Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ψάχνοντας στο Ιντερνετ βρήκα πως λέγεται στα Ελληνικά καρδιοτοκογράφημα ηρεμίας :

Οι εξετάσεις

Εκτός τον αιματολογικό έλεγχο ρουτίνας (γενική αίματος, σακχάρου και ούρων), κατά την 3Οή-32η εβδομάδα κυήσεως θα σας ζητηθεί να κάνετε το υπερηχογράφημα DOPPLER. Μέσω αυτού ελέγχεται η εμβρυϊκή ανάπτυξη και η ροή του αίματος στον ομφάλιο λώρο και τις μητριαίες αρτηρίες. Την 38η εβδομάδα θα κάνετε το βιοφυσικό προφίλ, που περιλαμβάνει ένα υπερηχογράφημα και το καρδιοτοκογράφημα ηρεμίας, κατά το οποίο ελέγχεται η καρδιακή συχνότητα του εμβρύου σε σχέση με τις κινήσεις του και τη δραστηριότητα της μήτρας. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι απαραίτητο να γίνουν για την παρακολούθηση μιας ομαλά εξελισσόμενης κυήσεως.το βρηκα αλλου στο φορουμ για το nst.κι εγω δεν ηξερα τι ειναι!!!

τι κανετε κουκλες?εγω σημερα εχω κατι πονακια χαμηλα και εχω νευριασει.αλλο τουτο παλι.αφηστε που καθε δυο μερες,μαλλον βραδυα εχω συμπτωματα ουρολοιμωξης.ελεος!!πριν τα χριστουγεννα επαθα κιολας μια εκανα καλλιεργεια βγηκε καθαρη αλλα την αντιβιωση δεν τη γλιτωσα!!τωρα παλι τα ιδια.αλλα αυριο εχω γενικες εξετασεις και δευτερα γιατρο.να δουμε τη μπεμπα!αρχισα σιγα σιγα να ετοιμαζομαι κι εγω.πηρα απορρυπαντικα να πλυνω τα ρουχακια και την προικα που εχω και με επιασε ενα χαζοχαμογελο μες στο σουπερ μαρκετ λες κι αγοραζα γοβες γκουτσι!!!χαχαχαχα

κατ32 κι εγω στη θεση σου θα νευριαζα.και μενα μου χουν ταξει δωρα,να δω ποτε θα μου τα παρουν.δεν πολυεμπιστευομαι και εν ειναι και σωστο να ρωτας.τι σου πε οτι θα στο δωσει αφου δεν ειχε σκοπο?και στο λεει και τελευταια στιγμη.η κουνια δεν χωραει με τιποτα στην κρεβατοκαμαρα σου?

Όταν πρωτοπήγα στο γιατρό μου, μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει τις "μεγάλες" εξετάσεις και αναφέρει την αυχενική, το β'επιπέδου, το doppler και το βιοφυσικό προφίλ για το οποίο γράφει πως γίνεται στην 36η εβδομάδα. Δηλαδή όταν ξαναπάω την άλλη εβδομάδα. Αλλά δεν μου ανέφερε κάτι, μόνο ότι θα με δει από κάτω... Μπορεί να μου κάνει κι εμένα αυτό που έκανε σήμερα η μπαρμπούλα, το έχω ακούσει αυτό.

Με την ουρολοίμωξη δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, αφού σου βγήκε καθαρή η καλλιέργεια γιατί πήρες αντιβίωση; Κι εγώ είχα εμφανίσει κάτι στην γενική ούρων και με έστειλε για καλλιέργεια αλλά αφού βγήκε καθαρή δεν πήρα τίποτα. Και δεν είχα βέβαια και καμία ενόχληση.. Εσύ έχεις τσούξιμο κλπ?

Αυτό με το να σου λένε κάτι και να το αλλάζουν τελευταία στιγμή είναι πολύ σπαστικό! Η κούνια δεν χωράει με τίποτα γιατί έχω πάρει αυτή που μετά γίνεται κρεβατάκι και είναι για μέχρι και 10 χρονών παιδί, οπότε είναι αρκετά ογκώδης... Αλλά εντάξει, λογικά θα έχει έρθει το λίκνο πριν γεννήσω εκτός κι αν έχουμε κανένα έκτακτο... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα...

Ρίτσα κι εμένα η μικρή έκανε αναγωγές, δεν είναι τίποτα, μη σε ανησυχεί. Πολλά μωρά το παθαίνουν. Της αδερφής μου το μωρό επίσης. Κάποια στιγμή σταματάνε κι ούτε που το συνειδητοποιείς.

