Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ritsaki moy ,καλα ειμαι σας παρακολουθω!!!Ειμαι σπιτι σημερα εχω παθει γαστρεντεριτιδα και ταλαιπωρουμε λιγακι!!!

Εσυ ειδα πεμπτη με το καλο ε ? μπραβο μπραβο αντε να μεγαλωσει η οικογενεια!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ritsaki moy ,καλα ειμαι σας παρακολουθω!!!Ειμαι σπιτι σημερα εχω παθει γαστρεντεριτιδα και ταλαιπωρουμε λιγακι!!!

Εσυ ειδα πεμπτη με το καλο ε ? μπραβο μπραβο αντε να μεγαλωσει η οικογενεια!!![/QU

ευχαριστω!!! περαστικα σου!!! κ εγω ειχα την μικρη αρρωστη με γαστρεντεριτιδα 5 ημερες ουτε ετρωγε ουτε επεινε ασε εγω αγχος αλλα ολα καλα τωρα!! θελει διατροφη κ υγρα για αφυδατωση. εγω τις εδεινα νερο με την συριγγα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Εσυ ειδα πεμπτη με το καλο ε ? μπραβο μπραβο αντε να μεγαλωσει η οικογενεια!!![/QU

ευχαριστω!!! περαστικα σου!!! κ εγω ειχα την μικρη αρρωστη με γαστρεντεριτιδα 5 ημερες ουτε ετρωγε ουτε επεινε ασε εγω αγχος αλλα ολα καλα τωρα!! θελει διατροφη κ υγρα για αφυδατωση. εγω τις εδεινα νερο με την συριγγα.

Ασε και εγω νερο με το καλαμακι!!!πηγα νοσοκομειο και μου ειπαν αυτο ακριβως που λες νερο σιγα σιγα και πατατες-μακαρονια και ας τα βγαζω καθε μια ωρα γουλιες νερο με το καλαμακι.Τι να κανω θα περασει...Το χειροτερο ειναι οτι ποναει ολο μου το κορμι...αλλα τι να κανω θα περασει!!!

εδω βλεπω ολες σιγα σιγα θα γεννανε!!!

Εγω πηγα αγγλια εκανα ολες τις εξετασεις και ολα μια χαρα , τελεια στολισμενο το λονδινο οπως παντα...τωρα σκεφτομαστε με τον συζηγο μηπως παμε παλι πανω γιατι εδω δεν βλεπω προκοπη!!Ο αδερφος μου λυσαξε να παμε να μεινουμε εκει!Αλλα βλεπεις ο αντρας μου ειναι ''κολλημενος'' με την θεσσαλονικη και δυσκολο να τον ψησω!!το προσπαθω παντως!Οσο για της προσπαθειες τον προηγουμενο μηνα πολυ γυμναστικη και τπτ οποτε ειπα απο αυτο το μηνα οποτε κατσει και αν κατσει γιατι αρκετα αγχωθηκα.

Εδωσα και ολα τα πραγματα του μωρου σε μια κοπελα που γενναει σε 1 μηνα και οταν λεω ολα εντελος ολα!Απο κουνια , ρελαξ , καροτσι , θεση αυτοκινητου , μαρσιπο , ρουχα , κουβερτες , σεντονια, κουνουπιερα , σελτεδακια , κουβερτες αγκαλιας ολα ολα...Δεν μπορουσα να τα βλεπω αλλο σε αδειο δωματιο.Οταν και αν με το καλο θα παρω αλλα...Αυτα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ασε και εγω νερο με το καλαμακι!!!πηγα νοσοκομειο και μου ειπαν αυτο ακριβως που λες νερο σιγα σιγα και πατατες-μακαρονια και ας τα βγαζω καθε μια ωρα γουλιες νερο με το καλαμακι.Τι να κανω θα περασει...Το χειροτερο ειναι οτι ποναει ολο μου το κορμι...αλλα τι να κανω θα περασει!!!

εδω βλεπω ολες σιγα σιγα θα γεννανε!!!

