Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

απο χθες ηταν πιο καλα η μικρη πονουσε ποτε ποτε αλλα οχι εκεινο το κακο, σημερα ειναι καλυτερα! θα βαλω κ την ενεση κορτιζονης σημερα κ αυριο την αλλη! αυριο εχω ραντεβου για να δουμε τι θα μου πει!

με το καλό Ριτσα μου!!!!!:D:D:D

περαστικα στην μικρουλα σου!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!

εκανα πριν λιγο την ενεση κορτιζονης δεν πονεσε η ενεση αλλα λιγο το φαρμακο με ψιλοκαιει.. αναρωτιεμαι γιατι να κανω την ενεση στις 38 εβδομαδες? δεν ειναι προωρο ενα μωρο στις 38εβδ.. κ την κορη μου τοτε την γεννησα κ μια χαρα δεν εβαλα κορτιζονη.. τελος παντων θα τον ξανα ρωτησω αυριο τον γιατρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλησπερα κοριτσακια μουυ..!!

ριτσα μου για να σου το προτεινει ο γιατρος την ενεση κατι θα ξερει αλλα ρωτα τον....εχω ακουσει οτι αλλοι γιατροι την συστηνουν την ενεση ασχετα με το αν ειναι τελειομηνο το μωρο κ αλλοι μονο στα προωρα.......!!κ εγω τελευταια ακουω σε ολες τις εγκυουλες να προτεινουν για κορτιζονη...!!!για ρωτα κ πες μας...!οσο για την μικρουλα σου χαιρομαι που ειναι καλυτερα.....μεχρι αυριο θα ειναι περδικι..!!

διδυμακι σε ευχαριστω..χθες κ σημερα δεν εκανε πυρετο μονο λιγο μπουκωμα...ο γιατρος του εδωσε δυνατη αντιβιωση οταν του ειπε οτι ειναι εγκυος η γυναικα του κ του ειπε οτι σε 2 μερες θα ειναι περδικι κ πραγματι ειναι...!!οσο για το σπιτι...θα ειναι ετοιμο οταν βρεθουν κ αλλα χρηματα...δεν εχουμε αλλα για να φτιαξουμε κουζινα..ηλεκτρικες συσκευες κ ντουλαπες...οποτε σταματησαμε πια..κ κανουμε οτι δεν χρειαζεται λεφτα...το βαψαμε κιολας....κ μενει να μπουν τα κουφωματα που μας εχουν καθυστερησει πολυ για να καθαριστει..!

εσυ πως παει???αντε σε λιγες μερες κ εσυ κ η Ελενη μας μπαινετε στον μηνα σας....εγω με την αλλαγη του χρονου μπαινω...!!:D:D

Κατ μου κουραστηκες εε??υπομονη λιγες μερες εμειναν κ μετα θα καθεσαιιιιι κ θα απολαυσκεις κ το μπεμπακι σου πιο πολυ οταν ερθει...!!

εμεις σημερα παμε jumbo Με αμορε..λεγαμε για το Σαββατο αλλα θα γινεται χαμος το Σαββατο κ δεν θα μπορουμε να κουνηθουμε κ παμε σημερα να παρουμε τα μικροδωρακια κ το Σαββατο παμε στις βιτρινες....!:D:D:D

περιμενω τον αμορε που φτιαχνει μια μακαροναδα να φαμε κ φυγαμεεεεεεεεεεε!!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

1182155ck9eh943ay.gif

impatient το λικνο μου ηρθε χωρις βαση για κουνουπιερα αλλα κουνουπιερα εχει το σετ (βασικα δεν ειναι ακριβως κουνουπιερα σαν κουρτινουλα ειναι) ξερετε αν οι βασεις προσαρμοζονται σε ολα τα κρεβατακια γιατι στο μοδερ... εχει βαση με 3-4 ευρω περιπου και ελεγα να παρω αυτη αλλα θα προσαρμοζεται και στο λικνο(ηρ@) και στην κουνια απο το πρεν@ταλ?

