Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσακια?

Μαρκελα καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες..καλες γιορτες!!

Εχω τρελαθει..παιρνει ο κουνιαδος μου τον γιο του εδω και λιγα σκ..ειναι 8 μηνων..μεσα στην τρελλα και κουκλος μου αλλαζει ολη η διαθεση οταν ερχεται!!

Ριτσα με το καλο η μπεμπα σε λιγες μερες!!

Διαβασα ωραια νεα..μπραβο στα κοριτσια που εχουν ομορφα νεακια απο τα μπεμπακια..παντα ετσι!!

Περασρικα σε οσες ειστε αρρωστουλες!!

Καλες γιορτες να εχοτυμε..με υγεια και χαρουμενες στιγμες με τις οικογενειες μας!!

Φιλια σε ολες!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κανετε κοριτσακια?

Μαρκελα καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες..καλες γιορτες!!

Εχω τρελαθει..παιρνει ο κουνιαδος μου τον γιο του εδω και λιγα σκ..ειναι 8 μηνων..μεσα στην τρελλα και κουκλος μου αλλαζει ολη η διαθεση οταν ερχεται!!

Ριτσα με το καλο η μπεμπα σε λιγες μερες!!

Διαβασα ωραια νεα..μπραβο στα κοριτσια που εχουν ομορφα νεακια απο τα μπεμπακια..παντα ετσι!!

Περασρικα σε οσες ειστε αρρωστουλες!!

Καλες γιορτες να εχοτυμε..με υγεια και χαρουμενες στιγμες με τις οικογενειες μας!!

Φιλια σε ολες!!

Ελενακι καλες γιορτες και σε σενα και πολλες ευχες για ενα γεματο 2013! Να σου φερει υγεια και πολλη πολλη χαρα!

κοριτσαρες τι κανετε ???

Εγω εφτιαξα κουραμπιεδες και εγιναν μουρλια!!

Μαρκελα καλοφαγωτοι οι κουραμπιεδες! Εγω εκανα Vanillekipferl, κατι γερμανικα μπισκοτακια που μοιαζουν πολυ στη γευση με κουραμπιεδες. Βουτυρο, αλευρι, ζαχαρη και αλεσμενο αμυγδαλο μεσα. 5 ταψια εκανα! Και ηδη τα μισα εχουν φαγωθει/μοιραστει. Επεται μαλλον και νεα δοση για πρωτοχρονια.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σας ευχομαι σε ολες με υγεια σε εσας στην οικογενεια σας κ στα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!! ολες με ενα πονο να γεννησετε!!!!!!! μαρκελλα κ ελενακι τα καλυτερα σας ευχομαι να μην αγχωνεστε κ ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!!!! σας γραφω απο σημερα γιατι αυριο δεν ξερω αν θα μπορεσω να σας γραψω κ δεν ξερω κ στο ξενοδοχειο αν εχει ιντερνετ!

αααχχχχχ αλλη μια ημερα για να δω τον γιο μου! κ σε 4 ημερες το νεο μωρακι!!!! εγω φετος ουτε δεντρο στολισα ουτε γλυκα εκανα πιος θα εβλεπε το δεντρο σε ενα σπιτι κλειστο ουτε η ταλαιπωρια να το στολισουμε κ να το ξεστολισουμε! οσο για τα γλυκα θα παρω λιγα για το καλο κ αν ειμαι καλα κ μπορω, μπορει να κανω κατι λιγα για να μυρισει το σπιτι! καλοφαγωτα να ειναι τα δικα σας κ του χρονου να εισαστε καλα να τα ξανα κανετε!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

482404s8xowybxdv.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννησα τον παιδαρο μου (δεν ειda τη διαδικασια της γεννας αυτη τη φορα) ειδα οτι τον εβαλαν στη θερμοκoiτιδα για 2 ωριτσες και μετα μου τον εδωσαν να τον θηλασω αλλα κανενα απο τα 2 β... δεν εδινε γαλα και με επιασε αγχος :cry::cry::cry:

μaρκελακι δεν εχει βγαλει καμια σταγονα! βεβαια ξερω οτι δεν κανει να τα πειραζουμε και ετσι δεν εχω δοκιμασει να τα ζουληξω, αλλα τπτ ουτε κολλαει το σουτιεν ουτε λερωμενο ειναι ειναι το σουτιεν, τπτ τπτ τπτ!! ελπιζω να βγαλω γαλα τουλαχιστον οταν γεννησω ... ηταν τοσο ομορφη η εικονα στον yπνο μου που τον εβαζα στο στηθος μου και αυτος ξεκινουσε το πιπιλισμα για να βγαλει γαλα... αχ μακαρι να τα καταφερω...

