Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

πηγα χθες στο γιατρο το μωρο συνεχιζει με την παλιδρομηση ουρων κ ειχε λιγο τη περισσοτερο αυτη τη φορα απο την προηγουμενη, μου λεει για γεννα θα με δει την πεμπτη απο κατω κ θα δουμε ποτε θα γεννησω, κ μου ειπε να βαλω ενεσεις κορτιζονης την κορη μου την γεννησα 38 εβδομαδων κ δεν εκανα μοδα βγηκαν οι ενεσεις αυτες μαλλον :tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ θα πάρω και detoll μαντηλάκια για επιφάνειες, τουαλέτες, κλπ και λίγα σύνεργα μακιγιάζ, καθαριστικό προσώπου, κρέμα προσώπου, αποσμητικό,αφρόλουτρο και ότι άλλο τέλος πάντων χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση σαν να πήγαινα διακοπές!

Καθώς και τα χαρτιά που χρειαζόμαστε για τη δήλωση του μωρού. Αυτά αρχίστε να τα ετοιμάζετε γιατί δεν τα παίρνετε και αμέσως! Στο Αλεξάνδρα που θα γεννήσω εγώ, θέλουν εκτός απο φωτοτυπία ταυτότητας και των 2 γονέων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και των 2 και αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου. Εγώ έκανα αίτηση στα ΚΕΠ και περιμένω να έρθουν. Α! Και για όσες δεν το έχουν κάνει (όπως εγώ) πρέπει να ανοίξουμε και οικογενειακή μερίδα.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

αν ολα ειναι καλα με το μωρο μπορει να με βοηθησει να γεννησω σαββατο δεν μου υποσχεται λεει τιποτα αλλα δεν θελω να ειμαι χριστουγεννα στη κλινικη κ ο αντρας μου περιμενει να του πω ποτε για να ερθει ε δεν θελω να ειναι μακρια μου χριστουγεννα κ πιο πολυ ο γιος μου γιατι δουλευει κ δεν μπορει να ερθει πρεπει να του πω εγω να ερθει...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα κοριτσια!!

πηγα χθες στο γιατρο το μωρο συνεχιζει με την παλιδρομηση ουρων κ ειχε λιγο τη περισσοτερο αυτη τη φορα απο την προηγουμενη, μου λεει για γεννα θα με δει την πεμπτη απο κατω κ θα δουμε ποτε θα γεννησω, κ μου ειπε να βαλω ενεσεις κορτιζονης την κορη μου την γεννησα 38 εβδομαδων κ δεν εκανα μοδα βγηκαν οι ενεσεις αυτες μαλλον :tongue:

Καλημέρα Ρίτσα μου και χρόνια σου πολλά!

Εντάξει, με την παλινδρόμηση το πολύ πολύ να χρειαστεί να πάρει λίγη αντιβίωση όταν γεννηθεί, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείς!

Αυτό με τις ενέσεις όντως περίεργο μου φαίνεται, αφού έχεις ήδη κλείσει την 37η εβδομάδα! Αλλά για να στο λέει, κάτι θα ξέρει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ρίτσα μου και χρόνια σου πολλά!

Εντάξει, με την παλινδρόμηση το πολύ πολύ να χρειαστεί να πάρει λίγη αντιβίωση όταν γεννηθεί, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείς!

Αυτό με τις ενέσεις όντως περίεργο μου φαίνεται, αφού έχεις ήδη κλείσει την 37η εβδομάδα! Αλλά για να στο λέει, κάτι θα ξέρει...

ευχαριστω πολυ!!!! αυτο με την παλιδρομηση δεν ξερουμε για ποσο καιρο θα πινει αντιβιωση κ αν θα χρειαστει να ανεβουμε αθηνα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αν ολα ειναι καλα με το μωρο μπορει να με βοηθησει να γεννησω σαββατο δεν μου υποσχεται λεει τιποτα αλλα δεν θελω να ειμαι χριστουγεννα στη κλινικη κ ο αντρας μου περιμενει να του πω ποτε για να ερθει ε δεν θελω να ειναι μακρια μου χριστουγεννα κ πιο πολυ ο γιος μου γιατι δουλευει κ δεν μπορει να ερθει πρεπει να του πω εγω να ερθει...

Να γεννήσεις δηλαδή Σάββατο και να βγεις Δευτέρα ώστε να είσαι οριακά σπίτι σου τα Χριστούγεννα... Μακάρι για να προλάβετε να κάνετε τις πρώτες σας γιορτές ως 5μελής οικογένεια! Και να μην είσαι κι εσύ μακριά από τον άντρα σου και το γιό σου...

ευχαριστω πολυ!!!! αυτο με την παλιδρομηση δεν ξερουμε για ποσο καιρο θα πινει αντιβιωση κ αν θα χρειαστει να ανεβουμε αθηνα..

Η αντιβίωση είναι σίγουρη δηλαδή; Αφού γενικά έχει βελτιωθεί νόμιζα, μπορεί να χρειαστεί ακόμη και να έρθετε Αθήνα;!!!!!!!

Να γεννήσεις δηλαδή Σάββατο και να βγεις Δευτέρα ώστε να είσαι οριακά σπίτι σου τα Χριστούγεννα... Μακάρι για να προλάβετε να κάνετε τις πρώτες σας γιορτές ως 5μελής οικογένεια! Και να μην είσαι κι εσύ μακριά από τον άντρα σου και το γιό σου...

