Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περίεργο που κάνεις εμετούς τώρα στον 8ο... Σε πειράζει κάποιο από τα χάπια;

Είναι αναγωγές από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Τα βγάζω επειδή υπάρχουν για να τα βγάλω. Γιατί αν δεν έτρωγα πχ το πρωί, δεν θα είχα τι να βγάλω...

Και τα "ξεφουρνίζω" σε 2 δόσεις:

Μισά με το βούρτσισμα των δοντιών (οι οδοντόπαστες είναι μπλιαξ)

κ Μισά με το καθάρισμα της μύτης με physiomer.

Αν δεν κάνω δόντια/μύτη δεν κάνω εμετό.

Αλλά δεν γίνεται να μην τα κάνω...

Πάντως αφού "ξεφορτώσω" αισθάνομαι τέλεια μετά!

Το ζόρι ήταν όταν δεν έπαιρνα τα χάπια για το στομάχι και ξύπναγα κατά τις 4-5 τη νύχτα με τρελό κάψιμο από λαιμό κ πάνω και "ξεφόρτωμα" λόγω καούρας...

Τι σας λέω πάλι... σας "έφτιαξα" βραδιάτικα...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κοριτσια καλημερα!!!

σας παρακολουθω αλλα δεν εχω χρονο να σας γραψω!!

φιλακια πολλα σε σας και στις κοιλιτσες σας!

γεια σου μαρκελακι μου! που εισαι γλυκο μου κοριτσακι???πως παει ο αγωνας?

Καλημερα κοριτσια!!!!

την κυριακη μπαινω στον μηνα μου κ να σας ομολογησω, εχω αρχισει να πανικοβάλλομαι.

Didi για τα ονειρα που λες, εχω μεγαλο θεμα. ονειρευομαι συνεχεια οτι σπανε τα νερα κ πολλές φορες μεσα στον υπνο μου πιανω την κοιλια μου κ νιωθω οτι εχει ξεφουσκωσει κ πεταγομαι ορθια. χθες βραδυ ονειρευομουν οτι πεθανε ο γιατρος κ εκλεγα λεγοντας τι θα κανω τωρα τλευταιες μερες, ποιος γιατρος θα με αναλάβει. η καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη. :cry::cry::cry::cry:

Βρε κοριτσια νομιζω πως ημουν πιο ψυχραιμη, αλλά τωρα, όλο σκεφτομαι την γεννα κ αγχωνομαι.

Πριν λιγες μερες εμαθα απο μια γνωστη μου, οτι μια φιλη της που γεννησε στο αλεξανδρας στα μεσα νοεμβριου, ειχε το μωρο μαζι της. παιρνω τηλ στο αρεταιειο, αλλά δεν απανταει κανεις.

θελω να μαθω, αν εχω μαζί μου τον μπεμπη, θα πρεπει να παρω μαζι μου ρουχα για ολες αυτες τις μερες κ γι αυτόν;;; επισης τι χαρτια πρεπει να χω μαζί μου;;;;;

κοριτσακι ετσι κι ημουνηρεμη αλλα οσο πλησιαζει η ωρα για το αγνωστο η αγωνια κορυφωνεται! ρωτα τον γιατρο σου τωρα που θα πας τι γινεται με τον μπεμπη

εγω ρωτησα και μου ειπε οτι αν θελω αποκλειστικο θηλασμο θα τον εχω μαζι μου συνεχεια, θα μου τον παιρνουν μονο την ωρα του επισκεπτηριου που τα βαζουν σε ενα δωματιο με παραθυρο και τα βλεπει ο κοσμος απο την βιτρινα (σαν το γκρευς ανατομυ) και θα τον παιρνουν και το βραδυ οι μαιες για να τον κανουν μπανιο , την νυχτα μου ειπε αν θελω μπορω να τον εχω μαζι μου έφοσον θελω αποκλειστικο θηλασμο

επισης για ρουχα μου ειπε μονο αυτα της εξοδου του τα εβαλα σημερα στη βαλιτσα 2 εσωτερικα φορμακια(ιδεςα της μανας μου γιατι μπορει λεει την ωρα που τον ντυνω να τα χ3σει :rolleyes:) 1 βελουτε φορμακι 1 ζευγαρι καλτσακια, μια ζακετουλα φλις με κουκουλα και τα τυλιξα σε μια πανα αγκαλιας και τα εβαλα σε αλλη θηκουλα της βαλιτσας απο τα δικα μου, μαλλον θα συμπληρωσω και γαντακια και καπελακι και την κουβερτουλα θα την φερει ο συζυγος την τελευταια μερα πριν φυγουμε μαζι με την καλαθουνα για να τον βαλουμε μεσα και να τον παρουμε

