Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλά, τα μωράκια εδώ μέσα όλο σημαδιακές ημερομηνίες γεννιούνται! Της Κάτιας στις 17 Νοεμβρίου, της Ντίντις Χριστούγεννα! Και αύριο περιμένουμε το 3ο μωράκι, την μπεμπούλα της Ρίτσας! Θα συναντηθείτε κιόλας αφού γεννάτε στην ίδια κλινική, έτσι δεν είναι;! Να μας ενημερώσει η μία για τα νέα της άλλης! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalhmera koritsia Kai kala xristougenna !!!!!! Sas thn eskasa!!!! Ritsaki se kseperasa ki esena!!!! O pantelakos - xristos gennhthike xthes! Mou espasan to prwi Otan ksypnhsa, ton gennhsa me kaisarikh giati einai prooroylis . Impatitient Otan o giatros mou eipe prepei na kanei kaisarikh toy zhthsa episklhridio! Den ponaei Kai den exei kamia epiplokh! Alla ePEIdh stelnw apo ths aderfhs mou. Tha sas pw leptomeries Otan bgw. O Mpempis einai sto paidon me ton dido proliptika. Kai einai kala, filakia

τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; αυτό κ αν ειναι έκπληξη!!!!!!

didi μου να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!! πω πω τι ωραια!!!! αχ δεν ξερεις ποσο χαρηκα.:D:D:D:D ξεκινησαμε μαζι κ να που φτανει η ωρα μας. εγω παρακαλω τον μικρο μου να περιμενει να κανουμε πρωτοχρονια κ μετα να γεννηθει (ελπιζω να μ ακουει)!!!!!! με το καλό να ερθει πισω ο μπεμπακος σου κ την πρωτοχρονια να την περασετε μαζι!!!!

σε φιλω κ περιμενουμε νεα σου!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Περιμένουμε λεπτομέρειες όταν μπορέσεις.. Πως έσπασαν τα νερά, αν το κατάλαβες αμεσως (γιατι εγω φοβάμαι ότι δε θα καταλάβω...) κλπ!

νομιζα πως ημουν μονο εγω αυτη που πιστευει οτι θα σπασουν τα νερα κ δεν θα καταλάβω, αλλά τελικά μαλλον ειμαστε πολλές!!!! χαχαχαχαχα!!!!!

οπως μου ειπε η γραμματεας του γιατρού, ειναι δυσσκολο να μην το καταλαβω, θα ναι αρκετα κ θα συνδιαστει κ με λιγους στην αρχη πονους. εχω την τελευταια εβδομαδα πονακια χαμηλα, αλλά ρωτησα τον γιατρο κ μου ειπε να μην φοβαμαι, ειναι φυσιολογικό.

περιττό να σας πω οτι καθε βραδυ νομιζω οτι σπανε τα νερα μου. πριν 2 βραδια σφιγγόμουν, γιατι μεσα στον υπνο μου, νομιζα οτι με αυτόν τον τροπο δεν θα σπασουν τα νερα. τελικά πολύ μεγαλος ο φοβος, που καποιες φορες αναρωτιέμαι γιατι φοβαμαι τόσο!!!!!:?:-?:?

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

αχχχχχχχχχχχ....μπηκα να ευχηθω με το καλο στην ΡΙΤΣΑ μας κ εμεινα αφωνηηηη...!!το διαβαζα κ ανατριχιαζα....βουρκωσα...συγκινηθηκα...οσο πλησιαζει ο καιρος οποια γεννα ακουω νομιζω οτι ειναι αυτη που θα ζησω κ εγω...!!αχχχ..!

διδυμακι μου να σου ζησει ο μικρουλης....γεννηθηκε την πιο ομορφη μερα....!!!να ειναι καλοτυχος...γερος...δυνατος....κ φυσικα με πολυ πολυ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ...!!με το καλο να βγειτε κ να πατε σπιτι σαςςςςςςςςςςςς!!!!

Ριτσα μου λογικα θα κρατας κ εσυ την μπουμπου σου τωρα...!!περιμενουμε νεα σουυυυυ...για το νεο μελος....!!!αχχχχ..!!ποσο εχω συγκινηθει...!!

