Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλια και χρονια πολλα σε ολες!!!

αφηστε τα στοιχηματα... και φροντιστε να ξεκουραζεστε, να παρουν τα μπεμπακια το χρονο τους!

εμεις σαραντησαμε, βγαινουμε και λιγο και σημερα εχουμε παιδιατρο... γυναικολογο απο βδομαδα... ειναι πολυ καλος ο μικρος μου, αλλα οταν εχουμε κολικο... μας φταινε ολα! εεεε.... κι οταν πειναμε! υπομονη καθολου! χχχααααχχχαααα .... φαγανας και λαιμαργος!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γειαααααααααααα σας...!!τι κανουμε??εγω ταλαιπωρηθηκα λιγακι σημερα αλλα ολα καλα...!!πηγα το πρωι για τις αιματολογικες κ ειχα δυσφορια πολυ σαν να με πιεζε κατι στο στομαχι κ μολις γυρνουσα ανασκελα πονουσα χαμηλα αναμεσα στα ποδια....!!παω κ διαπιστωνουμε οτι δεν εχει βαλει σφραγιδα ο γιατρος στις εξετασεις...μου κανουν τις εξετασεις απλως μου ζητανε οταν παω να παρω τα αποτελεσματα να εχω την σφραγιδα πανω...!!ελα ομως που ο γιατρος μου θα λειπει απο αυριο κ για μια εβδομαδα...οποτε επρεπε να τραβηχτουμε σημερα παλι στο ιατρειο του το απογευμα...!αλλα τελικα τον πηρα τηλεφωνο κ μου ειπε να παω στο ΡΕΑ που θα περνουσε μια βολτα...να μου τις σφραγιζε κ επι ευκαιριας να κανουμε κ ενα ΚΤΚ....εκανα λοιπον...ολα καλα ολα υπεροχα ειπε ακριβως..ο μικρος πολυ ζωηρος κ ολα μια χαρα...!!κ τωρα γυρισα σπιτι με καουρα...εφαγα το ξυνομηλο μου για να μου φυγει η καουρ ακ θα την πεσω....!!

Κατια μου κανε κ υπεροχες μερες για βολτουλες οποτε ολα καλα...κ καλες βολτεςςς....οσο για το φαγητο κ τους κολικουςςςςς...μακαρι να ειναι γκρινιαρης παντα μονο γι αυτα........!!χεχεχε..!!

τα υπολοιπα κοριτσουδια βλεπω κομπλε...!μου ξαναμετρησε κ την πιεση κ ολα καλα κ απο πιεση κ απο ζαχαρο...!!λοιποννννν...σας φιλωωωω..παω να ξαπλωσω...!εγω δεν στοιχηματιζωωω γιατι ολες μας βλεπω πολυ κονταααααα...κ δεν αργει να γινει το μπαμ\.....!!σας φιλωωωωωωωω!!!

Jr39p2.png

Α, δεν σας βλεπω και πολυ του στοιχηματος! χαχα! Εγω μπαινω στο μηνα μου μεθαυριο αλλα ειπαμε, παω προγραμματισμενα και αρα ειμαι εκτος προβλεψεων! Εκτος κι αν μου κανει και η δικια μου μπεμπα κανενα ξαφνικο ντου, το οποιο το απευχομαι γιατι θελω να παρει οσο περισσοτερο γινεται το χρονο της.

Κατια περασε το πρωτο δυσκολο διαστημα, τωρα θα αρχισει να γινεται πιο επικοινωνιακο το μωρο σου και θα το ευχαριστιεσαι περισσοτερο. Εχω θητευσει με νεογεννητα και μου ειχε κανει εντυπωση πως τον πρωτο καιρο απλα κοιμουνται και τρωνε, μετα παιρνουν μπρος και αρχιζουν τα χαμογελα, τις φωνουλες κτλ

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημέρα.

Αντέξαμε άλλη μια μέρα!

Αχ βρε κορίτσια, η μαία που κάνω γιόγκα σχολίασε στο φέις καλλιτεχνικές φωτογραφίες που πήγε κ έβγαλε μια άλλη κοπέλα που κάνουμε μαζί γιόγκα με την κοιλίτσα της και ξεσηκώθηκα!!!

Ήταν τόσο μα τόσο τέλειες.

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

Μάλλον θα κλείσω ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, Πε ή Πα, να έχω συμπληρώσει τις 34 εβδομάδες.

Πάει την ψώνισα...