η μαμα μου λεει να τον βαλω και σε φορμα εξοδου , αυτο το ολοσωμο μπουφαν , θα σκασει καλε το παιδι λεω εγω! φορμακιεσωτερικο+ βελουτε κορμακι+ζακετα φλις+πανα αγκαλιας+ κουβερτα χοντρη δεν ειναι αρκετα?

οσο για τα χαρτια ρωτα παλι τον γιατρο σου νομιζω χρειαζομαστε ταυτοτητες , ληξιαρχικη πραξη γαμου και βιβλιαριο υγειας

καλησπερα κοριτσια!!!

εκανα πριν λιγο την ενεση κορτιζονης δεν πονεσε η ενεση αλλα λιγο το φαρμακο με ψιλοκαιει.. αναρωτιεμαι γιατι να κανω την ενεση στις 38 εβδομαδες? δεν ειναι προωρο ενα μωρο στις 38εβδ.. κ την κορη μου τοτε την γεννησα κ μια χαρα δεν εβαλα κορτιζονη.. τελος παντων θα τον ξανα ρωτησω αυριο τον γιατρο..

ριτσακι εχεις δικιο νομιζω ειναι περιττο να κανεις ενεση κορτιζονης, δεν ξερω γιατι σε εβαλε να κανεις , ευχομαι να μην με βαλει και εμενα, δεν ειμαι φαν της κορτιζονης την εχω στην μπουκα , δεν την συμπαθω ! γενικα ολα τα φαρμακα δεν συμπαθω! ουτε τα ντεπον!

αλλα για να στο ειπε μηπως παιζει ρολο για το ουροποιητικο συστημα της μικρουλας?ρωτα τον αυριο και πες μας!

διδυμακι σε ευχαριστω..χθες κ σημερα δεν εκανε πυρετο μονο λιγο μπουκωμα...ο γιατρος του εδωσε δυνατη αντιβιωση οταν του ειπε οτι ειναι εγκυος η γυναικα του κ του ειπε οτι σε 2 μερες θα ειναι περδικι κ πραγματι ειναι...!!οσο για το σπιτι...θα ειναι ετοιμο οταν βρεθουν κ αλλα χρηματα...δεν εχουμε αλλα για να φτιαξουμε κουζινα..ηλεκτρικες συσκευες κ ντουλαπες...οποτε σταματησαμε πια..κ κανουμε οτι δεν χρειαζεται λεφτα...το βαψαμε κιολας....κ μενει να μπουν τα κουφωματα που μας εχουν καθυστερησει πολυ για να καθαριστει..!

εσυ πως παει???αντε σε λιγες μερες κ εσυ κ η Ελενη μας μπαινετε στον μηνα σας....εγω με την αλλαγη του χρονου μπαινω...!!:D:D

εμεις σημερα παμε jumbo Με αμορε..λεγαμε για το Σαββατο αλλα θα γινεται χαμος το Σαββατο κ δεν θα μπορουμε να κουνηθουμε κ παμε σημερα να παρουμε τα μικροδωρακια κ το Σαββατο παμε στις βιτρινες....!:D:D:D

περιμενω τον αμορε που φτιαχνει μια μακαροναδα να φαμε κ φυγαμεεεεεεεεεεε!!!!!:D:D:D:D

τελεια που ο αμορες καλυτερευσε!! αντε αυριο θα ειστε παλι αγκαλιτσες!

οσο για τα λεφτα ασε καταλαβαινω... για κουζινα κοιτα και στο ικε@ εχει με 2-3 χιλιαρικα πανεμορφες κουζινες! (ντουλαπια συρταρια εννοω) εγω αν φτιαξω δικο μου σπιτι απο εκει θα φτιαξω κουζινα! στον μηνα μου μπαινω την αλλη παρασκευη σε 10 μερες εσυ θυμαμαι εισαι πολυ κοντα μου ποσο εχουμε διαφορα?

