Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε δεν το λες κ ενα δαχτυλο...αλλα 2-3 θαρρω...φτανουν στον τραχηλο κ τον πασπατευει να δει αν ειναι σκληρος ακομη....το αλλο εμενα μου ειπε οτι το εβαλε το μαρκουτσι για να δει την αποσταση τραχηλου(κατι τετοιο)μιας κ γυρισε το μωρακι κ εχει κατεβει πολυ χαμηλα...!!

Κατ αυριο τελευταια μερα εεε???υπεροχα...!!

Σαπι ελπιζω απο εδω κ περα οι ορμονες σου να σε κανουν να χαμογελας μονο.....!!:D:D

συνονοματη λογικα τωρα θα κοιμασαι...

εγω αυριο εχω κ το τριπλεξ να κανω το μεσημερι κ να παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων μου...!!

αυτο συζητουσα κ με τα ξαδερφια μου πανω οτι μετα σιγουρα θα αλλαξω γιατρο..!!απλως θελω οσο μπορω να μην αφησω να με επηρεασει στην γεννα ολο αυτο κ να ειμαι χαλαρη...!!καλο βραδυ σε οοολα τα κοριτσιαααα κ στις κοιλιτσες σαςςςς!!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα.

Νωρίτερα είχα πάει στην αισθητικό , να κάνω το "αυτό" μου γλόμπο για να πάω να γεννήσω "ευπρεπισμένη" που λένε.

Και μπαίνω μέσα τώρα κ έχετε γράψει ένα κατεβατό!!!

Ήμαρτον!

Λοιπόν, διάβασα πολλά κ συγχίστηκα με μερικά:

την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα στον γιατρο κ ψιλοξενερωσα κοριτσια...!!

οταν πηγα μου ειπε οτι οτιδηποτε συμβει απο το προηγουμενο Σαββατο μεχρι αυτο εκεινος θα λειπει διακοπες εχει αφησει αντικαταστατη αλλα τα λεφτα θα τα παρει ο ιδιος....κ γενικως εχω ξενερωσει λιγο με το χρηματικο..!ενω τον θεωρω κορυφαιο στον τροπο που τα αναλυει κ τα περιγραφει ολα με κανει να νιωθω σαν ΑΤΜ κ εχασα την εμπιστοσυνη μου απο την προηγουμενη εβδομαδα που ειπε αυτο...δλδ εγω τον εμπιστευομαι τοσο καιρο κ τα σκαμε αδρα κ εκεινος μου λεει οτι τωρα στο κρισιμο σημειο επειδη θα λειπει εχει αφησει αλλον....σε σημειο που αν δεν ημουν στον μηνα μου θα ψαχνομουν για αλλον γιατρο...!!τι να κανω δεν ξερω αληθεια???κ τα λεφτα που ζηταει μου φαινονται παρα πολλα για δημοσιο νοσοκομειο....μαυρα λεφτα δλδ..!!τι να κανω??πειτε μου κατι...δεν ξερω τι...!!ο αμορες ηδη εχει θυμωσει κ μου λεει οτι πρωτα ο θεος να βγει γερο δυνατο το μπεμπακι μας κ εγω απο την γεννα κ θα σκεφτει πολυ τι ποσο θα του δωσει...!!ουφφφ..!με περιτρυγιριζει μερες τωρα..!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!

Να σου πω ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις γιατρό.

Κι εγώ τώρα τελευταία άλλαξα.

Ο ιδιώτης που με παρακολουθούσε είχε ζητήσει 2000 με απόδειξη και χωρίς απόδειξη βλέπουμε...

(δηλ πάλι μαύρα θα δίναμε έτσι???)

Επιπλέον στο Ιασώ που είναι, θα μας κόστιζε ο κούκος αηδόνι.

Χοντρικά ταληράκι το υπολόγιζα, οπότε, άρχισα να ψάχνομαι.

Λοιπόν, αν ήταν να γεννήσω σε εφημερία χωρίς γιατρό, στο Αλεξάνδρας θα πήγαινα ανετότατα!!! Οι τύποι δεν αστειεύονται. Δεν αφήνουν τίποτα να "πέσει" κάτω. Και γενικά επειδή είναι Πανεπιστημιακό (που σημαίνει βέβαια και ότι ο τοκετός σου θα είναι και λίγο

θέμα επίδειξης προς τους φοιτητές κ ειδικευόμενους και ναι, θα έχεις αρκετούς από δαύτους να σε παρατηρούν), τα κάνουν όλα by the book, όποια κι αν είσαι.

Τελικά κατέληξα σε γιατρό που μου σύστησαν ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ αμοιβή στο Έλενας.

Ούτε μα ούτε μου που πήγα "προχωρημένη" στην εγκυμοσύνη.

Ούτε κουβέντα για φακελάκι.

Άψογος στην αντιμετώπιση.

Και ήταν και ουσιαστικά ο μόνος που από μόνος του μου πρότεινε φυσιολογικό τοκετό αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις κ όχι απευθείας καισαρική μόνο κ μόνο επειδή είναι δίδυμα!

Το μαιευτήριο θα μου κοστίσει στη χειρότερη (αν πάρω μονόκλινο λουξ) 90 ευρώ τη μέρα.

