Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα ζουζούνες μου!

Μπαίνω διαβάζω τα νέα σας!

Είμαι και εγώ μια χαρά! Ολα καλά και ανθηρά! Σήμερα πήζω στο γραφείο αλλά όλο λέω ότι θα γράψω και εδώ και όλο το αμελώ!

Σήμερα λοιπόν πρώτη από όλες σας εύχομαι μια γλυκιά Παρασκευή και ένα υπέροχο ΣΚ!

Κερνάμε και καφεδάκι με μπισκότα!

1769173cl3jsgbglk.gif

pregnancy-ticker___.png

2350146s3red52mqj.gif

καλημερα!

παλι ηλιος!!!!!!!!!! τελεια!!!!!!!!!!! λατρευω τον ηλιο!!!!!!!!!!

δεν ειδα αν εχει κυμα... ευχομαι η ριτσα μας να εφτασ καλα και να μην κουνουσε πολυ

ριτσακι περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

λοιπον πιασατε πολλα θεματα...

απο τι να ξεκινησω?

οτι ειναι απιστευτο ολες πλησιαζουμε στη γεννα!!!!!!!!!!!!!!! διδυμακι εγω δεν θελω με τπτ να δω τπτ απο βιντεο με γεννα! θα φοβηθω και φυσικα θα βαλω τα κλαματα και απο συγκινηση οποτε προτιμω να παω με αγνοια (οσο πιο λιγα ξερεις τοσο πιο χαρουμενος εισαι !)

μπισκοτακι εισαι λυσσαρα!!!κοριτσια εμενα γυμναστικη ηθελε στις αρχες που δεν φαινομουν τοσο εγκυος και απλα ειχα μια κοιλια σαν μπυροκοιλια οπως ελεγε

τωρα που φουσκωσα μου λεει μερικες φορες ποσο σεξυ εγκυος ειμαι :oops::oops::oops: και αλλες μου λεει πως να σε... με τετοια κοιλια???? οτι να'ναι!

εμενα παντως με βολευει ετσι! το εχουμε περιορισει 1 φορα το μηνα σχεδον! δεν τον κυνηγαω ομως !!!

παω σε αλλο θεμα: μαλλια , νυχια κτλ

εννοειται πως δεν θα παω ετσι σαν την κατσιβελα!!!

θα παρω φυιτικη βαφη απο το φαρμακειο θα μου τα βαψει η ξαδερφη μου (τζαπα :tongue: )πριν τα χριστουγεννα να ειμαι ομοφη και τις γιορτες και μολις μπω στο μηνα μου θα παω κομμωτηριο να με κουρεψουν

θα φωναξω και την αλλη ξαδερφη που ειναι αισθητικος να μου βγαλει φρυδι να μου κανει αποτριχωση να μου κανει μανικιου πεντικιουρ δεν εχω σκεφτει τι χρωμα...ποχθες τα εβαφα μονη μου γκρι και μου λεει ο ντιντος γιατι τα βαφεις μαυρα????? γκρι του λεω ειναι ειναι , ειναι η χειμωνιατικη μοδα! τωρα θα μου αρεσε να μου τα εβαφε ενα πετρολ αλλα νομιζω πετρολ μου τα ειχα βαψει και περσι η ξεδερφη...(με επιασε λογοδιαροια...)

οσο για το αν κουραστικα να ειμαι εγκυος ... οχι ! το μονο που με κουρασε ειναι που δεν μπορω να κανω ολες τις δουλειες που εκανα και εξαρταμε απο αλλους

δεν μπορω να συρω τραπεζακια καναπεδες βιβλιοθηκες κτλ και να καθαρισω

ανεβαινω κρυφα στις καρεκλες για να καθαρισω τα ντουλαπια της κουζινας... οποτε με βλεπει ο ντιντος φωναζει!!!!!!!!!!

το μονο που μου εειψε ειναι αυτο να σερνω και να καθαριω και να σκαρφαλωνω οπου να'ναι!!!!!!!!!

