Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Νάμαι κ πάλι.

Στο προχθεσινό ραντεβού με τον ντοκ, σε γενικές γραμμές όλα καλά, αλλά ο τράχηλος έχει αρχίσει να λεπταίνει κ οι πλακούντες να γερνάνε (άρχισαν να φαίνονται αποτιτανώσεις).

Μου είπε ότι υπολογίζει εντός των προσεχών ημερών να γεννάω...

Κάθομαι λοιπόν κι εγώ σαν την κλώσσα όσο μπορώ μπας και προλάβουμε να αλλάξει ο χρόνος τουλάχιστον...

Συζητησαμε παλι για την αναισθησια, και του ειπα οτι εχω επιφυλαξεις για την επισκληριδιο κι αν εχει καποιον αναισθησιολογο που να εμπιστευεται. Μου ειπε οτι για ραχιαια, ολοι ειναι καλοι, για επισκληριδιο εχει καποιον συγκεκριμενο που εμπιστευεται. Τωρα μενει να ενημερωθω ποια στο καλο ειναι η διαφορα ραχιαιας και επισκληριδιου. Εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα μαλλον υπαρχουν κι αλλα.

Η ραχιαία γίνεται επίσης στην σπονδυλική στήλη, αλλά μερικούς σπόνδυλους πιο πάνω.

Είναι πιο παλιά σαν τεχνική.

Προσωπικά κ επειδή είδα σχηματικά τα σημεία της μιας κ της άλλης, νομίζω ότι η επισκληρίδιος είναι πιο ασφαλής σαν διαδικασία.

Το κενό μεταξύ σπονδύλων στην περιοχή της επισκληριδίου είναι πιο "ευρύχωρο" κ το φάρμακο πιο "ελαφρύ".

από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Νομίζω να κουβεντιάσεις τα υπέρ κ τα κατά με το γιατρό σου, να του αραδιάσεις τι έχεις ακούσει για την επισ/διο, ενδεχομένως κάποιες από τις φοβίες σου να μην είναι αληθινές ή να ισχύουν επίσης για τη ραχιαία κ να μην έχει νόημα να προσπαθείς να την αποφύγεις...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νάμαι κ πάλι.

Στο προχθεσινό ραντεβού με τον ντοκ, σε γενικές γραμμές όλα καλά, αλλά ο τράχηλος έχει αρχίσει να λεπταίνει κ οι πλακούντες να γερνάνε (άρχισαν να φαίνονται αποτιτανώσεις).

Μου είπε ότι υπολογίζει εντός των προσεχών ημερών να γεννάω...

Κάθομαι λοιπόν κι εγώ σαν την κλώσσα όσο μπορώ μπας και προλάβουμε να αλλάξει ο χρόνος τουλάχιστον...

Η ραχιαία γίνεται επίσης στην σπονδυλική στήλη, αλλά μερικούς σπόνδυλους πιο πάνω.

Είναι πιο παλιά σαν τεχνική.

Προσωπικά κ επειδή είδα σχηματικά τα σημεία της μιας κ της άλλης, νομίζω ότι η επισκληρίδιος είναι πιο ασφαλής σαν διαδικασία.

Το κενό μεταξύ σπονδύλων στην περιοχή της επισκληριδίου είναι πιο "ευρύχωρο" κ το φάρμακο πιο "ελαφρύ".

από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Νομίζω να κουβεντιάσεις τα υπέρ κ τα κατά με το γιατρό σου, να του αραδιάσεις τι έχεις ακούσει για την επισ/διο, ενδεχομένως κάποιες από τις φοβίες σου να μην είναι αληθινές ή να ισχύουν επίσης για τη ραχιαία κ να μην έχει νόημα να προσπαθείς να την αποφύγεις...

Αυτο θα κανω Κριστυ, σε δυο βδομαδες που θα ξαναπαω στον γιατρο, θα μου γραψει εξετασεις καρδιολογου κτλ και μετα θα συναντηθω με αναισθησιολογο για να συζητησουμε τη μεθοδο που με βολευει περισσοτερο. Εννοειται οτι θα εκφρασω ολες τις ανησυχιες και τους φοβους μου. Μπορεις να προλαβεις τον προωρο τοκετο με ξεκουραση? Αν ναι, οπως λες κι εσυ, καθησε στα αβγα σου για να μπορεσουν να αναπτυχθουν οσο περισσοτερο γινεται τα μικρα σου. Να σε περιμενουμε δηλαδη μετα τη Ριτσα ε??

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Μολις μας εφεραν το καροτσι. Ρε παιδια, τι μπελας ειναι αυτος... Ειδαμε και παθαμε να το στησουμε και να καταλαβουμε τι μπαινει που και που χρησιμευει το καθε τι. Γιατι τα φτιαχνουν τοσο περιπλοκα???

Γειά σας κοριτσάκια και καλές γιορτές να έχουμε!

