Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα,αντε αρχισαμε να λεμε για θηλασμο ε??πανε οι εποχες που μονο για συμπτωματα λεγαμε!!αυτα ειναι!!μιλαμε πλεον αποτελουμε εκπαιδευτικο προγραμμα!!χαχχα.ετσι εγω που ειμαι τελευταια απο ολες δε θα μαι καθολου ψαρωμενη.θα τα χω μαθει ολα απο σας!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρκελακι μου γλυκο σε εχω χασει ελπιζω να εισαι καλα και το 2013 να σε κανει μανουλα!!!

ελενακι μου και σε εσενα η ευχη μου!!! φετος να ειναι η πιο γλυκεια χρονια!!! να σου φερνει το καλυτερο δωρο , ενα γερο μωρακι στην κοιλιτσα σου και μετα απο 9,5 μηνες στην αγκαλιτσαι σου

σαπι μου υπομονη! μετα την γεννα σταματανε και οι συχνοουρια και οι ξυνιλες!! να προσεχεις την μικρουλα σου και να της πεις α μην βιαζεται!!

κριστυ μου τι κανουν τα κοριτσακι σου??? ελπιζω να ειναι φρονιμες και οι δικες σου και να περιμενουν!

ελενακι αντε τωρα ειναι η σειρα σου περιμενουμε τον μπεμπη σου! λογικα εσενα ειναι ετοιμος! απο οτι θυμαμαι εχουμε-ειχαμε 1 εβδομαδα διαφορα !!!με το καλο σου ευχομαι και με εναν πονο!!!!

διδυμακι μου να προσεχεις αυτα τα πετρωματα πανω καθε 10 λεπτα με ανησυχισαν εμενα μαζι με πονο στη μεση 2 φορες και λιγ πονους περιοδου! να μην κουραζεσαι εγω τον τελευταιο μηνα το ειχα ξεφτυλισει ολο ψωνια περπατημα καθαρισματα , τν ξεπατωσα τον παντελακι κι μου λεει αρε μαν δεν πλεβαιυεσαι κατσω να βγω γιατι με κουρασες!:P:p:p

impatient να σου περιγρψω το πρωτο 20ωρο που τον εχω στο σπιτι ο μπεμπης ειναι μαμ κακα και νανι αλλα νομιζω θελει και λιγο χερια...., οταν γκρινιαει στο λικνο του τον κουναω

πιπιλα δεν δεχεται ευκολα και του την δινει οταν του βγαζω την πανα! μιλαμε κλαιει με πολυ παραπονο και τσιριχτα!!!!!!!! 1 εβδομαδα μου τον ειχαν απλυτο! σημερα φωναξα την ξαδερφη μου να του κανε το πρωτο μπανιο ν με βοηθησει να μαθω μιας και και εχει 3 παιδακια !!

ροδουλα μου ευχομαι να εισαι καλυτερα με τις καουρες και συμπληρωσε στη λιστα οτι ο Αλκης γεννηθηκε 11:50 πμ και κιλακια 2.480

κατ μου ναι περασαμε πρωτοχρονια οικογενιακος μεσα στο υπνδωματιο!!!!! ανοιξαμε και σαμπανια ηπιε και ο Αλκουλης σαμπανια απο το γαλα μου ! χαχαχαχαχαχαχαχαχ αλλα τον επιασε λοξιγκας

αμαρρυλις μου τι κανει ο μπεμπης σου??? βγαλε φωτο διπλα στο δεντρο με τη φουσκωμενη κοιλια!!!

ριτσακι ευχομαι ολα να πανε καλα στον επομενο υπερηχο και η μπεμπα σου

η πανεμορφη μπεμπα σου που σηκωσα και με κοιτουσε καλα καλα :D

ειπα στον αντρα μου η κοπελα απο τη συμη εγραψε " γνωρισα την ντιντι και ειναι σαν μικρο κοριτσακι " και με κοιτουσε καλα καλα ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

να σε ρωτησω και κατι αλλο ο πε...της ειναι ο παιδιατρος που σου ειπε για 2 φορες αντιβιωση?

