Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

γεια σας...επεστρεψα κ εγωωω..!!μια χαρα αψογο το τριπλεξ μου ειπε κ οι εξετασεις μου οι αιματολογικες κ ουρων επισης αψογες....εχει ανεβει κ ο αιματοκριτης μου στο 39 κ ολα καλα μου ειπαν...!!

για τα δημοσια νοσοκομεια Impatient Μου δυστυχως δεν παρεχουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....!!!οσο για αυτο με τις ξενες κ εμενα γι αυτο ηταν εννοια μου να παω σε δικλινο η μονοκλινο γιατι δεν ηξερα αν θα σταθω τυχερη οπως η κουμπαρα μου να ειμαι σε τετρακλινο κ να ειναι ολα ομορφα...!αλλα δεν ξερω αν θα υπαρχει διαθεσιμοτητα οταν θα παω κ πως θα ειναι το οικονομικο μας..!τλσπ....θεωρω λαθος μου που κλαιγομαι για το οικονομικο γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το μονο που με νοιαζει ειναι να ειμαστε γεροι κ δυνατοι αλλα ωρες ωρες με τρελαινει η εκμεταλλευση ...!τλσπ...!για τον θηλασμο θα κατσω να τα ξαναδιαβασω οοοοταν γεννησω γιατι νομιζω ο εγκεφαλος μου θα μπλοκαρει...!!χεχεχε...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!!!!!! κοριτσια ειμαι ενα πτωμααα!!!!! δεν κοιμαμαι πολυ το βραδυ κ σημερα η μικρη απο τις 4 μεχρι τις 6 ηθελε συνεχεια στηθος μεχρι που την εβαλα διπλα μου ξαπλωσα τις εδωσα βυζι κ κοιμηθηκαμε κ την εβαλα στο κρεβατι της κ κοιμηθηκε μεχρι τις 8 κ κατι κ σηκωθηκα τις εδωσα απο μονη μου γαλα κ ξυπνησε 10 με 10,5 εφαγε κ κοιμηθηκε το μεσημερι ειχαμε τα ιδια 2 ωρες βυζι φυσικα με ρεψιματα γδυσιμο κ.τ.λ απο τις 3 κοιμαται. λετε να μην εχω γαλα?? να μην την χορταινει?? οταν πιεζω το στηθος βγαζω αλλα δεν ειναι τοσο πρησμενο οπως πριν 2 ημερες.. μπορει να με κουραζει ολο αυτο γιατι δεν ειμαι εγω κ το μωρο αλλα κ αλλα δυο που ουτε ησυχεια δεν κανουν τα νευρα μου ειναι χαλια.. κ αυτο που με αγχωνει ειναι η επισκεψεις εμας εδω δεν ερχονται στην κλινικη γιατι ειναι σε αλλο νησι, κ ουτε περνουν τηλ να πουν ερχομαστε μπορεις??? θελω να ξαπλωσω αλλα δεν μπορω γιατι κ χθες πηγα κ σε μιση ωρα ηρθανε 2 θειες μου κ ημουν χειροτερα γιατι εκει που παει να σε παρει ο υπνος ξυπνας... ΞΥΠΝΗΣΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ωχ παναγια μου ριτσα αγχωθηκα πραγματικα!δε ζηλευω τελικα και τοσο.καλα ειναι εκει στην κοιλιτσα μεσα.την πηρα την αποφαση μου.τερμα πια η εγρηγορση και ο πανικος που ειχα.θα ξεκουραστωωωωωω!!θα χαλαρωσωωωω!!θα κοιμηθωωωω πολυ μεχρι να γεννησω!!κουραγιο ριτσα και ζητα βοηθεια απο οσους εχεις θαρρος!