οσο για το τζ@μπο μην νομιζεις οτι θα τα βρεις φθηνοτερα! πχ το ρηλαξ που πηραμε στο τζαμπο το εχει 70 και σε εξω μαγαζια το βρηκα 63 και 62 (και φυσικα το πηρα απο το μαγαζι με τα 62 ευρω!)αυτα τα 8 ευρω που γλυτωσα ειναι ενα μπιμπερο!θα σου στειλω στο φβ μαγαζι που εχει εκπτωσεις μεχρι τελος δεκεμβριου και εχει πολυ καλες τιμες! απο εκει πηρα την κουνια με εκπτωση απο 190 στα 140 (50 ευρω εκπτωση!!!!)

Καλημερα κι απο μενα. Λοιπον εγω πηρα τη βαση για την κουνουπιερα απο το μαγαζι που πηρα την προικα μωρου, εκανε γυρω στα 7 ευρω και προσαρμοζεται στο καγκελο της κουνιας. Επειδη ομως τα καγκελα του κρεβατιου της μικρης ειναι κυλινδρικα και οχι πλακε, δεν μπορει να προσαρμοστει καλα και την εχω δεσει με μια ροζ κορδελιτσα. Επομενως παιζει ρολο τι καγκελο θα εχεις και για τι ειδους καγκελο ειναι το στηριγμα.

Οσο για τα ονειρα, χτες εβλεπα οτι γεννησα τη μικρη (με επισκληριδιο) και περιμενα να μου τη φερουν. Μου την εφερε η μαμα μεσα σε μια κουβερτουλα και ειχε καστανοξανθα μαλλια και γαλαζια ματια! (Δικο μου παιδι δηλαδη και στα χρωματα). βεβαια δεν εμοιαζε με νεογεννητο αλλα με μωρακι 3 μηνων, λετε να μου βγει τοσο θρεφταρι???

ωραια θα παω να ρωτησω τοτε απο εκει που πηρα το λικνο και το σετ λικνου αν εχει και τη βαση και ποσο κοστιζει και αν δεν καθεται καλα στην μεγαλη κουνια μετα θα παρω αλλη βαση! χαχαχαχαχα για 7 ευρω θα κολλησω? εδω γλυτωσα 50 ευρω στην κουνια;)

οσο για το θρεφταρι που λες πολυ με αγχωνει κι εμενα... καθε μερα βλεπω την κοιλια μου να μεγαλωνει επικυνδινα! τελευταια φορα ηταν 2 κιλα ας μην εχει ξεπερασει τα 2500 οταν θα μπω στο μηνα μου ... αγχωνομαι για το πως θα βγει!

εσυ ποτε εχεις ξανα υπερηχο? απο οτι θυμαμαι πας καθε 2 εβδομαδες

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

ποπο πανικοβληθηκα κ εγω μαζι με εσας αν κ αρχησα να χαιρομαι!!!!

οι περισσοτερες μπενετε στον μηνα σας απο μερα σε μερα κοριτσια!!!!!

αντε με την ευχη της παναγιας!!!

δηλαδη εκει που μιλαμε μπορει καποια να χαθει κ αυτο γιατι την πιασανε οι πονοι κ ΓΕΝΝΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

Χθες πηραμε καροτσι!!!πολυ ωαραιο!!GRACO ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ!!!ωραιο βρε κοριτσια αρρεσε στον αντρα μου του φαινετε λεει κυμπαρικο ετσι θελει να εχει λεει τον γιο του,κ εμενα μου αρεσε αλλα εχω κ καποιες αμφιβολιες οσον αφορα το μαυρο καροτσι!!

ετσι θα πηγαινω βολτα το μωρο?δεν ειναι λιγο μακαβριο!!!μακρια απο μας παναγιτσα μου!!

κ οι δικοι μας αν κ λενε ''οτι αρεσει σε σας θα παρετε''

ειπανε ''μαυρο καροτσι μωρε αλλο χρωμα δεν ειχε?''

ουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!

να σας πω κ το αλλο!!

στην αθηνα οσες γεννατε σε νοσοκομειο κ οχι σε κλινικη πηγαινετε κ αν δεν εφημερευει να γεννησετε?με συνενοηση με τον γιατρο σας?

εμενα μια ξαδελφη μου στο ελενα ετσι εκανε.