εμεις στην κλινικη πληρωσαμε 430 για τους παιδιατρους γιατι λεει εκαναν συμβουλιο 4 παιδιατροι για το αν θα ανεβε το παιδι αθηνα και ολοι πηραν 100 για ενα συμβουλιο 5 λεπτων ενω ο π...ης 130

τα 30 μαλλον γιατι ερχοταν 3 μερες στη σειρα και μου ελεγε τα νεα του μπεμπη απο αθηνα τα ποια ετσι κι αλλιως τα ηξερα απο τον ντιντο!!!!

να σας πω κατι ευτυχως που πηγαμε Αθηνα ετσι μαθαμε και γι την αλλεργια στο ενζυμο! για να ξερω και τι να τρωω! αλλα και τι φαρμακα πρεπει να προσεχουν οι γιατροι να του δινουν

κατια μου τι κανει ο μιχαλιως μου πρεπει να εχει γινει ολοκληρος μπεμπης τωρα!!!!!!! να μου τον φιλησεις εμεις ειμαστε ακομη τοσοδουλιδες και αυτο το κολπο θα το κανω τωρα με το μπανιο που ειπες! δεν ξερω τι ποσοτητες παιρνει απο τ στηθος μου και ανησυχω... το πρωι αναγκαστικα εβγαλα 2 φορες απο το θηλαστρο και του εδωσα με το μπιμπερο για να ειμαι σιγουρη οτι πηρε γαλα γιατι αγχονομαι ειναι και μικροκαμωμενος και δεν πεπει να χανει κιλα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

Ντιντακο τι ωραια που ειστε σπίτι με τον πριγκιπα σας!!!!

εγω ειμαι 10 μερες στον 9ο κ βλεπω να μην βγαινει...χαχαχα, μας κανει τον δυσκολο. στις 10/1 εχω ραντεβου με τον γιατρό κ θα με δει κ απο κατω που βρισκομαστε. Εχω πονακια χαμηλα, αλλα μολις κανω καποια δουλεια, μετα σταματανε.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κοριτσια!!! Ντιντι, Ριτσα τι κανετε με τα μικρα? Ελπίζω ολα καλα!!

Οι υπολοιπες στην αναμονη!!! Σημερα πάω γυναικολογο για μετρημα και ΝΣΤ και βλέπουμε!! Κανω και τα τελευταια ψωνια για το θηλασμο και θα φτιαξω τα πραγματα της μικρης!! Στο σπιτι μου γινεται πανζουρλισμος, αδερφη, μανα και πεθερα στις διαταγες μου και ο αντρας ευτυχως στο γραφειο αλλιως δε θα την εβγαζε με δαυτες!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα κι απο μενα!

Μπισκοτακι να μας πεις τι ακριβως ειναι το NST, παω να κανω αυριο και θελω να ξερω τι με περιμενει! Για τον θηλασμο πρεπει να κανω κι εγω μια δυο αγορες ακομα (13 και σημερα γαρ), οπως επισης να παρω κι ενα παιδικο θερμομετρο, και μια ζωνη για μετα την καισαρικη.

Και φυσικα περιμενουμε νεα απο Ντιντι και Ριτσα, πως τα πατε κοριτσια με τα νεογεννητα σας στο σπιτι? Σας εχουν εξαντλησει? Ντιντι, ειδικα εσυ που εισαι πρωτομανουλα, τα βγαζεις περα ευκολα μονη σου η χρειαζεσαι και τη μαμα συνεχεια στο σπιτι? Πονας καθολου στην τομη? Καλο κουραγιο σας ευχομαι κοριτσια και σε λιγο ερχομαστε κι εμεις στο κλαμπ!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα κι απο μενα!

Μπισκοτακι να μας πεις τι ακριβως ειναι το NST, παω να κανω αυριο και θελω να ξερω τι με περιμενει! Για τον θηλασμο πρεπει να κανω κι εγω μια δυο αγορες ακομα (13 και σημερα γαρ), οπως επισης να παρω κι ενα παιδικο θερμομετρο, και μια ζωνη για μετα την καισαρικη.

Και φυσικα περιμενουμε νεα απο Ντιντι και Ριτσα, πως τα πατε κοριτσια με τα νεογεννητα σας στο σπιτι? Σας εχουν εξαντλησει? Ντιντι, ειδικα εσυ που εισαι πρωτομανουλα, τα βγαζεις περα ευκολα μονη σου η χρειαζεσαι και τη μαμα συνεχεια στο σπιτι? Πονας καθολου στην τομη? Καλο κουραγιο σας ευχομαι κοριτσια και σε λιγο ερχομαστε κι εμεις στο κλαμπ!