δυστυχως δεν γλιτωνεις στα δημοσια νοσοκομεια.μπορει να ερθει διπλα σου ο οποιοσδηποτε.εδω να δειτε παλια,οι αλλοδαποι δε με ενοχλουν καθολου,ισως επειδη δουλευα με ολες τις φυλες και εχω εξοικειωθει πληρως!αυτο που δεν αντεχω ειναι οι τσιγγανες!παλια εδω στο νοσοκομειο ηταν δραματικη η κατασταση.ηταν ολες μαζι οι κοπελες,ελληνιδες και τσιγγανες και εβλεπες στο επισκεπτηριο πλακωναν οι τσιγγανοι με τα φορμακια απτα παζαρια μες στις σακουλες τυλιγμενα με ναυλον,σαφως απλυτα και ντυναν με βρωμικα χερια τα μωρα.φρικη σας λεω.εφιαλτης μου ειχε γινει αυτη η εικονα.αλλα ουτε χαρτι υγειας ρε παιδια?εντυπωση μου κανει.γιαυτο τρελαινομαι.δηλαδη θα παρει το καθε λαμογιο γιατρος 2000 και 2500 χιλιαρικα για να κανει κατι για το οποιο ηδη πληρωνεται και να εισαι αναγκασμενη να πληρωσεις και στο δημοσιο νοσοκομειο ενα ευπρεπες δωματιο που ουτε ευπρεπες δεν το λες αφου πρεπει να παρεις και το χαρτι υγειας.ελεος!εγω στο ιασω νοσηλεια και αμοιβη γιατρου με αποδειξη φυσικα και δε θα παει ουτε 2500.τι να πω!!!

και μια ερωτηση!γεννας λοιπον και θες να θηλασεις αποκλειστκα.αφου δεν εχεις γαλα τις πρωτες μερες,δεν του δινουν ξενο γαλα με μπιμπερο?τα φωτα σας!!

6KuQp2.png

ωχ παναγια μου ριτσα αγχωθηκα πραγματικα!δε ζηλευω τελικα και τοσο.καλα ειναι εκει στην κοιλιτσα μεσα.την πηρα την αποφαση μου.τερμα πια η εγρηγορση και ο πανικος που ειχα.θα ξεκουραστωωωωωω!!θα χαλαρωσωωωω!!θα κοιμηθωωωω πολυ μεχρι να γεννησω!!κουραγιο ριτσα και ζητα βοηθεια απο οσους εχεις θαρρος!

φυσικα να ξεκουραστεις τωρα που μπορεις... αλλα οχι κι ετσι!!! την πιο καλη εγκυμοσυνη να χεις... δεν συγκρινεται με το να παρεις αγκαλια την ψυχουλα σου!

δυστυχως δεν γλιτωνεις στα δημοσια νοσοκομεια.μπορει να ερθει διπλα σου ο οποιοσδηποτε.εδω να δειτε παλια,οι αλλοδαποι δε με ενοχλουν καθολου,ισως επειδη δουλευα με ολες τις φυλες και εχω εξοικειωθει πληρως!αυτο που δεν αντεχω ειναι οι τσιγγανες!παλια εδω στο νοσοκομειο ηταν δραματικη η κατασταση.ηταν ολες μαζι οι κοπελες,ελληνιδες και τσιγγανες και εβλεπες στο επισκεπτηριο πλακωναν οι τσιγγανοι με τα φορμακια απτα παζαρια μες στις σακουλες τυλιγμενα με ναυλον,σαφως απλυτα και ντυναν με βρωμικα χερια τα μωρα.φρικη σας λεω.εφιαλτης μου ειχε γινει αυτη η εικονα.αλλα ουτε χαρτι υγειας ρε παιδια?εντυπωση μου κανει.γιαυτο τρελαινομαι.δηλαδη θα παρει το καθε λαμογιο γιατρος 2000 και 2500 χιλιαρικα για να κανει κατι για το οποιο ηδη πληρωνεται και να εισαι αναγκασμενη να πληρωσεις και στο δημοσιο νοσοκομειο ενα ευπρεπες δωματιο που ουτε ευπρεπες δεν το λες αφου πρεπει να παρεις και το χαρτι υγειας.ελεος!εγω στο ιασω νοσηλεια και αμοιβη γιατρου με αποδειξη φυσικα και δε θα παει ουτε 2500.τι να πω!!!

