Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Εγώ δεν κάνω ούτε τραπέζια ούτε τίποτα φέτος! Από του χρόνου! Η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν είμαι και τόσο προκομένη όσο εσείς, ούτε ένα γλυκό δεν έχω φτιάξει στη ζωή μου εκτός απο απλό κέικ γιατί δεν είμαι και του γλυκού... Αλλά καλό θα ήταν να μάθω να φτιάχνω κανένα μελομακάρονο ή κανένα μπισκοτάκι... Ίσως αρχίσω να ασχολούμαι τώρα που θα κάθομαι σπίτι.

Παραμονή πάντως με οικογένεια στο σπίτι των πεθερικών μου και αν μετά αντέχω (γιατί κοιμάμαι και με τις κότες και το πρωί θα έχω πάει για δουλειά...) μπορεί να πάω για κανένα ποτάκι (που λέει ο λόγος! μάλλον για κανένα χυμό! :shock: )

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες τι κανετε ???

μπισκοτακι βλεπω αραζεις καναπε και καλα κανεις!!

κατ , μολις γεννησεις και μετα θα εχεις χρονο για γλυκα οποτε κατσε στα αυγα σου!!!

impatient ,μωρε μπραβο ολοκληρο τραπεζι μονη σου!!

η αληθεια ειναι οτι και εγω ειχα τον ακαθηστο επλενα χαλια στα 4 γιατι μου ειχε πει ο γιατρος να μπουσουλαω χαχαχαχααχχα το βλημα και εγω!

Ελενακη , οσο για πρωτοχρονια ακομα δεν ξερω τι θα κανω , γιατι ειναι δυσκολη μερα στην δουλεια αυριο παιζουν απολυσεις...οποτε κρυο πιατο θα φαμε απο το πρωι και βλεπουμε!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

impatient καλη επιτυχια με την βασιλοπιτα!!εμεις θα κανουμε αλλαγη εδω στα πεθερικα και μετα υπνο γιατι αυριο θα σηκωθουμε για δουλεια απο τις 3 τα ξημερωματα και θα γυρισουμε σπιτι κατα τις 6 το απογευμα..οποτε δεν εχει πολλα πολλα και ανημερα την πρωτοχρονια θα παμε το μεσημερι για φαγητο στους γονεις μου..μετα στην κολλητη μου που γιορταζει και μετα μπουζουκια!!

κατ αντε λιγες μερες και μετα ξεκουραση..οσο για τα μελομακαρονα δεν ειναι τπτ και γω νομιζα οτι ηταν δυσκολο αλλα περυσι εκανα την αποπειρα για μελομακαρονα και μπακλαβα και τελικα δεν ειναι τοσο τραγικο χαχαχαχαχα

μαρκελα μου δυσκολα τετοιες μερες με τις απολυσεις..πολυ στεναχωριεμαι οταν ακουω τετοια..αντε να δουμε για ποσο ακομα θα ειμαστε ετσι...εσυ κατα τ'αλλα καλα?χαθηκες!!

μπισκοτακι και μενα μου τι σπαει να ανακατευονται η αλλη στα ποδια μου αλλα εσυ το κανεις για το μπεμπακι σου..οποτε υπομονη!!

φιλια και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια..ευχαριστω για τα μηνυματα σας προχθες!!

αν δεν προλαβω να ξαναμπω καλη χρονια σε ολες!!με το καλο τα μωρακια και να τα χαιρεστε η ηδη μανουλες!!μακαρι το 2013 να ειναι καλυτερο και να τελειωσουν τα βασανα του κοσμου επιτελους!!υγεια να εχουμε πανω απ'ολα!!

και σε μας που μας πικρανε αυτος ο χρονος αρκετα ευχομαι το 2013 να μας φερει οτι επιθυμουμε και να μας γλυκανει λιγακι!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλησπέρα.

Τι κάνετε?

Λέτε να γέννησε κ η Ελένη?

Θα τρελαθώ μιλάμε...

Εγώ απ΄ ότι φαίνεται αντέχω ακόμη.

Το ραντεβού για το "shooting" κλείστηκε για την Παρασκευή.

Ελπίζω να μην έχω γεννήσει μέχρι τότε.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!! Τι κάνετε;;;

εξαφανίστηκα γιατι ο μικρός μου με πιεζει πολύ κ ειμαι συνέχεια ξαπλα. τον παρακαλάω να κανουμε πρωτοχρονια κ μετα εχει το ελευθερο να βγει. :tongue::tongue::tongue: κουνιεται πολύ εντονα κ εχω κ πονακια χαμηλα.τωρα που εχω το λαπτοπ της αδερφής μου μπηκα να μαθω τα νέα σας.