καλημερα ιμπαντιεντ!!! εγω ειχα προβλημα μονο με τον θηλασμο εε κ λιγο με τον υπνο κοιμαμαι 3 το πολυ 4 ωρες συνολικα το βραδυ καθε μερα! αλλα με ευχαριστει που την θηλαζω!! τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα λιγο πονανε οι θηλες την ωρα που το πιανει αλλα μετα ειναι ενταξει κ ειναι πολυ μικρο κ κουραζεται γρηγορα κ καθομαστε 1 ωρα το λιγοτερο για να φαει! αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι που βγαζει γαλα οχι σε ολα τα γευματα αλλα μετα απο ρεψιμο κ οχι μια γουλια. εχει συνεχεια λοξυγγα κ βγαζει κ με αυτο.. μετα απο καθε γευμα εχει λοξυγγα.. πηρα τηλ τον παιδιατρο κ του το ειπα κ μου ειπε οτι μπορει να ειναι απο την λαιμαργια πιου πιανει το στηθος κ το πιανει καμια φορα λαιμαργα κ πηνει γρηγορα κ μετα σταματα.. κ δεν μπορουμε να κανουμε κατι απο τη στιγμη που θηλαζω (για αλλαγη γαλα).. το βραδυ μου βγαινει ολοι η κουραση κ εχω πολλα παρα πολλα νευρα, τα ποδια μου πρηστηκανε ποναω ολοκληρη ολα μου τα νευρα ειδικα απο τη μεση κ κατω... αλλα κανω υπομομη λιγες ημερες ακομη θα περασει κ αυτο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

τι ομορφα που μιλαμε πια για θηλασμο και αυπνιες!

κοριτσια που δεν εχετε ακομα γεννησει ετοιμαστιτε για την απολυτη ευτυχια!

ιμπατιεν εγω δεν φορεσα ζωνη μετα την καισαρικη , ρωτα τον γιατρο σου!( δεν ειχα ομως και μεγαλη κοιλια)

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Ροδουλα ουτε εγω εχω μεγαλη κοιλια, εχω ακομα οπτικη επαφη (αν και περιορισμενη) με περιοχες εκει κατω, κανω μονη μου πεντικιουρ κτλ, αλλα μου ειπαν οτι μετα την καισαρικη η ζωνη ειναι σωτηρια, γιατι κραταει την κοιλια και δεν νιωθεις οτι θα σου βγουν τα εντερακια απο εξω.

Ριτσακι φανταζομαι η κουραση εχει να κανει και με το οτι εχεις και αλλα 2 παιδακια να φροντισεις, που οσο να 'ναι, θελουν κι αυτα τον χρονο τους μαζι σου. Εχεις τουλαχιστον καποιον να σε βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου? Βαλε στον αντρουλη σου να σου κανει μασαζ στα ποδια οταν εχει χρονο, θα σε ανακουφισει καπως. Μια κρεμα με ωραιο αρωμα θα βοηθησει πολυ.

Εγω κοριτσια υποφερω. Εφαγα ενα τοστ το πρωι κι ενα κομματι κεηκ, στουμπωσε το στομαχι μου, εβγαλα οσα μπορεσα αλλα συνεχιζω να νιωθω χαλια ακομα και 5 ωρες μετα... Τι δυσπεψια ειναι αυτη βρε παιδι μου.. Διαβαζω για τις υπολοιπες οτι εχει κατεβει η κοιλιτσα σας και σας ζηλευω, εμενα εχει κατσικωθει πανω στο στομαχει η μπεμπα και μαλλον εκει θα μεινει μεχρι τελους...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα κι από μένα...

Ρίτσα κι εμένα η μικρή έκανε αναγωγές, δεν είναι τίποτα, μη σε ανησυχεί. Πολλά μωρά το παθαίνουν. Της αδερφής μου το μωρό επίσης. Κάποια στιγμή σταματάνε κι ούτε που το συνειδητοποιείς.

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι τους αρέσει το βυζάκι και πίνουν πιο πολύ απ΄ όσο αντέχει το στομαχάκι τους.