να σας πω τι εγινε την προιγουμενη βδομαδα κ απο τοτε ολο αυτο σκεφτομαι.

πηγα νοσοκομειο για εξετασεις γιατι εχω ανηξει καρτελα (αν κ δεν χρειαζοτανε τελικα)

κ εκει που ειναι μεσα ο γιατρος κ η μαια λεει η μαια στον γιατρο

μαια-''να κανονισουμε ραντεβου για να ερθει η κυρια ννα γεννησει κοντευει στον μηνα της''

γιατρος-θα γεννησει κανονικα η κυρια οχι καισαρικη(κ την κοιταει)

μαια-το ξερω αλλα ειναι με εξωσωματικη

γιατρος-δεν εχει σημασια θα γεννησει στην ωρα της

που σημαινει οπου απτα δυο νοσοκομεια μας εφημερευει.

η μαι σιγουρα το ειπε γιατι σου λεει με εξωσωματικη πιο προσεκτικη εγκυμοσυνη κ γεννα κ για να ερχεται για εξετασεις εδω αρα θελει να γεννησει εδω κ να γεννησω με προκληση μαλλον.

αλλα ο γιατρος γιατι μου ειπε οχι?δεν θελει να παρει λεφτα?

απο τοτε γυρναει μεσα στο κεφαλι μου ολη μερα κ δεν μπορω να χαρω τιποτα σκεφτομαι μονο αυτο!!!

συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα δεν εχω που αλλου να πω αυτο που σκεφτομαι?

αν κ τα λεω στον αντρουλη κ αυτος κανει οτι μπορει για να με ηρεμησει αλλα εγω............!!!

αμαρρυλιδα μου ωραιο καροτσι το κρακο , το ειχα βαλει στο ματι αλλα αν ειναι αυτο που ειδα εχει 3 χρωματα φουξια , λαδι, και μαυρο γκρι

εννοειται φουξια δεν θα παρουμε! λαδι επισης οχι διοτι ειναι αποχρωση του πρασινου και εμεις ειμαστε ολυμπιακοι οποτε η μονη επιλογη ηταν το μαυρο γκρι! τελικα ομως του ντιντου του αρεσε ενα αλλα καροτσι που ειχε και θηκη για τη φραπεδια του:rolleyes: και πηραμε αυτο (χρωμα καπουτσινο)

μην το σκεφτεσαι το χρωμα και ασε τους συγγενεις να λενε οτι θελουν! οι μεγαλοι ανθρωποι τα βλεπουν με προκαταληψη τα χρωματα , εμεις ειμαστε νεοι και μοντερνοι:cool:

οσο για το γιατρο και το νοσοκομειο με εχεις μπερδεψει... σε παρακολουθουν 2 γιατροι ή ενας?

πωπω... ερωτησεις!!!

αρχιζω... μαλλον με γνωριζει γιατι μολις τον πιασω ψαχνει βυζι!!! και τον μπαμπα τον γνωριζει... μονο αυτος τον ηρεμει τωρα που εχει κολικους!

και χαμογελαμε και γελαμε και ολα!!!

ο αφαλος επεσε στις 14-15 μερες και μαλλον ειχε μαραθει νωριτερα, αλλα φοβηθηκα να το τραβηξω και το αφησα μονο του...

μωρομαντηλα χρησιμοποιω και ειναι οκ! εξαρταται κι απο το δερμα... εμας φτου φτου ειναι καλος! δεν εχει ευαισθησια... αλλα κρεμα βαζω συνεχεια (οταν εχει κακα) προληπτικα! στα τσισα εβαζα μονο οινοπνευμα στον αφαλο...

και πιπιλα... βαζουμε λιγο... στις μεγαλες γκρινιες! αλλα εδω και καμια βδομαδα δωσαμε που αρχισαν τα πονακια μας... δεν τη θελει ομως!

αχου τα διαβασα ολα αυτα και ελαμψε το προσωπο μου! να τον χαιρεσαι τον πριγκιπακο σου!!! ολοκληρο μωρακι !!!!ψαχνει και βυζι :)

για τους κολικους εχω ακουσει πολλα... κοιτα μην τρως τροφημα ποου δημιουργουν αερια(οσπρια και χορταρικα) ριξε το στα ζυμαρικα τωρα!!!