ρωταω εσενα κοριτσακι επειδη εσυ την εχεις στολισει και με την κουνουπιερα της την κουνια σου:D

744863qrzbej3fth.gif

Καλημερα κι απο μενα. Λοιπον εγω πηρα τη βαση για την κουνουπιερα απο το μαγαζι που πηρα την προικα μωρου, εκανε γυρω στα 7 ευρω και προσαρμοζεται στο καγκελο της κουνιας. Επειδη ομως τα καγκελα του κρεβατιου της μικρης ειναι κυλινδρικα και οχι πλακε, δεν μπορει να προσαρμοστει καλα και την εχω δεσει με μια ροζ κορδελιτσα. Επομενως παιζει ρολο τι καγκελο θα εχεις και για τι ειδους καγκελο ειναι το στηριγμα.

Οσο για τα ονειρα, χτες εβλεπα οτι γεννησα τη μικρη (με επισκληριδιο) και περιμενα να μου τη φερουν. Μου την εφερε η μαμα μεσα σε μια κουβερτουλα και ειχε καστανοξανθα μαλλια και γαλαζια ματια! (Δικο μου παιδι δηλαδη και στα χρωματα). βεβαια δεν εμοιαζε με νεογεννητο αλλα με μωρακι 3 μηνων, λετε να μου βγει τοσο θρεφταρι???

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κοριτσια!!!!

την κυριακη μπαινω στον μηνα μου κ να σας ομολογησω, εχω αρχισει να πανικοβάλλομαι.

Didi για τα ονειρα που λες, εχω μεγαλο θεμα. ονειρευομαι συνεχεια οτι σπανε τα νερα κ πολλές φορες μεσα στον υπνο μου πιανω την κοιλια μου κ νιωθω οτι εχει ξεφουσκωσει κ πεταγομαι ορθια. χθες βραδυ ονειρευομουν οτι πεθανε ο γιατρος κ εκλεγα λεγοντας τι θα κανω τωρα τλευταιες μερες, ποιος γιατρος θα με αναλάβει. η καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη. :cry::cry::cry::cry:

Βρε κοριτσια νομιζω πως ημουν πιο ψυχραιμη, αλλά τωρα, όλο σκεφτομαι την γεννα κ αγχωνομαι.

Πριν λιγες μερες εμαθα απο μια γνωστη μου, οτι μια φιλη της που γεννησε στο αλεξανδρας στα μεσα νοεμβριου, ειχε το μωρο μαζι της. παιρνω τηλ στο αρεταιειο, αλλά δεν απανταει κανεις.

θελω να μαθω, αν εχω μαζί μου τον μπεμπη, θα πρεπει να παρω μαζι μου ρουχα για ολες αυτες τις μερες κ γι αυτόν;;; επισης τι χαρτια πρεπει να χω μαζί μου;;;;;

Για τα χαρτια μονο μπορω να σου απαντησω. Ληξιαρχικη πραξη γαμου και τις ταυτοτητες σας να εχετε μαζι. Ο γιατρος σου δεν ξερει αν θα εχεις το μωρο σου μαζι? Μπορεις να ρωτησεις αυτον

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

ποπο πανικοβληθηκα κ εγω μαζι με εσας αν κ αρχησα να χαιρομαι!!!!

οι περισσοτερες μπενετε στον μηνα σας απο μερα σε μερα κοριτσια!!!!!

αντε με την ευχη της παναγιας!!!

δηλαδη εκει που μιλαμε μπορει καποια να χαθει κ αυτο γιατι την πιασανε οι πονοι κ ΓΕΝΝΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

Χθες πηραμε καροτσι!!!πολυ ωαραιο!!GRACO ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ!!!ωραιο βρε κοριτσια αρρεσε στον αντρα μου του φαινετε λεει κυμπαρικο ετσι θελει να εχει λεει τον γιο του,κ εμενα μου αρεσε αλλα εχω κ καποιες αμφιβολιες οσον αφορα το μαυρο καροτσι!!

ετσι θα πηγαινω βολτα το μωρο?δεν ειναι λιγο μακαβριο!!!μακρια απο μας παναγιτσα μου!!

κ οι δικοι μας αν κ λενε ''οτι αρεσει σε σας θα παρετε''

ειπανε ''μαυρο καροτσι μωρε αλλο χρωμα δεν ειχε?''

ουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!

να σας πω κ το αλλο!!

στην αθηνα οσες γεννατε σε νοσοκομειο κ οχι σε κλινικη πηγαινετε κ αν δεν εφημερευει να γεννησετε?με συνενοηση με τον γιατρο σας?

εμενα μια ξαδελφη μου στο ελενα ετσι εκανε.