ντιντι μου με το καλό να βγει απο το νοσοκομειο ο μπεμπης σου κ να τον εχεις στην αγκαλιτσα σου!

Ριτσα μου να σου ζησει η ζουζουνα σου!!!!!!

να ξερετε οτι οταν με το καλό γεννήσω θα μπω απο το κινητο του αδερφου μου κ θα σας πω τα νεα αμεσως!

σας φιλω ολες κ με το καλο ο νεος χρονος

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλησπερα κοριτσια μου τι κανουμε????

εγω τωρα καταφερα να μπω...!!εχω λιωσει λιγο αυτες τις μερες....!!

Μαρκελα μου δυσκολες οι απολυσεις...κ σε εμας τετοιες μερες διωχνουν αβερτα...κ κανει κοσμος μαυρες γιορτες αλλα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ...

Ελενακι ευχομαι το 2013 να φερει τα πιο ομορφα χαμογελα στην οικογενεια σου....με τον γαμο κ με τον ερχομο ενος υγιεστατου μωρου βαζοντας στην ακρη τις στεναχωριες αυτης της χρονιας...!!!

Ελενη ελαααααααα κ ανησυχησαμεεεε...που εισαι βρε παιδακι μου??κ εσυ ξαπλα εεε??κ εγω κοριτσια ειδικα τα τελευταια βραδια αγκομαχω....με πιανουν κατι πονακια στην κοιλια...πολυ πιεση χαμηλα...κ δεν καλοκοιμαμαι κ τα βραδια...σημερα με επιασε αγχος για την βαλιτσα..κ την ελεγχα κ συμπληρωνα οτι ελειπε.....κ πρεπει να παρω μωρομαντηλα....!!

Κριστυ θεοπαλαβη εκλεισες τελικα φωτογραφηση???αντε αντεεεε...θα κρατηθουν οι μπουμπουκες σου να γινει η φωτογραφησηηηη σιγουρααααα..!!!

Κατ αντεεεεε λιγες μερες κ επιτελους σταματας κ εσυ...!!εγω δεν θα αντεχα μεχρι τωρα.....!!εμεις αλλαγη χρονου κοριτσια στην πεθερα μου...μαζι με τους γονεις μου..κ μετα φσιττττ καπνος....ειτε στα ξαδερφια μου ειστε στους κουμπαρους για κανενα χαρτακι...χαλαρα πραγματα....χθες πηγαμε στους κουμπαρους κ ημασταν παρεουλα κ το ριξαμε στο χαρτι με μαρκες...(το παιζαμε πλουσιοι...)αχχχχ χρημα που επεσε...να ηταν κ αληθινο..!!χεχεχε..!!λοιπον σας φιλωωωωωωωωωωωωω!!!ελπιζω να καταφερω να μπω αυριο...θα παω πρωτα στην τραπεζα να δω αν πληρωθηκα απο το ικα κ μετα σπιτι ξαπλαααααααααα!!!

:D:D:D:D:D:Dκαλο βραδυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....καλο τελευταιο βραδυ αυτου του ετους με πολλα πολλα ομορφα ονειρα σε οοοολες που ευχομαι να πραγματοποιηθουν με τον ερχομο του νεουυυυ...!!

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσακια! Πως ειστε? Εγω θα μπορουσα να ειμαι και καλυτερα, χτες επι τρεις ωρες εκανα εμετο για να ανακουφιστω απο τις καουρες, με ειχαν ταραξει και δεν ειχα φαει και τπτ ποσοτητες... Τουλαχιστον μετα μπορεσα να κοιμηθω ενα τετραωρο σερι χωρις να μου ξαναρθουν. Εχω δοκιμασει τα παντα, μαλοξ, γαλα, ξυνομηλα, σοδες αλλα δεν με ανακουφιζει τπτ. Για λιγα λεπτα ειμαι καλα και μετα ξανα το μαρτυριο. Εχει καμια αλλη εκτος απο την Κριστυ αναλογο προβλημα? Αποψε ειμαστε καλεσμενοι για πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον και μαλλον θα πρεπει να μεινω νηστικη ολη μερα για να μην εχουμε παρατραγουδα το βραδυ.. Κι εννοειται οτι εκει δεν θα ακουμπησω τπτ, αλλιως θα βγαλω ολο το βραδυ τρεχοντας στο μπανιο καθε δεκαλεπτο.

