Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Αχ Ντιντι μου μπραβο ο Αλκης-Χρηστακης να σου ζησει!!! κι εγω την ιδια μερα (νυχτα) μπηκα νοσοκομειο με συσπασεις και ο αντρας μου σκεφτοταν να τη βγαλουμε Χριστινα!!Αχαχαχααα!! Εισαι καλα τωρα? πονάς? Ελπίζω να εισαι καλα και να παρεις αγκαλιτα το μωρακι σου συντομα.

Οι υπολοιπες στην αναμονη...εκνευριζομαι που ειμαι ολο στη ξαπλα και δε μπορω να κανω τις δουλειες μου κι εχω μανα και πεθερα ολη μερα να μου ανακατευουν τη κουζινα και το σπιτι!!!Γκρρρρρρ τα νευρα μου!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Κατια μου τι κανετε?Να δωσεις ενα φιλι στον Μιχαλιο!!!!!

Καλημερα κοριτσακι! Καλα ειμαστε ολες οπως βλεπεις, περιμενουμε τη σειρα μας. Εσυ πως τα πας με τις προετοιμασιες για το γαμο?

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσακι! Καλα ειμαστε ολες οπως βλεπεις, περιμενουμε τη σειρα μας. Εσυ πως τα πας με τις προετοιμασιες για το γαμο?

Αντε με το καλο μια μια!!Εσυ κοντευεις ε?Τωρα κοντα δεν ειναι προγραμματισμενο?

Προς το παρον το εχουμε αφησει..μολις περασουν οι γιορτες θα συνεχισουμε τις ετοιμασιες!!Τωρα απολαμβανουμε τις πρωτες γιορτες μαζι..γιατι τοσα χρονια στις γιορτες ειμασταν μακρια!!

Παντως εχω κανει ενα πλανο κι αν μου βγει ετσι..θα ειμαστε ετοιμη και πριν τον αυγουστο!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?

Κατια μου τι κανετε?Να δωσεις ενα φιλι στον Μιχαλιο!!!!!

Ελενακι μου, του εδωσα ενα μεγαλο φιλι, ειδικα απο σενα!!! Ειμαστε τελεια! εχουμε τα απροοπτα μας βεβαια... π.χ. μολις με εκανε.... με εχ3σε πατοκορφα!!! αλλα γενικα δοξα το θεο ολα σουπερ!

εσυ? προχωρατε τα του γαμου? απο τις περσινες μου γιορτες δεν θυμαμαι πολλα... ισως κι εσυ να σαι οπως ημουν... να ξερεις ομως οτι η ζωη κανει τον κυκλο της και του χρονου θα σαι κι εσυ "χεσμ3νη"!!! τα πανω και τα κατω... τωρα μονο πανω ευχομαι! να περασεις ομορφα με τον αντρα σου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αντε με το καλο μια μια!!Εσυ κοντευεις ε?Τωρα κοντα δεν ειναι προγραμματισμενο?

Προς το παρον το εχουμε αφησει..μολις περασουν οι γιορτες θα συνεχισουμε τις ετοιμασιες!!Τωρα απολαμβανουμε τις πρωτες γιορτες μαζι..γιατι τοσα χρονια στις γιορτες ειμασταν μακρια!!

Παντως εχω κανει ενα πλανο κι αν μου βγει ετσι..θα ειμαστε ετοιμη και πριν τον αυγουστο!!

Εγω μετραω 18 και σημερα. Πρωτες γιορτες μαζι ε? Πολυ ωραια! Να τις απολαυσετε και μετα πεσε με τα μουτρα στις προετοιμασιες, ειναι ομορφη διαδικασια αν ξερεις πως να κρατησεις στην απ'εξω οσους θελουν να παρεμβουν ;)

Διαφημίσεις

Ελενακι μου, του εδωσα ενα μεγαλο φιλι, ειδικα απο σενα!!! Ειμαστε τελεια! εχουμε τα απροοπτα μας βεβαια... π.χ. μολις με εκανε.... με εχ3σε πατοκορφα!!! αλλα γενικα δοξα το θεο ολα σουπερ!

