Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα Ντιντι μου εκπληξη!!!! Να σου ζησει βρε κοπελα καλο και γερο ναναι!!!

Εγω κοριτσια μου διημερακι στο νοσοκομειο απο τις 2.50 παραμονη Χριστουγεννων με πιασανε κατι πονοι περιοδου και προσπαθησα να κρατηθω αλλα ματαια...πηγα εισαγωγη, ορο yutopar και κρεβατι...ΝΣΤ κτλ κτλ tελικα ολα μια χαρα βγηκα σημερα, αλλα χριστουγεννα μαγικα στο νοσοκομειο!!

Τελοσπαντων, μου κανανε και κορτιζονη προληπτικα μηπως εχουμε κανα απροοπτο ελπιζω να μεινει καμια 3-4 βδομαδες ακομα η μπεμπα!

Εσεις πώς τα περασατε!!!???

Πάει κι η γεμιστη γαλοπουλα που ηθελα να κανω πανε ολα...ξαπλα!!! Εχασα και κανα κιλο με τα νεροβραστα του νοσοκομειου...χαχαχαχα!!Ηρθε κι μανα μου αεροπορικως οποτε εχω βοηθεια και δε θα κουνηθω καθολου.

Μπισκοτάκι, ήρεμα κι εσύ! Τι πάθατε όλες Χριστουγεννιάτικα;;;; :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααααα!!!!τι κανουμε???ολα καλα??εμεις τελεια...!!!ο μπεμπουλης 2700....μια χαρουλα...εχει παρει θεση....κατεβαινει σιγα σιγα στην λεκανη...!με εξετασε κολπικα κ μου πηρε κ δειγμα για καλλιεργια....ολα καλα λεει απλως δεν ξερει αν θα βγαλουμε ολο τον 9ο...!!αυριο παω για τις κλασσικες αιματολογικες...κ να κλεισω κ για τριπλεξ...!κομμενες λεει οι επαφες(οχι οτι ειχαμε)για 3 εβδομαδες...απο την 38η ξανα...αν φτασουμε στην εβδομαδα αυτη....!!ενταξει δεν πανικοβαλλομαι..ολα καλα γενικως απο οσο μου ειπε απλως να μετραω την πιεση μου αυτο τον μηνα ενταντικα...με κοιταξε αν εχω πρηστει...αλλα δεν...!!κ μου ειπε οτι οπως με βλεπει θα γεννησω φυσιολογικοτατα...κ πολυ ομορφα...κ ξεκινησα να τον ρωτησω για επισκληριδιο κ μου ειπε ακιρβως..''φυσικα κ θα κανουμε επισκληριδιο..δεν θα σ αφησω να πονας...κ θα γεννησεις κ πιο ευκολα ετσι....!!''ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!τωρα τελος οι επισκεψεις στο ιατρειο του κ απο εδω κ περα στο ΙΑΣΩ...στις 10 του μηνα 8 η ωρα το πρωι να ειμαι εκει για ΚΤΚ....!!αυταααααααα!!!Ριτσα μου με το καλο η μπουμπουκα που θα εχεις αγκαλιτσα σου σημερα...μπερδευτηκα χθεςςςςς!!!!

καλο βραδυυυυυ σε οοοολα τα κοριτσια...!!:D:D

Jr39p2.png

Πωπω, 2.700, τέλεια!!!!!!

Καλά, νομίζω πως το σύνηθες είναι να μην παίρνεις όλο τον 9ο, γύρω στις 38 εβδομάδες γεννάς.... Γιατί σου είπε για την πίεση και τις επαφές, είδε κάτι ή προληπτικά;

Άντε, σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται κι ο μπέμπης σου! :P

Γεια σας κορίτσια μου! Κι εμείς σήμερα πήγαμε στη γιατρο! Όλα πανε πολυ καλα!!! Η μπεμπα στις 33 εβδομάδες και κατι ειναι 2350γρ και έχει πολυ καλη θέση!!! Οπως πρέπει!!! Πολυ χάρηκα! Τα κιλα μου στα +6 σταθερά! Η πίεση μια χαρα! Ανέβηκε και ο αιματοκριτης απο το 31 στο 34!!! Τώρα ξανά στις 16-1-13! Η γιατρός μας είπε ότι μόλις μπω στο μηνα μου μπορούμε να έχουμε επαφές οπότε θελουμε! Εμείς βέβαια και τώρα έχουμε αραιά και που...

