Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

1666645a1clelplsk.gif

γεια σας κοριτσακια μου !! καλη εβδομαδα να εχουμε!

σημερα πηγα για τις τελευταιες εξετασει θυροειδη γιατι πρεπει να σταματησω τα χαπια τωρα που θα μπω στο μηνα μου γιατι το φαρμακο περναει στο γαλα και εμεις θελουμε να θηλασουμε!!

μετα πηγα και παρηγγειλα και το κρεβατακι και το στρωμαπηρα την μικρη κουνια που μπαινει το μωρο μεχρι 2 χρονων και μετα θα παρουμε κανονικο κρεβατακι γιατι θα εχουμε γινει μελααααλοι αααααντρες!!!:D:D:D

κοριτσια με εκπτωση το κρεβατακι 140 ευρω και το στρωμα υποαλλεργικο ορθοπεδικο αντιμυτικο , κατα του πνιξιματος κτλ κτλ το καλυτερο στρωματακι 150 ευρω μετα τις γιορτες θα το φερουμε σπιτι

και το λικνο θα παω στις 28 που μπαινω στο μηνα μου να το παρουμε να το στησουμε

χρειαζεται να το κανω αποστηρωση με νεροξυδο? εχετε κανει εσεις κατι τετοιο?

την παντα και την κουνουπιρα και τα σεντονακια θα τα βαλει μαμα μου ταν θα ειμαι στην κλινικη

δεν θελω να τα βαλω απο τωρα για να μην σκονιστουν...και το καθισμα αυτοκινητου ποτε να το βαλω στο αυτοκινητο??

σας αφηνω τωρα παω να φτιαξω σνιτσελ και ρυζακι και μετα μαθημα

φιλακια πολλα!!!!

1751865v3z7f1bsmj.gif

καλημερα!

μιλησα με την κλινικη σημερα και μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να εχεις ρουχα για το μωρο, μονο τα ρουχα της τελευταιας μερας και καθισματακι,με κουβερτουλα!

μου ειπε στο καθισματακι μεσα να βαλω τα ρουχα , και την κουβερτουλα, και να τα σκεπασω με ενα σεντονι ή μεγαλη πετσετα και να εχω στο σπιτι ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

την μερα που θα βγουμε ο αντρας μου θα τα φερει, δεν χρειαζετε να ειναι στο μαιευτηριο πιο πριν ! καλυτερα σπιτι,

εσυ τους εχεις ρωτησει και θελουν ρουχα;;;

α! και με ρωτησε ποσο μακρυα ειναι το σπιτι , της ειπε 30-45 λεπτα και μου λεει οτι δεν χρειαζετε ουτε πανες ουτε κατι αλλο ,

απο το μαιευτηριο αμεσως σπιτι οπου θα τα εχω ολα ετοιμα απο πριν!

την κουνια θα την στησω μετα τις γιορτες , και το λικνο θα το εχω ετοιμο στρωμενο αλλα οχι στο υπνοδωματιο μου , και αυτο σκεπασμενο με σεντονι μεγαλο!οταν ερθω σπιτι το μετακομιζει ο πατερας!;)

δεν μου ειπε τιποτα για σεντονακια και κατι αλλο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ντι ντι-οχι δεν το αποστηρωσα με νεροξυδο το λικνο,ουτε την κουνια!

απλα το ξεσκονισα με υγρο πανι και το ψεκασα με σπρευ ντετολ

το καροτσι το ιδιο μονο που επλυνα τα υφασματα ολα με προδερμ γιατι δεν ηταν καινουριο, μου το χαρισαν!το ιδιο και στο καρεκλακι αυτοκινητου!

τωρα μου εμεινε το στρωμα της κουνιας ( αλλα δεν μπορω να το σηκωσω μονη μου

που θα το πλυνω με υγρο που πλαινουμε τα χαλια και μετα κλασικα σπρευ ντετολ

γενικα ολα τα στρωματα οταν αλλαζω σεντονια ( καθε 15 γιατι καθε μερα κανουμε μπανιο οικογενειακος πριν κοιμηθουμε) κανω και ντετολ, το αφηνω 30 λεπτα να στεγνωσει και θελω να πιστευω ουι ετσι δεν εχω μικροβια!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Εγώ ξέρω πως στο δημόσιο πρέπει να έχεις ρούχα για όλες τις μέρες, οπότε έχω πολλή μπουγάδα να κάνω και πολλά πράγματα να κουβαλήσω στο μαιευτήριο!