Κρίστυ μου, κάτσε φρόνιμα να περάσουν οι μέρες και να μεγαλώσουν λίγο ακόμη οι μικρές και με το νέο έτος το ξανασυζητάμε! :P

Ρίτσα, πέρασαν οι μέρες! Έρχονται αύριο οι άντρες της οικογένειας για να κάνετε μαζί Χριστούγεννα και μετά θα έρθει και η μπέμπα σου για να είναι μαζί σας την Πρωτοχρονιά! Αν δεν μπορέσεις να ξαναμπείς μέχρι να γυρίσεις Ρόδο, σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και μια εύκολη γέννα με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου!

Ντίντι, στο ντόπλερ ήταν που είδα ότι είναι 2100 η μικρή μου, αλλά δεν προβλέπεται να κάνω άλλο μέχρι να γεννήσω από όσο ξέρω... Κι εγώ από περιέργεια θέλω να ξέρω και επίσης για να μην φτάσει 4 κιλά ή τίποτα τέτοιο και δεν το ξέρω.... :shock:

Ελένη, είσαι η επόμενη μετά τη Ρίτσα (εκτός και αν μας την κάνει η Κρίστυ) και είναι λογικό να αρχίζεις να φοβάσαι τώρα που μπήκες στο μήνα σου ... Όλες μας και ιδίως όσες είμαστε πρωτομανούλες έχουμε άγχος να πάνε όλα καλά και να χειριστούμε σωστά την κατάσταση αλλά νομίζω πως εκείνη την ώρα με τη βοήθεια των γιατρών και των ανθρώπων μας θα πάνε όλα τέλεια! Και σκέψου πως μετά θα έχεις τον γιόκα σου στην αγκαλιά σου!

Ελενάκι και Μαρκέλλα, χρόνια πολλά και το 2013 να σας φέρει ένα υγιέστατο μωράκι στη ζωή σας!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αυτο θα κανω Κριστυ, σε δυο βδομαδες που θα ξαναπαω στον γιατρο, θα μου γραψει εξετασεις καρδιολογου κτλ και μετα θα συναντηθω με αναισθησιολογο για να συζητησουμε τη μεθοδο που με βολευει περισσοτερο. Εννοειται οτι θα εκφρασω ολες τις ανησυχιες και τους φοβους μου. Μπορεις να προλαβεις τον προωρο τοκετο με ξεκουραση? Αν ναι, οπως λες κι εσυ, καθησε στα αβγα σου για να μπορεσουν να αναπτυχθουν οσο περισσοτερο γινεται τα μικρα σου. Να σε περιμενουμε δηλαδη μετα τη Ριτσα ε??

Με την ξεκούραση δεν πιέζεται ο τράχηλος.

Επίσης η μήτρα παραμένει πιο ήρεμη.

Παίρνω και τα yutopar που βοηθάνε στην ηρεμία της μήτρας κι ο Θεός Βοηθός.

Ραντεβού με τον καινούργιο ντοκ Πέμπτη ή Παρασκευή.

Με την επισκληρίδιο νομίζω ότι το θέμα είναι πως ακριβώς επειδή είναι η πλέον εξελιγμένη μορφή αναισθησίας, αποθεώθηκε σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται για "ψύλου πήδημα". Όλες οι μορφές αναισθησίας όμως ενέχουν κινδύνους και θα πρέπει κάθε φορά να σταθμίζονται τα πιθανά οφέλη και οι πιθανές επιπλοκές-παρενέργειες.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελες

βλεπω οτι ολα ειναι καλα!

μπραβο , αντε μια μια ν ακοντευουμε

ελενη εισαι η επομενη μετα την ριτσα

ριτσα μου σε 3 μερες θα κρατας την κουκλα σου

( και εγω θεωρω οτι οι κορτιζονες ηταν περιτες, κατι μου λεει οτι εχουν γινει μοδα! το λεει ομως ο γιατρος και πρεπει να το κανουμε οτι λεει)

νιωθω διαφορα πραγματα και εχω διαφορες αγωνιες! οταν ομως μπαινω και σας διαβαζω , πραγματικα νιωθω οτι δεν ειμαι μονη!

και εμεις απο αναισθησια δεν ξερουμε τι θα κανουμε, κανω αντιπηκτικες και δεν ξερω ποτε θα τις σταματισω! αν σπασουν τα νερα ξαφνικα μαλλον θα παμε για ολικη αλλατωρα πιυ ειπατε για ραχαια θα το συζητησω!

παντος βαλιτσα ετοιμη αν και το ντοπλερ βγηκε καλο !

μακαρι να μην εχουμε θεμα προωροτητας

κριστυ παλουκωσου να νε βρει το νεο ετος εγκυος!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

σε μια ωρα κ κατι θα δω τους αντρες μου!!!!!!!!

κ σε 2 ημερες αν βγαλουμε την σημερινη γενναωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ειναι ολα καλα με το μωρο κ να μην μηνω αλλο ροδο, αλλα κ να μην ταλαιπωρηθει κ αυτο!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Με το καλο Ριτσα να υποδεχτεις την οικογενεια σου και να περασετε ομορφα Χριστουγεννα!