Στο γιατρό θα δώσουμε κάτι, ή θα κάνουμε ένα πολύ αξιοπρεπές δώρο, ανάλογα και με το πόσο θα τον "ταλαιπωρήσω" (αν δηλ τον φωνάξω ΣΚ ή νυχτιάτικα, ή δεν ξέρω κι εγώ τι).

Εξάλλου, λεφτά από την αποζημίωση του αντρός μου είναι επειδή απολύθηκε και θα έχουμε και οικογένεια με τρία παιδιά πλέον... Οκ, θα πάει στην Τουρκία για δουλειά, αλλά δεν ξέρουμε πόσοι μήνες θα μεσολαβήσουν μέχρι να αναλάβει πλήρη καθήκοντα. Δεν είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να συζητάμε περί αμοιβών???

Να ξέρετε πάντως ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι περιπτώσεις που λένε ναι ναι ναι στην "αμοιβή" που ζητάει ο γιατρός στα Δημόσια προ τοκετού και μετά μην τον είδατε!!!

Καλησπέρα!

Αλήθεια, τι είναι αυτό το NST? Ούτε εγώ ξέρω... Ελένη, τώρα που είσαι ήδη σχεδόν 38 εβδομάδων, κάθε πότε πας στο γιατρό; Νόμιζα πως μετά την 36η πάμε κάθε εβδομάδα...

Για το θηλασμό τι ψώνια κάνετε;;;; Τι πρέπει να πάρουμε γιατί δεν έχω πάρει κι εγώ κάτι.. Μόνο επιθέματα στήθους...

Αφήστε τι έπαθα εγώ! Μας είχε πει μία συγγενής του άντρα μου ότι θα μας έδινε λίκνο το οποίο προς το παρόν το χρησιμοποιεί αλλά υπολόγιζε πως τώρα θα μετέφερε το μωρό στην κούνια και δε θα το χρειαζόταν πια. Τελικά το θέλει για άλλους 2 μήνες (ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και ντράπηκα να ρωτήσω...) και έτσι παρήγγειλα τώρα ένα. Ελπίζω να έρθει εγκαίρως γιατί δε θα έχω που να κοιμίσω τη μπέμπα στο τέλος! :shock:

NST = Non Stress Test

Εμένα μου είπε θα μου κάνει από 36η εβδομάδα.

Μετράει κινήσεις μωρού - παλμούς μωρού και συσπάσεις μήτρας.

Για το θηλασμό:

-επιθέματα στήθους (είχαν περισσέψει της αδερφής μου)

-Θήλαστρο κ μπιμπεράκια που προσαρμόζονται σ΄αυτό (είχα από το πρώτο μωρό)

-Μαξιλάρι θηλασμού (San Diego- τεράστιο - ειδικό για δίδυμα- παραγγελία από amazon)

-ψευδοθηλές (μπαίνουν πάνω από τη θηλή-είναι σαν πιπίλα-όταν αυτή είναι τραυματισμένη)

-"κοχύλια" συλλογής γάλακτος (προσαρμόζονται στο στήθος που δεν θηλάζει το μωρό όταν θηλάζει από το άλλο-γιατί συχνότατα θηλάζεις από το ένα και τρέχει βρύση κ το άλλο)

-κρέμα με λανολίνη της lasinoh για τις τραυματισμένες θηλές (την περιμένω από το amazon)

- σουτιέν θηλασμού (έχω πολλά από τη μεγάλη μου που όμως τα περισσότερα με σφίγγουν, αγόρασα άλλα 2 πιο "ευρύχωρα" και περιμένω κι άλλο ένα από amazon)

-επίσης σκοπεύω να έχω λάχανο στο ψυγείο, λένε ότι βοηθάει... τι να σας πω, δεν το είχα δοκιμάσει

Σου "τάξανε" και σ΄ αφήσανε στα κρύα του λουτρού?

Κι εμένα μου είχε υποσχεθεί η πεθερά φορμάκια για νεογέννητα γιατί οι κορούλες θα είναι μμικροκαμωμένες κι ότι έχω είναι για λίγο πιο μεγάλα μωρά...

Και περνάει ο καιρός και πούντα???

Καλού κακού 2 πακέτα τα πήρα για αρχή. Τόχω ξαναδεί το έργο με τις υποσχέσεις της πεθεράς εξάλλου...

ειλικρινα αν δεν ημουν στον μηνα μου θα το σκεφτομουν παρα πολυ να βρω γιατρο σε αλλο νοσοκομειο...!!δεν ξερω τι να κανω..!κ δεν ξερω τελικα αν θα του δωσουμε τα λεφτα που ζηταει...αυτο που με νοιαζει τωρα ειναι να βγει γερο κ δυνατο το μωρακι μας κ εγω...!!!αλλα εχω πελαγωσει..!!

Να βρεις γιατρό σε άλλο νοσοκομείο!!!

Όλοι εκεί υπολογίζουν πάντως: ότι δεν θα "διακινδυνεύσεις" το μωράκι σου!!!

Μην αρχίσω τώρα και λέω!!!

Η γυναίκα γεννάει κορίτσια!!! Με τη βοήθεια της μαίας. Οι γιατροί παρευρίσκονται για όταν "κάτι" δεν πάει καλά.

Κι αυτό το κάτι μπορεί να το φροντίσει ο οποιοσδήποτε γιατρός εφημερίας.

Τώρα τελευταία οι μαιευτήρες μυρίστηκαν "ψωμί" και το παίζουν ότι τα κάνουν όλα κι ότι χωρίς αυτούς είμαστε χαμένες.