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι τους αρέσει το βυζάκι και πίνουν πιο πολύ απ΄ όσο αντέχει το στομαχάκι τους.

Εμένα η οδηγία που μου είχε δώσει τότε η παιδίατρος ήταν να ανυψώσω λίγο το πάνω μέρος του στρώματος ή του κρεβατιού της ώστε να είναι ξαπλωμένη σε κάπως επικλινή θέση. Τα ανακουφίζει αυτό.

Μην τα πετάτε έτσι απότομα ρε κορίτσια αυτά...

Εγώ έχω χάσει επαφή με τα "κάτω διαμερίσματα" από το Σεπτέμβρη...

αυτο μου ειπε ο παιδιατρος να κανω κ εγω στο μωρο! οταν κοιμαται δεν βγαζει μονο μετα το φαγητο!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κατ μου ζηταει 1500 για εκεινον χαριστικα λεει γιατι κανονικα θα ηθελε 2000 κ αλλα 200 για τον αναισθησιολογο...!!κ χωρις αποδειξη...κ τα ιδια λεφτα ειτε για φ.τ ειτε για κ.τ ...κ τα ιδια ειτε επελεγα το ιδιωτικο ειτε το δημοσιο....κ με αποδειξη λιγοτερη φυσικα αν πηγαινα στο ιδιωτικο...!!κ γενικως ειλικρινα ενω μεχρι τωρα ελεγα οτι αυτα που ζηταει αυτα θα παρει..ξενερωσα με αυτο που ειπε οτι εχει αφησει αντικαταστατη(λες κ εγω τον εμπιστευτηκα μονο για να περασω την εγκυμοσυνη οχι για να με ξεγεννησει..)αλλα τα λεφτα θα τα παρει εκεινος οτι κ αν γινει..!!κ ακουσα απο ανθρωπους τριγυρω μου οτι υπαρχουν καποιοι γιατροι σε 2 δημοσια νοσοκομεια εδω κοντα που δεν ζητανε κ λεφτα κ τους δινεις οτι θες...!ειλικρινα αν δεν ημουν στον μηνα μου θα το σκεφτομουν παρα πολυ να βρω γιατρο σε αλλο νοσοκομειο...!!δεν ξερω τι να κανω..!κ δεν ξερω τελικα αν θα του δωσουμε τα λεφτα που ζηταει...αυτο που με νοιαζει τωρα ειναι να βγει γερο κ δυνατο το μωρακι μας κ εγω...!!!αλλα εχω πελαγωσει..!!

Κοίτα, νομίζω πως τα 1500 είναι ψιλοστάνταρ ταρίφα για Αθήνα, ίσως κάνω και λάθος... Μακάρι να κάνω λάθος και να μου ζητήσει λιγότερα ο δικός μου... Αλλά τα χαριστικά 2000 και ότι θα σε ξεγεννήσει ο αντικαταστάτης και θα πάρει ο δικός σου τα λεφτά είναι τραγικό! Και γιατί να πας στον αντικαταστάτη που δεν τον έχεις ξαναδεί ποτέ και να μην πας στο γιατρό της εφημερίας όπως λέει και η real thing? Και να σου μείνουν και τα λεφτά! Πραγματικά, αν λείπει ο δικός σου, μην κάνεις κανένα αστείο και φωνάξεις τον άλλο και πληρώσεις ουσιαστικά έναν άγνωστο! Αυτό πληρώνεις, ότι του έχεις εμπιστοσύνη και έχεις αναπτύξει μία σχέση... Αλλά δυστυχώς και τα μαύρα είναι στάνταρ νομίζω... Θα ρωτήσω κι εγώ το δικό μου την άλλη εβδομάδα! Ελπίζω να μη μου πει κανένα κουφό! Αλλά συμφωνώ με τη συνονόματή σου, άσε τον άντρα σου να το χειριστεί, μην συγχύζεσαι και ασχολείσαι εσύ τώρα! Με το μπέμπη όλα καλά υποθέτω έτσι; Σου είπε και κιλάκια;

Όταν πρωτοπήγα στο γιατρό μου, μου έδωσε ένα χαρτί που γράφει τις "μεγάλες" εξετάσεις και αναφέρει την αυχενική, το β'επιπέδου, το doppler και το βιοφυσικό προφίλ για το οποίο γράφει πως γίνεται στην 36η εβδομάδα. Δηλαδή όταν ξαναπάω την άλλη εβδομάδα. Αλλά δεν μου ανέφερε κάτι, μόνο ότι θα με δει από κάτω... Μπορεί να μου κάνει κι εμένα αυτό που έκανε σήμερα η μπαρμπούλα, το έχω ακούσει αυτό.

