Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερεςςςςςςςς..!!τι κανουμε????

διδυμακι μου αρχικα υπομονη κ το ντιντακι σας θα ειναι σπιτι οποτε ειναι η σωστη στιγμη κ θα το χαιρεστε μια ζωη...!!μην μου αγχωνεσαι οσο μπορεις ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ..!!

Ελενακι μπραβο να χαρειτε τις μερες αυτες τις γιορτινες χαλαρα αφου τοσα χρονια το περιμενατε κ ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι η τελευταια χρονια με τα κατω...αφου το νεο ετος φερνει γαμους κ ο πελαργος μωρακι σιγουροοοο.!!

μπισκοτακι δεν πειραζει ασε να στα ανακατευουν αρκει να εισαι εσυ καλα κ το μπεμπακι σουυυυυυ!!αντεεε!!

Impatient 18 κ σημερα εεε??υπεροχααααααααααααα!!!αντε αντεεε!

Κατια ο Μιχαλιος υπεροχος σε ολα του εεε???φτου φτου ...παντα ετσι ευχομαι να ειναι....κ ο βαφτησημιος μου ετσι ολο βολτες ηθελε με τους κολικους!!!

συνονοματη γειαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

λιναριαδνη μετα απο καποια εβδομαδα εμενα μου ειπε οτι δεν μετραμε το υψος γιατι ειναι δυσκολο κ εχει αποκλισεις μεγαλες οποτε μην τρελαινεσαι....μια χαρουλα ειναι κ θα ειναι το μπεμπακι σουυυυ!!

εμεις μια χαρουλα...!μετραμε κ το ζαχαρο αυτο τον μηνα πιο εντατικα..μετραμε κ την πιεση κ ολα καλα δειχνουν να ειναι...μια χαρουλα..!!τωρα εχει ξαπλααααααα...με τον αμορε να ακουσουμε την βροχουλα κ να δουμε νοβαααααα!!!

φιλακιαααααααααααα σε οοοολες μαςςςςςς...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ελενάκι 1987

γιατί αγχώνεσαι από τώρα με τους "ανακατώστρες"???

7 μήνες έχεις μπροστά σου...

Κάνε "κράτει" και προπονήσου στην τεχνική "μπαινάκης-βγαινάκης".

Βαθειές ανάσες κ αυτοσυγκέντρωση (ότι λένε και για το φυσιολογικό τοκετό - που δεν πρέπει να σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου).

Όποιος έχει την τάση να "χώνεται" από τώρα, προς το τέλος θα θέλει να σε εκτοπίσει πλήρως.

Πέτα κ κανένα "άσχετο" του στυλ: δεν αγχωνόμαστε πχ για μπομπονιέρες, μπορεί κ να μη δώσουμε, ίσως δε δώσουμε προσκλήσεις, νυφικό μπορεί να μη βάλω, είδα ένα καταπληκτικό φουστάνι και πάει λέγοντας..

Και τους τα λέτε όταν όλα είναι έτοιμα ώστε να είναι "προ τετελεσμένου".

εχω μανα και πεθερα ολη μερα να μου ανακατευουν τη κουζινα και το σπιτι!!!Γκρρρρρρ τα νευρα μου!!

Κι εμένα αυτό είναι το χειρότερό μου!!!

εχουμε τα απροοπτα μας βεβαια... π.χ. μολις με εκανε.... με εχ3σε πατοκορφα!!!

Εμένα την πρώτη φορά που "κατούρησε" η μικρή τον άντρα μου πάνω στο άλλαγμα, ο χαζομπαμπάς κυκλοφορούσε με τα κατουρημένα 2 μέρες και καμάρωνε!!!

Καλημερα και απο μενα και καλη χρονια με αγαπη υγεια γαληνη κοριτσακια σε ολες.Αν θελει ας μου πει καποια μανουλα αν θυμαται ή εγκυος καποια...Χθες πηγα στο γιατρο και μετρησα τον μπεμπακι μου ειμαι 30εβδομαδων εγκυος και μου ειμαι οτι ειναι 23εκ και 1170γρ.Το υψος του μου φανηκε λιγο και εχω στεναχωρηθρι πολυ.Κοιταξα μεσα στο ιντερνετ και ελεγε 27εκ οτι ειναι τα εμβρυα 30εβδομαδων.Βοηθηστε με λιγο.

