Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε????σκ κ χανομαστε το σκ το συνηθισα πλεον...!!....εγω απο χθες εχω ξενερωσει λιγακι...εκανα τις πρωτες μου ραγαδες εγκυμοσυνης στο στηθος στην κατω πλευρα...ηταν τ μοναδικο σημειο που δεν εβαζα λαδακι..κ εβγαλα μερικες...ο αμορες να προσπαθει να με ηρεμησει κ να μου λεει οτι θα παρουμε κρεμα κ δεν θα φαινεται πουθενα κ εγω να του λεω δεν εχει σημασια αν φαινεται αλλα αν το βλεπω εγω κ εκεινος..!!

για προτεινετε καμια κρεμα οποια ειναι παθουσα...!!

καλο βραδυυυ..!!αυριο εχουμε πρωινο μνημοσυνηο....κ θα παω κ εγω αυτη την φορα!!φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

Ριτσα μου χρονια πολλα και σου ευχομαι ολα να πανε παρα πανω απο καλα

στις υπολοιπες να ευχηθω τα καλυτερα

εγω ως γνωστων, χανομαι και βρισκομαι σαν κομητης!

πολυ με παιδευουν βρε παιδια αυτες οι ορμονες

ανσασερ η ψυχολογια και η διαθεση

σας φιλω και σας στελνω μια γλυκια καληνυχτα

υ.σ. μην σκεφτεστε πως θα δειχνουμε με τα ρουχα, εγω κραταω αυτο που μου ειπε ο αντρας μου που ειχαμε μια βαφτιση πριν λιγες μερες "στολιδι ειναι η κκοιλια σου , οτι και να βαλεις, ο κοσμος θα δει την ζωη που εχεις μεσα σου, τιιποτα αλλο! "

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Καλημέρα!

Πως είστε σήμερα εγκυούλες;

Ροδούλα, έχει απόλυτο δίκιο ο άντρας σου! Κι εγώ χτες τελικά στο πάρτυ έβαλα ένα κολάν, μια μπλούζα (που κανονικά την φορούσα σαν φόρεμα... :oops:) και πήγα! Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Και όντως όλοι στην κοιλιά με κοιτούσαν, ούτε τι φοράω, ούτε πως είναι το μαλλί...

Μπαρμπούλα, μην κάθεσαι και στενοχωριέσαι για μια παλιοραγάδα! Εντάξει, το σώμα μας λογικά δε θα είναι όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη αλλά ολόκληρο παιδί φέρνουμε στον κόσμο! Εκτός του ότι μπορεί να σου φύγει με μια κρεμούλα ή να γίνει τόσο λεπτή που να μην φαίνεται, όταν τη βλέπεις θα σου θυμίζει αυτή την πολύ όμορφη περίοδο της ζωής σου... Μακάρι να μας μείνουν μόνο 2-3 ραγάδες και κατά τα άλλα να είμαστε όπως πριν!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

987402osf0ne3mz5.gif

καλημερα!

χθες δεν μπηκα .. εκανα τνθεραπυ !

ιτσακι μου σου ευχηθηκα και στο φβ αλλα θα σου ευχηθω και απο εδω !(καποια πραγματα δεν μποερουσα να τα πω σημοσια στο φβ)

ευχομαι να γεννησει με ενα πονο να μην ταλαιπωρηθεις ουτε εσυ ουτε το κοριτσακι σου και ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρουλα και με μια αντιβιωσουλα να της περασουν ολα! ουτε Αθηνα να μην χρειαστειτε να πατε!! ριτσακι επειδη και εμας δεν μας πανε ολα καλα (εκτος απο το γεγονος οτι εχουμε τον Αλκη μας ! δοξα ο Θεος) αποφασισαμε να φωναξουμε παπα να ευλογησει το σπιτι γιατι οσο ζουμε εδω δεν εχει ερθει ποτε!να το κανεις κι εσυ !! εγω πιστευω και στο ματι!(και η θρησκεια μας πιστευει στο ματι!)απο την ημερα που πηρα θετικη χοριακη εβαλα ενα μονοσκορδο στην εξοπορτα του σπιτιου

τι αλλα ειπατε..