Το κάθισμα του αυτοκινήτου πρέπει να το πλύνω με κάτι;;;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ευχαριστώ! Εγώ δεν πήρα πάπλωμα γιατί θα την έχω σε υπνόσακο και ούτε και κουνουπιέρα. Θα πάρω αργότερα, όταν καλοκαιριάσει. Την πάντα θα την βάλω αργότερα για να μη βρωμίσει.... Αλλά με το που μπήκε η κούνια στο δωμάτιο, το έκανε πολύ πιο αληθινό ότι θα έχουμε μωράκι σε λίγο καιρό!

Καλά, κι εγώ τη βαλίτσα μέχρι τελευταία στιγμή θα τη συμπληρώνω. Γιατί πρέπει να πάρω και πολλά ρούχα για το μωρό μαζί γιατί θα γεννήσω σε δημόσιο όπως κι εσύ. Σε ένα μήνα ακριβώς έχεις ραντεβού ε; Κοντεύεις!

Η Ρίτσα έλεγε για το Σάββατο που έρχεται. Από ότι θυμάμαι, θα πάει την Πέμπτη πάλι στο γιατρό να δει πως πάει και αν είναι, θα γεννήσει Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα.

Ουτε κι εγω θα χρησιμοποιησω το παπλωματακι τωρα, απλα πηραμε την προικα και βιαστηκα να τη στρωσω για να δω πως ειναι. Επειδη ομως τα εχουμε στο δικο της δωματιο, για μενα δεν εχει γινει πιο "αληθινο" οπως λες εσυ το οτι θα κανουμε μωρακι. Ισως οταν μεταφερουμε το κρεβατακι στη δικη μας κρεβατοκαμαρα, το συνειδητοποιησω περισσοτερο. Ναι, σε ενα μηνα τετοια ωρα ισως την κραταω αγκαλια! Αναλογα με το ποτε θα μπω χειρουργειο. Παντως μου φαινεται πολυς ενας μηνας ακομα, βαρεθηκα! Επισης αναρωτιεμαι αν τελικα μου κανουν την τομη κατω η στο στομαχι! Ο πωπος της ειναι ακριβως στο στομαχι μου και λες και χορευει ¨"τα παπακια στο νερο" ολη μερα ρε παιδι μου.. Τι κουνημα ειναι αυτο!

Α γι αυτο το Σαββατο ελεγε η Ριτσα.. Ε μα τοτε θα κανει αναγκαστικα χριστουγεννα μεσα. Δεν πειραζει, θα εχει το δωρακι της και θα παρηγοριεται

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ουτε κι εγω θα χρησιμοποιησω το παπλωματακι τωρα, απλα πηραμε την προικα και βιαστηκα να τη στρωσω για να δω πως ειναι. Επειδη ομως τα εχουμε στο δικο της δωματιο, για μενα δεν εχει γινει πιο "αληθινο" οπως λες εσυ το οτι θα κανουμε μωρακι. Ισως οταν μεταφερουμε το κρεβατακι στη δικη μας κρεβατοκαμαρα, το συνειδητοποιησω περισσοτερο. Ναι, σε ενα μηνα τετοια ωρα ισως την κραταω αγκαλια! Αναλογα με το ποτε θα μπω χειρουργειο. Παντως μου φαινεται πολυς ενας μηνας ακομα, βαρεθηκα! Επισης αναρωτιεμαι αν τελικα μου κανουν την τομη κατω η στο στομαχι! Ο πωπος της ειναι ακριβως στο στομαχι μου και λες και χορευει ¨"τα παπακια στο νερο" ολη μερα ρε παιδι μου.. Τι κουνημα ειναι αυτο!