Όντως η βιβλιογραφία γράφει για τις 30 εβδομάδες:

μήκος ΠΕΡΙΠΟΥ 27 εκατοστά από την κορυφή ως τους γλουτούς και βάρος ΠΕΡΙΠΟΥ 1,36 κιλά.

Τώρα πες μου εσύ, με το κουλούριασμα που έχουν τα μωρά στην κοιλίτσα όσο περνάει ο καιρός, πως θα μετρήσει ο γιατρός με ακρίβεια από την κορυφή ως τους γλουτοϋς???

Επίσης το βάρος το υπολογίζουν από τις διαστάσεις της κοιλιάς που λϊγο να είναι πχ "στριμωγμένη" από το κουλούριασμα, δώστου κ βγαίνει λάθος.

Όσο περνάει ο καιρός, οι γιατροί δε δίνουν σημασία σ΄ αυτά, αλλά στο αν περνάει αρκετό αίμα από τον πλακούντα, αν οι παλμοί είναι φυσιολογικοί, αν "ζορίζεται" το μπεμπέ κλπ.

Καλή σου συνέχεια!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ελενάκι 1987

γιατί αγχώνεσαι από τώρα με τους "ανακατώστρες"???

7 μήνες έχεις μπροστά σου...

Κάνε "κράτει" και προπονήσου στην τεχνική "μπαινάκης-βγαινάκης".

Βαθειές ανάσες κ αυτοσυγκέντρωση (ότι λένε και για το φυσιολογικό τοκετό - που δεν πρέπει να σε νοιάζει τι συμβαίνει γύρω σου).

Όποιος έχει την τάση να "χώνεται" από τώρα, προς το τέλος θα θέλει να σε εκτοπίσει πλήρως.

Πέτα κ κανένα "άσχετο" του στυλ: δεν αγχωνόμαστε πχ για μπομπονιέρες, μπορεί κ να μη δώσουμε, ίσως δε δώσουμε προσκλήσεις, νυφικό μπορεί να μη βάλω, είδα ένα καταπληκτικό φουστάνι και πάει λέγοντας..

Και τους τα λέτε όταν όλα είναι έτοιμα ώστε να είναι "προ τετελεσμένου".

Κριστυ μου αυτο ακριβως κανω..και δεν αγχωνομαι καθολου..ειπα πλεον ακουω επιλεκτικα οτι δεν μου αρεσει απλα δεν το ακουω!!

Εσυ τι κανεις?Οι μικρουλες?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

πωπωπωπωπω σας επιασε οιστρος δεν σας προλαβαινωωωωωωωωωωω!!!

Καλησπερα κοριτσια!!

Ολα καλα βλεπω και τα γεννητουρια καλα κρατουν!!

Ειχαμε και αγορι και κοριτσι κοντα κοντα!!

didi ,και παλι γερος και καλοτυχος να ειναι και συντομα στην αγκαλια σου!!Να κανεις υπομονη και να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος γιατι οπως ειπε και η κατια θελει αντοχες μετα!!

Η ριτσα , φανταζομαι θα μας γραψει οταν παει σπιτι τις...αλλη μια κουκλα εβγαλε και ολα καλα!Γερη και καλοτυχη να ειναι η μικρουλα της!

Οι αλλες καθηστε στα αυγα σας λιγακι ακομα!αντε!

και Κριστυ , ασε τα yoga και τις φωτογραφιες καλε!!Κατσε λιγο ακομα!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ιμπατιεντ 18 μερες ε???τρομερο αυτο το προγραμματισμενο.δεν νιωθεις αγωνια??????

Impatient 18 κ σημερα εεε??υπεροχααααααααααααα!!!αντε αντεεε!