επισης εχω ακουσει οτι η βολτα με το αυτοκινητο βοηθαει

και αλλη μια σταση που τον κρατας ετσι ωστε να πιεζει την κοιλιτσα που τον ποναει...

ο γιατρος σου τι λεει?

ο παιδιατρος της παρεας μας μπισκοτακι τι λεει???

Καλησπέρα.

Ρε γμτ, νυστάζω συνέχεια... τι θα γίνει με μένα???

Κι από βάρος πότε επιτέλους θα βάλω κανένα γραμμάριο πάνω μου?

Βλέπω τα ποδαράκια μου στον καθρέφτη κ με λυπάμαι. Οκ, μου χρειαζόταν λίγο "αδυνάτισμα" αλλά όχι τώρα...

Ξεκίνησα από 60 κιλά κ είμαι 67. Κ υπολογίζω ότι η κοιλιά μου ζυγίζει πλέον 10 κιλά (μπορεί και παραπάνω).

Στην κόρη μου είχα ξεκινήσει από 58 κ είχα φτάσει 70.

Τώρα με τα δίδυμα δεν με βλέπω να το φτάνω...

Κάνω πλέον κ εμετό στάνταρ το πρωινό μόλις το φάω (είπε ο ντοκ να τρώω πρωινό οπωσδήποτε....μα αφού το στομάχι μου είναι χάλια κάθε πρωί!!!)

Για τα Δημόσια νοσοκομεία μια που ειπώθηκε:

Αλεξάνδρας κ Έλενας εφημερεύουν κάθε μέρα όλη μέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Οπότε για Θεσ/κη δεν μπορώ να υποθέσω πως δουλεύει το σύστημα, μάλλον οι συνενοήσεις είναι διαφορετικές.

Εσείς νυστάζετε???

ναι νυσταζω!θελω να κοιμαμαι με τις κοτες! αλλα ξυπναω και με τις κοτες επισης! 8:30 το πρωι εχω ξυπνησει

κριστυ μου μην αγχωνεσαι με το βαρος σου! το θεμα ειναι οι μικρες να παιρνουν βαρος

εσυ γιατι να παρεις? θα γεννησεις και σε ενα μηνα θα εισαι μοντελο!

Πάντως κι εγώ είδα όνειρο χτες αλλά πρώτη φορά ήταν τόσο ξέγνοιαστο. Είδα λέει ότι γέννησα χωρίς καμία δυσκολία και μετά, επειδή δεν είχαν χώρο να βάλουν το μωρό (!) μου είπαν να το πάρω και να πάω σπίτι το ίδιο απόγευμα! Αλλά και εγώ και το μωρό ήμασταν μια χαρά, σαν να μην τρέχει τίποτα! Και μετά στο σπίτι, άρχισε αμέσως να θηλάζει χωρίς πρόβλημα και να κοιμάται σαν πουλάκι!

Ευσεβείς πόθοι μάλλον! :rolleyes::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχ το τελειο!

εγω παλι βλεπω οτι ψαχνω ξυραφακια να ξυριστω μονη μου για να μην με ξυρισουν στην κλινικη!

δηλαδη το αγχος μου δεν ειναι η γεννα αλλα αν θα ειμαι τελεια προετοιμασμενη οταν ερθει η ωρα μου!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

UzVGp2.png

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!!!

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΡΑΓΕ????

ΚΑΤΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΑΓΕ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΖΕΙΣ?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

ωραια θα παω να ρωτησω τοτε απο εκει που πηρα το λικνο και το σετ λικνου αν εχει και τη βαση και ποσο κοστιζει και αν δεν καθεται καλα στην μεγαλη κουνια μετα θα παρω αλλη βαση! χαχαχαχαχα για 7 ευρω θα κολλησω? εδω γλυτωσα 50 ευρω στην κουνια;)

οσο για το θρεφταρι που λες πολυ με αγχωνει κι εμενα... καθε μερα βλεπω την κοιλια μου να μεγαλωνει επικυνδινα! τελευταια φορα ηταν 2 κιλα ας μην εχει ξεπερασει τα 2500 οταν θα μπω στο μηνα μου ... αγχωνομαι για το πως θα βγει!

