Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Barboula μου εννοείς στα μεσα του Ιανουαρίου.. Οχι του έτους... Αν ήταν του έτους καήκαμε!!!!!! Με το καλο να ρθει οπότε θελει!!

Εγω πάλι οι Καουρες σταμάτησαν... Τρέχω όλη μέρα κι όλη νυχτα τουαλέτα! Μαλλον έχει κατέβει αρκετά η μπεμπα... Αφού σήμερα δεν άντεχα και κατουρησα στην άκρη του δρόμου.. Θα σκάσω καμια ώρα...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι από μένα!

Με το καλό η αλλαγή της χρονιάς.

Αποψε ειμαστε καλεσμενοι για πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον και μαλλον θα πρεπει να μεινω νηστικη ολη μερα για να μην εχουμε παρατραγουδα το βραδυ.. Κι εννοειται οτι εκει δεν θα ακουμπησω τπτ, αλλιως θα βγαλω ολο το βραδυ τρεχοντας στο μπανιο καθε δεκαλεπτο.

ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Μπορείς να τρως κάθε λίγο και λιγάκι κάτι στερεό, πχ ένα κράκερ με λίγο τυράκι, μια φρυγανιά, κοκ.

Στο ρεβεγιόν απέφυγε σάλτσες, "αλά κρεμ" κοκ.

Προτίμησε ρυζάκι - πατατούλες κ άλλα παρεμφερή.

Κριτσινάκια , παξιμαδάκια είναι ασφαλέστερα κ από ψωμί.

Κι εννοείται όχι γλυκά!

Βασιλόπιτα που είναι πιο "άγλυκη" από τούρτες πχ ή σιροπιαστά, μπορείς να φας λίγη.

Προτίμησε κρασάκι κόκκινο κ πιες μόνο μια-δυο γουλιές από ποτό. Και φυσικά νερό.

Κουράγιο.

Πάντως τα φάρμακα για το στομάχι κ ειδικά τα αντιόξινα τύπου μααλόξ είναι εντελώς ακίνδυνα στη φάση της εγκυμοσύνης που βρισκόμαστε.

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

Βάλε με κι εμένα για ΕΛΕΝΑ.

Με βλέπω να "κονταροχτυπιέμαι" με την Ελένη.

Μπορεί η ημερολογική μου ΠΗΤ να είναι 13-02-13, με βάση όμως τους μέσους όρους διδύμων, η πιο πιθανή ημερομηνία μου (εκτός απροόπτου) είναι 3 βδομάδες νωρίτερα.

Δηλ πέφτω πάνω σε Ελένη!

Ο δικος μου γιατρος μου προετεινε και τα ζαντακ και τα σιμεκο αλλα δεν θελω να παιρνω χαπια. Οσο για τη διατροφη, σκεψου οτι ειμαι 16 ωρες νηστικη με εμετους, δεν εχω πιει παρα μονο δυο γουλιες νερο και ακομα και τωρα εχω καουρες... Απο τι ρε γαμωτο???? Αφου αδειο ειναι το στομαχι...

Φας δε φας το στομάχι παράγει τα υγρά του.

Το ζαντάκ να το πάρεις.

Φαντάσου ότι αυτά που παίρνω εγώ (ζουρκαζόλ) είναι ακόμη πιο βαριά!

Εγω πάλι οι Καουρες σταμάτησαν... Τρέχω όλη μέρα κι όλη νυχτα τουαλέτα! Μαλλον έχει κατέβει αρκετά η μπεμπα... Αφού σήμερα δεν άντεχα και κατουρησα στην άκρη του δρόμου.. Θα σκάσω καμια ώρα...

Ωχ...

Να φανταστείς στην κόρη μου όταν σταμάτησαν οι καούρες, με είχαν πιάσει πόνοι γέννας κ δεν τους κατάλαβα! Τι μένοιαζε??? αφού μπορούσα στα "ενδιάμεσα" να είμαι ξαπλωτή και να κοιμάμαι... σιγά μη χρονομετρούσα πόσο συχνά με "κλώτσαγε" (νόμιζα ότι έτρωγα κλωτσιές) η μικρή. Στο πεντάλεπτο κατάλαβα ότι αυτά είναι πόνοι γέννας.

