Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εγω ευτυχως μενω πλεον σε μονοκατοικια και οι γατες μου φαγαν εξωση.τερμα η αμμος!φυσικα πραγματα!;););););)

οχι τον κοκομοιρο γιατι να τον εξωρισω, αθορυβος ειναι(οταν δεν πειναει!!!!) μολις φαει σταματα την μουρμουρα και πεφτει σε ....χειμερια ναρκη!

το χειροτερο ειναι το βραδυ... θελει χαδια και ερχετε και με σκουνταει πραγματικα για να την χαιδεψω! δεν εχετε ξαναδει τετοιο πραγμα! (δεν μπορω και γραπτως να σας περιγραψω την κινηση!πως η μενεγακι σκουνταει τον αλλο οταν γελαει? ε καπως ετσι μου κανει κι εμενα με σκουνταει με το ποδαρακι της ! χθες το βραδυ του λεω -ειναι αρσενικος-πηγαινε στον πατερα σου να σε χαιδεψει εγω νυσταζω!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης καουρες!!!εχει καμια σας?ειδικα τα βραδυα με πεθαινουν.πινω δυο λιτρα νερο να μου περασουν!!!

καούρες είχα το 1ο τρίμηνο. μαζι με την υπνιλία κ το φτερνισμα αυτά ήταν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου. τωρα εχω πολύ βαρεμαρα κ λιγο δυσπνοια

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

δεν θα κανω γιορτες φετος σπιτι μου.. εκτος κ αν του πω αν ειναι ολα ενταξει να με γεννησει λιγες ημερες πριν τα χριστουγεννα για να ειμαι σπιτι μου..

δεν πειραζει! θα εχεις το καλυτερο δωρο χριστουγεννων!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

καούρες είχα το 1ο τρίμηνο. μαζι με την υπνιλία κ το φτερνισμα αυτά ήταν τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου. τωρα εχω πολύ βαρεμαρα κ λιγο δυσπνοια

ναι πολυ φτερνισμα.οντως κι εγω.κι εγω εχω δυσπνοια.και ταχυπαλμιες πολλες φορες.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

παντα ειχα λιγο κοιλιτσα αρα τωρα δεν εχει φανει κατι διαφορετικο:(

στο κοριτσακι μου δεν εκανα κοιλια και φανικε λιγο μετα τον 7ο

δεν πηρα ρουχα εγκυμοσυνης απλα κολαν με φορεματακια

τωρα θελω και εγω να παρω κανενα ρουχαλακι να το ευχαριστηθω επιτελους!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ακου κιλα!!didi εξαφανισου απο το forum τωρα.συγχυζεις μερικες απο τις υπολοιπες!!χαχαχαχαχαχχα

χαχαχαχαχαχχαχαχα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ναι αλλα ειμαι κοντη ειμαι στο φυσιολογικο μου βαρος συμφωνα με τον δεικτη μαζας κατι δεν θυμαμαι πως τον λενε τελος παντων!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

UzVGp2.png

χαχαχαχαχαχχαχαχα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

ναι αλλα ειμαι κοντη ειμαι στο φυσιολογικο μου βαρος συμφωνα με τον δεικτη μαζας κατι δεν θυμαμαι πως τον λενε τελος παντων!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασε μας ρε didi με τον δεικτη μαζας.εγω ημουν 50 κιλα στην εκτη δημοτικου.χαχαχα

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

και εμενα φαινεται :D:D:D

ισως επειδη ειμαι κοντουλα 1,62

κοπελια κοντη λες εμενα που ειμαι 1,50 :confused:

εσυ δεν εισαι κοντη!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

φαινεται η κοιλιτσα?εμενα ναι!ολοι με καταλαβαινουν..

θα σας βαλω όλες σε τεστ.....χαχαχαχαχα

μετρησα την περιφέρεια της κοιλιάς μου, ακριβώς κατω απο τον αφαλό (σ αυτό το υψος). ειναι 84 εκατοστα.

μετρηθείτε να δουμε ποιες ειναι σαν να εχουν φαει μπιφτέκια, ποιές αρνί κ ποιές ολόκληρο κοπάδι........χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

didi μου,

και εγω εχω 2 εμβρυακια στην κρυοσηντηριση, επλιζω να καταφαερω νατα βαλω καποια στιγμη γιατι και τα περηθωρια ηλικιας στενευουν

η διαδηκασια ( δεν ξερω να την ξερεις ) ειναι πιο ευκολη και εχει δωσει σε πολλες κοπελες εγκυμοσυνη!

βεβαια δεν θελω να ειμαι αχαρηστη και πλεονεχτρα, θα εχω ηδη και το 2ο παιδακι μου και θα παρακαλαω τον Θεο να τα εχει και τα δυο καλα!

( ο γιατρος μας ειχε δωσει και 10% πιθανοτητες να μεινω φυσιολογικα αλλα οσο περνανε τα χρονια το ποσοστο μειωνετε)

το ονειρο μου ηταν να κανω πολλα παιδια αλλα τωρα θελω με το καλο να γεννησω αυτο και μετα οπως ξανα ειπα να ειναι γερα τα παιδακια μου!

ευχομαι ολα να πανε καλα και σε 2 χρονια να εχεις και διδυμακια στην κοιλια σου

εγω ειμαι 33,10:eek:σε 2 μηνες θα γινω 34!

δεν καταλαβα ομως αυτο που ειπες, για ποια διαδικασια μιλας?στο εκανα με κοκκινα γραμματα για να καταλαβεις τι δεν καταλαβα...:|

UzVGp2.png

πολυ.για εκεινη την ωρα που καιγεσαι δηλαδη και μετα ανακουφιζει λιγο.τουλαχιστον εμενα.

οι καουρες δεν ειναι σαν το καψιμο που νιωθουμε στο στομαχι και χρειαζομαστε μαλοξ ε?

γιατι για αυτο το καψιμο ειναι αποτελεσματικο το φρεσκο γαλα!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...