Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Ριτσα και Κριστυ τα κιλα τα χαρηκατε στις προηγουμενες εγκυμοσυνες, τωρα τα μωρα σας σας θελουν συλφιδες, εξου και δεν βαζετε! Εμεις οι πρωτομανουλες βαζουμε λιπος για να αντεξουμε τον χειμωνα, εσεις θα εχετε 3 αγκαλιες η καθε μια να σας ζεσταινουν :D

επισης Ριτσα μια χαρα που θα κανεις Χριστουγεννα με την οικογενεια, ειδες που στεναχωριοσουν? Και το μπεμπακι θα το εχεις για την Πρωτοχρονια. Σε μια βδομαδα σχεδον ε? Ανυπομονω να εχω κι εγω μονο τοσο μπροστα μου!

Ειμαι σε φαση που ξανασκεφτομαι για την αναισθησια.. Δεν θελω να ειμαι η τελευταια που θα δω το μωρο μου, θελω να ακουσω το κλαμα του και να το παρω αγκαλιτσα αμεσως μολις γεννηθει. Θελω επισης να ειμαι καλα την υπολοιπη μερα μετα το χειρουργειο και οχι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο.. Διαβαζω και ξαναδιαβαζω φορουμς και μελετες για επισκληριδιο vs ολικη... Κι οσο κι αν τη φοβαμαι την πρωτη, φαινεται η ελκυστικοτερη επιλογη...

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσιαααααα..!τι κανουμε??

εγω χαθηκα γιατι εφτιαχνα κουραμπιεδες-μπουκιτσες σημερα με την μαμα...!κ μυρισε το σπιτιιιιιι...!

ΡΙΤΣΑ μου σε μια εβδομαδα θα κρατας γερη κ δυνατη την μπεμπα σου..κ θα κανεις κ Χριστουγεννα με τν αντρα σου οποτε ασε τις στεναχωριες...!

Κριστυ καλα τα λες...εχει ο Θεος για τους μισθους....να ειμαστε καλα κ γεροι κ ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν σιγα σιγα...!!

Κατια μου τρελαινομαι με τον γιοοοοο σου...!!!να μου τον φιλησεις τον Μιχαλιο...!!

εγω βρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ζαλιζομαι πολυ συχνα....!σαν να μου πεφτει η πιεση αλλα οποτε την μετραω ειναι ενταξει κ εκεινη κ το ζαχαρο...!!ουφφφ!!ριτσα μου εσυ την αλλη Πεμπτη θα γεννας κ εγω θα βλεπω τον μπεμπουληηηηη...!!

διδυμακι δεν πηγα για το μωρουλι να ψωνισω στα jumbo....για το βαφτηστηρι μας πηρα..για το ανηψακι κ κατι μικροδωρακια για τους υπολοιπους...!κ πηρα κ υλικα κ πραγματακια για τα μπισκοτοσπιτακια που θα φτιαξω το σκ...!!

μπισκοτακι υπομονη...κ εμενα με εκνευριζει που ουτε να σκυψω δεν μπορω αλλα τι να κανουμε...ειναι για τα μωρακια μας...!!!:D:D

σας χαιρετω να ξαπλωσω λιγακι γιατι μετα εχουμε να παμε στον ανηψιο να του δωσουμε το δωρο του...!!:D:D

φιλακιααααααα!!

Jr39p2.png

καλησπερα!!!

εγω δεν εχω πρηστει αλλα ενιωθα καπως σαν δυσφορια κ ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα τωρα σα να αρχηζω κ συνερχομαι!

οσο για τα κιλα δεν με νοιαζει που δεν εβαλα ισα ισα αλλα το θεμα ειναι οτι νιωθω αδυναμη αυτο!

κ η αληθεια κοριτσια ειναι οτι ηρεμησα που θα ερθει ο αντρας μου κ φυσικα ο γιος μου που εχω μια εβδομαδα να τον δω κ ουτε στο τηλ μου μιλαει γιατι συγκινητε το καμαρι μου!!! κ πεμπτη πρωι λογικα παω κλινικη θα παρω το γιατρο τηλ την τεταρτη κ θα μου πει τι θα κανω, του ειπα οτι θελω να μου βαλει αυτος τον φλεβοκαθετηρα γιατι οταν πηγα να γεννησω την κορη μου δεν μου την βαλανε καλα κ μου εβαλε ο γιατρος απο την αλλη μερια κ τωρα παλι που πηγα κλινικη που αρρωστησα παλι δεν μου το βαλανε καλα κ μου αλλαξανε στο αλλο χερι κ ειπα του γιατρου οτι θελω να μου το βαλει αυτος κ ειπε ενταξει κ το καλυτερο οτι θα γεννησω καλα ελπιζω!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσιαααααα..!τι κανουμε??