να σας πω τι εγινε την προιγουμενη βδομαδα κ απο τοτε ολο αυτο σκεφτομαι.

πηγα νοσοκομειο για εξετασεις γιατι εχω ανηξει καρτελα (αν κ δεν χρειαζοτανε τελικα)

κ εκει που ειναι μεσα ο γιατρος κ η μαια λεει η μαια στον γιατρο

μαια-''να κανονισουμε ραντεβου για να ερθει η κυρια ννα γεννησει κοντευει στον μηνα της''

γιατρος-θα γεννησει κανονικα η κυρια οχι καισαρικη(κ την κοιταει)

μαια-το ξερω αλλα ειναι με εξωσωματικη

γιατρος-δεν εχει σημασια θα γεννησει στην ωρα της

που σημαινει οπου απτα δυο νοσοκομεια μας εφημερευει.

η μαι σιγουρα το ειπε γιατι σου λεει με εξωσωματικη πιο προσεκτικη εγκυμοσυνη κ γεννα κ για να ερχεται για εξετασεις εδω αρα θελει να γεννησει εδω κ να γεννησω με προκληση μαλλον.

αλλα ο γιατρος γιατι μου ειπε οχι?δεν θελει να παρει λεφτα?

απο τοτε γυρναει μεσα στο κεφαλι μου ολη μερα κ δεν μπορω να χαρω τιποτα σκεφτομαι μονο αυτο!!!

συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα δεν εχω που αλλου να πω αυτο που σκεφτομαι?

αν κ τα λεω στον αντρουλη κ αυτος κανει οτι μπορει για να με ηρεμησει αλλα εγω............!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

ποπο πανικοβληθηκα κ εγω μαζι με εσας αν κ αρχησα να χαιρομαι!!!!

οι περισσοτερες μπενετε στον μηνα σας απο μερα σε μερα κοριτσια!!!!!

αντε με την ευχη της παναγιας!!!

δηλαδη εκει που μιλαμε μπορει καποια να χαθει κ αυτο γιατι την πιασανε οι πονοι κ ΓΕΝΝΑΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!

Χθες πηραμε καροτσι!!!πολυ ωαραιο!!GRACO ΜΑΥΡΟ ΓΚΡΙ!!!ωραιο βρε κοριτσια αρρεσε στον αντρα μου του φαινετε λεει κυμπαρικο ετσι θελει να εχει λεει τον γιο του,κ εμενα μου αρεσε αλλα εχω κ καποιες αμφιβολιες οσον αφορα το μαυρο καροτσι!!

ετσι θα πηγαινω βολτα το μωρο?δεν ειναι λιγο μακαβριο!!!μακρια απο μας παναγιτσα μου!!

κ οι δικοι μας αν κ λενε ''οτι αρεσει σε σας θα παρετε''

ειπανε ''μαυρο καροτσι μωρε αλλο χρωμα δεν ειχε?''

ουφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!

να σας πω κ το αλλο!!

στην αθηνα οσες γεννατε σε νοσοκομειο κ οχι σε κλινικη πηγαινετε κ αν δεν εφημερευει να γεννησετε?με συνενοηση με τον γιατρο σας?

εμενα μια ξαδελφη μου στο ελενα ετσι εκανε.

να σας πω τι εγινε την προιγουμενη βδομαδα κ απο τοτε ολο αυτο σκεφτομαι.

πηγα νοσοκομειο για εξετασεις γιατι εχω ανηξει καρτελα (αν κ δεν χρειαζοτανε τελικα)

κ εκει που ειναι μεσα ο γιατρος κ η μαια λεει η μαια στον γιατρο

μαια-''να κανονισουμε ραντεβου για να ερθει η κυρια ννα γεννησει κοντευει στον μηνα της''

γιατρος-θα γεννησει κανονικα η κυρια οχι καισαρικη(κ την κοιταει)

μαια-το ξερω αλλα ειναι με εξωσωματικη

γιατρος-δεν εχει σημασια θα γεννησει στην ωρα της

που σημαινει οπου απτα δυο νοσοκομεια μας εφημερευει.

η μαι σιγουρα το ειπε γιατι σου λεει με εξωσωματικη πιο προσεκτικη εγκυμοσυνη κ γεννα κ για να ερχεται για εξετασεις εδω αρα θελει να γεννησει εδω κ να γεννησω με προκληση μαλλον.

