Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

barboula ο δικος μου αμορες να δεις... απο τις 26 φεβρουαριου εχουμε να γυμναστουμε κανονικα... αλλα οκ... με καταλαβαινει και σεβεται το φοβο μου... ριτσα! πες τα να μη λενε πως ειμαι η μονη! :oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε Κατια εγω δεν ειμαι απο τοτε χωρις γυμναστικη αλλα δεν πειραζει...!!!θα ερθει κ αυτη η ωρα παλι....!!

Impatient εμεις καθε φορα που παμε εκτος απο το βαρος κ τα σχετικα που μετραμε...βλεπουμε χερακια...ποδαρακια...κ φυσικα χαζευουμε λιγακι στο προσωπακι του κ παντα στο τελος μου το βαζει κ τρισδιαστατο...κ βλεπουμε τις ασκησουλες που κανει..την καρδουλα του...τα χειλακια του που τα σουφρωνει...την γλωσσιτσα...!!!

φευγω παμε τα ξαδερφια μου στον σταθμο να παρουν το τρενο γιατι ανεβαινουν θεσσαλονικη...!!

κ αυριο εχει βολτα στις βιτρινες..το μεσημερι μπισκοτοσπιτο κ το βραδυ ο αμορες θα με παει σε ενα κουτουκακι μαζι με ενα αλλο ζευγαρι που τραγουδαει μια γνωστη μας...!!καλο βραδυυυυυυυυυυυυυ!!

Jr39p2.png

Καλημέρα σε όλες!

Μαρκέλλα, περαστικά! Σε χάσαμε... Αν ένιωσες πως θα σου κάνει καλό να ξεφορτωθείς τα πράγματα, καλά έκανες! Έτσι θα κάνεις μια νέα αρχή χωρίς άγχη και δεν πρέπει να σκέφτεσαι μόνο το αν έμεινες έγκυος γιατί τότε είναι που δε μένεις! Κοίτα να το ευχαριστηθείς και θα έρθει και το μωράκι! Εγώ με τον άντρα μου όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, θεωρήσαμε πως θα μείνω αμέσως έγκυος. Όταν περνούσαν οι μήνες και δεν τα καταφέρναμε, άρχισα να αγχώνομαι και σκεφτόμουν μόνο αυτό. Πραγματικά, μόλις είπα ότι αν είναι να έρθει θα έρθει, έμεινα! :P

Ρίτσα, λίγες μέρες ακόμη που θα τις περάσεις με την οικογένεια και μετά τσουπ, θα έρθει και η μπέμπα!

Εμένα δε μπορεί να μου πει ο γιατρός κιλά και μου τη δίνει! Δηλαδή από το ντόπλερ που έκανα πριν 10 μέρες μέχρι να γεννήσω δε θα μάθω πόσο έχει πάει;;;;; :evil:

Κάτια, γιατί μας λες πονηρές;;;; Μην φανταστείς πως γυμναζόμαστε και κάθε μέρα, αλλά υπάρχει μία σταθερή συχνότητα.... :oops: Και ήθελα να επιβεβαιώσω και με το γιατρό πως δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπαρμπούλα εσύ γιατί δεν μπορείς; Επειδή κολλάει ο αμόρες σου; Ο δικός μου δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Impatient, μια χαρά η μπέμπα σου ε; 2200!

Μπισκοτάκι, κοίτα να ξεκουραστείς τώρα. Λίγο μας έμεινε, μην τρέχουμε μέσα στις γιορτές!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!!!!

αντι να μετραω μερες που θα γεννησω θα μετραω μερες που θα δω τον γιο μου!!! 2 ακομη!! δεν μου μιλαει ουτε στο τηλ, κ προχθες ειπε στην μανα μου οτι δεν πεθυμησα την χρυσοβαλαντου (το νεο μελος) αλλα την βασιλειαννα κ εκλαιγε!!! κ η μικρη οταν την ρωταω ποιον αγαπα μου λεει ολους!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημερα κοριτσια ,

Ριτσα , λογικο ειναι γιατι το νεο μελος του στερει την μαμα του!Οταν γεννηθει με το καλο να δεις πως θα κανει...plus η μικρη του αδερφη ειναι η παρεα του και τωρα ειναι μακρια οποτε λογικο μου ακουγετε!

