Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κρίστυ, μία εβδομάδα έκαναν να έρθουν γιατί επέλεξα το super saver delivery που αντιστοιχεί σε μηδέν μεταφορικά! Αλλιώς μπορεί να σου έρθουν και σε 2-3 μέρες. Επίσης, μπορείς να κανονίσεις κάτι σαν συνδρομή ώστε να σου έρχονται σε τακτά διαστήματα κάποια κουτιά και να τα πληρώνεις ακόμη πιο φτηνά!

Και πήρα και μωρομάντηλα πάμπερς τα sensitive, μίοα δωδεκάδα με 14,50 ευρώ!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τα sensitive είναι το άσπρο πακετάκι???

(σα να "βρωμάνε" μου φαίνονται αυτά...)

Didi οι babylino είναι Ελληνικές και βγαίνουν πάντα πιο φθηνές.

Δεν είναι ανεκτές όμως από όλα τα βρεφικά ποπουδάκια. Επειδή την έχω πατήσει, θα ξεκινήσω με pampers και μετά κάνα δίμηνο θα αρχίσω τις δοκιμές.

Ρε συ Ελένη, δεν είπαμε σε πεθερά/πεθερό θα λες ναι ναι ναι και μετά θα κάνεις το δικό σου?

Εσκεμμένα και με τρόπο που τελικά θα καταλαβαίνει ότι όταν σου μιλάει "είσαι αλλού".

Μια δυο τρεις, θα το πιάσει στο τέλος το νόημα.

Η δικιά μου στο τέλος μου έσκασε βέβαια και κάνα-δυο εκλπήξεις άλλο πράγμα (που να δεχτεί ότι τελικά θα πέρναγε το δικό μου), αλλά δεν είχε να κάνει με τη διοργάνωση. εκεί δεν της άφησα κανένα μα κανένα περιθώριο!!!

(Εγώ είχα "trouble makers" πεθερά μου και μπαμπά μου)

Αχ, το χχχ κορίτσια....

Μέχρι τον 6ο μήνα το κάναμε παρά τις απαγορεύσεις...

Τώρα ούτε που το διανοούμαι... το σκέφτομαι όμως... συνέχεια... κι όσο περνάει ο καιρός δεν σκέφτομαι μόνο τον άντρα μου, αλλά σχεδόν τους πάντες...

Ο μεγ. φόβος μου μην τυχόν έχει "χάσει" τη "συνέχειά" του ο σύζυξ και με παραμελεί μετά.

Φοβάμαι πως θα ξαμοληθώ ως νυμφομανής και θα τρέχετε να μαζεύετε τους δικούς σας.

Πάντως για όσες γεννήσουν φυσιολογικά, πριν τις 40 μέρες δεν γίνεται η δουλειά: τόσο θέλει το "αυτό" για να κλείσει κ να ρθεί στη θέση του. Έρχεται ακριβώς όμως μετά το άτιμο (από κει που στην αρχή το νιώθετε να "χάσκει").

Ήθελα νάξερα μετά από καισαρική στις πόσες μέρες μπορείς???

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.welovebabies.gr/#/index.php?option=com_findastic&cat=884

για ελεξτε το.....τα εχω παραγγειλει απο προχθες.....το 2ο πηρα!!

barboula μου η πληρωμη πως γινεται?

κ γενικα κανεις εγγραφη κ παραγγελνεις?

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

λοιπον εγω πηγα στον μασουτη κ ειχα κουπονι pampers -4,00Ε κ ξερω οτι ως συνηθως ειναι για τα μεγαλα νουμερα απο 3 κ πανω αλλα λεω ''θα παω κ θα ρωτησω''.

κ γραφει το κουπονι'' ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ PAMPERS''

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

κ πηρα τα 54 τα ειχε 11,50Ε κ τα πηρα 7,5Ε.μια χαρα!!!

Αλλα μεχρι αυριο αν προλαβετε ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ εχει τα LIBERO -50% ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 10,50Ε τα περνουμε γυρω στα 5Ε!!!!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Γειά σας!

Αχ, επιτέλους Παρασκευή! Και τη Δευτέρα έχω και άδεια γιατί θα πρέπει να είμαι σπίτι να παραλάβω την κούνια της μικρής μου, οπότε έχω μπροστά μου τριημεράκι!!!!!!!!! :P

Ντίντι, εγώ συγκρίνω τιμές με πάμπερς που έχω δει εδώ, όχι με άλλες μάρκες γιατί όπως σου είπε και η Κρίστυ, έχω ακούσει ότι είναι οι πιο σίγουρες πάνες για να είναι ανεκτές από το μωρό... Αν δοκιμάσω καμία άλλη και δεν έχει πρόβλημα η μπέμπα, θα πάρω τις πιο φτηνές. Από το άμαζον αγγλίας πάντως τις πήρα, όχι αμερικής.