κατ μου εκει που πας για ντοπλερ γιατι δεν σου λεει αυτος για τα κιλακια του μωρου?

παντως δεν ειναι κατι που πρεπει να σε αγχωνει απλα απο περιεργια !!! αλλωστε η μικρη σου μια χαρα ειναι !!!!:D:D:D:D

ελενακι καιρο εχουμε να σε δουμε! πως πανε οι ετοιμασιες του γαμου???νυφικο βρηκες? τωρα με την κριση ειναι ευκαιρια οι γαμοι! εγω νοικιασα το νυφικο μου (δημιτριος 1200 ευρω) αλλα τωρα βλεπω κατι τιμες 400 ευρω!!!!με το καλο κοριτσακι μου !! γρηγορα να γινεις μια πανεμρφη νυφουλα και συντομα και μανουλα!!!!

impatient μου εμενα δεν μου αρεσουν οι κουραμπιεδες ουτε στην ελληνικη μορφη ουτε στην γερμανικη αλλα μηπως σου βρισκεται καμια συνταγη για ζάχερ κεικ????

αχ ριτσα μου με το καλο να ερθει ο γιοκας σου! και αν δεν εχεις ιντερνετ σου ευχομαι απο τωρα καλα χριστουγεννα και να εχεις μια τελεια και ευκολη γεννα!!! μην το ταλαιπωρησεις πολυ τον γιατρο :tongue::tongue:γιατι την αλλη μερα εχουμε υπερηχο ;):D:tongue::P θα μαθω νεα σου απο το γιατρο και θα ειδοποιησω τα κοριτσια εγω :D:D:D:D

778045k4i7g8yend.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

482404s8xowybxdv.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!!!

σημερα εβλεπα στον υπνο μου οτι γεννησα τον παιδαρο μου (δεν ειναι τη διαδικασια της γεννας αυτη τη φορα) ειδα οτι τον εβαλαν στη θερμοκυττιδα για 2 ωριτσες και μετα μου τον εδωσαν να τον θηλασω αλλα κανενα απο τα 2 β... δεν εδινε γαλα και με επιασε αγχος :cry::cry::cry:

μερκελακι δεν εχει βγαλει καμια σταγονα! βεβαια ξερω οτι δεν κανει να τα πειραζουμε και ετσι δεν εχω δοκιμασει να τα ζουληξω, αλλα τπτ ουτε κολλαει το σουτιεν ουτε λερωμενο ειναι ειναι το σουτιεν, τπτ τπτ τπτ!! ελπιζω να βγαλω γαλα τουλαχιστον οταν γεννησω ... ηταν τοσο ομορφη η εικονα στον ηπνο μου που τον εβαζα στο στηθος μου και αυτος ξεκινουσε το πιπιλισμα για να βγαλει γαλα... αχ μακαρι να τα καταφερω...

κατ μου εκει που πας για ντοπλερ γιατι δεν σου λεει αυτος για τα κιλακια του μωρου?

παντως δεν ειναι κατι που πρεπει να σε αγχωνει απλα απο περιεργια !!! αλλωστε η μικρη σου μια χαρα ειναι !!!!:D:D:D:D

ελενακι καιρο εχουμε να σε δουμε! πως πανε οι ετοιμασιες του γαμου???νυφικο βρηκες? τωρα με την κριση ειναι ευκαιρια οι γαμοι! εγω νοικιασα το νυφικο μου (δημιτριος 1200 ευρω) αλλα τωρα βλεπω κατι τιμες 400 ευρω!!!!με το καλο κοριτσακι μου !! γρηγορα να γινεις μια πανεμρφη νυφουλα και συντομα και μανουλα!!!!

impatient μου εμενα δεν μου αρεσουν οι κουραμπιεδες ουτε στην ελληνικη μορφη ουτε στην γερμανικη αλλα μηπως σου βρισκεται καμια συνταγη για ζάχερ κεικ????