Συμπέρασμα:

Όσες έχετε καούρες απίστευτες:

1) την 1η φάση του τοκετού μπορείτε να την περάσετε απολαμβάνοντας τον ύπνο σας

2) στη 2η φάση που είναι πιο επώδυνη, όταν το καταλάβετε θα έχετε ήδη "φάει το γάιδαρο"...

(Από τα μαθήματα του ανώδυνου μας είπαν ότι όταν οι ωδίνες γίνουν κάθε 5 λεπτά έχουμε 3-5 ώρες μπροστά μας αν είναι το 1ο παιδί-εμένα ήταν κάτι λιγότερο από 4)

Σας χαιρετώ.

Με το καλό να σας μπει!!! (ο καινούργιος χρόνος)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας κι από μένα!

Με το καλό η αλλαγή της χρονιάς.

ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΗΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Μπορείς να τρως κάθε λίγο και λιγάκι κάτι στερεό, πχ ένα κράκερ με λίγο τυράκι, μια φρυγανιά, κοκ.

Στο ρεβεγιόν απέφυγε σάλτσες, "αλά κρεμ" κοκ.

Προτίμησε ρυζάκι - πατατούλες κ άλλα παρεμφερή.

Κριτσινάκια , παξιμαδάκια είναι ασφαλέστερα κ από ψωμί.

Κι εννοείται όχι γλυκά!

Βασιλόπιτα που είναι πιο "άγλυκη" από τούρτες πχ ή σιροπιαστά, μπορείς να φας λίγη.

Προτίμησε κρασάκι κόκκινο κ πιες μόνο μια-δυο γουλιές από ποτό. Και φυσικά νερό.

Κουράγιο.

Πάντως τα φάρμακα για το στομάχι κ ειδικά τα αντιόξινα τύπου μααλόξ είναι εντελώς ακίνδυνα στη φάση της εγκυμοσύνης που βρισκόμαστε.

Βάλε με κι εμένα για ΕΛΕΝΑ.

Με βλέπω να "κονταροχτυπιέμαι" με την Ελένη.

Μπορεί η ημερολογική μου ΠΗΤ να είναι 13-02-13, με βάση όμως τους μέσους όρους διδύμων, η πιο πιθανή ημερομηνία μου (εκτός απροόπτου) είναι 3 βδομάδες νωρίτερα.

Δηλ πέφτω πάνω σε Ελένη!

Φας δε φας το στομάχι παράγει τα υγρά του.

Το ζαντάκ να το πάρεις.

Φαντάσου ότι αυτά που παίρνω εγώ (ζουρκαζόλ) είναι ακόμη πιο βαριά!

Ωχ...

Να φανταστείς στην κόρη μου όταν σταμάτησαν οι καούρες, με είχαν πιάσει πόνοι γέννας κ δεν τους κατάλαβα! Τι μένοιαζε??? αφού μπορούσα στα "ενδιάμεσα" να είμαι ξαπλωτή και να κοιμάμαι... σιγά μη χρονομετρούσα πόσο συχνά με "κλώτσαγε" (νόμιζα ότι έτρωγα κλωτσιές) η μικρή. Στο πεντάλεπτο κατάλαβα ότι αυτά είναι πόνοι γέννας.

Συμπέρασμα:

Όσες έχετε καούρες απίστευτες:

1) την 1η φάση του τοκετού μπορείτε να την περάσετε απολαμβάνοντας τον ύπνο σας

2) στη 2η φάση που είναι πιο επώδυνη, όταν το καταλάβετε θα έχετε ήδη "φάει το γάιδαρο"...

(Από τα μαθήματα του ανώδυνου μας είπαν ότι όταν οι ωδίνες γίνουν κάθε 5 λεπτά έχουμε 3-5 ώρες μπροστά μας αν είναι το 1ο παιδί-εμένα ήταν κάτι λιγότερο από 4)

Σας χαιρετώ.