(Εντωμεταξύ ο λαιμός μου καίγεται κι εγώ ονειρεύομαι...)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο μένα!

Όλες και όλα τα μωράκια καλά βλέπω! Συμφωνώ με την μπαρμπούλα πάντως, θα αρχίσουμε ξαφνικά να γεννάμε όλες μαζί και δε θα μας προλαβαίνουμε! :tongue: Μακάρι όμως να είμαστε όλες μετά τις 36-37 εβδομάδες και όχι νωρίτερα...

Πάντως εγώ πιστεύω πως η Ελένη θα γεννήσει επόμενη όπως είναι και η σειρά της γιατί έχει αρκετή διαφορά από τις υπόλοιπες. Η Κρίστυ δε θέλουμε να γεννήσει ακόμη, ας μεγαλώσουν λίγο ακόμη οι μικρούλες...Γι'αυτό άσε τις φωτογραφήσεις καλύτερα! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

kοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ!!

εγω σημερα βγηκα απο την κλινικη

ο μπεμπακος μου ειναι στο παιδον με τον ντιντο , εχει βγει απο το οξυγονο και του εχουν μονο τον ορο και τον ταιζουν με ενα σωλινακι αλλα ακομη δεν εχει βγει , το αναπνευστικο του παει καλυτερα αλλα οταν αρχισει να παιρνει περισσοτερες ποσοτητες γαλα θα τον αφησουν να βγει

ελπιζω να εχει βγει πριν την δευτερα διαφορετικα δευτερα που εχω παρει το οκ απο τον γιατρο μου ανεβαινω αθηνα κι ας μην με αφηνουν!

το ριτσακι το ειδα γεννησε χθες δεν ταλαιπωρηθηκε και ειδα και την μικρουλα της! επειδη δεν ειχα τον δικο μου μπεμπη να μου δειξουν πως να τον κανω μπανιο και να του βαζω πανα μου εκαναν μαθημα με ην μικρη της ριτσας! μου την εδωσε και την σηκωσα κιολας! ειναι πολυ ομορφουλα και μοιαζει με την αλλη της κορη!οποτε ο μιχαηλ μπορει να διαλεξει οποιαν θελει! ειναι και οι 2 κουκλες! φτου φτου φτου!!!

imaptient η επισκληριδιο δεν ποναει καθολου! σχεδον αμεσως νιωθεις να μουδιαζουν τα ποδια σου βασικα σαν κουκλα ενιωθα ετσι που μου πηγαινοεφερναν τα ποδια οι μαιες για να με ισιωσουν! στην υπολοιπη διαδικασια της καισαρικης που και που ενιωθα κατι τασεις για εμετο και απλα στον ορο μου χορηγουσε καθε φορα που το ελεγα κατι ο αναισθησιολογος ειχα το κεφαλι μου πλαγια και ειχα χαλαρωσει σχεδον κοιμομουν κατα την διαδικασια , ειχαν και μουσικουλα στο χειρουργιο!!! (το i am a passanger και ξενα τραγουδακια dance! η καλυτερη μου!!!!)σε μια φαση θυμαμαι ειπε ο γιατρος ας χαμηλωσει καποιος αυτον τον θορυβο! χαχαχαχαχααχαχ οταν ηταν ετοιμος ο μπεμπης να βγει εκουσα που λεγαν ετοιμος ειναι και μου κατεβασαν λιγο το παραβαν και τον ειδα!!!! και ειπα αχου το παιδι μου...τι μικρουλης που ειναι!

μετα το πηρε η μαια στον παιδιατρο πιο περα και τον χαζευα οσο με ... τι μου καναν δεν ξερω με ραβαν μαλλον δεν ενιωθα τπτ πονο μονο να με ταρακουνανε! λες και ημουν στον ηλεκτρικο , μετρο κτλ ο μονος "πονος" ας πω οτι ενιωσα ηταν οταν βγηκε ο μπεμπης και ενιωσα μια πιεση στο θωρακα, ενιωσα λες και θα μου σπαγαν τα πλευρα μου! πιο πολυ εκανα ΑΑΑΑΑΑΑ γιατι φοβηθηκα παρα γιατι πονεσα

ο Αλκης μας γεννηθηκε 11:50 την 25η δεκεμβριου μαζι με τον χριστουλη

βγηκε 2480 γραμμαρια και 26 εκατοστα

UzVGp2.png

ντι ντι μου!

να σας ζησει!

τι ομορφα που τα περιγραφεις!