Εγω πηγα αγγλια εκανα ολες τις εξετασεις και ολα μια χαρα , τελεια στολισμενο το λονδινο οπως παντα...τωρα σκεφτομαστε με τον συζηγο μηπως παμε παλι πανω γιατι εδω δεν βλεπω προκοπη!!Ο αδερφος μου λυσαξε να παμε να μεινουμε εκει!Αλλα βλεπεις ο αντρας μου ειναι ''κολλημενος'' με την θεσσαλονικη και δυσκολο να τον ψησω!!το προσπαθω παντως!Οσο για της προσπαθειες τον προηγουμενο μηνα πολυ γυμναστικη και τπτ οποτε ειπα απο αυτο το μηνα οποτε κατσει και αν κατσει γιατι αρκετα αγχωθηκα.

Εδωσα και ολα τα πραγματα του μωρου σε μια κοπελα που γενναει σε 1 μηνα και οταν λεω ολα εντελος ολα!Απο κουνια , ρελαξ , καροτσι , θεση αυτοκινητου , μαρσιπο , ρουχα , κουβερτες , σεντονια, κουνουπιερα , σελτεδακια , κουβερτες αγκαλιας ολα ολα...Δεν μπορουσα να τα βλεπω αλλο σε αδειο δωματιο.Οταν και αν με το καλο θα παρω αλλα...Αυτα!

δεν ξερω αν ειναι πιο καλα αγγλια η οχι οπου ειναι τα καλα να σας φωτησει ο θεος!!!

οσο για την γυμναστικη εγω πιστευω οτι πρεπει να το παρεις χαλαρα το οτι θα ερθει το μωρακι ειναι το σιγουρο! εγω το γιο μου τον επιασα αμεσως την κορη μου μετα απο 6 μηνες που το καναμε ελευθερα κ αυτο που δεν το περιμεναμε με την μια φοραοταν το κανεις δεν πρεπει να σκεφτεσαι λες να επιασα κ ουτε να αγχωνεσαι αν θα ερθει η περιοδος καντε το για δικια σας ευχαριστησει χωρις να σκεφτεσαι τιποτα κ ολα καλα θα πανε!!!!!!!! οσο για τα πραγματα του μωρου αν δεν σου κανανε καλο καλα εκανες που ξερεις το αλλο μπορει να ειναι κοριτσι με το καλο να ερθει κ τα πραγματα αγοραζονται κ ας ειναι κ τα πιο απλα!!! καλα να εισαι ψυχικα ΕΣΥ κ ολα καλα θα πανε!!!;);)

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερααααα...!!τι κανουμε???εγω τωρα περιμενω τον βαφτηστηρα μου με τον κουμπαρο μου απο εδω να τους δωωωω..κ μου φερνει κ τον αποστειρωτη κ καινουρια μπιμπερο...!!

Μαρκελααααα μου....τι εγινε βρε κοριτσι μου σε χασαμε...!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ...!

Ριτσακι μου αντε με το καλο να ερθουν ο αντρουλης σου κ ο γιοκας σου να πατε βολτουλα...!

Κατ μου υπεροχα τα νεακια σου με την μπεμπουλα σου...φτου φτου..!!κ εγω θελω γυμναστικη αλλα πουυυυυυ????????δεν γινεται λεει....!!

διδυμακι μουυυυυυυ οι κουραμπιεδες σχεδον τελειωσαν....:D:D:D

η τουρτα ορεο ειναι τρελα κοριτσια....!

βρε η συνονοματη μου που χαθηκεεεεεεεεεε????:confused::confused:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες! Και περαστικα στη Μαρκελα!

Μολις γυρισα απο το γιατρο, καναμε ενα υπερηχογραφημα, η μπεμπα στα 2200 και ζωηρουλα. Κανει και αναπνευστικες κινησεις ειπε ο γιατρος, το οποιο ειναι πολυ καλο. Εγω ουτε γυρισα να κοιταξω την οθονη, τετοια ανοσια εχω παθει στους υπερηχους.. Μου εφταναν οι περιγραφες του γιατρου. και στο κατω κατω, αφου δεν ειναι 3d τι να δω? Δεν εχει πλακα με το ασπρομαυρο, δεν καταλαβαινω τπτ.