Με το καλό να σας μπει!!! (ο καινούργιος χρόνος)

Τι εννοείς πόνοι γεννας;;; Και γιατι δεν το κατάλαβες;;; Κορίτσια αγχωθηκα... Σήμερα πάω τουαλέτα συνέχεια... Μιλάμε συνέχεια και έχω και αρκετά πονακια ειδικά στη μέση... Λέτε να μας κανει ποδαρικό η μπεμπα..;;!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κοριτσάκια, χρόνια πολλά και με το καλό να μας έρθει η νέα χρονιά! Η χρονιά που θα μας φέρει τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας αλλά και στην Μαρκέλλα και στο Ελενάκι και στην Ύρις να φέρει το θετικό τεστ και ένα υγιέστατο μωράκι στη ζωή τους! Και φυσικά η Κάτια, η Ντίντι και η Ρϊτσα να περάσουν την πιο τέλεια Πρωτοχρονιά με τα μωράκια τους που ήρθαν ήδη! Ελπίζω ο Άλκης να βγήκε ήδη Ντίντι μου και να είναι στην αγκαλιά σου!

Να έχουμε υγεία, να είμαστε ευτυχισμένες με την οικογένειά μας και τους φίλους μας και όλα τα άλλα θα τα βρούμε!

Να περάσετε τέλεια σήμερα χωρίς να κουραστείτε πολύ γιατί έχουμε βαρύνει όλες μας και δεν είμαστε για πολλά πολλά...

Εγω από καούρες έχω κάτι λίγες τις τελευταίες μέρες αλλά με κάποιο τρόπο καταφέρνω και τι αγνοώ και τρώω κανονικότατα! Μάλλον σε σας θα είναι πιο έντονες, εμένα είναι σαν κάψιμο ψηλά στο λαιμό αλλά δεν με εμποδίζει να φάω. Λέτε κι η δικιά μου να είναι γλόμπος;;;; :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κι εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί η Κρίστυ... Πως σχετίζονται οι καούρες με τη γέννα;;;; :shock:

Sapi, νιώθεις ότι έχει ξεφουσκώσει η κοιλιά σου; Ότι έχει αδειάσει δηλαδή πάνω; Γιατί κάπως έτσι θα καταλάβουμε ότι κατέβηκε το μωρό νομίζω...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου εγω τις καουρες κ τα ρεψιματα τα αντιμετωπισα με χλιαρο γαλα!!!

σουπερ συνταγη κ μου περναει κ στο δευτερολεπτο!!!

αν κ τις πιο πολλες φορες εχω δει οτι με πιανει απο σοκολατοειδη κ απο ξινα οπως πορτοκαλι!!!

γαλα γαλα γαλα θα με θυμηθειτε(θελω να πιστευω)!!!

οσο για το ποτε κατεβαινει η κοιλια νομιζω κοριτσια οτι αν γυρισετε πλαι σε εναν καθρεφτη φαινετε.εχω δει!!!ειναι σαν να σε τραβαει η κοιλια προς τα κατω!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Κοριτσακια μου κ μελλον μανουλιτσες για εμενα το 2012 ηταν η χρονια που μου χαρισε πολλα κ τελικα το πιο σημαντικο να μηνω εγκυος κ να μεγαλωνει μεσα μου ο πενεμορφος γιος μας,να με κανει να περασω χριστουγεννα με φουσκωμενη κοιλιτσα κ πολυ πολυ συγκινηση!!!!και το 2013 να με αξιοσει η παναγια να το γεννησω γερο!!!

μακαρι το 2013 να ειναι μια χρονια που θα μας φερει τα παιδια μας γερα στη αγκαλια μας κ μακαρι να αξιοθουμε να τα χαιρομαστε γερα μια ζωη!!!

στις μανουλες που γεννησανε να χαιρονται τα αστερια της ζωης τους!!!

κ οσες δεν πηραν αυτο που θα τις εκανε ευτυχισμενες αυτη τη χρονια μακαρι ο καινουριος χρονος να τους το χαρισει απλοχερα!!!

Υγεια σε ολον τον κοσμο!!!

Χρονια Πολλα!!!