αχ ριτσα μου με το καλο να ερθει ο γιοκας σου! και αν δεν εχεις ιντερνετ σου ευχομαι απο τωρα καλα χριστουγεννα και να εχεις μια τελεια και ευκολη γεννα!!! μην το ταλαιπωρησεις πολυ τον γιατρο :tongue::tongue:γιατι την αλλη μερα εχουμε υπερηχο ;):D:tongue::P θα μαθω νεα σου απο το γιατρο και θα ειδοποιησω τα κοριτσια εγω :D:D:D:D

778045k4i7g8yend.gif

Didi μου καλημερα και σε σενα! Αν δεν τα ζουληξεις καλε πως θα βγει το γαλα? Εμενα ο αντρας μου εχει γελιο, που με πασπατευει και μετα λεει "παντως το σωμα σου ειναι ετοιμο να υποδεχτει το μωρο" που παει να πει οτι κατι πιανει :P Συνταγη για την αυθεντικη Sacher Torte δεν θα μπορεσεις να βρεις πουθενα (κρατικο μυστικο) αλλα βρηκα στο "Συνταγες της Παρεας" μια που φαινεται ωραια. Βεβαια η αυθεντικη ειναι με μαρμελαδα βερυκοκο και αυτη που θα σου στειλω λεει μαρμελαδα φραουλα αλλα περι ορεξεως..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sacher-torte-by-traga.html

παντως ειχα φαει στη βιεννη στο ξενοδοχειο Ζαχερ την αυθεντικη και δεν με ειχε ξετρελλανει, του Λιντλ καλυτερη ηταν.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Didi μου καλημερα και σε σενα! Αν δεν τα ζουληξεις καλε πως θα βγει το γαλα? Εμενα ο αντρας μου εχει γελιο, που με πασπατευει και μετα λεει "παντως το σωμα σου ειναι ετοιμο να υποδεχτει το μωρο" που παει να πει οτι κατι πιανει :P Συνταγη για την αυθεντικη Sacher Torte δεν θα μπορεσεις να βρεις πουθενα (κρατικο μυστικο) αλλα βρηκα στο "Συνταγες της Παρεας" μια που φαινεται ωραια. Βεβαια η αυθεντικη ειναι με μαρμελαδα βερυκοκο και αυτη που θα σου στειλω λεει μαρμελαδα φραουλα αλλα περι ορεξεως..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sacher-torte-by-traga.html

παντως ειχα φαει στη βιεννη στο ξενοδοχειο Ζαχερ την αυθεντικη και δεν με ειχε ξετρελλανει, του Λιντλ καλυτερη ηταν.

στο ξενοδοχεο την εφαγα και εγω και ομολογω οτι πιο νοστιμη μου φανηκε απο ενα εστιατοριο που την εφαγα!!!

πηγα και στα 2 λιντλ και δεν την βρηκα παντως... λες να μην την φερνουν τα λιντλ της ροδου?

κι εγω εννοειται με μαρμελαδα βερυκοκο θα την εφτιαχνα!!!!

μιαμ μιαμ... να χα ενα κομματι τωρα...

