Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

γυρισε απο τον γιατρο ο καλουλης μου κ του εγραψαν 2 μερες αδεια....κ αντιβιωση κ ρωτησε τον γιατρο κ του ειπε να ειναι μακρια μου κ με μασκα για μερικες μερες..κ τωρα ουτε με πλησιαζει...ειναι με μια μασκα κ με κοιταζει απο μακρια κ κοιταζει κ την κοιλιτσα μου....κ τρελαινεται που δεν μπορει να την ακουμπησει...!

μωρε θελω να τον περιποιηθω αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ να τον πλησιασω...!!δεν μπορωωωω..!!

Κατια μου ο Μιχαλιος σου λοιπον 1 μηνου εεε??φανταστικα!!!!!!!!:D:D

εντωμεταξυ κοριτσια νομιζω οτι κ εγω αρρωστησα...με ενοχλει ο λαιμουλης μου,εχουν ξεραθει τα χειλη μου κ απο το πρωι εχω κατι ζαλαδιτσες..!εεε ολοι αρρωστοι εδω μεσα...μονο εγω κ η μαμα μου εχουμε γλιτωσει!!!!ουφφφ.11για ποσο δεν ξερω!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεισατε εναν μηνα κι ολας?? Σαν χτες ηταν που μας εγραφες την ιστορια του τοκετου σου!! Πως περναει ο καιρος! Σε ενα μηνα θα εχω κι εγω γεννητουρια αλλα μου φαινεται αιωνας. Πως εισαι εσυ? Εχεις συνελθει σωματικα απο την εγκυμοσυνη και τον τοκετο? Εχεις ακομα αιματακι? Με τα καινουρια ωραρια πως τα βγαζεις περα?

1 μηνας εγκυμοσυνης μου φανηκε αιωνας... αλλα 1 μηνας με το μωρο περασε σαν νερακι...

κοντευεις κι εσυ... αααχχχχ.... θα ρθει το ιριδακι και θα δεις!

εγω ψιλοσυνερχομαι... απο κατω δηλ γιατι αλλιως ειμαι οκ! κεφια, αντοχες μια χαρα... τα ραμματα δεν εχουν πεσει ολα ακομα και τραβανε (κυριως οταν θηλαζω! ), αιμα δεν εχω... μονο ροζ πλεον... αλλα εχω "λοχεια" υγρα αρκετα! το στηθος υπερπαραγωγη!!! ειναι 3πλασιο απτον 9ο και το γαλα τρεχει... απο κιλα εχω χασει 12.5 και μου μενουν αλλα 2.5... αλλα εχω να χασω κι αλλα μετα! και τρωω.... αυτα γενικα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Θα κανω ριφιλ καλε, εννοειται, ειμαι τοσο λιχουδα που δεν θα αντεχουν για πολυ τα στολιδακια! Κι εχω σκεφτει να κανω το δεντρο παραλληλα adventskalender για τη μικρη η τον συζυγο, να κρεμασω κουτακια που καθε μερα θα εχουν κατι διαφορετικο μεσα (μπισκοτακι, σοκολατακι, καραμελες κτλ). Απο ιδεες αλλο τπτ, ορεξη μου λειπει.

Μπαρμπουλα περαστικα! Και ο δικος μου αρρωστουλης ειναι απο χτες αλλα δεν με πτοει, τον περιποιουμαι οσο μπορω.

Κριστυ αν και δευτερη φορα συγκινεισαι ε? Ισως επειδη ξερεις τι σε περιμενει :) Εγω συγκινηθηκα σημερα με ενα βιντεο που εβλεπα για τον θηλασμο, πως το νεογεννητο ψαχνει το στηθος για να φαει.. Πολυ τρυφερη στιγμη

Τέλεια ιδέα αυτή με το adventskalender πάνω στο δέντρο! Μπορεί να το κάνω κι εγώ!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κρίστυ, συγκινήθηκες με τα ρουχάκια τους και την κούνια; Πλησιάζει ο καιρός, γι'αυτό!

Κάτια μου, πέρασε κιόλας ένας μήνας! Κι ο Μιχαλιός τρώει ε; Αφού έφτασε κιόλας νούμερο 3! Εγώ έχω πάρει πάνες Νο1 και 2 που λογικά θα κρατήσουν περίπου τόσο, ένα μήνα. Μετά, πάμε και στο 3 αν είναι! Τα κιλά πως τα έχασες τόσο γρήγορα;;; Μακάρι να τα χάσουμε κι εμείς τόσο εύκολα! Βοηθάει κι ο θηλασμός νομίζω...