Εμένα η οδηγία που μου είχε δώσει τότε η παιδίατρος ήταν να ανυψώσω λίγο το πάνω μέρος του στρώματος ή του κρεβατιού της ώστε να είναι ξαπλωμένη σε κάπως επικλινή θέση. Τα ανακουφίζει αυτό.

Ροδουλα ουτε εγω εχω μεγαλη κοιλια, εχω ακομα οπτικη επαφη (αν και περιορισμενη) με περιοχες εκει κατω, κανω μονη μου πεντικιουρ κτλ,

Μην τα πετάτε έτσι απότομα ρε κορίτσια αυτά...

Εγώ έχω χάσει επαφή με τα "κάτω διαμερίσματα" από το Σεπτέμβρη...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Kαλησπερα κοριτσια μου τι κανετε????εγω τωρα εφαγα ενα μικρο κομματι παστιτσιο με τον αμορε κ καθησα λιγακι..το απογευματακι θα παμε το σκυλακι μας για εμβολιο κ μετα σπιτι ξαπλα...τα βραδια μου φαινονται βασανο πια....σηκωνομαι καθε δυωρο για τουαλετα...πονανε τα ποδια μου ειδικα τα γονατα παρα πολυ κ γενικως στριφογυριζω συνεχεια...!!εχω κ αλλο ενα θεμα που με προβληματιζει απο την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα στον γιατρο κ ψιλοξενερωσα κοριτσια...!!

οταν πηγα μου ειπε οτι οτιδηποτε συμβει απο το προηγουμενο Σαββατο μεχρι αυτο εκεινος θα λειπει διακοπες εχει αφησει αντικαταστατη αλλα τα λεφτα θα τα παρει ο ιδιος....κ γενικως εχω ξενερωσει λιγο με το χρηματικο..!ενω τον θεωρω κορυφαιο στον τροπο που τα αναλυει κ τα περιγραφει ολα με κανει να νιωθω σαν ΑΤΜ κ εχασα την εμπιστοσυνη μου απο την προηγουμενη εβδομαδα που ειπε αυτο...δλδ εγω τον εμπιστευομαι τοσο καιρο κ τα σκαμε αδρα κ εκεινος μου λεει οτι τωρα στο κρισιμο σημειο επειδη θα λειπει εχει αφησει αλλον....σε σημειο που αν δεν ημουν στον μηνα μου θα ψαχνομουν για αλλον γιατρο...!!τι να κανω δεν ξερω αληθεια???κ τα λεφτα που ζηταει μου φαινονται παρα πολλα για δημοσιο νοσοκομειο....μαυρα λεφτα δλδ..!!τι να κανω??πειτε μου κατι...δεν ξερω τι...!!ο αμορες ηδη εχει θυμωσει κ μου λεει οτι πρωτα ο θεος να βγει γερο δυνατο το μπεμπακι μας κ εγω απο την γεννα κ θα σκεφτει πολυ τι ποσο θα του δωσει...!!ουφφφ..!με περιτρυγιριζει μερες τωρα..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αλήθεια, τι είναι αυτό το NST? Ούτε εγώ ξέρω... Ελένη, τώρα που είσαι ήδη σχεδόν 38 εβδομάδων, κάθε πότε πας στο γιατρό; Νόμιζα πως μετά την 36η πάμε κάθε εβδομάδα...

Μπαρμπούλα, αν επιτρέπεται πόσα σου είπε; Εγώ ακόμη δεν έχω συζητήσει το ποσό και φοβάμαι πως κι εγώ θα νιώσω σαν ΑΤΜ.... Δυστυχώς οι γυναικολόγοι είναι λίγο "κάπως" με το θέμα των χρημάτων γιατί ξέρουν πως είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και πως οι γυναίκες δεν θέλουν με τίποτα να διακινδυνεύσουν την υγεία του μωρού τους... Κι εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω και όλο αυτό με τα μαύρα μου τη δίνει πάρα πολύ, ιδίως σε τέτοιες εποχές... :evil:

Για το θηλασμό τι ψώνια κάνετε;;;; Τι πρέπει να πάρουμε γιατί δεν έχω πάρει κι εγώ κάτι.. Μόνο επιθέματα στήθους...