επειδη ειμαι παθουσα (φαρμακοποιος γαρ) να σας πω οτι στην υγεια ειμαστε ολοι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!!! γιατροι, νοσηλευτες, φαρμακοποιοι ολοι και φυσικα απληρωτους εχουν και τους προμηθευτες των νοσοκομειων! γι αυτο και το χαρτι υγειας (που καποιος χορηγει τα τελευταια χρονια απο ελεημοσυνη, αφου δεν πληρωνεται) τελος...

και μια ερωτηση!γεννας λοιπον και θες να θηλασεις αποκλειστκα.αφου δεν εχεις γαλα τις πρωτες μερες,δεν του δινουν ξενο γαλα με μπιμπερο?τα φωτα σας!!

γαλα δεν εχεις... εχεις το πρωτογαλα ομως! συμφωνει οτι δεν το παχαινει (γι αυτο συνηθως χανουν απο τη γεννηση), αλλα το προστατευει απο τα παντα και αυτο ειναι ακομα πιο σημαντικο για το μωρο σου!!! αλλωστε η φυση το διαλεξε ετσι!!! τοσα και τοσα χρονια πριν κανεις δεν εδινε ξενο γαλα, ολες θηλαζαν και μια χαρα ηταν τα μπεμπακια... λιγη υπομονη θελει κοριτσια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σευχαριστω κατια μου.δηλαδη θα γεννησω και θα δινω απλα οσο εχω?δε θα πειναει το μωρο?και καθε ποτε θα του δινω εγω το δικο μου?για το μαιευτηριο μιλαω!α και δεν μας ειπες εσυ?σε ποιον τεινει να μοιαζει ο μιχαλιος σου?ακομα στον αντρα σου?

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου πολυγραφοτατα δε σας προλαβαινω!!!

Ντιντι μου μη στεναχωριεσαι για τις θηλες...θα ξεπονεσεις σιγα σιγα ...απλα σφιξε τα δοντια και θα σκληρυνουν καποια στιγμη και θα ειναι ολα τελεια!! Φροντισε να μπαινει ολη η θηλαια αλως στο στομα κι οχι μονο η θηλη...

Και με το μπιμπερο εκανε πονακια γιατι πηρε αερα...ενω με το ζιζι δε παιρνει! Τη πιπιλα...αν ταλαιπωρειται βαλτη αλλα καλυτερα να κανεις υπομονη...

Κατ ο Μιχαλιος μια χαρα ε>/? Μπραβο η αγορινα!

Ριτσα τα νευρακια ειναι επιλοχεια...αφου τα ξερεις...υπομονη θα περασει...κι εγω ειχα νευρα πολλα αλλα πού θα παει θα περασουν παλι.

Η μαρκελα πού ειναι οεο??

Real thing αυτη ειναι και η δικαιολογια στο νοσοκομειο οτι δε σου εχει κατεβει το γαλα ή οτι εχεις ακομα αναισθητικο και δφε κανει να δωσεις στο μωρο και του χωνουν τον μπουκαλο μα σταματησει το κλαμα...εσυ προσπαθησε να πεις για αποκλειστικο...θα σε κοιταξουν σα ζομπι αλλα τουλαχιστον θα στο φερουν τη πρωτη ωρα να προσπαθησεις για θηλασμο.

Εγω πηγα για ΝΣΤ οπως σας ειπα και ο ηλιθιος ο γυν.μου αν μπορουσε θα μου το επαιρνε και τωρα το μωρο!! 2100!! Ειναι βλακας...οπως ολοι οι γυναικολ!! Ευτυχως που ηταν ο αντρας μου και του υπενθυμισε οτι ειχαμε πει για τουλαχιστον 38η εβδ! Να εχει χαρη που ειναι ψιλοσυγγενης αλλιως...

Για χρημα δεν εχουμε μιλησει μονο για αναισθησιολογο και επισκληριδιο...και αν μου σπασουν τα νερα και ειναι επειγον για γενικη αναισθησια (που δε θελω καθολου ομως!!)...γιατι λεει δε συνεργαζονται οι γυναικες στην επισκληριδιο...λεω θα ειμαι πολυ καλη δε θα κουνηθω!! Ουτε για δωματιο μιλησαμε αλλα μαλλον δικλινο...δεν ειδα και κανενα μονοκλινο!! Αλλα εχει και κατι 7κλινα παναγια βοηθα!!!