Καλη Χρονια!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες!!!! Μακαρι το 2013 να ειναι το πρωτο απο τα πιο ευτυχισμενα χρονια της ζωης μας! Να μη ξεχναμε μεσα σε αυτη την τοσο δυσκολη κατασταση, να εκτιμαμε αυτα που εχουμε και να προσπαθουμε με αισιοδοξια και πεισμα για το καλυτερο! Να περασετε ομορφα και σημερα, παρεα με αγαπημενα ατομα!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

λοιπον αρχισαν να μου βαζουν πονους 10 κ μιση αλλα να ποναω ηταν μια ωρα μονο εκανα διαστολη χωρις να ποναω σε λιγοτερο απο μια ωρα γεννησα ενταξει δεν υπεφερα αλλα σαν γεννα πονεσα κ με 2-3 σπροξηματα βγηκε η μικρη ηταν κ ο αντρας μου μεσα μαζι μου πρωτη φορα!! εχω ραμματα αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι γδαρσιμο δεν με εκοψε ειναι επο το κεφαλακι την ωρα που εβγαινε!! ειναι μικροκαμωμενο γεννηθηκε 2780 κ 47 υψος! ειναι πολυ ζωηρη για την ωρα κλαιει μονο οταν πειναει!! μοιαζει με την κορη μου μονο που αυτη ειναι μελαχρινη!!

δεν εχω ηρεμηση ακομη νιωθω πιο χαλια απο οτι οταν γεννησα γιατι στη ροδο εκανα ψωνια γιατι συμη ηρθαμε χθες το απογευμα κ δεν ειχα τιποτα ουτε για κερασμα ουτε για να φαμε σημερα κουραστηκα ο υπνος ειναι λιγος αλλα εχω ενα προβλημα το μωρο ειναι πολυ μωρο ακομη κ δεν αδιαζει το στηθος κ ειναι πρησμενο κ ποναει κ απο το βαρος με ποναει η πλατη μου προσπαθω να βγαζω ποτε ποτε κ με θηλαστρο για να μην πετρωση αλλα ποναει κ με αυτο τη να κανωωωω???? καποια που να εχει βοηθεια απο καπου ξερει?? γιατι εμεις εδω τιποτα!

κοριτσια γνωρισα κ την ντιντη ειναι σαν μικρο κοριτσακι!!! ελπιζω να βγηκε ο αλκης κ να ειναι καλα!!!!!!!!

η μικρη μου για το προβλημα της τις καναμε υπεριχο πριν να βγω για να μην περιμενω στην 7 ημερα κ εχει μια πολυ μικρη διαταση δεν ειναι ανησηχιτικο τις δηνουμε αντιβιωση προληπτικα για ουρολοιμωξη 1ml καθε βραδυ κ σε 20 ημερες θα ξανα παμε για υπεριχο κ μπορει να ειναι καλα!! την πηρα κ σε παιδιατρο εξω οχι της κλινικης ο παιδιατρος τις κλινικης ηθελε ν δηνω 2 φορες την ημερα αντιβιωση ο αλλος παιδιατρος μια φορα μονο κ ειναι αρκετο γιατι ειναι για προληψη!! αυτα!!!! παω να την ταισω!!!

σας φιλω κ τα ξανα λεμε!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Χρονια πολλα καλη χρονιααααααααααααααααααααα κοριτσαρες και με το καλο οσες εισαστε στην αναμονη!!!!!!!!!

Ριτσακι αντε ωραια νεα!!!σου εστειλα οδηγιες στο fb!!

ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ευτυχισμενο να ναι το 2013 και να φερει υγεια, τυχη και χαμογελα σ ολα τα σπιτια! Καλη λευτερια στις εγκυουλες μας, να μας ζησουν στις μαμαδες και συντομα φουσκωμενες κοιλιτσες σε οσες προσπαθουν!