Τώρα θα πάω στη γιατρο στις 16-1!!! Θα με εξετάσει απο κάτω και φοβάμαι ... Πονάει η εξέταση;; Πως ειναι;;

Εμένα με εξέτασε για να δει τον τράχηλο.

Αν θα πονάς ή όχι εξαρτάται από το πόσο "σφιγμένη είσαι".

Εγώ δεν κατάλαβα τπτ

Βέβαια εγώ ίσως να μην πιάνομαι γιατί είμαι πάντα "ετοιμοπόλεμη" εκεί κάτω...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Αυτό να μην το ξανακάνεις!!!

Προσπάθησε να μην ανησυχείς για το γάλα που πίνει. Αν δεν μπορείς να το κοντρολάρεις, νοίκιασε ή αγόρασε ζυγαριά και παρακολούθα την πρόοδο του βάρους του.

Σε μωρό τόσο λίγων ημερών το μπιμπερό ενδέχεται κάποια στιγμή να γίνει προτιμότερο του στήθους κ να σου κοπεί το γάλα. (κανένα θήλαστρο δεν είναι σε θέση να διατηρήσει το θηλασμό όπως ένα μωρό. Μόνο αυτά ξέρουν).

Ο λόγος απλός:

Από το μπουκάλι το γάλα ρέει πιο γρήγορα κι από ένα σημείο κ μετά το βρίσκουν πιο εύκολο τα δικά σου. Ενώ όταν δεν έχουν άλλη επιλογή, του δίνουν κ καταλαβαίνει στο βυζί. Κ μην ανησυχείς για το βάρος του. Μια χαρά είναι.

Καληνύχτα κορίτσια.

Αύριο έχω μικροβιολογικές αίματος κ ούρων...

δεν το ξαναεκανα κριστυ μου γιατι προχθες επειδη τη νυχτα δεν εφαγε γιατι νυσταζε πολυ ,ζεστανα το γαλα μου και του το εδωσα με μπιμπερο και επινε μετα μανιας! και μετα ειχε κολικους...τον εβαλα στα ποδια μου μπορουμυτα και ανακουφιστικε και τον αφησα στο κρεβατακι του μπορουμυτα να κοιμηθει για κανενα 2ωρο. η αληθεια ειναι οτι στο νοσοκομειο τον ειχαν καλομαθει με το μπιμπερο και εκανα ενα ολοκληρο 24ωρο ισως και λιγο παραπανω για να τον ξεσυνηθισω

το θηλαστρο εχω να το χρησιμοποιησω 2 μερες ειχα προλαβει προχθες και ειχα διαβασει τις συμβουλες σας και κανω και το κολπο που ειπε η κατια με το ζεστο μπανιο στο στηθος χθες που το ξαναεκανα οταν βγηκα απο το μπανιο εσταζε μονη της η θηλη :rolleyes:

πως πηγαν οι εξετασεις σου ολα καλα?

καλημερα κοριτσια!!!!!

ντιντι χαρηκα πολυ που εχεις το μωρο σου αγκαλια!! πως τα πας με το θηλασμο?? εγω προσπαθω! το βραδυ μου ειπε ο γιατρος μας να τις δηνω ξενο αν ξυπνα συνεχεια για να ξεκουραζομαι κ λιγο χθες η αληθεια τις εδωσα γιατι κουραστηκα οχι απο το μωρο αλλα απο ολα τα του σπιτιου κ επειδη ειμασταν εκτος σπιτιου πολλες ημερες δεν εχουμε ουτε ρουχα να βαλουμε γιατι εβρεχε συνεχεια κ σημερα ειναι ωραια ημερα! το πρωι ειχα βγαλει χθες με το θηλαστρο γαλα κ τις εδωσα κ προτημουσε το στηθος απο το μπιμπερο κ τελικα ηπιε λιγο κ το υπολοιπο η κορη η μεγαλη λετε κοριτσια να μην κανει να πηνει δεν νομιζω!

κ εγω αγχωνομαι για το ποσο πηνει απο το στηθος γιατι κ εμενα ειναι μικροκαμωμενο! κ κατι αλλο υπαρχει φορα που θα φαει μετα απο 2 ωρες η τρεις κ φορα που θα τρωει συνεχεια αυτο το συνεχεια με αγχωνει γιατι πιστευω οτι δεν χορτενει.. ειναι λες κ θηλαζω πρωτη φορα εχω ξεχασει εντελως!

αα κ παιδιατρος ηταν ο κο....ης. δεν το εχω ακουστα κ δεν ξερω αν ειναι καλος γιατι ενιωσα απο το γιατρο μας να μην του εχει εμπιστοσυνη κ μου ειπε με το που βγω απο την κλινικη να παω στο παιδιατρο μου κ του ειπα ποιος ειναι κ μου λεει πολυ καλος κ υπεριχο να παω εξω κ οχι στην κλινικη για να κανω συγκριση δεν ξερω γιατι.. ο πιαδιατρος τις κλινικης ειπε να παω μετα απο ενα μηνα κ ο γυναικολογος μου ειπε μετα απο 15 με 20 ημερες για να ξερουμε τι κανουμε κ αν ειναι ενταξει το μωρο να μην πηνει αδικα αντιβιωση..

κ εμενα την πιπιλα την πιανει μονο οταν πειναει κ κανει κ παραξενου μορφασμους γιατι δεν τις αρεσει χαχαχαχα...