Παντως επειδη μαλλον δε θα μας παρει λεφτα (λογω συγγενειας και συναδελφικοτητας) κατι δωρο θα του παρουμε σιγουρα...οχι πανω απο 500αρικο γιατι ειμαστε σφιγμενοι (ο ΕΟΠΠΥ χρωσταει και τα βγαζουμε απο τα δικα μου...)

Αφηστε που τωρα που εχει εξω το ιατρειο (Αναπληρωτης καθηγητης) δεν ακουμπαει στους υπερηχους και βαζει κατι ειδικευομενους και ο τελευταιος δεν ηξερε και το μηχανημα και μου εβγαλε ο,τι ναναι στα κιλα!! Και γενικως μονο στη γεννα ακουμπαει και πουθενα αλλου (να φανταστειτε απο κατω δε με εχει δει ποτε)!!!

Αυτα...παω να κανω ενα μπανακι και να προσπαθησω να ξυριστω με τον καθρεπτη απεναντι μπας και γινω της προκοπης γιατι εκεινη η μαια με εκανε σα προβατο!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

σευχαριστω κατια μου.δηλαδη θα γεννησω και θα δινω απλα οσο εχω?δε θα πειναει το μωρο?και καθε ποτε θα του δινω εγω το δικο μου?για το μαιευτηριο μιλαω!α και δεν μας ειπες εσυ?σε ποιον τεινει να μοιαζει ο μιχαλιος σου?ακομα στον αντρα σου?

αν εχεις συνεχεια το μωρο μαζι, οταν κλαιει τσεκαρεις αν θελει βυζι... το οτι πιπιλαει δεν σημαινει οτι τρωει... τρωει οταν και οσο θελει... παιζει, νανουριζεται, παρηγοριεται...ολα καλα ειναι, γιατι βοηθανε να κατεβει το γαλα! αν δεν, θα στο φερνουν οταν πεινασει υποτιθεται...

εχει αλλαξει, αλλα μαλλον ειναι μειγμα το μιχαλιω μου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα!! μπισκοτακι στα αλλα παιδια δεν ειχα νευρα ημουν πιο ηρεμη, δεν ειναι ευκολο με αλλα δυο παιδια κ να πρεπει να τρεχεις ολη μερα για να ειναι τελειο το σπιτι για τους επισκεπτες.. εγω απο το αγχος να θηλασω φοβαμαι μη κοπη το γαλα.. κ νιωθω λες κ θηλαζω πρωτη φορα!! εμεις εδω δεν εχουμε ουτε συμβουλους θηλασμου! κατια πως ειναι το μιχαλακι??

ντιντι καλα εισαι?? ο αλκης??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εγω ιμπαντιεντ την ειχα μαζι μου συνεια μονο το βραδυ την περνανε κ την θηλασα μετα απο λιγο τις δηνανε κ ξενο την πρωτη ημερα αλλα μετα που την ειχα μαζι μου επηνε συπμληρωμα μονο λιγο την τριτη ημερα μονο δικο μου προσπαθησα να της δωσω ξενο στην αρχη γιατι νομιζα οτι δεν χορταινε αλλα δεν το ηθελε ουτε πιπιλα θελει..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

τα παιδια κοιμουντε ο αντρας μου απο την πρωτη ημερα που ηρθαμε ηταν νυχτερινος κ τωρα κοιμαται κ αυτος κ ξαπλωσα νωρις για να κοιμηθω κ δεν κληνει το ματι κ οταν θα πρεπει να ειμαι ξυπνια για να ταισω θα νυσταζω!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γειά σας!

ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!! :P :p

Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη. Μάλλον θα το εμπεδώσω τη Δευτέρα που θα κάτσω σπίτι...