εσυ ποτε εχεις ξανα υπερηχο? απο οτι θυμαμαι πας καθε 2 εβδομαδες

εχουν ιδια καγκελα το λικνο σου και η κουνια? αν οχι, κοιτα να παρεις μια βαση να εφαρμοζει στην κουνια, το λικνο ετσι κι αλλιως δεν ξερω αν θα το χρησιμοποιησεις μεχρι το καλοκαιρι που θα χρειαζεσαι την κουνουπιερα. Εμενα με αγχωνει το βαρος της μπεμπας οχι για το πως θα βγει, αλλα για το αν θα της κανουν τα φορμακια που της πηρα :P Μεχρι 3,5 κιλα νομιζω ειμαστε καλα.. Ειδωμεν αυριο που εχω ραντεβου ποσο θα ειναι.. 27 και σημερα... Δεν κρατιεμαι λεμε!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

σημερα το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω, δεν ξερω αν ηταν αγχος η αν ηταν παρενεργειες της κορτιζονης.. σημερα θα ρωτησω τον γιατρο για πιο λογο η κορτιζονη κ αν εχουν παρενεργειες ψυχολογικα νιωθω συγνωμη κιολας σκ@τ@, θελω να γεννησω γιατι ειμαι μακρια απο το σπιτι μου χωρις το παιδι μου κ τον αντρα μου κ αν δεν γεννησω δεν θελω να κανω χριστουγεννα μονη μου.. ενταξει ειμαι στη θεια μου αλλα οπως κ να εχει σε ξενο σπιτι ειμαι!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

2834934mxlki5s75m.gif

kalhmeρα!! παλι για βροχη το παει γκρρρρρρρρρρρ μουχλιασαμε πια!!!!

impatient δεν ξερω τι καγκελακι εχει το καθενα... δεν τα εχω φερει σπιτι ουτε το ενα ουτε το αλλο

το λικνο θα το φερω την αλλη εβδομαδα και την κουνια μαλλον μετα την πρωτοχρονια

για τα φορμακια δεν το σκεφτηκα... ευτυχως δεν πηρα πολλα! και επισης μου εχουν δωσει πολλα και σε διαφορα μεγεθη .. θα δειξει...

ριτσακι πως παει η μικρουλα?

περιμενουμε και νεα απο το γιατρο φιλακια πολλα!

οσο για το οτι δεν κοιμηθηκες καλα πιστευω ειναι η αγωνια σου και το γεγονος οτι εισαι σε ενα αλλο σπιτι

δεν νομιζω να παιζει ρολο η κορτιζονη

1770395dc6h27ylr3.gif

UzVGp2.png

Καλημερες κοριτσαρες!!

Τα νεα μου: με ξεκινησε yutopar ο γιατρος μου γιατι του ειπα για τα σφιξιματακια και ανησυχησε,,,πλεον δε μπορω να κανω τιποτα, χτες εστρωσα τα κρεβατια και κουραστηκα...αμεσως νιωθω πονους περιοδου οχι τρελους αλλα ηπιους. Και αυτα...καθομαι σε ενα καναπε και μολις τελειωσα Grey's Anatomy 9ο κυκλο...ουφ. Μου τη σπαει που γινομαι ανημπορη και πρεπει να τρεχει και η κακομοιρα η πεθερα μου για μενα..

Τα δικα σας βλεπω ετοιμαζετε βαλιτσες ε? Αχ πρεπει κι εγω σιγα σιγα αλλα πού να ανεβαινω στο παταρι τωρα!! Ηθελα να κανω και ρεβεγιον τρομαρα μου!!

Τι κακο εχει το μαυρο καροτσι βρε παιδια μια χαρα ειναι!! Το δικο μας τόσο που εκανε δε προκειται να το πεταξουμε,,,μονο το καλυμμα να αλλαξεις θελεις τοσα λεφτα οσο ενα καινοριο καροτσι οποτε μαυρο θα μεινει με πινελιες απο ροζ κουβερτουλες, αρκουδακια κτλ κτλ...

Οσο για τους κολικους...δυστυχως δε μπορεις να κανεις τιποτα...μονο καποιες στασεις, καλυτερη διατροφη στη μητερα και αν τα πραγματα πανε τοοοοσοοο χαλια βαζεις κατι σταγονες που εχουν βγει τελευταια στο γαλα (προβιοτικα και λοιπες μπουρδες) κι βλεπεις αν καλυτερευει.Μονο υπομονη!