ειπατε για να τα ρουχα... μεχρι και πριν 1 μηνα χωρουσα σε ολα μου τα ρουχα εκτος απο τα τζιν και τα παντελονια(λογικο πως να κλεισουν με τετοια κοιλια!!)

αλλα σε ολα τα μαλλινα φορεματακια μου χωραω και σε ολα τα μπλουζακια μου χωραω

μεχρι και τα πουκαμισα μου κλεινουν

δεν εχω προβλημα με τα ρουχα ευτυχως!

τι αλλο πιασατε... τις ραγαδες.. διδυμακι μου εμενα το στηθος μου ειχε ραγαδες απο την εφηβια οποτε και 1-2 παραπανω να βγουν δεν με ενοχλει αυτο που με ενοχλει στο στηθος ειναι οτι δεν ειναι εκει ψηλα που ηταν... πηρε κατηφορα :cry:

την κοιλια μου κοιταω καθε μερα και κοιταω να δω αν εχει κανει ραγαδα ειναι το μονο σημειο που δεν ειχα ποτε και ευχομαι να μην εχω κανει

κατι περιεργα δακτυλιδια βλεπω γυρω απο το αφαλο

ξερετε ποιο ειναι το καο με τις ραγαδες? απαξ και βγαλεις δεν φευγει! ουτε με την πιο ακριβη κρεμα της αγορας!

ισως μονο με λειζερ ή καμια πλαστικη...

τι αλλο θεμα? α ναι ροδουλα! ασε αυτη η διαθεση ... απο το ρετιρε στα υπογεια και τουμπαλιν

εκει που κλαιω μπορει μετα να γελαω και νομιζω εχω νευρα τον τελευταιο καιρο!

ευχομαι ο Αλκουλης μου να μην μου βγει τσαντισμενος!!!!

690057gzbdb5y7d2.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

987402osf0ne3mz5.gif

καλημερα!

χθες δεν μπηκα .. εκανα τνθεραπυ !

ιτσακι μου σου ευχηθηκα και στο φβ αλλα θα σου ευχηθω και απο εδω !(καποια πραγματα δεν μποερουσα να τα πω σημοσια στο φβ)

ευχομαι να γεννησει με ενα πονο να μην ταλαιπωρηθεις ουτε εσυ ουτε το κοριτσακι σου και ευχομαι να πανε ολα καλα με την μικρουλα και με μια αντιβιωσουλα να της περασουν ολα! ουτε Αθηνα να μην χρειαστειτε να πατε!! ριτσακι επειδη και εμας δεν μας πανε ολα καλα (εκτος απο το γεγονος οτι εχουμε τον Αλκη μας ! δοξα ο Θεος) αποφασισαμε να φωναξουμε παπα να ευλογησει το σπιτι γιατι οσο ζουμε εδω δεν εχει ερθει ποτε!να το κανεις κι εσυ !! εγω πιστευω και στο ματι!(και η θρησκεια μας πιστευει στο ματι!)απο την ημερα που πηρα θετικη χοριακη εβαλα ενα μονοσκορδο στην εξοπορτα του σπιτιου

τι αλλα ειπατε..

ειπατε για να τα ρουχα... μεχρι και πριν 1 μηνα χωρουσα σε ολα μου τα ρουχα εκτος απο τα τζιν και τα παντελονια(λογικο πως να κλεισουν με τετοια κοιλια!!)

αλλα σε ολα τα μαλλινα φορεματακια μου χωραω και σε ολα τα μπλουζακια μου χωραω

μεχρι και τα πουκαμισα μου κλεινουν

δεν εχω προβλημα με τα ρουχα ευτυχως!

τι αλλο πιασατε... τις ραγαδες.. διδυμακι μου εμενα το στηθος μου ειχε ραγαδες απο την εφηβια οποτε και 1-2 παραπανω να βγουν δεν με ενοχλει αυτο που με ενοχλει στο στηθος ειναι οτι δεν ειναι εκει ψηλα που ηταν... πηρε κατηφορα :cry:

την κοιλια μου κοιταω καθε μερα και κοιταω να δω αν εχει κανει ραγαδα ειναι το μονο σημειο που δεν ειχα ποτε και ευχομαι να μην εχω κανει

κατι περιεργα δακτυλιδια βλεπω γυρω απο το αφαλο

ξερετε ποιο ειναι το καο με τις ραγαδες? απαξ και βγαλεις δεν φευγει! ουτε με την πιο ακριβη κρεμα της αγορας!