Real thing, αν μπορείς να κοιμηθείς να το κάνεις. Εγώ ξυπνάω κάθε 2ωρο για να πάω τουαλέτα και χτες δεν μπορούσα να κοιμηθώ μεταξύ των διαλλειμάτων γιατί σκεφτόμουν διάφορα, τη δουλειά, τη γέννα, ήμουν γενικά ανήσυχη... Και όπως ακούω και από τα κορίτσια που έχουν ήδη τα μωράκια τους στο σπίτι, πρέπει να ξεχάσουμε τον ύπνο για αρκετό διάστημα... :shock: Απλά πιστεύω πως όταν θα βλέπω τα ματάκια της μικρής μου θα παρηγοριέμαι, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές... Κουράγιο Κάτια, Ρίτσα, Ντίντι!

Αυτά με το θηλασμό νομίζω πως τα ψιλοκατάλαβα αν και στην πράξη μάλλον δεν είναι τόσο εύκολο να τα εφαρμόσεις όσο στη θεωρία... Πάντως εγώ έχω πάρει και πλαστικές θηλές αν τραυματιστούν, για να μπορώ να συνεχίσω πιο εύκολα... Πιπίλες έχω πάρει αλλά θα προσπαθήσω να μην της δώσω αμέσως.

Όσο για τα δωμάτια στα μαιευτήρια, εγώ δικαιούμαι δίκλινο αλλά ίσως ζητήσω μονόκλινο κυρίως για το θέμα του συνοδού γιατί κι εγώ θέλω τον άντρα μου και σε δίκλινο δεν αφήνουν... Και δε θέλω να τον βλέπω μόνο στο επισκεπτήριο μαζί με όλους τους άλλους...! Είχα σκεφτεί ότι στα δημόσια δεν έχουν τίποτα και γι'αυτό έχω βάλει στη βαλίτσα και πάνες για το μωρό και μωρομάντηλα και διάφορα αλλά το χαρτί υγείας δεν το είχα σκεφτεί είναι η αλήθεια! Θα πρέπει να πάρω και τέτοιο μαζί για καλό και για κακό!

Από εξετάσεις όλα καλά ε; Μπράβο! Μπισκοτάκι ούτε εγώ κατάλαβα γιατί να στο πάρουν το μωρό από τώρα....

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια εφυγε παλι ο αντρας μου και ειμαι χαλια!!!και η γειτονισα μου λειπει κι αυτη.μιλαμε ερημια καταραμενη!οταν φευγει ο καλος μου μου λειπει τοσο πολυ!!!πως θα περασει μια βδομαδα!!!!ΦΡΙΚΗ!!!

6KuQp2.png

Καλησπέρα.

Έκανα τη φωτογράφιση.

Κορίτσια αισθανόμουν Θεά!!!

Όσες έχετε τη δυνατότητα να πάτε να κάνετε. είναι φοβερή εμπειρία!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!

απλα η κριστυ εχει και πολυ δικιο και λιγο αδικο μαζι... οι νεες (αυτες που ΘΑ γεννησετε) τις πρωτες 3-4 μερες εχουμε πρωτογαλα (δεν εχει κατεβει το κανονικο γαλατακι) και θηλαζουμε 10-15 λεπτα απο καθε μαστο, ωστε να παρει το μωρο τα αντισωματα που πρεπει! μολις κατεβει το γαλα (θα το νιωσετε, γιατι το στηθος ειναι τουμπανο και σαν να καιει...) αρχιζουμε το "γευμα και μαστος"! σε καθε γευμα αδειαζουμε εναν μαστο... αυτο βεβαια αν διαρκει μαξιμουμ 30 λεπτα! αν παμε για πανω απο μισαωρο δινουμε και τον αλλο. αυτο γιατι στα 10 πρωτα λεπτα το γαλα ειναι φουλ σε αντισωματα (αρα δυναμωνουμε αμυνα του μωρου), τα επομενα 10 λεπτα εχουμε εκκριση παχεος γαλακτος, δηλαδη ολα τα λιπαρα (οποτε παχαινουμε το μωρο) και τα τελευταια 10 λεπτα εχουμε ολο και πιο αραιο γαλα (το μωρο και γεμιζει το στομαχακι και ξεδιψα).