εγω χαθηκα γιατι εφτιαχνα κουραμπιεδες-μπουκιτσες σημερα με την μαμα...!κ μυρισε το σπιτιιιιιι...!

ΡΙΤΣΑ μου σε μια εβδομαδα θα κρατας γερη κ δυνατη την μπεμπα σου..κ θα κανεις κ Χριστουγεννα με τν αντρα σου οποτε ασε τις στεναχωριες...!

Κριστυ καλα τα λες...εχει ο Θεος για τους μισθους....να ειμαστε καλα κ γεροι κ ολα τα υπολοιπα θα φτιαξουν σιγα σιγα...!!

Κατια μου τρελαινομαι με τον γιοοοοο σου...!!!να μου τον φιλησεις τον Μιχαλιο...!!

εγω βρε κοριτσια τις τελευταιες μερες ζαλιζομαι πολυ συχνα....!σαν να μου πεφτει η πιεση αλλα οποτε την μετραω ειναι ενταξει κ εκεινη κ το ζαχαρο...!!ουφφφ!!ριτσα μου εσυ την αλλη Πεμπτη θα γεννας κ εγω θα βλεπω τον μπεμπουληηηηη...!!

διδυμακι δεν πηγα για το μωρουλι να ψωνισω στα jumbo....για το βαφτηστηρι μας πηρα..για το ανηψακι κ κατι μικροδωρακια για τους υπολοιπους...!κ πηρα κ υλικα κ πραγματακια για τα μπισκοτοσπιτακια που θα φτιαξω το σκ...!!

μπισκοτακι υπομονη...κ εμενα με εκνευριζει που ουτε να σκυψω δεν μπορω αλλα τι να κανουμε...ειναι για τα μωρακια μας...!!!:D:D

σας χαιρετω να ξαπλωσω λιγακι γιατι μετα εχουμε να παμε στον ανηψιο να του δωσουμε το δωρο του...!!:D:D

φιλακιααααααα!!

αυτο ειχα κ εγω ζαλαδακ μετρουσα πιεση κ ηταν καλη!!

εγω θα σας γραψω την τεταρτη αν εχει ιντερνετ το ξενοδοχειο ειδαλως μολις βγω απο την κλινικη θα σας τα πω ολααααα!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ριτσα και Κριστυ τα κιλα τα χαρηκατε στις προηγουμενες εγκυμοσυνες, τωρα τα μωρα σας σας θελουν συλφιδες, εξου και δεν βαζετε! Εμεις οι πρωτομανουλες βαζουμε λιπος για να αντεξουμε τον χειμωνα, εσεις θα εχετε 3 αγκαλιες η καθε μια να σας ζεσταινουν :D

επισης Ριτσα μια χαρα που θα κανεις Χριστουγεννα με την οικογενεια, ειδες που στεναχωριοσουν? Και το μπεμπακι θα το εχεις για την Πρωτοχρονια. Σε μια βδομαδα σχεδον ε? Ανυπομονω να εχω κι εγω μονο τοσο μπροστα μου!

Ειμαι σε φαση που ξανασκεφτομαι για την αναισθησια.. Δεν θελω να ειμαι η τελευταια που θα δω το μωρο μου, θελω να ακουσω το κλαμα του και να το παρω αγκαλιτσα αμεσως μολις γεννηθει. Θελω επισης να ειμαι καλα την υπολοιπη μερα μετα το χειρουργειο και οχι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο.. Διαβαζω και ξαναδιαβαζω φορουμς και μελετες για επισκληριδιο vs ολικη... Κι οσο κι αν τη φοβαμαι την πρωτη, φαινεται η ελκυστικοτερη επιλογη...

Ημουν σιγουρη οτι θα το ξαναδεις το θεμα γιαυτο και δεν ειχα παρει θεση...Επισκληριδιο δαγκωτο θα ελεγα εγω...Νομιζω οτι αυτο που περιγραφεις πιο πανω ειναι οτι πιο σημαντικο για να σε βοηθησει να παρεις την σωστη αποφαση αυτη που θα νιωθεις εσυ καλυτερα...