Α γι αυτο το Σαββατο ελεγε η Ριτσα.. Ε μα τοτε θα κανει αναγκαστικα χριστουγεννα μεσα. Δεν πειραζει, θα εχει το δωρακι της και θα παρηγοριεται

Κι εμείς στην αρχή θα την έχουμε σε λίκνο στο δωμάτιό μας, αλλα και πάλι με το που είδα την κούνια στημένη, κάπως μου φάνηκε! Και φαντάσου, χωρίς να έχω βάλει ούτε σεντόνια, ούτε τίποτα... Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω το πόσο θα αλλάξει η ζωή μας αλλά δεν μπορώ να το συλλάβω πλήρως! Γι'αυτό το λόγο από τη μία ανυπομονώ να γεννήσω και από την άλλη θέλω να το καθυστερήσω και λίγο...Η τομή δε γίνεται σε στάνταρ σημείο; Ιδέα δεν έχω...

Η Ρίτσα αν γεννήσει Σάββατο θα βγει Δευτέρα οπότε θα είναι εκτός μαιευτηρίου για τα Χριστούγεννα. Απλά θα είναι Ρόδο με όλη την οικογένεια, όχι Σύμη. Τι ταλαιπωρία κι αυτή!

Εσύ γιορτάζεις τα advent ή δεν ακολουθείς τόσο πιστά τα γερμανικά έθιμα; Εμείς κανονικά όλα!

Διαφημίσεις

Κι εμείς στην αρχή θα την έχουμε σε λίκνο στο δωμάτιό μας, αλλα και πάλι με το που είδα την κούνια στημένη, κάπως μου φάνηκε! Και φαντάσου, χωρίς να έχω βάλει ούτε σεντόνια, ούτε τίποτα... Προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω το πόσο θα αλλάξει η ζωή μας αλλά δεν μπορώ να το συλλάβω πλήρως! Γι'αυτό το λόγο από τη μία ανυπομονώ να γεννήσω και από την άλλη θέλω να το καθυστερήσω και λίγο...Η τομή δε γίνεται σε στάνταρ σημείο; Ιδέα δεν έχω...

Η Ρίτσα αν γεννήσει Σάββατο θα βγει Δευτέρα οπότε θα είναι εκτός μαιευτηρίου για τα Χριστούγεννα. Απλά θα είναι Ρόδο με όλη την οικογένεια, όχι Σύμη. Τι ταλαιπωρία κι αυτή!

Εσύ γιορτάζεις τα advent ή δεν ακολουθείς τόσο πιστά τα γερμανικά έθιμα; Εμείς κανονικά όλα!

Σε στανταρ σημειο γινεται η τομη, κανω πλακα με το στομαχι! Α ναι, ειχα ξεχασει οτι με τον φυσιολογικο τοκετο σε 3 μερες βγαινεις. Oσο για το Advent, επειδη δεν ειμαι καθολου της θρησκειας, δεν το γιορταζουμε, ουτε δεντρα στολιζουμε κτλ. Επειδη ομως ειμαι γλυκατζου, κανω καθε χρονο Vanillekipferl (μοιαζουν στη γευση με τους ελληνικους κουραμπιεδες λιγο). Σκεφτομαι οτι απο του χρονου για χαρη της μικρης ισως αρχισουμε να στολιζουμε λιγο το σπιτι, για να μεγαλωσει με σχετικα παραδοσιακα ερεθισματα.

Σε στανταρ σημειο γινεται η τομη, κανω πλακα με το στομαχι! Α ναι, ειχα ξεχασει οτι με τον φυσιολογικο τοκετο σε 3 μερες βγαινεις. Oσο για το Advent, επειδη δεν ειμαι καθολου της θρησκειας, δεν το γιορταζουμε, ουτε δεντρα στολιζουμε κτλ. Επειδη ομως ειμαι γλυκατζου, κανω καθε χρονο Vanillekipferl (μοιαζουν στη γευση με τους ελληνικους κουραμπιεδες λιγο). Σκεφτομαι οτι απο του χρονου για χαρη της μικρης ισως αρχισουμε να στολιζουμε λιγο το σπιτι, για να μεγαλωσει με σχετικα παραδοσιακα ερεθισματα.