Ριτσακι μη τρελαινεσαι με τη κορτιζονη δε πθαινει τιποτα το μωρο, προληπτικα το κανανε μαλλον.

Κι γω εβλεπα ονειρο τη μπεμπα χτες κι ηταν τοσο μικρουλα και την ειχα τυλιγμενη παρα πολυ και σκεφτομουνα θα σκασει!!!

Κριστυ...γιατι αγχωνεσαι με το βαρος και το λες εδω που παιρνουμε ολες μα ολες!!Αφου τα μωρα ειναι οκ?? Μη κανεις κι εσυ σα τη πως τη λενε χτες στη Μελετη που ειναι στον 5ο και λεει "εχω παρει 2 κιλα" με ενα υφος λες και πηρε 20!!! Τα κιλα ειναι για να τα παιρνουμε και μετα να τα χανουμε...μια χαρα εισαι!!! Εγω ειμαι σταθερα στα +10 εδω και μιαμισυ βδομαδα, ε τωρα θα παιρνει το μωρο, οσο και να το ραψω ειναι φυσιολογικο αλλιως θα ανησυχησω...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

καλημερα, κοριτσακια μου!!!

η ευτυχια δεν λεγεται με λογια... απλα εκει που εισαι κομματια απτα ξυπνηματα για θηλασμο και αλλαγμα, μυριζεις γαλα και κρεμα για το συγκαμα, σε τραβανε τα ραμματα, εχεις νευρα με τον αντρα σου που κοιμαται ενω το μωρο παραπονιεται ... εσυ χαμογελας!!! ...γιατι τα καταφερες να αποκοιμηθει στην αγκαλια σου! ευτυχια??? τρελα??? και τα δυο... και αμα σου γελασει κιολας? λιωνεις...

για τους κολικους, προσεχω απτην αρχη και δεν τρωω οσπρια, πολλα πρασινα, σοκολατες, μπαχαρικα, κλπ... αλλα? καναμε ηπια πονακια! δεν κλαιει... μονο παραπονιεται... αλλα κι αυτο με στεναχωρει! οποτε τον βαζω στο στηθος, του χαιδευω την κοιλια, τραγουδαμε, κανουμε βολτα ολο το σπιτι... αυτο με τους ηχους το εχω ακουσει, αλλα εμας θελει ηρεμια! ολα αυτα τον τρομαζουν... δοκιμασαμε κιντερτε, αλλα δεν το θελει!!! και χτες gripe water, που μαλλον μας βοηθαει, αφου κοιμηθηκαμε καλα... θα δουμε!

φιλακια

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;! Εγω πάλι άρρωστη ειμαι... Πονάει ο λαιμος μου και το δεξί το αυτί... Ξεκίνησα και τη θεραπεία για τους μηκυτες με κολπικα υποθετα! Εχθές παραγγειλαμε κρεβατακι!!!!! Πήραμε την προίκα της και κουβέρτες και ρουχαλακια!!!! Τα έχω στο σαλόνι και τα χαζευω!!!!!! Ειναι φανταστικά!!!!!!! Ανηπομονω να έρθει η μπεμπουλα μας!!! Οσο πλησιάζει ο καιρός τόσο μεγαλώνει η αγωνία... Η ψυχολογία μου ειναι καλύτερη! Τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα...! Θα δείξει! Νομίζω ότι πήραμε το πιο ωραίο κρεβατακι...! Ειμαι τελείως χαζομαμα..... Το καροτσάκι κι αυτο ερχεται... Και τα δυο πρώτα ο Θεός θα ειναι εδω μεσα Ιανουαρίου!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;! Εγω πάλι άρρωστη ειμαι... Πονάει ο λαιμος μου και το δεξί το αυτί... Ξεκίνησα και τη θεραπεία για τους μηκυτες με κολπικα υποθετα! Εχθές παραγγειλαμε κρεβατακι!!!!! Πήραμε την προίκα της και κουβέρτες και ρουχαλακια!!!! Τα έχω στο σαλόνι και τα χαζευω!!!!!! Ειναι φανταστικά!!!!!!! Ανηπομονω να έρθει η μπεμπουλα μας!!! Οσο πλησιάζει ο καιρός τόσο μεγαλώνει η αγωνία... Η ψυχολογία μου ειναι καλύτερη! Τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν καλύτερα...! Θα δείξει! Νομίζω ότι πήραμε το πιο ωραίο κρεβατακι...! Ειμαι τελείως χαζομαμα..... Το καροτσάκι κι αυτο ερχεται... Και τα δυο πρώτα ο Θεός θα ειναι εδω μεσα Ιανουαρίου!