Και μην φοβασαι δεν ειναι τπτ!πιο πολυ εμενα με ενοχλουσε αυτο που σου βαζουν για 2-3 μερες για να περνανε τα φαρμακα παρα αυτο.Η επισκληριδιος θελει 5 λεπτα υπομονη και μετα νιωθεις πολυ ομορφα.Ασε που σε βοηθαει και λιγο με τους πονους μετα το χειρουργειο γιατι δεν φευγει αμεσως , ενω με την ολικη οταν ξυπνησεις ξυπνησες...Αντε με το καλο και εσυ πλησιαζεις χχ

καλησπερααα!!!

με ειδε ο γιατρος το μωρο εχει παλι λιγο απο την προηγουμενη πιο καλα.. στα κιλα του ειναι μικρο ειναι 2800.. με ειδε κ απο κατω ειμαι ωριμη το μωρο χαμηλα θα γεννησω μου ειπε καλα αλλα λογο κιλων του μωρου θα γεννησω στις 27 την πεμπτη ειχα στεναχωρηθει αλλα μου ειπε ο αντρας μου οτι θα ερθει την δευτερα κ χαρηκα τουλαχιστον θα κανουμε μαζι γιορτες!! κορτιζονες μια φορα που εβαλα διπλη ομως αγορασα κ αλλες κ τελικα δεν μου τις εβαλε κ αυτα που ενιωθα ηταν της κορτιζονης κ ακομη χαλια ειμαι!

Ritsaki ολα καλα θα πανε!!Αντε σιγα σιγα και εσυ !!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!

Είχαμε γιατρό σήμερα! Όλα καλά με τη μπέμπα μας, εξακολουθεί να κάθεται με το κεφάλι κάτω, τον ομφάλιο λώρο τον έχει κάνει κουβάρι και ευτυχώς τον έχει μακριά από το λαιμουδάκι της και ο γιατρός μας είπε πως όλα είναι τέλεια! Θα ξαναπάω μετά τις γιορτές, όταν θα είμαι στην 36η και μου είπε πως κάπου τότε μάλλον θα μου κόψει και το μαγνήσιο για να αρχίσει να συσπάται η μήτρα.

Μου έδωσε και το τηλέφωνο της μαίας για να την πάρω μετά τις γιορτές να κανονίσω ραντεβού για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της γέννας και να δούμε μήπως κάνω και κανένα μάθημα ανώδυνου. Μου είπε πως στο Αλεξάνδρα δε θα δυσκολευτώ να βρω δίκλινο (που το δικαιούμαι κιόλας από την ασφάλειά μου) αλλά αν θέλω μονόκλινο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν πολλά. Αλλά νομίζω πως και το δίκλινο μια χαρά είναι!

Α, και ρωτήσαμε και για τη "γυμναστική" γιατί είχα διαβάσει πως στον 8ο καλό είναι να το κόβεις, αλλά μας είπε κανονικά! Απλά επειδή το σπέρμα έχει ουσίες που προκαλούν συσπάσεις, καλό είναι να παίρνουμε προφυλάξεις... Και είπε στον άντρα μου πως μετά την 36η εβδομάδα πρέπει "να τα δώσει όλα" για να με βοηθήσει να γεννήσω!!!!!!!!!!! :oops::rolleyes:

Να δω πως θα κάνω γυμναστική σε ένα μήνα που τώρα τα παπούτσια μου βάζω και λαχανιάζω!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ρίτσα, σε μία εβδομάδα θα έχεις τη μπέμπα σου! Θα πάρει κι άλλο βάρος μέσα σε μια εβδομάδα, μην ανησυχείς! Και θα κάνεις και γιορτές με όλη την οικογένεια και Πρωτοχρονιά με το νέο μέλος! :P

Impatient, εγώ θεωρώ πως είναι καλύτερη η επισκληρίδιος για το λόγο που λες, ότι θα έχεις τις αισθήσεις σου και θα δεις αμέσως την κοράκλα σου!

Καλά, Κρίστυ και Ρίτσα εγώ με τα κιλά είμαι στο άλλο άκρο! +14!!!!!!!!!!! :cry: Ο γιατρός έχει απηυδησει πιά!