παραυτα, φετος θα τολμησω να κανω βασιλοπιτα οπως ειπα και χτες! Καλη επιτυχια σε οσες το επιχειρησουν επισης!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χρόνια πολλα! Τελευταία μέρα του χρόνου!!!

Εγω εδω και δυο-τρία βραδιά όλο βλεπω όνειρα με το μωρο... Πολυ άγχος τραβάμε... Εγω έχω ακομη και δε νομίζω να συμβεί τίποτα απρόοπτο αν και κανεις δεν το ξέρει... Μου φαίνεται θα γέννησετε όλες και στο τέλος εγω...τα πράγματα τα έβαλα για πλύσιμο να ειναι έτοιμα! Εχθές ήρθε μια Φιλη μου με την κορούλα της τώρα ειναι 13 μηνών!!! Ολο τρέλα!!! Ειναι η Φιλη μας!!! Θα παίζουμε όταν έρθει με το καλο η μικρή! Μου έλεγε λεπτομέρειες για τη γέννα... Αχ! Παναγία μου!!! Αντε να δούμε ποια ειναι η επόμενη...

Κριστυ σε βλέπω κι εσένα για αργότερα!!! ΕΛΕΝΗ θα κάνετε πρωτοχρονιά και μετα θα βγει...! Impatient ότι κι αν κάνετε να περάσετε καλα!

Ριτσα ο καινούργιος χρόνος θα σε βρει αγκαλιά με τη μπεμπουλα σου!!! Ντιντι μου εύχομαι και για σένα το ίδιο! Να βγει ο μπεμπης σου γέρος και δυνατός!!! Αχ! Κορίτσια μου να είμαστε όλες ευτυχισμενες!!!! Με υγεία και αγάπη!!! Εύχομαι το 2013 να ειναι καλύτερο απο όλα τα προηγούμενα!! Η αλήθεια ειναι ότι εμείς που περιμένουμε το πρωτο μας νινι τίποτα δε θα ειναι το ίδιο με τις προηγούμενες!!!

Τέλος για να μη σας κουραζω άλλο καλη χρόνια να έχουμε! Για όλο το κόσμο τα καλύτερα!!! Να δούμε ποιος θα τύχει και το φλουρί!!! Φιλακια σε όσες φουσκωμενες κοιλιτσες έχουν απομείνει!!!! Και στα μωρακια της παρέας Φιλακια παντού!!!!!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερα κοριτσακια! Πως ειστε? Εγω θα μπορουσα να ειμαι και καλυτερα, χτες επι τρεις ωρες εκανα εμετο για να ανακουφιστω απο τις καουρες, με ειχαν ταραξει και δεν ειχα φαει και τπτ ποσοτητες... Τουλαχιστον μετα μπορεσα να κοιμηθω ενα τετραωρο σερι χωρις να μου ξαναρθουν. Εχω δοκιμασει τα παντα, μαλοξ, γαλα, ξυνομηλα, σοδες αλλα δεν με ανακουφιζει τπτ. Για λιγα λεπτα ειμαι καλα και μετα ξανα το μαρτυριο. Εχει καμια αλλη εκτος απο την Κριστυ αναλογο προβλημα? Αποψε ειμαστε καλεσμενοι για πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον και μαλλον θα πρεπει να μεινω νηστικη ολη μερα για να μην εχουμε παρατραγουδα το βραδυ.. Κι εννοειται οτι εκει δεν θα ακουμπησω τπτ, αλλιως θα βγαλω ολο το βραδυ τρεχοντας στο μπανιο καθε δεκαλεπτο.

παραυτα, φετος θα τολμησω να κανω βασιλοπιτα οπως ειπα και χτες! Καλη επιτυχια σε οσες το επιχειρησουν επισης!!!

ναι αγαπη μου υποφερω πολυ, προσπαθω να μην τρωω λιπαρα αν και τελικα δεν παιζει ρολο! μου ειπανε να δοκιμασω μαστιχα χιου φυσικη ,ξερεις την σκληρη ,την κιτρινη, και αν μπορω να την καταπιω. σημερα την πηρα δεν εχω δοκιμασει ακομα, παντος το γαλα με εκανε χειροτερα και ο καλος μου γιατρουλης:evil::evil: δεν θελει να παρω μαλοξ!

Μπηκα να ευχιθω καλη χρονια σε ολες, με γερα μωρακια στις αγκαλιες μας, και να ειμαστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!