ισως μονο με λειζερ ή καμια πλαστικη...

τι αλλο θεμα? α ναι ροδουλα! ασε αυτη η διαθεση ... απο το ρετιρε στα υπογεια και τουμπαλιν

εκει που κλαιω μπορει μετα να γελαω και νομιζω εχω νευρα τον τελευταιο καιρο!

ευχομαι ο Αλκουλης μου να μην μου βγει τσαντισμενος!!!!

690057gzbdb5y7d2.gif

Καλημέρα Ντίντι!

Στα μπλουζάκια μπαίνω κι εγώ, βέβαια δεν ξέρω όταν τα ξαναβάλω αφιύ γεννήσω πως θα είναι, μπορεί να είναι τελείως ξεχειλωμένα! :tongue: Αλλά πουκάμισα αποκλείεται! Γενικά ότι έχει κουμπιά ή φερμουάρ το έχω ξεχάσει! Και τα μπουφάν και τα παλτό μου ανοιχτά τα φοράω! :rolleyes:

Αυτό που λες με την κοιλιά το έχω προσέξει κι εγώ, σαν να έχω κόκκινα δαχτυλιδάκια γύρω γύρω... Λες να γίνουν ραγάδες αυτά;;;;; :cry:

Πάντως δεν πρέπει να σας πέφτει η διάθεση! Είναι Χριστούγεννα, όπου να'ναι θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά και δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα άλλο, όσο δύσκολο κι αν είναι! Εγώ όταν εκνευρίζομαι ή στενοχωριέμαι, σκέφτομαι τη μπεμπούλα μου και ότι σύντομα θα την έχω μέσα στο σπίτι να την κοιτάω και να τη χαιδεύω και τα ξεχνάω όλα!

Καλημέρα Ντίντι!

Στα μπλουζάκια μπαίνω κι εγώ, βέβαια δεν ξέρω όταν τα ξαναβάλω αφιύ γεννήσω πως θα είναι, μπορεί να είναι τελείως ξεχειλωμένα! :tongue: Αλλά πουκάμισα αποκλείεται! Γενικά ότι έχει κουμπιά ή φερμουάρ το έχω ξεχάσει! Και τα μπουφάν και τα παλτό μου ανοιχτά τα φοράω! :rolleyes:

Αυτό που λες με την κοιλιά το έχω προσέξει κι εγώ, σαν να έχω κόκκινα δαχτυλιδάκια γύρω γύρω... Λες να γίνουν ραγάδες αυτά;;;;; :cry:

Πάντως δεν πρέπει να σας πέφτει η διάθεση! Είναι Χριστούγεννα, όπου να'ναι θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά και δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα άλλο, όσο δύσκολο κι αν είναι! Εγώ όταν εκνευρίζομαι ή στενοχωριέμαι, σκέφτομαι τη μπεμπούλα μου και ότι σύντομα θα την έχω μέσα στο σπίτι να την κοιτάω και να τη χαιδεύω και τα ξεχνάω όλα!

και εμενα στο μπουφαν το φερμουαρ δεν κλεινει :cool:και στα παλτα 1 κουμπι μονο κλεινει το πανω πανω:rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι πουκαμσο εχω να δοκιμασω απο τ:rolleyes:ον προηγουμενο μηνα... μπορει και να μην κλεινει πια :)

ρε συ δεν ξερω αν εχω ξεχειλωσει τα ρουχα μου αλλα τα βρακια μου σιγουρα γιατι πλεον τα πλενω τοσο καιρο στους 60!