Αφήστε τι έπαθα εγώ! Μας είχε πει μία συγγενής του άντρα μου ότι θα μας έδινε λίκνο το οποίο προς το παρόν το χρησιμοποιεί αλλά υπολόγιζε πως τώρα θα μετέφερε το μωρό στην κούνια και δε θα το χρειαζόταν πια. Τελικά το θέλει για άλλους 2 μήνες (ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και ντράπηκα να ρωτήσω...) και έτσι παρήγγειλα τώρα ένα. Ελπίζω να έρθει εγκαίρως γιατί δε θα έχω που να κοιμίσω τη μπέμπα στο τέλος! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ψάχνοντας στο Ιντερνετ βρήκα πως λέγεται στα Ελληνικά καρδιοτοκογράφημα ηρεμίας :

Οι εξετάσεις

Εκτός τον αιματολογικό έλεγχο ρουτίνας (γενική αίματος, σακχάρου και ούρων), κατά την 3Οή-32η εβδομάδα κυήσεως θα σας ζητηθεί να κάνετε το υπερηχογράφημα DOPPLER. Μέσω αυτού ελέγχεται η εμβρυϊκή ανάπτυξη και η ροή του αίματος στον ομφάλιο λώρο και τις μητριαίες αρτηρίες. Την 38η εβδομάδα θα κάνετε το βιοφυσικό προφίλ, που περιλαμβάνει ένα υπερηχογράφημα και το καρδιοτοκογράφημα ηρεμίας, κατά το οποίο ελέγχεται η καρδιακή συχνότητα του εμβρύου σε σχέση με τις κινήσεις του και τη δραστηριότητα της μήτρας. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις είναι απαραίτητο να γίνουν για την παρακολούθηση μιας ομαλά εξελισσόμενης κυήσεως.το βρηκα αλλου στο φορουμ για το nst.κι εγω δεν ηξερα τι ειναι!!!

τι κανετε κουκλες?εγω σημερα εχω κατι πονακια χαμηλα και εχω νευριασει.αλλο τουτο παλι.αφηστε που καθε δυο μερες,μαλλον βραδυα εχω συμπτωματα ουρολοιμωξης.ελεος!!πριν τα χριστουγεννα επαθα κιολας μια εκανα καλλιεργεια βγηκε καθαρη αλλα την αντιβιωση δεν τη γλιτωσα!!τωρα παλι τα ιδια.αλλα αυριο εχω γενικες εξετασεις και δευτερα γιατρο.να δουμε τη μπεμπα!αρχισα σιγα σιγα να ετοιμαζομαι κι εγω.πηρα απορρυπαντικα να πλυνω τα ρουχακια και την προικα που εχω και με επιασε ενα χαζοχαμογελο μες στο σουπερ μαρκετ λες κι αγοραζα γοβες γκουτσι!!!χαχαχαχα

κατ32 κι εγω στη θεση σου θα νευριαζα.και μενα μου χουν ταξει δωρα,να δω ποτε θα μου τα παρουν.δεν πολυεμπιστευομαι και εν ειναι και σωστο να ρωτας.τι σου πε οτι θα στο δωσει αφου δεν ειχε σκοπο?και στο λεει και τελευταια στιγμη.η κουνια δεν χωραει με τιποτα στην κρεβατοκαμαρα σου?

6KuQp2.png

Κατ μου ζηταει 1500 για εκεινον χαριστικα λεει γιατι κανονικα θα ηθελε 2000 κ αλλα 200 για τον αναισθησιολογο...!!κ χωρις αποδειξη...κ τα ιδια λεφτα ειτε για φ.τ ειτε για κ.τ ...κ τα ιδια ειτε επελεγα το ιδιωτικο ειτε το δημοσιο....κ με αποδειξη λιγοτερη φυσικα αν πηγαινα στο ιδιωτικο...!!κ γενικως ειλικρινα ενω μεχρι τωρα ελεγα οτι αυτα που ζηταει αυτα θα παρει..ξενερωσα με αυτο που ειπε οτι εχει αφησει αντικαταστατη(λες κ εγω τον εμπιστευτηκα μονο για να περασω την εγκυμοσυνη οχι για να με ξεγεννησει..)αλλα τα λεφτα θα τα παρει εκεινος οτι κ αν γινει..!!κ ακουσα απο ανθρωπους τριγυρω μου οτι υπαρχουν καποιοι γιατροι σε 2 δημοσια νοσοκομεια εδω κοντα που δεν ζητανε κ λεφτα κ τους δινεις οτι θες...!ειλικρινα αν δεν ημουν στον μηνα μου θα το σκεφτομουν παρα πολυ να βρω γιατρο σε αλλο νοσοκομειο...!!δεν ξερω τι να κανω..!κ δεν ξερω τελικα αν θα του δωσουμε τα λεφτα που ζηταει...αυτο που με νοιαζει τωρα ειναι να βγει γερο κ δυνατο το μωρακι μας κ εγω...!!!αλλα εχω πελαγωσει..!!