Ελένη μου, υπομονή! Δυστυχώς οι γονείς έχουν μια τάση να επεμβαίνουν! Εμείς ας πούμε ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί θέλαμε να παντρευτούμε στην Αντίπαρο (έχουμε κόλλημα με το νησί με τον άντρα μου και πάμε κάθε χρόνο) και να καλέσουμε μόνο τους πολύ στενούς. Και το δέχτηκαν, μετά από λίγη γκρίνια! Ήμασταν μόνο 50 άτομα και ήταν τέλεια! :tongue: Πάντως το βασικό είναι να συμφωνείτε με τον άντρα σου στο πως το φαντάζεστε και μετά θα βρείτε μια λύση και με τους γονείς! Μην στενοχωριέσαι...

Η Ρίτσα που είναι; Να μας δώσει ένα σημείο ζωής ότι έφτασε καλά! Είχε σήμερα γιατρό νομίζω....

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Με καισαρική εννοειται,,,πού να βγει το γομαρι!!!??

Απ'το αμαζον αμερικης ή αγγλιας κατια?? Το κοιταω κι εγω τωρα...αλλα δε θυμαμαι ομως ποτε αλλαζουμε νουμερο στα παμπερς μη τυχον και παει αδικα τοσες πανες ενα μονο νουμερο.

Ο γιατρος μου ειναι σπαστικος...δε με αφηνει αν κανω τιποτα...αν του εδινα σημασια επρεπε να καθομαι σε ενα καναπε ολη μερα!!

Αχχαχαχα Ντιντι λυσσαρα εντελως...λες και δε το'χω χορτασει!!! Παντως οταν με το καλο "μπορεσω" δε ξερω πού αλλά ένα ξενοδοχείο θα το κλεισω surprise γιατι εδω θα μας ακουσει η γειτονια!!

Εγώ είδα ότι πάνε με τα κιλά. Πήρα μία κούτα νούμερο 1 που είναι 2-5 κιλά και 2 κούτες νούμερο 2 που είναι 3-6 κιλά! Γύρω στις 8 πάνες τη μέρα δε θέλουμε; Οπότε το μικρό νούμερο είναι μόνο για 10 μέρες περίπου. Δε φαντάζομαι να πάει πάνω από 5 κιλά μέσα σε 10 μέρες!!!!!!!!! :shock:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μουυυ..!τι κανουμε??ολα καλα???

εγω τωρα καταφερα να μπω απο το πρωι ειχαμε τα του σπιτιου κ ειχα κ μια ξαφνικη εκπληξη...!!ξαφνικα εκει που καθομαι σητν αυλη βλεπω μπροστα μου την κουμπαρα μου απο την Ικαρια....χθες εκει την ειχα αφησει οταν μιλουσαμε...εφερε την αδερφη της για να δωσεις Lower κ φευγει Κυριακη..κ ενω το εχει κρατησει κρυφο απο ολους δεν αντεξε να μην με δει κ να μην φιλησει την κοιλιτσα μου η παλαβιαρα...κ ενω ειχα ξυπνησει με νευρα κ οχι πολυ διαθεση απο εκεινη την ωρα χαμογελαω..με τρελαινουν οι εκπληξειςςςςςςς!!κ το ειχε συνεννοηθει με τον αμορε...!!

ολα καλα εγω κατα τα αλλα...κ εσεις βλεπω το ιδιο..

ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ ναι απλως εκανα εγγραφη κ τις πληρωνεις η με καρτα η με αντικαταβολη..απλως στην αντικαταβολη σε χρεωνει 2 ευρο παραπανω νομιζω...!!ελπιζω οολες καλα...τα φιλια μουυυυυυυυ!!

κ περιμενουμε νεα απο την Ριτσαααααααααααα!!

Jr39p2.png

Καλημέρα!

Έχουν επανέλθει τα ωράρια που είχα στο πρώτο τρίμηνο! Κλείνουν τα μάτια μου από τις 22.00 - 23.00 και μετά ξυπνάω στις 7.00!!!! :shock:

Και έχω σήμερα να πάω σε ένα γαμήλιο πάρτυ (μετά από πολιτικό στον οποίο δε θα πάω) και αναρωτιέμαι και τι θα φορέσω με αυτή την κοιλούμπα και πως δε θα κοιμηθώ όρθια! :oops:

Τι κάνετε εσείς; Μπαρμπούλα, τι ωραία έκπληξη! Πρέπει να σ'αγαπάει πολύ η κουμπάρα σου!

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Που είσαι; Δε φαντάζομαι να κατέβηκες από το καράβι και να έτρεξες στο μαιευτήριο να γεννήσεις; :tongue:

Κοιμάστε όλες ε;;;; :cry:

Σήμερα γιορτάζει και η Ρίτσα μας νομίζω!

Χρόνια πολλά Ρίτσα, να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένειά σου και βέβαια με ένα πόνο και με τη μπέμπα σου στην αγκαλιά σου σε λίγες μέρες!