Μπαρμπούλα, υπομονή! Θα κάτσει σπίτι και θα του περάσει γρήγορα για να μπορεί πάλι να σε παίρνει αγκαλίτσα!

καλημερα κοριτσια!!!!!!

εγω ειμαι στην αναμονη, δεν εγραφα τοσο καιρο γιατι η μικρη μου παλι χαλια με το στομαχακι της σημερα ειναι καλυτερα εχει 7 ωρες να πονεσει.. ειμαι χαλια ψιχολογικα γιατι ειχα φοβηθει πολυ ειχε να κανει τσισα σχεδον 24 ωρες δεν ετρωγε δεν επηνε της εδηνα υγρα με την συριγγα την πηγα χθες παλι στο γιατρο γιατι φοβηθηκα για αφυδατωση μου ειπε οτι δεν φενεται να εχει απλα ο οργανισμος της εχει αδυνατησει κ πρεπει να κανει τσισα τις γιατι δεν ειναι καλο κ με το που ηρθα σπιτι εκανε.. χθες κοντευα να κλαιω γιατι αν πηγαινα νοσοκομειο τι θα εκανα με ενα μωρο κ ενα στην κοιλια?? ο αντρας μου δεν καθεται δοξα το θεο η παναγια κ ο χριστος με λυπηθηκε!!

οσο για την γεννα αν γεννησω σαββατο λογικα δευτερα θα βγω εξω! αλλα χριστουγεννα στη ροδο γιατι κ ολα καλα να πανε δεν θα εχει καραβι.. την πεμπτη θα μαθω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε ΡΙτσα περαστικα στη μικρη πού να τρεχεις νοσοκομειο τωρα!!??

Συγκινημενες μανουλες τι κανετε??

Κατια μου πως περασε ετσι ο καιρος?!! 1 μηνας κιολας!!??

Δε μπορω ρε κοριτσια...νομιζω οτι δε μπορω να κουνηθω κι εχουμε ενα μηνα και ακομα...κουραζομαι με το παραμικρο. Σημερα καναμε τα σπιτακια για τον παιδικο ευτυχως με βοηθησε και μια αλλη μαμα...αλλιως δε τα εβγαζα περα...και που καθομουνα κουραστηκα παλι!! Εχω μιση ωρα που καθομαι μπροστα στο τζακι και πινω τον ελληνικό μου γιατι ειχα αυπνιες απο τις 4 τη νυχτα ποιυ εκανε τουμπες η μικρη!! Και συχνοουρια!!!Ελεος...δεν εκλεισα ματι!!

Εσεις κοιμαστε καλα? Μια ξινιλες μια καουρες πού θα πάει αυτο???

Κι εγω τη καλαθουνα δε την εστησα ακομα γιατι εχει ροδες απο κατω και θα μου την κανει βολτες ο μικρος!!!Αχαχαχαχ/1!! Θελω να παω και ικεα να παρω υφασμα να μου κανει η πεθερα κανα δυο σεντονακια με λαστιχο γιατι δε βρισκω εδω και στο ιντερνετ τα εχουν ψιλοακριβα!

Βαλιτσα θελω να αρχισω κι εγω σιγα σιγα αλλα δε το λεω στον αντρα μου γιατι θα μου πει φυγαμε για υπερηχο...για να κανεις εσυ βαλιτσα δεν εισαι καλα!!!Και οντως καπως ειμαι αυτες τις μερες, σα να μου ερχεται περιοδος αλλα σε πολυ ηπια φαση...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε;;;;;

εμενα τα νευρα μου. αλλαξα εταιρεια στο σταθερο κ δεν ειχα ιντερνετ. :evil::evil::evil::evil:

χθες εφτιαξα μελομακαρονα...χαχαχαχα!!!!! δεν ειναι πολυ γλυκα....:cry::cry::cry::oops::oops::oops: δεν πειραζει, για το καλο τα εφτιαξα.