τα υπολοιπα κοριτσια ελπιζω οοοοολα καλα...οσο για τα νερα κ εμενα αυτη ειναι η εννοια μουυυ..!!αχχχ αυριο θα δουμε τον μπεμπακο μας...!!!

σας φιλωωωωωωωωωω!!!:D:D

Jr39p2.png

Kalhmera koritsia Kai kala xristougenna !!!!!! Sas thn eskasa!!!! Ritsaki se kseperasa ki esena!!!! O pantelakos - xristos gennhthike xthes! Mou espasan to prwi Otan ksypnhsa, ton gennhsa me kaisarikh giati einai prooroylis . Impatitient Otan o giatros mou eipe prepei na kanei kaisarikh toy zhthsa episklhridio! Den ponaei Kai den exei kamia epiplokh! Alla ePEIdh stelnw apo ths aderfhs mou. Tha sas pw leptomeries Otan bgw. O Mpempis einai sto paidon me ton dido proliptika. Kai einai kala, filakia

!!

Αχ αυτο και αν ηταν εκπληξη!!!Μας τη εσκασες σιγουρα!οπως ειπε και η Ροδουλα τι νομιζες οποτε θελεις εσυ ? ο κυριος γεννηθηκε την μερα που ηθελε εκεινος!!Γερος και καλοτυχος!!!Να σας Ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά!!!

Μαρή Didi τι έκπληξη ήταν αυτή???

Να σου ζήσει ο Άλκης κ να τον έχεις σύντομα στην αγκαλιά σου!!!

Αύριο νομίζω πάει η Ρίτσα, άντε με το καλό και το άλλο Δωδεκανήσιο κορίτσι μας.

Κατά τα άλλα, εγώ έχω πιο συχνά "πετρώματα", πιο συχνές συσπάσεις, όλο λέω θα γεννήσω σήμερα, αλλά προς το παρόν αντέχω...

Αυξήσαμε τα yutopar κ προσθέσαμε και utrogestan για να μένει η μήτρα όσο πιο χαλαρή γίνεται.

Αύριο έχω ραντεβού με τον ντοκ, να δούμε που βρισκόμαστε.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, αλλά δεν γιορτάζω Χριστούγεννα...

Το Κρίστυ βγαίνει από το Κρυστάλλω κ γιορτάζω το Δεκαπενταύγουστο... έχω και γενέθλια την ίδια μέρα!

Χτες είχαμε κόσμο στο σπίτι (οικογένεια), αλλά τα ανέλαβε όλα ο καλός μου.

Εγώ μόνο κρεμμυδόπιτα έφτιαξα που είναι από τις σπεσιαλιτέ μου και μάλιστα τα κρεμμύδια τα καθάρισε κ τα έπλυνε πάλι ο σύζυξ!

Κι εννοείται παρασύρθηκα κ έφαγα κατιτίς παραπάνω (μη φανταστείτε, απλά ήταν ολόκληρη μερίδα) και το βράδυ είχαμε τα γνωστά: πέταγμα από τον ύπνο μου και ... λεκάνη για τα περαιτέρω...

Παρά το βασανιστήριο του στομάχου, παρακαλάω τις κόρες μου να κάτσουν μέσα όσο πιο πολύ γίνεται. Μαζόχα? μπορεί...

Επίσης ανάμεσα στα δώρα που κάναμε μεταξύ μας, ο σύζυξ μου έκανε ένα μικρούλι φορητό CD player που παίρνει και USB, μου έφερε κι ένα τέτοιο, χωρητικότητας 32 GIGA με ήδη περασμένα μέσα πάνω από 700 κομμάτια κλασσικής μουσικής, χαλαρωτικής μουσικής κ νανουρίσματα. ΤΕΛΕΙΟ το έχω συνέχεια κ παίζει. Εννοείται θα το έχω στο δωμάτιο στο μαιευτήριο, αλλά και για τα μωρούλια. Η απαλή μουσική τα ηρεμεί και τα κάνει ευτυχισμένα!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας κ προς Θεού μη γεννάτε πρόωρα! Κρατηθείτε να γεννήσετε στην ώρα σας!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα, Χρονια πολλα,Καλα Χριστουγεννα. Να χαιρεστε τα μωρακια σας κ οσες ακομη τα περιμενετε με το καλο να ερθουν. Θα ηθελα σας παρακαλω να με κατατοπησετε λιγο για τα ρουχαλακια που θα χρειαστω καθως γενναω αρχες του μηνα μαλλον, αλλα ο γιος μου ειχε γεννηθει μες τη ζεστη κ δεν ταιριαζουν τα νουμερα...! Σα πρωταρα κανω, αλλα εχω μπερδευτει πολυ.. δεν μπορω να συνειδητοποιησω ποσο μικρο θα ειναι το μωρο...