Ριτσακι μου!!! Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα! μελανουρι η μικρη, ε? κκοοουυυυκκκκλλλαααα!!! να ζησει, να ευτυχησει, να μεγαλουργησει!!! και η αντιβιωση θα κανει τη δουλιτσα της και ολα καλα... για το στηθος, επειδη το περασα... μπες στο ντουζ με χλιαρο νερο να τρεχει πανω στο στηθος και κανε κυκλικες κινησεις γυρω γυρω. μαλακωνουν, αρχιζει και τρεχει γαλατακι και ανακουφιζεσαι! μια μαια μου το πε, γιατι στην αρχη ειχα πολυ γαλα και δεν το αδειαζε... ετσι λεει ουτε θηλαστρο χρειαζεσαι, ουτε σταματαει το γαλα, ουτε πετρωνει το στηθος!

impatient με το καλο το 2013 να φερει την ιριδα στην αγκαλια σου! καλη χρονια και μωρουδοχρονια!!!

didi ευχομαι να στε γεροι, δυνατοι και αγκαλιασμενοι και σημερα και ολη τη χρονια!!!

Φουσκίτσα μου να χει το 2013 τη λαμψη της χαρας που περιγραφουν τα λογια σου! με το καλο το αντρακι σου!

κατ να ρθουν ολα υπεροχα και η νεα χρονια να σου στειλει υγιη και τελειομηνη την μικρουλα σου!

σαπι, να φυγει καθε αγχος, πονος, ασχημη σκεψη και να ρθουν χαρες, χαμογελα, αγκαλιες, φιλια και ματακια της μπεμπουλας σου να γεμιζουν το 2013!

κριστυ... να κρατησετε οσο πιο πολυ μπορεις! να γινει και η φωτο, αλλα και να χεις στην αγκαλια σου γερα και δυνατα τα κοριτσακια σου!

μπαρμπ, με το καλο ολες οι αλλαγες το 2013 (μπεμπης, νεο σπιτι) και μονο χαρες!!!

ελενη, με εναν πονο να ρθει ο γιος!!! και να ναι ο τελευταιος του 2013!

ροδουλα μου, ευχομαι ολα να ρθουν καλα και σε σας! να χαρεις τα παιδακια σου σε μια χρονια με υγεια και ευτυχια!

μπισκοτακι να χει μονο χαρες το 2013!

real thing, καλη λευτερια κι εσυ και μια χρονια γεματη αγαπη!

μαρκελα, ελενακι, υρις και οποια αλλη περασε το 2012 με απωλεια και πονο, ευχομαι το νεο ετος να επανορθωσει και να φερει στη ζωη σας το χαμογελο που χαριζει η μητροτητα!

σας φιλω ολες.... ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κ Καλή Χρονιά σε όλες σας.

Με υγεία, χαρά κ οικογενειακή ευτυχία.

Ας γεμίσουν με μωράκια οι άδειες κοιλίτσες κι ας αδειάσουν - στην ώρα τους - οι γεμισμένες, να γεμίσουν οι αγκαλίτσες.

Τι εννοείς πόνοι γεννας;;; Και γιατι δεν το κατάλαβες;;; Κορίτσια αγχωθηκα... Σήμερα πάω τουαλέτα συνέχεια... Μιλάμε συνέχεια και έχω και αρκετά πονακια ειδικά στη μέση... Λέτε να μας κανει ποδαρικό η μπεμπα..;;!

Οι πόνοι γέννας στην αρχή είναι ανεπαίσθητοι. Το μόνο χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι "τακτικοί".Αρχικά μπορεί να είναι κάθε 30 λεπτά ή και παραπάνω κ κρατάνε μερικά δευτερόλεπτα. Σταδιακά μειώνονται τα διαστήματα κ αυξάνεται η διάρκειά τους κ η έντασή τους. Πολύ σπάνια οι γυναίκες "ψιλιάζονται" την κατάσταση στο μισάωρο πχ. Στο εικοσάλεπτο θα μπορούσα να το είχα καταλάβει, αλλά ήταν νύχτα κ νύσταζα κ επιπλέον ακριβώς επειδή δεν είχα καούρες (όταν το μωρό "κατεβαίνει" δεν πιέζει πλέον το στομάχι όσο πριν και παύει το αίσθημα καούρας), ευχαριστιόμουν ύπνο στα ενδιάμεσα οπότε δεν έδωσα σημασία. (Είχα κι εγώ συχνοουρία πιο πολύ, αλλά επίσης σκασίλα μου. Και κενώσεις του εντέρου.) Το πρωί είδα λίγο αίμα κ πήρα το γιατρό τηλ. Πήγα κ με είδε. Μου λέει έχεις πόνους? Όχι του λέω (ενώ είχα). Ε μου λέει το σώμα σου έχει μπει σε φάση τοκετού, κατά το βράδυ θα σε πιάσουν.