τα μωρακια σας κλωτσάνε;;; ο δικός μου ειναι πολύ ζωηρος...πολύ κλωτσίδι!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

γεια σας κοριτσια μου...!!τι κανετε???εγω τωρα μολις καταφερα να μπω...!το πρωι πηγαινα τον αμορε στο ικα να του σφραγισουν την αδεια...(δεν τα ξερει καλα τα μερη εδω περα..)μετα πηγαμε σε φαρμακειο....πηγαμε να δει πως προχωραει το σπιτι απο εκει...!κ μετα ηρθαμε σπιτι...εφταξε μια πατατοσουπα να φαει ...κ εγω εφταχνα μπουρεκακια με σπανακι κ φετουλα κ κρεμμυδακι κ ανηθο..κ τα τηγανιζε ο αμορες...πλακα εχει γιατι κυκλοφορει με μια μασκα κ δεν με αφηνει να τον πλησιασω με τιποτα...!!αχαχαχα!!σημερα ευτυχως δεν εκανε καθολου πυρετο...!!

αυριο θα φτιαξουμε κουραμπιεδες....για σημερα παρεδωσα..με επιασε η μεση μου......κ σε λιγακι θα μπω για μπανιο κ ξαπλα στους καναπεδες μεχρι να κοιμηθουμε...!!αχαχαχα!!

μπισκοτακι μην κανεις κανενα αστειο κ βαλεις τα σπιτακια στο ιντερνετ γιατι αν τα δει ο αμορες ποιος τον ακουει...αχαχαχαχα!!

ριτσα μου περαστικα στην μικρουλα σου ευχομαι....αν δεν ειναι ηδη περδικακι.....!!

λοιπον σας φιλω να ξαπλωσω λιγακι μεχρι να ζεσταθει το νερο γιατι κουραστηκα...!φιλακιααααα!!

Jr39p2.png

Γεια σας κούκλες! Χαίρομαι με τα νεα σας..!!! Παίρνω κουράγιο! Εδω τα πράγματα πάνω-κάτω καλυτερευουν.. Θα δείξει! Δεν ξέρω τι συμβαίνει.. Μόλις μπορέσω θα σας γράψω λεπτομέρειες..

Κατια μου μεγάλωσε το αγόρι σου!!!! Μπράβο σας!!! Να τον προσεχεις!

Ριτσα μου περαστικά σας! Με το καλο και το νέο μέλος! Αντε μια-μια παίρνουμε σειρά! Εμείς κλείνουμε τις 32 εβδομάδες σήμερα! Για τους μυκητες η γιατρός μου έδωσε υποθετα! Μου είπε ότι το μωρο δεν έχει πρόβλημα, για μένα θα πρέπει να προσέξουμε!

Φιλακια στις κοιλιτσες...!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Γειά σας!

Ρίτσα μου, υπομονή με τη μικρή, πολύ κακή στιγμή αυτή που αρρώστησε αλλά το καλό είναι ότι είστε στη Ρόδο και έχεις και κάποιους συγγενείς εκεί αν χρειαστεί να στην κρατήσουν, έτσι δεν είναι; Η μικρή μικρή δε βιάζεται πάντως ε;

Ελένη, σε λίγες μέρες μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου!

Μπισκοτάκι, κι εγώ νιώθω εξαντλημένη. Βέβαια, ακόμη δουλεύω αλλά και πάλι έχω μία κούραση σαν αυτή που είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης που κοιμόμουν όρθια! Άλλες 2,5 εβδομάδες μου έμειναν και μετά σπίτι κι εγώ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

απο χθες ηταν πιο καλα η μικρη πονουσε ποτε ποτε αλλα οχι εκεινο το κακο, σημερα ειναι καλυτερα! θα βαλω κ την ενεση κορτιζονης σημερα κ αυριο την αλλη! αυριο εχω ραντεβου για να δουμε τι θα μου πει!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

1182155ck9eh943ay.gif

καλημερα κοριτσια

εδω βρεχει απο την δευτερα και μου τη δινει αλλα τι να κανουμε χειμωνας ειναι...

διδυμακι πως ειναι ο αμορες?περαστικα του!

το σπιτι πως παει? ποτε περιπου θα μπειτε ?

κατ χαζευεις την κουνια?

εγω μετα την πρωτοχρονια θα την φερω σπιτι

αλλωστε θα φερω πρωτα το λικνο και μετα δεν με απασχολει η κουνια αφου το αλλο δωματιο του μπεμπη δεν εχει θερμανση οποτε αποκλειεται να τον βαλω να κοιμηθει σε εκεινη την κουνια μεχρι να ζεστανει ο καιρος

impatient το λικνο μου ηρθε χωρις βαση για κουνουπιερα αλλα κουνουπιερα εχει το σετ (βασικα δεν ειναι ακριβως κουνουπιερα σαν κουρτινουλα ειναι) ξερετε αν οι βασεις προσαρμοζονται σε ολα τα κρεβατακια γιατι στο μοδερ... εχει βαση με 3-4 ευρω περιπου και ελεγα να παρω αυτη αλλα θα προσαρμοζεται και στο λικνο(ηρ@) και στην κουνια απο το πρεν@ταλ?