Κατ , ποσο ηταν το μωρο στο dobbler ? παντως μετα την 36 εβδομαδα παιρνουν 250γρ την εβδομαδα περιπου!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου αν βροχερη εγω ξυπνησα με κεφι...γιατι ξυπνησα αγκαλια με τον αμορε κ ενα πρωινο....!!:D:D:D

σηκωθηκα ντυθηκα..κ μεχρι να πιει τον καφε ο αμορες ειπα να πω μια καλημερα γιατι μετα εχει βολτα στα μαγαζιαααααα...!!αν κ βρεχει...!:D:D

Κατ μου ναι ο αμορες κολλαει στην γυμναστικη πολυ....παρα πολυ θα ελεγα...πια...!αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε???ειναι τοσο γλκος σε ολα τα αλλα που δεν με νοιαζει πια μεχρι να γεννησω...!!

λοιπον παω να ετοιμαστωωωωωωω....φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

1680796hm9kll1qog.gif

καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!

ριτσακι την τριτη λεει θα εχεθ ηλιο και η θερμοκρασια θα φτασει 18 , να τους πας μπροστα απο την αστυνομια και το δημαρχειο εχει κατι μικρα σπιτακια με διαφορα γλυκισματα που πουλανε και παγοδρομιο , να πας εκει τα μικρακια σου ! θα τους αρεσει πολυ

και εγω λεω να πω στον ντιντο να παμε μια βολτα μετα το μαθημα σημερα

μαρκελακι μου περαστικα σου!

δεν εχω παει αγγλια αλλα νομιζω ειναι ακριβη 1000 ευρο τα ενοικια!μα καλα τι μισθους παιρνουν εκει?οσο για τα ρουχαλακια καλα εκανες ...οσο δεν το σκεφτεσαι τοσο πιο ευκολα θα ερθει μονο του πιστευω

διδυμακι τι να τα κανεις τα μπιμπερο? εσυ εχεις σουπερ παραγωγη γαλακτος πριν καν γεννησεις! :tongue: εμενα δεν εχει βγαλει ουτε μια σταγονα το β... μου , να ανησυχω????λετε να μην εχω γαλα?????

impatient συγχαρητηρια για την μικρουλα σου ! μια χαρα τα 2200 !!! μην φοβασαι δεν θα βγει θρεφταρι! ανηπομονω τωρα να δω ποσα θα ειμαστε την παρασκευη στον υπερηχο!

κατια μου φαγανουλης ο μιχαλιος μας ,μπραβο!!!! μπραβο και σε εσενα που εχεις θρεπτικοτατο γαλατακι και απειρη υπομονη!προφανως ξυπναει και τη νυχτα 2-3 φορες για γαλα.... αντεχεις ε? και την υπολοιπξ μερα εισαι κοτοπουλο?

εγω σκεφτομαι με τα μαθηματα μου πως θα αντεχω... ελπιζω να μην κοιμηθω στο τιμονι!:|

μπισκοτακι κατσε φρονιμα!!! τωρα στο τελος παρα πηρες αερα κι εσυ!!! βιαζεσαι???εχεις μελλον μεχρι τον φεβρουαριο! κατσε και ξεκουρασου!

βρε κατ μου τι υπερηχο πια εχει αυτος ο γιατρος σου και δεν μπορει να σου πει τα κιλα ? ενω μπορει να δει την αιματωση (γιατι ο ντοπλερ αυτο ειναι βλεπει την αιματωση του πλακουντα του λωρου κτλ)οχι οτι ειναι απαραιτητο να σου λεει κιλα αλλα μου κανει εντυπωση βρε παιδι μου....