UzVGp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Βλέπω ορέξεις έχουμε!!! Κι εγω απο γλυκα φέτος δεν έκανα.. Παρηγγειλα!! Θα κάνω καμία τούρτα ή κανένα κεικ ρευστης σοκολατας! Σήμερα απο το πρωι έχω έναν πόνο δεξιά στην κοιλια σαν πιασιμο. Με πονάει πιο πολυ όταν αναπνεω.. Αν υποχωρήσει θα βγούμε στην αγορά με τον αντρουλη μου!!! Το βλέπω για την αγορά να γίνομαι περδικι.....!!! Εδω δεν βρέχει καθόλου! Παραγγειλαμε το κρεβατακι και την ασορτι συρταριερα για την μπεμπα!!! Και το καροτσάκι!! Πήραμε ένα σωρό πράγματα... Ολη την προίκα της, εσώρουχα και φορμακια!!!! Είχαμε και μερικά απο τον αδερφό μου.. Γέμισαν τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Η νεα συρταριερα θα μου λύσει τα χερια!!! Αυτα προς το παρόν! Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Ριτσα με το καλο κορίτσι μου!!! Μ΄εναν πόνο!!! Ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα ντιντι!!! ευχαριστωωω!!!! οσο για το γαλα ουτε εβγαζα στα αλλα ουτε σε αυτο μονο αν το πειραξω κ αυτο μη φανταστεις σταγονα! αλλα μην σε ανησυχει σιγουρα θα εχεις εγω ειχα απλα για διαφορους λογους κοπηκε κ οχι γιατι δεν ηθελα!!ναυτη τη φορα ελπιζω να πανε ολα καλα κ να το θηλασω!!!! ασε που δεν ειναι εποχη για να αγοραζουμε σκονη γαλα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Βλέπω ορέξεις έχουμε!!! Κι εγω απο γλυκα φέτος δεν έκανα.. Παρηγγειλα!! Θα κάνω καμία τούρτα ή κανένα κεικ ρευστης σοκολατας! Σήμερα απο το πρωι έχω έναν πόνο δεξιά στην κοιλια σαν πιασιμο. Με πονάει πιο πολυ όταν αναπνεω.. Αν υποχωρήσει θα βγούμε στην αγορά με τον αντρουλη μου!!! Το βλέπω για την αγορά να γίνομαι περδικι.....!!! Εδω δεν βρέχει καθόλου! Παραγγειλαμε το κρεβατακι και την ασορτι συρταριερα για την μπεμπα!!! Και το καροτσάκι!! Πήραμε ένα σωρό πράγματα... Ολη την προίκα της, εσώρουχα και φορμακια!!!! Είχαμε και μερικά απο τον αδερφό μου.. Γέμισαν τα συρτάρια και τα ντουλάπια. Η νεα συρταριερα θα μου λύσει τα χερια!!! Αυτα προς το παρόν! Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Ριτσα με το καλο κορίτσι μου!!! Μ΄εναν πόνο!!! Ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!

σε ευχαριστω παρα πολυ!!! κ σε εσενα τα καλυτερα!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ritsaaaaaaaaaaaaaaaa με ενα πονο σου ευχομαι και ενα τελειο τοκετο με ενα γερο μπεμπακι!!

Αχ τελειααααααααααααα χριστουγεννα!!!

αντε και στα δικα μας!φιλιαααααααααααααααα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Ντιντι μου σ'ευχαριστω πολυ!!Δεν πηγα ακομα για νυφικο..λιγο νωρις δεν ειναι?Κατα την ανοιξη λεω να παω

Χαθηκα λιγο ναι..διαβαζω καθε μερα τα νεα σας αλλα δεν ειχα κατι να γραψω γι'αυτο δεν μιλουσα!!

Επειδη δεν ξερω αν προλαβω να ξαναμπω..σας ευχομαι ξανα καλα Χριστουγεννα με υγεια..ο Χριστουλης να μας προσεχει ολους..και ευχομαι πολλες πολλες ομορφες γιορτινες και οχι μονο στιγμες!!Με το καλο τα μωρακια σας η εγκυουλες..και να χαιρεστε τα παιδακια σας οι ηδη μαμαδες!!Με το καλο φουσκωμενες κοιλιτσες και γερα μωρακια στην Μαρκελα και την Υρις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ritsaaaaaaaaaaaaaaaa με ενα πονο σου ευχομαι και ενα τελειο τοκετο με ενα γερο μπεμπακι!!

Αχ τελειααααααααααααα χριστουγεννα!!!

αντε και στα δικα μας!φιλιαααααααααααααααα

σε ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!! κ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερααα!!!!!!!! κ συντομα να μας πεις τα ευχαριστα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσια, τι κάνετε;;;;

Ριτσακι μου αναμονή για 27, με το καλό να ρθει στον κοσμο το κοριτσακι σου.

Κατια μου ο Μιχαλιός διαβασα ειναι πολύ καλά.

διαβασα για καποιες αρρωστούλες, περαστικά σας ευχομαι.

εμεις σημερα μπηκαμε στον μηνα μας. την πεμπτη ειχαμε παει στο γιατρό κ ο μικρός μας ειναι πολύ καλά. εφτασε τα 3100, αλλά μου ειπε ο γιατρός οτι δεν θα φτασει τα 4 κιλα.

χθες το βραδυ ξυπνησα απο εναν δυνατό πονο χαμηλά κ σημερα εχω κατι πονάκια. κοριτσια, αρχισα να φοβαμαι αρκετά, εγω που πιστευα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φοβηθω. μην με ρωτησετε για ποιο λόγο, ετσι απο μεσα μου βγαίνει μια φοβια.

ελπίζωω ο μικρος να μην μας κανει καμια χριστουγεννιατικη εκπληξη, αλλά να περιμενει ν αλλάξουμε χρονο κ μετα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...