Διαφημίσεις

Κι εγω αναρωτιεμαι τι θα βαλω στο πρωτοχρονιατικο ρεβεγιον, και μαλλον σε αυτη την επιλογη θα καταληξω. Αν και δεν εχω "καλο" μπλουζακι.. Θα βαλω ενα μαλλινο και θα με βολεψει και για το κρυο κι ολας.. Αχ, που ειναι τα περσινα που ημουν 55 κιλα και φορουσα ο,τι ηθελα..

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα κ καλο σαββατοκυριακο σε ολες!!!

Σημερα του Αγιου Ελευθεριου κ γιορταζουμε ολες αφου περιμενουμε την καλη λευτερια κ ενα γερο παιδι στις αγκαλιες μας ολες!!!

:D:D:D

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Ναι, και στις γιορτές θα έχουμε πρόβλημα! Κι εγώ έχω και ένα γάμο στις 5/1!!!!! Θα είμαι ακόμη πιο πρησμένη! :shock:

Ούτε εγώ έχω "καλά" μπλουζάκια τόσο φαρδιά και αποκλείεται να πάω να δώσω λεφτά για αυτό το λόγο! Οπότε θα βάλω κάτι πιο καθημερινό και ας με παρεξηγήσουν... Έχω και κάτι φορεματάκια μάλλινα πιο φαρδιά, ίσως είναι κι αυτή μια λύση αν και μάλλον από midi θα μου έχουν γίνει super mini! :tongue:

Κορίτσια μου καλημέρα! Χίλια ευχαριστω για τη θετική σας ενέργεια!! Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα πανε καλύτερα αλλά προσπαθώ.. Θα σας γράψω λεπτομέρειες αργότερα!

Χρόνια πολλα Ριτσα! Με το καλο κορίτσι μου να χάσεις το μωρακι σου!!!

Ολες πλησιάζουμε σιγα-σιγα... Εγω έχω πάρει λιμπερο για νεογέννητο και θα πάρω παμπερς και μωρομαντηλα. Τι μωρομαντηλα όμως; Μέχρι τώρα πήρα μόνο μια συσκευασία λιμπερο τα άσπρα. Σκέφτηκα κι εγω τα sensitive pampers. Θα δώ στο αμαζον! Στο eBay δεν έχει κατι;

Πολυ χαίρομαι που ετοιμάζεστε όλες! Εγω εφοδιαστηκα με δυο μυστικές για τη γέννα, εσώρουχα, σουτιέν θηλασμου.. Θέλω αποθέματα στήθους και δεν ξέρω τι άλλο... Για πείτε; Το μαιευτήριο τα έχει όλα! Θα πάρω μαζι μου και πετσετες και σερβιετες λοχιας!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Κορίτσια μου καλημέρα! Χίλια ευχαριστω για τη θετική σας ενέργεια!! Δεν ξέρω αν τα πράγματα θα πανε καλύτερα αλλά προσπαθώ.. Θα σας γράψω λεπτομέρειες αργότερα!

Χρόνια πολλα Ριτσα! Με το καλο κορίτσι μου να χάσεις το μωρακι σου!!!

Ολες πλησιάζουμε σιγα-σιγα... Εγω έχω πάρει λιμπερο για νεογέννητο και θα πάρω παμπερς και μωρομαντηλα. Τι μωρομαντηλα όμως; Μέχρι τώρα πήρα μόνο μια συσκευασία λιμπερο τα άσπρα. Σκέφτηκα κι εγω τα sensitive pampers. Θα δώ στο αμαζον! Στο eBay δεν έχει κατι;

Πολυ χαίρομαι που ετοιμάζεστε όλες! Εγω εφοδιαστηκα με δυο μυστικές για τη γέννα, εσώρουχα, σουτιέν θηλασμου.. Θέλω αποθέματα στήθους και δεν ξέρω τι άλλο... Για πείτε; Το μαιευτήριο τα έχει όλα! Θα πάρω μαζι μου και πετσετες και σερβιετες λοχιας!

Εγω τι εχω βαλει στη βαλιτσα?αν ξερει καμια κατι ακομα να το πει να ετοιμαζομαστε!!!

οτι εξετασεις υπαρχουν κατι την διαρκεια ολης της εγκυμοσυνης

1 ρομπα

2 πυτζαμες

1 ζευγαρι παντοφλες κ 1 ζευγαρι σαγιοναρες(μπανιο)

1 πετσετα για μπανιο/προσωπου

2 πετσετακια για τυχον πλυσιματα απο κατω

1 σουτιεν θυλασμου

επιθεματα θηλης

4 κυλοτακια

σερβιετες

2 ζευγαρια καλτσες

φορτιστη κινητου κ φωτο μηχανη κ καμερα(αν υπαρχουν)

σαμπουαν

οδοντοβουρτσα/κρεμα

χτενα

σακουλα για τα απλυτα

μωρομαντηλα

αντισηπτικο χεριων

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...