Κάτια μου,όπως τα περιγράφεις μας κάνεις να ανυπομονούμε απίστευτα! Να δώσεις φιλιά στα πατουσάκια του Μιχαλιού!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

569614ifdq9x3ify.gif

καλημερα! χθες κοιμηθικα οχι απλα με τις κοτες... με το πουλακι τσιου κοιμηθηκα! 9 η ωρα εκλεισα τα ματια μου! αλλα θυμαμαι σηκωθηκα πανω απο 5-6 φορες για πιπι

δυσκολος ο τελευταιος μηνας μου φαινεται....

μπισκοτακι το υιουτοπαρ δεν ειναι σαν το μαγνησιο? τωρα πια που κοντεβεις κι εσυ στο τελος θα το παρεις? εμενα ο γιατρος μου ακομη δεν μου ειπε να κοψω το μαγνησιο αλλα το εχω περιορισει στο 1 φορα τη μερα αντι για 2 που μου εχει πει

κατια μου η ευτυχια σου μετριαζει την κουραση ε? ποσες φορες την νυχτα σηκωνεσαι για να τον ταισεις? και καθε φορα που κλαιει τον ταιζεις και ησυχαζει ή μπορει να θελει τπτ αλλο που εσυ δεν μπορει να ξερεις τι θελει.... τα φιλια μου να του δωσεις !!!!

σαπι μου παλι αρρωστη? περαστικα βρε κοριτσακι... ειναι ο καιρος δυσκολος.. να προσεχεις! σημερα εδω εχουμε 9 βαθμους!!!!!!!! πηγα το πρωι να πλυνω τα μουτρα μου και μιλαμε κοκκαλωσα η γυναικα! λες και το εβγαζα απο καταψυκτη το νερο!μπρρρρρρρρρρρρρ

ριτσακι μου μου σε εβδομαδα θα εχεις την μικρουλα σου αγκαλια??? τι ωραια!! μην στεναχωριεσαι σκεψου οτι φετος τα χριστουγεννα θα κανεις διακοπες:D

ρε ριτσακι να σε ρωτησω καρδιοτοκογραφο σε εβαλε να κανεις ο γιατρος? μου ειπε θα παω στην κλινικη να τον κανω θα μου βαλει μια ζωνη στην κοιλια για να μετρησει τους παλμους, ποσο κοστιζει αυτο?θα μου πει την παρασκευη που εχουμε ραντεβου ποτε να παω στην κλινικη λες να σε προλαβω;)

κριστυ μου μην το σκεφτεσαι κι εμεις που δουλευουμε λεφτα δεν βλεπουμε! 2 μαμαδες μου χρωστανε και η μονη μαμα που με πληρωνει με την μερα αμεσως φευγουν σε βενζινη ή σουπερ μαρκετ για να μην πω για τον ντιντο που οταν τον πληρωνουν κανουμε γιορτη απο τη χαρα μας αι δεν ξερουμε ποιον λογαριασμο να πρωτοπληρωσουμε!!!!

impatient σου ειχα πει οτι κι εγω την επισκληριδιο δεν την θελω για ολους τους λογους που δεν την θελεις κι εσυ αλλα σε περιπτωση καισαρικης τομης την προτιμω απο την ολικη ναρκωση! εσυ ξερεις καλυτερα οταν ερθει η στιγμη θα αποφασισεις

διδυμακι και του χρονου να κανες κουραμπιεδες στο σπιτακι σου και να σου ζηταει ο ανηψιος μου "μαμ" !!!!!

μαρκελακι μου εχεις χαθει... φιλακια πολλα κοριτσακι μου!

1854440egknzn68dc.gif

κατ τελεια με την μπεμπουλα σου μπραβο!!!!!!κιλακια δεν σου ειπε?

UzVGp2.png

569614ifdq9x3ify.gif

καλημερα! χθες κοιμηθικα οχι απλα με τις κοτες... με το πουλακι τσιου κοιμηθηκα! 9 η ωρα εκλεισα τα ματια μου! αλλα θυμαμαι σηκωθηκα πανω απο 5-6 φορες για πιπι

δυσκολος ο τελευταιος μηνας μου φαινεται....