Στο τέταρτο με δεκάλεπτο ήταν λίιιγο πιο επώδυνα τα πράγματα, κάθε φυσιολογική γυναίκα θα το είχε καταλάβει, εγώ - αφού ο γιατρός είχα πει το βράδυ- δεν έδωσα σημασία.

Στο 5λεπτο η κατάσταση με " τις κλωτσιές της μπέμπας" είχε γίνει αφόρητη κ τότε στρόφαρα!. Πλέον η κάθε ωδίνη κράταγε περί τα 40 δεύτερα.

Από κει κ πέρα όλα εξελίχθηκαν πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα.

Πήγα μαιευτήριο, ζήτησα επισκληρίδιο καθώς νόμιζα ότι τότε είχα αρχίσει να πονάω και θα πόναγα έτσι μέχρι την άλλη μέρα, κούνια που με κούναγε...

Σε 2,5 ώρες κράταγα το μωρό μου αγκαλιά...

κοριτσακια μου εγω τις καουρες κ τα ρεψιματα τα αντιμετωπισα με χλιαρο γαλα!!!

σουπερ συνταγη κ μου περναει κ στο δευτερολεπτο!!!

αν κ τις πιο πολλες φορες εχω δει οτι με πιανει απο σοκολατοειδη κ απο ξινα οπως πορτοκαλι!!!

γαλα γαλα γαλα θα με θυμηθειτε(θελω να πιστευω)!!!

Το γάλα δεν κάνει καλό σε όλες.

Εμένα πχ ο γιατρός του στομάχου μου τόχει απαγορεύσει.

Και ναι, σοκολάτες κ ξινά είναι ότι χειρότερο.

Επίσης σούπες κ τσαγάκια ΔΕΝ βοηθάνε...

Φρυγανίτσες ή κρακεράκια με τυράκι κ ρυζάκι βραστό κάνουν σε μένα την καλύτερη δουλειά.

εχω ενα προβλημα το μωρο ειναι πολυ μωρο ακομη κ δεν αδιαζει το στηθος κ ειναι πρησμενο κ ποναει κ απο το βαρος με ποναει η πλατη μου προσπαθω να βγαζω ποτε ποτε κ με θηλαστρο για να μην πετρωση αλλα ποναει κ με αυτο τη να κανωωωω???? καποια που να εχει βοηθεια απο καπου ξερει?? γιατι εμεις εδω τιποτα!

Ρίτσα όλα θα πάνε καλά κ η μικρή σου θα βρει ρυθμούς με το γάλα.

Με το θήλαστρο δεν γίνεται να αλλάξει η ταχύτητα άντλησης?

Μπορείς να προσπαθήσεις κ μόνη σου πάνω από το νιπτήρα να βγάζεις γάλα.

Επίσης στα μαθήματα θηλασμού μας είπαν για το λάχανο:

Έχεις ένα λάχανο στο ψυγείο κ μόλις νιώσεις "κάπως" βάζεις - ως έχει - από ένα λαχανόφυλλο μέσα από το σουτιέν σου, σε κάθε μαστό. Ανακουφίζει κ διατηρεί το θηλασμό.

Καλή σου επιτυχία.

Κι όσο για το νεφράκι της, είμαι σίγουρη πως μια χαρά θα πάνε τα πράγματα!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλη χρονια! με το καλο ολες να δεχτητε τα μωρακια σας!!!!

εγω τωρα εχω τον μπεμπη με τον ντιντο στο δωματιο και κανουν νανι και βγηκα στο σαλονι να σας πω τα νεα μας!!!

ειμαστε ροδο οπως καταλαβαινετε!!!!!

