωσουν

προς το παρων ειμαστε πλακουντας βαθμος 2 και υγρα μειωμενα , αλλα οχι σε τραγικο σημειο, περτωματα εχω αλλα το παλευουμε με ξεκουραση και μαγνισιο!κανουμε και τον σταυρο μας , ξανα εκανα και τις κορτιζονες και περιμενουμε!

την πεμπτη εχω επαναληπτικο ντοπλερ!

λετε να γεννησω πιο νωρις και απο την κριστυ;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημέρα!

Βλέπω πως έχουμε αρχίσει να έχουμε συμπτώματα ε; Κάτι πονάκια ακούω... Εμένα χτες πονούσε λίγο η μέση μου σαν όταν περιμένω να μου έρθει περίοδος. αλλά μετά μου πέρασε. Σήμερα μπήκα κι εγώ στο μήνα μου!

Κοριτσάκια, κρατηθείτε λίγο ακόμη να πάμε στις 37 εβδομάδες τουλάχιστον! Εγώ πρέπει να κρατηθώ μέχρι τις 16/1 που θα έρθει το λίκνο!!!!!!! :tongue: :tongue: Ελένη, εσύ βλέπω ακολουθείς το παράδειγμα της Κάτιας και δε βιάζεσαι! Λες να σε προλάβει η impatient τελικά; Εγώ θα πάω την Πέμπτη στο γιατρό να με δει κι από κάτω, να δούμε τι θα μου πει...

Θα πάρω και τη μαία που μου έχει συστήσει ο γιατρός μου αύριο. Εσείς έχετε μαία; Έχετε συναντηθεί;

Κατά τα άλλα πήγα χτες σε ένα γάμο και φόρεσα ίσιο παπουτσάκι κι ας λένε ότι θέλουν! Αυτή μάλλον ήταν η τελευταία οικογενειακή υποχρέωση πριν γεννήσω!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...