μια χαρα θα ειναι ο μικρος και ολα καλα θα πανε!

συντομα να ερθει και στο σπιτι σας!

υ.σ. για το υψος μηπως ηθελες να γραψεις 46 εκατοστα;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Didi μου, να σας ζήσει το χριστουγεννιάτικο δωράκι σας! Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος! Αφού τον έχουν ήδη βγάλει από το οξυγόνο, δε νομίζω να αργήσει πολύ να βγει... Είναι και σχεδόν 2.500 κιλά, μια χαρά δηλαδή!

Δεν είχα καταλάβει ότι τον έφεραν στην Αθήνα, νόμιζα πως είναι σε κάποιο νοσοκομείο στη Ρόδο. Αχ, και είσαι μόνη σου χωρίς το ντίντο και τον Άλκη τώρα; Φαντάζομαι πως έχεις βοήθεια στο σπίτι όμως ε; Η μαμά σου ή η πεθερά σου; Εσύ είσαι καλά ή πονάς;

Διαφημίσεις

κοριτσια μου χρονια πολλα σε ολες και το 2013 με γεματες αγκαλιτσες με υγιεστατα μωρακια!!σας διαβαζα αλλα με τοσο κοσμο εδω αδυνατον να γραψω.!!!χαιρομαι που ειστε ολες καλα και αναμενετε τα μωρακια σας που αποτι βλεπω εχουν μεγαλωσει και ετοιμαζονται να σας συναντησουν σιγα σιγα επιτελους!!σαν ονειρο μου φαινεται που ολες ημασταν στον τεταρτο πεμπτο μηνα και τωρα εφτασε η ωρα!!!

6KuQp2.png

kοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω πολυ!!

εγω σημερα βγηκα απο την κλινικη

ο μπεμπακος μου ειναι στο παιδον με τον ντιντο , εχει βγει απο το οξυγονο και του εχουν μονο τον ορο και τον ταιζουν με ενα σωλινακι αλλα ακομη δεν εχει βγει , το αναπνευστικο του παει καλυτερα αλλα οταν αρχισει να παιρνει περισσοτερες ποσοτητες γαλα θα τον αφησουν να βγει

ελπιζω να εχει βγει πριν την δευτερα διαφορετικα δευτερα που εχω παρει το οκ απο τον γιατρο μου ανεβαινω αθηνα κι ας μην με αφηνουν!

το ριτσακι το ειδα γεννησε χθες δεν ταλαιπωρηθηκε και ειδα και την μικρουλα της! επειδη δεν ειχα τον δικο μου μπεμπη να μου δειξουν πως να τον κανω μπανιο και να του βαζω πανα μου εκαναν μαθημα με ην μικρη της ριτσας! μου την εδωσε και την σηκωσα κιολας! ειναι πολυ ομορφουλα και μοιαζει με την αλλη της κορη!οποτε ο μιχαηλ μπορει να διαλεξει οποιαν θελει! ειναι και οι 2 κουκλες! φτου φτου φτου!!!

imaptient η επισκληριδιο δεν ποναει καθολου! σχεδον αμεσως νιωθεις να μουδιαζουν τα ποδια σου βασικα σαν κουκλα ενιωθα ετσι που μου πηγαινοεφερναν τα ποδια οι μαιες για να με ισιωσουν! στην υπολοιπη διαδικασια της καισαρικης που και που ενιωθα κατι τασεις για εμετο και απλα στον ορο μου χορηγουσε καθε φορα που το ελεγα κατι ο αναισθησιολογος ειχα το κεφαλι μου πλαγια και ειχα χαλαρωσει σχεδον κοιμομουν κατα την διαδικασια , ειχαν και μουσικουλα στο χειρουργιο!!! (το i am a passanger και ξενα τραγουδακια dance! η καλυτερη μου!!!!)σε μια φαση θυμαμαι ειπε ο γιατρος ας χαμηλωσει καποιος αυτον τον θορυβο! χαχαχαχαχααχαχ οταν ηταν ετοιμος ο μπεμπης να βγει εκουσα που λεγαν ετοιμος ειναι και μου κατεβασαν λιγο το παραβαν και τον ειδα!!!! και ειπα αχου το παιδι μου...τι μικρουλης που ειναι!