εσυ? προχωρατε τα του γαμου? απο τις περσινες μου γιορτες δεν θυμαμαι πολλα... ισως κι εσυ να σαι οπως ημουν... να ξερεις ομως οτι η ζωη κανει τον κυκλο της και του χρονου θα σαι κι εσυ "χεσμ3νη"!!! τα πανω και τα κατω... τωρα μονο πανω ευχομαι! να περασεις ομορφα με τον αντρα σου!!!

χαχαχαχα δεν πειραζει...νομιζω πως ειναι οτι και να κανει ειναι πολυ ομορφο κι ας μυριζει και λιγακι χαχαχαχα

οι προετοιμασιες τωρα ξανα μετα τις γιορτες..τωρα απολαμβανουμε ο ενας τον αλλον μετα απο 8 χρονια που περιμεναμε ποτε θα ειμαστε μαζι στις γιορτες!!

η αληθεια ειναι πως ειναι και λιγο δυσκολες αυτες οι γιορτες πχ η δευτερη μερα τον χριστουγεννων ηταν κρεββατι και κλαμα..πολυ κλαμα..ομως σημερα ειναι μια πολυ πολυ καλη μερα!!νομιζω δεν χρειαζεται εξηγησεις ξερεις τα πανω κατω!!ολα καλα θα πανε!!φτανει που εχω αυτον τον ανθρωπο διπλα μου..που κανει τα παντα για μενα!!

και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και τις πρωτες γιορτες με τον κουκλο σου!!!!!!!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Εγω μετραω 18 και σημερα. Πρωτες γιορτες μαζι ε? Πολυ ωραια! Να τις απολαυσετε και μετα πεσε με τα μουτρα στις προετοιμασιες, ειναι ομορφη διαδικασια αν ξερεις πως να κρατησεις στην απ'εξω οσους θελουν να παρεμβουν ;)

Τελεια..18 μερες τπτ δεν εμεινε!!Με το καλο κοπελα μου!!

Δεν δινω σημασια σε κανεναν και τπτ..μου φτανει που μπορω και τα βρισκω με τον αντρα μου..για ολα τ'αλλα τ'αυτια μου δεν ακουν πλεον μονο επιλεκτικα χαχαχαχαχα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τελεια..18 μερες τπτ δεν εμεινε!!Με το καλο κοπελα μου!!

Δεν δινω σημασια σε κανεναν και τπτ..μου φτανει που μπορω και τα βρισκω με τον αντρα μου..για ολα τ'αλλα τ'αυτια μου δεν ακουν πλεον μονο επιλεκτικα χαχαχαχαχα

Και καλα κανεις. Ο γαμος ειναι στιγμη του ζευγαριου και εκεινο θα την οργανωσει οπως θελει, οπως την εχει ονειρευτει. Οσο για την ψυχολογια των ημερων, συνεχισε να σκεφτεσαι τα ομορφα που εχεις και σου συμβαινουν.

Καλημερα και απο μενα και καλη χρονια με αγαπη υγεια γαληνη κοριτσακια σε ολες.Αν θελει ας μου πει καποια μανουλα αν θυμαται ή εγκυος καποια...Χθες πηγα στο γιατρο και μετρησα τον μπεμπακι μου ειμαι 30εβδομαδων εγκυος και μου ειμαι οτι ειναι 23εκ και 1170γρ.Το υψος του μου φανηκε λιγο και εχω στεναχωρηθρι πολυ.Κοιταξα μεσα στο ιντερνετ και ελεγε 27εκ οτι ειναι τα εμβρυα 30εβδομαδων.Βοηθηστε με λιγο.

Και καλα κανεις. Ο γαμος ειναι στιγμη του ζευγαριου και εκεινο θα την οργανωσει οπως θελει, οπως την εχει ονειρευτει. Οσο για την ψυχολογια των ημερων, συνεχισε να σκεφτεσαι τα ομορφα που εχεις και σου συμβαινουν.