Κι εγώ δεν είμαι της θρησκείας αλλά με τα Χριστούγεννα με πιάνει το παραδοσιακό, χωρίς να το συνδυάζω με θρησκεία. Καλό είναι να στολίζετε λίγο από εδώ και πέρα, γιατί στα παιδάκια αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα! Εμένα είναι από τις καλύτερες παιδικές μου αναμνήσεις! Η μαμά μου πάντα στολίζει δέντρο και με κανονικά κεριά, θα το ξέρεις το έθιμο φαντάζομαι! Και τώρα πια το κάνω κι εγώ! :P

Κι εγώ δεν είμαι της θρησκείας αλλά με τα Χριστούγεννα με πιάνει το παραδοσιακό, χωρίς να το συνδυάζω με θρησκεία. Καλό είναι να στολίζετε λίγο από εδώ και πέρα, γιατί στα παιδάκια αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα! Εμένα είναι από τις καλύτερες παιδικές μου αναμνήσεις! Η μαμά μου πάντα στολίζει δέντρο και με κανονικά κεριά, θα το ξέρεις το έθιμο φαντάζομαι! Και τώρα πια το κάνω κι εγώ! :P

Το ξερω το εθιμο κι οταν ζουσα αυστρια στις εφημεριδες ειχε παντα ανακοινωση, να προσεχουμε με τα αληθινα κερια για να μη γινουμε παραναλωμα του πυρος! χαχα! Βαζεις κι εσυ κανονικα βρε θηριο?? Και δεν φοβασαι??? Εγω σκεφτομαι οτι απο του χρονου που θα αρχισω να στολιζω, να χρησιμοποιω φαγωσιμα στολιδια! Το τερπνον μετα του ωφελιμου!

Το ξερω το εθιμο κι οταν ζουσα αυστρια στις εφημεριδες ειχε παντα ανακοινωση, να προσεχουμε με τα αληθινα κερια για να μη γινουμε παραναλωμα του πυρος! χαχα! Βαζεις κι εσυ κανονικα βρε θηριο?? Και δεν φοβασαι??? Εγω σκεφτομαι οτι απο του χρονου που θα αρχισω να στολιζω, να χρησιμοποιω φαγωσιμα στολιδια! Το τερπνον μετα του ωφελιμου!

Εννοείται κανονικά! Απλά πρέπει πάντα κάποιος να έχει το νου του και να μη φεύγεις από το δωμάτιο, αλλά είναι πολύ πιο ωραία από τα φωτάκια! Και κάθε φορά που το βλέπει όποιος έρχεται στο σπίτι μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις: "Και δεν είναι επικίνδυνο; Δεν μπορεί να πιάσει φωτιά το δέντρο;" κλπ! :tongue:

Φαγώσιμα ε; Καλή ιδέα, απλά μπορεί μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές να έχει μείνει άδειο το δέντρο! Πρέπει να κάνεις refill μια στο τόσο!

καλησπερα κοριτσια μου...!!τι κανετε???

εγω ειμαι λιγο πεσμενη ψυχολογικα...αρρωστησε ο αμορες κ ειναι σε καραντινα...ειναι στον γιατρο τωρα κ δεν μπορω οταν αρρωσταινει θελω να τον παρω αγκαλιτσα μου κ δεν με αφηνει κ καθεται μακρια....!ουφφφ!!!

λοιπον σας φιλωωωω..!!να ειστε καλα κ φιλακια!!!!:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Είμαι ένα πτώμα περιφερόμενο...

Στήσαμε επιτέλους την κούνια κ κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές στο υπνοδωμάτιό μας.

Ξεκίνησα πλύσιμο κ σίδερο τα μωρουδιακά.

Πολύ συγκίνηση ρε κορίτσια... κι ας τόχω ξαναζήσει όλο αυτό...

Από ρούχα εμένα δεν μου μπαίνουν ούτε τα κανονικά, αλλά ούτε και κάποια εγκυμοσύνης...

Κι όσο για στολίσματα... τόχουμε κάνει το σπίτι υπερπαραγωγή!!!

Όλα τα τζάμια, όλες τις πόρτες, τα μπαλκόνια κλπ, γενικά έχουμε στολίσει τα πάντα.

Το δέντρο μας πανύψηλο κολοράντο, η κορυφή του ξύνει το ταβάνι.

Και σχετικά γεμάτο δώρα από κάτω... κυρίως για τη μικρή βέβαια και για τις ανηψούλες μου.