Ριτσα μου ελπίζω να πήγαν όλα καλα και να έχεις αγκαλια την μπεμπουλα σου!!!!

Ντιντι περιμένουμε νεα.......

Φιλακια σε όσες φουσκωμενες κοιλιτσες απ΄εμειναν.... Αχ! Γένναμε και χανόμαστε σιγα-σιγα! Σαν ψέματα μου φαίνεται.... Ποτε γραφτηκα στο forum και ποτε φτάνει ο καιρός που θα γεννησουμε....!!! Απίστευτο!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλησπέρα.

Ήμουνα στο γιατρό σήμερα το πρωί, με βρήκε πολύ καλή κι εμένα και τις μικρές.

Ο τράχηλός μου ευτυχώς είναι κλειστός ακόμη και υπολογίζει ότι δεν θα έχω γεννήσει το προσεχές 10ήμερο που θα με ξαναδεί!

Οι μικρές ακουγόταν μια χαρά, αλλά μου είπε ότι είναι ακόμη λιγουλάκι ανώριμες για να βγούνε και να κάνω "κράτει" για να αντέξω λίγο ακόμη.

Μίλησα με τη Didi στο τηλ. είναι πολύ καλά. Ο μικρούλης της φαίνεται πως πάει αρκετά καλά και σε 1-2 μέρες θα βγει από την υποστήριξη.

Επίσης γέννησε η Ρίτσα!!!

Πήγαν όλα καλά και το δωμάτιό της είναι κοντά στης Didis!!!

Αυτές θα τα λένε κατ΄ ιδίαν τώρα!

Άιντε... καιρός για την επόμενη...

(Όχι εσύ μπισκοτάκι, μη βιάζεσαι...)

Christy σ'ευχαριστω.. Πιο πολυ με μπερδευει το ντυσιμο του παιδιου. Αλλες μανες μου λενε μακρυμανικα ζιπουνια , κι αλες πως δεν βολευουν.. υπνοσακο δεν ειχα βαλει καθολου στο γιο μου.. Αναρωτιεμαι αν θα βολευει με το θηλασμο.. Με τον υπνοσακο χωρις μανικια δεν θα κρυωνει το μωρο?? Εχω στο μυαλο μου να το εχω με μακρυμανικο απο μεσα, κ με χοντρο φορμακι απ εξω.. Τελοσπαντων, ισως αμα ερθει ο μικρος, να ξεκολλησει το μυαλο μου κ να μου φυγει το αγχος.. Βλεπετε ειμαι κ επαρχια, κ θελω να κανω τα ψωνια μου, οτι προλαβω κ ΑΝ προλαβω Αθηνα..

Εγώ σου λέω τι βόλεψε εμένα...

Είχα γεννήσει βέβαια Ιούνιο, αλλά από Οκτώβρη που μπήκαμε στο "χειμερινό" πρόγραμμα ήταν ακόμη πολύ μικρούλα κ τη θήλαζα. Θήλασα μέχρι 1 έτους.

Λοιπόν... Τα μακρυμάνικα ζιπούνια ΔΕΝ βολεύουν για μέσα από μακρυμάνικα φορμάκια. Θα το σκάσεις το μωρό...

Εγώ αυτά της τα φόραγα μέσα από αμάνικα φορεματάκια ή σαλοπέτες ή με παντελονάκια.

Γενικά το πιο ενδεδειγμένο για μέσα στο σπίτι (κ προτεινόμενο από μαίες) ντύσιμο είναι: κοντομάνικο ή αμάνικο ζιπουνάκι - ολόσωμο μακρυμάνικο λεπτό βαμβακερό φορμάκι - ζακετούλα ή γιλεκάκι από πάνω αν χρειάζεται.