Αυτο προσπαθω..αν δεν σκεφτομουν και τα ομορφα θα ειχα τρελαθει..βεβαια δεν ειναι παντα ευκολο αλλα ειπαμε ολα καλα θα πανε!!Οτι κι αν γινει και οπως και αν τα φερει η ζωη..μονο να ειμαστε καλα..η υγεια αυτο ειναι τελικα που μετραει!!Και γω προς το παρον απολαμβανω το οτι ειναι καλα οι ανθρωποι που αγαπαω και το οτι ειμαι απο τους τυχερους ανθρωπους που εχουν αξιολογους και ανθρωπους που με αγαπανε πραγματικα..οικογενεια και ακομα μια οικογενεια που ειναι οι φιλοι!!!!!!!!!!!!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα και καλη χρονια με αγαπη υγεια γαληνη κοριτσακια σε ολες.Αν θελει ας μου πει καποια μανουλα αν θυμαται ή εγκυος καποια...Χθες πηγα στο γιατρο και μετρησα τον μπεμπακι μου ειμαι 30εβδομαδων εγκυος και μου ειμαι οτι ειναι 23εκ και 1170γρ.Το υψος του μου φανηκε λιγο και εχω στεναχωρηθρι πολυ.Κοιταξα μεσα στο ιντερνετ και ελεγε 27εκ οτι ειναι τα εμβρυα 30εβδομαδων.Βοηθηστε με λιγο.

Καλημερα! Χρονια πολλα και σε σενα! Δεν θυμαμαι καθολου ποσα εκατοστα ηταν το δικο μου στη βδομαδα σου, αλλα μην αγχωνεσαι, ο γιατρος μου εχει εξηγησει οτι ειναι δυσκολο απο ενα σημειο και μετα να μετρησουν με ακριβεια το υψος. Υπαρχει παντα αποκλιση. Αν στο γιατρο σου φαινεται φυσιολογικη η αναπτυξη του μωρου σου, μην κανεις μονη σου "διαγνωσεις" που απλα θα σε γεμισουν ανησυχιες! Ψυχραιμια πανω απο ολα

Σ ευχαριστω κοπελα μου αλλα ξαφνικα με επιασε ενα αγχος εχω και τους αλλους που μου λενε ειναι μικρουλης ε??και εβαλα τα κλαματα χθες.Ο γιατρος μου ειπε μεγαλουν τα αγγελουδια στους τελευταιους μηνες 8-9 πιο πολυ και μαλιστα το διπλασιο.Διπλασια κιλα και υψος πιο πολυ.Δεν ξερω εχω σκασειιιιιι φοβαμαι λιγακι μηπως δεν κανω κατι σωστα για την αναπτυξη του εγω φταιω σε κατι μηπως πρεπει να τρωω με το ζορι πιο πολλα φρουτα γιατι με ενοχλουν λιγακι στο στομαχι κανω εμετο.

καλημερα κοριτσακια μου!!!!ο καιρος εδω ειναι......δραμα!!!βροχες,ανταρα κανονικη!!σε παιρνει ο ανεμος!!!κατια φιλα μου τα μπουτακια του μιχαλιου σου!!!μπραβο ο γλυκος μου που μεγαλωνει σουπερ!!!!ιμπατιεντ 18 μερες ε???τρομερο αυτο το προγραμματισμενο.δεν νιωθεις αγωνια??????ελενακι μου αφου ειναι τα πρωτα χριστουγεννα με τον αντρουλη σου να τα χαρεις οσο μπορεις γιατι θα τα θυμασαι για παντα και να ξερεις πως ολα για ενα λογο συμβαινουν στη ζωη μας!!!αυτο τουλαχιστον πιστευω εγω!!αφου εχεις εναν αντρα που σε αγαπαει και σε στηριζει να ξερεις πως ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος και θα το ξεπερασετε μαζι και σε λιγο καιρο θα εισαι σαν την κατια κι εσυ!!!!!σιγουρα!!!απο τη ντιντι κανενα νεο?ποτε θα μαθει ποτε θα παρει τον αλκη σπιτι??

6KuQp2.png

ποτε δε μου εχει πει υψος ο γιατρος γιατι ειναι πολυ δυσκολο μετα απο λιγο απο τη σταση του μωρου να περσει με ακριβεια μεσα.αφου δεν ανησυχει ο γιατρος τοτε μην ανησυχεις κι εσυ.με το καλο!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...