αλλα ο γιατρος γιατι μου ειπε οχι?δεν θελει να παρει λεφτα?

απο τοτε γυρναει μεσα στο κεφαλι μου ολη μερα κ δεν μπορω να χαρω τιποτα σκεφτομαι μονο αυτο!!!

συγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα δεν εχω που αλλου να πω αυτο που σκεφτομαι?

αν κ τα λεω στον αντρουλη κ αυτος κανει οτι μπορει για να με ηρεμησει αλλα εγω............!!!

Το οτι θα γεννησεις στην ωρα σου δεν σημαινει οτι δεν θελει να σε αναλαβει ο γιατρος.. Στην επομενη επισκεψη επιβεβαιωσε το, οτι οταν σε πιασουν οι πονοι, θα τον παρεις τηλ και θα ερθει στο νοσοκομειο. Εγω επειδη θα γεννησω με προγραμματισμενη καισαρικη δεν χρειαστηκα τετοιες πληροφοριες, επομενως λυπαμαι που δεν μπορω να σε διαφωτισω... Βεβαια αν ειναι να εισαι αγχωμενη ολες τις γιορτες, μπορεις να τον παρεις και τωρα ενα τηλ και να του εξηγησεις οτι θες να εισαι σιγουρη οτι θα γεννησεις μαζι του, οποια ωρα και να προκυψει.

1182155ck9eh943ay.gif

καλημερα κοριτσια

εδω βρεχει απο την δευτερα και μου τη δινει αλλα τι να κανουμε χειμωνας ειναι...

διδυμακι πως ειναι ο αμορες?περαστικα του!

το σπιτι πως παει? ποτε περιπου θα μπειτε ?

κατ χαζευεις την κουνια?

εγω μετα την πρωτοχρονια θα την φερω σπιτι

αλλωστε θα φερω πρωτα το λικνο και μετα δεν με απασχολει η κουνια αφου το αλλο δωματιο του μπεμπη δεν εχει θερμανση οποτε αποκλειεται να τον βαλω να κοιμηθει σε εκεινη την κουνια μεχρι να ζεστανει ο καιρος

impatient το λικνο μου ηρθε χωρις βαση για κουνουπιερα αλλα κουνουπιερα εχει το σετ (βασικα δεν ειναι ακριβως κουνουπιερα σαν κουρτινουλα ειναι) ξερετε αν οι βασεις προσαρμοζονται σε ολα τα κρεβατακια γιατι στο μοδερ... εχει βαση με 3-4 ευρω περιπου και ελεγα να παρω αυτη αλλα θα προσαρμοζεται και στο λικνο(ηρ@) και στην κουνια απο το πρεν@ταλ?

ρωταω εσενα κοριτσακι επειδη εσυ την εχεις στολισει και με την κουνουπιερα της την κουνια σου:D

ροδουλα μου μονο ρουχα εξοδου χρειαζομαστε για τον Αλκη να εχω στη βαλιτσα μου

δηλαδη να πλυνω και τα καλυματα του καροτσιου???και του καθισματος αυτοκινητου??

κριστυ μου εσυ πως εισαι? οι μικρουλες σου φρονημες ε? δεν βιαζονται! μπραβο τους!!

κατια μου ο μιχαλιος μεγαλωσε απιστευτα!!! αρχισε να καταλαβαινει οτι εισαι η μαμα του και οταν τον πιανεις σταματαει να κλαιει και να χαμογελαει ή νωρις ειναι ακομη?να του δωσεις ενα ρουφιχτο φιλι στα μαγουλακια του!!!! με τον αφαλο επεσε το μανταλακι? ποσο καιρο κανει να φυγει το μανταλακι? και μωρομαντηλα χρησιμοποιεις ή τον πλενεις με βαμβακακι και νερο? στο νερο βαζεις χαμομηλι? του βαζεις καθε φορα κρεμα συγκαματος?σε βομβαρδισα με ερωτησεις :D. α και τελος πιπιλα χρησιμοποιεις???

ριτσα μου περαστικα στην μικρουλα σου με το στομαχακι της! το μικρο μου το κοριτσακι ....