Μέσα από τον υπνόσακο χωρίς μανίκια θα του φοράς το μακρυμάνικο φορμάκι, οπότε δεν θα κρυώνει. Αν επιλέξεις υπνόσακο με μανίκια, καλύτερα να το κοιμίζεις μόνο με το εσωρουχάκι του - να μη σκάσει.

Για το θηλασμό το βγάζεις το μωρό από τον υπνόσακο και χρησιμοποιείς κουβερτάκι αγκαλιάς.

Τόσο οι μαμάδες όσο κ τα μωράκια ζεσταίνονται κ μπορεί να ιδρώσουν όταν θηλάζουν.

Χαλάρωσε και θα σου βγει κι από μόνο του.

Σας αφήνω για την ώρα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

δεν μου ειπε κατι ΚΑΤ μου.....!η πιεση μου ειναι τελεια καθε φορα που την μετραει απλα μου ειπε να την ελεγχω τωρα κ εγω στο σπιτι...τι να πω δεν ξερω....!!οσο για τις επαφες απο οσο διαβασα στο ιντερνετ λιγακι οι αποψεις διαφερουν..υπαρχουν πολλες αναφορες που τους το κοβουν οι γιατροι γι αυτες τις εβδομαδες κ αλλες που τους συνιστουν συνεχεια...εμενα μου ειπε απο την 38η επιβαλλεται να κανω αν δεν εχω γεννησει για να βοηθησει την μητρα...!κ του ελεγα κ εγω αν υπαρχει πιθανοτητα να παρω κ απο τον 10ο οπως η κουμπαρα μου κ μου λεει δυσκολο οπως σε βλεπω αλλα ολα ειναι πιθανα...!τι να πωωωωωωωωωωωωωω????αφου ειναι οοολα καλα...!!

κ μαλιστα οταν μου ειπε οτι θα με ελεγξει κολπικα του χαμογελασα κ του ειπα οτι θελετε γιατρε..κ μου λεει εισαι η μοναδικη που το λεω κ χαμογελαει...κ του λεω καταρχην συνειδητοποιω οτι πλησιαζει ο καιρος να κρατησω αγκαλια το μωρακι μας κ 2ον κ να μην χαμογελασω κ να γκρινιαξω θα αλλαξει κατιιι??οχι..!!!

Jr39p2.png

κριστυ μια χαρα λοιπον κ εσυ εε??υπεροχα...!1θα κανουν υπομονη οι μικρουλες σου κ θα κρατηθουννννν..!!!

υπεροχα λοιπον κ η ντιντι μας κ η ριτσα μου..!μια χαρα ολα καλα..!!

Σαπι κ εσενα υπεροχα τα νεακια με το μπεμπακι σουυυ..!!πραγματικα περναει ο καιρος κ μ αρεσειιιιιιιιιιιι...!!ανυπομονωωωωω!!!:D:D

Jr39p2.png

Τέλεια τα νέα και από τη Σάπι και από την Κρίστυ και από τα Δωδεκάνησα! Κάνουν παρεούλα οι λεχώνες στη Ρόδο! :tongue:

Κρίστυ, κράτα γεραααά! Κάθε μέρα μετράει!

Μπαρμπούλα, εμένα θα με εξετάσει κολπικά όταν ξαναπάω που θα είμαι στις 36 εβδομάδες. Και για τις επαφές μου είχε πει να κάνουμε λίγο κράτει τώρα (δεν το απαγόρευσε αλλά είπε καλύτερα με προφυλάξεις λόγω των ουσιών που υπάρχουν στο σπέρμα) και από την 36η εβδομάδα να μη φοβηθούμε τίποτα! Προφανώς από την στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου, θεωρεί πως είναι ασφαλές να γεννήσεις.

Για την πίεση μάλλον θα στο είπε προληπτικά για προεκλαμψία κλπ. Αλλά αφού είανι φυσιολογική ως τώρα, δε θα έχεις θέμα.

η συνονοματη λιγο που ειχα μιλησει στο φεης ειχε καλεσμενους κ γι αυτο μαλλον εξαφανιστηκε....!!