για τις ηδη μανουλες να τους ζησουν τα αγγελουδια τους και καλη δυναμη στην ανατροφη τους!

για τα κοριτσακια που ειναι στην προσπαθεια , ευχομαι γρηγορα ν αδουν το θετικο και να κρατησουν γερα μωρα στην αγκαλια τους!

υγεια , ευτυχια σε ολους!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes να μας ζησει! (27-12-12)

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ναι αγαπη μου υποφερω πολυ, προσπαθω να μην τρωω λιπαρα αν και τελικα δεν παιζει ρολο! μου ειπανε να δοκιμασω μαστιχα χιου φυσικη ,ξερεις την σκληρη ,την κιτρινη, και αν μπορω να την καταπιω. σημερα την πηρα δεν εχω δοκιμασει ακομα, παντος το γαλα με εκανε χειροτερα και ο καλος μου γιατρουλης:evil::evil: δεν θελει να παρω μαλοξ!

Ο δικος μου γιατρος μου προετεινε και τα ζαντακ και τα σιμεκο αλλα δεν θελω να παιρνω χαπια. Οσο για τη διατροφη, σκεψου οτι ειμαι 16 ωρες νηστικη με εμετους, δεν εχω πιει παρα μονο δυο γουλιες νερο και ακομα και τωρα εχω καουρες... Απο τι ρε γαμωτο???? Αφου αδειο ειναι το στομαχι...

Πολλες ευχες κι απο μενα σε ολες σας, με το καλο να μας μπει η καινουρια χρονια και να αποκτησουμε ο,τι επιθυμει η καθεμια!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα!!!

Τις τελευταιες εβδομαδες με ψιλοενοχλει το στομαχι απο καουρες, αλλά οχι σε σημειο που να μην μπορω. λιγα ρεψιματα εχω. αλλά φαγητα τρωω απ όλα.με κοροιδευουν οτι μαλλον θα ναι γλόμπος ο μπεμπης μας, γιατι λενε οτι οταν βγαζει μαλλιά εχεις καουρες :P:p:p:p

εμεις οικογενειακά θα ειμαστε, δεν θελω κ πολύ νταβαντούρι. απο φαγητα ετοιμαζω κανελονια με γεμιση κοτοπουλου, οι αντρες θα ψησουν κ η αδερφη μου θα φτιαξει μια υπεροχη τυροκαυτερη. οσο για βασιλοπιτα, αγόρασα απο φουρνο με επικαλυψη σοκολάτας.:D:D:D:D

σας ευχομαι καλή χρονια, να χαιρομαστε τα μωρακια μας, μ εναν πονο οι γεννες μας κ στα κοριτσια που προσπαθούν το 2013 να γεμισει τις κοιλιτσες τους!!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα κοριτσια μουυυυυυυ κ χρονια πολλα.....!!!!τι κανουμε???

εγω μια χαρουλα.....!!

impatient με τις καουρες πλεον οτι κ αν φαω με πιανει ενω ειχε περασει για ενα διαστημα....η μονη μου λυση εμενα που πιανει ειναι να ξαπλωνω απο την αριστερη πλευρα...δεν το πιστευα οτι πιανει αλλα σε εμενα πιανει..κ χθες ειχε κ ο αμορες καουρες κ επιασε κ σε εκεινον...επισης σε εμενα πιανει κ το ξυνομηλο αλλα φαντασου χθες τεσταρα τον εαυτο μου...εφαγα μεσημερι κ κατευθειαν καουρες καουρες....ρεψιμο κ ταση για εμετο(το καταπολεμω να μην κανω με το ζορι)κ γυρνουσα αριστερα κ μου περνουσε κ επειση πιανομουν μολις γυρνουσα δεξια με επιανε...κ ξανα παλι...!!επισης εχω παρατηρησει οτι εμενα με πιανει καουρα κ με τα χαπια....!!αυταααα..!!

λοιπον ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑΣ ....ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ...ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΟΟΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ Κ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ...!!!

αν δεν τα πουμε σας φιλωωωωωωωωωωω κ τα λεμε του χρονουυυ!!:D:D

Jr39p2.png

αχχχχχχχχ δεν το πιστευω οτι το τικερακι μου γραφει 1 month....εχω τρελαθειιιιιιιιιιιιιι!!!:D:D:D:D

κ εχω κ αυτα τα πονακια καθημερινα πλεον...χεχεχε...!!με βλεπω για Αιγοκερακι το μπεμπακι μου.....εκει γυρω στα μεσα του νεου ετους..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...