απο χθες το βραδυ

ακομη δεν ξερω τις συνηθειες του παντελακι σιγα σιγα θα σας τα πω κι αυτα

προς το παρον τα νεα απο τους γιατρους ειναι οτι εχουμε ενα μικρο φυσιματακι στην καρδια το οποιοο θα το ξανα ελεγξουμε σε 3 μηνες και ειμαστε αλλεργικοι στα κουκια και στην ναυθαλινη και στην ασπινρινι(εχουμε μια ελλειψη ενζυμου)

παω να διαβασω τα δικα σας νεα

ελπιζω να δω και καλα νεα απο την χρυσοβαλαντω μας γιατι οταν εφυγα απο την κλινικη δεν της ειχαν κανει ακομη υπερηχο ...

UzVGp2.png

καλη χρονια! με το καλο ολες να δεχτητε τα μωρακια σας!!!!

εγω τωρα εχω τον μπεμπη με τον ντιντο στο δωματιο και κανουν νανι και βγηκα στο σαλονι να σας πω τα νεα μας!!!

ειμαστε ροδο οπως καταλαβαινετε!!!!!

απο χθες το βραδυ

ακομη δεν ξερω τις συνηθειες του παντελακι σιγα σιγα θα σας τα πω κι αυτα

προς το παρον τα νεα απο τους γιατρους ειναι οτι εχουμε ενα μικρο φυσιματακι στην καρδια το οποιοο θα το ξανα ελεγξουμε σε 3 μηνες και ειμαστε αλλεργικοι στα κουκια και στην ναυθαλινη και στην ασπινρινι(εχουμε μια ελλειψη ενζυμου)

παω να διαβασω τα δικα σας νεα

ελπιζω να δω και καλα νεα απο την χρυσοβαλαντω μας γιατι οταν εφυγα απο την κλινικη δεν της ειχαν κανει ακομη υπερηχο ...

Didi μου χρονια πολλα και σε σενα! Τελικα προλαβατε και αλλαξατε χρονια στο σπιτι σας παρεα με το μωρουλι σας ε? Δεν μπορω καν να φανταστω πως νιωθετε! Την ελλειψη ενζυμου που αναφερεις την εχει και ο αδερφος μου, οπως και πολλοι αλλοι ανδρες. Απλα θα πρεπει να το αναφερεις σε καθε παιδιατρο για να μη του δωσει καποιο ακαταλληλο φαρμακο. Προσπαθησε να μας περιγραψεις πως ειναι να εχεις ενα νεογεννητο στο σπιτι, τι σε φοβιζει, τι σε κουραζει, τι σου δινει χαρα :)

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Kαλη χρονιαααααααααααα....!!!ευχομαι το νεο ετος να ειναι υπεροχο για ολες μας με οτι οτι επιθυμιες εχουμε να πραγματοποιουνται..!!

διδυμακι μου εχεις στο σπιτι τον ντιντο κ το ντιντακι λοιπον εεε??υπεροχα...!!οσο για την αλλεργια εμενα την εχουν κ οι 2 κουμπαροι μου....!!δεν ειναι τιποτα..!!οπως κ το φυσσημα...ολα μια χαρα υπεροχα ειναι..!

Ριτσα μου κ εσεις επιστρεψατε λοιπον εε???ταλαιπωρημενοι αλλα με την μπουμπουκα μια κουκλα φανταζομαι αφου μοιαζει στην νεραιδο κορουλα σου....!οσο για την αντιβιωση ενταξει θα ειναι μια χαρα στον επομενο υπερηχο..!!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω σχετικα καλααααααααααα ολα...!!

εγω χθες κοριτσια ειχα κατι πονακια στην μεση κ συνεχεια πετρωματα στην κοιλια...λεω κοιτα με το που αλλαξαμε χρονο???αλλα μαλλον ηταν κουραση....ξενυχτησα κ το πρωι που ξαπλωσα επιτελους μου περασαν ολα...οταν ξυπνησα κ εβαλα κ λιγο κλασσικη μουσικη η κοιλιτσα μαλακωσε εντελλως...ομως εχει κατεβει πολυ η κοιλιτσα μου...κ το βλεπω...κ το νιωθω κ το πιανω...!!!αντε να δουμε...πεφτουν στοιχηματα τριγυρω μου..!!!χεχεχε..!!παω να ξαπλωσω λιγακι...!@!φιλακιααααααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...