μπισκοτακι το υιουτοπαρ δεν ειναι σαν το μαγνησιο? τωρα πια που κοντεβεις κι εσυ στο τελος θα το παρεις? εμενα ο γιατρος μου ακομη δεν μου ειπε να κοψω το μαγνησιο αλλα το εχω περιορισει στο 1 φορα τη μερα αντι για 2 που μου εχει πει

κατια μου η ευτυχια σου μετριαζει την κουραση ε? ποσες φορες την νυχτα σηκωνεσαι για να τον ταισεις? και καθε φορα που κλαιει τον ταιζεις και ησυχαζει ή μπορει να θελει τπτ αλλο που εσυ δεν μπορει να ξερεις τι θελει.... τα φιλια μου να του δωσεις !!!!

σαπι μου παλι αρρωστη? περαστικα βρε κοριτσακι... ειναι ο καιρος δυσκολος.. να προσεχεις! σημερα εδω εχουμε 9 βαθμους!!!!!!!! πηγα το πρωι να πλυνω τα μουτρα μου και μιλαμε κοκκαλωσα η γυναικα! λες και το εβγαζα απο καταψυκτη το νερο!μπρρρρρρρρρρρρρ

ριτσακι μου μου σε εβδομαδα θα εχεις την μικρουλα σου αγκαλια??? τι ωραια!! μην στεναχωριεσαι σκεψου οτι φετος τα χριστουγεννα θα κανεις διακοπες:D

ρε ριτσακι να σε ρωτησω καρδιοτοκογραφο σε εβαλε να κανεις ο γιατρος? μου ειπε θα παω στην κλινικη να τον κανω θα μου βαλει μια ζωνη στην κοιλια για να μετρησει τους παλμους, ποσο κοστιζει αυτο?θα μου πει την παρασκευη που εχουμε ραντεβου ποτε να παω στην κλινικη λες να σε προλαβω;)

κριστυ μου μην το σκεφτεσαι κι εμεις που δουλευουμε λεφτα δεν βλεπουμε! 2 μαμαδες μου χρωστανε και η μονη μαμα που με πληρωνει με την μερα αμεσως φευγουν σε βενζινη ή σουπερ μαρκετ για να μην πω για τον ντιντο που οταν τον πληρωνουν κανουμε γιορτη απο τη χαρα μας αι δεν ξερουμε ποιον λογαριασμο να πρωτοπληρωσουμε!!!!

impatient σου ειχα πει οτι κι εγω την επισκληριδιο δεν την θελω για ολους τους λογους που δεν την θελεις κι εσυ αλλα σε περιπτωση καισαρικης τομης την προτιμω απο την ολικη ναρκωση! εσυ ξερεις καλυτερα οταν ερθει η στιγμη θα αποφασισεις

διδυμακι και του χρονου να κανες κουραμπιεδες στο σπιτακι σου και να σου ζηταει ο ανηψιος μου "μαμ" !!!!!

μαρκελακι μου εχεις χαθει... φιλακια πολλα κοριτσακι μου!

1854440egknzn68dc.gif

κατ τελεια με την μπεμπουλα σου μπραβο!!!!!!κιλακια δεν σου ειπε?

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!

κ εγω χθες κοιμηθηκα νωρις!! ναι εκανα καρδιοτοκογραφο στη κλινικη κοστιζει 20Ε.. ναι τωρα που θα ερθει κ ο αντρας μου θα ειναι καλα γιατι για γιορτες σιγουρα ειναι καλυτερα εδω στη ροδο για τα παιδια τουλαχιστον θα το ευχαριστηθουν αυτα!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ιμπαντιεντ κ εγω φοβαμαι την επισκληριδιο αλλα για να πω την αληθεια αν ηταν να κανω καισαρικη θα την εκανα αντι για ολικη κ παλι θα δεις εκεινη την ωρα!! γιατι παντα αλλιως τα σκεφτομαστε κ τα κανονιζουμε κ αλλιως μας ερχονται!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα!!!!!!!!!!!

κ εγω χθες κοιμηθηκα νωρις!! ναι εκανα καρδιοτοκογραφο στη κλινικη κοστιζει 20Ε.. ναι τωρα που θα ερθει κ ο αντρας μου θα ειναι καλα γιατι για γιορτες σιγουρα ειναι καλυτερα εδω στη ροδο για τα παιδια τουλαχιστον θα το ευχαριστηθουν αυτα!!

