Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύχομαι να περασατε όλες τέλεια!!!!! Εμείς περάσαμε ωραία! Η μπεμπουλα μας τώρα κλωτσησε! Ολη μέρα μεσα στη φασαρία καθόταν ήσυχη! Το βράδυ έχουμε να πάμε σε γιορτή!!! Σε φίλους!

Χρόνια πολλα στα κορίτσια που γιορτάζουν!!!

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και με το καλο τα μωρακια μας!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Χρονια πολλα με πολλες υπεροχες ευχες ....σε οοοολες σαςςς!!ολοι γιορταζουμε σημερα....!!ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΑ....ΑΓΑΠΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!τα φιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

καλησπερα σας

ευχομαι σε ολες υγεια και ευτυχια και με το καλο γερα μωρακια στην αγκαλια μας

για την ηδη μανουλα κατια ειμαι σιγουρη οτι τ αφετινα Χριστουγεννα ειναι τα καλυτερα της ζωης της, και ειμαι σιγουρη οτι θα ερθουν και ακομα καλυτερα με περισσοτερα μωρακια

για τις κοπελες που ειναι στην προσπαθεια να γινουν μανουλες ευχομαι απ τα βαθη της καρδια μου να αποκτισουν γρηγορα γερα μωρακια!

καλες γιορτες σε ολες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia Kai kala xristougenna !!!!!! Sas thn eskasa!!!! Ritsaki se kseperasa ki esena!!!! O pantelakos - xristos gennhthike xthes! Mou espasan to prwi Otan ksypnhsa, ton gennhsa me kaisarikh giati einai prooroylis . Impatitient Otan o giatros mou eipe prepei na kanei kaisarikh toy zhthsa episklhridio! Den ponaei Kai den exei kamia epiplokh! Alla ePEIdh stelnw apo ths aderfhs mou. Tha sas pw leptomeries Otan bgw. O Mpempis einai sto paidon me ton dido proliptika. Kai einai kala, filakia

UzVGp2.png

Kalhmera koritsia Kai kala xristougenna !!!!!! Sas thn eskasa!!!! Ritsaki se kseperasa ki esena!!!! O pantelakos - xristos gennhthike xthes! Mou espasan to prwi Otan ksypnhsa, ton gennhsa me kaisarikh giati einai prooroylis . Impatitient Otan o giatros mou eipe prepei na kanei kaisarikh toy zhthsa episklhridio! Den ponaei Kai den exei kamia epiplokh! Alla ePEIdh stelnw apo ths aderfhs mou. Tha sas pw leptomeries Otan bgw. O Mpempis einai sto paidon me ton dido proliptika. Kai einai kala, filakia

Didi μου, και σκεφτόμουν πως χτες δεν εμφανίστηκες καθόλου αλλά που να φανταστώ... Να σου ζήσει ο Άλκης σου που ήρθε ανήμερα Χριστουγέννων να κάνει μαζί σας γιορτές!

Κοίτα να ξεκουραστείς και περιμένουμε λεπτομέρειες μόλις μπορέσεις! Φαντάζομαι πως και ο μικρός δε θα κάτσει πολύ μέσα γιατί δεν είναι πολύ πρόωρος...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Didi μου κλαιωωωωω!!!! Γεννήθηκε την πιο ωραία μέρα!!!! Να σας ζήσει κοπέλα μου!!!! Να ειναι γέρος και ευτυχισμένος στη Ζωη του!!! Πολυ χαίρομαι που θα το βγάλετε και Χρήστο!!! Μπράβο κορίτσι μου!!! Ο Θεός να τον ευλογεί!!! Έχω χάσει τα λόγια μου... Να είστε ευτυχισμένοι!!! Χίλια καλα να έχει!!!

Περιμένουμε λεπτομέρειες όταν μπορέσεις.. Πως έσπασαν τα νερά, αν το κατάλαβες αμεσως (γιατι εγω φοβάμαι ότι δε θα καταλάβω...) κλπ!

Να μας φιλησεις τον Παντελή-Χρήστο!!!!!!!!!!! Ολες οι ευχές μου γι ΄αυτον!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Didi μου να σας ζησει ο μικρουλης..γερος και καλοτυχος να ειναι παντα στην ζωη του και σεις να τον καμαρωνετε!!Βιαστικε για να κανει γιορτες στην αγκαλια της μαμας και του μπαμπα!!Να ειστε καλα και περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεσεις!!Φιλια!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Κριστυ χρονια πολλα για χθες οτι επιθυμεις και με το καλο οι μπεμπουλες σου!!

Χρονια πολλα σε ολες και να χαιρεστε τους δικους σας οσες εχετε εορταζομενους!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου, δεν το πιστευω! ...μπηκα να πω "χρονια πολλα"... που να φανταστω... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! Να ναι καλοτυχος ο "βιαστικος" σου κυριος, να χει υγεια, ευτυχια, αγαπη και το φως του νεογεννητου Χριστου πανω στο κεφαλακι του! ευχομαι και προσευχομαι για σας, να στε καλα, να αναρρωσεις γρηγορα, να βγει κι ο ΑΛΚΗΣ μας γρηγορα δυνατος και η νεα χρονια να σας βρει και τους 3 στο σπιτακι σας!!! οταν μπορεσεις στειλε μας τα νεακια σας! πολλα φιλια!!!

images?q=tbn:ANd9GcStwzjh2ziwPWIq-OGcIPkm32V2Tb0XvjGEW95NgCqDAsMlYCvEGQ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

images?q=tbn:ANd9GcTCgr7qs23AkHydWzd9jMMEJ_8-43KKSLyIk8dbTGDLCw4gxniW

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ & ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ...

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ!

ΚΡΙΣΤΥ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΟΥ!

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ να μας ζησει! (17-11-12, 18:00, 3.270)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes να μας ζησει! (25-12-12)

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Sophia! : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 16/02/2013) ΜΗΤΕΡΑ

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα, Χρονια πολλα,Καλα Χριστουγεννα. Να χαιρεστε τα μωρακια σας κ οσες ακομη τα περιμενετε με το καλο να ερθουν. Θα ηθελα σας παρακαλω να με κατατοπησετε λιγο για τα ρουχαλακια που θα χρειαστω καθως γενναω αρχες του μηνα μαλλον, αλλα ο γιος μου ειχε γεννηθει μες τη ζεστη κ δεν ταιριαζουν τα νουμερα...! Σα πρωταρα κανω, αλλα εχω μπερδευτει πολυ.. δεν μπορω να συνειδητοποιησω ποσο μικρο θα ειναι το μωρο...

καλημερα!

να σας ζησει να ειναι παντα γερος και καλοτυχος

ειναι παντος μωρο με προσωπικοτητα

τι δηλαδη οποια μερα θελετε εσεις;;;

χριστουγεννιατικο δωρακι!

ευχομαι να πατε συντομα κα οι τρεις σπιτακι σας!

Παντελης -Χρηστος λοιπον γεννηθηκε την ημερα που γεννηθηκε και ο Χριστος μας!

να εισαστε παντα καλα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...