Κοριτσια ναι, 18 και σημερα και δεν αγχωνομαι καθολου που παω προγραμματισμενα, ισα ισα, ειμαι ηρεμη οτι θα μπορεσω να εχω προετοιμαστει/οργανωθει μια χαρα απο πριν. Οι τελευταιες 18 μερες ανεξαρτησιας, μετα τπτ δεν θα ειναι πια το ιδιο. Βεβαια δεν μπορω να τις πολυαπολαυσω μιας και η μικρη Ιρις εχει φροντισει να μας προπονησει εδω και μηνες να κοιμομαστε ελαχιστα και διακοπτομενα, αλλα τουλαχιστον μπορω να λιωνω στον καναπε, να χαζευω με τις ωρες ταινιες και ιντερνετ, να δημιουργω στην κουζινα και να βγαινω με φιλες. Ολα αυτα μετα τη γεννα θα μπουν για λιγο στον παγο.. μεχρι να βρουμε τους ρυθμους μας.

Η ελενη χαθηκε, λετε να ειχαμε ευχαριστα και απο κεινην??? Παρακαλουνται οι ετοιμογεννες να δινουν αναφορα καθημερινως, αλλιως θα υποθετουμε οτι εχουν γεννησει!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω που μου απαντησατε κοριτσακια μου.Ουφφφ ειχα ενα αγχος με τρομαξαν και οι συγγενεις οι ασχετοιιιι.Καλη χρονια κοριτσακια να μαστε καλα με τα μωρακια μας

Οι αλλες καθηστε στα αυγα σας λιγακι ακομα!αντε!

και Κριστυ , ασε τα yoga και τις φωτογραφιες καλε!!Κατσε λιγο ακομα!!

Πριτς!

Καταρχήν η γιόγκα γίνεται στο σπίτι. Έρχεται η μαία εδώ πλέον.

Υπνο-γιόγκα θάπρεπε να το λένε εξάλλου.

Είναι μια ευκαιρία για πολυυύ χαλάρωση.

Και τη φωτογράφηση, αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την άλλη βδομάδα θα την κάνω σίγουρα!

Θα κανονίσω να έρθει ο "καλλιτέχνης" εδώ.

Μιλάμε από τότε που είδα τις καλλιτεχνικές της κοπέλας αυτής, τις ονειρεύομαι συνέχεια...

(και σταμάτησα να βλέπω κάθε βράδυ "2 έργα xxx")

Σας ευχαριστω που μου απαντησατε κοριτσακια μου.Ουφφφ ειχα ενα αγχος με τρομαξαν και οι συγγενεις οι ασχετοιιιι.Καλη χρονια κοριτσακια να μαστε καλα με τα μωρακια μας

Α φιληνάδα, συγγενείς κ άσχετους δεν θ΄ ακούς. Θα σε μουρλάνουν.

Σας Καληνυχτίζω...(φάγαμε και τη σημερινή)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

kοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ!!

εγω σημερα βγηκα απο την κλινικη

ο μπεμπακος μου ειναι στο παιδον με τον ντιντο , εχει βγει απο το οξυγονο και του εχουν μονο τον ορο και τον ταιζουν με ενα σωλινακι αλλα ακομη δεν εχει βγει , το αναπνευστικο του παει καλυτερα αλλα οταν αρχισει να παιρνει περισσοτερες ποσοτητες γαλα θα τον αφησουν να βγει

ελπιζω να εχει βγει πριν την δευτερα διαφορετικα δευτερα που εχω παρει το οκ απο τον γιατρο μου ανεβαινω αθηνα κι ας μην με αφηνουν!

το ριτσακι το ειδα γεννησε χθες δεν ταλαιπωρηθηκε και ειδα και την μικρουλα της! επειδη δεν ειχα τον δικο μου μπεμπη να μου δειξουν πως να τον κανω μπανιο και να του βαζω πανα μου εκαναν μαθημα με ην μικρη της ριτσας! μου την εδωσε και την σηκωσα κιολας! ειναι πολυ ομορφουλα και μοιαζει με την αλλη της κορη!οποτε ο μιχαηλ μπορει να διαλεξει οποιαν θελει! ειναι και οι 2 κουκλες! φτου φτου φτου!!!