Για όσες δεν έχετε φτιάξει ακόμη βαλίτσα: φτιάξτε την όπως όπως γιατί όταν συνηδειτοποιήσετε ότι γεννάτε δεν θα μπορείτε να προσθέσετε τίποτα. Εγώ θυμάμαι ότι ήθελα να βάλω μερικά πράγματα ακόμη μέσα, αλλά το ήθελα, ούτε και θυμάμαι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Εννοείται κανονικά! Απλά πρέπει πάντα κάποιος να έχει το νου του και να μη φεύγεις από το δωμάτιο, αλλά είναι πολύ πιο ωραία από τα φωτάκια! Και κάθε φορά που το βλέπει όποιος έρχεται στο σπίτι μου κάνει τις ίδιες ερωτήσεις: "Και δεν είναι επικίνδυνο; Δεν μπορεί να πιάσει φωτιά το δέντρο;" κλπ! :tongue:

Φαγώσιμα ε; Καλή ιδέα, απλά μπορεί μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές να έχει μείνει άδειο το δέντρο! Πρέπει να κάνεις refill μια στο τόσο!

Θα κανω ριφιλ καλε, εννοειται, ειμαι τοσο λιχουδα που δεν θα αντεχουν για πολυ τα στολιδακια! Κι εχω σκεφτει να κανω το δεντρο παραλληλα adventskalender για τη μικρη η τον συζυγο, να κρεμασω κουτακια που καθε μερα θα εχουν κατι διαφορετικο μεσα (μπισκοτακι, σοκολατακι, καραμελες κτλ). Απο ιδεες αλλο τπτ, ορεξη μου λειπει.

Μπαρμπουλα περαστικα! Και ο δικος μου αρρωστουλης ειναι απο χτες αλλα δεν με πτοει, τον περιποιουμαι οσο μπορω.

Κριστυ αν και δευτερη φορα συγκινεισαι ε? Ισως επειδη ξερεις τι σε περιμενει :) Εγω συγκινηθηκα σημερα με ενα βιντεο που εβλεπα για τον θηλασμο, πως το νεογεννητο ψαχνει το στηθος για να φαει.. Πολυ τρυφερη στιγμη

Καλησπερα σας!

Κλεισαμε τον 1ο μας μηνα, κοριτσια!!! Δεν το πιστευω καλα καλα... πως περασε ο καιρος!

μπαρμπ περαστικα του και απο μακρυα! θελει φιλια και αγκαλιες? ΜΑΣΚΟΥΛΑ!!! μην στεναχωριεσαι...

το φαγωσιμο στολισμα ειναι σουπερ! ...αλλα το ριφιλ απαραιτητο... και τα κιλα μπαινουν πολυ πριν τις γιορτες!

κατ... το ριλαξ εμενα με εχει σωσει!!! και πανες μην παιρνετε πολλες... τα νουμερα αλλαζουν γρηγορα! εμεις βαλαμε αισιως το 3...

ριτσα??? κανενα νεο? τις ευχες μας!!!

φιλια σε ολες, απο ενα αντρακι ζορικο, αν κι 1 μηνος... <3

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλησπερα σας!

Κλεισαμε τον 1ο μας μηνα, κοριτσια!!! Δεν το πιστευω καλα καλα... πως περασε ο καιρος!

μπαρμπ περαστικα του και απο μακρυα! θελει φιλια και αγκαλιες? ΜΑΣΚΟΥΛΑ!!! μην στεναχωριεσαι...

το φαγωσιμο στολισμα ειναι σουπερ! ...αλλα το ριφιλ απαραιτητο... και τα κιλα μπαινουν πολυ πριν τις γιορτες!

κατ... το ριλαξ εμενα με εχει σωσει!!! και πανες μην παιρνετε πολλες... τα νουμερα αλλαζουν γρηγορα! εμεις βαλαμε αισιως το 3...

ριτσα??? κανενα νεο? τις ευχες μας!!!

φιλια σε ολες, απο ενα αντρακι ζορικο, αν κι 1 μηνος... <3

Κλεισατε εναν μηνα κι ολας?? Σαν χτες ηταν που μας εγραφες την ιστορια του τοκετου σου!! Πως περναει ο καιρος! Σε ενα μηνα θα εχω κι εγω γεννητουρια αλλα μου φαινεται αιωνας. Πως εισαι εσυ? Εχεις συνελθει σωματικα απο την εγκυμοσυνη και τον τοκετο? Εχεις ακομα αιματακι? Με τα καινουρια ωραρια πως τα βγαζεις περα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...