Με την ουρολοίμωξη δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, αφού σου βγήκε καθαρή η καλλιέργεια γιατί πήρες αντιβίωση; Κι εγώ είχα εμφανίσει κάτι στην γενική ούρων και με έστειλε για καλλιέργεια αλλά αφού βγήκε καθαρή δεν πήρα τίποτα. Και δεν είχα βέβαια και καμία ενόχληση.. Εσύ έχεις τσούξιμο κλπ?

Αυτό με το να σου λένε κάτι και να το αλλάζουν τελευταία στιγμή είναι πολύ σπαστικό! Η κούνια δεν χωράει με τίποτα γιατί έχω πάρει αυτή που μετά γίνεται κρεβατάκι και είναι για μέχρι και 10 χρονών παιδί, οπότε είναι αρκετά ογκώδης... Αλλά εντάξει, λογικά θα έχει έρθει το λίκνο πριν γεννήσω εκτός κι αν έχουμε κανένα έκτακτο... :shock:

για την ουρολοιμωξη ετσουζα αραια και που αλλα δεν εδωσα σημασια.και οταν πηγα στην αθηνα ξυπνησα ενα πρωι με τρομερο τσουξιμο,πηρα τη γιατρο μεστειλε για γενικη αρχικα που θα εβγαινε αμεσα και μετα για καλλιεργεια.εντωμεταξυ ειχα και αιματοουρια!!!μπλιαχ!!!πονοοοοοοος!!η γενικη βγαινει και ελεγε αφθονα πυοσφαιρια και ερυθρα.ξεκιναω σεκλορ,περνω το πρωτο χαπι ,ξαναδινω την αλλη μερα ουρα,βγαινουν τα αποτελεσματα την αλλη μερα,δεν αναπτυχθηκαν μικροοργανισμοι,ελεγε.πηρα αντιβιωση για τεσσερις πεντε μερες και τελος.εχθες ετσουζα παλι πριν κανα δυο μερες ξαναετσουζα.ασε.αυριο θα δουμε.

ρωτησα για την κουνια μπας και γλιτωνες τα λεφτα του λικνου.κριμα.

οσο για το γιατρο της μπαρμπουλας.τρελη ταριφα μιλαμε.σε δημοσιο θα γεννησεις κι εσυ?αν ναι μην τον ρωτησεις καν ποσα θα παρει εφοσον ειναι μαυρα.γεννα με το καλο και δωσε οτι θες.

6KuQp2.png

Αχ κορίτσια μου.. Αυτο με τους γιατρούς και τα λεφτα ειναι πονεμένη ιστορία... Εγω θα πάω σε ιδιωτικό μαιευτήριο και η γιατρός μου μου ζήτησε 850? για ΦΤ ενώ 1350? για ΚΤ.. Η κλινικη ειναι άλλη ιστορία... Το λιγότερο θα κοστίσει 800? με δωμάτιο χωρίς μπάνιο γιατι αλλιώς ειναι +250?... Τι να πω;; Θα πάω αυτές τις μερες για να δώ τα δωμάτια και να μιλήσουμε για λεπτομέρειες... Για δημόσιο δεν ξέρω και πολλα αλλά ξέρω ότι για να έχεις το γιατρο που θέλεις την ώρα του τοκετού πέφτει φακελάκι γύρω στα 700?.. Τώρα που θα πληρώνουμε και τα νοσηλεία δεν αξίζει το δημόσιο (ειδικά αν ειναι επαρχιακό όπως εδω)

Κι εγω αύριο θα πάω να πάρω βρεφικο απορρυπαντικο... Κι εγω σαν να αγοράζω γόβες πραντα χαίρομαι!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Χαζομαμαδες....

Ριτσα και ντιντι να μας δίνεται τις συμβουλές σας!!!! Να μαθαίνουμε!!!

Κατ32 ειναι πολυ σπαστικο να σου ταζουν και να μην το κάνουν... Τέτοιοι καιροί υπολογίζεις πολυ σ΄αυτα... Απαράδεκτο!