ριτσα μου κι εγω προσπαθω αλλα εχω ενα θεμα... οποτε την γραπωνει την θηλη νιωθω σαν να με δαγκωνει... οταν βγαλει τα πρωτα του δοντακια φοβαμαι να τον ξαναταισω απο το στηθος...

επισης οι θηλες μου εχουν σκιστει λιγο...κανω το κολπο με την σταγονα γαλα, εχω και την λανολινη της μεντελα αλλα δεν θελω να την τρωει κι ας λενε οτι ειναι δεν υπαρχει προβλημα...ααααα να πω επισης οτι : ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΓΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :cry:

δεν του εχω δωσει καθολου ξενο γαλα!!! στο νοσοκομειο οταν φυγαμε μου λενε να τον θηλαζω και μετα να του δινω συμπληρωμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!μονο αν δουμε οτι δεν παιρνει γραμμαρια απο εμενα, αλλα νομιζω παιρνει γιατι εχει κανει μαγουλακια :D

κι εμενα ο γιατρος μας με ρωτησε ποιον παιδιατρο θα εχω και του ειπα οτι με βολευει ο ταδε που ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου και μου ειπε ειναι καλος και χθες που με πηρε τηλ ο γιατρος μας για να μαθει για τον μπεμπη του ειπα οτι σημερα θα ερθει ο παιδιατρος και μου ειπε παρε με να μου πεις τι σου ειπε ο σταματης (τον ειπε με το μικρο του ονομα)

οσο για την πιπιλα δεν ξερω τι να κανω... προχθες δεν του εδωσα ολη μερα και χθες του εδινα που και που για να τον ξεγελαω και γιατι εχω ακουσει οτι συνισταται για τον αιφνιδιο θανατο

Τιποτα δεν ειναι το φυσηματακι...το εχω κι εγω το ειχε και ο μικρος μου και καναμε ελεγχους καθε χρονο μεχρι που του εκλεισε. Αν θελεις σου λεω στη Πατρα μια πολυ καλη παιδοκαρδιολογο στο πανεπιστημιακο να τον πας.

σε ευχαριστω αν χρειαστει , που ευχομαι να μην χρειαστει θα σε ρωτησω για αυτην την παιδοκαρδιολογο

Συμφωνω με >Κριστυ...μη κολλατε με το βαρος το μωρο αμα πεινασει θα πιει...μη το μετρας με το μπουκαλι θα σου κοπει...κατσε να περασουν 6-7 βδομαδες να εδραιωθει ο θηλασμος πρωτα και μετα κανεις κολπα!! Θυμαμαι τον αντρα μου να ζυγιζει το παιδι μετα απο καθε θηλασμο...ΜΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!

Α!!! Και μη βαζετε πιπιλα απο τοσο νωρις!!! Συγχιση θηλης....δε το εχετε ακουσει?! Οταν θα πινει κανονικα γαλατακι και θα παιρνει βαρος κανονικα τοτε χωστε πιπιλα....αλλιως χωστε βυζι να φαει το παιδι να ηρεμησει!

!

αχ καημος αυτη η πιπιλα... τελικα να δινω να μην δινω... θα το κανω μερα παρα μερα να ειμαι μεσα;)

Didακι θα συμφωνησω κι εγω!!!

πηρα ζυγαρια γι αυτον ακριβως το λογο! τον ζυγιζω 1 φορα την εβδ και καθε φορα, αγχωνομαι οτι δεν θα χειι παρει... αφου ετρωγε λαιμαργα καθε 2ωρο σαν να μην χορταινει, νευριαζε στο ενδιαμεσο σαν να μην εχει γαλα και κοιμοταν στο 10-15λεπτο! τελικα την 1η φορα ειχε παρει 500γρ!!! και καθε φορα πανω απο 300... υπεραρκετα! οποτε, θελω να πω οτι στανταρ θα αγχωνεσαι... αλλα μην του βαζεις το μπιμπερο... θα το προτιμησει και θα σου σταματησει να πιανει θηλη και αυτο μετα σημαινει τελος το γαλα (το στηθος το ενεργοποιει το μωρο, οχι το θηλαστρο)...

το κολπο στο μπανιο δεν αδειαζει το στηθος (οποτε δεν χανεις γαλα χρησιμο), απλα το ανακουφιζει! επισης τωρα που ειναι ακομη μικρα, μπορει να ερεθισουν-τραυματισουν τις ρωγες, αλλα το καλυτερο ειναι να πιεσεις τη ρωγα και με μια σταγονα γαλα να την πασαλειψεις και να στεγνωσει.

επισης πιπιλα καλο ειναι μετα τις 20 μερες...

και ριτσα, αμα το θελει η μεγαλη ας το πιει...κακο δεν της κανει! μονο να χεις να πιει η μικρη!

κατια μου τα φιλια μου στον μιχαλιω!!!

το εκανα το κολπο με το μπανιο και θα το κανω καθε μερα!!!

επισης αυτο με τις σταγονες το κανω!

οσο για την πιπιλα οχι μονο ο μικρος θα παθει συγχιση αλλα εχω παθει συγχιση κι εγω να δινει να μην δινω..