οποτε didi μου αν ο αλκης θηλαζει 20-25 λεπτα, τον αφηνεις μονο στο ενα στηθος,

Πάντως φιλενάδα τα έχεις μάθει πολύ καλά για πρωτάρα!!!

Για 3 μέρες ήξερα εγώ για το πρωτόγαλα.

Αλλά η Ντίντι δεν ανήκει πλέον στην κατηγορία αυτή, έχει γεννήσει παραπάνω μέρες.

Για τα λοιπά, θηλασμός πέραν του μισαώρου, έχεις δίκιο, απλά το μισάωρο δεν είναι κανόνας. Το βασικό είναι να έχει αδειάσει ο ένας μαστός και μετά να πας στον άλλο αν χρειαστεί. Νομίζω το μαθαίνεις "πότε άδειασε" σιγά σιγά με την εμπειρία.

καλησπερα!!!!!!!! κοριτσια ειμαι ενα πτωμααα!!!!! λετε να μην εχω γαλα?? να μην την χορταινει?? οταν πιεζω το στηθος βγαζω αλλα δεν ειναι τοσο πρησμενο οπως πριν 2 ημερες..

κ αυτο που με αγχωνει ειναι η επισκεψεις εμας εδω δεν ερχονται στην κλινικη γιατι ειναι σε αλλο νησι, κ ουτε περνουν τηλ να πουν ερχομαστε μπορεις??? θελω να ξαπλωσω αλλα δεν μπορω γιατι κ χθες πηγα κ σε μιση ωρα ηρθανε 2 θειες μου κ ημουν χειροτερα γιατι εκει που παει να σε παρει ο υπνος ξυπνας... ΞΥΠΝΗΣΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Μαρή Ρίτσα, κι εγώ αγχώθηκα.

Τάχα ζήσει κι εγώ με την κόρη μου μέχρι να στρώσει το ωράριό της (γιατί ναι, με τον καιρό "στρώνουν"). Αλλά στην αρχή και με τις δυο μπεμπούλες τι θα κάνω Παναγιά μου???

Αυτό με τις επισκέψεις πάλι, δεν το καταλαβαίνω καθόλου.

Και ειδικά στην επαρχία που εφαρμόζουν το "περί σαραντίσματος" κάποια πράγματα θα έπρεπε να τα σέβονται τις πρώτες μέρες.

Να σου πω: δε γίνεται να προσποιηθείς πως ήσουν τόσο κουρασμένη κ σε είχε πάρει ο ύπνος τόσο βαθιά που δεν άκουσες το κουδούνι?

Όσο για το γάλα, δεν ισχύει το "έχεις - δεν έχεις".

Όσο το μωρό ζητάει, τόσο το "εργοστάσιο" κατεβάζει.

Πριν 2 μέρες που λες, η παραγωγή σου είχε αυξηθεί για να προσαρμοστεί στη ζήτηση και τώρα προφανώς επήλθε ισορροπία: Το εργοστάσιο παράγει ακριβώς ότι χρειάζεται η μικρή σου.

Φαντάζεστε να ίσχυε το "τόση ποσότητα γάλα έχω"???

Εγώ δηλ που τάισα την κόρη μου μητρικό γάλα χωρίς περισσεύματα, τώρα με τα δίδυμα δεν θα έπρεπε να υπολογίζω ότι θα με φτάνει.

Και όμως, η παραγωγή πάντα στην ίδια γυναίκα αυξάνει όταν γεννάει παραπάνω από ένα μωρά, ανάλογα.

αλλα ουτε χαρτι υγειας ρε παιδια?εντυπωση μου κανει.γιαυτο τρελαινομαι.δηλαδη θα παρει το καθε λαμογιο γιατρος 2000 και 2500 χιλιαρικα για να κανει κατι για το οποιο ηδη πληρωνεται και να εισαι αναγκασμενη να πληρωσεις και στο δημοσιο νοσοκομειο ενα ευπρεπες δωματιο που ουτε ευπρεπες δεν το λες αφου πρεπει να παρεις και το χαρτι υγειας.ελεος!εγω στο ιασω νοσηλεια και αμοιβη γιατρου με αποδειξη φυσικα και δε θα παει ουτε 2500.τι να πω!!!