φτηνα ειναι! μονο 20 ευρω? μπας και σου ξεφυγε κανενα 0 στο τελος?αχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι θα περασουν πολυ ωραια τα μικρα

να παε σε φατνη! θα τους αρεσει

αλλα εχει πολυ κρυο ρε συ... τ νιωθεις σημερα? πες του αντρα σου να φερει κασκολ γαντακια και σκουφακι για τα μικρα!

και να ερθει σημερα γιατι απο αυριο εχει παλι βροχες!

UzVGp2.png

φτηνα ειναι! μονο 20 ευρω? μπας και σου ξεφυγε κανενα 0 στο τελος?αχαχαχαχαχαχαχαχα

ναι θα περασουν πολυ ωραια τα μικρα

να παε σε φατνη! θα τους αρεσει

αλλα εχει πολυ κρυο ρε συ... τ νιωθεις σημερα? πες του αντρα σου να φερει κασκολ γαντακια και σκουφακι για τα μικρα!

και να ερθει σημερα γιατι απο αυριο εχει παλι βροχες!

ναι 20ε γιατι εκανα 2 φορες μια που με εστειλε κ μια οταν ημουν μεσα αρρωστη.. ναι πολυ κρυο!!!!!! μακαρι να μπορουσε να ερθει δουλευει!! μεχρι την δευτερα θα σπασει το κρυο λογικα αλλα τα παιδια μου ειναι νευρικα ξερεις ποσα σκουφακια κ τετοια τους εχω παρει δεν τα βαζουν.. θα ερθει με το αυτοκινητο μας εχουμε κανει πριν χρονια γιορτες εδω δεν ειχα την κορη μονο τον γιο!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

θα ερθει κ η μανα μου την λυπαμαι μονη της γιορτες εκει γιατι αν δεν ερχοτανε θα ελειπε το μυαλο μου κ σε αυτην κ ετσι θα ειναι καλα φετος..

για σκεψου να παμε στη φατνη στη σαλακο κ να σπασουν τα νερα μου?? χαχαχαχαχα γιατι μου ειπε πεμπτη θα με βοηθησει να γεννησω εκτος απροόπτου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Είχαμε γιατρό σήμερα! Όλα καλά με τη μπέμπα μας, εξακολουθεί να κάθεται με το κεφάλι κάτω, τον ομφάλιο λώρο τον έχει κάνει κουβάρι και ευτυχώς τον έχει μακριά από το λαιμουδάκι της και ο γιατρός μας είπε πως όλα είναι τέλεια! Θα ξαναπάω μετά τις γιορτές, όταν θα είμαι στην 36η και μου είπε πως κάπου τότε μάλλον θα μου κόψει και το μαγνήσιο για να αρχίσει να συσπάται η μήτρα.

Μου έδωσε και το τηλέφωνο της μαίας για να την πάρω μετά τις γιορτές να κανονίσω ραντεβού για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της γέννας και να δούμε μήπως κάνω και κανένα μάθημα ανώδυνου. Μου είπε πως στο Αλεξάνδρα δε θα δυσκολευτώ να βρω δίκλινο (που το δικαιούμαι κιόλας από την ασφάλειά μου) αλλά αν θέλω μονόκλινο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν πολλά. Αλλά νομίζω πως και το δίκλινο μια χαρά είναι!

Α, και ρωτήσαμε και για τη "γυμναστική" γιατί είχα διαβάσει πως στον 8ο καλό είναι να το κόβεις, αλλά μας είπε κανονικά! Απλά επειδή το σπέρμα έχει ουσίες που προκαλούν συσπάσεις, καλό είναι να παίρνουμε προφυλάξεις... Και είπε στον άντρα μου πως μετά την 36η εβδομάδα πρέπει "να τα δώσει όλα" για να με βοηθήσει να γεννήσω!!!!!!!!!!! :oops::rolleyes:

Να δω πως θα κάνω γυμναστική σε ένα μήνα που τώρα τα παπούτσια μου βάζω και λαχανιάζω!

xaxaxaxaxa θυμασαι εγω το ειχα πει σε αλλο ποστ!!!οσο πιο πολυ γυμναστικη μετα τις 36 εβδομαδες τοσο καλυτερα γεννας !!Εχει στο ιντερνετ τις στασεις που δεν σε κανουν να λαχανιαζεις!!πες του να ριξει μια ματια!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...