Και φυσικα περιμενουμε νεα απο Ντιντι και Ριτσα, πως τα πατε κοριτσια με τα νεογεννητα σας στο σπιτι? Σας εχουν εξαντλησει? Ντιντι, ειδικα εσυ που εισαι πρωτομανουλα, τα βγαζεις περα ευκολα μονη σου η χρειαζεσαι και τη μαμα συνεχεια στο σπιτι? Πονας καθολου στην τομη? Καλο κουραγιο σας ευχομαι κοριτσια και σε λιγο ερχομαστε κι εμεις στο κλαμπ!

ναι με εχει εξαντλησει ο μικρος η ωρα που εγω εχω κλαταρει ειναι 11με 2 ε αυτην την ωρα ο μικρος εχει το ματι γαριδα!!! βρε κοιμησου !!! κουτουλαω στην κυριολεξια και με τρομαζει!! χθες φωναζω τον ντιντο : εσυ δεν παραπονιεσαι που δεν τον εχεις σηκωσει καθολου? ελα παρτον ! θα κοιμηθω και θα μου φυγει απο τα χερια!

ειλικρινα κοριτσια κλεινουν τα ματια μου εκεινη την ωρα! αλλα απο την κοιλια ηταν υπερδραστηριος εκεινες τις ωρες!!!

πως τα βγαζω περα μονη μου?προχθες που τον επιασαν μαλλον κολικοι και δεν σταματαγε να κλαιει και μου εκανε και εμετο πηρα τηλεφωνο τον αντρα μου: αργεις??? και ειχα βαλει και τα κλαματα!!!!

χθες το πρωι ειπα στην πεθερα μου και ηρθε και με βοηθησε να τον προσεχει κι εγω να κανω δουλειες

ηθελα να κανει αυτη τις δουλειες και τις λεω οχι!πιο πολυ θα εκνεβριζομαι γιατι θα με ρωτατε το καθετι που παει παρα να τις κανω τσακα τσακα μονη μου!

η τομη δεν με ποναει πολυ νιωθω κατι τραβηγματα αλλα οποτε κταταω αλλαζω ταιζω σκυβω πανω απο την κουνια δεν νιωθω τπτ!!!! τα ξεχναω ολα!

χθες που εκανα δουλεις φορουσα κι εγω ζωνη αλλα ο γιατρος μου μου ειπε δεν χρειαζεται να φοραω ζωνη ουτε κυλη θα κανω γιατι ειναι πλαστικη η ραφη

αλλα την φοραω για καλο και για κακο

παντως επειδη εγω παντα ειχα κοιλιτσα οσο αδυνατη κι αν ειμαι στο υπολοιπο σωμα τωρα η κοιλια μου ειναι σαν να εχω να παω 5 μερες τουαλετα και να τρωω πολυ και να εχω βαλει κιλα

καλημερα ιμπαντιεντ!!! εγω ειχα προβλημα μονο με τον θηλασμο εε κ λιγο με τον υπνο κοιμαμαι 3 το πολυ 4 ωρες συνολικα το βραδυ καθε μερα! αλλα με ευχαριστει που την θηλαζω!! τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα λιγο πονανε οι θηλες την ωρα που το πιανει αλλα μετα ειναι ενταξει κ ειναι πολυ μικρο κ κουραζεται γρηγορα κ καθομαστε 1 ωρα το λιγοτερο για να φαει! αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι που βγαζει γαλα οχι σε ολα τα γευματα αλλα μετα απο ρεψιμο κ οχι μια γουλια. εχει συνεχεια λοξυγγα κ βγαζει κ με αυτο.. μετα απο καθε γευμα εχει λοξυγγα.. πηρα τηλ τον παιδιατρο κ του το ειπα κ μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο την λαιμαργια πιου πιανει το στηθος κ το πιανει καμια φορα λαιμαργα κ πηνει γρηγορα κ μετα σταματα.. κ δεν μπορουμε να κανουμε κατι απο τη στιγμη που θηλαζω (για αλλαγη γαλα).. το βραδυ μου βγαινει ολοι η κουραση κ εχω πολλα παρα πολλα νευρα, τα ποδια μου πρηστηκανε ποναω ολοκληρη ολα μου τα νευρα ειδικα απο τη μεση κ κατω... αλλα κανω υπομομη λιγες ημερες ακομη θα περασει κ αυτο!!

ριτσακι κι εγω συνολικα το βραδυ 5-6 ωρες κοιμαμαι! και οπως το ειπες με ευχαριστει που τον θηλαζω εκτος απο τις 1 η ωρα το βραδυ που ξυπναει και εγω κουτουλαω και νομιζω θα κοιμηθω πανω του αφου απλα τον βαζω στο βυζι και καθομαι δεν λειτουργει ο εγκεφαλος μου εκεινη την ωρα ...

στις 4 που ξυπναει και στις 7 δεν εχω προβλημα

προχθες ομως ξυπνησε και 3 και 5 και 7!!!! και παλι δεν ειχα προβλημα ! στις 1! στις 1 δεν αντεχω κοιμαμαι στην κυριολεξια ορθια!!!

κι εμενα οι θηλες μου πονανε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

στην αρχη τον ταιζα 10 λεπτα απο το καθε στηθος αλλα επειδη μου κανει γουλιτσες -γουλαρες μετα τον εχω περιορισει στο 10 λεπτο απο το ενα στηθος και μετα απο 2 ωρες στο 10λεπτο απο το αλλο στηθος, τον επιανε και εμενα λοξιγκας...