Χαρτί υγείας-σερβιέτες λοχείας-βρεφικές πάνες μας το διευκρίνησε η μαία του ανώδυνου ότι έχουν στο Έλενα. Και βρεφικά ρουχαλάκια έχουν, απλά επειδή έχουν καιρό να προμηθευτούν, δεν είναι επαρκή.

Ποιος γιατρός ρε κορίτσια ζητάει σε Δημόσιο νοσοκομείο ΣΗΜΕΡΑ 2000 κ 2500???

Η μέγιστη "ταρίφα" που είχα ακούσει (για μη πανεπιστημιακό γιατρό) ήταν 1400. Πλέον δε νομίζω ότι στα ζητάνε στα ίσα όλοι. Έχουν μαζευτεί κατά πολύ.

Κι επιπλέον (για Αθήνα μιλάμε) ΙΑΣΩ και 2500 δεν παίζει.

Στη δική μου περίπτωση θα πήγαινε στη χειρότερη (σε ελεεινότατο δωμάτιο 3κλινο πρώην εξάκλινο που σαφώς και δεν χωράνε τα δίδυμα μαζί με τη μαμά τους) 4000, τα μισά "μαύρα" (η "καλύτερη" τιμή του γιατρού που λέγαμε...).

Και πληρώνεις τα ΠΑΝΤΑ.

Και τις σερβιέτες και τα πάμπερς.

Όσες πάρετε τις αναλυτικές χρεώσεις των ιδιωτικών μαιευτηρίων και δείτε τι περιλαμβάνουν, θα πάθετε πλάκα!!!

Το στομάχι του μωρού την πρώτη μέρα που γεννιέται έχει μέγεθος όσο ένας μικρός βώλος. (Λίγο μεγαλύτερο από μπιζέλι)

Το πρωτόγαλα του είναι υπέραρκετό.

Τη μέρα που βγαίνουμε από το μαιευτήριο έχει γίνει όσο ένας μεγαλύτερος βώλος, αλλά και πάλι είναι μικρότερο κι από ένα καρύδι.

Το να δώσεις "συμπλήρωμα" σε ένα τέτοιο τοσοδούλικο στομαχάκι, μπορεί να το βαρυστομαχιάσει.

Είναι σα να φας εσύ ένα ολόκληρο γουρουνόπουλο σε ένα γεύμα.

Θα τόκανες?

Γιατί να το κάνεις στο παιδί σου?

Αχ κορίτσια νύσταξα...

Τα λέμε από αύριο...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα κοιμηθηκα 4 ωρες +1 ωρα σημερα!! σημερα εβαλα την μικρη μπρουμητα κ κοιμηθηκε πιο καλα τα αλλα μου ετσι τα εβαζα αλλα αυτη δεν ξερω φοβομουν κ το δοκιμασα χθες το απογευμα κ το βραδυ κ ηταν καλυτερα.. οσο για το γαλα 1-2 φορες την ημερα καθεται πολυ ωρα στο στηθος λες κ δεν χορταινει κ το χειροτερο το κανει μια φορα κ το βραδυ κ καθομαι σχεδον 2 ωρες κ προσπαθω αλλα μαλλον το κανει σαν πιπιλα δεν εξηγητε αλλιως περιμενω να την παρω σε 2 εβδομαδες στο παιδιατρο κ να την ζυγησει βεβαια εφτιαξε δεν ειναι οπως ηταν.. τελικα καθε φορα θα ειναι σαν την πρωτη κ χειροτερη.. στο γιο μου το αντλουσα κ νομηζω δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορει να εδεινα κ συμπληρωμα κ ηταν μονο για 20 ημερες, στη κορη δεν θημαμαι αλλα ηταν για λιγο λογο στεναχωριας περιπου μια εβδομαδα.. κ τωρα επειδη ειναι αποκληστικος θηλασμος κ το θελω πολυ φοβαμαι μηπως δεν εχω κ νιωθω σαν πρωταρα!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Η Κ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ!!! ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...