UzVGp2.png

Εμενα κοριτσια κανενα μπουφαν/παλτο δεν κλεινει. Για πουκαμισο δεν το συζητω, το στηθος μου εχει γινει τεραστιο. Μου κανουν τα χειμερινα μπλουζακια που ειναι λιγο μακρια και καλυπτουν την κοιλια μου μεχρι κατω. Για ραγαδες εχω ξαναπει, ευτυχως δεν εκανα ουτε μιση, ουτε δαχτυλιδια γυρω απο τον αφαλο ουτε τπτ. Βεβαια δεν ξερω τι θα παθει το δερμα οταν ξεφουσκωσει αποτομα, εχω διαβασει οτι και με το ξεφουσκωμα μπορει να δημιουργηθουν ραγαδες.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Πολλή ησυχία σήμερα ε;

Impatient, νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε με τις ραγάδες και μόλις γεννήσουμε, γιατί όπως λες και στο ξεφούσκωμα μπορεί να βγάλουμε... Από ότι ξέρω, οι ραγάδες δημιουργούνται στις απότομες αλλαγές βάρους και άρα και στο φούσκωμα και στο ξεφούσκωμα της κοιλιάς!

Αύριο περιμένω να έρθει η κούνια!!!! :P

Και θα αρχίσω σιγά σιγά να πλένω σεντόνια και πετσέτες για να τα συγυρίσω μέσα στα συρτάρια που έχει η κούνια! Κάνει να βάλουμε λεβάντα ή κάτι παρόμοιο μέσα στα συρτάρια; Φαντάζομαι πως ναι...

Καλημερα κοριτσακια! Κουραση κουραση παλι δεν εχω ορεξη για τιποτα!!! Πηγα τραπεζα και περιμενα μιση ωρα στην ουρα και δε βρεθηκε ενας χριστιανος να μου πει να περασω!!!Κι ειμαστε και ολοι γνωστοι εδω περα...τι να πεις!!!Τωρα ειμαι καναπε και με ποναει η κοιλια και μου τελειωσαν και τα μαγνησια!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου κ καλη εβδομαδα...!!!τι κανουμε???

εγω τωρα θα φυγω θα παω στο σπιτι απο εκει να δω που βαφουν..!

για τα ρουχα ενταξει ευτυχως εχω κατι μπλουζοφορεματακια κ με κολλαν κ μποτουλες την βρισκω μια χαρα....απλα δεν μου κουμπωνουν τα μπουφαν...κ ετσι την βγαζω με φορμες,φουτερ ..κ απο πανω εχω μια ζακετα του αμορε που μου εχει χαρισει ...!!:D:D

οσο για τις ραγαδες ενταξει εγιναν απο την κατω πλευρα...κ ετσι κ αλλιως ειχα κ απο πανω...αλλα αυτο που σκεφτομαι ειναι την κοιλια μου...!στα ποδια κ στον ποπο ειχα ετσι κ αλλιως λογω αυξομειωσης βαρους(επαιρνα κ εχανα 4-5 κιλα στο λεπτο...)αλλα ευτυχως το στηθος παραμενει στητο προς το παρον τουλαχιστον δεν εχω δει την κατω βολτα κ ας εχει γινει τεραστιο...!τις τελευταιες μερες ειμαι σουτιεν θηλασμου...!!λοιπον σας φιλωωωωωωωωωωωω!!!παω να δω ποσο ωραιο γινεται το παιδικο δωματιακι μας τωρα που το βαφουμε...!!:D

Jr39p2.png

Καλημέρα!

Εμένα μόλις μου έφεραν την κούνια καθώς και το καινούργιο πλυντήριο (είχαμε ένα μικρό επειδή στο παλιό μας δυαράκι δε χωρούσε μεγαλύτερο...!)!

Βλέπω την κούνια και σκέφτομαι ότι θα είναι το μωράκι μου εκεί μέσα! :rolleyes:

Καλημέρα!

Εμένα μόλις μου έφεραν την κούνια καθώς και το καινούργιο πλυντήριο (είχαμε ένα μικρό επειδή στο παλιό μας δυαράκι δε χωρούσε μεγαλύτερο...!)!