μπισκοτακι ουτε εγω πια μπορω να κουνηθω... θελω γερανο να με σηκωνει απο το κρεβατι και ας μην εχω βαλει πολλα κιλα (πρεπει να ειμαι στα + 8 )αλλα η κοιλια νιωθω οτι καθε μερα μεγαλωνει!! απορω ποσα κιλα θα ειναι ο Αλκης στον επομενο υπερηχο (28 δεκ οταν μπαινω στον μηνα μου)

ελενακι αυριο μεθαυριο μπαινεις κι εσυ στο μηνα σου!!! πως νιωθεις??? εγω εχω 2 βραδυα που βλεπω στον υπνο μου οτι με πιασαν πονοι και γενναω!!!

σαπι μου ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα!! 744863qrzbej3fth.gif

πωπω... ερωτησεις!!!

αρχιζω... μαλλον με γνωριζει γιατι μολις τον πιασω ψαχνει βυζι!!! και τον μπαμπα τον γνωριζει... μονο αυτος τον ηρεμει τωρα που εχει κολικους!

και χαμογελαμε και γελαμε και ολα!!!

ο αφαλος επεσε στις 14-15 μερες και μαλλον ειχε μαραθει νωριτερα, αλλα φοβηθηκα να το τραβηξω και το αφησα μονο του...

μωρομαντηλα χρησιμοποιω και ειναι οκ! εξαρταται κι απο το δερμα... εμας φτου φτου ειναι καλος! δεν εχει ευαισθησια... αλλα κρεμα βαζω συνεχεια (οταν εχει κακα) προληπτικα! στα τσισα εβαζα μονο οινοπνευμα στον αφαλο...

και πιπιλα... βαζουμε λιγο... στις μεγαλες γκρινιες! αλλα εδω και καμια βδομαδα δωσαμε που αρχισαν τα πονακια μας... δεν τη θελει ομως!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Ρίτσα μου, ευτυχώς είναι καλύτερα η μικρή! Άντε να δούμε τι θα σου πει και ο γιατρός αύριο, αν η μπέμπα σου θα έρθει για Χριστούγεννα ή για Πρωτοχρονιά! Έχω κι εγώ αύριο γιατρό!

Κάτια, έχω ακούσει ότι για τους κολικούς είναι καλό να βάζεις ένα μονότονο ήχο, όπως πιστολάκι ή απορροφήτηρα! Για κάποιο λόγο τα ηρεμεί και τα κάνει να ξεχνούν τον πόνο! :shock:

Ελένη, εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο αλλά το έχω πει στον γιατρό και δεν τέθηκε ποτέ θέμα αν θα εφημερεύει το νοσοκομείο τη μέρα που θα γεννάω. Θα πάω, θα φωνάξω το γιατρό και θα έρθει εκεί. Άλλωστε κι εκεί πληρώνουμε, δεν είναι δωρεάν. Και από τη στιγμή που θα έρθει και ο γιατρός, εννοείται πως τον πληρώνεις, Αλλά η Κρίστυ είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σου πει που έχει κάνει γύρα σε όλα τα μαιευτήρια, δημόσια και ιδιωτικά!

Όσο για τα χαρτιά, μπορώ να σου πω τι θέλουν στο Αλεξάνδρα που θα πάω. Φωτοτυπίες ταυτότητας και των 2 γονιών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ληξιαρχική πράξη γάμου.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ελένη, λάθος. Μόνο για τα χαρτιά σε ενδιαφέρει εσένα. Τα υπόλοιπα πάνε στη Φουσκίτσα.

Πάντως κι εγώ είδα όνειρο χτες αλλά πρώτη φορά ήταν τόσο ξέγνοιαστο. Είδα λέει ότι γέννησα χωρίς καμία δυσκολία και μετά, επειδή δεν είχαν χώρο να βάλουν το μωρό (!) μου είπαν να το πάρω και να πάω σπίτι το ίδιο απόγευμα! Αλλά και εγώ και το μωρό ήμασταν μια χαρά, σαν να μην τρέχει τίποτα! Και μετά στο σπίτι, άρχισε αμέσως να θηλάζει χωρίς πρόβλημα και να κοιμάται σαν πουλάκι!

Ευσεβείς πόθοι μάλλον! :rolleyes::tongue:

Καλησπέρα.

Ρε γμτ, νυστάζω συνέχεια... τι θα γίνει με μένα???

Κι από βάρος πότε επιτέλους θα βάλω κανένα γραμμάριο πάνω μου?