Jr39p2.png

κοριτσια μου το nst ειναι το καρδιοτακογραφημα..!!σου βαζουν 2 στρογγυλα πραγματα στην κοιλια το ενα στην μητρα(κοντα στον αφαλο)το αλλο λιγο πιο κατω(για την καρδουλα)κ ακους την καρδουλα του μωρου σου κ φαινεται οπως στο καρδιογραφημα κ επισης δειχνει κ τις συσπασεις της μητρας...επισης εμενα μου εδωσαν κ ενα κουμπακι να παταω καθε που νιωθω το μπεμπακι να κλωτσαει....διαρκει κανενα 40 λεπτο....!!αυτααααααααα!!!:D:D

παω να παιξω κανενα επιτραπεζιο πανω στον ξαδερφο οσο μπορω ακομη να ανεβαινω τις σκαλες...!!φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

Κατ μου ζηταει 1500 για εκεινον χαριστικα λεει γιατι κανονικα θα ηθελε 2000 κ αλλα 200 για τον αναισθησιολογο...!!κ χωρις αποδειξη...κ τα ιδια λεφτα ειτε για φ.τ ειτε για κ.τ ...κ τα ιδια ειτε επελεγα το ιδιωτικο ειτε το δημοσιο....κ με αποδειξη λιγοτερη φυσικα αν πηγαινα στο ιδιωτικο...!!κ γενικως ειλικρινα ενω μεχρι τωρα ελεγα οτι αυτα που ζηταει αυτα θα παρει..ξενερωσα με αυτο που ειπε οτι εχει αφησει αντικαταστατη(λες κ εγω τον εμπιστευτηκα μονο για να περασω την εγκυμοσυνη οχι για να με ξεγεννησει..)αλλα τα λεφτα θα τα παρει εκεινος οτι κ αν γινει..!!κ ακουσα απο ανθρωπους τριγυρω μου οτι υπαρχουν καποιοι γιατροι σε 2 δημοσια νοσοκομεια εδω κοντα που δεν ζητανε κ λεφτα κ τους δινεις οτι θες...!ειλικρινα αν δεν ημουν στον μηνα μου θα το σκεφτομουν παρα πολυ να βρω γιατρο σε αλλο νοσοκομειο...!!δεν ξερω τι να κανω..!κ δεν ξερω τελικα αν θα του δωσουμε τα λεφτα που ζηταει...αυτο που με νοιαζει τωρα ειναι να βγει γερο κ δυνατο το μωρακι μας κ εγω...!!!αλλα εχω πελαγωσει..!!

τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????????????????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:μου κανεις πλακα συνονοματο?ποιος θα σε ξεγεννησει καλε?ο γιακουμπ της μαιευτικης?και σε αφηνει και ξεκρεμαστη μια εβδομαδα??και χωρις αποδειξη?και σε δημοσιο?και σας κανει και χαρη?συγνωμη αλλα μην κανεις κανα αστειο και του δωσεις τοσα λεφτα.μην ασχοληθεις καθολου εσυ με το ζητημα.εισαι με την κοιλια στο στομα κι εχεις αλλα αγχη.εγω λεω να πεις στον αντρα σου να το χειριστει οπως θελει το ζητημα αυτος μονος του κι εσυ να μεινεις τελειως απεξω.και να κανει οτι νομιζει αυτος.αν και αφου εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη αν δεν φοβασαι πηγαινε να σε ξεγεννησει ο γιατρος της ευφημεριας και με αυτα τα λεφτα κανε κατι στο σπιτακι σας που με τοσο κοπο φτιαχνετε,σορρυ συνονοματη που μιλαω ετσι απολυτα αλλα με φρικαρουν αυτοι οι γιατροι.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...