imaptient η επισκληριδιο δεν ποναει καθολου! σχεδον αμεσως νιωθεις να μουδιαζουν τα ποδια σου βασικα σαν κουκλα ενιωθα ετσι που μου πηγαινοεφερναν τα ποδια οι μαιες για να με ισιωσουν! στην υπολοιπη διαδικασια της καισαρικης που και που ενιωθα κατι τασεις για εμετο και απλα στον ορο μου χορηγουσε καθε φορα που το ελεγα κατι ο αναισθησιολογος ειχα το κεφαλι μου πλαγια και ειχα χαλαρωσει σχεδον κοιμομουν κατα την διαδικασια , ειχαν και μουσικουλα στο χειρουργιο!!! (το i am a passanger και ξενα τραγουδακια dance! η καλυτερη μου!!!!)σε μια φαση θυμαμαι ειπε ο γιατρος ας χαμηλωσει καποιος αυτον τον θορυβο! χαχαχαχαχααχαχ οταν ηταν ετοιμος ο μπεμπης να βγει εκουσα που λεγαν ετοιμος ειναι και μου κατεβασαν λιγο το παραβαν και τον ειδα!!!! και ειπα αχου το παιδι μου...τι μικρουλης που ειναι!

μετα το πηρε η μαια στον παιδιατρο πιο περα και τον χαζευα οσο με ... τι μου καναν δεν ξερω με ραβαν μαλλον δεν ενιωθα τπτ πονο μονο να με ταρακουνανε! λες και ημουν στον ηλεκτρικο , μετρο κτλ ο μονος "πονος" ας πω οτι ενιωσα ηταν οταν βγηκε ο μπεμπης και ενιωσα μια πιεση στο θωρακα, ενιωσα λες και θα μου σπαγαν τα πλευρα μου! πιο πολυ εκανα ΑΑΑΑΑΑΑ γιατι φοβηθηκα παρα γιατι πονεσα

ο Αλκης μας γεννηθηκε 11:50 την 25η δεκεμβριου μαζι με τον χριστουλη

βγηκε 2480 γραμμαρια και 26 εκατοστα

Didako τελικα μπηκε κ αλλος αγιοβασιλακος στην παρεα ετσι?

να σας ζησει κοπελα μου γερος να ειναι κ ευλογημενος!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημέρα!

Τι βροχή είναι αυτή, έχουμε μουλιάσει!!!!!!!!!! :?

Ντίντι, καλά σου λένε τα κορίτσια. Κάνε υπομονή και κάτσε εκεί που κάθεσαι, προσπάθησε να το δεις θετικά, ότι δηλαδή τουλάχιστον σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς από τη γέννα και να είσαι ακμαιότατη όταν έρθει ο Άλκης σου στο σπίτι! Γιατί όπως ακούς και από την Κάτια, έχουν να πέσουν ξενύχτια.... Είχες κανένα νέο για το πότε θα βγει;

impatient, πρέπει να είναι όντως περίεργο να ξέρεις πότε ακριβώς θα γεννήσεις... Αλλά από την άλλη δεν αγχώνεσαι κιόλας για το που θα σε βρει! Εγώ έχω αγχωθεί με αυτό και πήγα χτες και πήρα υποσέντονα που είναι και για την κούνια του μωρού και για τον καναπέ και το κρεβάτι και είναι τέλος πάντων απορροφητικά, ώστε αν μου σπάσουν τα νερά να μην τα κάνω όλα χάλια! :rolleyes: Και απλά παρακαλάω να μη με βρει στη δουλειά την άλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!! :shock:

Η Ελένη όντως έχει ψιλοεξαφανιστεί... Νομίζω πως ανήμερα Χριστούγεννα εμφανίστηκε τελευταία φορά... Λέτε να μας ήρθε και ο επόμενος μπέμπης;;;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερααααα!!Τι κανετε κοριτσούδες?!! Καναπέ ολε ολε εγω...ουφ. Ετοιμαζομαστε για τη γιορτη του αντρα (οι υπολοιποι δηλαδή...εγω καθομαι) αν και δεν εχω καμια ορεξη με τη κοιλια στο στομα να υποδεχομαι καλεσμενους....ελπιζω να μην εχουμε πολλους! Πρωτη χρονια σπιτι μας λεω αντε...να μη το κλεισουμε στο κοσμο. Αλλά κλασικά...μανα-πεθερά θα με τρελανουνε!! Μωρέ καλά ηταν στο νοσοκομειο...ειχα την ησυχία μου..αχαχχαχχα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