σημερα θα ερθει και ο παιδιατρος και θα με συμβουλεψει κι αυτος...

αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια για την κλιση στο κρεβατακι μου το ειπαν και απο το νοσοκομειο

σας αφηνω τωρα εχω να ετοιμαστω γιατι θα ερθει ο παιδιατρος σε καμια ωρα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

πώς είστε; τι κάνουν τα μωράκια σας;

Στη μικρούλα θα προσπαθήσω να μη δώσω πιπίλα. Στη μεγάλη είχα δώσει σχεδόν αμέσως αλλά τώρα φοβάμαι ότι θα την πάιρνει από το μωρό και λέω να προσπαθήσω να το αποφύγω... θα δούμε πως θα πάει...

487Yp3.png

cYn6p3.png

καλημερα κουκλες!!!!!μολις γυρισα απο τον μικροβιολογο για τα καθιερωμενα.δευτερα τωρα γιατρο!!!αχ ανυπομονω!!αυτη τη φορα θα πεσει βομβαρδισμος ερωτησεων!!!

didi μου τι ωραια που εχεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!σε ποιον μοιαζει ο αλκης ομως δεν μας ειπες!ε????????

titoula εμεις μαζι γενναμε καπως ε?αντε γιατι εδω ειμαι τελειως τελευταια και τις ζηλευω!!!

6KuQp2.png

καλημερα κουκλες!!!!!μολις γυρισα απο τον μικροβιολογο για τα καθιερωμενα.δευτερα τωρα γιατρο!!!αχ ανυπομονω!!αυτη τη φορα θα πεσει βομβαρδισμος ερωτησεων!!!

didi μου τι ωραια που εχεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!σε ποιον μοιαζει ο αλκης ομως δεν μας ειπες!ε????????

titoula εμεις μαζι γενναμε καπως ε?αντε γιατι εδω ειμαι τελειως τελευταια και τις ζηλευω!!!

ναι μαζί είμαστε ;)

487Yp3.png

cYn6p3.png

Καλημέρα σας!!!

η αληθεια ειναι οτι στο νοσοκομειο τον ειχαν καλομαθει με το μπιμπερο και εκανα ενα ολοκληρο 24ωρο ισως και λιγο παραπανω για να τον ξεσυνηθισω

πως πηγαν οι εξετασεις σου ολα καλα?

ριτσα μου κι εγω προσπαθω αλλα εχω ενα θεμα... οποτε την γραπωνει την θηλη νιωθω σαν να με δαγκωνει... οταν βγαλει τα πρωτα του δοντακια φοβαμαι να τον ξαναταισω απο το στηθος...

επισης οι θηλες μου εχουν σκιστει λιγο...

κανω το κολπο με την σταγονα γαλα, εχω και την λανολινη της μεντελα αλλα δεν θελω να την τρωει κι ας λενε οτι ειναι δεν υπαρχει προβλημα...ααααα να πω επισης οτι : ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΡΟΓΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ :cry:

στο νοσοκομειο οταν φυγαμε μου λενε να τον θηλαζω και μετα να του δινω συμπληρωμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

αχ καημος αυτη η πιπιλα... τελικα να δινω να μην δινω... θα το κανω μερα παρα μερα να ειμαι μεσα;)

στην αρχη τον ταιζα 10 λεπτα απο το καθε στηθος αλλα επειδη μου κανει γουλιτσες -γουλαρες μετα τον εχω περιορισει στο 10 λεπτο απο το ενα στηθος και μετα απο 2 ωρες στο 10λεπτο απο το αλλο στηθος,

Λοιπόν, να τα πιάσουμε ένα ένα:

-Αχ τα νοσοκομεία!!! Κι εμένα με την 1η μου κόρη μια απ΄ τα ίδια! Οι τύποι ΔΕΝ παίζονται. Χρειάζονται την καταγγελία τους, αλλά ποιος την κάνει...

-Τώρα θα πάω να πάρω αποτελέσματα. Χτες πήγα να "ευπρεπισθώ"

-Τα παιδιά που θηλάζουν συνεχίζουν θηλαστικές κινήσεις χωρίς να χρησιμοποιούν δόντια ακόμη κ με πλήρη οδοντοφυία, μη σε ανησυχεί αυτό. Τώρα προσπαθεί να σε μάθει το φουκαριάρικο και δεν έχει μάθει ακόμη πόση πίεση πρέπει να ασκεί.. Υπομονή και σε λίγο καιρό θα σας έχει γίνει 2η φύση.

-Πάρε για ώρα ανάγκης "ψευδοθηλές", έχει και η κίκο στα φαρμακεία κ σε καταστήματα βρεφικών. Είναι σε λεπτή πιπίλα που τη βάζεις πάνω στο πονεμένο βυζάκι. Αν έχεις βάλει αλοιφούλα λανολίνη κ δεν αισθάνεσαι άνετα μ΄ αυτό, καθάριζε τη θηλή σου με λίγο νερό κ βαμβάκι προ θηλασμού, για να μην έχει πολύ.

-ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ???

ΑΙΣΧΟΣ!!! Καλά δεν έχουν το Θεό τους!!!

Μόνο αν πρόκειται για συμπλήρωμα από το δικό σου γάλα φιλενάδα.

Σε όποιο site κι αν μπεις με οδηγίες θηλασμού θα δεις ότι αυτό που σου πρότειναν σηκώνει καταγγελία.