κ δευτερα να βγω παλι χριστουγεννα ροδο θα κανω δεν εχει καραβι αλλα θα ειμαστε μαζι ολοι κ οχι μονη μου στην κλινικη!!!

αν καθαρισει το μωρο εντελως λογικα δεν θα του δωσουν αντιβιωση αν οχι θα του δωσουν οπωσδηποτε κ μετα θα το παρακολουθουμε κ θα μηνω ροδο κ στην 6η η 7η ημερα να του κανουμε υπεριχο κ θα μας πουν τη θα κανουμε κ πως θα ειναι!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

images?q=tbn:ANd9GcTYOiwYqCcvgJDxlbXZwlpNi1gh-J_2VA671zoExM4I3rKGLb0r

Χρόνια Πολλά ΡΙΤΣΑΚΙ μου!!!

για σενα μπηκα... να σου πανε ολα καλα! να σταθει η Παναγια στο πλαι σου και ο Αγιος να σου φερει τη λευτερια σου χωρις πονο και κοπο! Καθετι ομορφο για σενα και την οικογενεια σου ευχομαι! ...κι ολα με τη μπουμπουκα σου να ειναι καλα και να μην χρειαστει τιποτα... πολλα φιλια απτο μιχαλιω μου!!! <3 <3 <3

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

]Χρονια πολλα ριτσακι μου!!![/b]γερη κ με εναν πονο να καλοδεχτεις το κοριτσακι σου στην αγκαλια σου!!!!

μακαρι να βοηθησει η παναγια να πανε ολα καλα κ να γεννηθει υγιεστατη η κορουλα σας!!!

οσο για τα χριστουγεννα αυτο να μην σε αγχωνει καθολου!!!θα ειναι τα πιο περιπετιωδης χριστουγεννα της ζωης σας κ αυτες τις μερες ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα στα νοσοκομεια αφηνουν κ τους αντρες πολλες ωρες μεσα μαζι με την γυναικα κ το μωρο κ στο κατω κατω θα ειστε σπιτι πρωτα ο θεος για το 2013!!!!!!!!!!!!!!

μια φιλη γεννησε παραμονες πρωτοχρονιες κ παραμονη αφησανε τον αντρα της στις 12,00 κ παραγγειλανε σουβλακια στο κιλικειο κ περασανε σουπερ!!!!

ολα με την ευχη της Παναγιας κ ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!

τα φιλια μου!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

images?q=tbn:ANd9GcTYOiwYqCcvgJDxlbXZwlpNi1gh-J_2VA671zoExM4I3rKGLb0r

Χρόνια Πολλά ΡΙΤΣΑΚΙ μου!!!

για σενα μπηκα... να σου πανε ολα καλα! να σταθει η Παναγια στο πλαι σου και ο Αγιος να σου φερει τη λευτερια σου χωρις πονο και κοπο! Καθετι ομορφο για σενα και την οικογενεια σου ευχομαι! ...κι ολα με τη μπουμπουκα σου να ειναι καλα και να μην χρειαστει τιποτα... πολλα φιλια απτο μιχαλιω μου!!! <3 <3 <3

σε ευχαριστω παρα παρα πολυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια στο μιχαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

]Χρονια πολλα ριτσακι μου!!![/b]γερη κ με εναν πονο να καλοδεχτεις το κοριτσακι σου στην αγκαλια σου!!!!

μακαρι να βοηθησει η παναγια να πανε ολα καλα κ να γεννηθει υγιεστατη η κορουλα σας!!!

οσο για τα χριστουγεννα αυτο να μην σε αγχωνει καθολου!!!θα ειναι τα πιο περιπετιωδης χριστουγεννα της ζωης σας κ αυτες τις μερες ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα στα νοσοκομεια αφηνουν κ τους αντρες πολλες ωρες μεσα μαζι με την γυναικα κ το μωρο κ στο κατω κατω θα ειστε σπιτι πρωτα ο θεος για το 2013!!!!!!!!!!!!!!

μια φιλη γεννησε παραμονες πρωτοχρονιες κ παραμονη αφησανε τον αντρα της στις 12,00 κ παραγγειλανε σουβλακια στο κιλικειο κ περασανε σουπερ!!!!

ολα με την ευχη της Παναγιας κ ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!

τα φιλια μου!!!!

σε ευχαριστω παρα πολυυυ!!!!!!!!!!!!! μακαρι απο το στομα σου κ στου θεου τ'αυτι!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Ριτσακι τις ευχες μου για τη γιορτη σου και για καλη λευτερια! Μακαρι να γεννησεις τη μερα που θες και να κανετε Χριστουγεννα εκτος κλινικης, αλλα και εντος να κανετε, σκεψου οτι θα ειναι γιορτινο το κλιμα και οσο να 'ναι θα σου φερει ο αντρας σου κανενα μελομακαρονο!!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

χρονια πολλα Ριτσακι μου κ ευχομαι να γεννησεις οποτε θες..η μπεμπουλα να μην χρειαστει αντιβιωση...κ να κανετε Χριστουγεννα οοοοολοι μαζι....!χρονια πολλα κ καλα μεσα απο την καρδια μου...!

κ χρονια πολλα σε οποιον αλλον εχετε...!!

εγω κοριτσια μου ειμαι κομματια....ημασταν στο σπιτι απο τις 9 το πρωι κ γυρισαμε 5 το απογευμα..κ τωρα εχουμε να βγουμε σε μια επισκεψη κ κουτουλαω....ουφφφ!!κ αυριο εχουμε μνημοσυνο...!!σας φιλω..παω να κανω μπανιο μπας κ ξυπνησω...!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...