Εγω κορίτσια έχω πολυ συχνοουρια... Δεν παλευεται... Ευτυχώς οι Καουρες εξαφανίστηκαν!!! Τώρα θα πάω στη γιατρο στις 16-1!!! Θα με εξετάσει απο κάτω και φοβάμαι ... Πονάει η εξέταση;; Πως ειναι;;

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

μαλλον ειναι κλινικη τοπικη ε?η γιατρος σου ειναι πολυ νορμαλ στην τιμη της.και με αποδειξη.οχι μαυρα σαν αυτα που ακουμε.εοππυ εχεις σαπι?δεν σου καλυπτει νοσηλεια?οσο για την εξεταση απο κατω αλλοι λενε ποναει αλλοι οχι!!

6KuQp2.png

για την ουρολοιμωξη ετσουζα αραια και που αλλα δεν εδωσα σημασια.και οταν πηγα στην αθηνα ξυπνησα ενα πρωι με τρομερο τσουξιμο,πηρα τη γιατρο μεστειλε για γενικη αρχικα που θα εβγαινε αμεσα και μετα για καλλιεργεια.εντωμεταξυ ειχα και αιματοουρια!!!μπλιαχ!!!πονοοοοοοος!!η γενικη βγαινει και ελεγε αφθονα πυοσφαιρια και ερυθρα.ξεκιναω σεκλορ,περνω το πρωτο χαπι ,ξαναδινω την αλλη μερα ουρα,βγαινουν τα αποτελεσματα την αλλη μερα,δεν αναπτυχθηκαν μικροοργανισμοι,ελεγε.πηρα αντιβιωση για τεσσερις πεντε μερες και τελος.εχθες ετσουζα παλι πριν κανα δυο μερες ξαναετσουζα.ασε.αυριο θα δουμε.

ρωτησα για την κουνια μπας και γλιτωνες τα λεφτα του λικνου.κριμα.

οσο για το γιατρο της μπαρμπουλας.τρελη ταριφα μιλαμε.σε δημοσιο θα γεννησεις κι εσυ?αν ναι μην τον ρωτησεις καν ποσα θα παρει εφοσον ειναι μαυρα.γεννα με το καλο και δωσε οτι θες.

Σε δημόσιο θα γεννήσω ναι, οπότε σίγουρα θα είναι μαύρα. Λες να μην τον ρωτήσω και να δώσω ότι έχω ευχαρίστηση; Δεν ξέρω ρε γμτ, με αυτά δεν είμαι καθόλου καλή στο πως να τα χειρίζομαι!

Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα αύριο, αλλά οι ουρολοιμώξεις είναι πολύ συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη, τι να κάνουμε...

Σε δημόσιο θα γεννήσω ναι, οπότε σίγουρα θα είναι μαύρα. Λες να μην τον ρωτήσω και να δώσω ότι έχω ευχαρίστηση; Δεν ξέρω ρε γμτ, με αυτά δεν είμαι καθόλου καλή στο πως να τα χειρίζομαι!

Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα αύριο, αλλά οι ουρολοιμώξεις είναι πολύ συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη, τι να κάνουμε...

εννοειται μην τον ρωτησεις αν δεν σου πει μονος του.βασικα απλα οταν ειναι να γεννησεις θα τον φωναξεις να σε ξεγεννησει αυτος?καλα καταλαβα?

6KuQp2.png

Αχ κορίτσια μου.. Αυτο με τους γιατρούς και τα λεφτα ειναι πονεμένη ιστορία... Εγω θα πάω σε ιδιωτικό μαιευτήριο και η γιατρός μου μου ζήτησε 850? για ΦΤ ενώ 1350? για ΚΤ.. Η κλινικη ειναι άλλη ιστορία... Το λιγότερο θα κοστίσει 800? με δωμάτιο χωρίς μπάνιο γιατι αλλιώς ειναι +250?... Τι να πω;; Θα πάω αυτές τις μερες για να δώ τα δωμάτια και να μιλήσουμε για λεπτομέρειες... Για δημόσιο δεν ξέρω και πολλα αλλά ξέρω ότι για να έχεις το γιατρο που θέλεις την ώρα του τοκετού πέφτει φακελάκι γύρω στα 700?.. Τώρα που θα πληρώνουμε και τα νοσηλεία δεν αξίζει το δημόσιο (ειδικά αν ειναι επαρχιακό όπως εδω)

Κι εγω αύριο θα πάω να πάρω βρεφικο απορρυπαντικο... Κι εγω σαν να αγοράζω γόβες πραντα χαίρομαι!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Χαζομαμαδες....