Κι ακόμη και το δικό σου δηλ με μπιμπερό δεν είναι όπως με το βυζάκι: Με το βυζέκι πέφτει αργά αργά κ δεν "μπουκώνεται" το μωρό, αλλά τεσπά, τουλάχιστον δεν είναι "συνθετικό" γάλα

-Αν μάθει καλά το βυζί, το πιο πιθανό είναι ότι τελικά την πιπίλα δεν θα την αναζητά κ από μόνος του ο μπόμπιρας, οπότε μην πολυσκάς. (Το σωστό βέβαια είναι όχι πιπίλα, αλλά τεσπά, δεν είναι και τραγικό)

-Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για την εναλλαγή στήθους, αλλά το σωστό είναι να αδειάζει τελείως το ένα στήθος κ μετά να πηγαίνουμε στο άλλο:

Το γάλα δεν έχει ομοιόμορφη σύσταση καθώς ρέει.

Πρώτα βγαίνουν (πιθανό να μην τα λέω με τη σωστή σειρά) τα λιπαρά στοιχεία, οι πρωτεΐνες του δηλ και μετά γίνεται πιο "υδάτινο" ώστε να ξεδιψάει το μωρό. Είναι απαραίτητο να τα παίρνει το μωρό όλα τα θρεπτικά στοιχεία. Αν αφήνεις το μωρό λίγο στο ένα κ λίγο στο άλλο, κάποια θρεπτικά στοιχεία θα τα χάσει και είναι κρίμα...

(από τα μαθήματα με τις μαίες του ανώδυνου και των συμβούλων της la leche league.)

Σας αφήνω για την ώρα.

Πάω για τις εξετάσεις.

Μετά μπανάκι - φρεσκαρισματάκι

κ μετά ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια

βλεπω πιασατε πολλα θεματα

ας αρχισουμε με τον θηλασμο

οτι οι κλινικες ειναι απαραδεκτες το ξερουμε

αλλα εγω το εμαθα πολυ αργα , ευτυχως με καθοδηγησε η παιδιατρος

τωρα παω με τσαμπουκα και με την ερωτηση προς αυτους: πως ξερετε οτι δεν ειναι αλεργικο το παιδι μου στο ξενο γαλα;;;;

το ειπε μια φιλη και τους ειπε ψεμματα οτι το πρωτο της παιδι ηταν αλεργικο κια τους ειδες ολους σουζα!

οσο για τα λευτα , ναι καποιοι ζητανε τον πατερα τους και τηνν μανα τους!

ο δικος μου μου ειπε 2500 και δεν το διαπραγματευτικα ,γιατι ενω ξερω οτι τα λευτα ειναι πολλα,ξερω ομως και οτι εχω καποιες απαιτησεις, που θα μου τις ικανοποιησει!

δεν τα κλαιω τα λευτα γι αυτον τον σκοπο ! πιστευω οτι αξιζει τον κοπο και θα κοιταξω να κανω αλλου οικονομια! εδωσα πολλα περισσοτερα για να πετυχω εγκυμοσυνη( εξωσωματικες -αποβολες κτλ) τωρα που επιτελους θα κρατισω τον μικρο στα χερια μου δεν θα κατσω να σκασω

και φυσικα μιλαω εκ του ασφαλους γιατι τα ειχα προβλεψει και τα εχω ! ( εδωσαν και οι γονεις) και καταλαβαινω οτι υπαρχει κοσμος που δεν εχει τα καθημερινα, εξοδα να καλυψει! εκει πρεπει και οι γιατροι να βαλουν ,οχι λιγο , αλλα πολυ νερο στο κρασι τους! στο κατω κατω οι ιδιοι λενε οτι κανουν λειτουργημα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου..!!σημερα ομολογω ευχαριστηθηκα υπνο...σηκωθηκα μονο 1 φορα για τουαλετα κ κατα τα αλλα ελιωσα...!!!

οσο για τον θηλασμο κ εγω ξερω οτι απο τα νοσοκομεια απαγορευεται να σου προτεινουν να δωσεις ξενο γαλα...τουλαχιστον στο νοσοκομειο που θα ειμαι εγω σου απαγορευουν να εχεις μαζει σου κ μπιμπερο κ πιπιλα κ σου λενε οτι αν θες να δωσεις ξενο γαλα θα υπογραψεις πρωτα εσυ οτι το ηθελες...!!η κουμπαρα μου θυμαμαι το πρωτο βραδυ τον ειχε στο στηθος 5 ωρες...μια κοιμοταν μια ξυπνουσε κ ετρωγε ο μικρος κ περνουσαν οι νοσοκομες κ της ελεγαν οτι αυτο ειναι σωστο για να μαθει ο μπεμπης...!!τλσπ...οσο για τον γιατρο Κριστυ μου μαλλον καταληγω στην φαση το οτι θα παρει ενα απλο ποσο κ μεχρι εκει....εχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι θα τον παιρνω τηλεφωνο κ δεν θα το σηκωνει....κ θα με παρει μετα απο 2 ωρες...(μου το εχει κανει αρκετες φορες...)ουφφφ..!!παω για το τριπλεξ κ να παρω τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες μου,,!!φιλακια σε ολες..!!