καλημερα κοριτσακι μου!

ετσι να σαι παντα! η πιο καλη χαζομαμα, με το πιο γλυκο μωρακι και τα πιο ομορφα μπεμπε πραγματακια!!! πλησιαζει ο καιρος... γλυκια αναμονη με υπεροχη ανταμοιβη στο τελος! τα φιλια μας και ολη την καλη μας ενεργεια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα κοριτσακι μου!

ετσι να σαι παντα! η πιο καλη χαζομαμα, με το πιο γλυκο μωρακι και τα πιο ομορφα μπεμπε πραγματακια!!! πλησιαζει ο καιρος... γλυκια αναμονη με υπεροχη ανταμοιβη στο τελος! τα φιλια μας και ολη την καλη μας ενεργεια...

Ευχαριστώ παρα πολυ Κατια μου!!! Εσυ τα ξέρεις καλύτερα... Να μου φιλησεις τον κουκλο σου!!!!!! Αχ! Ανυπομονω......

"Υπάρχουν κατι αγκαλιές που σε κάνουν να ξεχνάς τα πάντα!"

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλησπερααα!!!

με ειδε ο γιατρος το μωρο εχει παλι λιγο απο την προηγουμενη πιο καλα.. στα κιλα του ειναι μικρο ειναι 2800.. με ειδε κ απο κατω ειμαι ωριμη το μωρο χαμηλα θα γεννησω μου ειπε καλα αλλα λογο κιλων του μωρου θα γεννησω στις 27 την πεμπτη ειχα στεναχωρηθει αλλα μου ειπε ο αντρας μου οτι θα ερθει την δευτερα κ χαρηκα τουλαχιστον θα κανουμε μαζι γιορτες!! κορτιζονες μια φορα που εβαλα διπλη ομως αγορασα κ αλλες κ τελικα δεν μου τις εβαλε κ αυτα που ενιωθα ηταν της κορτιζονης κ ακομη χαλια ειμαι!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κ τα κιλα μου παραμενουν σταθερα μονο στα +3 λετε ρε κοριτσια να ειναι απο εκει που το μωρο ειναι αδυναμακι?? μου ειπε ο γιατρος οχι αλλα δεν ξερω. ειχαμε παει στα τζαμπο κ παραλιγο να με μαζευουν απο κατω που λεει ο λογος μου ηρθε μια λυποθημια κ ετρεχε η θεια μου να μου φερει νερο ααααχχχχχχ κριστη τι προβλημα εχουμε ουτε να φαμε ουτε τιποτααα..εγω λεω οτι μαλλον απο τον καημο μου για φαγητο θα παχυνω μετα την γεννα χαχαχχα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ρίτσα η κορτιζόνη όντως έχει παρενέργειες.

Εμένα είχαν πρηστεί κ τα πόδια μου.

Επίσης μου τις είχε "κοιμήσει" και κουνιόνταν πολύ ανεπαίσθητα. Ευτυχώς το είχα διαβάσει κ το ψιλοπερίμενα, αλλά η ηρεμία αυτή όσο κι αν την περιμένεις, λιγάκι σε "στέλνει".

Ο σύζυγος επίσημα απολυμένος από σήμερα...

Υπολογίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετανάστευσης θα έχει μπει ο Μάρτης.

Άρα από τέλη Μαρτίου ξανά μισθός συζύγου...

Δε βαριέσαι... έχει ο Θεός.

Για τα κιλά σόρυ που σας το λέω, αλλά το θέμα είναι ότι έχω ανημπόριες εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μπορώ να φάω πολύ γιατί ... καταλήγει εκεί που καταλήγει ... και γενικά καλό θα ήταν εγώ να μην αδυνατίζω τώρα, αλλά αφού γεννήσω. Είναι σα να κάνω δίαιτα για εντατικό αδυνάτισμα ένα πράγμα, κάτι που αυστηρά απαγορεύεται την περίοδο αυτή.

Σας φιλώ για την ώρα. Πάω να φάω κάτιτις...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...