Βλέπω τα ποδαράκια μου στον καθρέφτη κ με λυπάμαι. Οκ, μου χρειαζόταν λίγο "αδυνάτισμα" αλλά όχι τώρα...

Ξεκίνησα από 60 κιλά κ είμαι 67. Κ υπολογίζω ότι η κοιλιά μου ζυγίζει πλέον 10 κιλά (μπορεί και παραπάνω).

Στην κόρη μου είχα ξεκινήσει από 58 κ είχα φτάσει 70.

Τώρα με τα δίδυμα δεν με βλέπω να το φτάνω...

Κάνω πλέον κ εμετό στάνταρ το πρωινό μόλις το φάω (είπε ο ντοκ να τρώω πρωινό οπωσδήποτε....μα αφού το στομάχι μου είναι χάλια κάθε πρωί!!!)

Για τα Δημόσια νοσοκομεία μια που ειπώθηκε:

Αλεξάνδρας κ Έλενας εφημερεύουν κάθε μέρα όλη μέρα, 365 μέρες το χρόνο.

Οπότε για Θεσ/κη δεν μπορώ να υποθέσω πως δουλεύει το σύστημα, μάλλον οι συνενοήσεις είναι διαφορετικές.

Όσο για τις ενέσεις κορτιζόνης, σόρυ Ρίτσα, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τσάμπα τις έκανες. Κοινή λογική: Στη βδομάδα που είσαι, άνετα γεννάς, είσαι και ουσιαστικά τελειόμηνη. Εκτός αν για τον Α ή το Β λόγο υποψιάζεται ο γιατρός σου ότι κάτι ίσως να μην έχει ολοκληρωθεί καλά στην ανάπτυξη των πνευμόνων της μπέμπας σου.

Εσείς νυστάζετε???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Πάντως κι εγώ είδα όνειρο χτες αλλά πρώτη φορά ήταν τόσο ξέγνοιαστο. Είδα λέει ότι γέννησα χωρίς καμία δυσκολία και μετά, επειδή δεν είχαν χώρο να βάλουν το μωρό (!) μου είπαν να το πάρω και να πάω σπίτι το ίδιο απόγευμα! Αλλά και εγώ και το μωρό ήμασταν μια χαρά, σαν να μην τρέχει τίποτα! Και μετά στο σπίτι, άρχισε αμέσως να θηλάζει χωρίς πρόβλημα και να κοιμάται σαν πουλάκι!

Ευσεβείς πόθοι μάλλον! :rolleyes::tongue:

Αυτό συμβαίνει στα εξωτερικά χαλαρά:

Στην Αγγλία πχ αν γεννήσεις πρωί μέχρι το απόγευμα είσαι σπίτι σου με το μωρό, αλλιώς την άλλη μέρα το πρωί (εφόσον όλα πάνε καλά βεβαίως).

Και μετά, για 10 μέρες έρχεται μια μαία στο σπίτι να σε κοιτάξει στα ράμματα αν έχεις, να σε βοηθήσει με το μπάνιο του μωρού , το θηλασμό, τη φροντίδα του γενικά κλπ...

(Επιστημονική φαντασία ε???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Αυτό συμβαίνει στα εξωτερικά χαλαρά:

Στην Αγγλία πχ αν γεννήσεις πρωί μέχρι το απόγευμα είσαι σπίτι σου με το μωρό, αλλιώς την άλλη μέρα το πρωί (εφόσον όλα πάνε καλά βεβαίως).

Και μετά, για 10 μέρες έρχεται μια μαία στο σπίτι να σε κοιτάξει στα ράμματα αν έχεις, να σε βοηθήσει με το μπάνιο του μωρού , το θηλασμό, τη φροντίδα του γενικά κλπ...

(Επιστημονική φαντασία ε???)

Αχ, καλά θα ήταν! Δε μου αρέσει καθόλου η ιδέα πως θα είμαι σε ένα ψυχρό νοσοκομείο επί 3 μέρες, μακριά από το σπίτι μου και τον άντρα μου! Και άμα σου τύχει και καμία περίεργη στο δωμάτιο... :evil:

Κι εγώ νυστάζω, με έχει πιάσει ξαφνικά τις τελευταίες μέρες απίστευτη υπνηλία και κούραση...! Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν νιώθω ιδιαίτερη πίεση στην αναπνοή, μάλλον επειδή έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...