Jr39p2.png

οι κλινικές είναι πραγματι απαράδεκτες, κι εμένα στην πρώτη μου κόρη κάποιες μαίες μου έλεγαν ααα δε μπορεί να πιάσει το στήθος σου πάω να της φέρω μπουκάλι! ευτυχώς τα κατάφερα μόνη μου και τη θήλασα!

487Yp3.png

cYn6p3.png

Γεια κι απο μενα! Σημερα καναμε το NST και ολα ηταν οκ! Ρωτησα για δωματια στο Ελενα, και οι μαιες μου ειπαν οτι στο τρικλινο θα ειμαι μαζι με τις Αλβανες και τις Πακιστανες, και οκ, επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω συνηθισει στην πολυπολιτισμικοτητα της Αθηνας, μου κακοφανηκε να ειμαι στο ιδιο δωματιο με ξενες. Εδω στο τρολευ μπαινω και δεν αντεχω τη μυρωδια, που να μπορεσω να συγκατοικησω και να μοιραζομαι το μπανιο μου για τοσες μερες... Επισης μου ειπαν οτι και δικλινο να παρω, θα μπορω να εχω μονο εναν συνοδο και σιγουρα οχι τον αντρα μου που θελω τοσο πολυ. Τελικα κατεληξα οτι θα παω σε μονοκλινο, ανεβηκα και μια βολτα στον εκτο και μια κυρια που ειχε γεννησει η κορη της φιλοτιμηθηκε να με "ξεναγησει" στο δωματιο. Το μπανιο ηταν οκ απο μεγεθος, η μπανιερα βρωμικη αλλα οκ, δεν θα κανω και αφρολουτρο εκει μεσα, το δωματιο μεγαλο και φωτεινο, με σαιζ λονγκ και πολυθρονα και επιτρεπεται να ειναι μεσα οποιος θελεις. Το μονο κακο, ειναι οτι δεν σου παρεχεται απολυτως τιποτα, ουτε καν χαρτι υγειας!!! Πρεπει κι αυτο να το φερεις απο το σπιτι!

Κοριτσια , οσες σκοπευετε να γεννησετε σε δημοσιο, ρωτηστε καλου κακου αν σας παρεχονται αυτα τα βασικα, μη πατε και ψαχνεστε μετα!

Κατα τα αλλα, μου εγραψε το πακετακι εξετασεων για την καισαρικη το οποιο θα κανω την αλλη εβδομαδα. 12 και σημερα!!!!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

-Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου για την εναλλαγή στήθους, αλλά το σωστό είναι να αδειάζει τελείως το ένα στήθος κ μετά να πηγαίνουμε στο άλλο:

Το γάλα δεν έχει ομοιόμορφη σύσταση καθώς ρέει.

Πρώτα βγαίνουν (πιθανό να μην τα λέω με τη σωστή σειρά) τα λιπαρά στοιχεία, οι πρωτεΐνες του δηλ και μετά γίνεται πιο "υδάτινο" ώστε να ξεδιψάει το μωρό. Είναι απαραίτητο να τα παίρνει το μωρό όλα τα θρεπτικά στοιχεία. Αν αφήνεις το μωρό λίγο στο ένα κ λίγο στο άλλο, κάποια θρεπτικά στοιχεία θα τα χάσει και είναι κρίμα...

(από τα μαθήματα με τις μαίες του ανώδυνου και των συμβούλων της la leche league.)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!

Δεν προλαβαινω να πω για ολα οσα γραψατε... απλα η κριστυ εχει και πολυ δικιο και λιγο αδικο μαζι... οι νεες (αυτες που ΘΑ γεννησετε) τις πρωτες 3-4 μερες εχουμε πρωτογαλα (δεν εχει κατεβει το κανονικο γαλατακι) και θηλαζουμε 10-15 λεπτα απο καθε μαστο, ωστε να παρει το μωρο τα αντισωματα που πρεπει! μολις κατεβει το γαλα (θα το νιωσετε, γιατι το στηθος ειναι τουμπανο και σαν να καιει...) αρχιζουμε το "γευμα και μαστος"! σε καθε γευμα αδειαζουμε εναν μαστο... αυτο βεβαια αν διαρκει μαξιμουμ 30 λεπτα! αν παμε για πανω απο μισαωρο δινουμε και τον αλλο. αυτο γιατι στα 10 πρωτα λεπτα το γαλα ειναι φουλ σε αντισωματα (αρα δυναμωνουμε αμυνα του μωρου), τα επομενα 10 λεπτα εχουμε εκκριση παχεος γαλακτος, δηλαδη ολα τα λιπαρα (οποτε παχαινουμε το μωρο) και τα τελευταια 10 λεπτα εχουμε ολο και πιο αραιο γαλα (το μωρο και γεμιζει το στομαχακι και ξεδιψα).

οποτε didi μου αν ο αλκης θηλαζει 20-25 λεπτα, τον αφηνεις μονο στο ενα στηθος, για να σου παρει βαρος και να μην αρχισεις συμπληρωματα... το οτι πιανει θηλη και ξαναζηταει στο 2ωρο ειναι δειγμα του οτι τρωει το παιδακι και του φτανει! το ξενο γαλα ειναι πιο βαρυ και δυσπεπτο, γι αυτο και τα μωρακια κοιμουνται 4ωρα αναμεσα στο ταισμα! αλλα η θρεψη του μητρικου ειναι ασυγκριτη!!!

αυτα... παω να θηλασω κι εγω και τα ξαναλεμε!

φιλια σε ολες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...