αυτα πρεπει να φυγω εχω μια δουλιτσα θα ξαναερθω μετα φιλακια και να εχετε μια τελεια μερα! 1791353vpmkpknplz.gif

UzVGp2.png

Εμένα πάντως από ότι είδα στην καμπύλη, υπολογίζει πως θα φτάσει 3.500 αν τώρα είναι 2.050... Κι εγώ πάντως ελπίζω να μην πάει παραπάνω! Πωπω, πως γέννησες 4 κιλά μωρό;! Φυσιολογικά είχες γεννήσει; :shock:

Με τη γυμναστική που λες, ο άντρας μου μια χαρά, δεν αγχώνεται καθόλου! Απλά προσέχουμε λίγο... Αλλά κάπου διάβαζα πως γύρω στην 32η εβδομάδα πρέπει να σταματάς, εσάς σας έχει πει τίποτα τέτοιο ο γιατρός; :oops:

Άσχετο, μου ήρθαν οι πάνες από το άμαζον. Κορίτσια, ψάξτε το, συμφέρει πάρα πολύ! Πήρα 234 πάνες με 49 ευρώ!

Με καισαρική εννοειται,,,πού να βγει το γομαρι!!!??

Απ'το αμαζον αμερικης ή αγγλιας κατια?? Το κοιταω κι εγω τωρα...αλλα δε θυμαμαι ομως ποτε αλλαζουμε νουμερο στα παμπερς μη τυχον και παει αδικα τοσες πανες ενα μονο νουμερο.

Ο γιατρος μου ειναι σπαστικος...δε με αφηνει αν κανω τιποτα...αν του εδινα σημασια επρεπε να καθομαι σε ενα καναπε ολη μερα!!

Αχχαχαχα Ντιντι λυσσαρα εντελως...λες και δε το'χω χορτασει!!! Παντως οταν με το καλο "μπορεσω" δε ξερω πού αλλά ένα ξενοδοχείο θα το κλεισω surprise γιατι εδω θα μας ακουσει η γειτονια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Με καισαρική εννοειται,,,πού να βγει το γομαρι!!!??

Απ'το αμαζον αμερικης ή αγγλιας κατια?? Το κοιταω κι εγω τωρα...αλλα δε θυμαμαι ομως ποτε αλλαζουμε νουμερο στα παμπερς μη τυχον και παει αδικα τοσες πανες ενα μονο νουμερο.

Ο γιατρος μου ειναι σπαστικος...δε με αφηνει αν κανω τιποτα...αν του εδινα σημασια επρεπε να καθομαι σε ενα καναπε ολη μερα!!

Αχχαχαχα Ντιντι λυσσαρα εντελως...λες και δε το'χω χορτασει!!! Παντως οταν με το καλο "μπορεσω" δε ξερω πού αλλά ένα ξενοδοχείο θα το κλεισω surprise γιατι εδω θα μας ακουσει η γειτονια!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax και εμενα μια φορα το μηνα μαλλον με ακουει:oops::oops::oops::oops:

οσο για τις πανες νομιζω σας κλεβουν...

λοιπον εγω πηρα 28 τεμ με 3,5

αρα 1πανα= 3,5 δια 28=0,12(0,125)

η κατ πηρε 234 πάνες με 49 ευρώ

αρα 1πανα=49 δια 234=0,20 (αρα εγω τις πηρα 8 λεπτα πιο φτηνες)

και το διδυμακι μου πηρε 80 τεμ με 16,99

αρα 1 πανα=16,99 δια 80=0,21 (αρα εγω τις πηρα 9 λεπτα πιο φτηνες!)

λοιπον πρωτα θα ρωτατε τη μαθηματικο και μετα θα αγοραζετε!:tongue::tongue::tongue:

δηλαδη εσυ κατ αν αγοραζες τα 28 τεμαχια που πηρα εγω θα πληρωνες 2 ευρω παραπανω απο εμενα περιπου!!!!