Καλησπέρα.

Από ρουχαλάκια αυτήν την περίοδο θα χρειαστείς κυρίως ζιπουνάκια (φανελάκια που κουμπώνουν ανάμεσα στα ποδαράκια) - εγώ προτιμώ αυτά με το κοντό μανικάκι ή καθόλου, οπότε κι αυτά που έχεις από το πρώτο σου παιδάκι είναι οκ και ολόσωμα βαμβακερά φορμάκια από λεπτό ύφασμα. Αυτά θα τα φοράει το μωρό όλη μέρα κ για πυτζαμάκια. Λογικά τέτοια θα χρειαστείς καμιά 10αριά.

Για τον ύπνο εγώ προτιμώ τους υπνόσακους - τσουβάλια - χωρίς μανίκια (2,5 togs). Θα χρειαστείς 2 - ο ένας εφεδρικός.

Επίσης κάνα δυο ζακετάκια και λεπτά κουβερτάκια αγκαλιάς για μέσα στο σπίτι όταν το μωρό δεν είναι στον υπνόσακο.

Για την έξοδο μερικά φορμάκια πιο "κυριλέ" που μπορεί να είναι και βελουτέ κι επίσης ένα ολόσωμο μπουφανάκι.

Τα υπόλοιπα: πάνες αγκαλιάς, πανάκια για τα ρεψίματα, σεντονάκια κούνιας (κατωσέντονα), σελτεδάκια κλπ, όμοια με ότι είχες βολευτεί στο πρώτο σου παιδάκι. Δεν αλλάζουν με την εποχή.

Καλές ετοιμασίες και με το καλό η νέα άφιξη!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Christy σ'ευχαριστω.. Πιο πολυ με μπερδευει το ντυσιμο του παιδιου. Αλλες μανες μου λενε μακρυμανικα ζιπουνια , κι αλες πως δεν βολευουν.. υπνοσακο δεν ειχα βαλει καθολου στο γιο μου.. Αναρωτιεμαι αν θα βολευει με το θηλασμο.. δε θα ειναι ολοκληρος ογκος? δεν θα παραζεσταινετε αν το θηλαζω μεσα στον υπνοσακο?? Ολα αυτα μου φαινονται λιγο μανουβρα.. Ο μεγαλος μου που ηταν καλοκαιρακι, το χα το παιδι με κοντομανικα.. Τωρα που η θερμανση ειναι θεμα, αναρωτιεμαι τι πρεπει να ετοιμασω κ μ εχει πιασει ενα αγχος λες κ δεν εχω ξαναπιασει νεογεννητο. Τι να πω.. μπορει να φταινε κι οι ορμονες μου... Με τον υπνοσακο χωρις μανικια δεν θα κρυωνει το μωρο?? Εχω στο μυαλο μου να το εχω με μακρυμανικο απο μεσα, κ με χοντρο φορμακι απ εξω.. Τελοσπαντων, ισως αμα ερθει ο μικρος, να ξεκολλησει το μυαλο μου κ να μου φυγει το αγχος.. Βλεπετε ειμαι κ επαρχια, κ θελω να κανω τα ψωνια μου, οτι προλαβω κ ΑΝ προλαβω Αθηνα..

Μη σας ζαλιζω αλλο, ευχαριστω πολυ, κ για την συντομη "φιλοξενια". Κ παλι με το καλο οσες ακομη περιμενετε, κ οσες γεννησατε, οτι καλυτερο... Καλη Χρονια να εχουμε..

Ντιντι μου να σου ζησει!!!!!!! Τι ομορφη εκπληξη!!! Σ'ευχαριστω που με σκεφτηκες για την καισαρικη και την αναισθησια! Να τον χαιρεσαι τον Αλκη σου!!!!!!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Με το καλο να ερθει η καινουρια χρονια!!!