710069iyhri4eu2z.gif

UzVGp2.png

xaxaxaxaxa didi!!ναι στο λονδινο ειναι ακριβα τα σπιτια...εγω ημουν 8 χρονια αγγλια αλλα οχι λονδινο , ημουν σαουθαμτον, ξερεις απο εκει που εφυγε ο τιτανικος και βουλιαξε χαχαχαχαχα...τελευταια δουλεια επερνα 2500λιρες τον μηνα...και ηρθα εδω και προσγειωθηκα!!!

Σταγονιτσες δεν εχει το στηθος σου ? μηπως δεν τις εχεις παρει χαμπαρι ? μηπως καμια φορα πας να βγαλεις το σουτιεν και κολαει ελαχιστα??

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Μαρκέλλα, στο ντόπλερ ήταν 2050 και το έκανα όταν ήμουν ακριβώς 32 εβδομάδων.

εεε ενταξει εισαι τοτε!!μια χαρα το βαρος , λογικα πανω απο 3200 θα παει μεχρι να γεννησεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ντίντι, και το ντόπλερ δεν το έκανα σε αυτόν, το έκανα σε ειδικό κέντρο που πήγα και για τη β επιπέδου και για την αυχενική... Δεν ξέρω, είναι παλιό το μηχάνημα! Φαντάσου πως ούτε φωτογραφία ασπρόμαυρη δεν βγάζει....:cry:

εεε ενταξει εισαι τοτε!!μια χαρα το βαρος , λογικα πανω απο 3200 θα παει μεχρι να γεννησεις!

Ναι, στο ντόπλερ στην καμπύλη που δείχνει το προσδοκώμενο βάρος στην 40η εβδομάδα, δείχνει ότι θα φτάσει 3500! :shock: Τόσο είχα γεννηθεί κι εγώ! :rolleyes:

Εγώ ήμουν ένα χρόνο στο Λονδίνο για μεταπυχιακό. Σκεφτόμουν να μείνω μετά για δουλειά αλλά τελικά δεν τους άντεξα τους Άγγλους... Αν πήγαινα έξω τώρα, θα πήγαινα Γερμανία που έχω και καταγωγή και μου αρέσει πολύ περισσότερο. Δεν έχει αυτό το μίζερο και μουντό των Άγγλων!

Ναι, στο ντόπλερ στην καμπύλη που δείχνει το προσδοκώμενο βάρος στην 40η εβδομάδα, δείχνει ότι θα φτάσει 3500! :shock: Τόσο είχα γεννηθεί κι εγώ! :rolleyes:

Εγώ ήμουν ένα χρόνο στο Λονδίνο για μεταπυχιακό. Σκεφτόμουν να μείνω μετά για δουλειά αλλά τελικά δεν τους άντεξα τους Άγγλους... Αν πήγαινα έξω τώρα, θα πήγαινα Γερμανία που έχω και καταγωγή και μου αρέσει πολύ περισσότερο. Δεν έχει αυτό το μίζερο και μουντό των Άγγλων!

τον πρωτο χρονο και εγω ημουν μεσα στην καταθληψη!!δεν ειχα κανεναν μαζι στον τριτο χρονο ηρθε ο αδερφος μου ο οποιος ειναι ακομα εκει και ημουν οκ!!Εγω δεν ξερω γερμανικα χαχαχαχα οποτε δεν μπορω να παω εκει!ξερω ιταλικα και αγγλικα!Αλλα ιταλια δεν παω μονο για διακοπες!Δεν ξερω μεχρι τον μαρτιο θα ειμαστε εδω , μετα παιζουμε αναμεσα σε βρετανια η νεα ζηλανδια!οπου παρουν τον αντρα μου!γιατι αν περιμενουμε εδω να γινει γιατρος με 1000 ευρω το μηνα και αυτα καθυστερημενα καικαμε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Νέα Ζηλανδία! Πάντα είχα κόλλημα να πάω, ιδίως αφού είδα τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! :tongue: Πρέπει να έχει φοβερά τοπία, αλλά είναι πολύ μακριά ρε γμτ...

Πάντως η αλήθεια είναι πως η κατάσταση εδώ είναι πια τραγική και δε βλέπω και φως στο τούνελ... Αυτό λέω καμιά φορά στη μπέμπα μου, "σε τι χώρα θα γεννηθείς...." :cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...