και εσυ διδυμακι αν επαιρνες 28 τεμαχια θα πληρωνες 2,5 ευρω παραπανω απο εμενα

καταλαβατε ή τα ειπα πολυ μαθηματικα??

UzVGp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ριτσα μου καλο ταξιδι και με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!!!

Κριστυ μπραβο με τις μπεμπουλες μια χαρα ειστε..φτου φτου ετσι να συνεχισετε!!

Didi τι καρεκλες λες..κατσε καλα!!

Sapi ευχομαι οτι κι αν εχεις να περασει γρηγορα!!

Μαρκελα περιμενουμε πιο πολλα νεα...στο Λονδινο τελεια ε?

Μπισκοτακι λιγη υπομονη ακομα και μετα βουρ για γυμναστικη χαχαχαχα

Κατ και barboula τελεια τα μπεμπακια σας...με το καλο να περασει ο καιρος!!

Ευχομαι και στα υπολοιπα κοριτσια τα καλυτερα...σορυ αν ξεχασα καμμια αλλα τις τελευταιες μερες σας διαβαζω απο το κινητο και δεν ειμαι σιγουρη αν τα βλεπω ολα!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες....και για τις συμβουλες για τον γαμο!!Η αληθεια ειναι οτι εχουν ερθεο τα πανω κατω και δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω πλεον να το κανω...μεχρι στιγμης μονο αγχος και στεναχωρια μου εχει προκαλεσεο...με τον αντρα μου ειμαστε μια χαρα στα καλυτερα μας οι αλλοι ειναι το θεμα που ο καθενας τα δικα του....ειμαι παρα πολυ θυμωμενη με τους δικους του!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Ριτσα μου καλο ταξιδι και με το καλο να ερθει το κοριτσακι σας!!!!

Κριστυ μπραβο με τις μπεμπουλες μια χαρα ειστε..φτου φτου ετσι να συνεχισετε!!

Didi τι καρεκλες λες..κατσε καλα!!

Sapi ευχομαι οτι κι αν εχεις να περασει γρηγορα!!

Μαρκελα περιμενουμε πιο πολλα νεα...στο Λονδινο τελεια ε?

Μπισκοτακι λιγη υπομονη ακομα και μετα βουρ για γυμναστικη χαχαχαχα

Κατ και barboula τελεια τα μπεμπακια σας...με το καλο να περασει ο καιρος!!

Ευχομαι και στα υπολοιπα κοριτσια τα καλυτερα...σορυ αν ξεχασα καμμια αλλα τις τελευταιες μερες σας διαβαζω απο το κινητο και δεν ειμαι σιγουρη αν τα βλεπω ολα!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες....και για τις συμβουλες για τον γαμο!!Η αληθεια ειναι οτι εχουν ερθεο τα πανω κατω και δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω πλεον να το κανω...μεχρι στιγμης μονο αγχος και στεναχωρια μου εχει προκαλεσεο...με τον αντρα μου ειμαστε μια χαρα στα καλυτερα μας οι αλλοι ειναι το θεμα που ο καθενας τα δικα του....ειμαι παρα πολυ θυμωμενη με τους δικους του!!

ελενακι μου χεσε τους δικους του και γενικα χεστους ολους

και εμενα με εκνεβριζε η μανα του γιατι εχουν και τεραστιο σοι! μα καλα ολο παιδια σπερναν αυτοι αλλοι 3 αλλοι 5 παιδια και τα 5 παιδια απο αλλα τρια παιδια και το καθε παιδι αλλα 2-3 κουτσουβελα!

ηθελε να καλεσει ολο το σοι ενω ειχαμε πει μονο τους στενους συγκενεις(αλλα και αυτοι οι στενεις συγγενεις ηταν 200 απο την μερια του αντρα μου) στο τελος μας λενε απο το χωρο της δεξιωσης οτι δεν χωρανε παραπανω απο 300 ατομα και αγχωθηκε που δεν θα πρεπει να καλεσει και τους ασχετους(για να βγαλει την υποχρεωση) δεν σκοτιστικα καθολου!