Ριτσα και ντιντι να μας δίνεται τις συμβουλές σας!!!! Να μαθαίνουμε!!!

Κατ32 ειναι πολυ σπαστικο να σου ταζουν και να μην το κάνουν... Τέτοιοι καιροί υπολογίζεις πολυ σ΄αυτα... Απαράδεκτο!

Εγω κορίτσια έχω πολυ συχνοουρια... Δεν παλευεται... Ευτυχώς οι Καουρες εξαφανίστηκαν!!! Τώρα θα πάω στη γιατρο στις 16-1!!! Θα με εξετάσει απο κάτω και φοβάμαι ... Πονάει η εξέταση;; Πως ειναι;;

Οι τιμές στην επαρχία δεν έχουν καμία σχέση με την Αθήνα, εγώ αυτό βλέπω! Σε μένα για δίκλινο στο δημόσιο κοστίζει 600 για φτ και 1000 για κτ. Και στα ιδιωτικά σίγουρα τα διπλάσια! Εμένα το ταμείο μου με αφήνει να επιλέξω που θα γεννήσω και μου δίνει ένα στάνταρ ποσό όσα κι αν δώσω, δεν συννενοείται με το μαιευτήριο όπως γίνεται με τον εοπυυ.

Κι εγώ από συχνοουρία καλά πάω! Χτες το βράδυ δεν ξέρω πόσες φορές σηκώθηκα για τουαλέτα! Άσε που όταν βγαινω έξω, κάθε μία ώρα περίπου θέλω να πάω και τουαλέτα.... Έχω γαμο -βάφτιση το Σάββατο και αναρωτιέμαι πως θα αντέξω την ώρα του μυστηρίου και τα πήγαινε έλα μέχρι το τραπέζι! :oops: :oops:

Για την εξέταση από κάτω θα σου πω στις 10/1, αλλά κι εγώ έχω ακούσει ότι πονάει. Μπορεί να έχει σχέση και με το αν κάνεις "γυμναστική"....

εννοειται μην τον ρωτησεις αν δεν σου πει μονος του.βασικα απλα οταν ειναι να γεννησεις θα τον φωναξεις να σε ξεγεννησει αυτος?καλα καταλαβα?

Ναι, ακριβώς. Κάτι πρέπει να του δώσω γιατί στην τελική θα έρθει ειδικά για μένα για να είναι εκεί όταν γεννάω, αλλά πόσα είναι μία λογική τιμή; Επίσης, θα έχω και μαία που κι αυτή θα θέλει το μερίδιό της. Αλλά έχω ακούσει πως στα δημόσια, αν δεν έχεις μαία, καταλήγεις να είσαι όλη την ώρα μόνη σου μέχρι να αρχίσεις να σπρώχνεις που έρχεται ο γιατρός...

Διαφημίσεις

η αδερφη μου που γεννησε σε δημοσιο πηγε στον ενατο για την εξεταση και ο γιατρος της εγραψε σε ενα χαρτακι 400 το εσβησε και ξαναγραφει για σενα 300.με παιρνεις τηλ και ερχομαι.βεβαια ουτε που τον πηρε.γεννησε με ειδικευομενο και εμεινε υπερευχαριστημενη.και χωρις επισκληριδιο.και οι μαιες ηταν ολες μαζι της.και να μην ειναι ρχεται καποιος δικος σου εκεινη την ωρα να σε στηριξει.και το δημοσιο δεν ηταν και κανενα της προκοπης.παρακαλουσες μη σου τυχουν τσιγγανες στα δωματια που γεμιζε ο τοπος.τωρα μονο που εγινε το καινουργιο το κτιριο τις χωριζουνε.τι σκας?αφου ουτως η αλλως πληρωνεται για τη δουλεια του απο το κρατος.καντου κι εσυ κανα δωρακι κι οχι εσυ.ο αντρας σου.εσυ μην ασχοληθεις.η γιαγια μου εκανε εγχειρηση ανοιχτης καρδιας στο πανεπιστημιακο με κορυφαιο γιατρο που ειναι ο μονος που ρισκαρει μετα απο καποια ηλικια.σε πληροφορω οτι οταν τελειωσε και πηγε ο θειος μου να τον ρωτησει τι χρωσταει ξερεις τι απαντησε?εγω πληρωνομαι για τη δουλεια μου αρα ειμαστε ενταξει.βεβαια του δωσανε κατι αλλα και παλι σου λεω!!