Επειδη εχω τραπεζι αυριο και δεν ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω, ευχομαι σε ολες σας Χρονια πολλα για αυριο, να χαιρεστε οσους εορταζοντες/οσες εορταζουσες εχετε και να ευχαριστηθειτε τη γιορτινη ατμοσφαιρα οσο μπορειτε! Φιλια!

Χρονια πολλα κοριτσια!!!! Με το καλο τα μπεμπακια μας!!! Ριτσα αντε εσυ τον πρωτοεφαγες το γαιδαρο!! Με το καλο και μενα πονο!!!

Κριστυ κατσε λιγο ακομα μωρε...κριμα ειναι να βγουνε οι μπουμπουκες τωρα!

Εγω καλυτερα με το γιουτοπαρ αλλα μου φερνει ταχυπαλμια και νομιζω οτι θα σκασω!!

Ευχομαι να περασετε ολες καλα, να εχετε ηρεμες γιορτες μεχρι να γεννησουμε και ξεκουραση!!!!Βλεπω επιδοξους ζαχαροπλαστες με σπιτακια και τρενακια....αχ ετσι τα εκανα κι εγω 2 απογευματα κι επεσα κατω τεζα!!!

Τωρα μοιραζω τα μπισκοτα στα παιδακια που λενε τα καλαντα και δινει τα λεφτα ο μικρος..εχει πολυ γελιο!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

σε 5 λεπτα ερχονται!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!! ιμπαντιεντ ο γιος μου γιορταζει αυριο ευχαριστω!!!!!!!1 σας ευχομαι να περασετε τελειαααααααα!!!!!!!!!!!!1

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα...!τι κανουμε???εγω εξαφανιστηκα χθες γιατι ειχαμε επισκεπτες κ μετα ειχαμε μερα ζαχαροπλαστικης....μας βγηκε η πιστη η αληθεια να λεγεται..ακομα κ ο αμορες παραδεχτηκε πρωτη φορα οτι κουραστηκε....αχαχαχα..!!εγω ποναω μεχρι κ σημερα απο την κορφη μεχρι τα νυχια....αχαχα..!!αλλα αξιζει τον κοπο...αφου το τρενακι θα παει στον κουμπαρο μας που γιορταζει αυριο...κ το σπιτακι στο βαφτηστηρι μαζι με μια τουρτα κ τα δωρακια τους σημερα που μας εχουν το τραπεζι.....πολυ φαγητο αυτες τις μερες κ ενω καταφερα να μην παρω παρα μονο 1 κιλο σε ενα μηνα αυτο το διημερο θα τα παρω οοοολα..!!ουφφφ...!!!

Ριτσα μου καλως τους δεχτηκες τους αντρες σου...να τον χαιρεσαι αυριο τον μικρουλη σου αντρουληηηηηη...κ με το καλο την Πεμπτη την μπουμπουκα.....!!

τα γραφω ολα τωρα γιατι αυριο δεν θα μπω σιγουρα....!!

Χρονια πολλα κ σημερα σε οποια γιορταζει...κ αυριο σε οποιον εχετε κ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ φυσικααααααααααα....!!!σημερα ειναι μερα καλλωπισμου....!!ελπιζω να μην κουραστω παλιιιι...!!χαχαχα!!!

Jr39p2.png

Χρόνια πολλά κορίτσια μου και καλα Χριστούγεννα!!! Να περάσετε τέλεια!!!! Να φάμε και να πιούμε και θα περάσουν γρήγορα οι μερες που θα κρατήσουμε στην αγκαλια μας τα μωρακια μας!!!!! Ανηπομονω...!!!! Για πείτε καμία ιδέα για δωράκι οικονομικό για τον αντρουλη μου..

Εμείς την Πέμπτη πρωι-πρωι έχουμε γιατρο...

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Χρόνια Πολλά σε όλες τις κοιλίτσες κ όλα τα μπεμπάκια (εντός κ εκτός κοιλιάς)!!!

Ρίτσα κοπέλα μου με το καλό!

Κι εγώ κορίτσια την Πέμπτη (αν έχω αντέξει μέχρι τότε) πάω στο γιατρό να δούμε που βρισκόμαστε.

Από τότε που ήρθε επιτέλους "τούμπα" η πρώτη μικρή τα πράγματα έχουν αρχίσει κ ζορίζουν πολύ...

Αύξησα το yutopar κ πρόσθεσα κ utrogestan (χαλαρώνει τη μήτρα).

Αχ, βάι βάι βάι, ας περάσει κι η αυριανή μέρα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημέρα!

Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλες! Ρίτσα να χαίρεσαι το γιό που τον έχεις πια μαζί σου και με το καλό την Πέμπτη να έρθει η μικρούλα σου!

Και σιγά σιγά, με το καινούργιο έτος θα αρχίσουν να έρχονται σε όλες μας τα μωράκια μας! Κρίστυ, και σε σένα με το νέο έτος είπαμε! Μην κάθεσαι και κουράζεσαι τώρα και κάνεις τραπέζια και μαγειρέματα!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...