μετα το πηρε η μαια στον παιδιατρο πιο περα και τον χαζευα οσο με ... τι μου καναν δεν ξερω με ραβαν μαλλον δεν ενιωθα τπτ πονο μονο να με ταρακουνανε! λες και ημουν στον ηλεκτρικο , μετρο κτλ ο μονος "πονος" ας πω οτι ενιωσα ηταν οταν βγηκε ο μπεμπης και ενιωσα μια πιεση στο θωρακα, ενιωσα λες και θα μου σπαγαν τα πλευρα μου! πιο πολυ εκανα ΑΑΑΑΑΑΑ γιατι φοβηθηκα παρα γιατι πονεσα

ο Αλκης μας γεννηθηκε 11:50 την 25η δεκεμβριου μαζι με τον χριστουλη

βγηκε 2480 γραμμαρια και 26 εκατοστα

ντιντι και ριτσα εχω συγκινηθει αφανταστα!!!!!πηρατε το καλυτρερο δωρο για τα φετινα χριστουγεννα!!!ντιντακι μου εισαι που δυνατη.σε θαυμαζω απεριοριστα!!!γρηγορα να ερθει ο αλκης στην αγκαλιτσα σου γιατι ειναι που τυχερος!!εχει υπεροχη μανουλα!!

οσο για τη ριτσα αλλο ενα μοντελακι στην οικογενεια γιατι αφου μοιαζει στη μεγαλη..................!!!!!!!

6KuQp2.png

Εσύ real thing, πας από το ένα άκρο στο άλλο! Ή μόνη σου είσαι ή με σπίτι γεμάτο κόσμο! :tongue: Υποθέτω ήρθε και ο καλός σου ε; Κοίτα να τον χαρείς τώρα!

Όλες κοντεύουμε πάντως, και εσύ! Τώρα περιμένουμε την Ελένη! Κι εμένα απίστευτο μου φαίνεται! Βλέπω το τικεράκι μου που λέει άλλες 40 μέρες και μου φαίνονται τόσο λίγες, άσε που μπορεί να είναι και λιγότερες!

Ρίτσα, να σου ζήσει η κουκλίτσα σου! Να είναι γερή και ευτυχισμένη! Φανταζομαι πως όλα πήγαν καλά τελικά με το εντεράκι της και δεν χρειάστηκε αντιβίωση ή επέμβαση, αλλιώς θα μας το ανέφερε η Ντίντι.

Καλημερα κουκλιτσες μου!

Didακι μου, χαιρομαι που εισαι καλα! Ο Αλκης ειναι ευλογημενος και θα βγει δυνατος γρηγορα για να μπει στην αγκαλιτσα σου! Ο μπαμπουλης του ειναι μαζι του... δεν ειναι μονος! Γι αυτο εσυ να ακουσεις τους γιατρους, να κανεις υπομονη και οταν πρεπει θα σαι διπλα τους!!! Η αγαπη μας μας θολωνει μερικες φορες... αλλα μια μανουλα θελει δυναμη και αντοχες για το μετα! ειμαι σιγουρη οτι η αλλαγη του χρονου θα σε βρει χωμενη σε μια μικρη, αλλα τοσο "μεγαλη" αγκαλια!!! σε φιλω γλυκα...

ριτσακι μου!!! ηρθε το λουλουδακι μας... ελπιζω να σαι καλα κι εσυ και η υπολοιπη οικογενεια! γερα να ναι τα παιδακια μας και να τα φυλαει η Χαρη της!

εμεις χτες πηγαμε παιδιατρο... 42 ημερων και πηραμε 2.100 κιλα και 10 ποντους απο οταν βγηκαμε απτο μαιευτηριο! ειμαστε στις κλιμακες αναπτυξης ψηλα, ολα μας τα αντανακλαστικα σωστα, καρδουλα σουπερ, ορχεις+πιπι φυσιολογικα και γενικα πηραμε συγχαρητηρια για ολα μας!!! μετα καναμε και βολτουλα και η κοιμομασταν η μοιραζαμε χαμογελα!!! ...τελικα οι κολικοι θελουν βολτες για να φυγουν... οταν ειμαστε σπιτι γκρινιαζουμε ακομα! χχχαααχχχααα τοσο καιρο μεσα... θα μας φανε οι δρομοι τωρα! ;)

κατ, μπαρμπ, ελενη, μπισκοτακι, real thing, sapi, impatient, κριστυ, φουσκιτσα (καποια ξεχναω...) ευχομαι να κρατησετε ολες σειρα προτεραιοτητας! να μην εχουμε αλλες εκπληξεις και προσπερασματα! :tongue::tongue::tongue: φιλια σε ολες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...