Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

θα σας βαλω όλες σε τεστ.....χαχαχαχαχα

μετρησα την περιφέρεια της κοιλιάς μου, ακριβώς κατω απο τον αφαλό (σ αυτό το υψος). ειναι 84 εκατοστα.

μετρηθείτε να δουμε ποιες ειναι σαν να εχουν φαει μπιφτέκια, ποιές αρνί κ ποιές ολόκληρο κοπάδι........χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

97!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοπαδι????????????????:P:p:p:p:p:p:pειμαι 63 κιλα αν παιζει κανα ρολο!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε μας ρε didi με τον δεικτη μαζας.εγω ημουν 50 κιλα στην εκτη δημοτικου.χαχαχα

μηπως είναι θέμα οργανισμού;;; Εγώ εχω υψος 1,67, ήμουν 58 κιλα οταν εμεινα εγκυος, 3ο μηνα ημουν 56 κ τώρα 57. νομίζω οτι ειναι θεμα οργανισμου. όλα τα κιλά τα παίρνω στη περιφέρεια.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ασε μας ρε didi με τον δεικτη μαζας.εγω ημουν 50 κιλα στην εκτη δημοτικου.χαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν θμαμαι ποσο ημουν στην 6η δημοτικου! απο β, γ λυκειου αρχισα να ζυγιζομαι, και τοτε ημουν καπου 47 νομιζω...

εχω φτασει μεχρι 56!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοπελια κοντη λες εμενα που ειμαι 1,50 :confused:

εσυ δεν εισαι κοντη!

να σε ρωτησω στο αβαταρ σου εισαι εσυ με την κορη σου?

ουτε κοντη 1,50 φαινεσαι ουτε να εχεις κ@λους οπως ειπε φαινεται! μια χαρα εισαι

ισως λιγο (ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!!) αφρατουλα!

UzVGp2.png

εγω ειμαι 1,71 παντα 56-57 κιλα.ξεκινησα ομως 60 κιλα την εγκυμοσυνη και πριν τρεις εβδομαδες ημουν 63.τωρα πιστευω εχω παρει κι αλλα..

ελα βρε μια χαρά είσαι για 1,71 υψος, αμαν την καταστροφή έφερες. στο τελος η διαφορα στα κιλα μας θα ειναι πολύ μικρη

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

πονάει η κοιλιά μου απο τα γέλια

και 84 εκ πρεπει να ειχα επισης εκτη δημοτικου.παει..ωρα να πηγαινω σε κανα zoo να κανω παρεα με αλλα τροφαντα ζωακια!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

θα σας βαλω όλες σε τεστ.....χαχαχαχαχα

μετρησα την περιφέρεια της κοιλιάς μου, ακριβώς κατω απο τον αφαλό (σ αυτό το υψος). ειναι 84 εκατοστα.

μετρηθείτε να δουμε ποιες ειναι σαν να εχουν φαει μπιφτέκια, ποιές αρνί κ ποιές ολόκληρο κοπάδι........χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πρεπει να βρω τη μεζουρα μου τωρα...

οταν την βρω θα μετρηθω και θα σου πω, στην αναγκη θα μετρηθω στης μαμας μου που ξερω που εχει την μεζουρα της(ακομη δεν εχω βρει την καλυτερη θεση για τα πραγματα στο σπιτι μου και ολο τα αλλαζω θεση μεχρι που δεν ξεω που τα εχω βαλει!:? )

UzVGp2.png

ελα βρε μια χαρά είσαι για 1,71 υψος, αμαν την καταστροφή έφερες. στο τελος η διαφορα στα κιλα μας θα ειναι πολύ μικρη

μα το καταλαβαινω.δεν μου κανει τιποτα απο τα ρουχα μου,κυκλοφορω μονο με κανα φορεμα και τιποτα αλλο.το βρηκα τι θα κανω.πλιατσικο στα ρουχα της μανας μου.μια ζωη την πειραζα χοντρουλα και χοντρουλα,ηρθε η ωρα να φανει χρησιμη!!!οτι κοροιδευεις το λουζεσαι!!!

6KuQp2.png

και 84 εκ πρεπει να ειχα επισης εκτη δημοτικου.παει..ωρα να πηγαινω σε κανα zoo να κανω παρεα με αλλα τροφαντα ζωακια!

εισαι τρελή!!!!!!!χααχαχαχαχαχα

γελαω τοσο πολύ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μηπως είναι θέμα οργανισμού;;; Εγώ εχω υψος 1,67, ήμουν 58 κιλα οταν εμεινα εγκυος, 3ο μηνα ημουν 56 κ τώρα 57. νομίζω οτι ειναι θεμα οργανισμου. όλα τα κιλά τα παίρνω στη περιφέρεια.

κι εσυ εισαι στο φυσιολογικο σου βαρος! δεν εισαι καθολου ουτε καν παχουλη!αδυνατη θα ελεγα με βαση υψος-κιλα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...