γενικα δεν μπορω να κανουν αλλοι οτι θελουν για δικα μου θεματα! ουτε ασχληθηκα μαζι της ουτε τπτ μ

κι αν μου ελεγε "μανα κορη μου τωρα?" τις ελεγα δεν ξερω καντε οτι θελετε μεχρι 150 ατομα παντως να υπολογιζεται , μην ερθουν παραπανω στο τραπεζι και γινουμε και ρεζιλι! ουτε τσακωθηκα ουτε αγχωθηκα! ειμαι κακια????:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

καλημερα κοριτσακια μουυυυ..!!τι κανουμε??Εγω αυπνιες σημερα....!!!

διδυμακι εγω ειμαι σκραπας στα μαθηματικα οποτε κ με ζωγραφιες να μου τα κανεις τιποτα...ντιπ για ντιπ ρε παιδι μου!!

οσο για την γυμναστικη κ εμενα μεχρι να αρχισει να φουσκωνει πολυ η κοιλιτσα κ ειδικα να αρχισε να κλωτσαει συνεχεια ο μπεμπης δεν ειχε προβλημα ακομη κ καθε μερα....τωρα το τελευταιο διμηνο απο μακρια κ αγαπημενοι...!!χαχαχα!!αλλα ειπαμε δεν πειραζει..παντως κ εγω στο μυαλο μου εχω μολις μπορουμε μια βραδια σε ενα ξενοδοχειο σιγουρα θα την περασουμε....!!:D:D:D

λυσσαρες ολες μας εε??αχαχα!!

Ελενακι χαλαρωσε κ κανε οτι θες στον γαμο σου..κ μην χαλιεσαι με κανεναν.....χαμογελα κ ολα θα γινουν...!!:D:D

εγω απο εβδομαδα θα σας εχω σιγουρα κουτσομπολια...παρηγγειλα στην πεθερα να ερθει να βοηθησει στο σπιτι γιατι εχει κουραστει πολυ η μανα μου κ να παρουν καμια μπογια να βαψουμε...μεσω του αμορε φυσικα...!εμενα με παιρνει μια στο τοσο οταν δεν το σηκωνει ο αμορες δηθεν για να δει τι κανω...!!!αυταααααααα!!!οποτε θα σας εχω νεακιααααααα!!φιλακιααααααααααα!

Jr39p2.png

αχχχ ρε διδυμακι ποσο σε παω...!!!!αχαχαχαχα!!!

τα ιδια ελεγα κ εγω με την μανα μου..της ελεγα πως το χειριστηκα με την πεθερα κ μου λεει πρεπει να εισαι πιο ηρεμη,πιο διπλωματης κ να μην εισαι κακια....κ ερχομαι κ αναρωτιεμαι πολλες φορες...

''ειμαι εγω κακος ανθρωπος...??''αχαχαχαχα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Απο πού τις πήρες Ντιντι!@!!??? Κι επισης...ειμαι μποζο στα μαθηματικα...με τη βάση τα πήρα τη δευτερη φορά και με πολύυυυυ κόπο...αχαχχαχαχαχχαχα

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ειμαστε για γελια!

μπισκοτακι απο τοπικο σουπερ μαρκετ(οπως εσεις εχετε τον σκλ@βενιτη) τις πηρα (μπεμπιλινο η μαρκα) τα ειχε προσφορα - 1 ευρω γι'αυτο ηταν τοσο οικονομικες! αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι τις ιδιες τις βρηκε στο μ@ρινοπουλο με 2,50 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τις πηρα για να τις εχει στο σπιτι της οταν παει ο μπεμπης

με 2,50 ευρω παντως βγαινει η 1 πανα=2,5 δια 28=0,08 (δηλαδη 4 λεπτα πιο φτηνη ακομη) αλλα πηγα στο μ@αρινοπουλο και βρηκα μονο μεγαλυτερα μεγεθη

αν και εχουμε πανω απο 6 υποκαταστηματα στη ροδο και δεν πηγα να το ψαξω σε ολα τα υποκαταστηματα