6KuQp2.png

μαλλον ειναι κλινικη τοπικη ε?η γιατρος σου ειναι πολυ νορμαλ στην τιμη της.και με αποδειξη.οχι μαυρα σαν αυτα που ακουμε.εοππυ εχεις σαπι?δεν σου καλυπτει νοσηλεια?οσο για την εξεταση απο κατω αλλοι λενε ποναει αλλοι οχι!!

Έχω ΕΟΠΥΥ και κλινικη ειναι συμβεβλημενη.. Οι τιμές ειναι αυτές που θα πληρώσω εγω απο την τσέπη μου. Η κλινικη θα παρει κι αλλά απο το ταμείο...

Κατ32 κάνω "γυμναστική" αλλά πάλι φοβάμαι την εξέταση... Οταν πας πες μας μετα...

Η συχνοουρια δεν παλευεται..........

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

η αδερφη μου που γεννησε σε δημοσιο πηγε στον ενατο για την εξεταση και ο γιατρος της εγραψε σε ενα χαρτακι 400 το εσβησε και ξαναγραφει για σενα 300.με παιρνεις τηλ και ερχομαι.βεβαια ουτε που τον πηρε.γεννησε με ειδικευομενο και εμεινε υπερευχαριστημενη.και χωρις επισκληριδιο.και οι μαιες ηταν ολες μαζι της.και να μην ειναι ρχεται καποιος δικος σου εκεινη την ωρα να σε στηριξει.και το δημοσιο δεν ηταν και κανενα της προκοπης.παρακαλουσες μη σου τυχουν τσιγγανες στα δωματια που γεμιζε ο τοπος.τωρα μονο που εγινε το καινουργιο το κτιριο τις χωριζουνε.τι σκας?αφου ουτως η αλλως πληρωνεται για τη δουλεια του απο το κρατος.καντου κι εσυ κανα δωρακι κι οχι εσυ.ο αντρας σου.εσυ μην ασχοληθεις.η γιαγια μου εκανε εγχειρηση ανοιχτης καρδιας στο πανεπιστημιακο με κορυφαιο γιατρο που ειναι ο μονος που ρισκαρει μετα απο καποια ηλικια.σε πληροφορω οτι οταν τελειωσε και πηγε ο θειος μου να τον ρωτησει τι χρωσταει ξερεις τι απαντησε?εγω πληρωνομαι για τη δουλεια μου αρα ειμαστε ενταξει.βεβαια του δωσανε κατι αλλα και παλι σου λεω!!

Συμφωνώ ότι πληρώνεται από το κράτος και αυτός και όλοι οι γιατροί και άλλωστε βγάζουν και τόσα πολλά από τα ιατρεία τους! Αλλά από τη στιγμή που τον φωνάζεις να έρθει ενώ δεν έχει εφημερία, πρέπει να τον πληρώσεις... Αλλιώς πας με αυτόν της εφημερίας, όπως η αδεερφή σου. Το θέμα είναι πόσα θα πρέπει να του δώσεις επειδή ήρθε...

Έχω ΕΟΠΥΥ και κλινικη ειναι συμβεβλημενη.. Οι τιμές ειναι αυτές που θα πληρώσω εγω απο την τσέπη μου. Η κλινικη θα παρει κι αλλά απο το ταμείο...

Κατ32 κάνω "γυμναστική" αλλά πάλι φοβάμαι την εξέταση... Οταν πας πες μας μετα...

Κι εγώ τη φοβάμαι λίγο να σου πω την αλήθεια, γιατί αρκετές λένε ότι πονάει.... Θα σας πω πως ήταν αν και μάλλον θα πάνε άλλα κορίτσια πριν από μένα. Τη μπαρμπούλα που πήγε σήμερα δεν την εξέτασε από κάτω άραγε;

ναι αλλα δωματιο χωρις μπανιο?περιερο μου φαινεται.τα ιδια λεφτα θα πληρωσω κι εγω στο ιασω στη λαρισα.εχει κλινικη ο βολος αλλα σκεψου εκει γεννηθηκα κι εγω.παμπαλαια και με τα ιδια λεφτα.οσο για την εξεταση ωχ!!εγω δηλαδη που δεν κανω γυμναστικη θαβελαξω?

δεν μας ειπες σαπι μου?εισαι καλυτερα?ελυσες τα θεματα που ειχαν προκυψει?ελπιζω να ξεπεραστηκαν!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...