ρωταω εσενα κοριτσακι επειδη εσυ την εχεις στολισει και με την κουνουπιερα της την κουνια σου:D

ροδουλα μου μονο ρουχα εξοδου χρειαζομαστε για τον Αλκη να εχω στη βαλιτσα μου

δηλαδη να πλυνω και τα καλυματα του καροτσιου???και του καθισματος αυτοκινητου??

κριστυ μου εσυ πως εισαι? οι μικρουλες σου φρονημες ε? δεν βιαζονται! μπραβο τους!!

κατια μου ο μιχαλιος μεγαλωσε απιστευτα!!! αρχισε να καταλαβαινει οτι εισαι η μαμα του και οταν τον πιανεις σταματαει να κλαιει και να χαμογελαει ή νωρις ειναι ακομη?να του δωσεις ενα ρουφιχτο φιλι στα μαγουλακια του!!!! με τον αφαλο επεσε το μανταλακι? ποσο καιρο κανει να φυγει το μανταλακι? και μωρομαντηλα χρησιμοποιεις ή τον πλενεις με βαμβακακι και νερο? στο νερο βαζεις χαμομηλι? του βαζεις καθε φορα κρεμα συγκαματος?σε βομβαρδισα με ερωτησεις :D. α και τελος πιπιλα χρησιμοποιεις???

ριτσα μου περαστικα στην μικρουλα σου με το στομαχακι της! το μικρο μου το κοριτσακι ....

μπισκοτακι ουτε εγω πια μπορω να κουνηθω... θελω γερανο να με σηκωνει απο το κρεβατι και ας μην εχω βαλει πολλα κιλα (πρεπει να ειμαι στα + 8 )αλλα η κοιλια νιωθω οτι καθε μερα μεγαλωνει!! απορω ποσα κιλα θα ειναι ο Αλκης στον επομενο υπερηχο (28 δεκ οταν μπαινω στον μηνα μου)

ελενακι αυριο μεθαυριο μπαινεις κι εσυ στο μηνα σου!!! πως νιωθεις??? εγω εχω 2 βραδυα που βλεπω στον υπνο μου οτι με πιασαν πονοι και γενναω!!!

σαπι μου ελπιζω τα πραγματα να ειναι καλυτερα!! 744863qrzbej3fth.gif

UzVGp2.png

κοριτσια καλημερα!!!

σας παρακολουθω αλλα δεν εχω χρονο να σας γραψω!!

ριτσα με το καλο και ηρεμιααααααααααααααααα!!!

φιλακια πολλα σε σας και στις κοιλιτσες σας!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

την κυριακη μπαινω στον μηνα μου κ να σας ομολογησω, εχω αρχισει να πανικοβάλλομαι.

Didi για τα ονειρα που λες, εχω μεγαλο θεμα. ονειρευομαι συνεχεια οτι σπανε τα νερα κ πολλές φορες μεσα στον υπνο μου πιανω την κοιλια μου κ νιωθω οτι εχει ξεφουσκωσει κ πεταγομαι ορθια. χθες βραδυ ονειρευομουν οτι πεθανε ο γιατρος κ εκλεγα λεγοντας τι θα κανω τωρα τλευταιες μερες, ποιος γιατρος θα με αναλάβει. η καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη. :cry::cry::cry::cry:

Βρε κοριτσια νομιζω πως ημουν πιο ψυχραιμη, αλλά τωρα, όλο σκεφτομαι την γεννα κ αγχωνομαι.

Πριν λιγες μερες εμαθα απο μια γνωστη μου, οτι μια φιλη της που γεννησε στο αλεξανδρας στα μεσα νοεμβριου, ειχε το μωρο μαζι της. παιρνω τηλ στο αρεταιειο, αλλά δεν απανταει κανεις.

θελω να μαθω, αν εχω μαζί μου τον μπεμπη, θα πρεπει να παρω μαζι μου ρουχα για ολες αυτες τις μερες κ γι αυτόν;;; επισης τι χαρτια πρεπει να χω μαζί μου;;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...