impatient, πρέπει να είναι όντως περίεργο να ξέρεις πότε ακριβώς θα γεννήσεις... Αλλά από την άλλη δεν αγχώνεσαι κιόλας για το που θα σε βρει! Εγώ έχω αγχωθεί με αυτό και πήγα χτες και πήρα υποσέντονα που είναι και για την κούνια του μωρού και για τον καναπέ και το κρεβάτι και είναι τέλος πάντων απορροφητικά, ώστε αν μου σπάσουν τα νερά να μην τα κάνω όλα χάλια! :rolleyes: Και απλά παρακαλάω να μη με βρει στη δουλειά την άλλη εβδομάδα!!!!!!!!!!!! :shock:

Κι εγω το ειχα σκεφτει αυτο, οτι δεν θελω να μου σπασουν στο κρεβατι και να μουσκευω στρωματα. Αλλα δεν εχω παρει τπτ. Ακομα δουλευεις εσυ? Μεχρι ποτε καλο μου? Θελεις να δουλευεις μεχρι τελους και να παρεις μετα 4 μηνες?

Καλημερα κοριτσακια!!τι κανετε?

Προτελευταια μερα του χρονου σημερα!!

Πως θα περασετε την Πρωτοχρονια?

Καλημερα και σε σενα! Θα κανουμε αλλαγη του χρονου στον αδερφο του αντρα μου, οπου θα ειναι μαζεμενος αρκετος κοσμος. Ηδη απο σημερα θα ξεκινησω να φτιαχνω τα γλυκακια που θα τους παω και θα κανω και μια αποπειρα για βασιλοπιτα. Εχω βρει μια συνταγη στο "Συνταγες της Παρεας" που φαινεται να "τα σπαει"! Εσυ τι θα κανεις?

καλημερααααα!!Τι κανετε κοριτσούδες?!! Καναπέ ολε ολε εγω...ουφ. Ετοιμαζομαστε για τη γιορτη του αντρα (οι υπολοιποι δηλαδή...εγω καθομαι) αν και δεν εχω καμια ορεξη με τη κοιλια στο στομα να υποδεχομαι καλεσμενους....ελπιζω να μην εχουμε πολλους! Πρωτη χρονια σπιτι μας λεω αντε...να μη το κλεισουμε στο κοσμο. Αλλά κλασικά...μανα-πεθερά θα με τρελανουνε!! Μωρέ καλά ηταν στο νοσοκομειο...ειχα την ησυχία μου..αχαχχαχχα!!

Μπισκοτακι εγω ειχα τραπεζι ανημερα Χριστουγεννων και κανενας δεν προσφερθηκε να με βοηθησει... Τα εκανα ολα μονη μου με τον αντρα μου... Βοηθησαν μετα στο μαζεμα του τραπεζιου, αυτο.

Κι εγω το ειχα σκεφτει αυτο, οτι δεν θελω να μου σπασουν στο κρεβατι και να μουσκευω στρωματα. Αλλα δεν εχω παρει τπτ. Ακομα δουλευεις εσυ? Μεχρι ποτε καλο μου? Θελεις να δουλευεις μεχρι τελους και να παρεις μετα 4 μηνες?

Ναι, θα βάλω και στον καναπέ μάλλον! :tongue:

Εγώ δουλεύω μέχρι την άλλη Παρασκευή, 4 μερούλες μου έμειναν! Είπα να το τραβήξω λίγο αφού αντέχω για να έχω μετά τις μέρες. Ευτυχώς δε θα πάρω μόνο 4 μήνες, θα πάρω περίπου ένα χρόνο γιατί θα πάρω συσσωρευμένο το μειωμένο ωράριο που δικαιούμαι. Αλλά και πάλι, δεν ήθελα να κάθομαι 2 μήνες πριν και να βαρεθώ στο σπίτι όταν ξέρω πως όταν έρθει η μίκρη θα θέλω να είμαι μαζί της όσο μπορώ περισσότερο! :rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...