(η μαμα μου παει σε αλλο και εγω σε αλλο υποκαταστημα )

UzVGp2.png

Καλημερα! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Η ριτσα να εχει φτασει με το καλο στη Ροδο και να εχει ηρεμησει ουσα ετοιμοπολεμη, οι "λυσσαρες" (μαζι κι εγω) να εχουμε καλο κουραγιο γιατι μετα τη γεννα επι ενα μηνα θα εχουμε αναγκαστικη αποχη και παλι, η ελενη να ηρεμησει και να απολαυσει τις ετοιμασιες για το γαμο και ολες οι υπολοιπες να εχουμε θετικη σκεψη!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Μακαρι να μπορουσα να κανω οτι θελω..αλλα αν το κανω θα φαει ολη την γκρινια ο αντεας μου και δεν θελω να στεναχωριεται κι αλλο ηδη οσο πλησιαζει ο καιρος που θα γεννιοταν το μωρο ειμαστε πολυ πεσμενοι και αυτος ειναι ακομα πιο πολυ...ισως επειδη αυτος το ειδε κιολας....αχ ρε κοριτσια συγνωμη που σας τα λεω αυτα τωρα..δεν θελω να σας χαλασω αλλα θα σκασω

Εκει που ημουν ετοιμη να κανω πισω σε καποια πραγματα ειπε ο πεθερος μου μια κουβεντα για δυο ιερα προσωπα για μενα την γιαγια και τον παππου και πικραθηκα πολυ..και απορω ειναι παππους δεν σκεφτετε οτι ολα ειναι δανεικα και μπορει να φερθουν αναλιγα τα εγγονια του..τι να πω....αφου σκεφτομαι σοβαρα να τα ακυρωσω ολα και να παρω τον αντρα μου και την κουμπαρα και να παμε μονη μας καπου....και το συζητησα και με τους γονεις μου και μου ειπαν εμεις μαζι σου σε οτι αποφασισεις αρκει να εισαι καλα....οι δικοι τοτ γιατι δεν το κανουν ετσι δεν πρεπει να κανουν οι γονεις??????

Σας επριξα συγνωμη

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Μακαρι να μπορουσα να κανω οτι θελω..αλλα αν το κανω θα φαει ολη την γκρινια ο αντεας μου και δεν θελω να στεναχωριεται κι αλλο ηδη οσο πλησιαζει ο καιρος που θα γεννιοταν το μωρο ειμαστε πολυ πεσμενοι και αυτος ειναι ακομα πιο πολυ...ισως επειδη αυτος το ειδε κιολας....αχ ρε κοριτσια συγνωμη που σας τα λεω αυτα τωρα..δεν θελω να σας χαλασω αλλα θα σκασω

Εκει που ημουν ετοιμη να κανω πισω σε καποια πραγματα ειπε ο πεθερος μου μια κουβεντα για δυο ιερα προσωπα για μενα την γιαγια και τον παππου και πικραθηκα πολυ..και απορω ειναι παππους δεν σκεφτετε οτι ολα ειναι δανεικα και μπορει να φερθουν αναλιγα τα εγγονια του..τι να πω....αφου σκεφτομαι σοβαρα να τα ακυρωσω ολα και να παρω τον αντρα μου και την κουμπαρα και να παμε μονη μας καπου....και το συζητησα και με τους γονεις μου και μου ειπαν εμεις μαζι σου σε οτι αποφασισεις αρκει να εισαι καλα....οι δικοι τοτ γιατι δεν το κανουν ετσι δεν πρεπει να κανουν οι γονεις??????

Σας επριξα συγνωμη

Σε καταλαβαινω. Δυστυχως καποιες φορες δεν εχουμε την επιλογη να κανουμε ο,τι θελουμε εμεις, οπως το θελουμε. Απλα κοιταμε να το κανουμε με το λιγοτερο δυνατον ψυχολογικο κοστος για μας. Λυσεις συμβιβαστικες υπαρχουν.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...