ναι για την πιεση για προεκλαμψια μου το ειπε αν κ ειπε αποκλειεται γιατι ειμαι νεα κοπελα κ δεν εχω κ τετοια δειγματα απλως θελει να ειναι καλλυμενος απο παντου..αφου ακομα κ τα ποδια μου κοιταζε να δει αν ειναι πρησμενα..κ τα χερια..κ το προσωπο..!!οσο για τις επαφες τι να πω??δεν ασχοληθηκα κ παραπανω να σου πω γιατι ετσι κ αλλιως ο αμορες δεννννν....οποτε περασε κ δεν ακουμπησε οταν το ειπε...!!κ ο αμορες σαν να να ανακουφιστηκε....που τωρα θα εχει κ δικαιολογια...!!αχαχαχα!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

η συνονοματη λιγο που ειχα μιλησει στο φεης ειχε καλεσμενους κ γι αυτο μαλλον εξαφανιστηκε....!!

ναι για την πιεση για προεκλαμψια μου το ειπε αν κ ειπε αποκλειεται γιατι ειμαι νεα κοπελα κ δεν εχω κ τετοια δειγματα απλως θελει να ειναι καλλυμενος απο παντου..αφου ακομα κ τα ποδια μου κοιταζε να δει αν ειναι πρησμενα..κ τα χερια..κ το προσωπο..!!οσο για τις επαφες τι να πω??δεν ασχοληθηκα κ παραπανω να σου πω γιατι ετσι κ αλλιως ο αμορες δεννννν....οποτε περασε κ δεν ακουμπησε οταν το ειπε...!!κ ο αμορες σαν να να ανακουφιστηκε....που τωρα θα εχει κ δικαιολογια...!!αχαχαχα!!:D:D:D:D

Καλά κάνει και είναι σχολαστικός. Εμένα πρήζονται τα πόδια μου τώρα τελευταία, αλλά ευτυχώς από πίεση πάμε καλά... Θα σταματήσω και τη δουλειά σε μια βδομάδα και θα χαλαρώσω.

Καλημερα σε ολες!

Γεννησε και η Ριτσα ε? Να ζησει και σε αυτην η μπεμπα! Στις υπολοιπες υπομονη! Κριστυ ξαπλα οσο μπορεις για να μην εχουν θεματακι οι μικρες σου! Διαβαζω αυτα που λετε για την πιεση, η δικη μου ενω μεχρι τον 7ο ηταν 11 (η μεγαλη), τωρα εχει ανεβει στο 13 εδω και εναν μηνα. Δεν εχω πρηστει βεβαια, αλλα και παλι, με αγχωσε λιγο που ανεβηκε και μενει εκει.

Λετε να αρχισουμε να βαζουμε στοιχηματα για το ποια θα ειναι η επομενη? Γιατι τελικα οι ΠΗΤ δεν παιζουν και τοσο μεγαλο ρολο! Ψηφιζω Κριστυ λογω διδυμων (που εχουν την ταση να βγαινουν νωριτερα)!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα σας!!!!

Τι ομορφα νεα ειναι αυτα απο τα μπεμπακια σας..μπραβο κοριτσια!!

Συγχαρητηρια κσι στην Ριτσα να της ζησει η μπουμπου..καλοτυχη να ναι και χαμογελαστη παντα!!

Φιλια σε ολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα!!! Πολυ ωραία ιδεα για τα στοιχήματα!!! Κι εγω θα έλεγα την Κριστυ αλλά και την ντιντι δεν την περίμενε κανεις....

Δεν το πιστεύω ότι σε 2 εβδομάδες μπαίνω στον μηνα μου!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ!!!! Πως πέρασε ο καιρός!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα κοριτσια!!! Εμενα 2 κιλα εχει παει η μπεμπα...με εξετασε και κολπικα (με το μαρτζαφλαρι και μαλακα εννοειται),,,τον εχω μακρυ τον τραχηλο!!!Αχαχαχαχαχ...βαρεθηκα ρε κοριτσια αντε να περασει ο καιρος!!!

Ριτσακι να σου ζησει!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...