Συζητησαμε παλι για την αναισθησια, και του ειπα οτι εχω επιφυλαξεις για την επισκληριδιο κι αν εχει καποιον αναισθησιολογο που να εμπιστευεται. Μου ειπε οτι για ραχιαια, ολοι ειναι καλοι, για επισκληριδιο εχει καποιον συγκεκριμενο που εμπιστευεται. Τωρα μενει να ενημερωθω ποια στο καλο ειναι η διαφορα ραχιαιας και επισκληριδιου. Εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα μαλλον υπαρχουν κι αλλα.

Ραντεβου ξανα σε 2 βδομαδες... Αντε να περναει ο καιρος

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλγμερα σε ολες!!!

Μαρκελακι, αφου αλλαζεις... ξερεις τι εννοω... η ωρα πλησιαζει! τα μωρακια ερχονται με αγαπη και οχι κατα παραγγελια... να σαι ηρεμη και θα γινει!

κατ, μπαρμπουλα ειστε πονηρες!!! ολο στο "μελι" το μυαλο σας... εγω... σκεφτομαι οτι θα πονεσω και ας πλησιαζουν οι 40 μερες... οποτε του δηλωσα οτι παμε για το 13!!! το 12 περασε αγ@μητο...

didi μου, ειναι πολυ φαγανος και λαιμαργος ο καημενος! καθε 2 ωρες ξυπναμε!!! και τρωμε κανα μισαωρο τουλαχιστον... και ετσι φτασαμε αισιως τα 4.800 κιλα!!! εεεε.... και σκεφτομουν μηπως με τους κολικους δεν παρει... και πηρε 460 γραμ σε μια βδομαδα....

μπισκοτακι, με εκανες κομματια... υπομονη λες, ε? για να δουμε ποτε θα μας περασουν... ααα και τι τρομερος ζαχαροπλαστης εισαι??? πππωωωωππππωωωω

impatient εγω σου προτεινω να αποφυγεις την ολικη! αλλο πραγμα να τα ζεις ολα... να δεις το μωρακι σου αμρσως, να το κρατησεις, να το θηλασεις!!! ψαξτο...

ριτσα, να περασετε καλα! και δωρο σε ολους η μπουμπου σας μετα... υγιης και τυχερη!!!

αυτα... φιλακια και σε σας και στιςς κοιλιτσες σας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλγμερα σε ολες!!!

Μαρκελακι, αφου αλλαζεις... ξερεις τι εννοω... η ωρα πλησιαζει! τα μωρακια ερχονται με αγαπη και οχι κατα παραγγελια... να σαι ηρεμη και θα γινει!

κατ, μπαρμπουλα ειστε πονηρες!!! ολο στο "μελι" το μυαλο σας... εγω... σκεφτομαι οτι θα πονεσω και ας πλησιαζουν οι 40 μερες... οποτε του δηλωσα οτι παμε για το 13!!! το 12 περασε αγ@μητο...

didi μου, ειναι πολυ φαγανος και λαιμαργος ο καημενος! καθε 2 ωρες ξυπναμε!!! και τρωμε κανα μισαωρο τουλαχιστον... και ετσι φτασαμε αισιως τα 4.800 κιλα!!! εεεε.... και σκεφτομουν μηπως με τους κολικους δεν παρει... και πηρε 460 γραμ σε μια βδομαδα....

μπισκοτακι, με εκανες κομματια... υπομονη λες, ε? για να δουμε ποτε θα μας περασουν... ααα και τι τρομερος ζαχαροπλαστης εισαι??? πππωωωωππππωωωω

impatient εγω σου προτεινω να αποφυγεις την ολικη! αλλο πραγμα να τα ζεις ολα... να δεις το μωρακι σου αμρσως, να το κρατησεις, να το θηλασεις!!! ψαξτο...

ριτσα, να περασετε καλα! και δωρο σε ολους η μπουμπου σας μετα... υγιης και τυχερη!!!

αυτα... φιλακια και σε σας και στιςς κοιλιτσες σας!