Βλέπω την κούνια και σκέφτομαι ότι θα είναι το μωράκι μου εκεί μέσα! :rolleyes:

Καλοριζικη!!! Εμεις την εχουμε εδω και ενα μηνα, στρωμενη λιγο σουρεαλιστικα (παντα, κουνουπιερα ΚΑΙ παπλωματακι)!!! Χαχα! Αλλα επειδη ξερω οτι μολις ερθει η μικρη ουτε την κουνουπιερα θα χρειαστουμε, ουτε το παπλωματακι, ουτε την παντα και φυσικα ποτε δεν θα χρησιμοποιηθουν και τα 3 μαζι, τα εχω τουλαχιστον τωρα να τα καμαρωνω :P Χτες τελειωσα και με τη βαλιτσα της μικρης, η τουλαχιστον ετσι νομιζα, γιατι σημερα με ενημερωσε η μαμα οτι πρεπει να παρω ενα επιπλεον φορμακι και την κουβερτουλα την πιο χοντρη (γιατι πως θα το βγαλουμε απο το νοσοκομειο Ιανουαριο μηνα, αυτη που πηρα ειναι λεπτη κτλ κτλ). Πφφφ.... Ας μου τα φερουν μετα, τωρα δεν εχω καμια ορεξη να την ξανανοιγω. οσο για τη δικη μου τσαντα παραμενει ανολοκληρωτη (δεν εχω παρει ακομα τα γιαγιαδοεσωρουχα) και ετσι θα παραμεινει μεχρι μια μερα πριν. Τα ειδη νεσεσερ τα χρειαζομαι και τωρα, δεν μπορω να τα δεσμευω!

Εσεις τι κανετε? Η Ριτσα λετε να γεννησε το Σαββατο οπως ηθελε??

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Ευχαριστώ! Εγώ δεν πήρα πάπλωμα γιατί θα την έχω σε υπνόσακο και ούτε και κουνουπιέρα. Θα πάρω αργότερα, όταν καλοκαιριάσει. Την πάντα θα την βάλω αργότερα για να μη βρωμίσει.... Αλλά με το που μπήκε η κούνια στο δωμάτιο, το έκανε πολύ πιο αληθινό ότι θα έχουμε μωράκι σε λίγο καιρό!

Καλά, κι εγώ τη βαλίτσα μέχρι τελευταία στιγμή θα τη συμπληρώνω. Γιατί πρέπει να πάρω και πολλά ρούχα για το μωρό μαζί γιατί θα γεννήσω σε δημόσιο όπως κι εσύ. Σε ένα μήνα ακριβώς έχεις ραντεβού ε; Κοντεύεις!

Η Ρίτσα έλεγε για το Σάββατο που έρχεται. Από ότι θυμάμαι, θα πάει την Πέμπτη πάλι στο γιατρό να δει πως πάει και αν είναι, θα γεννήσει Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα.

1666645a1clelplsk.gif

γεια σας κοριτσακια μου !! καλη εβδομαδα να εχουμε!

σημερα πηγα για τις τελευταιες εξετασει θυροειδη γιατι πρεπει να σταματησω τα χαπια τωρα που θα μπω στο μηνα μου γιατι το φαρμακο περναει στο γαλα και εμεις θελουμε να θηλασουμε!!

μετα πηγα και παρηγγειλα και το κρεβατακι και το στρωμαπηρα την μικρη κουνια που μπαινει το μωρο μεχρι 2 χρονων και μετα θα παρουμε κανονικο κρεβατακι γιατι θα εχουμε γινει μελααααλοι αααααντρες!!!:D:D:D

κοριτσια με εκπτωση το κρεβατακι 140 ευρω και το στρωμα υποαλλεργικο ορθοπεδικο αντιμυτικο , κατα του πνιξιματος κτλ κτλ το καλυτερο στρωματακι 150 ευρω μετα τις γιορτες θα το φερουμε σπιτι

και το λικνο θα παω στις 28 που μπαινω στο μηνα μου να το παρουμε να το στησουμε

χρειαζεται να το κανω αποστηρωση με νεροξυδο? εχετε κανει εσεις κατι τετοιο?

την παντα και την κουνουπιρα και τα σεντονακια θα τα βαλει μαμα μου ταν θα ειμαι στην κλινικη

δεν θελω να τα βαλω απο τωρα για να μην σκονιστουν...και το καθισμα αυτοκινητου ποτε να το βαλω στο αυτοκινητο??

σας αφηνω τωρα παω να φτιαξω σνιτσελ και ρυζακι και μετα μαθημα

φιλακια πολλα!!!!

1751865v3z7f1bsmj.gif

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...