πως περασατε?μια χαρα αλλες βλεπω αλλες αρρωστουλες!!!

να σας πω τα δικα μας.....

περναει ο καιρος κ σιγα σιγα μπενω στον μηνα μου κ καθε μερα αγχωνομαι ολο κ πιο πολυ!!!

ουφ.........!!!

αλλα ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα!!!

ειναι πολυ χαμηλα ηδη κ η γιατρος ειπε ξεκουραση οχι περπατημα κ κουραση μην εχουμε κανενα απροοπτο!!!

την κυριακη εκει που καναμε κατι ψωνια με τον αντρουλη(ηθελε να του παρει ρουχα για να τον βγαλουμε απο το νοσοκομειο)

βλεπω στην τουαλεταροζ ουρα!!!να μην πολυλογω παω νοσοκομειο κ αφου γυναικολογικα που ελεξαμε η εγκυμοσυνη κ το μωρο ειναι καλα,στο ουρολογικο ειπανε ουρολοιμωξη κ μου δωσανε αντιβιωση!!!

δοξα το θεο περασε ελαφρια χωρις να καταλαβω τιποτα!!!!

αυτα...........

ΡΙΤΣΑΚΙ μου αν δεν εχω χασει τις μερες σημερα περιμενουμε την μπεμπα ετσι?

ευχομαι να πανε ολα με την ευχη της Παναγιας κ γρηγορα να παρουμε νεα χαρμοσυνα!!!

DIDAKO μου πεθαινω!!!ποτε μηλουσαμε στο φορουμ ''μετα την εμβρυομεταφορα'' κ να που τωρα γεννησες!!!απιστευτο μωρε δεν το πιστευω!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟς Κ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!!

απο οσο καταλαβα εχουν παει ολα καλα κ ειστε κ οι δυο καλα!!!θα περιμενουμε νεωτερα οποτε μπορεσεις!!!!!

πολλα πολλα φιλακια!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ritsaki με το καλο σημερ η μπεμπα σου!

ολα να πανε καλα

το πρωτο κοριτσακι της παρεας!

αντε να μπει και λιγο ροζουλι

κρυστι εμφανισου γιατι αγχονομαστε!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλα Ντιντι μου εκπληξη!!!! Να σου ζησει βρε κοπελα καλο και γερο ναναι!!!

Εγω κοριτσια μου διημερακι στο νοσοκομειο απο τις 2.50 παραμονη Χριστουγεννων με πιασανε κατι πονοι περιοδου και προσπαθησα να κρατηθω αλλα ματαια...πηγα εισαγωγη, ορο yutopar και κρεβατι...ΝΣΤ κτλ κτλ tελικα ολα μια χαρα βγηκα σημερα, αλλα χριστουγεννα μαγικα στο νοσοκομειο!!

Τελοσπαντων, μου κανανε και κορτιζονη προληπτικα μηπως εχουμε κανα απροοπτο ελπιζω να μεινει καμια 3-4 βδομαδες ακομα η μπεμπα!

Εσεις πώς τα περασατε!!!???

Πάει κι η γεμιστη γαλοπουλα που ηθελα να κανω πανε ολα...ξαπλα!!! Εχασα και κανα κιλο με τα νεροβραστα του νοσοκομειου...χαχαχαχα!!Ηρθε κι μανα μου αεροπορικως οποτε εχω βοηθεια και δε θα κουνηθω καθολου.

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι να κάνει η Ρίτσα μας; Να κρατάει αγκαλιά την μπέμπα της;;;; Και η Ντίντι μας να είναι μαζί με τον Άλκη της;;;

Μία μία θα βλέπουμε τα μωράκια μας από κοντά και θα τα κρατάμε στην αγκαλιά μας....! Εγώ βέβαια αγχώθηκα λίγο μετά τα νέα της Ντίντις και ανυπομονώ να σταματήσω τη δουλειά για να είμαι σπίτι και να ξεκουράζομαι!

Κρίστυ, βλέπω ο αντρούλης σου σε προσέχει, έτσι πρέπει! Είπαμε, κράτα γερά!

Μπαρμπούλα, περιμένουμε νέα από το μπέμπη σου!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...