καλημερα κατια μου!!!!!! φιλακια στο γαμπρο μου!!!! κ εγω ετσι ημουν πανω απο 40ημερες κ φυσικα 9 μηνες τιποτα ε κ τωρα στο τριτο μαλλον ετσι θα ειμαι!! χαχαχαχαχα:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κοριτσακια καλημερα....εγω ακινησια γιατι κουραστηκα χτες παλι στη γιορτη του παιδιου στον παιδικο και μου ειπε ακινησια ο γιατρος!!

προσεχε μπισκοτακι κ που θα την βρεις την ακινησια με αλλο ενα παιδι αλλα ηρεμη κ χαλαρη να εισαι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

impatient μια χαρα υπεροχα η μπεμπα σου λοιπον..φτου φτου..αντε αντε σε 2 εβδομαδες θα εισαι εκει παλι κ θα ακουσεις παλι ευχαριστα για το μπεμπακι σου...τωρα για τν υπερηχο τι να πω??εγω ειτε ασπρομαυρος ειτε 3d δεν τον χορταινω...ομως ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος...!οσο για την επισκληριδιο δεν ξερω τι θα διαλλεξεις τελικα κ δε ξερω τι διαφορα με την ραχιαια που λες..οταν μαθεις για πες μας κ εμας....εγω οπως σου ειπα απο τν προηγουμενη φορα αν κ με πανικοβαλλουν πολλα στην επισκληριδιο...τα ξεχναω ολα ξεροντας πως θα ειμαι ξυπνια οταν βγει το μπεμπακι μου κ θα το παρω αγκαλια..

Κατια ενταξει τωρα κ εσυ μην μας λες πονηρεςςςςςςς...!!αχαχαχα..!!εγω βασικα σκεφτομαι κ λιγο τον αμορε μωρε....τοσο καιρο σε απραξια...!!;);)

μπισκοτακι ξεκουρασουυυυυυυυυυυυυ...φτανει πιααααααααααα!!!

Ριτσα το βιντεο το ειδα κ το εβαλα κ εγω στο φεης...!!τρελαθηκα...ειχα χαζεψει με το στομα ανοιχτο κ μου λεει η μανα μου παιδι τι εχεις παθει??Αχαχαχα

σημερα παμε Σαλαμινα να παρουμε μια προσφορα για κουζινα κ ντουλαπες..κ μετα παμε λιγο απο την νονα μου..κ αυριο παμε για ψωνιαααααα....να παρω δωρο του αμορε κ ο αμορε σ εμενα...!

ο βαφτηστηρας μου κοριτσια μια τρελα..ναζακια..ντροπες...ψευτογκρινιες..ολα..!κ την Δευτερα ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο στο σπιτι των παιδιων για φαγητο..(ο κουμπαρος μαγειρευει υπεροχα)κ την τριτη στην νονα μου..κ την Πεμπτη εχω ραντεβου στον γιατρο..κ ενω εχω καταφερει αυτο τον μηνα να παρω μονο 500 γραμμαρια με τα φαγητα δευτερας τριτης θα παρω ουτε εγω ξερω ποσα...!!

το πρωι μετρησα παλι το ζαχαρο μου κ ηταν στο 70....!!ωρα για λιγη ξαπλααααα!!φιλακιαααααααα!:D:D

Jr39p2.png

Εγω ζαχαρο 67 συμφωνα με τις τελευταιες εξετασεις. Μωρε μηπως να το ριξω στα γαλακτομπουρεκα?

Μπαπμπουλα, τι ακριβως βλεπεις στον υπερηχο αυτες τις εβδομαδες? Εγω δεν ξεχωριζα τπτ οταν εκανα το ντοπλερ, μια απροσδιοριστη μαζα. Την απολαμβανω ομως τη μπεμπα μου ολη μερα γιατι ειναι πολυ ζωηρουλα, και ετσι δε νιωθω την αναγκη να τη δω κι ολας. Βλεπω τον πωπο της στο στομαχι μου, τον πιανω, μου φτανει αυτο. Αν εσυ βεβαια κανεις τρισδιαστατο, καταλαβαινω τη χαρα σου και την ανυπομονησια σου, εκει φαινονται ολα κανονικα, χαρακτηριστικα, εκφρασουλες, κινησεις κτλ.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...